eitaa logo
طلبه انقلابی
210 دنبال‌کننده
3.6هزار عکس
640 ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️تغییر معادله کمتر از چند ساعت 🔹«امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه کشورمان در سفارت جدید ایران در بیروت گفت: «خوشبختانه در دیدار با سید سخنان بسیار امیدبخشی در حوزه مقاومت و وضعیت منطقه از ایشان شنیدیم. همه مطلع هستند که امروز رژیم صهیونیستی از بحران‌های چند لایه و امنیتی در سرزمین‌های اشغالی رنج می‌برد. من از جناب آقای سیدحسن نصرالله شنیدم که اگر رژیم جعلی صهیونیستی دچار خطایی بشود، این بار در کمتر از چند ساعت وضعیت علیه صهیونیست‌ها تغییر خواهد کرد. همگان حتی دشمن‌های مقاومت اعتراف می‌کنند که کلام سیدحسن نصرالله همیشه کلام صادقی بوده و به وعده خود عمل می‌کند.» 🔸بخشی از صحبت‌های امیرعبداللهیان به موضوع مذاکرات هسته‌ای بر می‌گشت. وی در این راستا گفت: «تهران از اراده سیاسی لازم برای رسیدن به نقطه توافق و بازگشت همه طرف‌ها به اجرای توافق موسوم به برجام برخوردار است. در خصوص به کارگیری دیپلماسی برای لغو تحریم‌ها اکنون ابتکاری از سوی سلطان عمان روی میز قرار دارد و در چارچوب این ابتکار تبادل پیام بین ما و طرف‌های دیگر برقرار است.
⭕️آیا یاک 130 مقدمه پرواز سوخو 35 در آسمان ایران است؟ 🔹پرواز هواپیمای آموزشی یاک 130 در آسمان ایران بر بسیاری از گمانه زنی ها و شایعات و حتی انتقادات در مورد وفای به عهد روس ها پایان داد. این جنگنده با کارکرد دوگانه رزمی- آموزشی، قابلیت های پرواز نسل جدید جنگنده ها مثل سوخو 35 را فراهم می کند. 🔸همچنین توانایی حمل مهمات (در حد 30 تن) را دارد و اینکه 800 کیلومتر برد پروازی دارد و در کل علاوه بر اینکه کارویژه آموزشی دارد، می تواند در نبرد هوا به هوا و حتی زمین و دریا نیز مورد استفاده قرار بگیرد که از این حیث گام مهمی در حوزه آموزش خلبانان ایرانی محسوب می شود. 🔹از طرفی حضور یاک 130 در ناوگان هوایی ج.ا.ایران گمانه ها در باره ورود سوخو35 را بیشتر می کند و به نوعی مقدمه ورود نسل جدید جنگنده های روسی به حساب می آید؛ چرا که قابلیت های این جنگنده دو کاربره پرواز با جنگنده های نسل جدید 4+ و 5 است؛ یعنی اگر روس ها و هم ایران قصد تحویل و خرید جنگنده سوخو 35 را نداشتند، اقدام به چنین تفاهمی نمی کردند. در حقیقت الحاق هواپیماهای یاک 130 به نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، در راستای قراردادهای تسلیحاتی کشورمان با فدراسیون روسیه است. 🔸بنابراین ورود این جنگنده را باید به فال نیک گرفت و آن را اقدامی مهم ارزیابی کرد؛ تا جایی که روزنامه صهیونیستی نوشت، «استقرارهواپیمای "یاک-130" در ایران تحول بزرگ و نشانگر افزایش ظرفیت نظامی این کشور است و این جنگنده خلبانان ایرانی را برای پرواز با هواپیماهای پیشرفته آماده می‌کند.
⭕️چشم انداز فرصت دوساله دولت سیزدهم 🔹فرصت کلیددارپاستور به نیمه رسیده است و از هم اکنون باید برای آینده تصویرسازی کند. دولت سیزدهم باید در نیمه دولت حکمرانی در حوزه سیاست خارجی براساس محورهای اساسی گام بردارد؛ نخست اینکه بر اساس نگاه اصولی دولت سیزدهم، جمهوری اسلامی ایران هرگز «مذاکره برای مذاکره» را در دستورکار قرار ندهد و صرفا برای مذاکرات خروجی‌محور و مؤثر، اصالت و موضوعیت قائل باشد. نکته دوم اینکه «عدم‌توافق» به‌مراتب از «توافق بد» بهتر است؛ زیرا در توافقی که ایران نتواند از آثار مستقیم رفع تحریم‌ها بهره گیرد، صرفا به یک طرف «متعهد» تبدیل می‌شود و این مترادف با خسارت محض خواهد بود. به‌عبارت بهتر، کشورمان به «توافق خوب» می‌اندیشد؛ نه «توافق به هر قیمت ممکن» نکته نهایی اینکه برجام (با هر گونه تفاهم محدود دیگر ) صرفا باید به‌مثابه یک ظرفیت تاکتیکی در خدمت استراتژی خنثی‌سازی تحریم‌ها قرار ‌گیرد. 🔸از سوی دیگر فعال سازی ظرفیت های حوزه بریکس، شانگهای و اوراسیا به سود اهداف اقتصادی کشور صورت گرفته است. در حوزه دیپلماسی منطقه ای و خصوصا ارتباط با همسایگان نیز شاهد بازتعریف مناسبات پیرامونی با حوزه همکاری خلیج فارس، آسیای میانه، افغانستان و شبه قاره هند و همسایگان حول محور منافع اقتصادی کشور هستیم.ادغام و هم افزایی سیاست خارجی و اقتصاد در دولت سیزدهم، یکی از رموز ارتقای تاب آوری منطقه ای و بین المللی کشورمان در مواجهه با تحریم ها محسوب می شود.
⭕️چرا عملکرد دولت قابل تمجید است؟ 🔹دولت سیزدهم از چه ویژگی های برجسته ای برخوردار است که رهبر فرزانه و حکیم انقلاب این دولت را قابل تمجید می دانند و بر خلاف بیان حمایت آمیز از دولت های گذشته از این واژه متفاوت برای دولت سیزدهم در آغاز سومین سال فعالیت آن، استفاده می کنند. دولت سیزدهم از جهات زیادی با دولت های گذشته متفاوت است که یکی از مهمترین آنها خاستگاه مردمی، ساده زیستی اعضای کابینه و در راس آنها رئیس جمهور، کار و تلاش شبانه روزی و رویکرد انقلابی آن می باشد. همین تفاوت ها کفایت می کرد تا دولت سیزدهم به لحاظ راهبردی و عملکردی نیز متمایز از سایر دولت ها باشدکه نتایج آن را می توان در حوزه های مختلف مشاهده کرد.یکی از برکات بزرگ دولت سیزدهم را باید در« بُعد گفتمانی» جستجو کرد که برخی از مصادیق آن را می توان در این موارد جستجو کرد: 1-احیای آرمان های انقلاب اسلامی 2- بسط ارزش های اسلامی و انقلابی 3- توجه به اخلاق و اخلاق مداری 4- رشد معنویت و آخرت گرایی 5- حمایت از تفکر و جبهه مقاومت 6- کاهش اختلافات میان قوا 7- همراهی با سیاست های کلان نظام 8- حساسیت نسبت به خطوط قرمز نظام 9- فساد ستیزی و مقابله با فساد مالی 10 - خستگی ناپذیری و تلاش پیگیر 11- حضور میدانی و قرار گرفتن کنار مردم در مشکلات 12- توجه به منافع دراز مدت جامعه 13- ساده زیستی و مقابله با اشرافی گری 14- برخورداری از سعه صدر کافی در برخورد با انتقادات و عدم تحقیر منتقدین 15- عدم بکارگیری ادبیات تقابلی و تحقیر آمیز برخلاف دولت قبل 16- عدم اعتماد و خوش بینی به غرب 17- پرهیز از دوقطبی سازی میان نظام و دولت 18- به خدمت گرفتن سیاست خارجی در سیاست داخلی و کلان کشور 19- اهتمام لازم به پیگیری منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) 20- تقویت بنیه دفاعی و امنیتی کشور.
⭕️بایدها و نبایدهای حضور مهمانان خارجي 🔹مهاجرت و ورود اتباع خارجی به هر کشوری، مانند یک تیغ دو لبه است؛ از یک طرف فرصت ورود سرمایه انسانی، نیروی کار ارزان و کمک به رشد اقتصادی است و از یک طرف هم مسائل اجتماعی و امنیتی ناشی از افزایش حضور اتباع بیگانه است. اینکه کدام یک از این دو لبه، جلوه نمایان‌تری در یک کشور داشته باشد، بستگی به قوانین و مقررات مهاجرتی و نحوه اداره جمعیت اتباع در یک کشور دارد. 🔸در صورتی که در این زمینه به درستی سیاست‌گذاری شود و جوانب امر سنجیده شود فرصت‌های بی‌بدیلی با خود به همراه دارد که در مورد مهاجران افغانستانی چشمه‌هایی از آن را در سالیان اخیر دیده‌ایم. رواج نگاه‌های برادرانه و کانالیزه کردن مهاجرت‌های آنان بسیاری از آسیب‌ها را کاهش می‌دهد.
⭕️ سه جریان مخالف اتصال خط ریلی بصره – شلمچه ◽️خط ریلی «بصره-شلمچه» نزدیک به ۲۲ سال است که قرار شده احداث شود اما هر بار دست‌هایی از پشت پرده وارد عمل شده و مانع از اتصال ریلی ایران-عراق می‌شوند اما این همه مخالفت برای چیست؟ یک اتصال ریلی ساده، چرا باید تا این اندازه با مخالفت روبه‌رو شود؟ پای چه ذینفعانی در میان است؟/ به نوشته روزنامه هم‌میهن به طور خلاصه مخالفان و دلایل آن در سه دسته زیر قابل تقسیم است: 1️⃣ مخالفان داخل عراق 🔹علت: کم‌رنگ شدن بندر فاو 2️⃣ مخالفان منطقه‌ای 🔸علت: بازارهای ترکیه و عربستان در سوریه، لبنان و اردن 3️⃣ مخالفان فرامنطقه‌ای 🔹علت: بازارهای مدیترانه در اختیار اروپاست آمریکا با تکمیل کریدور شرق- غرب و ورود چین به عرصه رقابت در مدیترانه مخالف است.
⭕️قله کجاست؟ ماکجاییم؟ 🔹رهبر معظم انقلاب اسلامی ۲۶ مرداد سال جاری در دیدار با فرماندهان سپاه گفتند: «ما فصل مُشَبّعی را حرکت کردیم. این سربالایی، این شیب تند را عبور کردیم، به ‎قله‌ها نزدیک شدیم. نباید ‎خسته بشویم. » 🔸تأکید رهبر معظم انقلاب در یک بازه زمانی ۱۲ساله بر کلیدواژه‌های نمادینی چون «قله»، «دامنه» و «حرکت در مسیر»، علاوه بر اینکه محورهای راهبردی کشور را مشخص می‌کند، پرسش‌های قابل‌تأمل دیگری به دنبال دارد که بدون یافتن پاسخی برای آنها، درک عمق و مافی‌الضمیر مفاهیم یادشده ممکن و میسر نخواهد بود. 🔹پرسش‌هایی نظیر اینکه مشخصات قله مورد اشاره مقام معظم رهبری چیست؟ کشور در حال‌حاضر نسبت به قله در چه فاصله‌ای قرار دارد؟ وجوه مشخصه دامنه‌ای که در آن قرار داریم چیست و شاید کلیدی‌ترین سوال این است که چرا فقط وقتی به قله برسیم، دشمنی‌ها پایان خواهد یافت؟ 🔸تاریخ چهل‌وپنج ساله نظام جمهوری اسلامی ایران، همچنین نمونه‌های روشن و واضح تاریخی سایر کشورها موید این واقعیت است که دشمنی‌ها، کارشکنی‌ها، مانع‌تراشی‌ها، اعمال فشار و تمامی ترفندهای شبه‌قانونی و غیرقانونی برای متوقف‌کردن حرکت، انحراف مسیر یا دورکردن هدف است؛ لذا رسیدن به قله مثالی که مترادف حداعلی قدرتمندی و توانمندی است، تنها راه پایان‌بخشیدن به حرکات ایذائی است. 🔹چنانکه تمام «آتش‌بس»ها و «مصالحه»های پایدار دقیقا لحظه‌ای منعقد می‌شود که طرف متخاصم به این نتیجه برسد اعمال زور و فشار چه سخت‌افزاری و نظامی، چه اقتصادی و ... به نتیجه مطلوبی که می‌خواست منجر نشده است. 🔸رهبر معظم انقلاب با درک کامل و دقیق از معادلات قدرت در نظام بین‌الملل بر این قاعده مهم آگاهند که روش و منش نظام سلطه کاملا منفعت‌گرایانه بوده و ماهیت اعتقادی و ایدئولوژیک ندارد. 🔹«دست‌یابی به نتیجه با کمترین هزینه» اصل راهبردی مورد اجماع قدرت‌های سلطه‌گراست و بر این اساس هیچگاه حاضر به پرداخت هزینه‌ای بیشتر از منفعت قابل‌دسترس، نخواهند بود. 🔸قله‌ای که رهبر معظم انقلاب بارها ازضرورت فتح آن سخن گفته‌اند، جایگاه و موقعیتی است که کشور با کسب قدرت در ابعاد سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، نظامی و علمی عنقریب به آن می‌رسد و به‌موازات افزایش قدرتمندی، آسیب‌پذیری‌ها به کمترین میزان ممکن می‌رسد.
رهبر انقلاب: مراقب باشید جدول دشمن را کامل نکنید 💠باید مراقب باشیم راه را خطا نرویم اشتباه نکنیم حق را با باطل عوضی نگیریم. قرآن معیار داده به ما. قرآن می‌فرماید که «مُّحَمَّدٌ رَّسُولُ اللَّهِ وَالَّذِينَ مَعَهُ» آیا ما با پیغمبر هستیم یا نیستیم؟ راه این است دیگر. 💠علامت دارد. «وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ» اگر شما دیدید این راهی که داریم می‌رویم راهی است که کفّار را خوشحال می‌‌کند، بدانید که أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ نیستید. پس مع رسول اللّه نیستید، همراه پیغمبر نیستید. 💠حواسمان باید جمع باشد. بدانیم چه کار می‌‍کنیم بدانیم چه می‌گوییم، حرفی که می‌زنیم در جهت نقشه‌ دشمن نباشد. جدول دشمن را کامل نکند. گاهی غفلت ممکن است بکند کسی یک حرکتی بکند یک حرفی بزند که جدول نقشه‌ دشمن را کامل کند، این خطرناک است. باید مراقبت کرد که این اتفاق نیفتد. اگر ما مراقب باشیم دشمن هیچ غلطی نمی‌تواند انجام بدهد.
⭕️واژه ها و آنچه دشمن می خواهد 🔹دشمن هوشمندانه بنیان ها را تخریب می کند ذائقه جامعه را تغییر می دهد واژه ها را جابگزین تا بار معنایی آنها راجابجا کند . زمانی که بی حیایی را به خوش برخوردی ، خیانت و هرزگی را به آزادی ، بی حجابی را به آراستگی ، حیا را به خجالتی بودن، عفاف را اُمُل بودن و امر به معروف را فضولی تعبیر و آن را به خورد یک جامعه می دهد چه کسی می تواند بگوید چه اتفاقی در حال افتادن می باشد . 🔸دشمن نه تنها ذهن ما بلکه بنیان های فرهنگی جامعه ما را نیز تخریب می کند زمانی که بی حیایی و بی حجابی بار معنایی خود را نزد افراد یک جامعه از دست داد، دیگر کسی برای دین ، میهن و ارزش های انسانی جلوی دشمن نخواهد ایستاد و گلو پاره نخواهد کرد . این همان چیزی است که دشمن امید بسیاری به آن بسته است . حواسمان باشد اصالت واژه ها سنگر مستحکم افراد یک جامعه است.