⭕️یکی از هزاران حمله دیوانهوار
👤«احمد وحیدی» وزیر کشور در همایش خانه احزاب اظهار داشت: «مشکل بزرگ ما عدم گفتوگو است؛ باید احزاب و سلایق مختلف با هم حرف بزنند. گفتوگوی احزاب بسیار مهم و راهگشاست؛ چرا که خیلی از اختلافات و سوءتفاهمات را حل میکند.»
🔹وی افزود: «این اتفاقی که در کرمان افتاد، یکی از هزاران اتفاق بود و هزار مورد از اینگونه عملیاتها در کشور خنثی شده بود؛ جان زن و بچه مردم که اصولگرا و اصلاحطلب ندارد؛ امروز تمام جریانات تروریستی مستقیماً از سرویسهای خارجی خط میگیرند. دشمنان خیلی جدی هستند و کاری به جریانهای سیاسی داخل کشور ندارند. حجم حملات سایبری هم بسیار زیاد است و دیوانهوار به زیرساختهای سایبری ما حمله میکنند و حجم آنها بسیار است.»
🔸وحیدی ادامه داد: «دشمن به همه تروریستها خط میدهد. حجم حملات سایبری زیاد است و آنها دیوانهوار حمله میکنند. موضوع بنزین یکی از آنهاست و از این دست فراوان است.»
# این قصۀ پرغصه ..
در چند ماه گذشته هیچ کشتی آمریکایی و یا انگلیسی از طرف حوثیها تهدید نشده و همۀ آنها به راحتی از تنگه «بابالمندب» عبور کردهاند؛ یمنیها صرفاً کشتیهای متعلق به رژیم اسرائیل یا محمولههای عازم به بنادر آن را تهدید و هدف قرار دادهاند. نه کسی کشته شده و نه کشتی غرق شده است؛ اما پدرخوانده و مادرخواندههای آنگلوساکسون رژیم اشغالگر، تابآوری همین مقدار مزاحمت برای فرزند نامشروع و ناخلف خود را هم نداشتند و با تشکیل ائتلافی مضحک به یمن حمله نظامی کردند.
این واکنش غرب را مقایسه کنید با انفعال اکثر کشورهای[مثلاً] اسلامی و یا حتی جانبداری برخی از آنان در برابر نسلکشی سالیان دراز صهیونیستها در غزه و فلسطین، خصوص در همین صد روز گذشته!!
به تعبیر جگرشکاف مولای متقیان، مولانا امیرمومنان (علیهالسلام) در نهجالبلاغه/خطبه۲۷:
فَيَا عَجَباً عَجَباً وَاللَّهِ يُمِيتُ الْقَلْبَ وَ يَجْلِبُ الْهَمَّ مِنَ اجْتِمَاعِ هَؤُلَاءِ الْقَوْمِ عَلَى بَاطِلِهِمْ وَ تَفَرُّقِكُمْ عَنْ حَقِّكُمْ!
عجبا عجبا، به خدا سوگند كه اجتماع اينان بر باطلشان، و پراكندگى شما از حقّتان دل را مىميراند، و باعث جلب غم و غصه است.
به قول خواجه:
قومی به جِدّ و جهد نهادند وصلِ دوست
قـومی دگـر حـواله به تقـدیـر میکننـد ..
⭕️صفر و صد سیاست تثبیت
🔹بنابراین اقدامات محمدرضا فرزین و سیاست «تثبیت اقتصادی» دولت سیزدهم، توانست رشد و شتاب جهش نرخ ارز را بگیرد. پس از آن نیز دیگر خبرهای سیاسی نتوانستند جرقهای برای انفجار رشد نرخ ارز باشند. دلیل دوم آنکه پس از فرزین، شهرت و اعتبار بانک مرکزی به عنوان نهاد پولی احیا شد و فعالان اقتصادی حالا روی حرف بانک مرکزی حساب میکنند و میدانند این نهاد میتواند ثبات بازار را حفظ کند؛ اگر چه به دنبال سیاست تثبیت کور و بلندمدت نرخ ارز نیست. چون تجربه نشان داده سیاست تثبیت کور و بلندمدت بالاخره به جهش قیمت در بازار غیررسمی میانجامد و آن جهش، بسیار زیانبار خواهد بود. این در حالی است که اگر نرخ ارز بهصورت شناور مدیریتشده باشد، دولت هم میتواند جلوی نوسانات را گرفته و اقتصاد را پیشبینی پذیر کند و هم مجبور نیست هر چند وقت یک بار با شوکی مواجه شود که دیگر کنترلش کار آسانی نیست. نتیجه آنکه بانک مرکزی با احیای شهرت و اعتبار و با اعمال سیاستهای صحیح «تثبیت اقتصادی» (و نه «تثبیت کور نرخ ارز» یا «آزادسازی اقتصادی») توانسته بر بازار غیر رسمی ارز سوار باشد.
⭕️ورود مردم؛ شاهکلید حل مشکلات اقتصاد
🔹اگر چه سیاستهای کلی اصل 44 به دنبال واگذاری تصدیگری بنگاههای دولتی به مردم بود، در مقام اجرا برخی از واگذاریها به مفاسدی منجر شد اما نمونههای موفق واگذاریها نشان میدهد که ضرورتی ندارد همهی مصادیق واگذاری به شکست منجر شوند. قوانین قوی و اجرای کارآمد، میتواند واگذاری اقتصاد از دولت به مردم را به خوبی به سرانجام برساند. همچنین تجربهی حضور مردم در صحنههای دیگر -از جمله در هشت سال دفاع مقدس- نشان میدهد هر جا مردم ورود کنند، دشمن لاجرم شکست را تجربه خواهد کرد. حتی در سالهای پس از تحریم نیز صادرات غیرنفتی قابل توجه ایران -که عمدتاً به دست بخش خصوصی تولید میشوند- باعث شد اقتصاد ایران زیر بار سنگینترین تحریمهای تاریخ جهان سر خم نکند. نتیجه آنکه در اقتصاد، چارهای جز بازگشت به مردم و سپردن زمام امور به دست مردم نیست. برخی مردمیکردن اقتصاد را به معنای یارانهی مستقیم و غیرمستقیم به مردم میدانند اما رهبر معظم انقلاب وقتی از مردمیکردن اقتصاد صحبت میکنند، از سپردن امر تولید به ایشان حرف میزنند. اگر چنین شود، دیگر مردم مولد به یارانهی دولت نیز نیازی نخواهند داشت.
⭕️وحشت دشمن از رابطه ملت و حاکمیت در ایران
🔹شاید بتوان مهم ترین خدعه دشمنان ایران را فارغ از هر جنگ و تهدید و تحریم و ترور، در نفس این دوگانه سازی ها دید. مهم ترین طرح و برنامه دشمنان برای ایجاد فاصله بین ملت و حاکمیت طرح خود این دوگانه سازی هاست. این دوگانه سازی و جدا کردن مفهوم ملت و حاکمیت در هر مکانی از دنیا باعث خواهد شد که هر ملتی حاکمیت را در مقابل خود و دشمن خود فرض کرده و هر حاکمیتی به مردم و ملت خود اطمینان نکرده و آن را بر خلاف خود بپندارد. اگر نگاهی به فعالیت های چند سال اخیر دشمنان غربی این ملت بیاندازیم به وضوح می توان رد پای این موضوع را در فضای مجازی و با هدف تزریق و القای این خدعه به نسل جوان دید.
🔸آنان در طی سالهای اخیر و به خصوص در عصر فضای مجازی با سیاه نمایی شدید علیه نظام و تهمت های فراوان به اصل نظام جمهوری اسلامی، سعی در این داشته و دارند که جمهوری اسلامی را در ذهن و فکر مردم و به خصوص نسل جوان دشمن معرفی کرده و آنان را به شکل خودکار به تقابل و درگیری با نظام سوق دهند گرچه این تلاش ها به خصوص در فتنه 1401 زن زندگی آزادی نمایان شد ولی شکست این فتنه بار دیگر مهر تاییدی بر رابطه ملت و حاکمیت زد.
17.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب در دیدار ائمه جمعه سراسر کشور: رسیدن به هدفهای اسلامی جز با حضور مردم امکان پذیر نیست/ مسئله مردم یک اصل اسلامی است.