⭕️رکوردی که ثریا شکست
🔹انقلاب اسلامی مردم ایران زمانی که به پیروزی رسید، پیام آزادی خواهی و استقلال خود را به گوش جهانیان رسانید. دشمنان این مرز و بوم تصور می کردند این انقلاب دوامی ندارد و با تهدیدات و توطئه های رنگارنگ می توانند آن را به ورطه شکست بکشانند اما شجره طیبه انقلاب روز به روز تنومند تر شد و امروز به درختی تناوری تبدیل شده که نگاهش به قله و تمدن سازی است؛ راز ماندگاری در این مسیر پر فراز و نشیب نیز نصرت خدا، راهبری حکیمانه، روحیه جهادی و بینش انقلابی بوده که همچنان برای طی طریق در گام دوم و فتح قله نیاز است. رکورد شکنی ماهواره ثریا بر مدار 750 کیلومتری گواه بر پیشرفت روز افزون ایران انقلابی است که توانسته است در ردیف 5 کشوری قرار گیردکه می توانند ماهواره خود را در فاصله بیش از 500 کیلومتری به فضا پرتاب کند.
⭕️اعتراض فضایی
🔹آلمان، انگلیس و فرانسه در بیانیهای پرتاب ماهواره «ثریا» با ماهوارهبر «قائم ۱۰۰» به مدار ۷۵۰ کیلومتری زمین را محکوم کردند و در نامهای به دبیرکل سازمان ملل متحد، اقدام جمهوری اسلامی ایران را «نقض قطعنامه ۲۲۳۱» شورای امنیت خواندند.
🔸اگرچه نماینده دائم کشورمان در سازمان ملل، طی نامهای به آنتونیو گوترش به این ادعاها پاسخ داد و «برنامه موشکی و فضایی» ایران را «خارج از حوزه صلاحیت این قطعنامه» خواند، اما این چند نکته درخصوص اعتراض مردود کشورهای اروپایی قابل توجه است.
🔹نخست اینکه اقدام ایران در پرتاب ماهواره، علمی و تحقیقاتی بوده و هیچ ارتباطی به مسائل موشکی و هستهای ندارد.
🔸دوم آنکه نسبتدادن پرتاب ماهواره به رویکردهای موشکی و هستهای ایران در حالی است که اولا بر اساس قطعنامه ۲۲۳۱ از مهرماه امسال هرگونه محدودیت از ایران در فعالیتهای موشکی و پهپادی حتی در حوزه خرید و فروش برداشته شده و ثانیا ایران بارها به صورت رسمی اعلام کرده که هیچ برنامهای برای تولید سلاحهای هستهای و تجهیزات پرتاب کننده آن ندارد.
🔹سوم آنکه رفتار غربیها در حوزه فعالیتهای فضایی ایران نشان می دهد که آنها به دنبال انحصار گرایی در فضا هستند.
🔸از همه مهمتر اینکه برخلاف ادعاها، این امریکا و اروپا هستند که فضا را نیز همواره در خدمت اهداف نظامی مورد استفاده قرار دادهاند.
🔹درحالی که کشورهای غربی و همچنین سایر کشورهای صاحب فناوری بدنبال توسعه ظرفیتها و توانمندیهای خود در حوزه بهرهگیری از فضا هستند، اعتراض کشورهای اروپایی به استفاده ایران از حق طبیعی خود برای توسعه دانش فضایی بیش از آن که ریشه در نگرانی داشته باشد از رویکرد خصومت محور حکایت میکند.
⭕️تاثیر انتخابات بر اقتصاد
1️⃣ یکی از چالشهای مهم امروز اقتصاد ایران، ابهام در افقهای سیاسی و کمبود سرمایه اجتماعی در میان سیاستگذاران کشور است. سیاستگذار همواره با این تهدید روبهروست که با اجرای یک سیاست اصلاحاتی و تغییر در ساختار، منتفعین و متضررین یک حوزه با مخالفتهای شدید چالشهای امنیتی و اعتباری برای دولت حاکم ایجاد کنند. افزایش مشارکت در انتخابات میتواند باعث تقویت سرمایه اجتماعی برای شروع و پیشبرد اصلاحات اقتصادی شود.
2️⃣ انتخاب افراد شایسته در قامت قانونگذار میتواند بستر لازم برای توسعه را فراهم کند. انتخابات پرشورتر منجر به انتخاب افکار قوی و فرهیخته می شود که می تواند زیربنای توسعه را تدارک ببیند.
3️⃣ نتایج مثبت یک انتخابات با مشارکت حداکثری میتواند روی انتظارات مردم بر متغیرهای کلان اقتصادی اثر مثبت داشته باشد. چرا که فضای آرامش به اقتصاد تزریق می کند. در نقطه مقابل مشارکت حداقلی حاکمیت را با بحران مقبولیت و کاهش امنیت سرمایه گذاری روبرو می سازد.
4️⃣ وجود احزاب و تشکلهای متعدد در انتخابات میتواند با پاسخگو کردن مسوولان در قبال رای مردم، زمینه را برای تحقق وعدههای احزاب بهویژه در زمینه اقتصادی فراهم کند.
⭕️تحریم چگونه کار میکند؟
🔹اخیراً در انتشارات دانشگاه استنفورد کتابی با عنوان که به معنای «تحریم چگونه کار میکند» منتشر شد. دکتر جواد صالحی اصفهانی از مولفان این کتاب اگر کسی کتاب «تحریم چگونه کار میکند» را بخواند، دیگر ادعاهای ترامپ و بولتون را باور نمیکند. این کتاب نشان میدهد که اگر چه تحریمها در یک دههی اخیر به معیشت عموم مردم آسیب زد، اما منجر به تغییر مسیر سیاسی ایران نشد، بلکه ایران را در مسیر خود مصممتر کرد.
🔸به عبارتی بر خلاف تصور آمریکاییها که گمان میکردند تحریم میتواند جایگزین جنگ نظامی شود، اتفاقاً تحریمهای اقتصادی، سیاست خارجی ایران در منطقه را تهاجمیتر کرده است و در یک کلام، بعد از تحریمهای اقتصادی منافع آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه بیش از پیش از سوی ایران تهدید شد. بنابراین تیغ تحریمها نمیبرد و میتوان گفت از این نظر، تحریمها اگر چه برای ایران هزینههایی داشته اما برای طرف آمریکایی نیز هزینههای گزافی داشته است و بر اساس منطق هزینه-فایده، استمرار چنین تحریمهایی برای ایالات متحده بهصرفه نیست.
🔹با توجه به نزدیک بودن انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا بهنظر میرسد انتشار این کتاب، یک اقدام سیاسی با مصرف داخلی در آمریکا به ضرر جمهوریخواهان و به نفع دموکراتها باشد اما به هر حال، حاوی اطلاعات و اظهارات مفیدی در مورد تاثیر معکوس تحریمها علیه ایران و تابآوری بالای اقتصاد ما در برابر تحریمهای ظالمانه است.
⭕️چرا باید از انقلاب اسلامی دفاع کرد؟
🔹انقلاب اسلامی، یک تغییر ریل اساسی برای حرکت به سمت حکومت دینی، استقلال، آزادی، عدالت، رفاه و آسایش ایجاد کرد. انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران موجب نفی استبداد، استثمار و استعمار، ایجاد نظام مقدس مبتنی بر اسلام همراه با حضور سرنوشتساز مردم، استقلال همهجانبه در ابعاد فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و دفاعی_امنیتی، استقرار و اجرای عدالت اجتماعی، اجرای قوانین الهی و شرعی مبتنی بر اسلام ناب محمدی(ص)، برپایی و حفظ ارزشها و کرامتهای والای انسانی، آزادی همراه با مسئولیتپذیری انسانها در برابر خدای متعال، ایجاد محیط و فضای مناسب برای رشد فضائل اخلاقی، مبارزه دائمی علیه تمامی مظاهر فساد و تباهی، توجه به حقوق همهجانبه اقشار مختلف جامعه مبتنی بر ارزشهای انسانی و اسلامی، نفی و مبارزه دائمی با استعمار و سلطه خارجی، حمایت از مسلمانان و مستضعفان سراسر جهان و تلاش برای گسترش اسلام ناب در سراسر جهان، تلاش جامعالابعاد برای وحدت مسلمانان در جهان و... شد.
🔸وقتی ما از انقلاب دفاع میکنیم، به این معنا نیست که از بیعدالتیها، فسادها و آسیبهای اجتماعی دفاع میکنیم؛ بلکه ما از حرکتی که به سوی عدالت آغاز شده دفاع میکنیم . ما در دامنه قله قرار داریم و برای رسیدن به قله فاصله داریم . بنابراین برای پیمودن این مسیر درست و سخت، لحظه ای نباید تردید به خود راه دهیم. انتخابات بهترین عرصه برای نشان دادن همراهی با انقلاب خمینی (ره) بزرگ است که انشاالله در 11 اسفند به بهترین شکل محقق خواهد شد تا نشان داده شود انقلاب امام (ره) همچنان زنده و رو به جلو است.
⭕️جریان شناسی انتخاباتی اصولگرایان
🔹اصولگرایان برای انتخابات مجلس شورای اسلامی با تعدد نسبتاً بالایی مواجه هستند. به طور دقیقتر باید گفت که نیروها و فعالان سیاسی اصولگرا برای انتخاباتی پیشرو، تا کنون چند شعبه و تشکل راهاندازی کردهاند که عبارتاند از:
1️⃣مبنا(مجمع بیداری نیروهای انقلاب): این تشکل با محوریت آقای قالیباف تشکیل شده است.
2️⃣شورای وحدت اصولگرایان: شورای وحدت متشکل از جامعه روحانیت مبارز تهران و حزب مؤتلفه اسلامی است. اینان به احتمال زیاد با سرلیستی محمدرضا باهنر در انتخابات حاضر خواهند شد.
3️⃣شورای تحولخواهان: این تشکل به صورت علنی با محوریت زهره الهیان فعالیت میکند، اما در اصل، محوریت آن با برخی شخصیتهای شاخص مانند علیرضا زاکانی است.
4️⃣ جبهه پایداری که با همان ترکیب و کیفیت سابق برای انتخابات مجلس فعالیت میکند و محوریت فعالیتهای آن به نوعی با صادق محصولی است.
5️⃣ شریان(شبکه راهبردی یاران انقلاب): در شریان نیز محوریت با مهرداد بذرپاش میباشد و به طور عمده متشکل از نیروهای جوانتر اصولگرایی است.
6️⃣شانا(شورای ائتلاف نیروهای انقلاب): این تشکل که برای انتخابات ریاست جمهوری داعیهدار وحدت گروهها و شخصیتهای اصولگرا بود، هماکنون با محوریت حداد عادل فعالیت میکند. با این حال، با توجه به تعدد تشکلهای اصولگرایی برای انتخابات پیشرو در اسفند ماه، به نظر میرسد که شانا دیگر داعیهدار وحدت نیست.
⭕️جریان شناسی انتخاباتی اصلاحات
اصلاحطلبان به دو دسته تقسیم میشوند:
1️⃣اصلاحطلبان تحریمی(رادیکال): اینها که در جبهه اصلاحات ایران مجتمع هستند و تعداد زیادی از آنها سابقه فعالیت در فتنه 88 را دارند، اکثریتشان بر تحریم انتخابات تأکید دارند و اقلیتی از آنها بر مشارکت مشروط در انتخابات اصرار دارند. نکته مهم درباره این لایه از اصلاحطلبان آن است که اگرچه از تحریم انتخابات صحبت میکنند، اما قطعاً فعالیت انتخاباتی خواهند داشت. درواقع، هر چند احتمال کمی وجود دارد که واقعاً انتخابات را تحریم کنند، اما در این صورت نیز فعالیت انتخاباتی خواهند داشت؛ بدین صورت که بر نارضایتیها و پتانسیلهای اعتراضی در جامعه تأکید خواهند کرد. در این زمینه، بهویژه بر بحثهای مرتبط با زنان تأکید خواهند کرد.
با این حال، درباره این اصلاحطلبان، توجه به این نکته نیز ضروری است که اساساً پایگاه اجتماعی آنها نیز در انتخابات منفعل خواهند بود و اگر هم مشارکت کنند، به صورت حداقلی خواهد بود. بنابراین، در تحلیل چرایی اصرار آنها بر تحریم انتخابات باید به این نکته هم توجه داشت.
2️⃣اصلاحطلبان مشارکتطلب: این طیف بر مشارکت بیقید و شرط در انتخابات تأکید دارند و انتخابات را راهحل مسائل کشور میدانند. مواضع اخیر آقای مرعشی نجفی و روحانی مبنی بر اینکه هر گونه تغییری باید از مسیر صندوق رأی اتفاق بیفتد، گویای صفبندی آنها با اپوزیسیون و آشوبگران است. محوریت اصلاحطلبان مشارکتطلب با دو حزب کارگزاران سازندگی و اعتدال و توسعه است.
🔹درباره وضعیت اصلاحطلبان در انتخابات مجلس باید گفت که به نظر میرسد که آنها امید چندانی برای موفقیت در انتخابات ندارند. حداکثر انتظار آنها در انتخابات این است که بتوانند یک اقلیت قوی در مجلس تشکیل دهند. یکی از مهمترین دلایل این امر به احتمال افت جدی میزان مشارکت طرفداران آنها در انتخابات مربوط میشود.
⭕️شکست هایی که در تاریخ می ماند
🔹«شکست تاریخی آمریکا و اسرائیل»، «جبهه متکثر و متحد مقاومت » و گزاره « در حال غرق شدن رژیمصهیونیستی و آمریکا در غزه » تنها یک استعاره نیست، بلکه واقعیتی است که در تاریخ ماندگار خواهد ماند. با وجود 110 روز از تجاوز صهیونیست ها به غزه ، این مقاومت است که در حال پیروز شدن است. نیروهای رژیم صهیونیستی در حال عقبنشینی هستند و اختلافات در شورای جنگ این رژیم تشدید میشود.
🔸در واقع مقاومت در غزه شرایط این درگیری را دیکته کرده است. این امر باعث شده رهبران نظامی رژیمصهیونیستی به دلیل قدرت آتش مقاومت از برخی مناطق اشغالی غزه عقبنشینی کنند. در همین حال رهبران تندروی نزدیک به نتانیاهو با این عقبنشینی مخالفند و آن را شکستی کامل و پیشدرآمدی برای پایان نتانیاهو و نابودی حزب لیکود و اکثریت پارلمانی آن میدانند.
🔹رژیمصهیونیستی با یک بحران داخلی شدید دستوپنجه نرم میکند؛ زیرا جبهههای مقاومت مفهوم «اسرائیل به عنوان پناهگاه امن» را درهم شکستهاند. پروژه افسانهای و توهّمآمیز «اسرائیل بزرگ» از «نیل تا فرات» نیز نابود شده و این موضوع ایده اخراج فلسطینیها و گسترش شهرکسازی در سرزمینهای آنها و سرزمینهای عربی همسایه را به یک ایده غیرممکن تبدیل کرده است.
🔺12 بهمن، سالروز ورود حضرت امام خمینی (ره) به کشور و آغاز ایام الله دهه مبارک فجر گرامی باد
#ایران_ما
#انقلاب_مردم
🚨فرمان مهم...
🔸مقام معظم رهبری طی اقدامی کمسابقه، یک فرمان مهم و عمومی را با نگرانی در چند دیدار پشت سر هم مطرح کردند:
🔸اول ۱۴۰۲/۱۰/۲: «همه کسانی که مخاطبانی دارند، وظیفه دارند مردم را به انتخابات دعوت کنند.»
🔸 دوم ۱۴۰۲/۱۰/۶: «در قضیهی انتخابات، مادرها نقش ایفا کنند، هم در داخل خانه، هم درخارج خانه.»
🔸 سوم ۱۴۰۲/۱۰/۱۳: «احساس وظیفه نسبت به انتخابات یکی از کارهای نقدِ جامعهی مجاهد در جهاد تبیین است.»
🔸 چهارم ۱۴۰۲/۱۰/۱۹: «مسئلهی حضور مردم در صحنه باید ترویج بشود؛ هر کسی صدایی دارد، باید روی این زمینه کار کند: وَ تَواصَوا بِالحَقّ؛ تواصی به حق وظیفهی همه است.»
اللهم عجل لولیک الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مهم
❌️۲۴ساعته که یه ویدیو (ویدیوی بالایی) تو مجازی با بازدید میلیونی در حال انتشاره با این عنوان: «تو فرودگاه به مناسبت دهه فجر به مردم شاخه گل دادن اما هیچکس گل رو ازشون نمیگیره»
✍️🏻اول به این ویدیو (ویدیوی بالایی) شک کردم چون هیچکدوم از استقبال کنندهها شاخهگل رو سمت مردم نمیگیرن و بهشون هدیه نمیدن!(شاخهگلها رو پایین گرفتن)
🔻بعد از سرچ متوجه شدم:
اولاً این ویدیو (ویدیوی بالایی) یک ویدیوی قدیمیه و اون روحانی هم امامجمعه سابق شهر کنارکه!
🔻ثانیاً این افراد تو ویدیوی بالا به استقبال خدمه پرواز اومدن، اما برای اینکه مسافرا معطل نشن ، اول صبر میکنن مسافرا پیاده بشن و بعدش که خدمه پیاده میشن گلها به خدمه داده میشه. (که این قسمت از ویدیو رو براندازا کات کردن!)
🔻ثالثاً ویدیوهای استقبال از مردم تو فرودگاههای مختلف موجوده (ویدیوی پایینی) که نشون میده همه مردم شاخهگل رو میگیرن!
🔻شما ببینید یک جریان به نام برانداز و اصلاحطلب که این ویدیوی بالایی رو با این عنوان منتشر کردن چقدر مریض و بیشرفن که اینجوری با یک خبر فیک ...