⭕️سفر بارزانی؛ نقطهعطف امنیتساز روابط ایران و کردستان عراق
🔹۱۳ سال پس از سفر مسعود بارزانی، رئيس وقت اقلیم کردستان، به تهران، برادرزادهاش نچیروان بارزانی که حالا بر صندلی عمویش تکیه زده، به تهران سفر کرده و با مسئولان کشورمان دیدار و گفتوگو کرد.
🔸سفر رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران در حالی انجام شد که طی ماههای گذشته روابط تهران و اربیل به خاطر مسائل امنیتی و فعالیتهای برخی از گروهکهای تروریستی از خاک این منطقه علیه جمهوری اسلامی ایران و اقدامات نظامی تهران علیه این گروهکها تروریستی در راستای تامین امنیت خود با چالشهایی روبرو شده بود. بر همین اساس انتظار میرفت محور اصلی دیدارهای این مقام اقلیم در ایران مباحث امنیتی باشد.
🔹«جعفر قنادباشی»، کارشناس مسائل منطقه در این باره گفت: مواضع «نچیروان بارزانی»، نخستوزیر اقلیم شمال عراق در سفر به تهران مثبت بود و میتوان به اجرای کامل مفاد توافقنامه امنیتی میان ایران و عراق و تداوم روند خلع سلاحِ گروهکهای تروریستی و تجزیه طلب کُردی امیدوار بود
🔸این کارشناس مسائل منطقه اظهارداشت: این سفر را میتوان به نوعی اعلام مواضع جدید یا به عبور از شرایط گذشته و ورود به سرفصل جدیدی از روابط اقلیم شمال عراق با جمهوری اسلامی ایران بدانیم.
🔹قنادباشی با بیان اینکه «منفعت بهبود روابط میان تهران و اربیل شامل حال تمام کشورهای منطقه خواهد بود و موجبات ارتقای سطح امنیت منطقه را نیز فراهم میآورد»، عنوان کرد: افق ترسیمشده میان تهران و اربیل با چشماندازهای گذشته متفاوتشده که این نیز به اصلاح صورتگرفته در رویکرد مسئولان منطقه اقلیم شمال عراق باز میگردد.
🔸این کارشناس مسائل منطقه در خصوص آینده روابط میان اقلیم شمال عراق با ایران، اظهارکرد: هنوز فضا و شرایط لازم جهت توافقات بزرگ اقتصادی میان دو طرف فراهم نیست؛ هرچند که به صورت محدود همکاریهایی وجود دارد.
⭕️ شوک یک نظرسنجی درباره ایران در اسرائیل
🔹«فارین پالیسی» در یادداشتی ضمن اذعان به موفقیت ایران در حمله موشکی به اراضی اشغالی، تاثیر حمله کشورمان بر استراتژی رژیم صهیونیستی را بررسی کرد.
🔸در این یادداشت آمده است: درسهای حمله جمهوری اسلامی ایران برای افراطگرایان در دولت رژیم صهیونیستی و جنگطلبان تشکیلات دفاعی این کشور که معتقدند رژیم صهیونیستی تنها میتواند به خود تکیه کند، ناخوشایند بود؛ چراکه موفقیت رهگیری رژیم صهیونیستی بدون مداخله ایالات متحده و سایر متحدان از جمله همسایگان و شرکای عرب رژیم صهیونیستی امکانپذیر نبود.
🔹فارین پالیسی افزود: بر اساس یک نظرسنجی اخیر که در یک دانشگاه عبری انجام شده است، ۷۴ درصد از اسرائیلیها ، مخالف اقدامات تلافیجویانه [رژیم] اسرائیل علیه جمهوری اسلامی ایران هستند، اقداماتی که میتواند به همکاری امنیتی با متحدان اسرائیل آسیب برساند. اگر [رژیم] اسرائیل از نقش حمایتی متحدانش چشمپوشی کند و از پتانسیل توسعه روابط قویتر با کشورهای عربی میانهرو، از جمله عربستان سعودی، غفلت کند، اشتباه فاجعهباری مرتکب خواهد شد.
⭕️ ببین کدام طرف ایستاده ای؟
🔹این روزها فلسطین شاخص تشکیل دو جبهه جهانی شده است. جبهه طرفداران فلسطین و جبهه طرفداران اسرائیل. وجدانهای بشری بیدار شده و عکس العمل اعتراضی ملتها در سرتاسر جهان جبهه اسرائیل را ظالم و باطل میدانند. بدیهی است در مقابل این همه جنایت بشری از طرف صهیونیسم جهانی؛ بی تفاوتی عملی غیر انسانی است.
🔸از خود بپرسیم در کدام طرف ایستاده ایم. به قول شهید آوینی ای دل چه میکنی؟ میروی یا می مانی؟ ممکن است هیچوقت ما حضور فیزیکی در فلسطین پیدا نکنیم ولی اینکه امروز در کدام جبهه ایستاده ایم برای کرام الکاتبین مهم است.
🔹سند حرفم داستان حدیثی عجیب و تکان دهنده از نهج البلاغه است. در یکی از جنگها شخصی به امیرالمومنین گفت: یا علی ایکاش برادرم با ما بود و در این جنگ شرکت میکرد. آقا به آن شخص فرمود: اگر برادرت اینجا بود؛ آیا در کنار ما و در جبهه ما قرار میگرفت؟ آن شخص گفت: بله یا علی!!! اگر برادرم اینجا بود قطعا" در کنار من و در رکاب شما بود؛ آقا امیرالمومنین فرمود: بخدا قسم برادرت در این جنگ با ما بود. و بعد ادامه داد و فرمود: و کسانی که هنوز در صلب پدران و رحم مادرانشان نیامده اند؛ اگر دلشان با ما باشد؛ در این جهاد با ما شریکند.
🔸و اینک ما هستیم و شاخصی بنام فلسطین که جبهه حق و باطل را از هم جدا میکند. ببینیم کدام طرف ایستاده ایم. به همین دلیل پیامبر مکرم اسلام فرمود: از فتنه های آخرالزمان دلگیر نشوید و آنها را ناخوش ندارید؛ چون صف منافقین را از صف مومنین و مجاهدین جدا میکند. پس نیک بنگریم کدام طرف ایستاده ایم؟
⭕️ادعای خبرنگار عراقی : بارزانی در سفر به تهران، تعهداتی داد
🔹بارزانی تعهد کتبی به طرف ایرانی داده و در آن مقامات اربیل متعهد به خلع سلاح گروهکهای تروریست و اخراج آنها از اقلیم کردستان شدهاند.
🔸احمد عبدالساده، روزنامه نگار و نویسنده عراقی در حساب ایکس خود با اشاره به سفر اخیر رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران و دیدار با رهبر معظم انقلاب و سایر مسئولان کشور مدعی شد بنا به گفته منابع آگاه، بارزانی تعهد کتبی به طرف ایرانی داده و در آن مقامات اربیل متعهد به خلع سلاح گروهکهای تروریست و اخراج آنها از اقلیم کردستان شدهاند.بنا به این ادعا، اقلیم کردستان عراق همچنین تعهد داده است که حملات رسانههایی مانند روداو و کردستان 24 به ایران و نیز هماهنگیهای این رسانهها با طرفهای رسانهای خارجی متوقف شود.
2_144215245375299667.mp3
37.14M
خطبه های نماز جمعه ی ۱۴۰۳/۰۲/۲۱برابربا اوّل ذیقعدةالحرام۱۴۴۵،ایرادشده توسط حجه الاسلام والمسلمین طالب پور امام جمعه ی موقّت شهرضا
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّه
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَة
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْن
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّه
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّه
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّه
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَر
یَا فَاطِمَةُ اشْفَعِی لِی فِی الْجَنَّة
🔆زنگ عبرت
🔴 مقایسه قدرت خرید
در سال ۱۳۵۷ با سال ۱۴۰۳
رضا صابری خورزوقی
♦️ این مقایسه براساسِ میانگینِ کشوریِ قیمتها و حداقل حقوقها در سال ۱۳۵۷ و سال ۱۴۰۳ انجام شده است.
♦️کالاهای نمونه نان، مسکن، خودرو، بنزین و دلار است
توجه
در متن زیر، حرفِ «ر» کنارِعدد، یعنی ریال و حرف «م» یعنی، میلیون
ملاحظه بفرمائید:
حداقل حقوق:
سال ۱۳۵۷ = ۶۳۰۰ ریال
سال ۱۴۰۳= ۱۱میلیون تومان
#نانِ سنگکِ معمولی
سال ۱۳۵۷، ۵ ریال
سال ۱۴۰۳، ۵۰هزار ریال
این یعنی:
حقوقِ سال۵۷ = ۱,۲۶۰ نان
حقوقِ سال۴۰۳= ۲,۲۰۰ نان
#مسکن
میانگینِ ۱متر مسکن در کشور
سال۱۳۵۷ 👈 ۵,۵۰۰ تومان
سال۱۴۰۳ 👈 ۵۵م تومان
این یعنی:
۹ماه حقوقِ ۵۷= ۱مترمسکن
۵ماهحقوقِ۴۰۳ =۱مترمسکن
حساب کنیم:
ا ۹ = ۶۳۰ ÷ ۵,۵۰۰
۵ = ۱۱م ÷ ۵۵م
#خودرو
پیکان،سالِ۵۷= ۲۰هزارتومان
کوئیک،سالِ۰۳ =۴۵۰متومان
این یعنی:
با تفااااوتِ کوئیک و پیکان
۳۳ماه حقوقِ۵۷ = پیکان
۴۰ماهحقوقِ۴۰۳ = کوئیک
#بنزین
سال ۵۷ = هر لیتر ۶ ریال
سال۴۰۳=هرلیتر۳۰هزارریال
این یعنی:
حقوقِ سال۵۷ = ۱،۰۵۰ لیتر
حقوقِ ۱۴۰۳ = ۳،۴۴۴ لیتر
#دلار
سال۱۳۵۷،دلارِدولتی۷تومان
سال۰۳،دلارِآزاد۶۵,۰۰۰تومان
این یعنی:
۱ماه حقوقِ ۵۷ = ۸۹ دلار
۱ماه حقوقِ۴۰۳ = ۱۶۹ دلار
یادآوری:
به جز طلا، قیمت سایر کالاها همین حدود افزایش داشته
لطفاً
#نوجوانان را آگاه کنیم
و مراقب باشیم تا مزدورانِ
🇺🇸دشمنانِحقوقبشر🇪🇺
#وجدانشان را #آلوده نکنند...
⭕️حاشیههای جدید توقیف نفت آمریکا توسط ایران
🔹۳ شرکت بیمه آمریکایی از یک دادگاه منطقهای در سانفرانسیسکو خواستهاند درخواست خسارت ۵۷ میلیون دلاری شرکت شورون را از این شرکتهای بیمه به خاطر ادعای توقیف یک محموله نفتی توسط ایران رد کند.
🔸نفتکش «ادونتیج سوئیت» متعلق به شرکت شورون آوریل ۲۰۲۳ بر اساس منابع غیررسمی توسط ایران توقیف و نفت آن به یک کشتی ایرانی منتقل شد.
🔹۳شرکت بیمه «زوریخ امریکن»، «لیبرتی میوچال» و «گریت امریکن» میگویند توقیف این نفتکش توسط ایران و مصادره نفت آن مشمول طرح «عملیاتهای جنگی» نمیشود و خسارتی به آن تعلق نمیگیرد.
⭕️جنگ امریکا با لاهه
🔹وبسایت «اکسیوس» گزارش داده که اعضای دو حزب دموکرات و جمهوریخواه در کنگره به دیوان کیفری بینالمللی لاهه درباره هرگونه بازداشت مقامات ارشد سیاسی و نظامی رژیم اسرائیل هشدار دادند و همزمان جمهوریخواهان مجلس آمریکا بهدنبال تنظیم طرحی هستند که مقامهای این دادگاه بینالمللی را تحریم کنند.
🔸هفته گذشته شماری از رسانهها خبر دادند دادگاه کیفری بینالمللی در حال آمادهشدن برای صدور حکم بازداشت برای مقامات ارشد دولتی رژیم اسرائیل از جمله «بنیامین نتانیاهو»، نخستوزیر این رژیم در ارتباط با جنایات انجامشده در غزه است.
🔹اصلیترین اتهام سران رژیم صهیونیستی جنگ جاری غزه است که از ۷ اکتبر آغاز شد. یکی از پروندههای مفتوح در این دادگاه، اتهام «نسلکشی» است که از سوی افریقای جنوبی مطرح و رسیدگی به آن شروع شده است و حال خطونشان امریکاییها، نشان میدهد اصلیترین حامی و متحد رژیم صهیونیستی تمام تلاشش را خواهد کرد تا اجازه ندهد لاهه، به وظیفه قانونی و ذاتی خود عمل کند.
🔸امریکا در هشت ماه گذشته علاوه بر حمایت مالی و تأمین تسلیحاتی، از تمام ابزارها و اهرمهای خود برای پشتیبانی از رژیم صهیونیستی بهره برده است؛ مانند وتوی قطعنامههای آتشبس در شورای امنیت و حال سناتورهای ایالات متحده به دنبال این هستند با چاقوی کند و قدیمی امریکاییها یعنی «تحریم» به جنگ لاهه بروند و سر «قانون» را هم ببرند!