✍امام علی علیه السلام:
▪️قسم به کسی که محمد صلّى اللّه عليه و اله را به حق به پیامبری برگزید ، اگر پدرم ( حضرت ابوطالب ) در حق همه گناهکاران روی زمین شفاعت کند، خداوند میپذیرد.
📚الأمالي (للطوسی) ص 701
🏴۲۶ رجب، سالروز وفات حضرت ابوطالب عموی بزرگوار رسول اکرم صلّی الله علیه وآله، پدر امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام تسلیت باد.
⭕️بزرگ مدافعِ حقوق زنان
.
🔹شاید در دنیای مدرن و دهه های اخیر مدافع حقوق زنان شدن مُد شده است! عده ای با شعار مبارزه و دفاع از حقوق زنان برای خود اعتبار جمع می کنند، برای دهه ها حقِ زنان را پایمال کردند و از دل آن سرکوب نحله افراطی دیگری به نام فمینیسم شکل گرفت که از وَر دیگر بوم افتاد. اما همگی عمر کوتاهی دارند، در عمل صادق نبوده اند، بقول همین فمینیست های افراطی غرب با شعار "حقوق زن" زن را به کالا تبدیل کرد. هم کالای جنسی برای مردان و هم ابزار تولید ارزانتر از مردان برای راه افتادن چرخ دنده های سرمایه داری، تاریخ راه افتادن سرمایه داری در کشور آقای مکرون یا تاریخ برده داری زنان در کشور آقای جو بایدن را بخوانید. چگونه زنان باردار در اثر شدت کار پشت چرخ های تولید جان میدادند! چگونه زنان برده را بعنوان صنعت پول ساز در همین آمریکا دست به دست می کردند .گمان نکنید اینها نقل دو سه هزار سال پیش است! خیر؛ نقلِ وقایع معاصر ماست.
🔸فردا روز بعثت پیامبری است که در ابتدا ماموریت مبارزه با شرک را داشت.
🔹اولویت این بود که به مردم بفهماند بُت را شریک خدا نگیرید. همزمان از نخستین دستورات خدا به او، و تلاش مهم او در ۱۴۰۰ سال پیش دفاع عملی از حقوق زنان بود. وقتی پدران تولد دختر را عامل فقر خانه می دانستند، تولد دختر را نحسی و شرم می خواندند، دست به قتل و زنده به گور کردنشان میزدند پیامبر ما از زن دفاع کرد. آیه نازل شد. عتاب کرد. تلاش کرد. فرهنگزنده به گور کردن دختران را به مرور تغییر داد. احکام متعددی صادر شد، خود را مدیون خدیجه(س) خواند. از محبت و احترام دست بوس دختر جوانش فاطمه(س) شد، آنچه در دنیای جهل عرب ها سابقه نداشت. حالا جاهلیت مدرن غربی هاجای جاهلیت کهنه عربها را گرفته است و هنوز دستورات پیامبر اسلام در دفاع از حقوق زنان مترقی و زنده است.
🎥 انتقادات رییس قوه قضاییه به دو طیف از جریانات اخیر کشور/اژهای: چرا باید در یک مجمع خارجی به گونهای صحبت کنیم که گویی در کشور اختلاف نظر است؟ کارگزار و منتسب به نظام حرفهایی میزند که دشمنپسند است
🔹اخلاق، رفتار و ادبیات ما چگونه است؟ گاهی اوقات به زعم خودمان در حال امر به معروف و نهی از منکر هستیم اما با امور منکر دنبال امر به معروف هستیم. با ادبیات منکر نمیتوان امر به معروف کرد.
🔸اخلاق اسلامی این است؟ این ادبیات چیزی است که رهبر انقلاب به آن تاکید میکنند؟ همه طاغوتهای زمان به اشکال مختلف در مقابل ارزشهای اسلامی و نظام جمهوری اسلامی میایستند؛ یک روز جنگ تحمیلی، یک روز جنگ اقتصادی، یک روز جنگ تبلیغی، یک روز فتنهگری، اختلاف، نفاق و درگیری و روزی همه اینها با هم تحمیل میشوند.
🔹باید بصیرت، خویشتنداری و ادبیات موثر داشته باشیم. در زمان امر به معروف باید بدانیم تاثیرگذار است و اگر حرف به نحوی و محتوایی زده شود که تاثیر ندارد به کنار موجب ترغیب دشمن شود.
🔸نباید طوری صحبت کرد که جریان حق و متدینین تضعیف شوند.
⭕️آتش بس مقدمه سقوط
🔹همه چیز از 7 اکتبر سال 2024 شروع شد، آن جایی که اسرائیل خودرا آماده اجرای طرح های منطقه ای خود کرده بود و بایک عملیات برق آسا تمام نقشه ها بر آب شد و ضربه ای تاریخی بر پیکر این ماشین کشتار و مظلوم کش وارد آمد و منشاء تحولاتی شد که دنیارا تحت تاثیر خود قرار داد.
🔸در عرصه سیاست همیشه دو دستاورد وجود دارد یک دستاورد کوتاه مدت و دیگری بلند مدت که موثرتر از اولی است. طوفان الاقصی هم این دو دستاورد را دارا بوده است؛ اولی آن زدن ضربه مهلک بر ساختار امنیتی و حفاظتی اسرائیل بوده که نمی شود آن را کتمان یا کم رنگ نمود و سبب تغییرات مثبتی برای جبهه مقاومت شد. دستاورد دوم و مهم تر برای مردم مظلوم و مقاوم فلسطین این بود، شنیده شدن ندای مظلوم در تمام جهان برای اولین بار. راه افتادن جریان دفاع از مظلوم در یکا یک کشورهای حامی جنایات صهیونیستی بوده است. اسرائیل و هم پیمانانش باوجود به راه افتادن حق طلبی در درون جوامع خودشان همواره فضای مه آلود رسانه ای خودرا برسر مردمان خودشان گستراندند اما باید قبول کرد که درپس هر تاریکی روشنایی ظهور و بروز می نماید.
🔹طوفان الاقصی اکنون با گذشت یک سال و اندی و ریخته شدن خون های پاک کودکان و مادران و پدران و مردانی چون هنیه و نصرالله و سنوارها به بار نشست و باردیگر مردان مقاومت نشان دادند که حق پیروزاست و هیچ امری نمی تواند حق جویان و حق طلبان را متوقف نماید. خون های ریخته شده در سرزمین مقدس و قبله اول مسلمین جهان بی نتیجه نماند و باردیگر دشمن به سطوح آمده و دست آتش بس دراز کرده است. اکنون در این زمان و دراین لحظه که نزدیک تر به عصر ظهور می باشیم حق و باطل نمایان تر و روشن تراست.
⭕️آیا مشکل اقتصادی ایران «FATF» است؟ اصلاً معاهدهی «FATF» چیست و از ایران چه میخواهد؟
🔹موضوع FATF با روی کار آمدن دولت چهاردهم به یکی از مباحث پرتکرار در صحبتهای برخی از مقامات از جمله وزیر اقتصاد تبدیل شده است. سؤال اصلی این است که آیا با پیوستن ایران به FATF مشکلات اقتصادی ایران حل خواهد شد؟ با توجه به ابهامات موجود در تأثیر واقعی این موضوع بر عملیات بانکی و پرسشهای جدی دربارهی ابعاد امنیتی آن در ادامه به ابعاد و آثار این موضوع پرداخته میشود.
🔸 گروه ویژهی اقدام مالی یا به اختصار FATF، یک سازمان بین دولتی است که از حدود 4 دهه پیش با هدف ایجاد سازوکاری برای مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم تأمین شد.
کشورهای عضو این سازمان یا به اصطلاح «کشورهای همکار» موظفند که با تدوین مقررات سازوکارهایی شفاف، توصیههای این سازمان را پیادهسازی و اجرا کنند.
🔹 کشورهای عضو FATF به گونهای تضمین دادهاند که از نظام پولی و مالی جهانی برای پولشویی یا حمایت مادی از گروهها و سازمانهای تروریستی (که آنها این سازمانها را تعریف میکنند) استفاده نمیکنند.
🔸 بر اساس اطلاعات رسمی از مجمع تشخیص مصلحت نظام، از 41 بند برنامهی اقدام تعریفشده، ایران با گروه ویژه اقدام مالی (همان افایتیاف) تاکنون 39 بند توسط ایران در حال اجراست و دو بند دیگر شامل کنوانسیون پالرمو و CFT هنوز اجرایی نشده است.
🔹 در بندهای مختلف FATF، اطلاعات کامل تجاری و مجاری دور زدن تحریمها با ذکر کامل مشخصات آنها از ایران درخواست شده است، که ممکن است منجر به مسدود کردن آن راهها از سوی دشمنان ملت ایران شود.
🔸معرفی کامل اطلاعات مشتری اصلی (ذینفع اصلی) در تجارتها و معاملات از ایران خواسته شده است.
🔹 با معاملات و انتقال وجه صرفاً با این توجیه که آن معاملات ، مشکوک به تأمین مالی تروریسم یا پولشویی هستند، برخورد میشود. بر این اساس، هر معامله و جابجایی وجه در داخل یا خارج از کشور، صرفاً با ادعای مشکوک بودن از سوی اعضای FATF، دچار اختلال شده و ضربهی جدی به اقتصاد کشور وارد خواهد آمد.