دولت در ميدان فسادستيزي
هفته دولت از ابتداي هفته آينده آغاز خواهد شد. دولت اعتدال ششمين سال فعاليت خود را به پايان برده و هفتمين سال فعاليت خود را کليد خواهد زد. شش سال فرصت خوبي براي ظهور و بروز توانايي يک دولت است و دو سال پاياني ميتواند دوره جمعبندي و به پايان بردن پروژههاي نيمهکاره، پاسخگويي و ارائه کارنامهاي از عملکرد دو دورهاي باشد، تا مشخص شود دولت در انجام وظايف قانوني تا چه اندازه موفق عمل کرده است.
در ميان وظايف متعددي که بر دوش دولت است، نقشآفريني در ميدان مبارزه با فساد از جايگاه مهمي برخوردار است. در سالهاي اخير، مسئله مبارزه با فساد به مطالبهاي فراگير از مسئولان نزد افکار عمومي بدل شده است. طبيعي است بخشي از بار سنگين مبارزه با فساد بر دوش قوه قضائيه باشد؛ اما نکته اساسي و مهم آن است که اين امر پيش از آنکه با انجام وظيفه دستگاه قضا آغاز شود، با وظايف دستگاه اجرايي و تقنيني کشور گره خورده است. مجلس شوراي اسلامي موظف است براي مقابله با فساد هم قوانيني مناسب تدوين کند تا محدودکننده مفسدان باشد و هم با اعمال وظايف نظارتي خود به نحوي عمل کند که فضايي براي فعاليت مفسدان و رواج فساد وجود نداشته باشد.
اما در عرصه عمل اين دولت و قوه مجريه است که با اختيارات مبسوطي که در همه حوزههاي اقتصاديـ اجتماعي دارد، بايد تلاش کند از ايجاد فساد در کشور جلوگيري کند و با شناخت و اشراف اطلاعاتي نسبت به زمينهها و بسترهاي فساد، مانع شکلگيري آن شود. اين امر با مراقبتهاي ويژه از دستگاه عريض و طويل دولت ممکن خواهد بود. در حقیقت، دولت بايد شاهرگهاي فساد در بدنه خود را قطع کرده و با قاطعيت به ميدان مبارزه با فساد و مفسدان وارد شود و گفتمان فسادستيزي به گفتمان غالب در ميان کابينه و وزرا بدل شود.
اين روزها که حضور فعال دستگاه قضا در امر مبارزه با فساد با اقبال عمومي همراه بوده، انتظار ملت بزرگ ایران آن است که دولت نيز به وظيفه تاريخي خود به طور کامل عمل کند. هفته دولت فرصتي است تا رئیس دولت هم گزارشي از عملکرد خود در عرصه فسادستيزي در طول شش سال گذشته ارائه دهد و هم از برنامههاي دولت براي مقابله با فساد در دو سال پاياني سخن بگوید.
جوان گرایی یا تجربه گرایی !؟
با توجه به در پیش بودن انتخابات مجلس و تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر جوانگرایی، بحث جوانگرایی در انتخاب نمایندگان مجلس نقل برخی محافل گشته غافل از آن که مراد از جوانگرایی بی تجربه گرایی نیست. توضیحات ایشان در پاسخ به سوالی در همین زمینه و انتصاب آقای فتاح به ریاست بنیاد مستضعفان موید جوانگرایی توام با تجربه گرایی است و مراد از جوانگرایی کم سن و سالی نیست، بلکه روحیه و قوت جوانی است که همراه با کوله بار تجربه و مدیریت انقلابی می تواند حلال مشکلات کشور باشد.
یادمان باشد مجلس شورای اسلامی جای کسب تجربه نیست بلکه یک رکن نظام اسلامی است که افرادی با روحیه و قوت جوانی و البته با تجربه و عملکرد موفق انقلابی می توانند مجلس را در طراز نظام اسلامی هدایت کرده و جمله حکیمانه امام که "مجلس در راس امور است" را محقق گردانند.
سامانه «باور۳۷۳» چه ویژگیهایی دارد؟
🔹باور۳۷۳ قابلیت مقابله با طیف وسیعی از اهداف مانند هواپیماهای شکاری و پنهانکار، هواپیماهای بدون سرنشین، موشک های کروز، بالستیک و موشکهای ضدتشعشع(رادار) و همچنین هواپیماهای جنگ الکترونیک و بالگرد را دارد.
🔹موشک مورد استفاده در سامانه «باور۳۷۳» از نوع صیاد-۴ بوده که از فناوری نوین تغییر بردار رانش استفاده می کند و میتواند اهداف را در فاصله ۲۰۰ کیلومتری و در ارتفاع ۲۷ کیلومتری منهدم کند.
🔹باور ۳۷۳ قادر به کشف همزمان ۳۰۰ هدف در فاصله بیش از ۳۰۰ کیلومتری، رهگیری ۶۰ هدف در فاصله ۲۶۰ کیلومتری و درگیری با ۶ هدف در فاصله ۲۰۰ کیلومتری به طور همزمان است.
🔸 دشمن دل به اختلافات ظاهری نبندد
🔸تاکید آیات یزدی و آملی بر پرهیز از اختلافات
آیت الله جنتی، دبیر شورای نگهبان در پاسخ به درخواست جمعی از طلاب و دانشجویان برای حل مسئله میان دو تن از علمای حوزه:
🔹هرچند شورای نگهبان همواره صحنه گفتگوهای جدی فقهی و حقوقی است و بحثهای علمی و طلبگی و اختلاف نظرهای طبیعی در جلسات همیشه وجود داشته است، اما اهتمام همه اعضا بر این بوده که مسائلِ درون شورا به بیرون منتقل نشده و دیگران را نگران ننماید.
🔹اعضای شورای نگهبان متشکل از فقها و حقوقدانان همواره با برادری و صمیمیت در کنار یکدیگر به بررسی موضوعات و مسائل قانونی و شرعی پرداختهاند و دیدگاههای یکدیگر را با احترام و جدیت مورد نقد و ارزیابی قرار دادهاند.
🔹هرچند اعضای شورای نگهبان نیز از خطا مصون نبوده و احتمال اشتباه آنان نیز میرود.
🔹با این وجود حضور فقهای بزرگ و نامآوری همچون حضرات آیات یزدی و آملی لاریجانی که هر دو از سرمایههای علمی این کشور و دارای سوابق ارزشمند انقلابی، مبارزاتی و اجرایی در خدمت به مردم و مبارزه با فساد و گسترش عدالت هستند، برای شورای نگهبان و کشور مایه مباهات و غنیمت و برای دشمنان و بدخواهان همچون خاری در چشم است.
🔹من امروز در گفتگویی که با این دو بزرگوار داشتم هر دو بر حفظ آرمانهای انقلاب و ضرورت حفظ و صیانت از ارکان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و نیز پرهیز از اختلافات و بهانه ندادن به دست دشمنان مردم و نظام تأکید داشتند و انشاءالله به زودی هر دو عزیز را در کنار یکدیگر خواهیم دید.
🔹 تردید نکنید که شورای نگهبان در راه انجام وظایف قانونی خود در صیانت از حقالناس و رأی مردم ذرهای دریغ نخواهد کرد و راه نفوذ مفسدان و بیصلاحیتها را خواهد بست و در عزم راسخ این نهاد خللی وارد نخواهد شد.
🔸فرمانده کل سپاه: مردم به نظام امیدوارند
سردار سلامی: ما شاهد زوال تدریجی اما آشکار و محسوس تمدن غرب و در عین حال شاهد طلوع و درخشش خورشید اسلام هستیم.
🔹دشمنان میخواستند با توطئههای جنگهای نیابتی و تکفیری حلقه مقاومت را بشکنند و نفوذ ما از بین ببرند اما امروز اگر ما بخواهیم هم نفوذ انقلاب را کم کنیم نمیتوانیم.
🔹مردم به نظام امیدوار هستند و در این میان وظیفه علمای بزرگ ما بصیرتافزایی، روشنگری و امیدبخشی هرچه بیشتر برای کاهش تاثیر تحریمها است/
فوری
خبر سوءقصد به حجتالاسلام پناهیان و معزی کذب است
🔹طبق اطلاع واصله از اقوام این دو روحانی، اخبار منتشر شده درباره سوءقصد به آنان تکذیب میگردد
🔹از ساعاتی قبل خبری درباره سوءقصد به جان حجتالاسلام پناهیان در فضای مجازی درحال انتشار است که توسط منابع مطلع تکذیب گردیده است.
📺 عصر جدید و نگاه سلبریتی به زن
🔸 به شخصه زیاد اهل تماشای تلویزیون نیستم اما وقتی شنیدم یک خانوم هنرمند که با شن ها، دردها و معضلات اجتماعی را تصویر می کرده با رای مردمی برنده برنامه #عصر_جدید شده، یادم به اظهار نظر خانم پریناز ایزدیار افتاد که گفته بود چنین برنامه هایی مردانه است و زن ها چون نمی توانند برقصند یا بخوانند، عادلانه نیست.
🔹برای سلبریتی ها، بخصوص جنس مونث اش، زن یعنی رقص و عشوه و لوندی و هنر زنانه هم یعنی همین امور.
🔸آنها خود را مدافع حقوق زن می دانند، اما در فکر و عملشان، زن مطلوب را، زنی می دانند که بهتر بتواند از مردان دلبری کند. زن تراز آنها، زنی است در خدمت امیال یک مرد و اگر زنی دلخواه شهوت مردان نباشد، اُمل و بی ارزش و سفیه است.
دردسری بزرگ برای رژیم صهیونیستی
پایگاه خبری «آویا پروم» که اخبار صنایع دفاعی و تسلیحاتی را منتشر میکند، با انعکاس خبر ساخت سامانه پدافند موشکی باور ۳۷۳ در ایران، توان و قدرت آن را تشریح کرد و نوشت: این سامانه میتواند اهداف متخاصم هوایی را در ارتفاع بالا مورد حمله قرار دهد و برد مؤثر این سامانه به ۳۰۰ کیلومتر میرسد. این رسانه روسی اضافه کرد: «این سامانه در آینده دردسری بزرگ برای اسرائیل خواهد بود؛ چرا که ایران رسماً کار طراحی و تولید آن را به پایان رسانده است و گمان میرود سوریه از مشتریان آن است، در این صورت این کشور به آسانی مانع حملات هواپیماهای جنگی اسرائیل در خاک خود میشود.»
پیشنهاد تأملبرانگیز برای مذاکره با آمریکا!
«الیاس حضرتی» عضو فراکسیون امید مجلس به تازگی در گفتوگویی پیشنهاد داده است یک تیم 100 نفره برای مذاکره با آمریکا و اروپاییها تشکیل شود! وی گفته است، این گروه در سفر به آمریکا و اروپا با نمایندگان، شخصیتهای برجسته، روزنامهنگاران، احزاب، شخصیتهای روشنفکر، صاحبان صنایع و کارخانجات آمریکا، گفتوگوهایی داشته باشند. شورای عالی امنیت ملی به وی تذکر داده است این پیشنهاد خلاف مصوبه این شورا مبنی بر منع مذاکره با آمریکاست. حضرتی نسبت به این تذکر واکنش نشان داده و آن را مغایر با آزادی بیان دانسته است!
«عارف» رئیس شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان:
🔹ناکارآمدیها، سیاست گذاریهای غلط و فساد، بسیار بیشتر از تحریمها بر اقتصاد کشور و زندگی مردم اثر سوء داشته است.
🔹جوانگرایی در دولت روحانی محقق نشد.
🔹اعتماد مردم به تشکلهای سیاسی آسیب دیده است.
رونمایی از باور 373 خبر اصلی بود؟!
⚠️ایران به زودی مقامات نظامی آمریکا و روسیه را غافلگیر میکند
💥روسها برای تحویل اس 300 به ایران تعلل کردند و صنعت دفاعی ایران با دستور مستقیم رهبر معظم انقلاب باور 373 را ساخت. معنای این اقدام یک پیام راهبردی مهم دارد و آن اینکه ایران نه تنها با تحریم آمریکا در پیشرفت صنعت دفاعی خود متوقف نشده بلکه برای رسیدن به خودکفایی نظامی و استقلال امنیتی خود، معطل کشورهای همچون روسیه که شریک نظامیاش در سوریه بوده، نیز نمیشود. باور 373 یعنی؛ ایران در اوج استقلال امنیتی و نظامی است و کوچکترین خللی را در اینباره نمیپذیرد.
🔻این در حالیست که با مشخصات منتشر شده، معلوم شده که سامانه موشکی باور 373 از سامانه «پاتریوت» آمریکا و اس 300 روسیه قویتر است. نکته جالب اینکه در حال حاضر توانمندیهای باور 373 به اس 400 روسیه به عنوان پیشرفتهترین سامانه دفاعی روز دنیا نزدیکتر است.
🔻اما روس ها طی ماههای اخیر علنا برای فروش اس400 به ایران ابراز تمایل کردهاند ولی این ایران است که نسبت به خرید آن ابراز بینیازی کرده است. روسها یکی از دلایل فروش اس 400 به ایران را حضور سامانه موشکی پاتریوت آمریکا در منطقه و نیاز ایران به اس 400 برای مقابله با آن عنوان میکنند. بنابراین این سوال پیش می آید که چرا ایران برای موازنهسازی با سامه پاتریوت آمریکا، اس 400 روسیه را نمیخرد؟ واقعیت این است که ایران در حال حاضر نیازی ندارد! اما این بینیازی از کجا منشا میگیرد؟ در گام اول میتوان گفت ایران با وجود دارا بودن به سه نوع پدافند موشکی متنوع بومی، نیازی به خرید سامانه جدید ندارد. واقعیت بزرگتر هم این است که ایران همان قابلیتی که از اس 400 انتظار دارد، خود در حال حاضر دارد.
👈اما پاسخهای راهبردیتر و مهمتر دیگری هم وجود دارد:
1️⃣ ایران در واقع دو قطبی اس 400 و پاتریوت را در منطقه شکسته و اینک قطب جدیدی پدافندی ایجاد کرده است. قطبی که نه تنها بر خلاف ترکیه و عربستان نیازی به خریداری از کشورهای روسیه و آمریکا ندارد، بلکه خود به مرحله تولید محصولات مشابه و گاه برتر رسیده و چه بسا به فروشنده این محصول استراتژیک نظامی تبدیل شود. ضمن اینکه ایران توانسته این پیام راهبردی را به دنیا صادر کند که سقف خواسته ایران خرید تسلیحات پیشرفته نیست بلکه اولویت اول و نهایی ایران خودکفایی نظامی بومی به تمام معنا است.
2️⃣ سامانه دفاعی ایران اینک به مرحله بی نیازی رسیده ولی ظاهرا این پایان کار نیست و ایران گام های در جهت صعود کم سابقه در حوزه سامانههای پدافندی برداشته است. این در حالیست که ساخت سامانه باور 373 در کمتر از ده سال تکمیل و اجرایی شده است. بنابراین حال که ایران به بالاترین سطح تکنولوژی دفاعی پدافندی دست یافته، از این پس در مدت زمان کوتاهتری قادر خواهد بود که محصولات با کیفیتتری را تولید کند. به معنای دیگر ایران در مرز علم پدافندی روز دنیا در حال حرکت است و هر لحظه باید منتظر اعلام یک خبر و دستاورد جدید دفاعی در این حوزه بود. به همین دلیل، صنعت دفاعی ایران این توانمندی بالقوه را دارد که بزودی مقامات نظامی جهان و علی الخصوص آمریکا و روسیه را با رونمایی از یک سامانه جدید پدافندی شگفتزده کند و این خبر اصلیتر از خبر رونمایی از باور 373 در تهران است.
🔴 میخ بعدی را چه کسی خواهد زد؟‼️
🔹 در آستانه توافق برجام کارشناسان و حقوقدان های بسیاری سند برجام را از نظر حقوقی، معلّق و فاقد ضمانت های لازم میدانستند و صدالبته بر خلاف سخن امروز جناب روحانی که مدعی شدند « انتقاد از دولت بی هزینه و حتی توأم با جایزه و تشویق بوده است» انتقاد از برجام و دولت برای کارشناسان و منتقدان در آن زمان بسیار هم پرهزینه بود و از منتقدین با اعطای مدال های رنگارنگی از جمله بزدل، تندرو، ترسو، متوهم، بی شناسنامه ، عصرحجری، تازه انقلابی، کودک صفت، به جهنم و... تجلیل میشد!
🔸بگذریم از اینکه آن زمان گوش شنوایی نبود؛ اما اخیراً محمود سریع القلم مشاور ارشد سابق دولت که انگار آن روزها که آقایان به مردم وعده باغ گلابی، آفتاب تابان و فتح الفتوح میدادند قلمش شکسته بود و زبان در کام روزه ی سکوت گرفته بود و البته گاهی هم با توجیه و حمایت از برجام روزه ی خود را افطار میکرد!، اکنون در یادداشتی نوشته است: چرا ترامپ به راحتی از برجام خارج شد؟ ....چون به لحاظ حقوقی و سیاست داخلی آمریکا، برجام پایههای سستی داشت و شکنندگی آن برای آمریکاشناسان پرواضح بود!!!
🔸 ادعای اخیر جناب سریعالقلم از موضع آمریکاشناس و دانای کل و اینکه « شکنندگی برجام برای آمریکاشناسان پر واضح بود» درحالی است که وی در اوج مذاکرات، از موضع دفاع از رویه دولت روحانی به صداوسیما و منتقدان حمله کرده و گفته بود: «تربیت عقلی در خانواده و مدرسه بسیاری ضعیف است.... صداوسیمای ما هم متاسفانه به این جریان ( تفکر پوپولیستی) کمک میکند. از یک لبوفروش یا راننده تاکسی که تمام روز را سرگرم حل مشکلات معیشتیاش است، درباره جریان هستهای نظرخواهی میکند.»
🔹به نظر میرسد تاکتیک نخ نمای گارد اپوزسیون گرفتن و رنگ عوض کردن در آستانه ی هر انتخابات به دهان برخی از دوستان زیادی مزه کرده و در روزهای آتی بایست منتظر تماشای سریال "میخ کوبی بر تابوت برجام" توسط حامیان دیروز و سریع القلم ها و عبدی ها و....باشیم! ؛ به نظرتان میخ بعدی را که خواهد زد؟
شهید لاجوردی:خطر منافقین انقلاب به مراتب زيادتر از خطر منافقين خلق است، چرا که علاوه بر همه شيوههای منافقانهی منافقين، سالوسانه در صف حزب اللهيان قرار گرفتهاند.
👤سعید حجاریان (تئوریسین اصلاحات) : منظور لاجوردی از منافقین جدید، ما بودیم.
🔺لاجوردی همواره به من میگفت شما از منافقین هم خطرناک ترید .
🔴 اعتراف اندیشکده آمریکایی به شکست رسمی کمپین فشار حداکثری
🔷 اندیشکده شورای آتلانتیک در گزارشی به بررسی اهداف سیاست فشار حداکثری آمریکا پرداخته بر شکست دولت ترامپ در تمامی جبهههای جنگ با ایران تاکید کرده است.
🔷 گذشت یکسال از بازگشت تحریمهای آمریکا علیه ایران بر این موضوع مهر تایید میزند که سیاست «فشار حداکثری» ترامپ در هیچیک از اهدافش به نتیجه دلخواه خود نرسیده و از اینرو میتوان آن را راهبردی شکستخورده دانست؛
🔷 راهبردی که اهداف مختلفی نظیر به صفر رساندن صادرات نفت ایران، کاهش فعالیتهای منطقهای، تحریک اذهان عمومی مردم، کاهش خطرات برنامه هستهای تهران و در نهایت اجبار برای از سرگیری مذاکرات با واشنگتن را دنبال میکرد و در نیل به هیچیک از آنها موفق عمل نکرده است.
پهپادهای انتخاباتی
🔴 حملات مکرر اسرائیل به سوریه و چند نکته
🔻در ساعات ابتدایی بامداد یک شنبه، رژیم صهیونیستی بار دیگر به سوریه حمله کرد. این حملات که به جنوب و غرب دمشق صورت گرفت، با واکنش پدافند هوایی ارتش سوریه مواجه شد اما خساراتی نیز بهبار آورد. در خصوص این حمله، چند نکته قابل ذکر است؛
🔸چند روز قبل، کلیپ انتخاباتی نتانیاهو منتشر شد. این کلیپ ثابت کرد که امنیتسازی، اصلیترین محور رویکرد انتخاباتی اوست. «همراه با راستگرایان بمانید تا امنیتتان حفظ شود»، یکی از جملههای کلیدی این کلیپ بود. لذا اینکه نتانیاهو پس از حمله به سوریه، به سرعت این حمله را برعهده گرفته و آن را در راستای مقابله با «نیروی قدس» ایران تعبیر میکند، در عین حال که واجد اهداف منطقهای است (و خارج از فضای انتخاباتی نیز وجود داشته)، عمیقاً در راستای ساخت تصویری امنیتساز از او در آستانهی انتخابات کنست نیز قابل تفسیر است.
🔹فارغ از اهداف نتانیاهو، این نکته اکنون قابل اعتناء است که عدم مواجهه متوازن با حملات رژیم صهیونیستی، باعث تسری این حملات به عراق نیز شده است. سه بار حمله به پایگاههای حشد الشعبی در آمرلی، جنوب بغداد و بلد که حالا تلویحاً نیز از سوی نتانیاهو مورد پذیرش قرار گرفته، باعث شده تا محور مقاومت در فضایی نامناسب قرار گیرد.
🔹به نظر میرسد تلقی نتانیاهو این است که محور مقاومت در شرایط کنونی قصد یا توان پاسخگویی به این حملات را ندارد. او این تصور را در سطوح راهبردی و انتخاباتی تحلیل میکند و لذا خود را در موضع هجومی قرار میدهد تا هم منافع بلندمدت اسرائیل را تامین کند و هم جذابتر باشد.
🔸واقعیت این است که تا کنون نه تهدیدهای پرطمطراق بشار الجعفری، نماینده سوریه در سازمان ملل برای اسرائیل معتبر بوده و نه خط و نشانهای عادل عبدالمهدی در آسمان عراق! محور مقاومت باید به این روند پایان داده و یا هزینههای آن را برای اسرائیل و شخص نتانیاهو افزایش دهد. ادامهی این روند، فارغ از اثرات سوئی که در پی دارد، در گام نخست، اعتبار و حیثیت محور مقاومت که پرچمدار مبارزه با اسرائیل است را مخدوش میسازد.
🚨🚨🚨 فشار برای مذاکرهای که قرار نیست انجام شود
۱-ظریف پس از دیدار با مکرون در پاریس به تهران برمیگردد. چند ساعتی توقف میکند و بلافاصله به پاریس میرود. به نظر میآید ظریف حامل پیامی مهم از طرف مکرون برای تهران است و حالا حامل جواب تهران برای مکرون است. تصمیمی مهم که یا باید تصمیم شخص رییس جمهور باشد یا تصمیمی مورد توافق رییس جمهوری و رهبری.
۲- ساعتی بعد روحانی میگوید به خاطر مردم حاضرم با هر شخصی دیدار کنم. روحانی ادامه میدهد: «گویی در گوش بعضیها پنبه است و هر چه ما میگوییم آنها میگویند مذاکره چه خاصیتی دارد.»
۳-مکرون: مذاکرات برای فراهم کردن مقدمات ملاقات آقای ترامپ با حسن روحانی در جریان است و من امیدوارم در هفتههای آینده، بر اساس این گفتگوها بتوانیم شاهد دیدار پرزیدنت ترامپ و پرزیدنت روحانی باشیم.
۴- رسانههای نزدیک به جریان لیبرال بلافاصله امکان دیدار روحانی و ترامپ را تیتر اول میکنند. بیبیسی فارسی بلافاصله و با چالاکی رسانهای خاصی جریان سازی را آغاز میکند. بیبیسی در بخشهای مختلف خبری امکان مذاکره روحانی و ترامپ در مجمع عمومی سازمان ملل را امری ممکن معرفی میکند و مذاکره با ترامپ را تنها «کلید» حل مشکلات اقتصادی ایرانیان معرفی میکند.
۵- در چند هفته آینده و در زمان باقیمانده تا مجمع عمومی سازمان ملل باید منتظر باشید که ارتش مهمانان و تحلیلگران بیبیسی و ایران اینترنشنال و رادیو فردا هر روز از فواید مذاکره بگویند. منتظر باشید تا رسانههای لیبرال فریاد بزنند که مذاکره نکردن و ادامه تحریم فاجعه ای اقتصادی و اجتماعی و سیاسی برای ایرانیان خواهد بود.
۶- اما هدف از برجسته کردن امکان مذاکره روحانی با ترامپ تنها یک چیز است. هدف انداختن مسئولیت ادامه تحریمها به گردن شخص آیتالله خامنهای است وگرنه خودشان بهتر میدانند رهبری حرف آخر درباره مذاکره را یکسال پیش قاطعانه زده. و این حرف را هم بر اساس تحلیل و نگاه استراتژیک بلند مدت خود زدهاست: با دشمنی که عهدنامه تحمیلی خودش را هم پاره میکند نباید مذاکره کرد. و هرگونه نشستن پای میز مذاکره و هرگونه ملاقات با ترامپی که برجام را هم پاره کرده تنها و تنها به از دست دادن امتیازات بیشتر منتهی خواهد شد.
۷- موضع مخالفت پیشگیرانهی آیتالله خامنهای با مذاکره با آمریکایی که برجام خودش را هم پاره کرده، موضعی ایرانی و ملی و ضداستعماری است. ایستادگی طبیعی بر سر حقوق اولیه و بدیهی دفاعی ایران است. از هر نگاه و نگرش سیاسی، و حتی آنها که بر سر مسائل داخلی متفاوت میاندیشند باید به خاطر ایران و آیندهاش در کنار چنین موضع اصولی بایستند و مانع ایجاد فشار و هجمه به آن شوند. فراموش نکنید که برخلاف ظاهر یک سمت این معادله، یعنی موضع مخالفت با مذاکره با آمریکا، ابزار رسانهای سالم و قدرتمند و کارآمد و زمان شناس و چابکی ندارد و سوی دیگر مجهز به قویترین ابزارهای رسانهای مدرن و به روز جهان است. برای همین این بسته به من و تو است که با دست های خالی خود از چنین موضعی دفاع کنیم. علی علیزاده
🚨خاطره ای از مولوی شریف زاهدی از علمای برجسته اهل سنت بلوچستان که پس از تحقیق و بررسی به مذهب اهل بیت علیهم السلام گروید . او در بیان خاطرات خود چنین می آورد ؛
« خیلی فکر کردم که با کدام روایت یا کتاب برای اهل تسنن ثابت کنم که «مولی» در حدیث غدیر، به معنای دوست نیست، بلکه به معنای پیشوا و رهبر است.
❕تا این که روزی مشغول مطالعه یکی از کتابهای «مولوی محمد عمر سربازی» بودم. مطالعهام که تمام شد و کتاب را که بستم، دیدم روی جلد آن نوشته شده: «نویسنده مولانا محمد عمر سربازی» فوراً به ذهنم آمد که از مولوی ها، معنای کلمه ی مولانا را بپرسم و سؤال کنم که چرا به محمد عمر سربازی، مولانا میگویند؟ از چند مولوی سؤال کردم. پاسخی که به من دادند، این بود که: «مولانا» یعنی واجه ؛ یعنی رهبر ما، پیشوا ی ما. به آنها گفتم: من تعجب میکنم «مولا» درباره ی بزرگان تان معنای واجه و رهبر میدهد ولی در سخن پیامبر (ص) به معنای دوست آمده است!
❕ روزی یکی از دوستان اهل تسنن به دیدنم آمده بود. گفت وگوی مفصلی درباره حقانیت اهل بیت داشتیم از جمله به خطبه ی حضرت رسول اکرم (ص) در غدیر خم استناد کردم. ایشان میگفت: «مولا» در این حدیث به معنای دوست آمده است. نهایتاً هر چه دلیل آوردم قبول نکرد. خداحافظی کرد و به سمت بلوچستان حرکت کرد. یک ساعت از رفتنش گذشته بود که به او زنگ زدم و گفتم: کار خیلی مهمی با شما دارم باید برگردی. گفت: من باید بروم، وقت ندارم برگردم. خانوادهام منتظرم هستند، چه کاری با من داری؟ تلفنی بگو. گفتم: کار مهمی دارم، نمی توانم تلفنی بگویم، باید خودت اینجا باشی.
👌خیلی اصرار کردم تا این که برگشت. وقتی به من رسید گفت: چه کار مهمی داری که من را از این همه راه برگرداندی؟ گفتم: میخواستم بهت بگم: دوستت دارم. گفت: همین! گفتم: بله. همین را خواستم به شما بگویم. دوستم ناراحت شد و گفت: خانوادهام منتظرم بودند و باید میرفتم، این همه راه من را برگرداندی که بگویی دوستت دارم، اذیت میکنی؟ گفتم: سؤال من همین جاست. چطور وقتی شما با عجله به سمت خانواده ای که منتظرت هستند میروی و شما را از راهتان بر میگردانم تا به شما بگویم «دوستت_دارم»؛ ناراحت میشوی و در عقل من شک میکنی، ولی وقتی پیامبر اسلام| دهها هزار نفر را که با عجله به سمت خانواده ی خود میرفتند، سه روز در زیر آفتاب سوزان معطل کردند که فقط بگویند: «هر کس من را دوست دارد، علی را دوست بدارد» این کار پیامبر را عاقلانه میدانی؟ آیا این اقدام پیامبر ناراحتی مسلمانان را در پی نمی داشت؟ آیا آنان در عقل چنین پیامبری شک نمی کردند؟ با این کاری که کردم، دوستم با تمام وجود احساس کرد که چه حرف خنده داری زده است و اقرار کرد که پیامبر - در جریان غدیر خم - میخواست نکته ی مهم تری را بیان کند وگرنه برای بیان دوستی اش با علی (ع) نیازی نبود مسلمانان را از راهشان برگرداند.»
📚باید شیعه می شدم ، خاطرات شریف زاهدی ،ص 138
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة أميرالمؤمنين و اولاده المعصومين عليهم السلام.
عدر بد تر از گناه
🚩اطلاعیه روابط عمومی دفتر رئیس جمهور در خصوص پوشش نامناسب برخی میهمانان مراسمی با حضور روحانی
🔹"انتخاب و دعوت میهمانان همایش یاد شده، از سوی نهادهای صنفی و محلی مرتبط با موضوع برنامه انجام شده و دفتر و نهاد ریاست جمهوری در این مرحله نقشی نداشته است.
🔹"بیش از هزار نفر از روستائیان عزیز از سراسر کشور به این مراسم دعوت شده بودند که با پوششهای متنوع و گوناگون متناسب با فرهنگ خود در سالن همایش حضور داشتند"، بخشی از میهمانان برنامه از جامعه محترم اقلیتهای مذهبی کشور بودند و با تنپوش سنتی و محلی خود در مراسم حاضر شده بودند که قبل از آغاز برنامه به طبقه دوم سالن راهنمایی شدند.
🔹با وجود همه این موارد، ضمن تقدیر از حساسیت دلسوزان نسبت به رعایت کامل موازین شرعی و فرهنگی و بویژه حجاب اسلامی، مساله بوجود آمده قابل اغماض نبوده و دستور پیگیری و برخورد با خاطیان صادر شده است.
🔴 بازی دو سرباخت مذاکره ‼️
🔸 روحانی : اگر بدانم ملاقاتی با یکشخصی، منافع ملی کشور ما را تامین میکند و به آبادی ایران کمک میکند، دریغ نمیکنم.
🔹 این سخنان روحانی ابعاد متعددی دارد اما به سه نکته اصلی بسنده میشود:
روحانی اول مهر ماه با هدف سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل به نیویورک سفر خواهد کرد. روحانی میداند که تا این لحظه قرار نیست در این سفر، ملاقاتی بین او و مقامات آمریکایی در هر سطحی صورت پذیرد اما به نظر میرسد که او با این سخنان ظاهرا سه هدف را بهطور همزمان دنبال میکند:
🔻اولاً ؛ تلاش میکند افکار عمومی داخل را به این سمت سوق دهد که همچنان کلید حل مشکلات اقتصادی کشور در مذاکره با طرف آمریکایی است.
🔻ثانیاً ؛: با فضاسازی به مردم چنین القاء میکند که او ، خواست مشکلات را حل کند اما دیگرانی!! نخواستند و مانع شدند.
🔻ثالثاً ؛ امیدوار است در ۲۵ روز باقی مانده تا سفر ، با فضاسازی و فشار ، عملا نظام را در عمل انجام شده ملاقات قرار دهد.
🔹 این یک بازی غلط و بازی دوسر باخت!! برای دولت است که نتیجه هیچ آن از هماکنون روشن است.
✅منابع مطلع خبر دادند:
🔴ایران درخواست ماکرون برای مذاکره موشکی را رد کرد
🔵شبکه خبری پرستیوی دوشنبه به نقل از منابع مطلع خبر داد ایران درخواست رئیسجمهور فرانسه برای مذاکره در موضوع موشکی را رد کرده است.
مکر ، مکرون
🔴 چرایی ارائه بسته پیشنهادی فرانسه
🔹فرانسه که نقش پلیس بد از ابتدای مذاکرات هسته ای را بازی می کرد بعد از شروع کاهش تعهدات ایران با نقش پلیس خوب وارد صحنه شده است.
🔻در خصوص چرایی این رویکرد گزینه های زیر محتمل است:
1⃣ تلاش مکرون برای تبدیل کردن فرانسه به بازیگر محور و اصلی در پرونده های بین المللی: این بازه زمانی، فرصت خوبی برای قدرت نمایی و خروج فرانسه از زیر بلیط بودن آمریکا است.
2⃣ گردش ایران به سمت شرق (روسیه و چین و...) فرصت های جدیدی برای ایران فراهم کرده است. فرانسه با ارائه پیشنهادات درصدد فرصت سوزی است.
3⃣ شرکت های فرانسوی که به بازار مصرف ایران نیازمند میباشند نگران از دست رفتن این بازار میباشند و با فشار بر دولت فرانسه خواستار حضور در بازار ایران هستند.
4⃣ ترامپ در دوئل انتخاباتی نیاز جدی به عکس انتخاباتی از مذاکره با ایران دارد. اکنون که راهبرد فسارحداکثری اثر معکوس داشته است فرانسه و ماکرون میتوانند نقش میانجی را بازی کنند. استقبال و ذوق زدگی مکرون از اظهارات اخیر روحانی (مذاکره با هر شخصی)در همین راستا قابل تحلیل است
5⃣ حفظ و تقویت تفکر غربگرایی و لیبرالی: در آستانه انتخابات ۹۸ بسته پیشنهادی فرانسه می تواند تبلیغ خوبی البته با تاریخ مصرف کوتاه برای این جریان باشد.
6⃣ شرطی کردن اقتصاد ایران، تداوم فرصت سوزی با وعده درمانی ، تغییر ریل مذاکرات هسته ای به مباحث موشکی و منطقه ای و نهایتاً تغییر رفتار ایران در قالب پروژه نرمالیزاسیون از دیگر اهداف مکرون است.
🔹 مکرون همچنان همان پلیس بد است و نباید فریب مکر مکرون را خورد. آزموده را آزمودن خطاست.
May 11
May 11
در این چند روز بسیاری از من پرسیده اند چرا می گویم حملات اخیر اسراییل در واقع دفاعی است نه تهاجمی. بهترین توضیح را بن کاسپیت تحلیلگر صهیونیست روز 4 شهریور در روزنامه معاریو داده است: "نتیجه نبرد اسرائیل علیه قاسم سلیمانی متناقض است. از جنبه تاکتیکی، اسرائیل با موفقیت مانع تلاش ایران برای دستاوردهای محلی می شود. اما از جنبه راهبردی، ایران محوری ایجاد کرده است که از تهران شروع می شود تا به بیروت منتهی می گردد و به بلندی های جولان نیز شعبه می زند. قولهای روسها و امریکایی ها بی پایه از آب درآمد. فاصله ایرانی ها تا مرز ما 80 کیلومتر نیست. حتی بعید است 80 متر باشد. محور شیعی پیروز شد. محور شیعی در حال بستن مرزهای ماست. این یک واقعیت ناراحت کننده و پیچیده و تهدید کننده است."
مهدی محمدی
سراسیمه نباشید
🔴 لیلاز: مقاومت ایران جواب داده و زمان به ضرر اروپا و آمریکا میگذرد؛ دولت برای مذاکره سراسیمه نباشد
🔻سعید لیلاز عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران:
🔹با توجه به ماهیت استکباری طرف مقابل، هرگونه مذاکره جدید خروجی بهتر از ترکمن چای برای ایران نخواهد داشت.
🔹 در ماههای اخیر روند تحولات اقتصادی، اجتماعی و نظامی بگونهای بوده که زمان امروز به سود ایران در حال سپری شدن است و شاهد هستیم که میل به مذاکره به هیچ عنوان از سوی ایران نیست و این آمریکا و کشورهای غربی هستند که مصرانه به دنبال مذاکره با کشورمان هستند.
🔹اظهارات آقای روحانی اگر مغایرت با منویات مقام معظم رهبری باشد، بنده صد درصد با مذاکره مخالف هستم. چراکه همین دوگانگی و شکاف احتمالی این پیام را به غرب میدهد که ما در داخل ضعیف هستیم. ولی بنده یقین دارم که اینطور نیست.
🔹جمهوری اسلامی در هرگونه تعامل با کشورهای غربی نباید از خود به هیچ وجه وادادگی نشان دهد و اگر قرار است مذاکره با طرفهای غربی و آمریکا داشته باشد، بار دیگر تاکید میکنم که اولا باید از موضع قدرت وارد این مذاکره شود و ثانیا این مذاکرات به هیچ عنوان نباید از چارچوب برجام خارج شود.
🔴بازی در زمین حریف!
✔️«ایزدی» کارشناس مسائل آمریکا:
🔹صحبت از «مذاکره» بازی در زمین ترامپ است.
🔹دولت ترامپ چون تحت فشار است، به دنبال فرصتی برای اثبات سیاست خود است و این زمانی درست میشود که ما درباره مذاکره هر روز حرف بزنیم.
🔹ظریف را تحریم کردند برای اینکه از ظریف عبور کردهاند، ظریف را به عنوان میانجی خود و رهبری میدانستند اما وقتی دیدند او از مواضع رهبری حمایت میکند تحریمش کردند.
✍ ائتلاف
سه رئیس جمهور حاضر و سابق ،
برای شکستن اقتدار و کلام رهبری ، جهت مذاکره با آمریکا !!!
✔امام خامنه ای با شناخت دشمن می فرمایند :
در شرایط فعلی با امریکا مذاکره نمی کنیم ، اما خاتمی ، احمدینژاد و روحانی ، پیگیر مذاکره با امریکا و شکستن اقتدار کلام رهبری هستند ، چرا ؟
▪رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای فرمودند :
✔من ترامپ را لایق مذاکره نمیدانم وحتی
چون صداقت ندارد ، لایق پاسخ نامه هم نمی دانم واصلا نامه ایشان قبول نمیکنم .
◾اما احمدی نژاد درمصاحبه اخیراش با نیویورگ تایمز می گوید : ایران بایدمستقیم باترامپ وارد مذاکره شود . ترامپ مرد عمل است . ترامپ تاجر خوبی است . درمورد ترامپ کوته بین نباشیم
✔احمدی نژادمی گوید : سه بار برای ترامپ نامه نوشتم
◾خاتمی، باغی کودتاچی فتنه گر درحصر هم ،بعد ازسخنان رهبر معظم انقلاب ، دریاداشتی ازدنیامی خواهد ترامپ را برای گفتگو باایران متقاعد کنند ، تاریخ ازفاجعه جنگ علیه ایران جلوگیری شود .
◾روحانی هم با بهانه حل مشکلات کشور می گوید :
برای تامین و آبادی کشور ، با هر شخصی نیاز باشه ملاقات می کنم و دریغ نمی کنم .
✔به نظر شما
منافق را ازکجا میشه شناخت؟
کسانی که عامدانه و برای شکستن اقتدار کلام و دستورات نایب امام زمان عج اقدام کنند و خودرا بالاتر بدانند ، خودسرانه تصمیم گیری و یا اظهار نظر کنند ، باعث چند دستگی درکشور شوند ، آیا حکم ش کمتر از منافق ضدولایت فقیه نیست ....؟
‼️ برخورد قاطع قوه قضاییه با مفاسد اقتصادی بالاخره صدای روحانی را درآورد
روحانی: دستگاه نظارتی دچار یک خطا شده و این باید اصلاح بشود.... بزرگترین ضربه به نظام کشور اشتباه دخالت و نظارت است، چون وقتی دخالت زیاد شد، مدیر کار نمیکند.
🔺بله بدون نظارت بهتر کار میکنن ولی کارشون اختلاس و دزدیه!
♦️پاسخهای قالیباف به سه سوال مهم؛ پشت پرده "شورای وحدت" و جلساتش چیست؟ چرا ریاست بنیاد مستضعفان را نپذیرفت؟ چه شد که از ادامه رقابت انتخابات ۹۶ کنار کشید؟
🔺اگر قصد داشته باشیم درباره مسائل و اقدامات سیاسی بحث کنیم و بگوییم وحدت داریم نباید سخن از سهم در میان باشد
🔺در "شورای وحدت" عنوان کردم که وحدت برای مردم اولویت دارد، اما اصالت ندارد؛ اولویت دارد، چون مقدمه پیشرفت کار است و اصالت ندارد؟ چون اگر بخواهد در بر همان پاشنه بچرخد و میدان را به جوانها ندهیم و مجلس کارآمد درست نکنیم هر کسی با زد و بند وارد مجلس میشود
🔹نخستین بار است که پس از دو الی سه دهه، این شورا از 50 درصد جوان و 50 درصد پیشکسوت تشکیل شده است.
🔹هنوز در شورای وحدت تمام سلایق جمع نشده اند
🔺از ابتدای انقلاب تاکنون هیچ کار اقتصادی مباح شخصی انجام ندادهام کسی خلاف این موضوع سندی دارد، بگوید، طی 40 سال گذشته هر حسابی داشتم چک کنند.
🔺چرا مجلس تصویب نمیکند که اموال مسئولان به اطلاع مردم برسد؟ چراتاکنون فردی حاضر نشده لیست اموال خود را اعلام کند؟
🔺اگر به "بنیاد مستضعفان" رفته بودم و درباره "مجلس نو" صحبت میکردم کسانی که دنبال تخریب من هستند، چه میگفتند؟
🔹من با آقای رئیسی از سال 56 تا الان دوست هستیم، به هنگام نظرسنجی 5 درصد آقای رئیسی جلوتر بود اما عزیزان بنا نیست من و آقای رئیسی با یکدیگر رقابت کنیم بنا بود یکی از ما دو با رقیب رقابت کنند، شما به نظرسنجیها دقت کنید، اگر من در این انتخابات میماندم و رقیب برنده بود چه میشد؟
🔴سلاح ویژهای داریم که نمیخواهیم آنرا خرج پهپادها کنیم/ امکان ساقط کردن برخی هواپیماها وجود دارد
دبیرکل حزبالله لبنان خطاب به رژیم صهیونیستی:
🔹آسوده بخوابید واکنش امروز نیست. زمان حمله قنیطره که ۶ شهید برجای گذاشت ما ۱۰ روز صبر کردیم الان عجله نداریم و اسرائیل همچنان در آماده باش بماند.
🔹مقاومت تشخیص می دهد کی و کجا بزند. امکان ساقط کردن برخی هواپیماها وجود دارد.
🔹سلاح نوعی و ویژه داریم که نمی خواهیم آنرا خرج پهپادها کنیم.
🔹نظامیان رژیم صهیونیستی از یکشنبه شب و بعداز هشدار سیدحسن نصرالله در حالت آماده باش هستند.
اجرای طرح مقابله با کشف حجاب
نیروی انتظامی طرح «ناظر یک» را در تهران اجرا کرده است. در این طرح حدود 13 هزار نفر همکاری و کمک میکنند که 5 هزار و 200 نفر آنها از عوامل ناجا و بقیه از مراکز بسیج و سپاه هستند. بنا بر گزارش ناجا، در سه ماهه اول امسال در 81 هزار خودرو کشف حجاب صورت گرفته که برای 50 هزار نفر آنان پیامک ارسال شده است. 31 هزار نفر نیز با حضور در مراکز پلیس تعهد دادهاند که دیگر این حرکت را انجام ندهند. در این میان تعدادی خودرو نیز با اجرای طرح ناظر یک متوقف شدهاند.
روحانی با دو اشتباه:
۱-طرح مذاکره در شرایط لغزنده
۲-هجمه به قوه قضاییه
باعث گردید، گزارش زحمات دولت در هفته دولت به محاق رفته و گم شود و رسانه ها به جای برجسته کردن عملکرد دولت درگیر حاشیه شوند.ظلم به خود دولت شد.
حجاریان در پروسه مشروطه خواهی می گوید باید ولایت فقیه مثل ملکه انگلیس تشریفاتی شود.
امروز ملکه انگلیس پارلمان این کشور که مهمترین نماد دمکراسی در انگلستان است را تعلیق کرد.در قانون اساسی ما چنین اختیاری برای رهبری پیش بینی نشده است.