eitaa logo
طلبه انقلابی
217 دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
615 ویدیو
155 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 صادق خرازی: مردم پاسخ مناسبی از اعتماد به اصلاح‌طلبان دریافت نکردند 🔻دبیرکل حزب اصلاح طلب ندای ایرانیان: 🔹در این شش سال مردمی که به اطلاح‌طلبان اعتماد کردند، پاسخ مناسبی دریافت نکردند، چگونه است که اکنون مدعی مجلس و اداره کشور می‌شویم؟ 🔹اصلاح‌طلب واقعی به دنبال قدرت نیست، به دنبال تحول است. 🔹اصلاحات بیش از هر دوره‌ای نیاز به اصلاح گری دارد. 🔹چرا دولت آنقدر ساده‌اندیش است. مگر نه اینکه قانون به دولت اجازه داده که سالی ۲۰ درصد بر حامل‌های انرژی افزوده شود؟ 🔹چرا اعمال نکردند و یک‌باره بنزین را بدون توجهه مردم سه برابر کردند.
🔸به همت سربازان گمنام امام زمان در سازمان اطلاعات سپاه اصفهان: 🔴 سلطنت طلبان در حین جلسه طراحی موج دوم اغتشاشات دستگیر شدند روز گذشته با اقدام اطلاعاتی و عملیاتی پاسداران گمنام امام زمان(عج) در سازمان اطلاعات سپاه صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان ، ۴ نفر از اعضای شبکه فعال سلطنت‌طلب استان و اعضای شبکه مبارز وطن اصفهان دستگیر شدند. این افراد روز گذشته حین برگزاری جلسه با موضوع موج دوم اغتشاشات در منزل یکی از اعضا حضور داشتند که با حضور به موقع مأموران این طرح ناکام مانده و همه افراد در محل دستگیر شدند. همچنین در بازرسی از منزل مذکور تعدادی شب‌نامه، پرچم شیر و خورشید، ابزار شعارنویسی و شیشه‌های بمب‌های آتش‌زا کشف شد.
🔺نام‌نویسی ۵۵ نفر به ازای هر کرسی مجلس 🔹سخنگوی ستاد انتخابات کشور: به ازای هر کرسی مجلس شورای اسلامی, ۵۵ نفر نام نویسی کردند که استان های البرز و تهران بیشترین نسبت و استان های هرمزگان و کهگیلویه و بویراحمد، کمترین نسبت را دارند. 🆔 🔺ثبت نام ۳۰۳ داوطلب برای انتخابات میان دوره‌ای خبرگان رهبری 🔹سخنگوی ستاد انتخابات کشور: ۱۴۴ نفر در تهران، ۲۹ نفر در خراسان رضوی، ۳۶ نفر در خراسان شمالی، ۳۷ نفر در استان فارس و ۵۷ نفر در استان قم برای این انتخابات ثبت نام کردند.
5⃣ چرا خواستگار را تاییدصلاحیت می‌کنید؟ 🔹دو نفر را می‌خواستند اعدام کنند به اولی گفتند یک درخواست بگو تا قبل از اعدام برآورده کنیم. گفت آرزو دارم خانواده‌م را قبل از اعدام ببینم. به دومی گفتند درخواستت چیه؟ گفت درخواستم اینه که آرزوی نفر اول را برآورده نکنید! 🔸حالا شده ماجرای شورای نگهبان! سردارجعفری درنقد شورای نگهبان گفته: شورای نگهبان مبانی فکری کاندیداها رابررسی نمیکند که ضدمبانی فکری نظام نباشند. 🔹حاج آقا پناهیان هم شورای نگهبان را نقد کرده که چرا برخی مشکل‌داران و مفسدان سیاسی و اقتصادی رابه اسم مصلحت تایید می‌کنید؟ 🔸نکته جالب ماجرا آنجاست که اصلاح‌طلبان هم به شورای نگهبان نقد دارند؛ ولی نقدشون اینه که انتقاد جعفری و پناهیان نباید اجرا بشه! و هرکسی با هر مبانی فکری با هر رفتار سیاسی و اقتصادی ولو ضدانقلاب، ضدنظام، ولو مفسد اقتصادی، ولو رانت خوار، ولو مفسد اخلاقی و متجاوز به عنف و ... باشد! 🔹اما تک تک همین افراد وقتی می‌خواهند دخترشان را شوهر دهند حتماً باید تحقیق کنند، مصاحبه و گفتگو بگذارند، شرط و شروط و مهریه معین کنند و بعد از مراحل طولانی راضی به ازدواج می‌شوند! اما می‌گویند برای مدیریت یک مملکت و قانونگذاری برای کشور، نیازی به بررسیی صلاحیت‌ها نیست بگذارید همه بیان!
🔴 تحولات عراق آئینه عبرت ایرانیان 🔻 این روزها در منطقه غرب آسیا شاهد اعتراضات در ظاهر به نام مردم هستیم که در حقیقت ارتجاع قرون وسطایی ناشی از ارمغان جبهه غربی و عرب مرتجع منطقه میباشد. واقعیت صحنه در لبنان و عراق و... غیر از آن چیزی است که پروپاگاندای رسانه های غربی می گوید. 🔹در آخرین پرده از ناامنی و خشونت افسارگسیخته در عراق ، متاسفانه شاهد کشتن فجیع هیثم علی اسماعیل ۱۶ و هتک حرمت میته مسلمان و گرفتن سلفی با جنازه عریان به عنوان میوه ی تلخ شجره خبیثه تفرقه و نسخه تجویزی دشمنان ملت عراق بودیم. 🔺 اما تحولات عراق میتواند آئینه ای برای عبرت گیری ایرانیان نیز باشد. موج سواری رسانه ای در اغتشاشات اخیر ایران حکایت از این موضوع دارد که دشمن در کمین نشسته تا با پاس اشرار داخلی، دروازه ی امنیت کشور را هدف بگیرد‌. یادمان باشد که برای دشمن اصولگرا و اصلاح طلب تفاوت ندارد و آتش ناامنی اگر شعله کشد همه را خواهد بلعید. لبیک به امر رهبرانقلاب جهت حضور همه مردم و جریان های سیاسی در انتخابات آتی مجلس میتواند نمایشگاه اقتدار و ضامن امنیت پایدار باشد.
🔴 چرا علت کشته شده‌های اغتشاشات را نمی‌گویید؟ عبدالله گنجی : 🔸لازم است مراکز رسمی حاکمیت به این موضوع وارد شوند و با ملت سخن بگویند وگرنه روایت‌های توأم با حقد و کینه تاریخ را طور دیگری روایت خواهد کرد. هیچ بعید نیست نسل‌های آینده بخوانند که «افرادی از ملت برای اعتراض به قیمت بنزین به خیابان‌ها آمدند و قوه قهریه حاکمیت بدون هیچ دلیل و بدون صبر و تحمل همه را به رگبار بست و نابود کرد». 🔸سکوت اکنون دستگاه‌های رسمی حاکمیت نسبت به این موضوع همانقدر به مظلومیت نظام نوپای ما می‌افزاید که دشمنی‌های خباثت‌آلود و بدون اخلاق می‌افزاید. اما اگر کشته‌های اغتشاشات اخیر بیشتر از حوادث قبل است –که ظاهراً اینگونه است- علت چیست؟ 🔸تعدادی از تلفات انسانی اغتشاشات اخیر مقابل مقرهای نظامی و انتظامی است.متأسفانه امسال حمله به این مراکز بالای ۸۰ مورد گزارش شده است. 🔸علت دوم تلفات انسانی، حمله به آمبولانس‌ها و اورژانس‌هاست. طبق اعلام رسمی وزارت بهداشت ۱۴۲ آمبولانس نابود شده یا آسیب دیده‌اند و ۵۰ مرکز اورژانس نیز تخریب شده است 🔸تلفات نیروهای حاکمیت نیز در این اغتشاشات بی‌سابقه است. 🔸تعداد بیشتری از کشته‌شدگان با سلاح‌های کوچک ضعیف کشته شده‌اند که نشان می‌دهد در شلوغی و ازدحام از فاصله بسیار نزدیک ترور شده‌اند و حتی فشنگ از آن‌طرف بدن خارج نشده است. نتیجه می‌گیریم که هدفگذاری و برنامه‌ریزی برای حداکثرسازی کشته‌ها بوده است تا چهره نظام را در داخل و خارج مخدوش نمایند.
🔴 کاسبی در اغتشاشات؛ شکستن هر شیشه ۱۰۰ هزارتومان! رئیس کلانتری تهران نو: 🔹بعد از پاکسازی اتوبان امام علی(ع) و استقرار نیروها، به سمت نیروی هوایی رفتیم، شب بود عده‌ای در حال تخریب بانک‌ها بودند، اعتراضی در کار نبود افرادی که صورتشان را پوشانده بودندبا آجر و سنگ اماکن را تخریب می‌کردند. 🔹وقتی به آنها نزدیک شدیم جمعیت متفرق شد و فرار را بر قرار ترجیح دادند، اما توانستیم یکی از عاملان اصلی تخریب بانک‌های پیروزی را شناسایی کنیم. 🔹پسری ۲۳، ۲۴ ساله بود، در اعترافاتش گفت که برای تخریب هر جام شیشه بانک یکصد هزار تومان دستمزد گرفته است. 🔹پسر گفت که سه نفر در صحنه حضور داشتند؛ همان جا پول شیشه‌ها را نقداً حساب می‌کردند. وقتی جیب‌هایش را گشتیم ۳۰۰ هزار تومان همراهش بود. گفت قرار بود بقیه پول شکستن شیشه‌ها را با او تصفیه کنند که پلیس سر رسید و نگذاشت که پولش را بگیرد. همین پسر ۶ بانک را کلاً تخریب کرده بود.
پرسش پاسخ ⭕️ چرا اعضای شورای نگهبان عمدتا دچار کهولت سن و پیری هستند؟ ✅ معمولا در نهادهای مشورتی و نظارتی افرادی را به کارگیری می کنند که دارای تجربه، دانش و قدرت تشخیص مناسب باشند. در حالی که در نهادهای اجرایی عمدتا تحرک و توان اجرایی لازم است. شورای نگهبان هم با این رویه مدیریت می شود.این مسئله در خصوص نهادهای مشابه شورای نگهبان در سایر کشورها نیز صادق است. به صور مثال میانگین سنی قضاوت حین ورود به دیوان عالی فدرال ۴۵ سال است و میانگین سنی خروج از دیوان نیز به ۸۳ سال رسیده است. میانگین سنی اعضای شورای قانون اساسی فرانسه نیز در سال ۲۰۱۷ ، ۷۲ سال اعلام شده است.اما در شورای نگهبان، برخی از اعضا در ۳۶ و ۴۰ سالگی به عضویت شورای نگهبان درآمده اند و میانگین سنی اعضای شورای نکهبان هم اکنون زیر ۷۰ سال است که از میانگین کشورهای دیگر کمتر است. ( منابع:سایت شورای نگهبان)
📸درخواست محاکمه «زنگنه» از سوی دانشجویان در نمازجمعه تهران 🔹جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های تهران در حاشیه نمازجمعه امروز با تجمع و سر دادن شعار، به عملکرد دولت تدبیر و امید و بیژن زنگنه، وزیر نفت اعتراض کردند و خواستار محاکمه وی شدند. 🔹دانشجویان معترض با در دست داشتن دست‌نوشته‌هایی، شعارهایی از این قبیل را سر دادند: «وزیر پیر و خسته؛ دولت به گِل نشسته»، «ننگ ما ننگ ما، مسئول بی‌درد ما».
🔻 پاسخ رهبر انقلاب به اشخاصی که ایشان را از موضع‌گیری درباره مصوبه سران قوا درباره قیمت بنزین نهی کردند چه بود؟ شماره‌ ۲۰۴هفته‌نامه‌ خط حزب‌الله نوشت: 🔸برخی از دلسوزان که متوجه دقیق ابعاد حوادث اخیر نشده بودند، به رهبر انقلاب پیشنهاد دادند برای تصمیمی که دولت بر اساس اختیارات قانونی گرفته، خود را هزینه نکنند. اما نظر رهبر انقلاب کاملا متفاوت بود. 🔸رهبر انقلاب معتقدند «اصلا رهبری وجودش برای همین مواقع اسـت و اعتبار رهبری هم برای استفاده در همین زمان‌ها است»، یعنی زمان‌هایی که کشور در شرایط خاص قرار دارد و جز با ورود رهبری، مســأله حل نخواهد شد. 🔸بنابراین در این مواقع، اساسا رهبری «تکلیف شرعی» دارند فارغ از آنکه نتیجه آن به نفع شخص رهبری باشد یا به ضرر او، وارد میدان شده و انقلاب را از خطر اصلی نجات دهند. یعنی درست به مانند سیره امام خمینی (ره). ایشان بارها فرموده بودند: «من تکلیفم را تشخیص داده‌ام و هر کجا باشم انجام وظیفه خواهم کرد، هرچه پیش آمد، برای من اهمیت ندارد.
🔴 می‌گویند اختیارات ولایت فقیه زیاد است ! 🔺قانون اساسی ۱۷۷ اصل دارد ۳۸ مورد اصل اختیارات رئیس جمهور ۳۷ مورد مجلس ۱۸ مورد قوه‌قضائیه و ۵ مورد رهبری ۹۳٪ بودجه نیز دست رئیس‌جمهور است 👈 اگر مردم انتظار دارند ، رهبری مشکلات کشور را درست کند ، باید اختیارات رهبر مانند رئیس‌جمهور گسترده‌ شود...
🔺کواکبیان: به مجلس دهم نمره ۱۲ می‌دهم/ تقصیرات را گردن شورای نگهبان نیندازیم نماینده مردم تهران در مجلس: 🔹در مجلس مشخص نبود اکثریت با چه کسی است، بیشترین نقش را هم مستقلین ایفا می‌کردند، آنان سمت هر فراکسیونی می‌رفتند اکثریت با آنان بود. 🔹به این مجلس نمره ۱۲ می‌دهم، اما مجلس دهم را بهتر از مجلس نهم می‌دانم. خط قرمزهایی که مجالس قبلی داشتند در مجلس دهم بیشتر شد. 🔹شورای نگهبان فقط ۱۲نفر نیست، ۳۰۰ هزار نفر است. همه تقصیرات را به گردن این‌ها نیندازیم.
⭕️ عدالت آمریکا هالیوودی و دروغ است 🔸 «دکتر مسعود سلیمانی»، دانشمند ایرانی آزاد شده از زندان آمریکا: 🔹 آمریکایی‌ها به دلیل دور زدن تحریم ها، من را ۱۴ ماه به زندان انداختند. 🔹 دولت آمریکا اجازه تشکیل هیچ دادگاهی را به ما نمی‌داد و خودشان هم می‌دانستند هیچ دلیلی ندارند. 🔹 عدالت آمریکا هالیوودی و دروغ است، آنها من را تروریست خوانده و همه زندانیان را از نزدیک شدن به من ترسانده بودند. آمریکایی‌ها گفتند دور ایران را خط بکش تا بهترین امکانات را به تو بدهیم 🔹آمریکایی‌ها بارها به من گفتند بهترین امکانات را در اختیارم می­‌گذارند و می­‌توانم در بهترین دانشگاه­‌های آمریکا تدریس کنم؛ تنها به این شرط که دور ایران را خط بکشم. 🔹قبول نکردم و همواره گفته‌­ام که می­‌خواهم به مردم کشور خودم خدمت کنم. 🔹هیچ دلیل محکمی برای زندانی کردن من در پرونده‌ام وجود نداشت و تنها یک جلسه دادگاه برای رسیدگی به جرم من تشکیل شد که دادستان در آن گفت که ما سعی داشته ایم تحریم‌ها را دور بزنیم.
پیشنهادی برای لبنانیزه کردن ایران دیروز نماینده آمریکا در سازمان ملل گفت: «هدف از اعتراضات در عراق و لبنان به نتیجه رساندن فشار حداکثری بر ایران است و تا وقتی که سیاست فشار حداکثری آمریکا به نتیجه برسد این اعتراضات ادامه خواهد داشت.» اولین پیامد منفی اعتراضات هدایت شده در این دو کشور به سقوط کشاندن دولت و ایجاد ناامنی و بن‌بست سیاسی در عراق و لبنان است. پیشنهاد عباس عبدی از فعالان سیاسی موسوم به اصلاح طلبان مبنی بر استعفای رئیس جمهور و اصرار وی بر آن در همین راستا، نکاتی چند را قابل تامل کرده است: 1- فرار به جلو: جریان سیاسی حامی دولت اکنون که وقت پاسخگوی رسیده است با چنین ژستی می‌خواهد از پاسخگویی تبعات حمایت خود از دولت فرار کند. 2- در صورت استعفای رئیس جمهور پاسخگویی وی از فرجام یک آدرس غلط و راهبرد نافرجام بی نتیجه می‌ماند. اینکه دولتی بگوید با «زدن در خانه کدخدا مسائل کشور را حل خواهم کرد» باید تا آخر بماند تا همگان بی نتیجه بودن چنین آدرس و راهبرد غلطی را درک نمایند تا چند دوره بعد، کسی با همین آدرس‌دهی مردم را گول نزند. 3- پیشنهاد دهندگان استعفای رئیس جمهور چه آگاهانه یا از سر جهل به دنبال عراقیزه کردن و لبنانیزه کردن ایران هستند و تبعات پیشنهاد آنها ایجاد بن‌بست سیاسی و بی ثباتی کشور خواهد بود. جریان های دیگر سیاسی که به دنبال استیضاح رئیس جمهور هستند نیز باید بدانند که تاکتیک آنها ممکن است حالت هم‌افزا با پروژه استعفای رئیس جمهور باشد که نتیجه هر دو تاکتیک یکی خواهد بود و بسیار زیانبار می‌باشد. به فرموده رهبری، این دولت تا پایان مهلت قانونی خود باید بماند و پاسخگویی مسئولیت‌های خویش باشد. اما می توانیم و باید مطالبه گر وعده‌های دولت به مردم و فریاد رسای حق‌طلبی مردم باشیم.
🔻حجت الاسلام مهدی طائب در مصاحبه اختصاصی با کانال خبری سفیر: 🔹برون گرایی و اعتماد به دشمن باعث نادیده گرفتن ظرفیت های داخلی می شود. 🔹جریان اصلاحات به دنبال این است که ناتوانی ها و معضلات اقتصادی در کف جامعه ادامه پیدا کند، تا بتواند آنرا به تتمه مذاکره و برجام بند نماید. 🔹این جریان حامی دولت؛ هنوزشکست مذاکرات را قبول نکرده اند و کماکان معتقدند علت شکست مذاکرات، جریان انقلابی و دلسوز کشور است! 🔹به دلیل عملکرد بسیار ضعیف دولت، جناح مقابل جریان انقلابی در انتخابات پیش رو به اندازه کافی در ذهن مردم منفی و تخریب شده است لذا نامزدهای جریان انقلابی باید بیش از آنکه به نفی و تخریب نامزدهای جناح بپردازند در اثبات عملکرد و قابلیت های خودشان بپردازند.
🔴 بودجه ۱۴ امین قدرت نظامی جهان از ۳۸ کشور کمتر است ✔براساس رده‌بندی انجام شده از سوی «گلوبال فایر پاور» که همه ساله با بررسی بیش از ۶۰ فاکتور قویترین قدرت‌های نظامی جهان را اعلام می‌کند، نیروهای نظامی ایران در جایگاه ۱۴‌ام قدرتمندترین ارتش‌های جهان قرار دارند. 🔸این جایگاه درحالی بدست آمده که بررسی‌ها نشان می‌دهد ایران در شاخص میزان بودجه نظامی در ردیف ۳۹ جهان قرار دارد.
🔶️ پاسخ جنبش استادی ایران به بیانیه ۷۷ 🔹️۷۷۷استاد دانشگاه به ۷۷ نویسنده حامی اغتشاش آبان۹۸ پاسخ دادند 🔺️محورهای مهم بیانیه ۷۷۷ 👇 ✔ خاستگاه فکری بحران ✔ قداست حق اعتراض و محکومیت جنگ خیابانی ✔ تمایز صیانت از مردم و مستضعفین با صنعت پوپولیسم ✔ نقد سکولاریته و واژگان چریکی نامه ✔ همزمانی افق ها (زمان نامه و زمان اغتشاش) ✔ هم نوایی بیانیه ۷۷ با پروژه ۲۰۲۰غرب علیه ایران ✔ تقدیر از اقدام حکیمانه رهبر انقلاب اسلامی و هوشمندی ایرانیان
🔵 مشکلات کشور با استیضاح درمانی! حل می‌شود؟‼️ 🔸چند وقتی است از سوی برخی افراد در جریان انقلابی در واکنش به اشتباهات و کم کاری‌های دولت روحانی، یک رویه تقابل‌گرایی رسانه‌ای اتخاذ شده است. این رویه تقابل‌گرایی در آستانه فضای انتخاب مجلس (که طبیعتا فضای سیاسی کشور پرتنش می‌شود) تشدید شده و  برخی افراد و جریانات، استراتژی انتخاباتی و حتی خط مشی مجلس آینده را بر این محور قرار دادند. اگر به زوایای این قدری بیشتر بیاندیشیم با نکات قابل تاملی روبرو خواهیم شد. 🔻۱. در مورد افزایش قیمت بنزین، نوع ورود رهبر معظم انقلاب حاوی نکات فراوانی بود. شاید یکی از اصلی ترین نکات؛ حمایت از ثبات کشور (که به صورت طبیعی به ثبات دولت و استمرار و استحکام رویه‌های متعارف وابسته است) و امنیت کشور بود. طرفداران تقابل‌گرایی با دولت؛ از خودشان نمی‌پرسند چگونه رهبری که برای موضوعی مثل بنزین ورود می‌کنند راضی می‌شوند دولت استیضاح و یا برکنار شود؟!! 🔻۲. تبعات بین المللی، منطقه‌ای و داخلی آن چه می‌شود؟ انتهای دولت دوم احمدی‌نژاد هم چالش‌های حادی میان مجلس و دولت وجود داشت اما با مدیریت رهبری، دولت مستقر به سرانجام قانونی خود رسید و منقطع نشد. این یک رویه مدیریتی است که مصالح و مزایای فراوانی برای کشور دارد. 🔻۳. به طور کلی استیضاح گرچه قانونی است اما مختص موارد بسیار خاص است. از طرف دیگر در شرایط ، بحث استیضاح (چه برسد به برکناری دولت) دقیقا معادل شوک و التهاب کنترل نشده است. معنای ضمنی دیگر آن؛ ضربه‌پذیری و اعلام شکست در برابر فشار دشمن است. 🔻۴. همه این موارد هرگز و مطلقاً به معنی تایید و یا حمایت از دولت نیست. همه می‌دانند مشکلات مدیریتی و فکری دولت بسیار زیاد و بیش از این حرف‌هاست. اما این مسئله یک صورت وضعیت پرمعادله دارد که با جمیع شرایط کشور، منطقه و فضای بین‌المللی در کنار هم باید دیده شود.  خطر محتمل؛ یک واکنش اشتباه به یک امر ناخوشایند ممکن است وضعیت را از بد به بدتر تبدیل کند.
🔴اگر ما نقد کنیم و آن‌ها گرا بدهند... ✔️ عبدالله گنجی : اگر وزیر نفت را نقد کنی می شوی آدم بابک زنجانی اگر به برجام نقد کنی می شوی کاسب تحریم اگر به FATF نقد کنی می شوی کسی که جاش گرم است و مشکل مردم را نمیفهمد اگر نقد ناکارآمدی کنی می‌شود سیاه نمائی اما اگر معاون اول رئیس جمهور هر روز گرا به دشمن بدهد که توانستی ما را خفه کنی چی میشود؟
🔵 دلسوزی فریبکارانه‼️ 🔸 در ماه‌های اخیر بحث انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری، اصلاح ساختار سیاسی کشور از طریق اصلاح قانون اساسی، استعفای دولت و... از سوی اصلاح‌طلب‌ها مطرح شده و در حال ضریب گرفتن است. اینکه جریان اصلاح‌طلب که تا میش از این با تمام توان برای ریاست جمهوری روحانی تلاش کرد و در سال‌های گذشته نیز هم‌چنان این حمایت را ادامه می‌داد، امروز پرچم ضرورت کنار رفتن روحانی را بلند کرده‌اند، حاوی دو نکته ی مهم است: 🔻۱. مهم‌ترین انگیزه اصلاح‌ طلب‌ها از اعلام برائت از دولت روحانی، رفع مسئولیت از نقش خود در دولت است و در آن بیش از هرچیزی؟ انگیزه منافع جناحی و نه ملی مطرح است. 🔻۲. جریان انقلابی نباید در مسیر ریل‌گذاری شده توسط طیف غرب‌گرا، نقش آفرینی کند چرا که جریان غرب‌گرا ماهیتاً دغدغه مصالح کشور را ندارد حتی اگر ظاهرا سنگ مردم را به سینه بزند. به همین دلیل راه حل‌های ادعایی آن‌ها نیز به هدف نجات آینده تاریک جناحی خودشان است و نه بهبود وضعیت مردم.
حرف روز/ جنگ شناختی، اولویت اصلی دشمن صد فضای رسانه‌ای و اخباری که در بین مردم پخش می‌شود، نشان‌دهنده وجود جریانی با هدف ناامید کردن مردم است. در حوزه فضای مجازی که بیشترین مخاطب آن را گروه سنی زیر سی سال تشکیل می‌دهد، نفوذ لایه‌ای ضد انقلاب و عناصر مسئله‌دار با نظام حس می‌شود. پخش اخبار منفی، ناامیدکننده و غیر واقعی سبب شده است امروز جنگ شناختی وارد مرحله جدیدی شود. وقتی که کوچک‌ترین حادثه در کشور با پمپاژ رسانه‌ای در بین مردم پخش می‌شود یا هنگامی که سرویس‌های اطلاعاتی از طریق فضای مجازی یارگیری کرده و آموزش خرابکاری را در دستور کار خود قرار می‌دهند، روشن است که دشمن عرصه جنگ را از حالت سخت به سمت جنگ نرم تغییر داده است. اگرچه امروز کشور با مشکلات اقتصادی ناشی از عملکرد ضعیف دولت روبه‌روست، این زنگ خطری برای کشور در عرصه فرهنگی است. حوزه‌ای که درگیری با دشمن در آن پنهانی و نرم صورت می‌گیرد؛ از این رو واکاوی حضور برخی افراد و گروه‌ها در عرصه رسانه‌ای چه در حوزه فضای مجازی و چه در حوزه مطبوعاتی نشان‌دهنده فعالیت آنها در زمین دشمن است. متأسفانه، موفق نشدن دولت در اعتماد به غرب که مصداق آن در برجام تجلی یافته است، سبب شده عده‌ای تلاش کنند تا به جای نقد دولت، نظام را مقصر جلوه دهند! از سوی دیگر، وقتی حامیان دولت نمی‌توانند از عملکرد دولت مورد حمایت خود دفاع کنند، با فضاسازی و فرافکنی کلیت نظام را زیر سؤال می‌برند. ناکامی دشمنان ملت ایران به ویژه آمریکا درجنگ سخت سبب شده آنها در یک جهش تاکتیکی جنگ نرم و تغییر باورهای مردم را در اولویت سیاست‌های خود قرار دهند؛ از این رو وقتی آمریکا از تهدید نظامی علیه کشورمان سخن به میان می‌آورد، نه تنها توجهی به آن نمی‌شود؛ بلکه مورد تمسخر مردم نیز قرار می‌گیرد. در نظام‌های سیاسی همواره دو اصطلاح مورد توجه قرار می‌گیرد؛ اولی حکومت و حاکمیت و دومی دولت به معنای قوه مجریه است. بنابراین این دولت است که اقتصاد و معیشت مردم را تحت تأثیر سیاست‌های خود قرار می‌دهد. برجام و اجرای غلط طرح افزایش قیمت بنزین از اقدامات دولت بود، نه حکومت، و مردم نسبت به آدرس غلط شبکه‌های معاند هوشیارند.
♻️ شما به مالک اشتر رای می‌دهید یا کمیل 💢 اگر دو نفر از اصحاب خاص امیرالمومنین برای انتخابات نامزد شوند، شما به کدام یک رای نمی‌دهید؟ مالک اشترنخعی یا کمیل ؟ چرا؟ ✅ چرا به مالک اشتر رای می‌دهیم؟ در واقع سئوال مهمتر این است که چرا به کمیل رای نمی‌دهیم؟ ✅ دعای کمیل معروف رو امام علی(ع) به همین حضرت کمیل بن زیاد تعلیم داد هر دوی این شخصیت‌ها، انسان‌های خوبی هستند اما مگر انسان خوب، ضرورتا سیاستمدار و مسئول خوبی هم هست؟ هر دوی اینها، در بسیار از مراتب و مقامات شاید هم سطح باشن ✅ اما چرا به کمیل رای نمی‌دهیم؟ مسأله اینجاست. ✅تاریخ را بخوانید:👇 در سال ۳۹هـ. ق. کمیل بن زیاد از طرف امیرالمؤمین (ع) به فرمانداری شهر هیت منصوب شد. پس از مدتی خبر به وی رسید که یاران معاویه به فرماندهی «سفیان بن عوف» قصد یورش به هیت را دارند، به خیال اینکه آنها در «قرقیسا» هستند، بدون اجازه امام علی (ع) ۵۰ نیروی مسلح را برای دفاع در شهر گذاشت و خود و یارانش به طرف آنجا حرکت کرد، تا در جنگ پیشدستی کرده باشد. سپاهیان معاویه از فرصت استفاده کرده به هیت حمله کردند و به غارت پرداختند. امام علی (ع) نامه‌ای به کمیل بن زیاد نوشت و او را سرزنش کرد. ✅ ناراحتی و گلایه امام علی(ع) از کمیل: سستی انسان در انجام کارهایی که بر عهده اوست و پافشاری در کاری که از مسئولیّت او خارج است، نشانه ناتوانی آشکار و اندیشه ویرانگر است. اقدام تو به تاراج مردم «قرقیسا» در مقابل‌‌ رها کردنِ مرزهایی که تو را بر آن گمارده بودیم و کسی در آنجا نیست تا آنجا را حفظ کند، و سپاه دشمن را از آن مرز‌ها دور سازد، اندیشه‌ای باطل است. تو در آنجا پلی شده‌ای که دشمنان تو از آن بگذرند و بر دوستانت هجوم آورند، نه قدرتی داری که در کنار تو نبرد کنند، و نه هیبتی داری که از تو بترسند و بگریزند، نه مرزی را می‌توانی حفظ کنی، و نه شوکت دشمن را می‌توانی درهم بشکنی، نه نیازهای مردم دیارت را کفایت می‌کنی، و نه امام خود را راضی نگه می‌داری ✅ اما نظر امام علی(ع) در مورد مالک اشتر: «مالک! مالک چه بود! به خدا اگر کوه بود، کوهی بود جدا از دیگر کوه‌ها و اگر سنگ بود، سنگی بود خارا که سم هیچ ستور به ستیغ آن نرسد و هیچ پرنده بر فراز آن نپرد. خدا رحمت کند مالک را، او برایم چنان بود که من برای رسول خدا ص بودم. آدم خوب بودن دلیل بر نماینده، رییس جمهور یا سیاستمدار خوب بودن نیست. حکومت اسلامی، مالک اشتر می‌خواهد. مالک اشتر سپر بلای علی(ع) بود بخاطر همین رهبر انقلاب فرمودند: آدم‌هایی را انتخاب بکنند که وقتی رفت در آن مسند نشست - حالا آن مسند هر چه باشد؛ چه مسند عضویّت در مجلس خبرگان باشد یا در مجلس شورای اسلامی باشد یا ریاست جمهوری باشد - خودش را سپر بلای مشکلات کشور قرار بدهد، فانی در خدمات و مصالح و منافع عمومی مردم باشد، کشور را به دشمن نفروشد، مصالح کشور را برای رودربایستی با این و آن زیر پا نگذارد؛ باید این را انتخاب کنند. این می‌شود یک انتخابات خوب. این نظر و معیار را با نامزدهای انتخاباتی پیش رو مقایسه کنید. نهج البلاغه، ص ۴۰.شهیدی، نهج البلاغه، ص ۴۴۰، کلمات قصار،ش ۴۴۳.ابن أبی الحدید، شرح نهج البلاغة، ج ۱۵، ص ۹۸.
نمایندگان حامی وزیر نفت، در آستانه انتخابات به دنبال استیضاح وزیر کشور و مجری انتخابات افتاده‌اند، تا زنگنه را از استیضاح نجات دهند حدود ۴۰ نماینده مجلس، پای کار استیضاح وزیر کشور ایستاده‌اند؛ تاکید آن‌ها برای عملی کردن استیضاح رحمانی فضلی در شرایطی عجیب شده است که همزمان موضوع استیضاح وزیر نفت هم در مرحله ارسال به هیئت رئیسه به سر می‌برد؛ اما افزایش تحرکات برای استیضاح وزیر کشور زمانی قابل تامل می‌شود که همه مدافعان زنگنه در مجلس، پای کار استیضاح رحمانی فضلی ایستاده‌اند! نمایندگانی مانند: علی مطهری، محمود صادقی، مصطفی کواکبیان، فلاحت‌پیشه، پروانه سلحشوری، فاطمه حسینی، بهرام پارسایی، احمد علیرضابیگی، سلام امینی، غلامرضا حیدری، علی ساری، محمدباقر سعادت، مهرداد یائوج‌لاهوتی، علی گلمرادی، علی بختیار و ... برخی از این نمایندگان، از طرفداران ویژه زنگنه هستند که حالا برای مصون ماندن وزیر نفت از استیضاح، به سراغ وزیر کشور رفته‌اند تا شاید زنگنه نجات یابد|میزنفت ۲۳ آذر ۹۸ | استیضاح‌کنندگان وزیر کشور: [فقط] وزیر کشور آسیب جدی به نظام وارد کرده است .
خیلی قشنگه حتماً بخونید.😊 روزي حضرت داوود از يك آبادي ميگذشت. پيرزني را ديد بر سر قبري زجه زنان. نالان و گريان. پرسيد: مادر چرا گريه مي كني؟ پيرزن گفت: فرزندم در اين سن كم از دنيا رفت. داوود گفت: مگر چند سال عمر كرد؟ پيرزن جواب داد:350 سال!! داوود گفت: مادر ناراحت نباش. پيرزن گفت: چرا؟ پيامبر فرمود: بعد از ما گروهي بدنيا مي آيند كه بيش از صد سال عمر نميكنند. پيرزن حالش دگرگون شد و از داوود پرسيد: آنها براي خودشان خانه هم ميسازند، آيا وقت خانه درست كردن دارند؟ حضرت داوود فرمود: بله آنها در اين فرصت كم با هم در خانه سازي رقابت ميكنند. پيرزن تعجب كرد و گفت: اگر جاي آنها بودم تمام صد سال را به خوشی و خوشحال کردن دیگران ميپرداختم. 🍸برچرخ فلک مناز که کمر شکن است🍸 🍸بررنگ لباس مناز ک آخر کفن است🍸 🍸مغرور مشو که زندگی چند روز است🍸 🍸در زیرزمین شاه و گدا یک رقم است 🍸
🔴 حراج اموال دولت با تکرار خصوصی سازی خاموش! 🔰 رقم ۵۰ هزار میلیارد تومان فروش اموال مازاد دولت از کجا ظهور کرد؟ این میزان فروش چه تبعاتی دارد؟ 🔹در بودجه ۹۹ ردیف فروش اموال مازاد دولت به عنوان درآمد جدید وارد شده است. فروش دارایی های دولت در بودجه ۹۸ که عموما شرکت های دولتی هستند، حدود ۴ هزار میلیارد تومان بوده اما در بودجه ۹۹ این رقم به حدود ۵۰ هزار میلیارد تومان رسیده است. 1⃣ این میزان از فروش اموال، فارغ از آنکه راه غلطی برای جبران کسری بودجه دولت است، دولت به جای آن می توانست هزینه های خود را کاهش دهد و معافیت های زائد مالیاتی را حذف کند ولی راه بسیار ساده ای را انتخاب کرده است! 2⃣ این کار اقتصاد سیاسی پر رنگی دارد. سازوکاری که دولت برای فروش این اموال در دست دارد - که به دنبال آن است از شورای سران مصوبه و مجوز بگیرد- چیزی شبیه خصوصی و چه بسا بدتر است و لذا از الان می توان پیش بینی کرد که این اموال به چه کسانی خواهد رسید. 3⃣ مضاف برآنکه این نوع توزیع رانت ، خونریزی هایی مانند اعتراضات کارگری در خصوصی سازی را ندارد، چرا که عمومااین اموال مازاد از جنس املاک است. 4⃣ این رقم بیش از میزان درآمدهای نفتی است که در بودجه پیش بینی کرده است لذا این فروش اموال عملا چاه نفت دیگر، سرمایه فروشی و خالی کردن دست دولت است.
🔸 آیت‌الله جنتی و سایر اعضای شورای نگهبان ماه گذشته دارایی‌های خود در سامانه ثنا اعلام کردند‍؟ 🔹 ۲۹ آبان ۱۳۹۸ به درخواست اعضای شورای نگهبان، کارشناسان مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه با حضور در محل تشکیل جلسات این شورا دارایی‌های آنان را در سامانه ثبت دارایی مسئولان جمهوری اسلامی ایران (ثنا) ثبت‌نام کردند. 🔹بر اساس «قانون رسیدگی به دارایی مقامات، مسؤولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران»، به منظور افزایش اعتماد عمومی مردم به مسئولان و ارتقای سلامت اداری، مقامات و مسئولین باید صورت دارایی خود، همسر و فرزندان تحت تکفل خود را در ابتدا و انتهای دوره مسئولیت به رئیس قوه قضائیه اعلام کنند تا رسیدگی به اموال آنان از جهت بررسی «عدم افزایش من‌غیرحق» اقدام شود.
🔸بررسی نامه ۷۷ اصلاح‌طلب 🔸رسیدگی به وضعیت زندانیان اولویت آیت‌الله رئیسی 🔸پشت پرده وجود قرص در کیک‌ها اسماعیلی سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری سخنگوی قوه قضائیه : 🔹یکی از برنامه های تحولی قوه قضائیه رسیدگی به وضعیت زندان‌ها و زندانیان بوده است که در ماه‌های اولیه تصدی رئیسی دستورالعمل کاهش جمعیت کیفری زنداتها تثبیت و در اجرایش تاکید شد. 🔹کاهش جمعیت کیفری شامل جنایتکاران و مخلان امنیت مردم نمی‌شود. 🔹50 درصد بازداشتی‌های حوادث اخیر در تهران آزاد شده‌اند. 🔹خصوصی سازی مفید است اما نباید همراه با مفسده باشد. 🔹کلید سامانه اموال مسؤولان دست رئیس قوه قضائیه است. 🔹کارمندان شوراهای حل اختلاف استخدام می‌شوند. 🔹برخی اصرار دارند بگویند پرونده زنجانی شبهاتی دارد. 🔹بابت اطاله دادرسی شرمنده مردم هستیم. 🔹باید صف اغتشاشگر از معترض جدا شود. 🔹مسؤولان ورزشی مراقب باشند بیت المال به هدر نرود. 🔹مسؤولان ورزشی مراقب باشند بیت المال به هدر نرود.
🔵 روی دیگر سکه ی استیضاح ‼️ ✅ ترامپ در آستانه استیضاح از مردم طلب دعا کرد! و نوشت : " .....من هیچ خبطی مرتکب نشده‌ام. این چیز وحشتناکی است. متن [استیضاح] را بخوانید. این نباید برای هیچ رئیس‌جمهور دیگری رخ دهد. دعا کنید! " 🔻 پروژه «استیضاح ترامپ» از کجا آغاز شد؟! ؛ یک افسر اطلاعاتی سازمان سیا فایل صوتی را منتشر کرد که در آن ترامپ از «ولادیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین درخواست کرده است اطلاعاتی را درباره پسر «جو بایدن» رقیب انتخاباتی ترامپ در انتخابات ۲۰۲۰ جمع‌آوری کرده و در اختیار وی قرار دهد تا در رقابت انتخاباتی علیه بایدن استفاده کند. 🔹 تحلیل: بخشی از تحلیلگران معتقدند با توجه به اینکه برای انجام استیضاح ترامپ رای ۶۷ سناتور از ۱۰۰ سناتور مجلس سنا لازم است و دموکرات ها هم در سنا اکثریت را ندارند پس استیضاح به نتیجه نخواهد رسید و اگر ترامپ بتواند از بحران اوکراین گیت رهایی یابد(احتمالی که قوی میباشد)، او با قدرت بیشتر وارد انتخابات ۲۰۲۰ ریاست‌جمهوری خواهد شد؛ به گونه‌ای که رقبای وی (دموکرات‌ها) حرفی برای گفتن نخواهند داشت. بنابراین آن‌ روی دیگر سکه استیضاح می‌تواند به نفع ترامپ باشد که در صورت عدم استیضاح دوباره رقیب خود را با مظلوم‌ نمایی به چالش بکشد.
«ببخشید اگر کمی طولانی است» چرا نرخ مشارکت در انتخابات پیش رو بسیار مهم است؟ بسیاری بر این باورند که تندروی‌های صورت گرفته در دولت احمدی‌نژاد، منجر به تصمیم غرب بر تحریم اقتصادی ایران شد. این تصور از جمله توهماتی است که توسط رسانه‌های اصلاح طلب در جامعه و ذهن مردم تزریق شده است. ♦️به عنوان یک مثال برای اثبات غلط بودن این تصور می‌توان به این موضوع اشاره داشت که اگر تندروی (البته با تفسیر آنها) عامل تحریم بوده است، اساسا می‌بایست تحریم‌ها در دولت اول احمدی‌نژاد اعمال می‌شد نه در پایان دولت دوم؛ چرا که احمدی‌نژاد چرخش بسیار محسوسی در خصوص نحوه مواجه با غرب در دولت دوم خود داشت. این چرخش را به سادگی می‌توان از مقایسه میان صحبت‌های احمدی نژاد در سازمان ملل فهم نمود. صحبت‌های 4 سال اول او، آتشین و عدالتخواهانه است؛ اما صحبت‌های 4 سال دوم رو به خنثایی و بی‌تفاوتی نسبت به عملکرد استکبار و ساختار ظالمانی بین الملل کشیده شد. ✅اما چرا غرب در انتهای دولت دوم احمدی‌نژاد دست به تحریم ایران زد؟ برای پاسخ به این سوال باید این موضوع را در نظر داشت که تحریم یک کشور، علاوه بر تحمیل هزینه بر کشور مورد هدف، هزینه‌های زیادی را نیز برای کشورهای تحریم کننده در پی دارد. لذا تحریم‌کننده‌ها می‌بایست در خصوص منافع و آثار یک تحریم هزینه-فایده نموده و اگر فواید تحریم برای آنها بیش از هزینه‌های آن تخمین زده شد، تحریم را اعمال می‌نمایند. لذا سوال فوق را باید به این صورت طرح نمود: «چه شد که دشمن به این نتیجه رسید که تحریم ایران برای او پرفایده خواهد بود؟» ♦️هدف اصلی دشمن از تحریم، ایجاد جدایی میان مردم و نظام است تا از این طریق بتواند نظام جمهوری اسلامی را دچار چالش نموده و در دراز مدت آن را ساقط نماید. بعد از اتفاقات پدید آمده در سال 88 و فتنه‌ای که ماه‌ها توسط عده‌ای کشور را به آشوب کشید، طمع دشمن بسیار زیاد شد. دشمن به این نتیجه رسید که در جامعه ایران گسست عمیقی رخ داده و می‌تواند از شکاف بوجود آمده بیشترین استفاده را نماید. از همان تاریخ است که دوره‌گردی‌های خانوم کلینتون برای ایجاد اجماع جهانی علیه ایران و تحریم اقتصادی او شروع می‌شود. در واقع تحریم‌ها ماحصل فتنه 88 است و هیچ ارتباط مستقیمی با رویکرد دولت احمدی‌نژاد در قبال غرب ندارد. 🔸 دشمن از گسست بوجود آمده بهره گرفت و توانست با اعمال تحریم‌ها، رأی آنها را مدیریت نموده و دولت و مجلسی را که در راستای اهداف و خواست آنها حرکت کرده و تابع آنها بوده است را به نظام تحمیل نماید. 🔴امروز نیز دشمن در حال رصد جامعه ماست. غرب چشم امیدش به نرخ مشارکت است. نرخ مشارکت کم برای دشمن این پیام را مخابره خواهد کرده که اقداماتش به هدف نشسته، تحریم‌ها مردم را خسته نموده و دلارهایی که برای ایجاد آشوب و اغتشاش در ایران خرج نموده، توانسته مردم را از نظام جدا نماید. با این اوصاف شما اگر جای دشمن باشید چه خواهید کرد؟ آیا اقدامات خود را کاهش خواهید داد یا پیگیر افزایش آن در سطحی گسترده‌تر خواهید شد؟ به سادگی می‌توان تخمین زد که، نرخ مشارکت پایین دشمن را جری‌تر و جسورتر خواهد کرد. بودجه آشوب در ایران را افزایش خواهد داد. تحریم‌ها را شدید‌تر و گسترده‌تر خواهد کرد. و مضافا انگیزه کشورهای دیگر را در همراهی بیشتر با آمریکا افزایش خواهد داد. اما اگر در نقطه مقابل آن، نرخ مشارکت و نشاط انتخابات افزایش پیدا کرده باشد، کل تحلیل‌های آنها نقش بر آب شده و به این نتیجه خواهند رسید که مسیر طی شده توسط آنها بدون فایده و غلط بوده است. ✅با این توصیف، وظیفه بچه‌های انقلابی کاملا مشخص است. ما پیش از دغدغه این که چه فرد و چه طیفی شایسته رأی آوردن است، می‌بایست به جد در اندیشه افزایش نرخ مشارکت باشیم. باید با افرادی که تصمیم بر عدم مشارکت دارند، صحبت کنیم تا تصمیم خود را تغییر دهند. هر کدام از ما 3 ماه فرصت داریم. اگر هر یک فقط تصمیم 5 نفر را تغییر دهیم، در مجموع اثر بسیار زیادی خواهد داشت. از همین فردا باید شروع کنیم. اگر دست روی دست بگذاریم، اوضاع کشور سخت‌تر خواهد شد. 🔵گام دوم و پس از اقناع کامل در خصوص خطرات کاهش مشارکت، می‌بایست در خصوص نوع رأی در مردم بصیرت ایجاد شود. باید مردم را قانع کنیم که مشکلات موجود همگی حاصل اعتماد به مشتی غرب‌زده و بی‌کفایت است. و لازم است در انتخاب خود تجدید نظر نمایند. لازم است تا به معیارها و شاخص‌های ناب انقلاب در انتخاب بازگشت نموده و از گذشته خود درس بگیریم.
🔴 ۸۶ درصد داوطلبان انتخابات مجلس در اصفهان تایید صلاحیت شدند ✅مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری اصفهان: 🔹مجموع تعداد داوطلبان یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در اصفهان ۱۲۴۲ نفر بود اما ۱۹۶ نفر از آنها قبل از شروع رسیدگی به صلاحیت‌ها، انصراف دادند 🔸صلاحیت ۱۰۴۶ نفر داوطلب یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در این استان بررسی شد که از میان آنها ۹۰۴ نفر تایید و ۱۴۲ نفر رد صلاحیت شدند 🔹داوطلبان رد صلاحیت شده از فردا به مدت چهار روز یعنی تا یکم دی ماه برای شکایت به هیات نظارت استان فرصت دارند 🔸هیات نظارت انتخابات استان نیز به مدت ۲۰ روز یعنی از دوم تا ۲۱ دی ماه فرصت رسیدگی به شکایت‌های رسیده را دارد.