🔺کواکبیان: به مجلس دهم نمره ۱۲ میدهم/ تقصیرات را گردن شورای نگهبان نیندازیم
نماینده مردم تهران در مجلس:
🔹در مجلس مشخص نبود اکثریت با چه کسی است، بیشترین نقش را هم مستقلین ایفا میکردند، آنان سمت هر فراکسیونی میرفتند اکثریت با آنان بود.
🔹به این مجلس نمره ۱۲ میدهم، اما مجلس دهم را بهتر از مجلس نهم میدانم. خط قرمزهایی که مجالس قبلی داشتند در مجلس دهم بیشتر شد.
🔹شورای نگهبان فقط ۱۲نفر نیست، ۳۰۰ هزار نفر است. همه تقصیرات را به گردن اینها نیندازیم.
⭕️ عدالت آمریکا هالیوودی و دروغ است
🔸 «دکتر مسعود سلیمانی»، دانشمند ایرانی آزاد شده از زندان آمریکا:
🔹 آمریکاییها به دلیل دور زدن تحریم ها، من را ۱۴ ماه به زندان انداختند.
🔹 دولت آمریکا اجازه تشکیل هیچ دادگاهی را به ما نمیداد و خودشان هم میدانستند هیچ دلیلی ندارند.
🔹 عدالت آمریکا هالیوودی و دروغ است، آنها من را تروریست خوانده و همه زندانیان را از نزدیک شدن به من ترسانده بودند.
آمریکاییها گفتند دور ایران را خط بکش تا بهترین امکانات را به تو بدهیم
🔹آمریکاییها بارها به من گفتند بهترین امکانات را در اختیارم میگذارند و میتوانم در بهترین دانشگاههای آمریکا تدریس کنم؛ تنها به این شرط که دور ایران را خط بکشم.
🔹قبول نکردم و همواره گفتهام که میخواهم به مردم کشور خودم خدمت کنم.
🔹هیچ دلیل محکمی برای زندانی کردن من در پروندهام وجود نداشت و تنها یک جلسه دادگاه برای رسیدگی به جرم من تشکیل شد که دادستان در آن گفت که ما سعی داشته ایم تحریمها را دور بزنیم.
پیشنهادی برای لبنانیزه کردن ایران
دیروز نماینده آمریکا در سازمان ملل گفت: «هدف از اعتراضات در عراق و لبنان به نتیجه رساندن فشار حداکثری بر ایران است و تا وقتی که سیاست فشار حداکثری آمریکا به نتیجه برسد این اعتراضات ادامه خواهد داشت.»
اولین پیامد منفی اعتراضات هدایت شده در این دو کشور به سقوط کشاندن دولت و ایجاد ناامنی و بنبست سیاسی در عراق و لبنان است.
پیشنهاد عباس عبدی از فعالان سیاسی موسوم به اصلاح طلبان مبنی بر استعفای رئیس جمهور و اصرار وی بر آن در همین راستا، نکاتی چند را قابل تامل کرده است:
1- فرار به جلو: جریان سیاسی حامی دولت اکنون که وقت پاسخگوی رسیده است با چنین ژستی میخواهد از پاسخگویی تبعات حمایت خود از دولت فرار کند.
2- در صورت استعفای رئیس جمهور پاسخگویی وی از فرجام یک آدرس غلط و راهبرد نافرجام بی نتیجه میماند. اینکه دولتی بگوید با «زدن در خانه کدخدا مسائل کشور را حل خواهم کرد» باید تا آخر بماند تا همگان بی نتیجه بودن چنین آدرس و راهبرد غلطی را درک نمایند تا چند دوره بعد، کسی با همین آدرسدهی مردم را گول نزند.
3- پیشنهاد دهندگان استعفای رئیس جمهور چه آگاهانه یا از سر جهل به دنبال عراقیزه کردن و لبنانیزه کردن ایران هستند و تبعات پیشنهاد آنها ایجاد بنبست سیاسی و بی ثباتی کشور خواهد بود.
جریان های دیگر سیاسی که به دنبال استیضاح رئیس جمهور هستند نیز باید بدانند که تاکتیک آنها ممکن است حالت همافزا با پروژه استعفای رئیس جمهور باشد که نتیجه هر دو تاکتیک یکی خواهد بود و بسیار زیانبار میباشد.
به فرموده رهبری، این دولت تا پایان مهلت قانونی خود باید بماند و پاسخگویی مسئولیتهای خویش باشد.
اما می توانیم و باید مطالبه گر وعدههای دولت به مردم و فریاد رسای حقطلبی مردم باشیم.
🔻حجت الاسلام مهدی طائب در مصاحبه اختصاصی با کانال خبری سفیر:
🔹برون گرایی و اعتماد به دشمن باعث نادیده گرفتن ظرفیت های داخلی می شود.
🔹جریان اصلاحات به دنبال این است که ناتوانی ها و معضلات اقتصادی در کف جامعه ادامه پیدا کند، تا بتواند آنرا به تتمه مذاکره و برجام بند نماید.
🔹این جریان حامی دولت؛ هنوزشکست مذاکرات را قبول نکرده اند و کماکان معتقدند علت شکست مذاکرات، جریان انقلابی و دلسوز کشور است!
🔹به دلیل عملکرد بسیار ضعیف دولت، جناح مقابل جریان انقلابی در انتخابات پیش رو به اندازه کافی در ذهن مردم منفی و تخریب شده است لذا نامزدهای جریان انقلابی باید بیش از آنکه به نفی و تخریب نامزدهای جناح بپردازند در اثبات عملکرد و قابلیت های خودشان بپردازند.
🔴 بودجه ۱۴ امین قدرت نظامی جهان از ۳۸ کشور کمتر است
✔براساس ردهبندی انجام شده از سوی «گلوبال فایر پاور» که همه ساله با بررسی بیش از ۶۰ فاکتور قویترین قدرتهای نظامی جهان را اعلام میکند، نیروهای نظامی ایران در جایگاه ۱۴ام قدرتمندترین ارتشهای جهان قرار دارند.
🔸این جایگاه درحالی بدست آمده که بررسیها نشان میدهد ایران در شاخص میزان بودجه نظامی در ردیف ۳۹ جهان قرار دارد.
🔶️ پاسخ جنبش استادی ایران به بیانیه ۷۷
🔹️۷۷۷استاد دانشگاه به ۷۷ نویسنده حامی اغتشاش آبان۹۸ پاسخ دادند
🔺️محورهای مهم بیانیه ۷۷۷ 👇
✔ خاستگاه فکری بحران
✔ قداست حق اعتراض و محکومیت جنگ خیابانی
✔ تمایز صیانت از مردم و مستضعفین با صنعت پوپولیسم
✔ نقد سکولاریته و واژگان چریکی نامه
✔ همزمانی افق ها (زمان نامه و زمان اغتشاش)
✔ هم نوایی بیانیه ۷۷ با پروژه ۲۰۲۰غرب علیه ایران
✔ تقدیر از اقدام حکیمانه رهبر انقلاب اسلامی و هوشمندی ایرانیان
🔵 مشکلات کشور با استیضاح درمانی! حل میشود؟‼️
🔸چند وقتی است از سوی برخی افراد در جریان انقلابی در واکنش به اشتباهات و کم کاریهای دولت روحانی، یک رویه تقابلگرایی رسانهای اتخاذ شده است. این رویه تقابلگرایی در آستانه فضای انتخاب مجلس (که طبیعتا فضای سیاسی کشور پرتنش میشود) تشدید شده و برخی افراد و جریانات، استراتژی انتخاباتی و حتی خط مشی مجلس آینده را بر این محور قرار دادند. اگر به زوایای این #واکنش قدری بیشتر بیاندیشیم با نکات قابل تاملی روبرو خواهیم شد.
🔻۱. در مورد افزایش قیمت بنزین، نوع ورود رهبر معظم انقلاب حاوی نکات فراوانی بود. شاید یکی از اصلی ترین نکات؛ حمایت از ثبات کشور (که به صورت طبیعی به ثبات دولت و استمرار و استحکام رویههای متعارف وابسته است) و امنیت کشور بود. طرفداران تقابلگرایی با دولت؛ از خودشان نمیپرسند چگونه رهبری که برای موضوعی مثل بنزین ورود میکنند راضی میشوند دولت استیضاح و یا برکنار شود؟!!
🔻۲. تبعات بین المللی، منطقهای و داخلی آن چه میشود؟ انتهای دولت دوم احمدینژاد هم چالشهای حادی میان مجلس و دولت وجود داشت اما با مدیریت رهبری، دولت مستقر به سرانجام قانونی خود رسید و منقطع نشد. این یک رویه مدیریتی است که مصالح و مزایای فراوانی برای کشور دارد.
🔻۳. به طور کلی استیضاح گرچه قانونی است اما مختص موارد بسیار خاص است. از طرف دیگر در شرایط #تحریم_فشار، بحث استیضاح (چه برسد به برکناری دولت) دقیقا معادل شوک و التهاب کنترل نشده است. معنای ضمنی دیگر آن؛ ضربهپذیری و اعلام شکست در برابر فشار دشمن است.
🔻۴. همه این موارد هرگز و مطلقاً به معنی تایید و یا حمایت از دولت نیست. همه میدانند مشکلات مدیریتی و فکری دولت بسیار زیاد و بیش از این حرفهاست. اما این مسئله یک صورت وضعیت پرمعادله دارد که با جمیع شرایط کشور، منطقه و فضای بینالمللی در کنار هم باید دیده شود. خطر محتمل؛ یک واکنش اشتباه به یک امر ناخوشایند ممکن است وضعیت را از بد به بدتر تبدیل کند.
🔴اگر ما نقد کنیم و آنها گرا بدهند...
✔️ عبدالله گنجی :
اگر وزیر نفت را نقد کنی می شوی آدم بابک زنجانی
اگر به برجام نقد کنی می شوی کاسب تحریم
اگر به FATF نقد کنی می شوی کسی که جاش گرم است و مشکل مردم را نمیفهمد
اگر نقد ناکارآمدی کنی میشود سیاه نمائی
اما اگر معاون اول رئیس جمهور هر روز گرا به دشمن بدهد که توانستی ما را خفه کنی چی میشود؟
🔵 دلسوزی فریبکارانه‼️
🔸 در ماههای اخیر بحث انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری، اصلاح ساختار سیاسی کشور از طریق اصلاح قانون اساسی، استعفای دولت و... از سوی اصلاحطلبها مطرح شده و در حال ضریب گرفتن است. اینکه جریان اصلاحطلب که تا میش از این با تمام توان برای ریاست جمهوری روحانی تلاش کرد و در سالهای گذشته نیز همچنان این حمایت را ادامه میداد، امروز پرچم ضرورت کنار رفتن روحانی را بلند کردهاند، حاوی دو نکته ی مهم است:
🔻۱. مهمترین انگیزه اصلاح طلبها از اعلام برائت از دولت روحانی، رفع مسئولیت از نقش خود در دولت است و در آن بیش از هرچیزی؟ انگیزه منافع جناحی و نه ملی مطرح است.
🔻۲. جریان انقلابی نباید در مسیر ریلگذاری شده توسط طیف غربگرا، نقش آفرینی کند چرا که جریان غربگرا ماهیتاً دغدغه مصالح کشور را ندارد حتی اگر ظاهرا سنگ مردم را به سینه بزند. به همین دلیل راه حلهای ادعایی آنها نیز به هدف نجات آینده تاریک جناحی خودشان است و نه بهبود وضعیت مردم.
حرف روز/ جنگ شناختی، اولویت اصلی دشمن
صد فضای رسانهای و اخباری که در بین مردم پخش میشود، نشاندهنده وجود جریانی با هدف ناامید کردن مردم است. در حوزه فضای مجازی که بیشترین مخاطب آن را گروه سنی زیر سی سال تشکیل میدهد، نفوذ لایهای ضد انقلاب و عناصر مسئلهدار با نظام حس میشود. پخش اخبار منفی، ناامیدکننده و غیر واقعی سبب شده است امروز جنگ شناختی وارد مرحله جدیدی شود. وقتی که کوچکترین حادثه در کشور با پمپاژ رسانهای در بین مردم پخش میشود یا هنگامی که سرویسهای اطلاعاتی از طریق فضای مجازی یارگیری کرده و آموزش خرابکاری را در دستور کار خود قرار میدهند، روشن است که دشمن عرصه جنگ را از حالت سخت به سمت جنگ نرم تغییر داده است. اگرچه امروز کشور با مشکلات اقتصادی ناشی از عملکرد ضعیف دولت روبهروست، این زنگ خطری برای کشور در عرصه فرهنگی است. حوزهای که درگیری با دشمن در آن پنهانی و نرم صورت میگیرد؛ از این رو واکاوی حضور برخی افراد و گروهها در عرصه رسانهای چه در حوزه فضای مجازی و چه در حوزه مطبوعاتی نشاندهنده فعالیت آنها در زمین دشمن است. متأسفانه، موفق نشدن دولت در اعتماد به غرب که مصداق آن در برجام تجلی یافته است، سبب شده عدهای تلاش کنند تا به جای نقد دولت، نظام را مقصر جلوه دهند! از سوی دیگر، وقتی حامیان دولت نمیتوانند از عملکرد دولت مورد حمایت خود دفاع کنند، با فضاسازی و فرافکنی کلیت نظام را زیر سؤال میبرند.
ناکامی دشمنان ملت ایران به ویژه آمریکا درجنگ سخت سبب شده آنها در یک جهش تاکتیکی جنگ نرم و تغییر باورهای مردم را در اولویت سیاستهای خود قرار دهند؛ از این رو وقتی آمریکا از تهدید نظامی علیه کشورمان سخن به میان میآورد، نه تنها توجهی به آن نمیشود؛ بلکه مورد تمسخر مردم نیز قرار میگیرد.
در نظامهای سیاسی همواره دو اصطلاح مورد توجه قرار میگیرد؛ اولی حکومت و حاکمیت و دومی دولت به معنای قوه مجریه است. بنابراین این دولت است که اقتصاد و معیشت مردم را تحت تأثیر سیاستهای خود قرار میدهد. برجام و اجرای غلط طرح افزایش قیمت بنزین از اقدامات دولت بود، نه حکومت، و مردم نسبت به آدرس غلط شبکههای معاند هوشیارند.
♻️ شما به مالک اشتر رای میدهید یا کمیل
💢 اگر دو نفر از اصحاب خاص امیرالمومنین برای انتخابات نامزد شوند، شما به کدام یک رای نمیدهید؟
مالک اشترنخعی یا کمیل ؟
چرا؟
✅ چرا به مالک اشتر رای میدهیم؟
در واقع سئوال مهمتر این است که چرا به کمیل رای نمیدهیم؟
✅ دعای کمیل معروف رو امام علی(ع) به همین حضرت کمیل بن زیاد تعلیم داد
هر دوی این شخصیتها، انسانهای خوبی هستند
اما مگر انسان خوب، ضرورتا سیاستمدار و مسئول خوبی هم هست؟
هر دوی اینها، در بسیار از مراتب و مقامات شاید هم سطح باشن
✅ اما چرا به کمیل رای نمیدهیم؟
مسأله اینجاست.
✅تاریخ را بخوانید:👇
در سال ۳۹هـ. ق. کمیل بن زیاد از طرف امیرالمؤمین (ع) به فرمانداری شهر هیت منصوب شد. پس از مدتی خبر به وی رسید که یاران معاویه به فرماندهی «سفیان بن عوف» قصد یورش به هیت را دارند، به خیال اینکه آنها در «قرقیسا» هستند، بدون اجازه امام علی (ع) ۵۰ نیروی مسلح را برای دفاع در شهر گذاشت و خود و یارانش به طرف آنجا حرکت کرد، تا در جنگ پیشدستی کرده باشد.
سپاهیان معاویه از فرصت استفاده کرده به هیت حمله کردند و به غارت پرداختند. امام علی (ع) نامهای به کمیل بن زیاد نوشت و او را سرزنش کرد.
✅ ناراحتی و گلایه امام علی(ع) از کمیل: سستی انسان در انجام کارهایی که بر عهده اوست و پافشاری در کاری که از مسئولیّت او خارج است، نشانه ناتوانی آشکار و اندیشه ویرانگر است. اقدام تو به تاراج مردم «قرقیسا» در مقابل رها کردنِ مرزهایی که تو را بر آن گمارده بودیم و کسی در آنجا نیست تا آنجا را حفظ کند، و سپاه دشمن را از آن مرزها دور سازد، اندیشهای باطل است.
تو در آنجا پلی شدهای که دشمنان تو از آن بگذرند و بر دوستانت هجوم آورند، نه قدرتی داری که در کنار تو نبرد کنند، و نه هیبتی داری که از تو بترسند و بگریزند، نه مرزی را میتوانی حفظ کنی، و نه شوکت دشمن را میتوانی درهم بشکنی، نه نیازهای مردم دیارت را کفایت میکنی، و نه امام خود را راضی نگه میداری
✅ اما نظر امام علی(ع) در مورد مالک اشتر: «مالک! مالک چه بود! به خدا اگر کوه بود، کوهی بود جدا از دیگر کوهها و اگر سنگ بود، سنگی بود خارا که سم هیچ ستور به ستیغ آن نرسد و هیچ پرنده بر فراز آن نپرد. خدا رحمت کند مالک را، او برایم چنان بود که من برای رسول خدا ص بودم.
آدم خوب بودن دلیل بر نماینده، رییس جمهور یا سیاستمدار خوب بودن نیست.
حکومت اسلامی، مالک اشتر میخواهد.
مالک اشتر سپر بلای علی(ع) بود بخاطر همین رهبر انقلاب فرمودند: آدمهایی را انتخاب بکنند که وقتی رفت در آن مسند نشست - حالا آن مسند هر چه باشد؛ چه مسند عضویّت در مجلس خبرگان باشد یا در مجلس شورای اسلامی باشد یا ریاست جمهوری باشد - خودش را سپر بلای مشکلات کشور قرار بدهد، فانی در خدمات و مصالح و منافع عمومی مردم باشد، کشور را به دشمن نفروشد، مصالح کشور را برای رودربایستی با این و آن زیر پا نگذارد؛ باید این را انتخاب کنند. این میشود یک انتخابات خوب.
این نظر و معیار را با نامزدهای انتخاباتی پیش رو مقایسه کنید.
نهج البلاغه، ص ۴۰.شهیدی، نهج البلاغه، ص ۴۴۰، کلمات قصار،ش ۴۴۳.ابن أبی الحدید، شرح نهج البلاغة، ج ۱۵، ص ۹۸.
نمایندگان حامی وزیر نفت، در آستانه انتخابات به دنبال استیضاح وزیر کشور و مجری انتخابات افتادهاند، تا زنگنه را از استیضاح نجات دهند
حدود ۴۰ نماینده مجلس، پای کار استیضاح وزیر کشور ایستادهاند؛ تاکید آنها برای عملی کردن استیضاح رحمانی فضلی در شرایطی عجیب شده است که همزمان موضوع استیضاح وزیر نفت هم در مرحله ارسال به هیئت رئیسه به سر میبرد؛ اما افزایش تحرکات برای استیضاح وزیر کشور زمانی قابل تامل میشود که همه مدافعان زنگنه در مجلس، پای کار استیضاح رحمانی فضلی ایستادهاند!
نمایندگانی مانند: علی مطهری، محمود صادقی، مصطفی کواکبیان، فلاحتپیشه، پروانه سلحشوری، فاطمه حسینی، بهرام پارسایی، احمد علیرضابیگی، سلام امینی، غلامرضا حیدری، علی ساری، محمدباقر سعادت، مهرداد یائوجلاهوتی، علی گلمرادی، علی بختیار و ...
برخی از این نمایندگان، از طرفداران ویژه زنگنه هستند که حالا برای مصون ماندن وزیر نفت از استیضاح، به سراغ وزیر کشور رفتهاند تا شاید زنگنه نجات یابد|میزنفت
۲۳ آذر ۹۸ | استیضاحکنندگان وزیر کشور: [فقط] وزیر کشور آسیب جدی به نظام وارد کرده است .
خیلی قشنگه حتماً بخونید.😊
روزي حضرت داوود از يك آبادي ميگذشت. پيرزني را ديد بر سر قبري زجه زنان. نالان و گريان. پرسيد: مادر چرا گريه مي كني؟ پيرزن گفت: فرزندم در اين سن كم از دنيا رفت. داوود گفت: مگر چند سال عمر كرد؟ پيرزن جواب داد:350 سال!! داوود گفت: مادر ناراحت نباش.
پيرزن گفت: چرا؟ پيامبر فرمود: بعد از ما گروهي بدنيا مي آيند كه بيش از صد سال عمر نميكنند. پيرزن حالش دگرگون شد و از داوود پرسيد: آنها براي خودشان خانه هم ميسازند، آيا وقت خانه درست كردن دارند؟ حضرت داوود فرمود: بله آنها در اين فرصت كم با هم در خانه سازي رقابت ميكنند. پيرزن تعجب كرد و گفت: اگر جاي آنها بودم تمام صد سال را به خوشی و خوشحال کردن دیگران ميپرداختم.
🍸برچرخ فلک مناز که کمر شکن است🍸
🍸بررنگ لباس مناز ک آخر کفن است🍸
🍸مغرور مشو که زندگی چند روز است🍸
🍸در زیرزمین شاه و گدا یک رقم است 🍸
🔴 حراج اموال دولت با تکرار خصوصی سازی خاموش!
🔰 رقم ۵۰ هزار میلیارد تومان فروش اموال مازاد دولت از کجا ظهور کرد؟ این میزان فروش چه تبعاتی دارد؟
🔹در بودجه ۹۹ ردیف فروش اموال مازاد دولت به عنوان درآمد جدید وارد شده است. فروش دارایی های دولت در بودجه ۹۸ که عموما شرکت های دولتی هستند، حدود ۴ هزار میلیارد تومان بوده اما در بودجه ۹۹ این رقم به حدود ۵۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.
1⃣ این میزان از فروش اموال، فارغ از آنکه راه غلطی برای جبران کسری بودجه دولت است، دولت به جای آن می توانست هزینه های خود را کاهش دهد و معافیت های زائد مالیاتی را حذف کند ولی راه بسیار ساده ای را انتخاب کرده است!
2⃣ این کار اقتصاد سیاسی پر رنگی دارد. سازوکاری که دولت برای فروش این اموال در دست دارد - که به دنبال آن است از شورای سران مصوبه و مجوز بگیرد- چیزی شبیه خصوصی و چه بسا بدتر است و لذا از الان می توان پیش بینی کرد که این اموال به چه کسانی خواهد رسید.
3⃣ مضاف برآنکه این نوع توزیع رانت ، خونریزی هایی مانند اعتراضات کارگری در خصوصی سازی را ندارد، چرا که عمومااین اموال مازاد از جنس املاک است.
4⃣ این رقم بیش از میزان درآمدهای نفتی است که در بودجه پیش بینی کرده است لذا این فروش اموال عملا چاه نفت دیگر، سرمایه فروشی و خالی کردن دست دولت است.
🔸 آیتالله جنتی و سایر اعضای شورای نگهبان ماه گذشته داراییهای خود در سامانه ثنا اعلام کردند؟
🔹 ۲۹ آبان ۱۳۹۸ به درخواست اعضای شورای نگهبان، کارشناسان مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه با حضور در محل تشکیل جلسات این شورا داراییهای آنان را در سامانه ثبت دارایی مسئولان جمهوری اسلامی ایران (ثنا) ثبتنام کردند.
🔹بر اساس «قانون رسیدگی به دارایی مقامات، مسؤولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران»، به منظور افزایش اعتماد عمومی مردم به مسئولان و ارتقای سلامت اداری، مقامات و مسئولین باید صورت دارایی خود، همسر و فرزندان تحت تکفل خود را در ابتدا و انتهای دوره مسئولیت به رئیس قوه قضائیه اعلام کنند تا رسیدگی به اموال آنان از جهت بررسی «عدم افزایش منغیرحق» اقدام شود.
🔸بررسی نامه ۷۷ اصلاحطلب
🔸رسیدگی به وضعیت زندانیان اولویت آیتالله رئیسی
🔸پشت پرده وجود قرص در کیکها
اسماعیلی سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری سخنگوی قوه قضائیه :
🔹یکی از برنامه های تحولی قوه قضائیه رسیدگی به وضعیت زندانها و زندانیان بوده است که در ماههای اولیه تصدی رئیسی دستورالعمل کاهش جمعیت کیفری زنداتها تثبیت و در اجرایش تاکید شد.
🔹کاهش جمعیت کیفری شامل جنایتکاران و مخلان امنیت مردم نمیشود.
🔹50 درصد بازداشتیهای حوادث اخیر در تهران آزاد شدهاند.
🔹خصوصی سازی مفید است اما نباید همراه با مفسده باشد.
🔹کلید سامانه اموال مسؤولان دست رئیس قوه قضائیه است.
🔹کارمندان شوراهای حل اختلاف استخدام میشوند.
🔹برخی اصرار دارند بگویند پرونده زنجانی شبهاتی دارد.
🔹بابت اطاله دادرسی شرمنده مردم هستیم.
🔹باید صف اغتشاشگر از معترض جدا شود.
🔹مسؤولان ورزشی مراقب باشند بیت المال به هدر نرود.
🔹مسؤولان ورزشی مراقب باشند بیت المال به هدر نرود.
🔵 روی دیگر سکه ی استیضاح ‼️
✅ ترامپ در آستانه استیضاح از مردم طلب دعا کرد! و نوشت : " .....من هیچ خبطی مرتکب نشدهام. این چیز وحشتناکی است. متن [استیضاح] را بخوانید. این نباید برای هیچ رئیسجمهور دیگری رخ دهد. دعا کنید! "
🔻 پروژه «استیضاح ترامپ» از کجا آغاز شد؟! ؛ یک افسر اطلاعاتی سازمان سیا فایل صوتی را منتشر کرد که در آن ترامپ از «ولادیمیر زلنسکی» رئیسجمهور اوکراین درخواست کرده است اطلاعاتی را درباره پسر «جو بایدن» رقیب انتخاباتی ترامپ در انتخابات ۲۰۲۰ جمعآوری کرده و در اختیار وی قرار دهد تا در رقابت انتخاباتی علیه بایدن استفاده کند.
🔹 تحلیل: بخشی از تحلیلگران معتقدند با توجه به اینکه برای انجام استیضاح ترامپ رای ۶۷ سناتور از ۱۰۰ سناتور مجلس سنا لازم است و دموکرات ها هم در سنا اکثریت را ندارند پس استیضاح به نتیجه نخواهد رسید و اگر ترامپ بتواند از بحران اوکراین گیت رهایی یابد(احتمالی که قوی میباشد)، او با قدرت بیشتر وارد انتخابات ۲۰۲۰ ریاستجمهوری خواهد شد؛ به گونهای که رقبای وی (دموکراتها) حرفی برای گفتن نخواهند داشت. بنابراین آن روی دیگر سکه استیضاح میتواند به نفع ترامپ باشد که در صورت عدم استیضاح دوباره رقیب خود را با مظلوم نمایی به چالش بکشد.
«ببخشید اگر کمی طولانی است»
چرا نرخ مشارکت در انتخابات پیش رو بسیار مهم است؟
بسیاری بر این باورند که تندرویهای صورت گرفته در دولت احمدینژاد، منجر به تصمیم غرب بر تحریم اقتصادی ایران شد. این تصور از جمله توهماتی است که توسط رسانههای اصلاح طلب در جامعه و ذهن مردم تزریق شده است.
♦️به عنوان یک مثال برای اثبات غلط بودن این تصور میتوان به این موضوع اشاره داشت که اگر تندروی (البته با تفسیر آنها) عامل تحریم بوده است، اساسا میبایست تحریمها در دولت اول احمدینژاد اعمال میشد نه در پایان دولت دوم؛ چرا که احمدینژاد چرخش بسیار محسوسی در خصوص نحوه مواجه با غرب در دولت دوم خود داشت.
این چرخش را به سادگی میتوان از مقایسه میان صحبتهای احمدی نژاد در سازمان ملل فهم نمود. صحبتهای 4 سال اول او، آتشین و عدالتخواهانه است؛ اما صحبتهای 4 سال دوم رو به خنثایی و بیتفاوتی نسبت به عملکرد استکبار و ساختار ظالمانی بین الملل کشیده شد.
✅اما چرا غرب در انتهای دولت دوم احمدینژاد دست به تحریم ایران زد؟
برای پاسخ به این سوال باید این موضوع را در نظر داشت که تحریم یک کشور، علاوه بر تحمیل هزینه بر کشور مورد هدف، هزینههای زیادی را نیز برای کشورهای تحریم کننده در پی دارد. لذا تحریمکنندهها میبایست در خصوص منافع و آثار یک تحریم هزینه-فایده نموده و اگر فواید تحریم برای آنها بیش از هزینههای آن تخمین زده شد، تحریم را اعمال مینمایند. لذا سوال فوق را باید به این صورت طرح نمود: «چه شد که دشمن به این نتیجه رسید که تحریم ایران برای او پرفایده خواهد بود؟»
♦️هدف اصلی دشمن از تحریم، ایجاد جدایی میان مردم و نظام است تا از این طریق بتواند نظام جمهوری اسلامی را دچار چالش نموده و در دراز مدت آن را ساقط نماید. بعد از اتفاقات پدید آمده در سال 88 و فتنهای که ماهها توسط عدهای کشور را به آشوب کشید، طمع دشمن بسیار زیاد شد. دشمن به این نتیجه رسید که در جامعه ایران گسست عمیقی رخ داده و میتواند از شکاف بوجود آمده بیشترین استفاده را نماید. از همان تاریخ است که دورهگردیهای خانوم کلینتون برای ایجاد اجماع جهانی علیه ایران و تحریم اقتصادی او شروع میشود. در واقع تحریمها ماحصل فتنه 88 است و هیچ ارتباط مستقیمی با رویکرد دولت احمدینژاد در قبال غرب ندارد.
🔸 دشمن از گسست بوجود آمده بهره گرفت و توانست با اعمال تحریمها، رأی آنها را مدیریت نموده و دولت و مجلسی را که در راستای اهداف و خواست آنها حرکت کرده و تابع آنها بوده است را به نظام تحمیل نماید.
🔴امروز نیز دشمن در حال رصد جامعه ماست. غرب چشم امیدش به نرخ مشارکت است. نرخ مشارکت کم برای دشمن این پیام را مخابره خواهد کرده که اقداماتش به هدف نشسته، تحریمها مردم را خسته نموده و دلارهایی که برای ایجاد آشوب و اغتشاش در ایران خرج نموده، توانسته مردم را از نظام جدا نماید.
با این اوصاف شما اگر جای دشمن باشید چه خواهید کرد؟
آیا اقدامات خود را کاهش خواهید داد یا پیگیر افزایش آن در سطحی گستردهتر خواهید شد؟
به سادگی میتوان تخمین زد که، نرخ مشارکت پایین دشمن را جریتر و جسورتر خواهد کرد. بودجه آشوب در ایران را افزایش خواهد داد. تحریمها را شدیدتر و گستردهتر خواهد کرد. و مضافا انگیزه کشورهای دیگر را در همراهی بیشتر با آمریکا افزایش خواهد داد.
اما اگر در نقطه مقابل آن، نرخ مشارکت و نشاط انتخابات افزایش پیدا کرده باشد، کل تحلیلهای آنها نقش بر آب شده و به این نتیجه خواهند رسید که مسیر طی شده توسط آنها بدون فایده و غلط بوده است.
✅با این توصیف، وظیفه بچههای انقلابی کاملا مشخص است. ما پیش از دغدغه این که چه فرد و چه طیفی شایسته رأی آوردن است، میبایست به جد در اندیشه افزایش نرخ مشارکت باشیم. باید با افرادی که تصمیم بر عدم مشارکت دارند، صحبت کنیم تا تصمیم خود را تغییر دهند. هر کدام از ما 3 ماه فرصت داریم. اگر هر یک فقط تصمیم 5 نفر را تغییر دهیم، در مجموع اثر بسیار زیادی خواهد داشت. از همین فردا باید شروع کنیم. اگر دست روی دست بگذاریم، اوضاع کشور سختتر خواهد شد.
🔵گام دوم و پس از اقناع کامل در خصوص خطرات کاهش مشارکت، میبایست در خصوص نوع رأی در مردم بصیرت ایجاد شود. باید مردم را قانع کنیم که مشکلات موجود همگی حاصل اعتماد به مشتی غربزده و بیکفایت است. و لازم است در انتخاب خود تجدید نظر نمایند. لازم است تا به معیارها و شاخصهای ناب انقلاب در انتخاب بازگشت نموده و از گذشته خود درس بگیریم.
🔴 ۸۶ درصد داوطلبان انتخابات مجلس در اصفهان تایید صلاحیت شدند
✅مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری اصفهان:
🔹مجموع تعداد داوطلبان یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در اصفهان ۱۲۴۲ نفر بود اما ۱۹۶ نفر از آنها قبل از شروع رسیدگی به صلاحیتها، انصراف دادند
🔸صلاحیت ۱۰۴۶ نفر داوطلب یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در این استان بررسی شد که از میان آنها ۹۰۴ نفر تایید و ۱۴۲ نفر رد صلاحیت شدند
🔹داوطلبان رد صلاحیت شده از فردا به مدت چهار روز یعنی تا یکم دی ماه برای شکایت به هیات نظارت استان فرصت دارند
🔸هیات نظارت انتخابات استان نیز به مدت ۲۰ روز یعنی از دوم تا ۲۱ دی ماه فرصت رسیدگی به شکایتهای رسیده را دارد.
🔴کاوه مدنی، جاسوسِ فراریِ محیط زیستی کیست؟
کاوه مدنی در سال 2014 در حاشیه نشستی که مراد موشه طاهباز (بزودی در باره او بیشتر خواهم گفت)در دانشگاه امنیتی سوآز برگزار کرد.
با معرفی طاهباز با یکی از افسران ارشد امنیتی میز ایران در وزارت خارجه انگلستان ملاقات و همکاری او با وزارت خارجه انگلستان و MI6 آغاز میشود
ملاقات و تماس های کاوه مدنی (بخوانید کاوه وطن فروش) با افسر وزارت خارجه انگلیس در تهران حتی در زمان تصدی معاونت سازمان محیط زیست نیز ادامه پیدا کرده!
و جالب اینکه ملاحظات حفاظتی این ملاقات ها از طرف افسر امنیتی به شدت مراعات می شده است.
بعداز انتصاب کاوه مدنی به معاونت سازمان محیط زیست، وی مأموریت می یابد در جلسه محرمانه در میز ایرانِ وزارت خارجه انگلیس، ریز و درشت وضعیت محیط زیست ایران و سیاستگذاری مربوط به آن را به عناصر اصلی اربابانش در سرویس انگلستان ارائه دهد.
سایر مأموریت های کاوه وطن_چ فروش برای انگلیس:
- معرفی و در اختیار گذاشتن شبکه عوامل محیط زیستی خود در ایران به انگلستان.
- راهبردنویسی برای MI6 در موضوع چالش های محیط زیستی و آب ایران.
- ارائه اطلاعات در مورد سیاستگذاری ها و تصمیمات ایران در حوزه محیط زیست.
🔴تیتر پُرمعنای روزنامهی «وطن امروز» در خصوص حوادث اخیر عراق 🔻«سرزمین بیسر»
🔻عراق را میتوان از دو جهت «سرزمین بیسر» نامید. یکی از آن جهت که میزبان ارباب بیسر و سالار شهیدان است و دیگر از لحاظ بیرهبر بودن...
در ایران جنگ شد و در عراق هم جنگ شد؛
در ایران فتنه شد و در عراق هم فتنه شد؛
امّا ایران در تمام این بحرانها سَر داشت؛ رهبر داشت و دارد...
و این است راز تفاوت شیوهی برخورد با فتنهگران در ایران و عراق...
اینجا فتنهگران عفو رهبری میخورند و آنجا فتنهگران فریبخوردهی کم سنّ و سال، بدون حکم قانونی از تیر برق آویزان و کشته میشوند..
محمد حسننژاد، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: نمیتوان به مردم گفت شما گرسنگی بکشید و صرفه جویی کنید، اما بودجه نهاد ریاست جمهوری ۱۴۰ درصد افزایش پیدا کند!
در حالی که اکثر نهادها به کاهش شدید بودجه اعتراض دارن این افزایش بودجه نهاد ریاست جمهوری قرار چه دردی از مردم دوا کنه!؟
🔴 دولت باید برکنار شود‼️
🔶🔸 رهبر معظم انقلاب: بعضیها جوری حرف میزنند، جوری اقدام میکنند که به اسم اینکه میخواهیم اوضاع را درست کنیم یا مثلاً فرض کنید طرفدار ضعفا و مانند اینها [هستیم]، در نقشهی دشمن کار میکنند، خودشان ملتفت نیستند. اینهایی که خطاب میکنند به دولت که بایستی دولت برکنار بشود و از این قبیل حرفها، اینها دارند در نقشهی دشمن کار میکنند. نخیر، دولت باید با قوّت سرِ کار بماند، کارها را باید این دولت انجام بدهد. رئیسجمهور، منتخب مردم است؛ مجلس هم منتخب مردم است؛ هم رئیسجمهور حق دارد، هم مجلس حق دارد، هر دو حقوقی دارند و تکالیفی دارند؛ تکالیف را باید انجام بدهند، حقوقشان و کرامتشان هم باید حفظ بشود.
🔹 هم مجلس باید کرامت رئیسجمهور را حفظ بکند، هم رئیسجمهور باید کرامت مجلس را حفظ بکند؛ باید همدیگر را حفظ کنند، همافزایی کنند. این جلسهی عالی رؤسای سه قوّه در زمینهی مسائل اقتصاد و مسائل مهمّ کشور که ما اخیراً تشکیل دادیم، یکی از فوایدش باید این باشد که قوا همافزایی کنند؛ بر یکدیگر و بر امکانات یکدیگر بیفزایند، همدیگر را تکمیل کنند. مردم هم با بصیرت [عمل کنند]. مردم هم بدانند چهکار میکنند، بدانند چه اقدامی میکنند، بدانند چه دارند میگویند و چه میخواهند.
🔸من مطمئنّم که انشاءالله دست قدرت الهی پشت این ملّت است.
📗 ۱۳۹۷/۰۵/۲۲
سلام جلسه بصیرت افزایی و روشنگری سیاسی شام جمعه این هفته با حضور حضرت حجت الاسلام طالب پور در حسینیه زنجیر زن واقع در خیابان صاحب الزمان (عج) برگزار میگردد و شما خواهر و برادر انقلابی و ولایتمدار در این جلسه نیز دعوتید.
✅ تحلیل انتخاب نخست وزیر جدید لبنان
🔻سرانجام خلا قدرت در لبنان شکسته شد و حسن دیاب با ۶۹ رای پارلمان این کشور به عنوان نخست وزیر جدید این کشور انتخاب شد.
🔹رقیب او نواف سلام (قاضی سابق دادگاه بین المللی جنایی در لاهه) بود که تنها ۱۳رای کسب کرد. گفته می شود وی نامزد مورد نظر سفارت آمریکا در بیروت بود، لذا در مخالفت با او، حزب الله و جنبش امل و جریان آزاد ملی و چند گروه دیگر از حسن دیاب حمایت کردند.
به همین دلیل اغلب رسانه ها اعلام کردند دیاب گزینه حزب الله بوده است.
🔹سوابق دیاب که دارای دکترای مهندسی رایانه و استاد دانشگاه است و قبلا در دولت نجیب میقاتی وزیر آموزش و پرورش بوده، نشان می دهد وی به عنوان یک چهره تکنوکرات و بدون حاشیه شناخته می شود. دیاب در وبسایتش خود را این گونه معرفی کرده است: یکی از معدود وزرای تکنوکرات از زمان استقلال لبنان.
🔹 در چنین شرایطی، حزب الله که نسبت به ترمیم خلا قدرت در لبنان و حل مشکلات این کشور خصوصا با توجه به تداوم اعتراضات عمومی اهتمام دارد، از نخست وزیری دیاب استقبال کرد. این در حالی بود که سعد حریری اعلام کرد نامزد مجدد منصب نخست وزیری نمی شود.
🔹 جریان المستقبل که از حریری حمایت می کرد از هیچ نامزدی حمایت نکرده و به رئیس جمهور لبنان اعلام کرد که در دولت آینده این کشور مشارکت نخواهد داشت. در واقع رای ممتنع جریان المستقبل موجب شد حسن دیاب رای بیشتری آورده و سکان نخست وزیری را در لبنان در دست بگیرد.
🔹 با این حساب نخست وزیر و دولت جدید به حساب مقاومت نوشته شده و در نتیجه بعید نیست جریان رقیب (۱۴ مارس) و حامیان آمریکایی و سعودی آن در روند تشکیل دولت و اداره امور کشور سنگ اندازی کنند.
#امام خامنه ای: مردم با بصیرت با فکر وارد بشوند و انسانهای صالح را انتخاب بکنند آدمهایی را انتخاب بکنند که وقتی رفت در آن مسند نشست خودش را سپر بلای مشکلات کشور قرار بدهد فانی در خدمات و مصالح و منافع عمومی مردم باشد، کشور را به دشمن نفروشد ...
حکایت غربگرایان وطنی:
هر وقت وعدههای مسئولین دولتی رو میشنوم یاد این داستان میفتم ...
پادشاهى هنگام بازگشت به قصر سربازی را دید که با لباسى اندک در سرما نگهبانى ميداد...
از او پرسید : سردت نیست؟
نگهبان گفت : چرا اما لباس گرم ندارم و مجبورم تحمل کنم ...
پادشاه گفت : من الان داخل قصر مىروم و مىگویم یکى از لباسهاى گرم مرا برایت بیاورند...
نگهبان ذوق زده شد و از پادشاه تشکر کرد...
اما پادشاه به محض ورود به داخل قصر وعدهاش را فراموش کرد ...
صبح روز بعد ، جسد سرمازده سرباز را در حوالى قصر پیدا کردند ، در حالى که در کنارش با خطى ناخوانا نوشته بود :
من هر شب با همین لباس کم ، سرما را تحمل مىکردم !! اما وعده لباس گرم تو ، مرا از پا درآورد ...
🔹فشار سعودی بر عمران خان برای لغو مشارکت در اجلاس مالزی، مکالمه سرد و پر کنایه ملک سلمان با مهاتیر محمد، و حالا هم انتقادات دبیر کل سازمان همکاریهای اسلامی از اجلاس کوالالامپور که آن را نوعی موازی سازی خوانده؛ نگرانی عربستان از اجتماع رهبران مسلمان زودتر ازآنچه انتظار میرفت علنی شد....
🔸حضور حسن روحانی در اجلاس مالزی اتفاق مبارکی است ایران باید با تمام توان از شکل گیری محور اسلامی، منهای سعودی و تقویت جایگاه ترکیه در برابر عربستان برای رهبری مسلمانان اهل سنت حمایت کند؛ نگرانی سعودیها، اسرائیل و احتمالا به زودی غرب، از اجتماع رهبران مسلمان در مالزی بی مورد نیست...
🔹شکلگیری و استقلال سعودی از طریق خیانتی تاریخی به جهان اسلام وآخرین خلافت اهل سنت به وقوع پیوست؛ سعودی بزرگترین پایگاه استعمار در خلیج فارس است و تا زمانی که نقش قطب مذهبی اهل سنت را در اختیار داشته باشد، جهان اسلام روی خوش به خود نخواهد دید!
🔻سازوکار عزل رئیس جمهور در آمریکا!
🔻آیا ترامپ برکنار میشود؟
نظام سیاسی آمریکا از ماناترین نظامهای سیاسی جهان معاصر است. علت آن هم این است که این نظام قائم به سیستم و نهادمند است. همین خود مانع اتفاقاتی از قبیل کودتا و انقلاب میشود که در کشورهای فاقد سیستم به ویژه در شرق روی میدهد. از زمامداری جورج واشنگتن اولین رئیس جمهور آمریکا که 222 سال پیش به قدرت رسید تا به امروز هیچ رئیس جمهوری در آمریکا از مقام خود عزل نشده است، اما در این دو قرن و اندی تلاشها و اقداماتی برای عزل سه تن از 45 رئیس جمهور آمریکا انجام شده که در دو مورد به شکست منجر شد و در سومی ناتمام ماند و به استعفا انجامید.
آندرو جانسون اولین رئیس جمهوری (1875 ـ 1808) است که برای عزلش اقدام شد. وی یک دمکرات بود که با کنگره تحت کنترل جمهوریخواهان اختلاف پیدا کرد. کنگره او را به علت برکناری وزیر جنگ به دنبال جنگ داخلی به قانونشکنی متهم کرد. مجلس نمایندگان از او سلب اعتماد کرد؛ اما در مجلس سنا تنها با اختلاف یک رای توانست به کار خود ادامه دهد و عزل نشد.
ریچارد نیکسون 37 امین رئیس جمهور از حزب جمهوری دومین نفری است که پرونده واترگیت تلاشها برای عزلش را کلید زد؛ اما در نهایت در سال 1974 و سه سال قبل از پایان دور دوم ریاست جمهوریاش مجبور به استعفا شد. وی به دست داشتن در جاسوسی عناصر حزب جمهوریخواه از دفتر اصلی حزب دمکرات در واشنگتن متهم شد. واترگیت معروفترین رسوایی سیاسی در تاریخ آمریکاست.
سومین رئیس جمهور آمریکا نیز که هدف عزل قرار گرفت، بیل کلینتون ازحزب دمکرات است که در پرونده رسوایی جنسی متهم به سوگند دروغ و قانونگریزی شد. مجلس نمایندگان در دسامبر 1998 حکم به عزلش داد ولی در نهایت مجلس سنا او را در فوریه 1999 تبرئه کرد.
هر چند به طرق قانونی تا به حال هیچ رئیس جمهوری در آمریکا عزل نشده است، اما به شیوه غیر قانونی "ترور" 4 رئیس جمهور (جان اف کندی، آبراهام لینکلن، جیمز گارفیلد، ویلیام مککینلی) حذف فیزیکی و از قدرت برکنار شدهاند و تلاشها برای ترور چند رئیس جمهوری دیگر از جمله فرانکلین روزولت نافرجام ماند.
اکنون دونالد ترامپ چهارمین رئیس جمهوری در تاریخ آمریکا است که خطر عزل بار دیگر او را و این بار به دلیل محتوای تماس تلفنیاش با ولودیمیر زلینسکی رئیس جمهور اوکراین تهدید میکند.
طبق قانون، عزل روسای جمهوری آمریکا دو فاز دارد. ابتدا مجلس نمایندگان رسیدگی میکند و اگر اکثریت رئیس جمهور را متهم کند، مجلس سنا کار محاکمه رئیس جمهور را آغاز میکند و محکومیت وی به رای موافق دو سوم سنا نیاز دارد که اگر رای دهند، وی خود به خود عزل خواهد شد و اگر اکثریت دو سوم حاصل نشود، وی تبرئه میگردد.
از این رو، اگر اکثریت مجلس نمایندگان ترامپ را متهم و به عزل او رای دهد، اما به این معنای پایان کار او نیست و باید در مجلس سنا محاکمه شود که با توجه به اکثریت جمهوریخواهان در این مجلس، بسیار دور از انتظار است که دو سوم آنها به برکناری او رای دهند. هم اکنون از یکصد سناتور مجلس سنا 54 نفر جمهوریخواه و 43 نفر دموکرات و سه نفر هم مستقل هستند.
@manenglabiam
🔸محمدرضا کائینی تاریخ پژوه و کارشناس تاریخ معاصر در صفحه خود نوشت:
🔹️ خاطره ذیل آمده را، سال گذشته نوشتم.فکر کردم شاید باز نشر آن در سالروز درگذشت آیت االله منتظری، به هنگام باشد:
🔹️ آقای منتظری خصال مثبت و منفی متعددی داشت که گفتن از آنها مهتاب شبی خواهد وآسوده خیالی! اما آنچه که به کرات دیده شد و نگارنده نیز آن را در چند نوبت تجربه کرد، نسنجیده سخن گفتن وی بود.
🔹️ در این باره خاطره ای دارم که تاکنون باز نگفته ام.در اواسط دهه هشتاد، بانو بتول علایی فرد همسر اول آیت الله سید محمود طالقانی درگذشت و آقای منتظری با عجله و بدون این سوال ابتدایی که: این متوفی مادر کدامین یک از فرزندان آقای طالقانی است؟، پیام تسلیتی خطاب به اعظم طالقانی ارسال کرد.او در این پیام، در تجلیل از آن مرحومه نوشته بود: مادری که در دامان خود شخصیتی مبارز و پرسابقه مانند شما را تربیت کرد...(نقل به مضمون).
🔹️ درآن روزها این مساله درمیان برخی فرزندان آیت الله طالقانی اسباب مطایبه و مزاح شده بود، چه اینکه اعظم خانم فرزند بانو توران معتضدی همسر دوم آیت الله طالقانی بود و نه تنها در دامان آن مرحومهء تازه گذشته بزرگ نشده بود،بلکه با او رابطه درست ودرمانی هم نداشت! (تفصیل مساله را به دلیل اینکه جزء اطلاعات خانوادگی و خصوصی مرحوم طالقانی است، وا می نهم).
🔹️ همین یک مورد به ظاهر ساده، نشان می دهد که او در مقام اظهار نظر درباره برخی مقولات، گاه حتی از ابتدایی ترین مسائل درآن فقره نیز بی خبر می ماند! این را بیفزائید به حضور برخی چهره ها در بیت وی و استنتاج از اینکه ترکیب این دوعنصر، میتواند چه برون دادی داشته باشد. فاعتبروا یا اولی الابصار!