شایعات «دلفینی» یکی از شیوه جنگ رسانه است. شایعه و دروغپراکنی در مورد رفتار خشونتآمیز با مردم به دلیل امر به معروف و نهی از منکر همچون دلفینی به یكباره سر از آب به در میكند و پس از ایجاد دلهره و تشویش و نگرانی تا نوبتی دیگر به زیر آب میرود؛ در روزهای گذشته انتشار شایعاتی از دو امام جمعه سبب شد التهاب جدیدی در جامعه ایجاد شود.
اولین حمله به یوسف طباطبایینژاد، امام جمعه اصفهان بود و سپس ابوالقاسم یعقوبی، نماینده ولیفقیه در خراسان شمالی؛ به نقل از این دو امام جمعه شایعاتی پخش شد مبنی بر اینکه «زندگی برای زنان باید ناامن شود.»
این سخنان اگرچه با تکذیب دفاتر ائمه جمعه مذکور مواجه شد؛ اما رسانههای التهابآفرین چون دنبال اهداف خود بودند هیچ گاه درصدد اصلاح اخبار کذب خود برنیامدند.رسانههای عملیات روانی در مرحله بعد شایعات را در کنار عکس اسیدپاشی علیه زنان که در سالهای گذشته صورت گرفته بود (و هیچ ارتباطی با امر به معروف، سخنان امامان جمعه و مسئولان کشور نداشت) منتشر کردند، جالب است که در کنار گزارشها سخنان پدر یکی از زنان مورد اسیدپاشی قرار گرفته سالهای گذشته را نیز خطاب به آیتالله طباطبایینژاد پخش کردند تا ابعاد عاطفی قضیه را کش بدهند، اهداف این جنگ روانی از این قرار است؛
۱ـ بدبینی نسبت به احکام نورانی اسلام؛ امر به معروف و نهی از منکر نه تنها به اتفاق فقهای اسلام واجب است، بلکه اصل وجوب آن جزء ضروریات دین مبین اسلام به شمار میآید. بر این اساس از ابتدای پیروزی انقلاب و حتی قبل از انقلاب در مورد امر به معروف و نهی از منکر نوعی رفتار بدبینکننده از سوی حاکمان جور، ظالمان، ستمگران و افراد فاسد صورت میگیرد تا خود در پناه این جنگ روانی به فساد خود با قوت و جسارت بیشتری ادامه دهند.
۲ـ هراس و انفعال اجتماعی؛ در این عملیات روانی دو نشانگاه مورد توجه بوده است تا آنها را به انفعال و عقبنشینی بکشاند؛ اولین نشانگاه نیروهای انقلابی و مدافعان اسلام هستند تا به این وسیله آنها را پرخاشگر و خشونتطلب معرفی کنند و در موضع انفعالی و سکوت در برابر منکرات قرار دهند. دومین نشانگاه عامه مردم هستند تا اولاً آنها را از هرگونه همراهی با احکام اسلامی بازدارند و ثانیاً از آنها به عنوان وسیله بازدارنده و حفظکننده پایگاه اجتماعی برای اهداف سیاسی است.
۳ـ انحراف اذهان: جریانهای سیاسی که هیچ گونه دستاورد ملموسی در حوزههای اجتماعی، اقتصادی و حتی سیاسی ندارند با این جنگ روانیها به دنبال آن هستند که اذهان اجتماعی را از کارنامه به شدت منفی خود منحرف کنند.
موج حمله علیه ائمه جمعه فروکش میکند و هفته آینده، سیرکبازها بار دیگر دلفین جنگ روانی را به گونهای دیگر نمایش میدهند و مردم را حیرت زده یک نمایش دیگر میکنند. تنها راه مصونیت نظام در برابر این بازیهای رسانهای افزایش سواد رسانهای مردم است.
منبع: هفته نامه صبح صادق
زن و شوهر داخل تاکسی شدند، پس از دقایقی راننده تاکسی به مرد گفت : به خانم تان بگویید، رنگ آرایش خود را عوض کند، من از این رنگ خوشم نمی آید.
مرد عصبانی شد و چندین فحش و ناسزا نثار راننده ای تاکسی کرد و گفت : چرا به ناموس مردم نگاه می کنی، خودت ناموس نداری، رنگ آرایش خانم من به تو چه ربطی دارد.....؟؟
راننده لبخند زد و گفت: اگر به من ربطی ندارد پس برای چه کسی آرایش کرده؟ واگر برای شما می بود، در خانه آرایش می کرد.
مرد خشم اش را فرو برد و نقصان خود را پذیرفت.
《دقیقا زینت و زیبایی یک زن فقط برای شوهرش است نه دیگری 》.
در خیابان چهره آرایش مکن
از جوانان سلب آسایش مکن
زلف خود از روسری بیرون مریز
در مسیر چشم ها افسون مریز
یاد کن از آتش روز معاد
جلوه ای گیسو مده در دست باد
خواهرم دیگر تو کودک نیستی
فاش تر گویم عروسک نیستی
خواهرم این لباس تنگ چیست
پوشش چسبان رنگارنگ چیست
خواهرم این قدر طنازی مکن
با اصول شرع لج بازی مکن
💠 آیا مشکلات اقتصادی امروز هزینه مبارزه با آمریکا است؟
🛑پاسخ: اگر منظورِ این سوال این باشد که اگر مبارزه با آمریکا را کنار بگذاریم مشکلات اقتصادی حل می شود، قطعاً این تصور اشتباهی است، اما اگر منظور این است که باعث و بانی بسیاری از مشکلات امروز جامعه، جنایت و تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران است، مطلب صحیحی است. آمریکا به تجربه نشان داده است جز به تسلیم محض مخالفان خود راضی نیست و با هر قدم عقبنشینی در برابر زیادهطلبیها و قلدریهای او، آمریکا چند قدم جلوتر خواهد آمد، تجربه مصر (قرارداد کمپ دیوید) لیبی (کشتن قذافی و جنگ داخلی) و کره شمالی، تنها چند نمونه از تعامل با آمریکاست که هزینه سازش آنها با آمریکا به مراتب بیشتر از هزینه ایستادگی آنها بوده است.
💢ملاحظات:
🔹۱) این درست است که فشار حداکثری آمریکا به جنایت اقتصادی آنها علیه ملت ایران تبدیل شده است، اما این نظر که ما مقابل آمریکا کوتاه بیاییم تا مشکلات اقتصادی حل شود، درست نیست. عدم نظارت صحیح بر بازار، تصمیمات غلط اقتصادی، حجم نقدینگی بالا، خصوصی سازیهای بی ضابطه و مسئلهدار شرکتهای بزرگ دولتی مانند هفت تپه، کشت و صنعت دشت مغان و ... که ربطی به آمریکا ندارد. عدم توجه بایسته و شایسته به اقتصاد مقاومتی و کم توجهی دولت فعلی و دولتهای قبلی به رهایی از اقتصاد نفتی که تقصیر آمریکا نیست.
🔸۲) آمریکا خواهان مذاکره و بدهبستان نیست، روش شناختهشده او نده و بستان است و به کمتر از کرنش دیگران مقابل خود راضی نیست، او حتی با متحدان اروپایی خود چنین رفتاری دارد، لذا کنار آمدن آمریکا به معنای پایان مشکلات اقتصادی نیست.
🔹۳) ما و هر ملتی حق دارد براساس فرهنگ، هویت و منافع ملی خود عمل کند و برای امنیت ملی و گسترش عمق راهبردی خود برنامهریزی و اقدام کند، حالا اگر عنصر مزاحمی از آنسوی کره زمین آمد و منافع و امنیت ملی شما را تهدید کرد و شما دست به مقابله زدید، اسم این، مبارزه است یا دفاع از استقلال و منافع ملت است. کدام عقل سلیمی چنین ایستادگی را رد میکند.
🔺۴) قطع به یقین امکانات و ظرفیتهای درونی ملت ایران پاسخگوی حل و رفع مشکلات فعلی هست، فقط شرط آن حضور مدیران جهادی در مصادر امور است که آن را هم ملت باید اراده کند و تصمیم بگیرد.
🔴 عقلانیّت شجاعانه یا محافظه کاری بزدلانه؟!
🔻 بعضیها اسم «عقل» و «عقلانیت» را که میآورند، منظورشان از عقلانیت، «ترسیدن» است؛ وقتی می گویند «عاقل» باشید، یعنی «بترسید»؛ یعنی «منفعل» باشید؛ یعنی از مقابل دشمن «فرار» کنید؛ نه این درست نیست؛ «ترسوها» حق ندارند اسم «عقلانیت» را بیاورند.»
(رهبرانقلاب ۹۹/۷/۲۱)
🔻در تبیین فرمایشات رهبر عزیز انقلاب نکاتی تقدیم می گردد:
1⃣ جریان تحریف، به خصوص در سالهای اخیر، همواره تلاش نموده تا در تعریفی کاملاً واژگونه، محاسبه غلط ناشی از «ترس» (یا همان «محافظه کاری») را «عقلانیّت» و محاسبه درست همراه با «شجاعت» را «بی عقلی»، «تندروی» و «تصمیم احساسی» معنا کند. البته این مسئله از نمونه های قرآنی و تاریخی نیز برخوردار است. به عنوان نمونه قرآن از کسانی یاد میکند که برای «سازش» و اظهار دوستی با دشمن، توجیهات به ظاهر عقلائی همچون «جلوگیری از ناامنی» را بهانه می آورند، در حالیکه دلیل اصلی این کار آنان «ترس» است: «فَتَرَى الَّذِينَ فِی قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ يُسارِعُونَ فِيهِمْ يَقُولُونَ نَخْشى أَنْ تُصِيبَنا دائِرَةٌ؛ میبینی افرادى را كه در دلهايشان بيمارى است در (دوستى و سازش با) آنان(دشمنان) بر يكديگر پيشى میگيرند، و میگويند میترسيم حادثه اى براى ما اتفاق بيفتد.» (مائده: ۵۲)
2⃣ مراقبت لازم است تا کسانی به اسم تدبیر نسخه ی سازش تجویز نکنند. رهبر انقلاب در بیاناتی ضمن استناد به همین آیه (مائده_۵۲) می فرمایند: غالباً بعضى در ميان خودِ ملت هاى ما و از خودِ ما، به پيروى از دشمن، ما را به رها كردن اصول مان توصيه میكنند و آن را «تاكتيك» و « تدبير » مینامند! (۱۳۸۵)
🔻 ایشان در بیان دیگری می فرمایند: « آن کسانی که خیال کردند و خیال میکنند عقل اقتضاء می کند که انسان گاهی در مقابل دشمن کوتاه بیاید، امام درست نقطهی مقابل این تصور حرکت کرد. عقلانیت امام و آن خرد پخته ی قوام یافته ی این مرد الهی، او را به این نتیجه رساند که در مقابل دشمن، کمترین انعطاف و کمترین عقبنشینی و کمترین نرمش، به پیشروی دشمن میانجامد» (۹۰/۳/۱۴)
3️⃣ اصلی ترین و مهمترین جنبه «عقلانیت» این است که انسان در محاسباتش ذهنی اش، هوای نفس و امراض قلبی اش را دخالت ندهد. امراضی همچون ترس، راحت طلبی، قدرت طلبی و .... انسانی که در محاسبات ذهنی اش، خواسته یا ناخواسته، امراضی همچون ترس، راحت طلبی و قدرت طلبی دخالت دارد، اگرچه «عالم» باشد، اما «عاقل» نیست. چراکه درواقع امیال نفسانی او هستند که برای او «تصمیم سازی» می کنند، نه عقل او.
4⃣ ملاک دیگر عقلانیت، توجه و دخالت دادن قوانین غیرمادی و معنوی و غیبی عالم در تصمیمات فردی و حکومتی است.
🔻رهبرانقلاب در این زمینه می فرمایند: «من همینجا تأکید کنم یکی از خطاهای محاسباتی این است که انسان در چهارچوب عوامل محسوس و صرفاً مادّی محدود بماند؛ یعنی عوامل معنوی را، سنّت های الهی را، سنّت هایی که خدا از آنها خبر داده است، آن چیزهایی را که با چشم دیده نمی شود، ندیده بگیرد؛ این یکی از خطاهای بزرگ محاسباتی است. خداوند فرموده است: «اِن تَنصُرُوا اللهَ یَنصُرکُم وَ یُثَبِّت اَقدامَکُم.» دیگر از این واضحتر؟ اگر شما در راه خدا حرکت کنید، دین خدا را نصرت کنید، خدا شما را نصرت خواهد داد؛ این سنّت الهی است... این را قرآن گفته است، با این صراحت که وعدهی الهی است؛ ما هم در عمل آن را تجربه کردهایم.» (۹۳/۴/۱۶)
🔻۱۲ توصیه رهبر معظم انقلاب به ستاد مقابله با کرونا
⬅️از آنجا که جنبههای امنیتی و اقتصادی نیز نشأت گرفته از همین بیماری است، بنابراین اصل و اولویت در تصمیمگیریها، سلامت مردم است
⬅️«لزوم راه اندازی فوری یک عقبه قرارگاهی و عملیاتی برای اجرای تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا و نظارت بر اجرا» اولین توصیه حضرت آیتالله خامنهای بود.
⬅️«محوریت وزارت بهداشت برای تعیین مصادیق محدودیتها» . هنگامی که وزارت بهداشت، مصادیق محدودیت را تعیین کرد، بقیه دستگاه ها باید بدون در نظر گرفتن ملاحظات دیگر، آنها را رعایت و اجرا کنند.
⬅️کنترل دقیق مبادی ورودی کشور، محدودیت ترددهای غیرضرور بین شهری به همراه اقناع مردم و اِعمال سختگیرانه ضوابط در ناوگان حمل و نقل شهری و محیط های عمومی، از جمله مصادیق محدودیتها است که مسئولیت اصلی اجرا و نظارت، با شورای امنیت کشور و نیروی انتظامی است.
⬅️«آموزش همگانی درباره راههای شیوع و شیوههای پیشگیری به صورت محلهمحور و با استفاده از ظرفیت مساجد و بسیج و البته با محوریت وزارت بهداشت و همکاری وزارت ارشاد و صداوسیما» .
⬅️«لزوم تصویب جرائم سختگیرانه برای افرادی که مرتکب تخلفات بزرگ از ضوابط بهداشتی میشوند»
⬅️با توجه به سختتر شدن شرایط زندگی برخی افراد و مشاغل با اجرای جرائم سختگیرانه، دولت باید بستههای حمایتی را در نظر بگیرد، ضمن آنکه خیّرین و مردم نیز باید وارد میدان شوند و به کمک این افراد بیایند چرا که این کار جزو بهترین کارها و برترین وسایل نزدیک شدن به خدا است.
⬅️بر اساس گفته متخصصان اگر در یکی دو روز اول، مبتلایان شناسایی و برای معالجه آنها اقدام شود، تلفات کاهش جدی خواهد یافت که این کار بسیار لازم است
⬅️ «به حداقل رساندن مراجعات به دستگاههای اجرایی با افزایش خدمات الکترونیک»،
⬅️ایشان مسئولان را به رعایت حداکثری ضوابط بهداشتی توصیه کردند ، متأسفانه گاهی برخی مسئولان در رعایت مواردی مثل ماسک زدن به شیوه صحیح یا رعایت فاصله، کوتاهی میکنند که این بیاعتناییها بر رعایت های عمومی مردم هم اثر منفی میگذارد.
⬅️تأکید بر لزوم استخدام نیروی انسانی مورد نیاز وزارت بهداشت، از تحقیقات پژوهشگران برای دستیابی به دارو و واکسنِ مقابله با کرونا صمیمانه و عمیقاً تقدیر کردند.
⬅️«شنیده شدن یک حرف واحد از جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا» توصیه بعدی و مؤکد حضرت آیتالله خامنهای بود.
السلام علیک یا اباصالح المهدی (عج)
# کلید های سرعت بخشی ظهور (۱)
طبق مستندات قرآنی وروایی ظهور حضرت مهدی(عج)وحاکمیت مطلق دین وپیشوایان آسمانی بر زمین مسأله ای حتمی وتخلف ناپذیراست وخواستن یانخواستن فردی ویا جمعی بشرهیچ تأثیری در آن ندارد.
اما یکی از پرسش های مهم در دوران غیبت امام عصر (عج)پرسش از تأثیراراده ورفتارهای فردی ویا جمعی انسانهاوآثار آن درتأخیر ویاتعجیل ظهورامام عصر ع است.
آیا خواست ومطالبه فردی وجمعی ورفتارهای مردم میتواند غیبت امام عصر ع راپیش از موعد به ظهور تبدیل کند؟
چه اعمالی موجب تسریع ویا تأخیردر ظهور خواهد شد؟ومهم اینست که کلیدهای تسریع ظهور چه عواملی هستند؟
ادامه دارد....
السلام علی المهدی(عج)
عوامل سرعت بخش ظهور(۲)
اصلی ترین کلید ظهور, به فعلیت رسیدن
امت است
آیه الله جوادی در این خصوص میفرمایند: تحقق حکومت (امامت در جنبه ی اجرایی) بستگی به شرایطی از جمله پذیرش مردم دارد؛چنانکه امیرامؤمنین (ع)چه پیش از رجوع مردم وچه پس از آن رهبر الهی مردم بود وعدم پذیرش مردم در آن ربع قرنی که درمظلومیت به سر می برد،آسیبی به شایستگی وصلاحیت رهبری ایشان نمی زد؛آنچه در زمان حکومت علی(ع)تغییر کرد،امت بود نه امام؛
یعنی مردم که قبلا "امت بالقوه"بودند،پس ازمدتی به رشد رسیده و"امت بالفعل"گشتند.
در دوران امام عصر(عج)نیز امام زمان امام بالفعل است،چه قبل از ظهوروچه بعد از آن، لیکن امت باید تغییرکند،امت بالقوه باید بالفعل شود.
پس لازم است امت اسلامی جهت رهایی از وادی گمراهی وسرگردانی امام خویش را بشناسد واز خدای منان خواهان تسریع ظهور گرددهرچند خود امت نیز میتوانند زمینه سازان ظهور باشند.
و یکی از مواردی که نیاز بشریت است استغاثه ودعا وتضرع است.
ادامه دارد....
السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)
« کلیدهای سرعت بخشی ظهور» (۳)
با استناد به آیات قرآنی،دلایل روایی وشواهد تاریخی هرگاه رهبران الهی از میان امتی پنهان گشتند بازگشت وظهور آنان به صورت فردی و اجتماعی میسور شده است.
ازبهترین دلایل قرآنی در بحث ظهور فردی واجتماعی ماجرای حضرت یوسف(ع)وبرادران ایشان است، وقتی واقعه حسادت برادران رخ دادوحضرت یوسف را به کام چاه افکندندپس از گذر طولانی تاریخ چنان مصر وسرزمین های اطراف دچار قحط سالی گشت که خاندان یعقوب نبی نیز در تنگنا قرار گرفتند و جهت تأمین آذوقه به سرزمین مصر در آمد و شد بودند.
آن زمان در سفر اول برادران، یوسف پیامبر را نشناختند،در سفر دوم حضرت خود را تنها به بنیامین معرفی نمود(ظهور فردی)ونسبت به بقیه غایب بودو در سفر سوم برادران نیز حضرت راشناختند(ظهور جمعی) وبرخطای خود اقرار نمودند.
در سفر چهارم پدر نیز با برادران همراه شد وحضرت یوسف (ع)بر همگان ظهور نمود.
استناد به آیه 69سوره ی یوسف وآیات 89 تا 91 این سوره ظهور فردی وجمعی را با توجه به مشابهت های غیبت حضرت مهدی(عج) وحضرت یوسف (ع)برماآشکار میسازد که ردی از این شواهد تاریخی را در دعاها نیز می یابیم.
به عنوان مثال در دعای عهد یک بار ظهور فردی رادرخواست میکنیم: اللّهُمَّ أَرِنِی الطّلعَه الرَّشیِدَه والغُره الحمیده وَاکحُل ناظری بِنَظره مِنّی ...
ودر مرتبه دوم ظهور جمعی را برای زدودن اندوه از امت خواهانیم:اللّهُمَ اکشِف هَذِهِ اغُمَّه عَن هَذِهِ الاُمَّه بِحُضُورِهِ وَعَجِّل لَنا ظُهورَه اِنَّهُم یَرَونَهُ بَعیدا وَنَراهُ قَرِیباً...
ادامه دارد...
# امام حسن عسکری علیه السلام در وصیت خویش چند دستور اخلاقی مهم که در سازندگی فردی شیعیان مؤثر است، بیان میفرمایند: «أَکثرُوا ذِکرَ اللَّهِ وَ ذِکرَ الْمَوْتِ وَ تِلَاوَةَ الْقُرْآنِ وَ الصَّلَاةَ عَلَی النَّبِیِّ ص فَإِنَّ الصَّلَاةَ علَی رَسولِ اللَّه عَشْرُ حَسَنَاتٍ احْفَظُوا مَا وَصَّیتُکمْ بِهِ وَ أَسْتَوْدِعُکمُ اللَّهَ وَ أَقْرَأُ عَلَیکمُ السَّلَامَ؛ [تحف العقول، ص ۸۹۰.]خدا را بسیار یاد کنید و مرگ را نیز فراوان یاد نمایید و قرآن را بسیار تلاوت کنید و صلوات بر پیامبر ص بفرستید؛ زیرا صلوات دو حسنه دارد و آنچه را به شما سفارش کرده، در حفظ آن بکوشید. شما را به خدا میسپارم و بر شما درود میفرستم.»
در فقرات زیر به چند امر دربارة خودسازی سفارش شده است:
۱- یاد مرگ
یاد مرگ آثار گرانبهایی در سازندگی انسان دارد که فقط به یک حدیث از حضرت صادق ع اشاره میشود که میفرمایند: «ذِکرُ الْمَوْتِ یمِیتُ الشَّهَوَاتِ فِی النَّفْسِ وَ یقْلَعُ مَنَابِتَ الْغَفْلَةِ وَ یقَوِّی الْقلْبَ بمَوَاعِدِ اللَّهِ وَ یرِقُّ الطَّبْعَ وَ یکسِرُ أَعْلَامَ الْهَوَی وَ یطْفِئُ نَارَ الْحِرْصِ وَ یحَقِّرُ الدُّنْیا؛ [بحارالانوار، ج ۶، ص ۱۳۲، ح ۳۲.] یاد مرگ شهوات نفسانی را میمیراند و ریشة غفلت و کم توجهی را میخشکاند، و قلب انسان را نسبت به وعدههای الهی (خصوصاً قیامت) محکم میکند و باعث رقّت قلب (و روان شدن اشک) میگردد و پرچمهای هواپرستی را در هم میشکند و آتش (شعله ور) حرص و آز را خاموش میکند و دنیا را در دید انسان پست و کم اهمیت جلوه میدهد.» به راستی اگر برای یاد مرگ جز آثار فوق نبود، جا داشت که انسان هرگز آن را در زندگی فراموش نکند.
۲- تلاوت قرآن
تلاوت؛ یعنی خواندن، تدبر و عمل به قرآن نیز در سازندگی، پیشرفت و آرامش انسان نقش مهم و تعیین کنندهای دارد. رسول خدا ص میفرمایند: «إِنَّ هَذِهِ الْقُلُوبَ تَصْدَأُ کمَا یصْدَأُ الْحَدِیدُ. قِیلَ: یَا رَسولَ اللَّه! فَمَا جِلَاؤُهَا؟ قَالَ: تِلَاوَةُ الْقُرْآن؛ [کنز العمال، متقی هندی، بیروت، مکتبۀ التراث الاسلامی، اول، ۱۳۹۷ ق، ج ۱، ص ۵۴۵، ح ۲۴۴۱.] به راستی که این دلها، همچون آهن زنگار میگیرند. عرض شد: عامل جلای دلها چیست؟ فرمود: خواندن قرآن.»
و در جای دیگر فرمود: «یا بُنَی لاتَغفُل عَن قِراءَةِ القُرآنِ فاِنَّ القرآنَ یحیی القَلبَ المیت وَ ینهَی عَنِ الفحشاءِ وَ المنکرِ و البَغی؛ [همان، ج ۲، ص ۲۰۰، ح ۴۰۳۲.] ای پسرم! از خواندن قرآن غافل مشو؛ زیرا خواندن قرآن دلها را زنده میکند و از بدیها و ستم دور میسازد.»
۳- صلوات بر محمد و آل محمد؛ ذکر دیگری که در سازندگی انسان و افزوده شدن حسنات او اثر شگفت انگیزی دارد، صلوات بر محمد و آل محمد ص است. امام علی ع میفرمایند: «کلُّ دُعَاءٍ مَحْجُوبٌ حَتَّی یصَلَّی عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ ص؛ [کنز العمال، ج ۱، ص ۲۵۲، ش ۲۱۵۳.] هر دعایی در پرده است (و اجابت نمیشود)، مگر وقتی که صلوات بر نبی ص و آل اش فرستاده شود.»
حضرت صادق ع میفرمایند: «أَثْقَلُ مَا یوضَعُ فِی الْمِیزَانِ یوْمَ الْقِیامَةِ الصَّلَاةُ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ عَلَی أَهْلِ بَیتِهِ؛ [بحارالانوار، ج ۹۴، ص ۴۹، ح ۹.] سنگینترین چیز در ترازوی اعمال انسان در روز قیامت، صلوات بر محمد و آل محمد ص است.»
و در پایان حضرت تأکید میفرمایند که شیعیان این وصیت نامه را حفظ کنند و بدان عمل نمایند.
عاشقان و منتظران امام زمان ع ، پیشنهاد می شود بمناسبت ۹ ربیع الاول در صورت امکان پرچم یاصاحب الزمان ع را بر سر درب منازل و مغازه های خود نصب کنند.
✍ یادداشت سلیمینمین : سیاست اخلاقی آیتالله خامنهای؛ تایید انتقاد و مقابله با رادیکال ها .
در شرایط کنونی دستهایی در تحرک است و تلاش میکند که جامعه ما را که بر اساس یک عقلانیتی که دارای آرامش است و در قبال مشکلات برخورد منطقی دارد، دچار تشویش کند.
متاسفانه عدهای از اشخاص که با توجه به حضور در جایگاههای حساس سیاسی از آنها انتظار میرود در مواجهه با مسائل مختلف کشور از منطق قوی تری برخوردار باشند ولی در صحنه عمل شاهد آن هستیم که به مراتب درک سیاسی آنها از متوسط جامعه نیز پایینتر است.
جامعه امروز بیش از دست اندرکاران سیاسی تحت فشار معیشتی قرار دارد اما چون این را درک میکند که هدف دشمن از تحریمها به هم ریختن کشور است، گامی در این مسیر بر نمیدارد.
البته مردم انتقاد میکنند و حرف و نظرات خود را بیان میکنند اما اقدامی که نتیجه آن بر هم ریختن نظم جامعه باشد را صورت نمیدهد. در عین حال متاسفانه در دو هفته اخیر برخی کسانی که ادعای حمایت از منافع مردم دارند یا خود را سخنگوی مردم عنوان میکنند رفتاری به مراتب متفاوت از رفتار مردم داشتند.
وقتی سخن از دولت میشود، یک پدیده واحد و یک گونه نیست. به تعبیر دقیقتر در دولت شخصیتهایی حضور دارند که افراد ارزندهای هستند و متناسب با شرایط زمانی کار میکنند و از سوی دیگر منافع شخصی و فعالیت اقتصادی فردی ندارند و در نقطه مقابل نیز افرادی را داریم که حاضر نیستند به شکل ویژه کار کنند و به صورت عادی و معمولی فعالیت خود را به عنوان یک مدیر دنبال میکنند و در شرایط ویژهای که ما تحت فشار تحریمها هستیم و می طلبد ساعاتی بیشتری را صرف حل مشکلات و دغدغه های مردم کنند، حاضر نیستند ایثار و فداکاری داشته باشند.
ما در عین حال که وزرا و معاونینی در دولت داریم که افراد لایق و شایستهای هستند، در نقطه مقابل وزرا و معاونینی نیز در کابینه دولت حضور دارند که عاری از این ویژگیها هستند.
به طور مثال از یک سو آقای ستاری را داریم که واقعا با تمام توان فعالیت میکند و با تلاشهای خود توانسته زمینه باز شدن بسیاری از گرههایی که به واسطه تحریمهای آمریکا بر کشور تحمیل شده را فراهم آورد و از سوی دیگر آقای نهاوندیان را داریم که عمدتاً به دنبال منافع شخصی است و عامل بسیاری از کمکاری ها و بی تدبیری های اقتصادی در دولت است.
بنابراین اولاً انتقادات باید به طور مشخص از افراد و عملکردهای خاص باشد یعنی بگوییم که فلان وزیر باعث بروز چنین کوتاهی هایی است و باید مورد سوال قرار گرفته و با او برخورد شود و توهین به کلیت دولت کار ناپسندی است. ضمن این که باید توجه داشت اگر ما به جای انتقاد اقدام به توهین به رئیس جمهور که شخص دوم کشور است کنیم ،این مسئله نه تنها منجر به حل مشکلات نمیشود بلکه موجب بروز به هم ریختگی در مدیریت کشور میشود. به تعبیر دقیق تر شما وقتی اعتبار رئیس جمهور را با توهین به او زیر سوال ببرید، کسانی که باید از او حرف شنوی داشته باشند، دیگر اعتباری برای دستورات رئیس جمهور قائل نیستند. به ویژه اگر این مسئله در ماههای پایانی کار دولت باشد، این مسئله نیز مزید بر علت میشود که مدیران زیر نظر رئیس جمهور از دستورات او سرپیچی کنند.
بنابراین ما از طریق انتقاد، هم خودمان رشد میکنیم، هم فرد انتقاد شونده و بالعکس در صورت توهین هم خودمان تنزل پیدا میکنیم هم فرد توهین شونده. اگر تک تک عملکردهای دولتمردان مورد نقد عالمانه قرار گیرد، ما خود را مکلف کردیم که در مقام منتقدی عاقل قرار بگیریم و با مطالعه و تحقیق به نقد دولت بپردازیم. در حالی که نقد جاهلانه و توهین از هر عنصر بی سواد و کم ظرفیتی ممکن است سربزند لذا از کسانی که میخواهند مشکلات کشور را در شرایط کنونی که بیشترین فشار خارجی از جانب آمریکایی ها وارد می شود حل کنند، انتظار میرود به یک سری الزامات تن بدهند.
ما در شرایط فعلی قطعاً باید خود را به یک سری اصول مقید بدانیم و این اصول را زیر پا نگذاریم. اینکه رهبر انقلاب هم در دوران ریاست جمهوری آقای روحانی و هم در دوران آقای احمدی نژاد که خطاهای فاحشی از هر دو آنها صورت گرفته، مسئولان کشور و نمایندگان مجلس را به موجب توهین به رئیسجمهور سرزنش میکنند، نشان میدهد که رهبر انقلاب اصولی اخلاقی در حکومتداری دارد که هم در قبال آقای احمدی نژاد و هم در قبال آقای روحانی که منتسب به دو جناح مخالف هستند، این اصول ثابت و غیرقابل تغییر است.
🔻نتیجه ۴۰ سال ایستادگی یعنی این:
♦️از دورانی که آمریکا در امور ایران دخالت مستقیم داشت و با کودتا قدرت را جابجا می کرد و شاه ایران بر خلاف نظر آنها نمی توانست اقدامی انجام دهد، رسیده ایم به دورانی که هر دو نامزد ریاست جمهوری آمریکا، ایران را متهم به دخالت در انتخابات آمریکا می کنند.
⁉️اگر امروز ایران یک قدرت جهانی نبود آیا آنها به خودشان اجازه می دادند چنین اتهامی را مطرح کنند؟!!
السلام علیک یا صاحب الزمان(عج)
کلیدهای تسریع در ظهور(۴)
از اصلی کلید های تسریع درظهورامام عصر (ع)تضرع خالصانه ودرخواست همراه با استغاثه از خداوند است.
استغاثه معنای طلب رحمت و فریادرسی دارد. لذا در وصف خدای باری تعالی جهت وصف رحمت آفرینی خداست وآن زمان که استغاثه الهی داریم به منظوراینست که خداوند رحمت آفرین است وفرستنده ی امام بر روح های تشنه.
یکی از القاب ولی عصر(عج)نیز که در زیارت آل یاسین می خوانیم:"الغوث"است چرا که امام (عج)مظهر رحمت وحیات بخش است.
دعا واستغاثه خالصانه برای فرج وظهور امام عصر ع راه روشن برای تسریع وتعجیل در فرج امام وایجاد گشایش عمومی برای خلق خدا خواهد بود...امام عصر میفرمایند: أکثروا الدعاءبتعجیل الفرج فان ذلک فرجکم
از عوامل انگیزه ساز برای استغاثه ی ظهور امام زمان (عج)داشتن درک صحیح از تنهایی وغربت امام در دوران غیبت و احساس نیاز خلق به وجود وظهور میباشد.
ادامه دارد....
🔴 اهداف جریان تحریف از رها ماندن فضای مجازی در داخل چیست؟
🔻 اهداف جریان تحریف داخلی و خارجی از راه اندازی جنبش های اجتماعی با استفاده از پیام رسان ها، شبکه های اجتماعی و فضای مجازی رها شده در کشور چیست؟
1⃣ پروژه بی ثبات سازی: شبکه سازی گسترده در فضای مجازی با اهدافی چون جمع آوری بیگ دیتا، جریان سازی برای جنگ شناختی، جنگ روایت ها و جنگ اراده ها
2⃣ بهره گیری از ابزار مکمل جنبش های اجتماعی( پیام رسان هایی نظیر تلگرام و شبکه های اجتماعی نظیر اینستاگرام) برای انتقال سریع اخبار و پیام های جعلی، شایعات، دوقطبی سازی، فریب و جریان سازی رسانه ای
3⃣ هدایت افکار عمومی: ایجاد موج های رسانه ای ساختار شکن، منفی و سازمان یافته بمنظور ایجاد ناامنی و سردرگمی در مخاطب با این هدف که رهبران سیاسی و نظام به نظرات و خواسته های اجتماعی مردم بی توجه هستند.
4⃣ ایجاد جنبش اجتماعی توسط فضای مجازی و تبدیل آن به جنبش عمل گرا، حقیقی، براندازانه، زنانه در کف جامعه مانند فتنه۸۸ که فیس بوک و توئیتر این نقش را بر عهده داشتند، در فتنه های ۹۶ و ۹۸ پیام رسان تلگرام و واتس اپ و شبکه اجتماعی اینستاگرام آتش بیار معرکه بودند
5⃣ جنگ نرم، جنگ شناختی و جنگ روایت های اعتقادی-اجتماعی با استفاده از استراتژی ایجاد نت ترول ها مانند جنبش های زنانه مانندچهارشنبه های سفید، دختران خیابان انقلاب و نه به حجاب اجباری، اجرای سند ۲۰۳۰، روایت سازی با هشتگ اعدام نکنید، دختر آبادانی، نوید افکاری که مقدمه ایجاد جنبش های اجتماعی براندازانه در کشور است که با محوریت فضای مجازی و سرویس های آن دنبال می شود
6⃣ فروپاشی از درون: با توجه به اظهارات صریح سران آمریکا و رژیم صهیونیستی مبنی بر حمایت از رسانه های مختلف نظیر شبکه های ماهواره ای، شبکه های اجتماعی، پیام رسان ها و... برای از بین بردن مشروعیت و مقبولیت داخلی نظام، ایجاد جنبش های اجتماعی چند ماه اخیر را باید در این راستا ارزیابی کرد.
🔹 گفتنی است در این میان نباید از موضوع نفوذ جریانی در کشور غفلت نمود، چراکه این نوع نفوذ با شبکه سازی داخل ملت به دنبال تصمیم سازی برای مسئولان، نخبگان و افراد تاثیر گذار در سطح کشور است.
💠 تصویب پیاپی تحریم ها
و پنج سال خواب زدگی برجامی
✍ محمد ایمانی :
♦️بایدن قطعا به برجام بر نمی گردد؛ و تحریم های ترامپ را برای خود فرصت می داند. اما حتی اگر هم اراده ای برای بازگشت به برجام داشت، تحریمهایی که با هماهنگی اوباما و ترامپ در کنگره تصویب شده، مانع ازاین کار می شد.
🔹دموکراتها و جمهوریخواهان، تحریمهای جدید و پیاپی را طی پنج سال اخیر (پس از اجرای برجام) با اتفاق آرا تصویب کردند؛ با یقین به این که دولت روحانی به هیچ وجه، از برجام خارج نمی شود و هیچ واکنش بازدارنده ای هم به نقض آن توسط تحریم های جدید نخواهد داشت!
♦️مشکل از نوع تاکتیک های دموکرات ها و جمهوری خواهان نیست؛ بلکه از نحوه برخورد منفعلانه ای است که دولت و وزارت خارجه در قبال نقض سیستماتیک برجام انجام دادند و موجب گسترش دامنه تحریم ها بر خلاف ظاهر فریبنده برجام ظرف پنج سال گذشته شدند.
🔹دولت ما پنج سال تماشا کرد تا دموکرات ها و جمهوری خواهان متفقا دیوار تحریم ها را بلند تر و قطور تر کنند؛ فقط با این دلخوشی موهوم که برجام را دارد و باید به هر قیمت (!؟) آن را حفظ کند!
💠 خطرناک تر از بایدن و ترامپ
✍ محمد ایمانی :
🔹مسئله این نیست که بایدن خطرناک تر است یا ترامپ؟
♦️خطر واقعی، حلقه آلوده ای است که در فضای رسانه ای داخل کشور، به هر نوع تاکتیک نخ نمای آمریکا، بها و ضریب می دهد.
🔹اگر دولت آمریکا قصد فریب می کند، اینها بزکچی می شوند و سیمای شیطان را با فضایل نداشته می آرایند؛
♦️و اگر بنا را بر اِرعاب می گذارد، اینها حربه کُند او را صیقل می دهند و هراس افکنی پیشه می کنند.
🔹دموکرات ها باشند یا جمهوری خواهان، اینها مامورند به آمریکای فرتوت هیبت ببخشند و ایران قدرتمند را فاقد چاره و ناچار از نوشتن دیکته آمریکا پای میز مذاکره وانمود کنند.
♦️به شهادت اسناد فراوان، این جماعت یکی از عوامل اصلی ماندگاری تحریم ها هستند؛ چه زمان هایی که خواستار تشدید تحریم ها برای به زانو درآمدن ایران شدند؛و چه زمان هایی که با ارسال پالس ضعف و ناتوانی، به دشمن مستاصل روحیه دادند.
🔹بایدن و ترامپ آن قدری خطرناک نیستند که منافقین و نفوذی ها خطرناکند؛ منافقین از کفار بدترند و باید با آنها سرسختانه و به عنوان دشمن مسلّم و مقدّم برخورد کرد.
♦️اگر خط منافقین که خط تحریف است، با غیرت ملی و روشنگری و اعتراض نخبگان شکسته شود، قطعا خط تحریم شکستنی است.
انتقاد اصلاح طلبان از میدانی که روحانی به قالیباف داده است!
آفتاب یزد نوشت: عرصه سیاسی در ایران را تقریبا نمیتوان با هیچ کشوری مقایسه کرد چرا که عجایبی دارد خاص این جغرافیای جهان! به نظر میرسد هرچه به جلو حرکت میکنیم این ویژگیهای خاص نیز بیشتر میشود. یکی از جدیدترین موارد آن را باید به جلساتی که محمدباقر قالیباف به عنوان رئیس مجلس با برخی وزرای دولت داشته مربوط بدانیم... درحالی که موج شدید کرونا و فشار تحریمها مصائب بسیاری را بر مردم تحمیل کرده است، حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور تمایلی به حضور حداکثری در مسائل مختلف، دیدارهای میدانی و... ندارد!
او بسیاری از فعالیتها را پشت مانیتور خود و به شکل ویدیو کنفرانس دنبال میکند که طبیعتا نتیجه لازم را نخواهد داشت. در چنین فضایی قالیباف که همیشه رقیب روحانی بوده این فضا را یافته تا به مخاطب بگوید اگر روحانی حاضر نیست از لایه امن دفتر خود برای حل مشکلات خارج شود اما من به عنوان رئیس مجلس فراتر از حیطه معمول گام بر میدارم تا مشکلات حل شود! روحانی حتی جلسات سران قوا را نیز به دلیل نگرانی از ابتلا به کرونا تعطیل کرده است. بنابراین اگرچه مشاوران روحانی به رفتارهای قالیباف تذکر میدهند اما واقعیت این است که وقتی روحانی میدان را کامل رها کرده است نمیتوان انتظار دیگری داشت.
السلام علیک یا صاحب الزمان (عج)
کلیدهای تسریع در ظهور(۵)
تأثیر استغاثه در زندگی فردی واجتماعی وسرنوشت امتها وملتها بر هیچ مسلمانی پوشیده نیست.
دعاواستغاثه خالصانه برای فرج وظهور امام عصر(عج)راه روشن برتسریع وتعجیل در فرج میباشد.
لازم است بدانیم آثار تربیتی استغاثه چیست؟
1-ابراز دوستی ومحبت به امام وحضور ایشان
2-آمادگی روحی وعملی در میان مردم جهت ظهور
3-یاد وذکر امام علیه السلام
4-ایجاد ارتباط باطنی بین ما وامام (عج)
5-تقویت روحیه عبودیت در انسان
6-رفع غفلت وایجاد توجه بیشتر به امام عصرعلیه السلام
7-تقویت روحیه دین داری ودفاع از دین
8-منشأتسریع وتعجیل در امر فرج
9-برخورداری از دعای خیر امام زمان(عج)
10-برطرف شدن روحیه ی نا امیدی وایجاد روحیه ی مقاومت وایستادگی در برابر دشمنان وحوادث.
باسمه تعالی
امروز خوشیم به عشق امامت تو یا صاحب الزمان(عج)
با سلام خدمت مهدی دوستان گرامی
به مناسبت آغاز امامت حضرت ولی عصر ارارواحنا فداه مطالبی تحت عنوان کلیدهای تسریع در ظهور ارائه گردید.
این مطالب از کتاب "مفاتیح تسریع الظهور" نوشته حجت الاسلام مهدی نیلی پور به صورت چکیده تنظیم شد.
مطالعه این کتاب به همه مهدی دوستان پیشنهاد میشود.
با تشکر از سرکار خانم شاملی.
🔴 بسیارمهم
👈🏼 نکاتی درباره ی سفارش قرائت دعای هفتم صحیفه سجادیه توسط امام خامنه ای، از زبان استاد آیت الله جاودان:
🔳 پویش اطاعت از امر رهبری در خواندن دعای هفتم صحیفه سجادیه را جدی بگیریم
🔘 نکته ای بنظر آمد که شاید مغفول مانده باشد و آن اینکه : ما برای پیروزی در این جبهه جنگ بیولوژیکی از حیث اقدام عملی و فیزیکی همه کاری حاضریم بکنیم.
از حیث جنگ روانی در فضای مجازی هم در حد وسع و توان فعالیم.
🔘 در جنبه دعا و توسل هم توسلات خوبی در حال انجام است: به توصیه بعضی اولیاء الهی،حدیث کساء و زیارت عاشورا و...، که البته تقریبا تمام آنها، هیچ ارتباطی با خصوص کرونا ندارد، و توصیه عام صادر شده است.
🔘 ولی یک توصیه مهمی که یکی از "اولیاء الهی"
اولا مشخصا، در خصوص کرونا، کردهاند.
ثانیا این ولی خدا، اصلا بی حساب حرف نمیزنند، و این مطلب برای همه ثابت شده است.
ثالثا ایشان یک ویژگی منحصر به فرد در مقایسه با بقیه اولیاء الهی دارند، و آن اینکه ما نسبت به میزان توجه و اهتمام به حرفهایشان "بازخواست" هم خواهیم شد!
مقام معظم رهبری توصیه فرمودند: برای ریشهکنی ویروس منحوس کرونا دعای هفتم صحیفه را قرائت کنیم
▪️بنظر میآید اگر قصه کرونا خدای ناکرده طولانی شود، بی ارتباط با بیتوجهی و کمتوجهی به این دستورالعمل نباشد!
لطفا هرکسی، به هر شکلی که میتواند،موجی در این زمینه ایجاد کند که این دعاء مبارک هر روز خوانده شود
یعنی:
اولا، خودمان هر روز بخوانیم مثلا به تعقیبات یکی از نمازهای روزانهمان تبدیل کنیم.
و ثانیا به هر شکلی که میتوانیم در فضای مجازی و حقیقی و خانواده و دوستان و اطرافیان توصیه کنیم که همه #هرروز این دعا را بخوانند.
در حدیث آمده: «ما مِن داءٍ اِلّا و لَهُ دواءٌ
▪️یادمان هست خاطره شهیدحاج قاسم سلیمانی را درمورد توصیه آقا برقرائت دعای جوشن صغیر در جنگ ۳۳روزه لبنان
از رادیو و تلویزیون حزب الله و منارههای مساجد و حتی کلیساهای ضاحیه جنوب، این دعا هر روز پخش میشد و در نهایت، حزب الله بر اسرائیل پیروز شد!
دعایی که حتی «مسیحیان هم می خواندند
چند نکته دیگر:
اول اینکه در تمام نمازها میتوان آن را در قنوت نماز هم خواند.حدود یک تا یک و نیم دقیقه بیشتر وقت نمیگیرد.
دوم اینکه چند روز پس از توصیه مقام معظم رهبری، جمعی از مراجع هم این توصیه ایشان را تأکید کردند.
این موضوع در بین مراجع بسیار کم اتفاق میافتد که جمعی از مراجع فتوای «مستحب یکی دیگر از مراجع عظام را تأکید و توصیه کنند.
سوم اینکه این جمله از علامه حسن زاده را هرگز فراموش نکنیم که فرمودند:
گوشتان به دهان ایشان (حضرت آقا) باشد زیرا ایشان گوششان به دهان مبارک «بقیة الله الاعظم عج است