🔴چالش های عبور از روحانی...
🔻جریان اصلاحات براوردهای لازم برای عبور از اعتدال را ترسیم، و فرمان جداسازی آرام را به نخبگانش مخابره کرده است؛ و اکنون نیز در حال انتقال این پیام به بدنه اجتماعی خودش است. نقطه ثقل این براورد بر وعده های اجرا نشده ای است که روحانی قادر به تحقق آن نبوده است. البته روحانی نیز که دست انها را خوانده ، اجرایی نشدن وعده هایش را برگردن حاکمیت و نبودن بودجه می اندازد.
🔰با این وجود جریان اصلاحات در یک برزخ سه وجهی گیر افتاده است:
🔺یکی وجه اینکه کلیات عملکرد دولت اعتدال به پای جریان اصلاحات نوشته شده است. زیرا آنها بودند که روحانی را به پاستور رساندند. حالا اعلام برائت از او به معنای نوعی خودانتقادی است که در نهایت ممکن است تبدیل به خودانتحاری شود.
🔺وجه دیگر آنکه جدا شدن از روحانی یعنی رقیبِ او شدن در انتخابات. و این موضوع منجر به تحریک وی شده و به نوعی باعث می شود تا آتش توپخانه اعتدالیون بر اصلاحات نیز بریزد؛ مثلا اقای واعظی با ناشکری تمام می گوید:"طبیعی است که در هر انتخاباتی گروهی از فردی حمایت کنند...با هیچ گروهی ائتلاف نکردیم نه در سال ۱۳۹۲ و نه در سال ۹۶..با اصلاحطلبان تندرو روابط خوبی نداریم". و ثمره این چیزی نیست جز ایجاد دوگانگی و انشقاق در بدنه اجتماعی.
🔺وجه سوم اینکه اصلاحات گزینه ای در قامت شهردار تهران ندارد که آبرو ریزی نکند، چه برسد برای ریاست جمهوری که باید از فیلتر شورای نگهبان هم بگذرد. لذا در هر دوره ای ناچارند که با تابلویی دیگر ورود نمایند.
🔹اصلاح طلبان برای خروج از این برزخ ناگزیرند یکی به نعل بزنند یکی به میخ؛ گاهی از روحانی حمایت کنند و گاهی بر طبل عبور از او بکوبند.
کل بودجه_فرهنگی کشور (ارشاد،صدا وسیما،حوزه و موسسات فرهنگی مغضوب و...)2/2درصد بودجه عمومی کشور می باشد(8هزار میلیارد) و از بودجه کل کشورکمتر از یک درصد(7دهم درصد)
لطف کنید فقط بودجه شرکت ملی_نفت_ایران را منتشر کنید تا مردم مقایسه کنند حقوق نجومی چگونه از خصولتی ها بیرون می زند
✅ بدعت خطرناک!
یادداشت: این روزها فیلم کوتاه درگیری یک نماینده مجلس با یک کارمند دولتی و یک شهروند عادی که گفته میشود در گمرک رخ داده، در فضای مجازی سروصدای زیادی به پا کرده است! فارغ از محتوای فیلم و اینکه کدام یک از روایتها درباره پس و پیش از آن درگیری صحت دارد، بدون آنکه در این یادداشت کوتاه بخواهیم به موضعگیریهایی بپردازیم که در این روزها صورت گرفته، مانند تصمیمات گروهی 40 نفره از نمایندگان مجلس برای برخورد با کارمند، شهروند عادی حاضر در فیلم منتشر شده و مدیر گمرک یا اظهارات «سهیلا جلودارزاده» در حمایت از نماینده مورد اشاره و طرح این ادعا که «برخی از نهادهاـ که اگر لازم باشد بعداً نام آنها را خواهم گفتـ احساس خصومت با نماینده را در میان کارکنانشان ایجاد کردهاند» یا گفته یکی از اعضای هیئترئیسه مجلس برای برخورد با منتشرکننده فیلم و... که هر یک از این مباحث به بررسی ابعاد دقیق ماجرا نیاز دارد؛ قصد داریم به موضوعی نگرانکننده اشاره کنیم که میشود با قاطعیت درباره آن سخن گفت و آن دفاعیه این نماینده است! وی برای آنکه فضای رسانهای شکل گرفته پس از انتشار فیلم را تغییر دهد، دست به دامن تفاوتهای قومی و مذهبی شده و میگوید چون اهل سنت و بلوچ بوده، با وی چنین برخوردی شده است! راه فراری خطرناک! اینکه یک فرد خواه در هر جایگاه و پستی برای جلوگیری از انتقادات از خود، تفاوتهای قومی و مذهبی را پررنگ کند و مردم را در مقابل مردم قرار دهد و زمینه اختلافات را فراهم کند، بسیار آسیبزا است و به هیچ عنوان مبالغهآمیز نیست اگر بگوییم میتوان سخنان این چنینی را اقدام علیه امنیت ملی دانست و واجب است شورای نظارت بر رفتار نمایندگان به طور ویژه به مسئله قومی و مذهبی کردن این ماجرا ورود کند و مانع از تبدیل این بدعت خطرناک به رویهای از سوی افراد دیگر شود.
🔴فشار به قوه قضائیه برای آزادی عراقچی
♦اژه ای، سخنگوی قوه قضاییه:بدلیل دستگیری احمد عراقچی، مدیران کل او و مسئول حراست بانک مرکزی تحت فشار هستیم.
🔸مسئول حراست بانک مرکزی را که نیروی وزارت اطلاعات است، دستگیر کرده ایم و فشارهای زیادی هم تحمل می کنیم.
🔸در آینده می خواهند بنزین گران شود و ممکن است قوه قضاییه نظری داشته باشد -که داشته و معاونت پیشگیری اعلام کرده- اما قوه قضاییه نمی تواند تصمیم بگیرد که گران شود یا نشود.
🔸بانک مرکزی در دوره ریاست سیف سه اقدام انجام داد؛ اول اینکه در شرایطی که برجام شکست خورده بود، ترامپ هم علنی شرایط را سخت تر می کرد و ما به ذخایر ارزی خود نیاز بیشتری خواهیم داشت، تا می توانست گشایش ارزی ایجاد کرد. از طرف دیگر ده ها تن ذخایر طلای کشور را به بازار دادند در حالی که راه های دیگری برای جمع آوری نقدینگی وجود داشت. ما نمی توانیم الان به اصل این سیاست وارد شویم، هرچند به نظر من 100 درصد این سیاست غلط است زیرا در جایی که ما نیاز به اسکناس دلار یا یورو داریم، خود بانک مرکزی این اسکناس را با پوشش کنترل بازار وارد بازار کرد و قاچاقچی ها این ارز را جمع کردند و به خارج انتقال دادند. من معتقدم کار غلطی بود.
🔸این تبیین می خواهد و اعتقادمان این است که جرم بوده و بر همین اساس آقای (احمد) عراقچی و مدیران کل او را دستگیر کردیم.
🔸الان خیلی هم تحت فشار هستیم و جو سازی می کنند. درباره ارز 4200 هم ما نمی توانیم جلوی دولت را بگیریم و بگوییم که تو قیمت ارز را تعیین نکن یا قیمت را 4200 تومان قرارنده.
🔴آیت الله علوی گرگانی: مسئولان از صبر مردم سواستفاده نکنند؛ گرانیها را کنترل کنند
♦ مرجع تقلید شیعیان در دیدار با رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره):ملت ایران نجابت دارد که نسبت به مشکلات و گرانیها سکوت کرده است
♦ رئیس جمهور با من تماس گرفت و گفت اگر امری دارید بگویید که به وی گفتم تلفن را زمین میگذارم و نالههای مردم را بشنوید که به خاطر مشکلات کشور است.
♦ از رئیس جمهور و مسئولین میخواهم محبت خود را به جامعه نشان دهند و مردم مشاهده کنند که وضع کشور تغییر کرده و مشکلات رفع شده است.
🔴 از ماست که بر ماست...
1⃣ - محمد خاتمی آذر 83 خطاب به اعتراضات دانشجویان تحکیم وحدت که تا چند سال قبل حامی خود او بودند: آدم باشید وگرنه میگویم از سالن بیرونتان کنند!
2⃣ - محمد خاتمی اسفند 94 خطاب به مردم: آنان که به اصلاح امور و به رفع تهدیدها و تنگناها می اندیشند بکوشند تا با رأی دادن به تمامی افراد هر دو فهرست لیست امید (مجلس و خبرگان)، تکرار می کنم به تمامی افراد هر دو فهرست گامی در جهت سربلندی کشور بردارند.
3⃣ - علی مطهری عضو فراکسیون امید و نماینده تهران، شهریور 97 خطاب به یک جوان منتقد و عضو ستاد روحانی در گلپایگان: خیلی احمقی، خیلی نادانی!
4⃣ - باسط درازهی عضو فراکسیون امید و نماینده سراوان ، آذر97 خطاب به کارمند گمرک: تو ...میخوری از من دستور نمی گیری! تو غلط میکنی از من دستور نمی گیری! مردک عوضی!
5⃣ - از ماست که بر ماست...
🔴 ما و یک خوف تاریخی
⬅️سحرگاه امروز، با آغاز روند آتش بس در الحدیده یمن، روز مهمی در تاریخ روابط منطقه ای جمهوری اسلامی و افزایش مولفه های قدرت سیاسی و نظامی کشور شکل گرفت که از دید غالب رسانه ها مورد غفلت واقع شد.
🔹انصارالله یمن پس از چند سال نبرد و این اواخر پس از ده ماه مقاومت در برابر ارتش دوازده کشور که برای تصرف بندر راهبردی الحدیده خود را به آب و آتش زدند و عاقبت با تحمل چندین هزار کشته و مجروح و اسیر به پای میز مذاکره نشستند، توانست خود را به عنوان یک جریان غیرقابل حذف و موثر در آینده یمن به جامعه جهانی بقبولاند و این یعنی تاسیس یک حزب الله دیگر در یکی از حساسترین نقطه ژئوپولتیک جهان.
🔸جمهوری اسلامی آنچه که از مذاکرات یمن می خواست را در سفر اخیر وزیر خارجه انگلیس طرح کرد تا مذاکرات با حصول نتیجه به پایان برسد تا نشان بدهد هیچ پرونده ای در منطقه، قابل حل نیست مگر آنکه رضایت تهران پیرامون آن جلب شود.
🔹آری این ها یعنی پایان سیصد سال تحقیر ملی و تاریخی ما. یعنی پایان دورانی که هر قدرتی که دلش می خواست می توانست از خاک ایران برای تامین منافعش سود ببرد، پایان عصری که شمال دست روس و جنوب سهم انگلیس باشد و شاه ایران اختیار تهرانش را هم نداشته باشد.
🔸حالا نیروی دریایی ما که پس از ساسانیان عملا فروپاشیده بود، در سودای فتح آبهای آزاد و حضور در اقیانوس اطلس است و سپاه ما حوزه نفوذش را تا شرق مدیترانه گسترش داده است.
🔹 اینها مایه مباهات است و هرآنکه به اینها نبالد، وطن دوستی اش محل مناقشه.
🔸اما دوستان من، رفقا، من به همین حد که به این دستاوردهای خارجی مباهات میکنم از آنچه در داخل میگذرد بینماک هستم. ترسی که شیرینی پیروزی ها را نچسب می کند.
🔹من از لحن #نماینده مجلسی که خود را آنقدر قدرتمند و مردم را آنقدر حقیر بداند که زبان به فحاشی آنان باز می کند
برای آماری که از باز شدن هرچه بیشتر شکاف و تبعیض سالانه اعلام می شود،
برای آماری که می گوید مقدار دارایی های آقازادگان خارج از کشور از حساب ذخیره ارزی این مملکت هشتاد میلیونی بیشتر است،
از اشرافی گری و کاخ نشینی و رفاه طلبی برخی مسئولین ، از چکش قضات، از جوهر امضای وزرا، از بی لیاقتی و انحراف و زد و بند برخی نمایندگان مجلس ،از دین فروشی علما.
از همه اینها برای آینده این کشور ببیمناکم نه از توطئه های دشمنان خارجی.
🔸بیم دارم مبادا وضعیت ما چون وضعیت حکومت اسلامی در عهد خلیفه دوم و سوم بشود، که عده ای در مرزها مجاهده می کردند و کشته می شدند و عده ای اشرافی و غربزده و رفاه طلب در داخل از حاصل خون آنها انبان های سکه و کاخ های خضرا می ساختند.
⭕️ بیم ما همان "خوف" مشهور خمینی است که پیوسته می فرمود:
💬 من خوف این را دارم که شما که یک لشکر اسلامی[و]ملت اسلامیِ فاتح هستید الآن، و فتحی هم کردید که همۀ دنیا را به اعجاب آورد، عواملی حالا پیدا بشود که شکست بخورید؛ و شکست هم از ناحیۀ خودتان باشد؛ نه از ناحیۀ دشمن..
رئیس دیوان محاسبات: نجومی بگیران تعیین تکلیف شده اند/ ۴۰ میلیارد برگشت داده شد
عادل آذر:
🔹️ ٣٩٧ نفر دریافتی های غیر قانونی داشتند که در مجموع با دریافتی های خالص و وام هایی که گرفته بودند مبلغ چهل میلیارد تومان ازآن ها به دولت برگشت داده شد.
🔹انفصال از خدمت، کسر حقوق و معرفی به قوه قضائیه از جمله برخوردها با نجومی بگیران است.
🔻آیا لاریجانی گزینه جدی اصلاحات در ۱۴۰۰ است؟
صادق زیباکلام در سرمقاله روزنامه آرمان شماره روز سه شنبه 27 آذر نوشت:
🔹« ما اصلاحطلبان شاید یک روز مجبور شویم به آقای ناطق نوری و علی لاریجانی رأی دهیم. اینها بستگی به شرایطی دارد که با آن مواجه میشویم. بنابراین نباید اسمش را گدایی قدرت گذاشت»
🔹این چندمین بار است که اصلاحطلبان سخن از کاندیداتوری لاریجانی از طرف اردوگاه اصلاحطلبی میزنند. کرباسچی سال 94 ، در گفتگو با روزنامه شرق صراحتا از ریاست دوباره لاریجانی بر مجلس دفاع کرده و این اتفاق را برای اصلاحات بهتر از ریاست اصلاحطلبی چون عارف عنوان کرده بود. او گفته بود:
🔹«مجلس با سیاست لاریجانی توانست بالاخره برجام را تصویب کند؛ درحالی که در تلاش بودند، نشود و مجلس را از اکثریت بیندازند.اگر هر کسی، چه لاریجانی چه دیگری بتواند مجموعه افراطی را کنترل کند، باید از آن استقبال کرد.»
🔹عطریانفر نیز در حمایت از لاریجانی در مصاحبه با روزنامه آفتاب یزد گفته بود:
«لاریجانی یکی از اضلاع چند وجهی حاکمیت با زبان مشترک قابل قبول با اصلاحطلبان است به طوریکه میتواند در حد بضاعت برخی منویات اصلاحطلبی را به طور اقتضائی برای اصلاح طلبان تامین کند. ما نباید او را از دست بدهیم، اساسا فعالیت سیاسی یک رفتار که این «هست و جز این نیست»نیست.»
🔹عطریانفر همچنین در مصاحبهای که 16/7/97 با باشگاه خبرنگاران جوان انجام داده، گفته است:
«اگر دوستان اصلاحطلب به این اجماع برسند همگی وظیفه داریم تا از آقای لاریجانی حمایت کنیم، اما بهتر بود سوال را به این شکل طرح کنید که آیا اصلاحطلبان درباره وی به اجماع میرسند؟ بله محتمل است.»
🔹بنابراین بعید نیست اصلاحطلبانی که 92 به سمت روحانی - همان آخوند راستگرای دهه 70- متمایل شدند در آینده نیز به سمت لاریجانی رفته و او را کاندید جریان خود در انتخابات معرفی کنند. چراکه بر اساس گفتههای خود اصلاحطلبان این روزها شانسی برای پیروزی در انتخاباتهای آینده ندارند و باید به دنبال نیروی میانهای بروند که اسم اصولگرایی را یدک بکشد و منافع اصلاحطلبی را تامین کند.
🔺وقتی خواهر هم از عملکرد برادر می نالد‼
🔻فائزه هاشمی:
🔹بخش عمده مشکلات کشور ما به سوءمدیریت برمیگردد. آقای روحانی موانع زیادی دارند، ولی بخشی از مدیریت هم که دست خود ایشان بوده ضعیف است و نتوانسته کاری انجام دهد.
🔹شورای شهری که دست تیم همراه و همسو با رئیسجمهوری بوده است به دلیل همان سوءمدیریتها و نبود کارآمدی و توجه نکردن به توانمندیها نتوانستهاند عملکرد مثبتی از خود نشان دهند.
🔴 آنچه لو رفت....
🔻ایران در اسناد افشا شده اروپا؛ در نشستهای دیپلماتیک بروکسل چه میگذرد؟
🔹روزنامه « #نیویورک_تایمز » روز چهارشنبه گزارش داد که گروهی از هکرها با نفوذ به یکی از سرورهای شبکه رایانهای اتحادیه اروپا در قبرس، توانستهاند به حجم گستردهای از اطلاعات محرمانه این اتحادیه دست یابند.
🔹انتشار مجموعهای از تلگرافهای دیپلماتیک و مکاتبات محرمانه اتحادیه اروپا، اطلاعات جدیدی درباره خط مشی این اتحادیه در قبال ایران و همچنین تلاشهای پشت پرده سعودی و رژیم صهیونیستی علیه ایران، در دسترس قرار داده است.
🔸برخی موارد مرتبط با ایران که در این
اسناد به آنها اشاره شده، عبارتند:
1⃣حمایت سعودیها از آشوب در ایران
2⃣تلاش نماینده رژیم صهیونیستی برای تحریک کشورهای اروپایی علیه ایران
3⃣خواست چین از اتحادیه اروپا برای ایجاد ساز و کاری جهت حفظ منافع مالی ناشی از توافق هستهای با ایران
4⃣تعجب اتحادیه اروپا از ساقط شدن جنگنده اف-۱۶ رژیم صهیونیستی بر فراز جولان
5⃣گزارشی از نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا پس از حصول برجام.
🔴 سخنان جالب وزیر سابق اطلاعات در جمع طلاب حوزه علمیه قم
◀️ خلاصه ای از سخنان حجت الاسلام والمسلمین مصلحی، در جلسه طلاب و فضلای اصفهانی مقیم قم:
➖ دقیقا از حدود چهار سال قبل، سه دستگاه اطلاعاتی «ام آی 6»، «موساد» و «سیا» بر اساس وضعیت اداری و اجرایی کشور، چارچوب پنج گانه ای را طراحی کردند تا انقلاب و نظام اسلامی ایران را سرنگون نمایند.
1⃣ طراحی اول: القاء ضرورت کنارآمدن با #کدخدا به عنوان تنها گزینه فرار از مشکلات
2⃣طراحی دوم: ایجاد #خطای_محاسباتی در تصمیم گیریها در سه حوزه «مسئولین، نخبگان و مردم»
3⃣طراحی سوم: تلاش برای فرسایش ظرفیتهای نظام در داخل
4⃣طراحی چهارم: پیوند زدن مشکلات معیشتی مردم به جهت گیری های سیاست خارجی نظام همانند حمایت از نهضت های مختلف در کشورهای دیگر مثل عراق، سوریه، یمن و ...
5⃣طراحی پنجم: ایجاد این باور برای مردم که برای حل مشکلات اقتصادی باید سیاست های اصولی خارجی را تغییر داد با آوردن برجام و اف ای تی اف و مباحثی از این قبیل.
🔻سه دستگاه اطلاعاتی دشمن، بر اساس این پنج طراحی، شش برنامه را در دستور کار امسال و سال آینده خود قرار داده است:
➖ برنامه اول: خروج آمریکا از #برجام (کار آمریکا، عربده کشی است و اروپاییها هم به اسم مذاکره، وقت را تلف میکنند).
➖برنامه دوم: بالارفتن قیمت دلار
➖برنامه سوم: ایجاد نارضایتی عمومی و به پای صحنه آوردن طبقه متوسط به پایین کشور در اعتراضات
➖برنامه چهارم: ایجاد تورم در حد ورشکستگی ایران
➖برنامه پنجم: جلوگیری از بازگشت ایران به بحث هسته ای
➖برنامه ششم: به چالش کشیدن کل نظام و معرفی نمودن رهبر معظم انقلاب به عنوان مسئول مشکلات اقتصادی کشور
⭕️ دشمن برای رسیدن به طراحی ها و برنامه های مذکور، #نفوذ_موردی و #نفوذ_جریانی را مسیر اصلی خود قرار داده است تا به اهداف خود برسد.
🔻انواع اقدامها در نفوذ موردی:
➖اقدام اول: دشمن یک نفر را جاسوس و مأمور کرده تا حذف فیزیکی انجام دهد؛ همانند شهادت شهدای هسته ای (البته صهیونیستها از ترور فیزیکی پشیمان شده و امروز سراغ بیوتروریسم رفته و برای افراد خاص، امراض گوناگون درست می کند تا حذف شوند).
➖ اقدام دوم: ترور شخصیتی افراد؛ همچون ترور شخصیتی آیت الله منتظری توسط مهدی هاشمی
➖ اقدام سوم: دشمن طراحی 40 ساله کرده و بر روی یک شخص کار میکند تا او را در زمان مورد نظر خود، در رأس کشور قرار دهد.
🔻نفوذ جریانی:
دشمن در نفوذ جریانی به دنبال آن است که اشتباه محاسباتی در تصمیم گیریها را در سه مجموعه «نخبگان، مسئولین و مردم» به وجود بیاورد.
آنان برای ایجاد اشتباه محاسباتی، 10 کار را انجام می دهند که اولین برنامه آنان، تهدید و ترساندن ماست. (همانند بیان این مطلب که گزینه نظامی یکی از برنامه های روی میز ماست).
🔳 از خرداد سال 98 چهره انقلابی امروز برخی آقایان تغییر خواهد کرد
🔳 بنده با اطلاع عرض می کنم که 20 درصد مشکلات اقتصادی کشور مرتبط با تحریم هاست
🔳اگر اوباما هم رئیس جمهور آمریکا باقی می ماند، از برجام خارج می شد
🔳 پول به دست آمده از گرانی دلار کجا رفته است؟
🔳با کمال تأسف در دو سال گذشته رشته هسته ای را از کنکور حذف کرده اند.
❗امروز چهره نفاقی را در کشور مشاهده می کنیم که عقبه 40 ساله داشته و متأسفانه کسانی که تا دیروز دم از مذاکره با کدخدا می زدند، امروز چهره انقلابی گرفته و همه در حال تعجب هستند.
تا اردیبهشت و خرداد سال آینده این چهره حزب اللهی را از این افراد خواهیم دید و از خرداد به بعد این چهره انقلابی عوض خواهد شد و رهبر انقلاب نیز فرمودند در سال 98، فتنه هایی در پیش خواهیم داشت.
♦ تأسیس شعبه سیگار برند معروف اسرائیلی در ایران
دبیرکل جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات:
🔹با وجود ممانعتهایی که کردیم اما به تازگی سیگار برند «فیلیپ موریس» به عنوان برند معروف اسرائیلی در ایران شعبه خود را تاسیس کرده است.
🔹امروز در کشور با تامین دارو مشکل داریم اما دولت سیگار را در ردیف پنجم اولویتهای ارزی قرار داده که قابل پذیرش نیست.
🔹 ۳۲ میلیون دلار سیگار آمریکایی در ۲ سال گذشته وارد شده است؛این در حالی است که هر شرکت و یا کشوری بیش از ۵ میلیون دلار با ایران مبادله داشته باشد، توسط آمریکا تحریم میشود.
🔹تنها در این سالها واردات سیگار به ایران تحریم نشده است!
🍉
پای یلدای دلت یواشکی زمزمه کن
زیر لب یه یادی از نور دل فاطمه کن
چشماتو خیره کن و سوره والعصر و بخون
یه دعا برا ظهور پسر فاطمه کن
اللهم عجل لولیک الفرج
🔴خلع سلاح تسلیم طلبان ؛
پیامد نابودی معتبرترین تهدید دشمن
✍️ ترساندن با تهدید به جنگ، معتبر ترین حربه صهیونیسم مسیحی (آمریکا و اسرائیل) در چند دهه اخیر بوده است.
♦اما حمله ماه گذشته اسرائیل به غزه (ضعیف ترین حلقه مقاومت)، موجب شلیک 400 موشک به مراکز صهیونیست نشین، درخواست آتش بس از سوی دولت جسور و خشن نتانیاهو، و استعفای اعتراضی آویگدور لیبرمن وزیر جنگ شد.
🔹کمتر از یک ماه بعد و در حالی که ترامپ کشورها را از جنگ می ترساند، هم او مجبور می شود خروج نیروهای آمریکایی را از سوریه اعلام کند و جیمز متیس وزیر دفاع در اعتراض به این تصمیم، استعفا می دهد.
♦در حقیقت حربه تهدید و جنگ که زمانی، قدرتمند ترین حریفان را می ترساند و از پا در می آورد، اکنون کمانه کرده و در تل آویو و واشنگتن، دخل دولتمردان آمریکایی و صهیونیستی را در می آورد.
🔹اکنون که گزینه تهدید نظامی و جنگ، این چنین برای صهیونیسم مسیحی ضد کارکردی شده، آخرین بهانه از تسلیم طلبان ایرانی برای توجیه ضرورت حضور خویش در مناصب را سلب و آنان را خلع سلاح می کند. این، اتفاق بسیار مهمی است.
♦ آنها می گفتند بودن ما، سایه جنگ را از سر کشور بر می دارد، اما اکنون معلوم شده آنچه این تهدید را از اعتبار می اندازد، مقاومت و عقب راندن دشمن است؛ همچنان که وادادگی، به حربه تهدید دشمن اعتبار می بخشد.
#محمد_ایمانی
🔻ایران انحصار فناوری تولید یاتاقان را از آمریکا گرفت
«سجاد آهنگر» محقق ایرانی:
🔹تولید یاتاقان آلستوم فقط در انحصار آمریکا بوده است و ما توانستیم آن را تولید کنیم.
🔹با توجه به اینکه کشورهای منطقه توان تولید این قطعه را ندارند تولید آن میتواند سود بالایی برای ما داشته باشد.
🔹 این قطعات در صنعت ریلی استفاده میشود.
بسم الله الرحمن الرحیم.
هیچ شک و تردیدی در نقش مهم مراجع و حوزه های علمیه در تعلیم و گسترش اسلام و انقلاب نیست.
بعداز سخنرانی جناب رحیم پور ازغدی ، که انصافا از دلسوزان انقلاب و اسلام می باشند، حجمه گسترده ای بر علیه ایشان شکل گرفت که استاد رحیم پور ازغدی شان حوزه و مراجع را زیر سوال برده اند!!
رهبر فرزانه انقلاب در سال۸۹ فرمودند:تصمیم جبهه ی دشمن این بود که همچنان که قم پایگاه عظمت اسلام و برافراشته شدن پرچم انقلاب بود، در همین قم آنتی تز انقلاب را به وجود بیاورند.
استاد رحیم پور ازغدی را بی شک و تردید میتوان از جمله اندیشمندان انقلابی حاضر به شمار آورد که با سخنرانی های خوددر خط مقدم مقابله با نفاق ، براندازان، ضد انقلاب و ناتوی فرهنگی هدف بیشترین تهمت ها و تخریب ها قرار دارند.
شان حوزه و مرجعیت مساله بسیار مهمی است اما شان کدام حوزه و کدام مرجع؟
آیا شان حوزه و مرجعیت مهم تر است یا اصل اسلام و انقلاب؟
عزیزان حوزه در وهله اول این موضوع را به یاد داشته باشند، اشخاصی که در حال نقد حوزه می باشند چه کسانی هستند،آیا غرب زدگان و وطن فروشان و لیبرال ها منتقدشان هستند یا فرزندان دلسوز انقلاب و نظام؟
آیا صرف واژه حوزه و مرجعیت باعث ایجاد خط قرمز عدم انتقاد و مبری بودن از خطا و اشتباه از ایشان است؟
آیا فقه جعفری قائل به معصوم بودن رابه جز ۱۴ معصوم برای افراد و مجموعه های دیگری را هم می دهد؟
در جایی که امام خامنه ای به عنوان ولی فقیه و رهبر انقلاب و جهان اسلام خود را بدون خطا نمیداند ، آیا حضرات حوزوی تمام عملکردشان را بدون عیب و اشتباه میدانند؟
یکی از دلایل پیروزی انقلاب اسلامی ، همراهی و هم گامی حوزه و روحانیون در تمام سطوح با مردم و اسلام و انقلاب بوده است و این نکته بسیار مهم و استراتژیکی می باشد که باید به آن توجه داشت.از لحاظ منطقی و قضاوت منصفانه نمیتوان اشتباه معدود افرادی را به حساب تمام یک مجموعه نوشت و منکرتلاش های و پیشرفتهای حوزه و علما شد اما زمانی که میبینیم چه بار مسئولیتی بر عهده حوزه می باشد انتظارات افزایش می یابد.
شان حوزه و مرجعیتی منظور و مراد است که در جهت اسلام محمدی و انقلاب اسلامی باشد،بودند در طول تاریخ روحانیون و مراجعی که از اسلام و انقلاب تنها ظاهر آنرا حمل میکردند! آیا ضربه ای که شخص منتظری و بیت ایشان با وجود مرجع بودن به اسلام و انقلاب وارد کردند ،را میتوان فراموش کرد!؟ در عملکرد منفی نامبرده هیچ جای سوالی نیست، آیاهیچگاه جایگاه مرجعیت و علمی نامبرده جای شک و محل انتقاد و یا خدای ناکرده توهین قرار گرفت؟
آیا میتوان برای فرقه شیرازی شان و جایگاه در نظر گرفت؟
مدتها قبل انتقادی به آیت الله مکارم وارد شد مبنی بر فعالیت اقتصادی ایشان، در پاسخ انتقادات اعلام کردند که این فعالیت اقتصادی درجهت کمک به مستمندان و فقرا صورت میگیرد، جناب حسین شریعتمداری در روزنامه کیهان در جواب آیت الله مکارم مرقوم نمودند در کشور نهادهای بسیاری مثل کمیته امداد، سازمان بهزیستی و...وجود دارند که میتوان کمکهای لازم را ازاین طریق به مستمندان رساند، فعالیت اقتصادی شائبه های بسیاری را در اذهان ایجاد میکند!
در مورد مساله ربا و بانکداری، در کشوری که حوزه علمیه فعال و مراجع بزرگوار وجود دارند چرا به طور اساسی و ریشه ای این غده سرطانی در اقتصاد ریشه کن نمیشود و حوزه به طور جدی وارد این موضوع نمی گردد؟
اگر انتقادی به حوزه وارد میشود ، به جهت تضعیف و زیر سوال بردن آن نیست بلکه انتظارات و خواسته از حوزه و مراجع و علما، کمک و یاری به مردم در حل مشکلات و در خط مقدم قرار گرفتن در مواجه با دشمنی ها و منافقین و لیبرال هاست.
تضعیف حوزه و مرجعیت زمانی روی می دهد که قداست و عصمت برای ایشان در نظر گرفته شود و خطوط قرمز باعث فاصله گرفتن از مردم و انقلاب گردد وخدای ناکرده باعث فراهم شدن حاشیه ای امن برای عده ای گردد.
فراموش نکنیم که فتنه ای در راه است و در فتنه جدید از اسلام برای ضربه به اسلام استفاده خواهد شد!!
زَلَّةُ الْعالِمِ كَانْكِسارِ السَّفينَةِ تَغْرَقُ و تُغْرِقُ مَعَها غَيْرَها.
امام علي سلام الله علیه فرمود: لغزش عالم، مانند شكستن كشتى است. خود، غرق می شود و ديگران را هم با خود غرق می كند.
فان حزب الله هم الغالبون.
⭕️ دولت روحانی به اندازه ساخت سه بار مسکن مهر به پایه پولی اضافه کرد/ 500 هزار میلیارد تومان شکاف در درآمد- هزینه بانکها وجود دارد
🔹دکتر حسین درودیان، اقتصاددان و مدرس اقتصاد در دانشگاه تهران: پایه پولی ما در سال 92، 96 هزار میلیارد تومان بود، که چیزی نزدیک به 50 هزار میلیارد تومان آن ناشی از مسکن مهر بود. آخرین آماری که در شهریور سال 97 اعلام شده این رقم به حدود 240 هزار میلیارد تومان رسیده است.
🔹این در حالی است که مسئولان دولت 5 سال پیش از مسکن مهر انتقاد میکردند و میگفتند که جلوی افزایش پایه پولی به واسطه ساخت مسکن مهر را میگیرند. این یعنی تقریبا نزدیک 140 هزار میلیارد تومان ( پول سه بار ساخت مسکن مهر) را به پایه پولی اضافه کردند، در حالی که یک ساختمان هم نساختند. این نتیجه سیاست گذاری ناکام اقتصادی است. این سیاست نظام بانکی ایران را ورشکسته کرد زیرا کسری وجوه نقدی بانکها خودش را تبدیل به شکاف درآمد و هزینه بانکها میکند.
🔹امروز نهادهای رسمی خبر از دستکم 500 هزار میلیارد تومان شکاف در درآمد- هزینه بانکها میدهند، که حداقل 10 برابر سرمایه بانکهاست. فقط صندوق بین المللی پول در خوش بینانهترین حالت در یک مطالعه محرمانه دو سال قبل حدود 230 هزار میلیارد تومان زیان برای نظام بانکی ایران پیش بینی کرده که این 4 برابر سرمایه نظام بانکی ایران است.
🔴 کدام قدرت واقعی است؟
قدرت فرماندهان ایرانی یا فرماندهان آمریکایی؟
استنلی مککریستال ژنرال بازنشسته ارتش آمریکا و رئیس پیشین فرماندهی مشترک عملیات ویژه آمریکا :
سردار «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران یکی از کاریزماتیکترین رهبران نظامی جهان است.
ما زمانی که برای مقابله با ایرانیها تلاش میکردیم، او (سلیمانی) را مورد بررسی قرار دادیم. او را زیر نظر گرفتم اما او وقتی در میدان جنگ است، بسیار کاریزماتیک است و در محیطهای مختلفی عملیات داشته که هیچ ژنرال آمریکایی با هر میزان آزادی عملی، نداشته است.
قدرت سیاسی که قاسم سلیمانی دارد به او اجازه میدهد که کارهای بسیاری انجام دهد ولی او کارهایش را با آرامش و اثربخشی فوقالعاده انجام میدهد.
راستی آزمایی مدعیان FATF
با پرونده بزرگ ارتشاء و پولشویی
✍️دادسرای پاریس خواستار مصادره ۲۵۰ میلیون یورو از داراییهای شرکت نفتی #توتال و جریمه ۷۵۰ هزار یورویی در پرونده پرداخت رشوه 30 میلیون دلاری به طرف ایرانی (حد فاصل سال های 2000- 2004) شده است. آن زمان، مهدی هاشمی رفسنجانی، مدیر شرکت های پیمانکار شرکت ملی نفت ایران بود. چند متهم پرونده به شکل مشکوک به قتل رسیده اند.
🔹رشوه هنگفت شرکتهای کرسنت، توتال و استات اویل در دولت اصلاحات و مدیریت زنگنه که هریک صدها میلیاردتومان را شامل می شود، خرج کدام نامزدها، ستادها و نشریات شده است؟ چرا بزک کنندگان FATF و مدعیان مبارزه با پولشویی (محمود صادقی، علی مطهری، عباس عبدی و...) سرنوشت رشوه های دریافتی را پیگیری نمی کنند.
♦️اکنون که پرونده این زد و بند بزرگ در فرانسه به جریان افتاده، از مدعیان شفافیت و مبارزه با پولشویی انتظار می رود نسبت به معلوم کردن سرنوشت آن پول های بزرگ و مسیر پولشویی آن بررسی و روشنگری بکنند؛ البته اگر خود سر سفره همان پول ها در انتخابات و رسانه های شبه اصلاح طلب نشسته و لقمه های حرام نگرفته باشند.
🔹یک قلم رشوه لو رفته توتال (30 میلیون دلار) به پول ما حداقل 300 میلیارد تومان می شود. به قول عباسعلی نورا عضو کمیسیون انرژی مجلس ششم، با این پولها هم می توانند اطرافیان افراد پرسشگر درباره مفاسد نفتی را از بین ببرند و هم او را با روزنامه ها و سایت ها، ترور شخصیت و از حیّز انتفاع ساقط کنند.
حمزه کرمی (از همکاران دفتر مرحوم هاشمی، مدیر سایت جمهوریت، و از همکاران نزدیک مهدی هاشمی) مهرماه 88 در دادگاه، از اختصاص میلیارد ها تومان از بودجه سازمان بهینه سازی مصرف سوخت و دانشگاه آزاد برای انتخابات ریاست جمهوری 84 و 88 خبر داد:
🔸"اینجانب مدیر اسمی سایت جمهوریت بودم و مدیر اصلی، آقای مهدی هاشمی رفسنجانی بود . سایت با هزینه دانشگاه آزاد اداره میشد اما تبدیل به سایتی ساختار شکن شد. مهدی هاشمی سازوکاری را برای سندسازی و جعل در سازمان بهینه سازی مصرف سوخت فراهم کرده بود. در آنجا شرکتهای تبلیغاتی زیادی طرف قرارداد میشوند که از دوستان مهدی هاشمی بودند و آماده شده بودند در جهت سندسازی در انتخابات فعالیت کنند.
🔸آقای مهدی هاشمی معتقد به پولشویی بود، یعنی اعتقاد داشت به اینکه پولهایی که از این شرکتها اخذ می شود، باید به صرافی برود و در آنجا تبدیل به دلار و سپس تبدیل به ریال شود. یا یک سری وقتها خودش برای کارهای تبلیغاتی دلار می داد و میگفت ببرید به ریال تبدیل کنید و سپس تبدیل به دلار و دوباره تبدیل به ریال کنید. وقتی حکمت این کار را از او می پرسیدیم، می گفت با این کار دستگاههای مذکور نمی توانند به سادگی به منشأ پولها دست پیدا کنند".
✍محمد ایمانی
🔴 شبهه/ بودجه نهادهای فرهنگی و مذهبی
بر این بودجه بایست گریست(در این شبهه که در فضای مجازی منتشر شده، طراح شبهه با برجسته سازی و تحریف عامدانه بودجه ۹۷ به مقایسه مغرضانه ی بودجه برخی نهادهای فرهنگی و مذهبی با بودجه وزارتخانه ها پرداخته است. با توجه به طولانی بودن شبهه از ذکر آن معذوریم )
🔴 پاسخ اجمالی
1⃣ جمع کل بودجه این ۱۳ نهاد، مبلغ ۲۲۵۰ میلیارد تومان است در حالی که کل بودجه عمومی دولت ۴۲۵۰۰۰ میلیارد تومان است. یعنی سهم این نهادها از بودجه عمومی دولت فقط حدود نیم درصد است. یعنی ما نباید برای نهادهای فرهنگی کشور نیم درصد هزینه کنیم؟ هر چند ممکن است انتقاداتی به برخی از این نهادها هم داشته باشیم.
2⃣ بودجه این ۱۳ نهاد فرهنگی حدود یک پنجم اختلاس صندوق فرهنگیان است. یعنی با رقم اختلاس صندوق فرهنگیان میتوان بودجه ۵ سال این موسسات را تامین کرد!
3⃣ انتشار دهندگان این موج تخریبی با ردیف کردن بودجه تعدادی از ادارات و سپس مقایسه آن با بودجه این نهادها فریاد وا مردما سر داده و این سوال را مطرح میکنند که چرا بودجه نهادهای فرهنگی صرف فقرا نمیشود! به این قسمت متن شبهه و دروغ شب یلدایی توجه کنید:
«عجیبتر اینکه بودجه "جامعه المصطفی" بیشتر از بودجه وزارت کار و رفاه به علاوه بودجه وزارت راه وشهرسازی و به علاوه بودجه سازمان غذا و دارو است».
🔹 اولاً اعداد مربوط به دستگاهها و وزارتخانههای دولتی به صورت ناشیانهای دستکاری شده و کمتر از میزان واقعی اعلام شده است! مثلا بودجه ارگانهای دولتی را اینگونه نشان میدهد که بسیار کمتر از میزان واقعی است:
«وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با ۱۶۲ میلیارد تومان (صفحه ۵۸۶)
سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با ۲۶۰ میلیارد تومان (صفحه ۱۷۴)
سازمان غذا و دارو با ۳۳ میلیارد تومان (صفحه ۵۲۹)
وزارت صنعت، معدن و تجارت با ۹۷ میلیارد تومان (صفحه ۵۲۹)
و.».
اما ارقام مندرج در بودجه اعلامی دولت بسیار بیشتر از رقمهای فوق است. ببینید:
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از بودجه رقم ۱۷۰۷ میلیارد تومان
سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ۳۵۹ میلیارد تومان
سازمان غذا و دارو با ۱۸۳ میلیارد تومان
وزارت صنعت، معدن و تجارت ۲۳۲ میلیارد تومان و.
🔸 #ثانیا بر اساس لایحه بودجه دولت فقط رقم بودجه هزینهای (و نه کل بودجه) وزارت تعاون، میراث فرهنگی و سازمان غذا و دارو برابر ۲۲۵۰ میلیارد تومان است که برابر بودجه ۱۳ نهاد فرهنگی مورد اشاره است!
4⃣ نکته جالب دیگر اینکه حقوق و دستمزد پرسنل وزارتخانهها جدا از بودجه هزینهای آنها است. مثلا باید هزینههای حقوق و دستمزد کارکنان وزارت تعاون را به رقم بودجه هزینهای آن که ۱۷۰۷ میلیارد تومان است اضافه کنیم تا کل بودجه آن حاصل شود در نتیجه رقم بودجه اصلی وزارت تعاون بسیار بیشتر از عدد ۱۷۰۷ میلیارد تومان خواهد شد. (بسیار دقت فرمایید)
5⃣ کارکرد بیشتر از مجموعه های فرهنگی مثل جامعه المصطفی العالمیه از وظایف اصلی و تخصصی وزارت ارشاد و دولتمردان محترم است که در راستای چابک سازی و ارتقاء کیفیت و به نهادی تخصصی واگذار شده است. که صدالبته اتخاذ این سیاست موجب کارآمدی بیشتر شده است.
6⃣ تحریف عامدانه در مورد اعتبار هزینه ای سازمان های مذهبی در آستانه تقدیم بودجه توسط دولت به مجلس موضوعی جدید نیست. این تکنیک نخ نما با شبهات دلفینی هرساله در زمان تقدیم بودجه مطرح میشود.
👌 باید به مظلومیت فرهنگ در مملکتی که پر از گنجینههای فرهنگی است گریست.
🚀🚀🚀🚀🚀
فوری
شلیک موشکهای ایرانی بیخ گوش ناو هواپیمابر امریکایی.
🔹خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد که نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اقدام به شلیک موشک در نزدیکی ناو هواپیمابر امریکایی در آبهای خلیج فارس کرده است.
🔹این خبرگزاری همچنین گزارش داده که پهپادهای شناسایی ایرانی در نزدیکی ناو هواپیمابر جان استینس به پرواز در آمده اند.
در پی شلیک موشکهای ایرانی، ارتش امارات حالت آماده باش درآمد
ارتش امارات درپی برگزاری رزمایش تهاجمی سپاه در جزیره قشم و آبهای خلیج فارس، به حالت آماده باش کامل درآمده است
🔹اخبار اولیه حاکی از این است که اماراتیها از بیم چند یگان تکاوری سپاه که در رزمایش حضور دارند، تحرکات مرزی خود را هم افزایش داده و آمادهباش سطح بالا اعلام کرده اند
🔹۳۰ قایق ایرانی، ناو آمریکایی و ناوگروه همراه آن را تعقیب کردند.
🔹یک پهپاد ایرانی هم برای فیلمبرداری از آن به پرواز درآمد.
فرمانده نیروی زمینی سپاه:
🔹فردا در مرحله نهایی رزمایش نیروی زمینی، برای نخستین بار از عملیات تهاجمی در دکترین دفاعی جمهوری اسلامی رونمایی میشود.
ناو هواپیمابر آمریکایی بعد از غیبتی ۸ ماهه (بعد از برجام) وارد خلیج فارس شد.
🔹ناو هواپیمابر «یو. اس. اس جان استنیس» روز جمعه وارد خلیج فارس شد تا به غیبت ۸ ماهه ناوگان دریایی آمریکا در منطقه پایان دهد، و مورد حمله موشکهای سپاه در اطراف خود واقع شد.
🔴افول قدرت آمریکا
🔷افول قدرت نرم و سخت آمریکا آنجایی بیشتر آشکار شد که واشنگتن تلاش کرد از موانع رهبری جهانی (نظم هژمونیک) عبور نموده و برتری یکجانبه خود را به جهان تحمیل کند.
🔷انقلاب اسلامی و به تبع آن بیداری و مقاومت اسلامی، مهمترین موانع رهبری جهانی آمریکا قلمداد شدند. از این رو واشنگتن برای استقرار نظم هژمونیک (برتری و رهبری) در جهان بر منطقه غرب آسیا (خاور میانه) متمرکز گردید و در این مسیر سعی نمود از مولفههای پیروزی بخش خود در جنگ سرد، شامل «قدرت سخت » و «قدرت نرم» بهره بگیرد. حادثه یازده سپتامبر بهانه و محملی شد تا کاخ سفید از برتری نظامی (قدرت سخت) و ترویج دموکراسی (قدرت نرم) استفاده نماید. واشنگتن در یک فرآیند تلفیقی از قدرت سخت و نرم در صدد تحقق رویای دومین قرن آمریکایی برآمد. 1-جنگ پیشدستانه (تهاجم نظامی به کشورهای هدف) 2-دولتسازی (ایجاد دولتهایی مبتنی بر الگوی لیبرال دموکراسی) 3-فرهنگسازی (تغییر ساختار و الگوهای فرهنگی منطقه) 4-ملتسازی (تغییر بافت جمعیتی کشورها) 5-کشورسازی (تغییر ژئوپلتیک و جغرافیای منطقه) اما دیری نگذشت که راهبرد استفاده از «برتری نظامی» و «ترویج دموکراسی» با شکست مواجه شد و آمریکا با تلفیق قدرت نرم و سخت به هیچکدام از اهداف خود دست نیافت.
🔷«ریچارد ان هاس»، رییس شورای روابط خارجی آمریکا، با اذعان به شکست ایالات متحده اعلام کرد: «آمریکا باید از دو اشتباه در خاورمیانه دوری کند. اولین اشتباه تکیه بیش از حد به نیروی نظامی است... اشتباه دوم حساب کردن روی ظهور دموکراسی برای آرام کردن منطقه است.»
✅ در باره چرایی خروج آمریکا از سوریه تحلیلهای متفاوتی شنیده می شود اما استعفای وزیر دفاع و نماینده آمریکا در ائتلاف منطقه ای نشان می دهد این تصمیم مبتنی بر عقل جمعی دولت و اتاق های فکر راهبردی نیست
ترامپ رمز جالبی را برای پیروزی در انتخابات بعدی پیدا کرده است.کاهش هزینه های بیهوده در خارج از مرزهای امریکا استقبال داخلی مالیات دهندگان را به همراه خواهد داشت .
🔵تصویر بزرگتری که باید بالای سرمان آویزان کنیم
📝متنی از علی علیزاده.
🔹در لندن هر دانشجوی سال اول علوم سیاسی میداند که جمهوری اسلامی ایران - فارغ از اینکه دوستش داشته باشید یا نه، حکومت ایدهآل تان باشد یا نه، فساد داشته باشد یا نه، کارآمد باشد یا نه - «باثبات» ترین حکومت کل منطقهای است که از مرز شرقی پاکستان شروع میشود و در مرز غربی مراکش خاتمه مییابد. دلایل این «باثبات» ترین بودن فراوان و نیازمند دانستن تاریخ دولت-ملت سازی چند سده اخیر و فهم درونزا و بومی بودن جمهوری اسلامی و ریشه دار بودن نیروهای اجتماعی سازنده و مولد آن است و مجالش اینجا نیست.
🔸با اینحال ترامپ، بنسلمان و نتانیاهو از پارسال، حمله اقتصادی-سیاسی-رسانهای شدیدی را علیه ایران سامان داده و میلیاردها دلار خرج مقابله با ایران کرده و حتی از تغییر نظام سیاسی در ایران صحبت کردند. بر سعودی و اسراییل حرجی نیست. اما چرا دولت آمریکا چنین سیاستی علیه ایران برگزیده که به عقیده بخشی از نظام سیاسی آمریکا هم خلاف منافع ملی مردم آمریکا خواهد بود؟
🔹هدف فقط یک چیز بوده و است: فعال کردن شکافها و گسلها و ناکارآمدیهای داخل ایران به امید افزایش نارضایتی و ایجاد ناآرامی در داخل ایران و همینطور افزایش احساسات ایران ستیزانه میان مردم منطقه تا جمهوری اسلامی زیر فشار مالی و فشار افکار عمومی و فشار ناآرامیهای داخلی مجبور شود از حوزه نفوذ تاریخی خود در منطقه غرب آسیا عقب بنشنید و متحدانش را در سوریه و عراق و لبنان تنها بگذارد تا بلعیده شوند. اما چه اتفاقی افتاد؟
🔸دو ماه پیش متحدان ایران در حکومت عراق نه فقط بر صندلی نخست وزیری که بر صندلی ریاست جمهوری و ریاست مجلس که متعلق به کردها و سنیهاست نشستند و نشان دادند که رابطه ایران و عراق چنان ارگانیگ است که هرروز عمیق تر میشود ونمیتوان با تحریک رسانهای و مالی آن را تخریب کرد. و هفته پیش دولت آمریکا بعد از هفت سال سرش را به نشانه تسلیم پایین آورد و گفت دنبال سرنگون کردن بشار اسد نیست و دیروز هم ترامپ نیروهای نظامی آمریکا را از سوریه خارج و عملا از سوریه فرار کرد.
🔹و در این حین شکاف میان گروههای قدرت در آمریکا (طرفداران ترامپ و مخالفانش) و شکاف لابی سعودی-اسراییل و لابی قطر-ترکیه در آمریکا باعث شد داستان قتل فاجعه بار خاشقجی به مدت شصت روز خبر اول سیانان و انبیسی شود و افکار عمومی غرب که نفت ارزان هفتاد سال چشمشان را بر ارتجاعی ترین دولت منطقه کور کرده بود و حتی از دخالت سعودی در قتل سه هزار نفر از شهروندانشان در یازده سپتامبر چشم پوشی کرده بودند برای نخستین بار در تاریخ، صندوق تبهکاریهای سعودی را باز کنند. و حالا سنا و کنگره آدم کشان، خواهان خروج سعودی از یمن و تحقیق و تفحص از جنایات سعودی میشوند.
🔸 به یاد بیاورید تا یکسال و نیم پیش ایران و اسد حتی به کنفرانسهای صلح سوریه دعوت نمیشدند و آمریکا به کمتر از خروج کامل ایران از سوریه و رفتن اسد تن نمیداد و به یاد بیاورید به یُمن حضور آمریکا در سوریه و شمال عراق، یکسال پیش این موقع صحبت سر رفراندوم استقلال کردستان عراق و بعد هم خودمختاری کردهای سوریه و حرکت به سمت ایجاد کردستان آزاد به عنوان اسراییل دوم منطقه بود و بنسلمان چنان گستاخ که نخست وزیر لبنان را به گروگان میگرفت.
🔹بگذارید ساده بگویم. #برجام_پاره شد، مردم صبور ایران دچار سختیهای اقتصادی شدند و دور و بر زخمهایمان فوج مگسهای خارجی و مزدوران ایرانی-نمای شان شروع به وز وز و ایجاد عفونت کردند و سیستم روانی و شبکه عصبی جامعه ایران مورد حمله قرار گرفت. همه و همه و همه برای شکست دادن متحدان ایران در عراق و سوریه و لبنان....
🔺 و حالا باید با اعتماد به نفس گفت در تاریخ پانصد و هفده ساله ایران مدرن، یعنی از آغاز صفویه، هیچ وقت به اندازه این یکسال اخیر در منطقه غرب آسیا نفوذ و قدرت نداشتهایم. و این به کمتر از معجزه نمیماند.
🔸و این تصویر کلی و بزرگ است که باید در ذهن داشته باشیم و به جای آویزان کردن چاپلوسانه عکس مقامات، بالای سرمان آویزان کنیم. و بواسطه این تصویر کلی و بزرگ است که رهبر ایران با اعتماد به نفس و امید از آینده سخن میگوید.
🔹و وقتی به اصلاح اجزا میپردازیم و به جنگ یک نماینده مجلس فاسد یا یک استاندار بی لیاقت و یک قاضی رشوهگیر و یک وزیر ناکارامد و یک سردار رانتخوار میرویم، نباید اجازه دهیم #پروپاگاندا و #جنگ_روانی دشمن، باعث شود این تصویر کلی را فراموش کنیم.
قدرت جهانی ایران اسلامی
شکست کدخدا
ذلت دشمنان داخلی خارجی