🔴 جلوگیری شود | استفاده نابجا و مکرر از عنوان مشاورت رهبری در کمپین انتخاباتی دکتر حسین دهقان
🔹حسین دهقان وزیر سابق دفاع به طور رسمی برای انتخابات ریاست جمهوری اعلام کاندیداتوری کرده و بر این اساس، برنامهها و تحرکات انتخاباتی را نیز در دستور کار قرار دارد.
🔹اما اشکال وارد به کمپین تبلیغاتی آقای دهقان، استفاده مکرر از عنوان مشاورت رهبری در اخبار و مصاحبههای منتشر شده از وی است.
این در حالی است که استفاده از این عنوان برای تحرکات انتخاباتی و مسائل خارج از مأموریتهای مرتبط با عنوان مشاورت، بر خلاف ضوابط است.
🔹در صورتی که این اقدام بر خلاف نظر آقای دهقان در جریان است، انتظار میرود وی از ادامه این روند جلوگیری کند و اجازه سوءاستفاده از عنوان مرتبط با رهبری را برای برندینگ شخصی خود ندهد.
🔴 پیامدهای توافق ایران و آژانس
🔻 با وجود مصوبه مجلس شورای اسلامی مبنی بر توقف کامل نظارتهای فراپادمانی، ایران و آژانس بینالمللی انرژی اتمی پس از سفر رافائلگروسی توافقی منعقد کردند که طبق آن، دادههای برخی از فعالیتهای برنامه هستهای ایران به مدت ۳ ماه ضبط شده و در صورت رفع تحریمها در اختیار آژانس قرار خواهد گرفت. پیامدهای این توافق را میتوان چنین برشمرد:
1️⃣ کاهش اعتبار تهدید
مهمترین بخش یک سیاست، اراده بر اِعمال آن است که حتی از اصل اِعمال آن مهمتر است. در صورتی که سیاستی اعلام شده ولی در عمل، خلاف آن اجرا گردد، بر اراده سیاسی بازیگر خدشه جدی وارد خواهد شد و تهدیدات آتی آن نیز فاقد اعتبار خواهد بود. تداوم بالقوه بازرسیها به صورت ضبطشده، اعتبار توقف کامل پروتکل الحاقی را خدشهدار میکند.
2️⃣ تنش در سطح داخلی
در شرایطی که نمایندگان مجلس بر توقف کامل نظارتهای فراپادمانی تأکید داشته و شورای نگهبان نیز آن را به قانون تبدیل کرده است، تغییراتی هر چند اندک در شیوه اجرا که خلاف روح اصلی قانون باشد، سیاست خارجی را بار دیگر به گروگان رقابتهای داخلی بدل ساخته و اعتبار صدای واحد در عرصه بیرونی را از بین میبرد.
3️⃣ افزایش اطمینان طرف مقابل
یکی از مهمترین پیامدهای توقف نظارتهای فراپادمانی برای آمریکا و اروپا، میتواند عدم قاطعیت آنان در مواجهه با برنامه هستهای باشد که سبب میشود وادار به تسریع در تصمیمگیری در خصوص برجام شوند ولی اکنون با ارائه مهلت ۳ ماهه، عملاً به نوعی اطمینان نسبی مبنی بر فقدان اراده کافی برای پیشبرد قابل توجه برنامه هستهای ایران دست یافتهاند که موجب خواهد شد، همچنان تحریمها را ادامه داده و با فرصت بیشتری به اتخاذ اقدامات مطلوبشان درباره ایران بپردازند.
🖌 به نظر میرسد با توجه به پیامدهای فوق، احتمال تأخیر در احیای برجام و تداوم تحریمها تا فاصله انتخابات ریاستجمهوری ایران و موکول کردن اتخاذ تصمیم به پس از انتخابات و استقرار دولت جدید افزایش خواهد یافت.
🌐 پاسخ حدادعادل به احمدینژاد: آنچه درباره ردصلاحیت احمدینژاد گفتم پیشبینی بود/ دستبوسی فرح دروغ محض است
🔹 غلامعلی حدادعادل رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با انتشار جوابیه به اظهارات «محمود احمدینژاد» واکنش نشان داد و تحلیلش از رد صلاحیت احمدینژاد را مبتنی بر رد صلاحیت وی در سال ۹۶ و توصیه سخنگوی شورای نگهبان به عدم ثبتنام مجدد رد صلاحیتشدهها دانست.
🔴 عبور کنید| یادداشت حسین شریعتمداری درباره توافق با آژانس انرژی اتمی و حاشیههای پیشآمده در مجلس.
🔻 امروز که به توقف اجرای پروتکل الحاقی رسیدهایم، آمریکا و اروپا بر سر یک دوراهی قرار گرفتهاند که هر کدام را انتخاب کنند برای ما «بُرد قطعی» و برای حریف «باخت حتمی» خواهد بود. اگر تحریمها را لغو کنند، شکست سنگینی به حریف تحمیل کردهایم و اگر لغو نکنند، امتیازاتی را که تقدیمشان کرده بودیم، پس میگیریم.
🔹دیروز تعداد قابل توجهی از نمایندگان مجلس، زبان به اعتراض گشودند و این توافق را با آنچه در مصوبه آمده بود، مغایر میدانستند. در توافق یادشده ضمن تاکید بر توقف اجرای پروتکل، آمده بود «ایران به مدت ۳ ماه اطلاعات برخی فعالیتها و تجهیزات نظارتی را ضبط کرده و نزد خود نگاه خواهد داشت».
🔹گنجاندن این بند در توافق مانعی در مسیر اجرای مصوبه مجلس نیست، چرا که خودداری ایران از اجرای پروتکل الحاقی به ۳ ماه بعد موکول نشده، بلکه ما به کاهش تعهداتمان ادامه میدادیم و اگر طی ۳ ماه آینده همه تحریمها را لغو کردند، به تعهداتمان باز میگشتیم.
🔹اختلاف پیشآمده به آسانی قابل حل بود و به این حجم از اعتراض علنی نیازی نداشت. خودداری ایران از اجرای پروتکل الحاقی یکی از دستاوردهای بزرگ ما در چالش هستهای نزدیک به دو دهه است.
🔹گله دوستانهای از نمایندگان معترض در میان است! و آن اینکه توافق مورد اشاره اگرچه امضای رئیس سازمان انرژی اتمی را در پای خود دارد ولی باید میدانستند که مسئلهای با این اهمیت نمیتواند بدون دخالت و نظر شورای عالی امنیت ملی تهیه شده باشد.
🔴 عملیاتی شدن مفاهیم دینی یعنی...
🔻 مقام معظم رهبری در دیدار اخیر اعضای خبرگان رهبری با ایشان یکی از نیازهای مهم جوامع اسلامی را عملیاتی کردن مفاهیم دینی دانستند.
🔹عملیاتی شدن مفاهیم دینی به معنای عینیت دادن و نهادینه کردن ارزش های دینی در عملکرد افراد و صحنه های اجتماعی است. ثمره عملیاتی شدن مفاهیم دینی، پیروزی جوامع اسلامی و ملموس شدن ثمرات دین در زندگی فردی و اجتماعی است. اما تحقق عملیاتی شدن مفاهیم دینی در فرایند چندین مرحله ای امکان پذیر است.
🔻بخشی از این مراحل عبارتند از:
1⃣ استخراج ارزش ها و معارف دینی: توانایی استخراج مفاهیم دینی از متن قرآن و سنت و تعریف دقیق و کاربردی از آن مرحله مهمی برای عملیاتی شدن مفاهیم دینی است. این مرحله وظیفه فضلای صاحب نظری است که از تحجر و جمود فکری و افکار التقاطی بهدور باشند.
2⃣ خودسازی: گام دیگر عملیاتی شدن مفاهیم دینی، «خودسازی» است. متولیان دین ابتدا باید خود را به ملکات و ارزش¬ دینی مانند توکل، تکلیف، ایثار، جهاد و شهادت، ایمان، تقوا، آراسته و در عمل به ارزشها از دیگران سبقت بگیرند. مردم از کسانی که تجسم مفاهیم دین هستند بهتر یاد می گیرند و پذیرش راحت تری دارند.
3⃣ روزآمد کردن مفاهیم دینی:
🔹زندگى انسان، همواره دستخوش تغییر و تحوّل است، لازمه جاودانگی و همگانی بودن دین اسلام آن است که در هر دوره اى و با هر زمانه و زمینه اى، بتواند رسالت خود را در هدایت انسان¬ها انجام دهد. روز آمد شدن آموزه هاي ديني در برقراري ارتباط مطلوب دین با مخاطب بسيار ارزنده است. نبايد انتظار داشت سبك و نوع بيان مفاهیم دينی مطابق معيارهای چندین سال قبل باشد و مردم نیز به ویژه جوانان، اين پيام ها را پذيرفته و به عنوان خط مشی عملی در زندگی پذيرا باشند . به روز رسانی مفاهیم دینی پذیرش و عمل به آن ها را ساده تر می کند؛ «البته این بهروزرسانی به معنای دستکاری در منظومه مفاهیم دینی نیست بلکه به معنای کشف حقایق متناسب با نیازهای داخلی و بین المللیِ نظام اسلامی است».
4⃣ برنامه ریزی و حرکت نظام یافته:
🔹 عملیاتی شدن مفاهیم دینی، نیازمند برنامه ریزی دراز مدت است، بر پایه برنامه کوتاه مدت و انفعالی نمیتوان جامعه را همساز دین کرد. احیای مفاهیم دینی در جامعه، فعالیت نظام یافته و هم فکری و تلاش گروهی را لازم دارد. شرط عملیاتی شدن مفاهیم دینی در حال حاضر این است که همه نهادهای اجتماعی، مسئولان فرهنگی، صدا و سیما، مطبوعات و... بصورت هماهنگ و منسجم در ارزش های دینی تلاش کنند.
یک شبهه و پاسخ آن؛
شبهه: اولین قائم مقام رهبری ضد انقلاب بود [ منتظری ]
۲- اولین امام جمعه ی ایران حامی منافقین بود [طالقانی]
۳- معلم انقلاب که التقاطی بود [ شریعتی ]
۴-اولین نخست وزیر مملکت جاسوس آمریکا بود[بازرگان]
۵- اولین رئیس جمهور مملکت هم که جاسوس منافقین بود [ بنی صدر ]
۶- نخست وزیر هشت ساله ی جنگ که اصل فتنه است [ موسوی ]
۷- هشت سال رئیس جمهور اصلاحات که حامی فتنه است [ خاتمی ]
۸- هشت سال رئیسجمهور سازندگی و رییس تشخیص
مصلحت نظام که ساکت فتنه بود [ رفسنجانی ]
۹- هشت سال آخریه هم که جریان انحرافی از کار در اومد [ احمدی نژاد ]
۱۰- رئیس دو دوره ی مجلسمونم که فتنه گر
و عامل استکبار از کار دراومد [ کروبی ]
سوال اینجاست این انقلابی که نباید بزاریم دست نا اهلان بیوفته، اساساً چه موقع دست اهلش بوده که ما نگهش داریم....
✅ پاسخ: مغالطهی به کار گرفته شده در متن فوق، علاوه بر روش برجستهسازی نقاط ضعف، نگاه صفر و یک یا سیاه و سفید به افراد است.
توضیح اینکه برای انقلاب را همواره دست نا اهلان بشمارد، ساکت فتنه بودن مرحوم هاشمی رفسنجانی را به عنوان یکی از موارد ذکر کرده است. درحالیکه اولا این یک نقطه ضعف برای ایشان محسوب میشود (علاوهبر نقاط ضعف دیگری که به عقیده نویسنده و دیگران ممکن است در ایشان بوده باشد) اما این باعث نمیشود که کسی را به دلیل نقطه یا حتی نقاط ضعف، به کلی نااهل دانست. به همین دلیل است که (۲۸ آبان ۹۸) مقام معظم رهبری از مرحوم هاشمی به عنوان «برادر و رفیق عزیز» یاد کردند.
مضافاً اینکه ایشان وقتی رأی آورد که افکار قابل نقد در ایشان کمتر بود، اما در وقتی مردم رفتار ایشان را در طراز انقلاب ندیدند، در دوره نهم ریاست جمهوری به ایشان رأی ندادند، یعنی دقیقا به همان توصیه امام راحل مبنی بر ندادن امور به دست نا اهلان عمل کردند.
دیگرانی هم که در شبههی فوق نامشان برده شده کمابیش از همین وضعیت برخوردارند، مخصوصا مرحوم آیت الله طالقانی که تنها جرمش این بوده که قبل از تقابل سازمان منافقین با نظام برخی مراودات داشته است.
یا مثلاً در مورد احمدی نژاد هم همین وضعیت است یعنی اولا در زمان نامزدی برای ریاست جمهوری و در قسمت اعظم آن، از نظر مردم و نظام، اهلیت قابل قبولی داشت، اما به هرحال هیچ کس از رفتار اشتباه در امان نیست و هر لحظه ممکن است وضعیت جدیدی در پیش بگیرد.
اتفاقاً این نشان از زنده بودن انقلاب دارد که هاضمهی آن انحراف از آرمانها و اصول را نمیپذیرد و افراد تغییر موضع داده (هرچند بزرگ و باسابقه باشند) را پس میزند.
اگر انقلاب و جمهوری اسلامی مرده و بی خاصیت شده بود، با عوض شدن فکر و شخصیت بزرگانش، عوض میشد.
بنابراین برخلاف القاء شبهه افکن، این امتیاز انقلاب است که مانند قطاری در حال حرکت به آرمان هاست و مسیر عوض نکرده بلکه این افراد و شخصیت ها هستند که بعضاً از آن پیاده و البته تعداد بیشتری از اقصی نقاط جهان به ان سوار میشوند.
# از مواضع آشکار و رایزنی های پنهان آمریکایی ها چنین برمی آید که مساله احیای مذاکره برایشان مهم است نه احیای برجام .خبرها حاکی است اراده سیاسی آنها بر رفع تحریم در عمل نیست اما ممکن است نقطه ای و قطره ای اقداماتی را برای تاثیر گذاری بر انتخابات و انسجام داخلی ما انجام دهند
✍عبدالله گنجی
🔴 مدل احمدی نژادی هاول؛ تلاقی جنبش۸۸ با مکتب بهار؟!
🔹 اخیرا احمدی نژاد در کتابفروشی گردی در خیابان انقلاب دست روی کتاب “نامه های سرگشاده” از هاتسلاو هاول گذاشته و این ابراز علاقه او مسبوق به سابقه نیز بوده است
🔸 هاول و تنی چند از نویسندگان چکسلواکی جزء معترضین زندانی بودند که شروع به نگارش مانیفست مبارزه کردند. و پایه گذار جنبش بهار پراگ شدند. هاول در کتاب قدرت بی قدرتان، مانیفست مبارزه با رژیم های ایدئولوژیک رو تبیین می کند
✅ هاول بجای جنبش کف میدانی از قدرت بی قدرتان حرف میزند. از مردم عادی که ایدئولوژی رو مقصر مشکلات میدانند. به طوری که مردم عادی از طریق تغییر سبک زندگی، حکومت را از درون استحاله میکنند
🔹 داستان آنجا جالب میشود که هاول این کتاب را حاصل هم کنشی جنبش “بهار پراگ” و “۷۷ فعال چکسلواکی” می خواند. این نکته را کنار این بگذارید که بعد از اغتشاشات بنزینی ۹۸، جریان فتنه_اصلاحات ؛ “بیانیه ۷۷ نفر” را صادر می کند.
💢 درست در همان دوره احمدی نژاد هم “نامه سرگشاده” در مورد سرکوب اغتشاشات آبان۹۸ از خود صادر میکند. ان شاالله که همه اش تشابه اسمی و عددی و، گربه است...
#در سراوان چه خبر است ⁉️
🔴 همزمان با مطرح شدن راه اندازی گذر مرزی در منطقه بلوچستان و نهادینه شدن فعالیت سوخت برها به جهت کاهش تلفات جانی و جاده ای و تامین درآمدشان، طرح رزاق توسط دولت روند اجرایی گرفت. طبق این طرح هر فرد مجاز به حمل مقداری مشخص سوخت از گذر مرزی است.
🔴 طبق برآورد خود مردم و سوخت برها سود ماهانه هر سوختبر از این طرح چیزی بین 8 تا 10 میلیون تومان است.
❌ اما دو گروه مخالف راه اندازی طرح رزاق و گذر مرزی اند:
1️⃣ تروریست ها
2️⃣ مافیای سوخت
⬅️ تروریست ها به این دلیل که یکی از راه های ترددشان به خاک ایران در قالب خودروهای سوختبر است و اینکه این خودرو ها باید حتما از گذر مرزی عبور کرده و مورد تجسس قرار گیرند مخالف این طرح اند.
⬅️ مافیای سوخت هم به علت اینکه حجم میزان جابجایی سوخت برای آن ها محدود است و سودهای کلانشان از تاراج منابع کشور به خطر می افتد.
🔴 نتیجه می شود اینکه طی درگیری مافیای سوخت (نه سوخت برها) با نیروهای ایرانی و پاکستانی، چند نفر از آن ها در منطقه کشتگان سراوان کشته و زخمی می شوند ...
ضد انقلاب و رسانه های بیگانه هم مثل همیشه ..
# روایت و هشدار دادستان: امنیت خط قرمز قوه قضائیه است.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز سیستان وبلوچستان گفت:
♦️ شیعه و سنی همواره در استان سیستان وبلوچستان زندگی مسالمت آمیز داشته و میزان این وحدت و اخوت به حدی بوده که در بین این دو قوم ازدواج های متعدد و موفقی صورت گرفته اما این وحدت باعث عصبانیت عده ای فریب خورده و دشمن نظام شده است که به هر طریقی قصد دارند تا فضای آرام استان را ملتهب کنند.
♦️ این افراد تا امروز در تمامی نقشه های شومی که طرح ریزی کرده بودند شکست خورده اند که در آخرین مورد نیز با ایجاد ناامنی در مرز سراوان قصد خوش رقصی برای اربابان خود داشتند که برخی از جوانان نیز فریب آنها را خورده و با آنها همراهی کردند که در حال نیز از طریق پیام هایی که ارسال کرده اند ندامت و پشیمانی خود را صراحتاً بیان کرده اند.
♦️ در ابتدا این جوانان به واسطه جو ایجاد شده و صرفاً با هدف بیان مطالبات خود به سمت نیروهای مرزی رفتند اما برخی از معاندان که خود را در پوشش سوخت بر پنهان کرده بودند با سلاح های گرم خود اقدام به شلیک گلوله و تیراندازی کرده و اتفاقات دیگری را رقم زدند که خوشایند هیچ کس نبود.
♦️علیرغم اینکه اشرار مسلح به سمت ماموران تامین امنیت تیراندازی کردند اما آنها باز هم دست به اقدام خشن نزدند و از روش های مختلف به دنبال آرام کردن معترضان بودند تا اینکه صبح امروز اشرار مسلح از این رافت و عطوفت نظام سوءاستفاده کرده و بر شدت تخریب های خود افزودند و به طور ناجوانمردانه ای یک نفر از ماموران تامین امنیت را به شهادت رسانده و یک نفر دیگر را نیز مجروح کردند.
♦️ تعرض به پاسگاه ها جزو جرائم مشهود است و در صورت بروز چنین مواردی ماموران نیز مکلف به دفاع هستند ، قوه قضائیه و دستگاه های امنیتی طبیعتاً میان مردم و اشرار مسلح تفاوت قائل می شوند اما انتظار ما از علما و مولوی ها و سایر متنفذین این است که به مانند گذشته باز هم نسبت به آگاه سازی جوانان گام برداشته و جلوی بروز حوادث احتمالی را بگیرند.
♦️ ناامنی خط قرمز دستگاه قضا است و به شدت با مخلان امنیت برخورد می کند اما بر این عقیده هستیم که بزرگان طوائف و علماء و ریش سفیدان همانند سابق در تامین امنیت پایدار بسیار تاثیر گذار هستند و این اطمینان نیز داده می شود که افرادی که فریب خورده و نقش جدی در این حوادث نداشته اند مورد رافت اسلامی قرار می گیرند اما بانیان اصلی به سرعت شناسایی و به مجازات خود خواهند رسید.
♦️علما و صاحبان تریبون نقش اساسی و مهمی در آینده جوانان این استان دارند و با مشاوره و گفته های خود می توانند ضمن پیشگیری از وقوع جرم، جلوی رقم خوردن آینده تاریک برای آنها را بگیرند چرا که دستگاه قضا به هیچ وجه با کسانی که امنیت پایدار در استان را مورد مخاطره قرار می دهند مماشات نخواهد کرد.
♦️در حال حاضر نیز امنیت در استان برقرار است و جای هیچ گونه نگرانی نیست و مردم نیز اخبار را صرفاً ار منابع موثق و رسمی پیگیری کنند.
🛑 رابط جدید دولت آمریکا با اصلاح طلبان تندرو کیست؟
موسسه ضدانقلاب توانا که به شعبه اصلاحطلبان افراطی مقیم آمریکا معروف است برای جلب حمایت بایدن از برخی جریانات اصلاحطلبان در داخل ایران دست به کار شده است. یکی از چهره های فعال این موسسه که تحرکاتی را آغاز کرده، «مریم معمار صادقی»، از موسسان و مدیران پیشین "توانا؛ آموزشکده جامعه مدنی ایران" است. وی در گفتگویی که بیبیسی فارسی میزبان آن بود، اعتراف کرد پول این موسسه (که آموزش نیرو برای رسانههای ضدایران را بر عهده دارد) مستقیما از آمریکا و چند کشور دیگر تامین میشود و به این مساله نیز افتخار میکند. در دوره های مختلف، چهره های متعددی از اصلاح طلبان افراطی فراری به خارج از ایران تلاش کرده اند که با تماس با دولت های پیشین آمریکا خود را به عنوان رابط دولت آمریکا با برخی جریانات تندرو اصلاح طلب در داخل ایران معرفی کنند. به نظر می رسد که طی هفته های اخیر مریم معمار صادقی از دیگر چهره های اصلاح طلب تندرو و ضدانقلاب در این باره از برخی رقبای سنتی خود پیشی گرفته است. پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، اصلاحطلبان از روی کار آمدن «جو بایدن» در کاخ سفید حمایت کرده بودند و رسانه های این جریان تصاویر و تیترهای اصلی خود را به جوبایدن و اطرافیان وی اختصاص می دادند
▪️احمدی نژاد محبوب بود چون استکبارستیز بود و شجاعانه از «نابودی اسراییل» سخن می گفت.
اما مصاحبه اخیرش با «فیگارو» و انفعالش دربرابر مواضع درست گذشته اش را ببینید: «هیچوقت آن جمله (نابودی اسراییل) را نگفتم، ممکن است سخن کس دیگر را نقل کرده باشم!»
این اگر اسمش استحاله نیست، چیست؟
🔴 این دروغا که میگی راسته؟!
📣 پیامبر(ص) باکفار معاهده می بست، چون مسلمونا خیلی کم بودند، بعد سه سال شدیدترین تحریما رو داشتند، حتی غذا نداشتند!
❌ اگه معاهدات پیامبر(ص) رو با خودت مقایسه میکنی، تو شعب ابی طالب پیامبر مثل بقیه بود..تو هم مثل بقیه حقوق یکی دو میلیونی بگیر.😏
✅ پیامبر(ص) با این معاهدات شون پیروزی بدست میآوردن و مردم به اسلامایمان میآوردند!
⛔️ معاهده ی شما 700تا دیگه تحریم اضافه کرد و مردم رو از دین برگردوند...
پیامبر(ص) تو معاهداتشون باج نمیداد، معاهده برابر بود!
❗️اگر ما هسته ای رو بتن ریختیم، اونا هم باید بتن بریزن!
نه اینکه ما معاهده رو انجام بدیم و تمام #عناصر_قدرت خودمون رو حذف کنیم، بعد از اونا انتظار داشته باشیم حالا شما انجام بدید
پیامبر(ص) دست قدرت خودشو خالی نمیکرد!
‼️ شما واقعا ساده لوحید که هیچی بدست نیاوردید و با افتخار میگید؛ ما پای تعهدمون موندیم! خب چه فایده ای داشت؟؟؟
👈رهبری گفتن؛ باید طبق قرآن شما هم تعهد رو رها میکردید اما نکردید.👉
🔴 تا انتخابات| عطریانفر: «علی لاریجانی» شاید مورد حمایت ما قرار گیرد
🔹لاریجانی را شخصا انسان صالح و شایسته برای پذیرش مسوولیت ریاست جمهوری میدانم. اما به هر حال او اصولگرا است و تجربه خود را در بستر اصولگرایی طی کرده است.
🔹اگر اصلاحطلبان از معرفی نامزد ذاتی خود محروم شوند ممکن است کسی که از نظر مواضع به ما نزدیکتر باشد را حمایت کنیم؛ «علی لاریجانی» از جمله چهرههایی است که میتوان درباره او بحث کرد و تصمیم گرفت.
🔹جهانگیری از برجستهترین نیروهای حزب کارگزاران است. اعضا به او تعلق خاطر زیادی دارند. مسلما اگر جبهه اصلاحات و شخص «اسحاق جهانگیری» موافق نامزدی در انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ ریاست جمهوری باشد، بیتردید جزو گزینههای حزب کارگزاران سازندگی خواهد بود.
🔹«محمدجواد ظریف» هم به عنوان شخصیتی غیرحزبی شرایط حمایتی ما را دارد.
🔴 حمله آمریکا به محور مقاومت.
🔻 این روزها که عده ای با خوشبینی به دنبال مذاکره با بایدن برای رفع تحریم ها و کاستن از دشمنی آمریکا می باشند، آمریکا به محور مقاومت حمله مستقیم نظامی انجام داد. بنا بر اعلام پنتاگون، چندین تاسیسات در مرز سوریه و عراق مورد حمله آمریکا قرار گرفته که تعدادی از گروه های شبه نظامی مورد حمایت ایران از جمله كتائب حزب الله و كتائب سید الشهدا می باشد.
🔹 در این خصوص نکته ای که وجود دارد این است که آمریکایی ها بدنبال محدود سازی ایران در حوزه های مختلف داخلی و منطقه ای میباشند. از این رو مذاکره برای موضوعات داخلی و جنگ محدود نظامی برای موضوعات منطقه ای برای مهار ایران در اولویت دولت بایدن است.
🔹 بنابراین جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت باید مولفه های قدرت خود را تقویت کنند و خوشبینی به آمریکا با رفتن ترامپ نباید جبهه مقاومت را سست کند. دشمنی آمریکا نه تنها با رفتن ترامپ کاسته نخواهد شد بلکه با آمدن بایدن و ایجاد ائتلاف های مختلف توسط بایدن میزان این دشمنی ها تقویت خواهد شد.
🔴 پیام انفجار کشتی اسرائیلی در خلیج عمان.
🔻 یک کشتی تجاری متعلق به رژیم صهیونیستی در خلیج عمان هدف حمله یک عامل ناشناخته قرار گرفت و منفجر شد. هنوز مشخص نیست علت این انفجار چیست اما مجموعه براهین موجود بر عمدی بودن این رخداد حکایت می کند.
🔻در این زمینه چند نکته باید ذکر گردد؛
1️⃣ در ماههای گذشته مکررا از منابع مختلف در خصوص عدم تحمل حضور رژیم صهیونیستی در اطراف ایران ( به هر گونه ای که باشد ) هشدار داده شده است.
2️⃣ منطقی نیست که رژیم صهیونیستی تجاوزات متعددی به محور مقاومت در سوریه بنماید لکن انتظار پاسخ در زمان و مکان مناسب نداشته باشد.
3️⃣ کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس باید ملتفت باشند عبور از خط قرمزهای جمهوری اسلامی قابل پذیرش نیست و دیر یا زود همکاران دولت اسرائیل به هر نحوی از انحاء متنبه خواهند شد
4️⃣ در سالهای اخیر در خلیج فارس کشتی های تجاری یا ناقل مواد سوختی ، دچار سانحه نشده اند که نشانه امنیت کامل این شاخاب برای تجارت بین الملل است.
5️⃣ به رسمیت شناخته شدن توسط برخی از دولتهای عربی خلیج فارس نمی تواند برای این رژیم تولید مشروعیت نماید و کشورهای اسلامی از کویت و پاکستان گرفته تا یمن و ایضا سوریه و لبنان حاضر به پذیرش آن نیستند.
6️⃣ دست هسته های مقاومت در نقاط حساس و آبراه های مهم برای ضربه زدن به منافع رژیم صهیونیستی کاملا باز است و دریای سرخ ، خلیج فارس ، دریای عمان ، دریای عربی و مدیترانه برای اسرائیلی ها می تواند هر لحظه ناامن شود.
دیدار احمدینژاد با استاد علوی بروجردی
محمود احمدی نژاد در پی تشدید تلاشهای انتخاباتی، پنجشنبه شب در سفری شبانه به قم با آقای علوی بروجردی (یکی از اعضای ارشد نشست دورهای اساتید) در منزل شخصی او دیدار و گفتگو کرد.
این ضیافت شام بدون اطلاع رسانی رسمی و بدون حضور خبرنگاران برگزار شده است.
آیا احمدینژاد با فاصلهگرفتن آشکار از ولایت، در دامان مدعیان مرجعیت افتاده است؟
عاقبت جدا افتادگان از مکتب ولایت فقیه و اسلام سیاسی، سقوط در پرتگاه اسلام حداقلی و اسلام مدنی است.
🔴 از پرونده همکاران روحالله زم چه خبر؟
🔻 محسنی اژه ای معاون اول دستگاه قضا:
🔹همکاران زم ۳ دسته بودند:
1⃣ دسته اول گروهی بودند که اطلاعاتی را با واسطه فرستادند اما نمیدانستند برای چه کسی میفرستند. یعنی فردی از آنها اطلاعات میگرفته و با واسطه به زم میرسانده و زم نیز خبر را باورپذیر کرده و منتشر میکرد.
2⃣ دسته دوم افرادی بودند که مثلا با رئیس خود مشکل داشتند خبری را برای زم میفرستادند تا رئیس خود را اذیت کنند، زم نیز کلی دروغ با ترفندهای خود اضافه کرده و منتشر میکرد. با اینها هم برخورد شد اما به اندازه جرم شان.
3⃣ دسته سوم آگاهانه به قصد خیانت با زم همکاری میکردند که با آنها برخورد شده و همچنان در حال برخورد هستیم. البته در میان اینها برخی بودند که جرم آنها اثبات شده اما بازداشت نشدند و با ما همکاری میکنند تا باند اصلی را لو بدهند.
🔴 اظهارات علی مطهری بعد از اعلام کاندیداتوری:
🔹 علی لاریجانی در بین برادرها عاقلتر است ولی به درد ریاست جمهوری نمیخورد
🔹 ظریف هم به درد نمیخورد
🔹 به رئیسی رای نمیدهم
🔹 جلیلی در رویا به سر میبرد
🔹 قالیباف کاندیدا شود به رای مردم بی احترامی کرده.
🔴"دروغ گفتم و غلط کردم"، قلمفرسایی نمی خواهد.
✍ محمد ایمانی :
♦️عذرخواهی، سی و هفت صفحه قلم فرسایی نمی خواهد. خاتمی اگر در ادعای دلبستگی اش به امام و انقلاب و خاتمی صادق است، صاف و ساده، همان حقیقت را که بارها در پستو ها اذعان کرده اما جرئت بلند گفتنش را ندارد، در یک خط بنویسد: "ادعای تقلب در انتخابات 88 دروغ بود".
♦️یک خط هم بنویسد که به خاطر همه خسارت های ناشی از آن دروغ و فتنه هشت ماهه، شرمنده مردم و نظام است؛ طلب عفو و بخشش می کند و تعهد می دهد با روشنگری، به جبران گوشه ای از خیانت هایش بپردازد.
♦️پس از آن می ارزد که نه ۳۷ صفحه، بلکه حتی ۳۷٠ صفحه، بنویسد و واقعیت های آن خیانت بزرگ را بازگو کند. و گرنه، دو دوزه بازی و ابراز ندامت در خلوت، و ادا و اطوار اصلاح طلبی و خیر خواهی در جلوت، پشیزی ارزش ندارد.
🔰 گرانی و مشکل معیشتی مردم راهحل دارد
👈 وضع معیشت مردم غصه بزرگی است
+ اشاره رهبر انقلاب به قیمت های شب عید
🔻 رهبر انقلاب، پیش از ظهر امروز: مسئلهی کرونا در وضع معیشت مردم هم مؤثر است.
🔹️ میبینید که #کرونا چه مشکلاتی را برای معیشت مردم فراهم کرده. این اگر چنانچه ادامه پیدا کند، این همین طور بدتر خواهد شد و ادامه پیدا خواهد کرد، مشکلات بیشتر خواهد شد.
🔹️ باید هرچه زودتر بتوان کلک این بلای طبیعی بزرگ را کَند و متأسفانه امروز وضع معیشت مردم خوب نیست. این غصهی بزرگی است برای ما. گرانیها زیاد است.
🔹️ شما ملاحظه کنید قیمت شب عید، قیمت میوه و اینها خیلی گران است. میوه فراوان اما قیمتها بسیار بالا. این قیمتها تو جیب باغدار هم نمیرود متأسفانه که ما بگوییم یک قشر زحمتکشی مثلاً یک سودی میبرند. نه. این را متأسفانه دلالها و واسطهها و این دستهای وسط و سودجو، این سود را آنها میبرند و باغدار، به باغدار چیزی نمیرسد، به مردم هم که ضرر میرسد.
🔺️ بنابراین بایستی مسئولین محترم این مشکل معیشتی مردم و مشکل گرانی را هم باید حل کنند. این ممکن است، راهحل دارد. بنده در جلسات متعدد این را تذکر دادم و نظرات و راهحل هایی که مسئولین در این زمینه، یعنی کارشناسان در این زمینه گفتند، اینها را مطرح کردیم و بیان کردیم، راهحل دارد. انشاءالله که بتوانند اینها را انجام بدهند. ۹۹/۱۲/۱۵
🔴 سناریوهای مجمع تشخیص در بررسی لوایح FATF چیست؟
🔻بهرغم تلاشهای کارشناسانه مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره لوایح FATF در دو سال گذشته و فهم موضوع، اقدام آن در بازگذاشتن پرونده FATF و عدم تصمیمگیری در این خصوص، درواقع نقطهضعف ماجرا بوده و به نظر میرسد چنین روشی در برخورد با موضوع بیش از آنکه تقویتکننده منافع ملی باشد، به پازل «فشار شرطی دشمن» کمک کرده است.
🔹گویا این ضعف از سوی مجمع تشخیص مصلحت نظام نهاد نیز عیان شده و لذا به گفته محسن رضایی، دبیر تشخیص مصلحت نظام قرار است تعیینتکلیف این لوایح در اسفندماه ۱۳۹۹ به سرانجام خود برسد.
🔹بدیهی است که پذیرش بدون شرط کنوانسیونها و همچنین مسکوت گذاشتن آنها از دستورکار خارج بوده و عملا دو سناریو پیشروی اعضای مجمع تشخیص قرار دارد
1⃣ سناریو اول: پذیرش مشروط لوایح:
🔹تصویب کنوانسیونها، در مجمع با اقبالی روبهرو نیست، لذا سناریوی دیگری که اخیرا از سوی حامیان FATF دنبال میشود، پذیرش این لوایح و پیوستن به این کنوانسیونها با گذاشتن حق شرط لغو تحریمهاست و علت مطرح شدن این سناریو از سوی برخی اعضای مجمع نزدیک شدن به انتخابات ۱۴۰۰ و ترس از عواقب رد این لوایح است.
🔹این پیشنهاد در آخرین مکاتبه ریاست جمهور با مقاممعظمرهبری درخصوص لوایح FATFاینگونه مطرح شده که برای FATF، شرط عدم ارائه اطلاعات دور زدن تحریم گذاشته شود.
🔹سناریوی مذکور از منظر منافع ملی قابلپذیرش نیست، زیرا براساس ماده ۱۹ کنوانسیون حقوق معاهدات، حق شرطی که با هدف و روح معاهده در تعارض باشد، پذیرفته نخواهد شد. همچنین موضوع حق شرط در کمیسیون حقوقی و قضایی مجمع تشخیص مصلحت نظام در سال ۱۳۹۷ مورد بررسی قرار گرفته و با اکثریت مطلق رای اعضا، فاقد ارزش تشخیص داده شد. پس طرح مجدد این پیشنهاد و بررسی مجدد آن فاقد مزیت و ارزشافزوده است.
2⃣ سناریوی دوم: رد لوایح:
🔹سناریوی دوم رد قاطع این لوایح و پایان دادن به این بلاتکلیفی چندساله است. اگرچه جریان غربگرا و بازوهای رسانهای آن همچنان تلاش میکنند با ایجاد رعب و وحشت نسبت به تبعات رد این لوایح، سیاستهای خود را پیش ببرند، باید توجه داشت این تصمیم تنها سناریوی در دسترس، امکانپذیر و معقول برای ایران است. زیرا:
🔻اولا علیرغم قرار گرفتن ایران در لیست سیاه FATF از حدود یک سال پیش تاکنون، وضعیت تجارت خارجی ایران ازجمله هزینههای مربوط به تراکنشهای مالی و بانکی و وضعیت صادرات نفت، نسبت به سال گذشته بهبود یافته است.
🔻ثانیا با توجه به راهبرد دولت بایدن در قبال ایران که همچنان بهدنبال ادامه سیاست دیپلماسی با پشتوانه فشار است، بعید است تغییری در ساختار تحریمهای آمریکا ایجاد شود. بنابراین افق روشنی برای لغو تحریمها در آینده نزدیک وجود ندارد.
🔻ثالثا حتی برخی مقامات دولتی همچون عبدالناصر همتی، رئیس بانک مرکزی در اسفندماه ۱۳۹۸ بیان داشتند که در شرایط تحریمی ضررهای همکاری با FATF از منفعت آن بیشتر است. در چنین شرایطی رد لوایح مرتبط باFATF ، هزینه سیاسی زیادی را متوجه مجمع تشخیص مصلحت نظام نخواهد کرد، ولی میتوان امیدوار به منافع اقتصادی آن بود، زیرا با وجود تحریمها از یکسو و فقدان افق روشن در روابط با FATF از سوی دیگر، نااطمینانی در تصمیمات اقتصادی، ثمرهای جز فلج شدن اقتصاد کشور را در پی ندارد.
🔴 نگاهی به کنش رسانهای این روزهای رقبای انتخاباتی ۱۴۰۰
🔻«کارزار» شاید بهترین صفت برای انتخابات باشد؛ کارزاری که محل سنجش برنامه، خرد، عقلانیت، عملکرد و رفتار است و بر این اساس با نگاهی به برخی رفتارهای جریانی، جناحی و فردی، در فرایندی که این روزها شاهد خوردن استارت آن هستیم، چند روش جهت جلب نظر افکار عمومی، انحراف، دوقطبی سازی با استفاده از انواع رسانهها را شاهد هستیم.
1️⃣ «بزن زیر میز به هر قیمتی»: این استراتژی اکثرا توسط افرادی که خودشان در حاکمیت مسوولیت داشته و دیکته نوشتهشدهای دارند، مورد استفاده قرار میگیرد. آنها برای پرت سازی حواس افکار عمومی از کارنامه خود، به قانون، سیاستها، ساختارها و .. حمله میکنند و سعی در ایجاد انحراف اساسی در برداشتهای مردم دارند. اینها میگویند برای موفقیت در این رقابت باید هزینهتراشی کرد و بهترین راه زدن بر زیر میز و قهرمان سازی از خود و گرفتن ژستهای مردمی است.
2️⃣ «فقط ما خوبیم»: این گروه خود را وامدار و مالک کشور میدانند و هر کسی غیر خودشان را نفی میکنند. این گروه درباره حمایتهای قبلی خود از کاندیداها و خروجی هایی که داشته است، هیچ توضیحی نمیدهند و تنها بر طبل اینکه اگر ما نباشیم همهچیز از دست خواهد رفت میکوبند.
3️⃣ «رقیب هراسها»: این گروه بیشتر از برچسبزنی و پیشبینیهای هراسانگیز و زیر سوال بردن افراد و نه تفکرات و استدلالها بهره میبرند. این گروه بهخوبی میدانند برانگیختن احساسات مردم، یک موفقیت محسوب میشود مخصوصا اگر این حس ترس و دلهره باشد. پس درباره رقیب اهریمن سازی میکنند.
4️⃣ «ما و مردم؛ آنها و نظام»: این دسته دوقطبی سازان قهاری هستند که در گام نخست با عنوان سازی و برچسبزنی، فرد، گروه یا جریانی را ذیل یک کلمه یا گزاره قرار میدهند و از این طریق به هدف خود که قرار دادن مردم در برابر هم، مردم در برای حاکمیت و معنادار کردن انتخابات هست، حرکت میکنند. این گروه بهظاهر با شعارهای فریبنده خود را مردمی معرفی میکنند و هر کسی مقابل آنها بود را محصول یک مافیا و زد و بند سیاسی. این دسته از تکنیک سیاه و سفیدنمایی استفاده میکنند.
5️⃣ «میتوانستیم؛ اما نگذاشتند»: گروهی از جریانات که قصد کنشگری انتخاباتی دارند همواره سعی در ارائه تصویر از نهادهای پنهان و پشت پرده که مانع شدهاند آنها کار کرده یا شعارهایشان را عملی کنند، بهره میبرند. #سایه_نمایی و نداشتن اختیارات قانونی و ... شاهبیت سخنان این دسته است.
6️⃣ «تکرارکنندگان بیاثری»: این گروه با استفاده از تکنیک تکرار سعی میکنند القا کنند که رای شما اثر ندارد، نتیجه رای هم اثری ندارد و اوضاع بهبود نخواهد یافت و همهچیز نمایشی و فرمایشی است. این گزارهها با تکرار افکار عمومی را تحت تاثیر قرار میدهند.
7️⃣ مبهم گویان: این گروه جز ترسیم دره عمیق کمکاری قبلیها، همواره درباره خود، جریان و برنامههایشان مبهم و کلی سخن میگویند و مخاطب متوجه راهکار یا برنامه آنها برای حل مشکلات نمیشوند چراکه اساسا برنامهای ندارند. اینها ضعفها را بهقدری بلند فریاد میزنند که دست خالی بودن خودشان ذیل این صدای بلند گم شود.