۱/ رهبر انقلاب صبح امروز در اولین دقایق آغاز رای گیری: روز انتخابات، روز ملّت ایران است. امروز میداندار و صحنهگردان اصلی مردمند. مردم هستند که با حضور در کنار صندوقهای رأی و با دادن رأی، در واقع تکلیف کلّی و اساسی کشور را برای سالهای آینده معیّن میکنند. امروز متعلّق به مردم است و هر کاری که ملّت ایران امروز تا شب انجام بدهند، از حضور در کنار صندوق رأی و دادن رأی، سازندهی آیندهی آنها و تعیینکنندهی سرنوشت چندسالهی آنها است.
*من می نویسم، توبخوان،اندیشـــه کن*...
امروز صندوق های رای در حریم دستان پر صلابت سردار دل های ولایی است. هر برگــه رایی که شما با بصیرت در جهت اصلـح گزینی در صندوق های رای می اندازید *بر کف دستان جدا از پیکر مطهر شخصی می نشیند* که سال ها شبانه روز به دور از چشم مردم و در خفا و گمنامی در دفاع از پهنای این مرز و بوم مقدس عاشقانه و خالصانه میدان داری و جنگیده و درختان مرزهای انقلاب اسلامی را در کنار مرزهای جمهوری اسلامی ایران از غزه و لبنان و یمن و سوریه و عراق گرفته تا مرزهای کشور عزیز تر از جانمان با خون هزارن شهید گلگون آبیاری و ریشه های آن را مستحکم نموده است.
حالا که جوی های پر خون شهدای عزیز در مرزهای باشکوه انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایران در جریان است وظیفه ی باغبانی و آبیاری و حفظ و حراست از آن برای جلوگیری از پایمال شدن و هرز رفتن این قطره های خون مقدس بر عهده ی تک تک ما مردمی است که مردم کوفه ی زمان حضرت ابا عبدالله الحسین ع را به خاطر بی وفایی در عهد و پیمان خود همیشه زیر سوال برده ایم.
و همیشه با خود نجوا و ندا داده ایم که اگر ما در آن زمان حضور داشتیم حتما خالصانه در کنار وجود با شکوه ابا عبدلله ( ع) دلبری می کردیم.
آن زمان سی هزار لشگر در برابر وجود مقدس حضرت ابا عبدالله الحسین ع صف آرایی کردند، ولی امروز جهانی مداخله جویانه با گستاخی و بی پروایی هر چه تمام در برابر اندیشه های والای الهی ولایی و اسلامی با تمام تجهیزات پیشرفته ی تکنولوژی و فرامدرن امروزی و صدها شبکه های ماهواره ای با میلیاردها دلار هزینه
بسیج شده اند تا ریشه های مستحکم درخت تنومند این انقلاب مقدس امام زمانی را با فرود *تبرهای بی وقفه تبلیغاتی، قطع نمایند.
*یکی از تبرهایی که ماههاست دشمنان قسم خورده ی این انقلاب، خط تولید پیشرفته ی آن را راه اندازی نموده اند، خط تولید تبر بی تفاوتی نسبت به تعیین سرنوشت و رای ندادن است*.
این جلادان خبیث با کمال بی شرمی هزاران ساعت برنامه تولید می کنند و سوار بر فضای امواج رسانه ای و مجازی می شوند تا ذهن های مردم عزیز ما را با دست کاری مبانی کدگذاری نمایند جهت دیکته کردن این موضوع که ما رای ندهیم! با هدف اینکه این نظام مقدس را از پشتوانه و قدرت واعتبار بزرگ مردمی خالی کنند تا بتوانند زمینه را برای تاختن بی مهابا به پایه های این نظام فراهم کنند.
*یادمان باشد هر رایـــی که ما دریغ نماییم گلوله ایست که از طرف دشمن قسم خورده ی خون آشام بر پیکــر مطهـــر هر شهیــد وارد می کنیم، و هر رایی که ما با انتخاب اصلــح در درون صندوق قلـــب شهدا می اندازیم، گلوله ایست که با لبخنــد زیبـــای هر یک از شهدا بر تن توخالی دشمنان و خبیثان می نشیند.*
# صبح شنبه، گزارش میزان مشارکت مردم اصفهان، روی میز رهبر معظم انقلاب است
خدا هیچ سربازی راشرمنده فرمانده اش نکند
هرکاری تاحالا کرده ایم، اجرش با امام زمان..
این ساعت های آخر،تلفن مان را برداریم وچند نفراز دوستان مرددمان را برای مشارکت هوشمندانه درانتخابات، اقناع کنیم.
*انتخابات ۱۴۰۰ و بیآبرویی احمدینژاد و موسوی*
🔹جریان انحرافی و فتنه در یک نقطه به یکدیگر رسیدند. از سویی در بین اصلیترین عاملان فتنه ۸۸ در خصوص رای دادن اختلاف نظر بود. میرحسین موسوی برخلاف یاران خودش یعنی خاتمی و کروبی در انتخابات شرکت نکرد. از سوی دیگر رئیس فرقه انحرافی که به شدت از پیروزی یک شخصیت عدالتخواه و انقلابی احساس نگرانی میکرد نیز به تریبونهای مختلف هجوم برده تا پیام عدم شرکت در انتخابات را به گوش مردم برساند. او با سیانبیسی آمریکا، رادیو فرانسه و شبکه العربی قطر مصاحبه کرد و در همه آنها به زیر سوال بردن انتخابات به دلیل عدم حضور خودش در میان نامزدها پرداخت.
🔹محمود احمدینژاد از ابتدای رای گیری امروز صبح با انتشار ویدئوی اختصاصی و مصاحبههای مکرر با بیگانگان عدم رای دهی در انتخابات را تبلیغ کرد. این تلاش مذبوحانه وی درحالی است که صحبتهای وی در بین عموم مردم دیده نشد. حتی انتشار تصاویر رایدهی محمدخاتمی و مهدی کروبی بیش از صحبتهای عصبانی احمدینژاد بین مردم دست به دست شد.
🔹هجوم مردم به سمت صندوقهای رای و افزایش آمار مشارکت از بعد از ظهر امروز که حتی منجر به تمدید تا ساعت دو نیمه شب گشته نیز نشان میدهد که مردم به گفتههای چهرههای ورشکسته سیاسی توجهی نداشتهاند.
شکست سنگین «دار و دسته تحریمیها» در انتخابات/ مردم به «رای بی رای» نه گفتند
🔹انتخابات ۱۴۰۰ به پایان رسید و تمام آمارها حاکی از حضور پرشور مردم پای صندوقهای رای است. در حالی که از ماهها پیش برخی جریانهای سیاسی مانند احمدینژاد، منافقین و مریم رجوی، ضدانقلاب و مسیح علینژاد، سلطنتطلبان و رضا پهلوی و براندازان و میرحسین موسوی مدام میگفتند که مردم در انتخابات شرکت نخواهند کرد.
🔹از مدتها پیش مراکز افکارسنجی ۹ تا ۲۱ درصد کاهش مشارکت را به همهگیری کرونا مرتبط دانسته بودند. همچنین تردید برخی از قشر ضعیف جامعه نیز که مورد تاکید رهبر انقلاب قرار گرفت، نگرانیهایی را برای کاهش بخشی از مشارکت ایجاد کرده بود.
🔹به این دو عامل، اهمال مجریان انتخابات در ساعات آغازین رایگیری و تاخیر چندساعته در آغاز رایگیری، کاهش تعرفهها و نفرستادن صندوق به برخی بیمارستانها را اضافه کنید.
🔹همه این عوامل امید «دارودسته تحریمیها» را برای سوءاستفاده از این موقعیت بیشتر میکرد اما نتیجه حضور مردم داستان دیگری را رقم زد و تمامی آرزوهای تحریمکنندگان انتخابات را برباد داد.
🔰"فرصت خدمتگزاری به کشور و ملت را قدر بدانید و انگیزههای خدائی را همواره مدّ نظر داشته باشید."
❇️در پی حضور حماسی و شورانگیز ملت بزرگ ایران در انتخابات ۲۸ خرداد، رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی پیروز بزرگ انتخابات را ملت ایران دانستند.
🔸متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
ملت بزرگ و سربلند ایران!
حضور حماسی و شورانگیز در انتخابات ۲۸ خرداد، صفحهی درخشان دیگری بر افتخارات شما افزود. در میانهی عواملی که هریک بهگونهئی میتوانست مشارکت در انتخابات را کمرنگ کند، مناظر چشمنوازِ اجتماعات شما در مراکز رأیگیری در سراسر کشور، نشانهی آشکاری از عزم راسخ و دلِ امیدوار و دیدهی بیدار بود.
🔸پیروز بزرگ انتخابات دیروز، ملت ایران است که یکبار دیگر در برابر تبلیغات رسانههای مزدور دشمن و وسوسهی خاماندیشان و بدخواهان، قد برافراشت و حضور خود در قلب میدان سیاسی کشور را نشان داد. نه گلایه از دشواری معیشت طبقات ضعیف، نه دلتنگی از تهدید بیماریِ فراگیر، نه مخالفخوانیهائی که با انگیزهی دلسرد کردن مردم از ماهها پیش آغاز شده بود، و نه حتی برخی اختلالات در جریان رأیگیری در ساعاتی از روزِ انتخاب، هیچیک نتوانست بر عزم ملت ایران فائق آید و انتخابات مهم ریاستجمهوری و شوراهای شهر و روستا را دچار مشکل سازد.
🔹اینجانب جبهه سپاس بر خاک میسایم و خداوند علیم و قدیر را بر توفیقی که به ملت ایران عطا کرد و نظر رحمتی که بر ایران و جمهوری اسلامی افکند، شکر بیپایان میگزارم. به ملت ایران شادباش میگویم و به حضرات محترمی که با انتخاب مردم به مسئولیت والای ریاستجمهوری یا عضویت شوراها در سراسر کشور دست یافتهاند، همراه با عرض تبریک، قدردانی از این ملت باوفا و پایبندی کامل به وظائفی را که در قانون برای آنان شمرده شده است، یادآوری میکنم. فرصت خدمتگزاری به کشور و ملت را قدر بدانید و انگیزههای خدائی را همواره مدّ نظر داشته باشید.
لازم میدانم از شورای محترم نگهبان و وزارت کشور و دستگاههای حافظ امنیت و سلامت و رسانهی پرتلاش ملی و نامزدهای محترم و همهی کسانی که بهنحوی به این آزمون بزرگ کمک کردهاند تشکر کنم.
🔸به حضرت ولیاللهالاعظم ارواحنا فداه که صاحب اصلی این کشور و این نظام است سلام عرض میکنم و درود میفرستم، علو درجات امام عزیز که سلسلهجنبان حرکت عظیم ملت ایران بود و شهیدان والامقام را که برترین افتخارات کشورند، از خداوند متعال مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۲۹ خرداد ۱۴۰۰
# اصلاحطلبان به شیشههایِ دودیِ خودروهایشان، و به خانههایِ شمالِ شهریشان که نمایی برای دیدنِ باقیِ مردم نداشت، باختند.
اصلاحطلبان به سمعکهای معیوبی که حتی شنوای نقدهای نسل جوانِ خودشان هم نبود، باختند.
اصلاحطلبان به ذوقمرگی از پُرشُدن اتاقهای هشتهزارنفری در کلاب هاوس و غفلت از خواستههای جمعیت هشتاد میلیون نفری باختند.
اصلاحطلبان به مسخرهکردن حریف دل بسته بودند و خود را در آینه نمیدیدند که چه بسیار مسخرهترند.
اصلاحطلبان تعداد صفحهی برنامههای رقیب را دست میانداختند ولی دست خودشان از هر کارنامه و برنامهای خالی بود.
اصلاحطلبان در هر اشکالی که از سوی مقابل میگرفتند، خود شریکِ جُرم بودند.
اصلاحطلبان ثباتِ شخصیت نداشتند، با هر نسیمی حرفشان عوض میشد. هواداران مسخرهی پدرشان که نبودند.
اصلاحطلبان به معجزه معتقد و به نظرسنجیها بیاعتنا بودند.
اصلاحطلبان خبر از کهنه و ضدتبلیغ شدنِ حصر کروبی و خندهی ظریف و قدخمیدهی نبوی و تکرار خاتمی و دعوت کرباسچی نداشتند.
اصلاحطلبان، همّتی را هم بدبخت کردند. با حمایتشان از او همهی نفرتی که مردم از جهانگیری و لاریجانی و روحانی داشتند، بر سرش هوار کردند.
اصلاحطلبان مهندس موسوی را هم ضایع کردند. نشان دادند میرحسین مطلوب برایشان، میرحسین محصور و مظلوم و لال است.
اصلاحطلبان گرچه با دعوت به انتخابات، میزان مشارکت را بالاتر از نصفِ واجدان شرایط برده و در صحنهی جهانی به ساز و کارِ نظارت استصوابی و عملکرد شورای نگهبان، مشروعیت دادند، ولی به اصلاحطلبی خنجر از پشت زدند.
اصلاحطلبان از چشم مردم گزینهی بدتر بودند. چونان طبلِ غازی، بلندآواز و میانتهی.
اصلاحطلبان به آرای باطله هم باختند. بد هم باختند!
✍️.. امانتداران با اخلاص
خداوند بزرگ را شاکریم که مــردم میـــدان، امواج شادی را برای مـرد میـــدان و قاطبــــه ی شهدا ارسال و مخابره نمودند.
امروز شهدا و در راس آن سردار بی بدیل دلها، همه لبخندی باشکوه بر لبان خویش جاری نموده اند و نوری عظیم و باشکوه در بین شهدای مطهر به جریان و حرکت درآمده است.
امروز شهدا با افتخار به ایران زمین از پهنه ی آسمان و عرصه ی محشر می نگرند و تسبیح به دست و وردگویان، ذکر زیبای ( ماشــاءاللـــه لاقـــوه الــا بالله العلـــی العظیـــم**) را برای تک تک ایرانیان سرافراز سرداده اند.
امروز در محشر همه ی شهدا برای مردم عزیز ایران اسپند دود کرده اند و محشر پر شده از دود و بوی خوش اسپند.
نقش آفرینی بی بدیل و حضور پرشور و حماسی مردم در صحنه های مختلف به خصوص عرصه ی باشکوه انتخابات، از هر جریان و تفکر و جناح، سرود زیبای همبستگی و اتحاد و انسجام را به دور از هر سلیقه ی سیاسی سرودند و ثابت نمودند که ناکارآمدی و سوء مدیریت و سوء تدبیر دلیلی نمی باشد که ما با همنوایی و همسویی با بنگاه های خبر پراکنی اجاره ای سعودی های ملعون و سایر رسانه های دروغ پراکن در جهت اهداف شوم آنها با مسلسل تفرقه به پیراهن مقدس نظام بتازیم.
امروز بوی عطر خوشی با حضور حماسی مردم از تن مقدس نظام ساطع گشت و رایحه ی دل انگیز و بهاری آن بر سرتاسر پهنه ی این خاک مقدس قابل استشمام است.
امروز قطره های پاک و مقدس خون شهدا با حدت و شدت بیشتری در جوی مرزهای انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایران به سیالیت رسیده اند و ریشه های این انقلاب بیشتر از هر روز با درایت شما مردم عزیز سیراب گشته اند.
امروز شهدا با غرور و عزت و سینه سپر در عرصه ی محشر در حرکت هستند و به هم شاد باش می گویند.
امروز کمر دشمنان خبیــث و پلیــد این دیار مقدس خمیده گشته و عصا به دست و با عصبانیت هرچه تمام نظاره گر صحنه ی مقدس ایران هستند.
امروز به هر ایرانی با غیرت ثابت گشت که اگر تمام خبیثان خون آشام جهان با استفاده از تکنولوژی های پیشرفته و مغزهای پوچ به اصطلاح متفکر خویش و با استفاده از تمام نخبگان جهانی در اتاق های سوء مدیریت جهانی بنشینند تا نقشه ی لرزه بر اندام ستون های نظام را بکشند، وقتی مردم به شکل یک پیکر واحد، متحد و منسجم و هماهنگ در جهت حفظ ایران قدم بردارند میلیاردها دلار هزینه در برابر این مردم ارزش واقعی خود را از دست خواهند داد. و می شود فقط با یک جرقه، تمام دلارها و تفکرات معیوب بزدلان را به آتش کشید.
امروز به همه ثابت شد که اگر همه همانند یک پروانه ی عاشق بر گرد وجود شمع نورانی و امید بخش و روشن #مقـــام_عظمـــای_ولایــت_ورهبـــری بگردیم، از نورانیت هدایت های بی بدیل این چهره ی نورانی بهره مند خواهیم شد و به سمت ساختن ایرانی آباد و پیشرفته که بر تارک علم جهانی می درخشد حرکت خواهیم نمود.
آری امروز شهدا خوشحال تر از قبل، از این که مردم با غیرت ایران زمین توانستند به خوبی از تمام قطره های خون مقدس آنها امانت داری کنند با مباهـات و غرور می نگرند و مطمئنا در صف محشر سربند تایید امانتدار با اخلاص را بر پیشانی شما خواهند بست.
✅ *چند نکته پیرامون مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰*
🔰 درباره میزان مشارکت در انتخابات و مباحث پیش آمده چند نکته نیاز است در نظر گرفته شود :
1️⃣ _ هر چند مشارکت بالای ۵۰درصد اتفاقی بود که می توانست کام ما را بیشتر از این شیرین کند، اما در هر حال ظاهرا شرایط به شکل دیگری رقم خورده است و ما دوستداران انقلاب نیز کسانی نیستیم که فاز تقابل با بخش های متولی انتخابات را در پیش بگیریم.
2️⃣ _ فقط یک راه می ماند. راه مهم نیز آن است که دولت آقای رئیسی با عملکرد مثبت خود امیدها و اعتماد های کم رنگ شده و یا از دست رفته را برگرداند و مسئله مشارکت را نه با تبلیغات و شعار که با عمل و کارآمدی خود و به شکل بنيادين حل نماید.
3️⃣ _ آنچه می تواند تولید سرمایه اجتماعی کند عملکرد موفق دولت است و الا کافیست در نظر آوریم دولت آقای روحانی با مشارکت حدود۷۰درصد کشور و اقتصاد و معیشت مردم را در چه شرایط دشواری قرار داده است و به سرمایه اجتماعی کشور و ناامیدی مردم ضربه مهلکی زده است.
4️⃣ _ خود آقای رئیسی در قوه قضائیه که نهادی انتصابی بود با اصلاح و تصحیح برخی رویکردها چگونه امیدها را در دل های مردم زنده کرد. بنابراین صرف مشارکت بالا دردی را دوا نمی کند.
5️⃣_ بنابراین موضوع اساسی برای ایجاد امید و قراردادن انقلاب و نظام بر ریل اساسی خود اصلاح امور و کوشش برای حل مسائل معیشتی مردم است. دولت در فرصت پیش رو می تواند با برنامه ریزی و اجرای برخی کارها و اقدامات برای انتخابات ۱۴۰۲ و ۱۴۰۴ مجلس شورای اسلامي و ریاستجمهوری مردم را تشویق به مشارکت حداکثری نماید و در کنار حل مسئله کارآمدی مشروعيت مردمی نظام را نیز محقق کند.
👈 بنابراین با یک نگاه فرآيندي و رو به جلو درک سختی و تلخکامی وضعیت کنونی آسان می نمایاند، چرا که انقلاب و نظام در حال حرکت به سوی افق و آینده پرامید خود است.
👌 این راه ادامه دارد.......
🔰 بیانیه سیدابراهیم رئیسی پس از پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری
🚨دولتی پرکار، انقلابی و ضدفساد تشکیل خواهم داد
رئیسی، رئیس جمهور منتخب مردم:
🔹اللهم صل علی علی بن موسی الرضا بعدد ما احاط به علمک. حمد وثنای الهی که قلوب ملت را برای مشارکتی پرشور و تاریخی هدایت کرد و رضایت امام، شهیدان و همه عاشقان و دلباختگان انقلاب اسلامی را پدید آورد. دیروز بار دیگر، دنیا شاهد حماسه ای عظیم از ملت به پا خاسته ای بود که با ایمان و معرفت و همدلی، صفحه ای نو از تاریخ معاصر را به روی خود گشود. اینجانب مراتب شکر و خاکساری خود را به درگاه با عظمت الهی ابراز می دارم و به ارواح پاک و مطهر شهدای پر فضیلت انقلاب اسلامی، خصوصا حاج قاسم عزیز که یاد و نامش در این روزها، فضای کشور عزیزمان را عطرافشان کرده بود، درود و سلام می فرستم.
🔹مردم عزیز ایران، انتخابات دیروز مظهر خداباوری، مردم باوری و خودباوری ملی و جشن بزرگ سیاسی شما در گام دوم و آغاز قرن نو بود که در ایام میلاد امام رئوف علیه السلام متجلی شد. امروز روز مهربانی و بردباری و روز اتحاد، رفاقت و همدلی است. منتخب این انتخابات بر اساس قاعده مردم سالاری دینی، منتخب همه ملت و خادم همه جمهور است. چه آنانی که بنده را برگزیدند و چه عزیزانی که به نامزدهای محترم دیگر رای دادند و چه آنانی که به هردلیلی در پای صندوق های رای حاضر نشدند.
🔹اینجانب؛ خلق این رویداد مبارک را به محضر امام عصر«عج»، رهبر عزیز و فرزانه انقلاب اسلامی که با تدابیر داهیانه خود، دل های مردم را برای حضور در این صحنه هدایت کردند، تبریک و تهنیت عرض مینمایم و دست یکایک مردم را به خاطر خلق این حماسه بزرگ به گرمی میفشارم و پیروز این جلوه گری و درخشش جهانی را ملت بزرگ ایران میدانم که همچنان آرمانهای متعالی انقلاب اسلامی، از عدالت طلبی و استقلال خواهی تا آزادی جویی و عزت مندی را در تارک خواسته های به حق خود با رای شان فریاد می زنند. از مراجع عظام تقلید، جامعه مدرسین حوزه علمیه، جامعه روحانیت، علمای شیعه و سنی، اساتید دانشگاه، نخبگان علمی، فرهنگی و سیاسی، رئیس و نمایندگان پر تلاش مردم در مجلس، تشکل های مردمی و جهادی، شخصیت ها، احزاب و گروههای سیاسی، جوانان غیور و دانشجویان و طلاب، کارگران و کشاورزان، اصناف و بازاریان، فرهنگیان و هنرمندان، ورزشکاران، زنان و دختران، اقوام و قومیت های مختلف ایرانی، برادران اهل سنت، اقلیت های دینی، هموطنان خارج از کشور، رای اولی های عزیز و همه ایرانیان غیور در شهرها و روستاها، صمیمانه تشکرمی کنم.
🔹 ملت ایران؛ دیروز شما به عهد خود با صداقت وفا کردید و امروز نوبت این بنده خدا و خادم شماست که به عهدی که با شما بسته ام وفادار بمانم و لحظه ای در خدمت به شما، کوتاهی نکنم. بدون تردید در این مسیر نیازمند همراهی، دلسوزی و دعای خیر همیشگی شما هستم.
🔹مردم عزیز ایران؛ آنچنان که در این انتخابات مستقل وارد شدم، به پشتوانه آراء بالا و اعتماد کمنظیر شما، ان شاء الله دولتی پرکار، انقلابی و ضدفساد را تشکیل می دهم، و به سوی بسط عدالت، بهعنوان مأموریت محوری انقلاب اسلامی حرکت خواهیم کرد و تمام ظرفیت های دولت را برای ایجاد نهضت بزرگ خدمت به ایرانیان عزیز به کار خواهیم بست.
🔹لازم میدانم از همه نامزدهای محترم، چه آنانی که به هر دلیلی تا انتهای رقابت باقی نماندند و چه کاندیداهایی که تا روز آخر با حضورشان گرمی بخش انتخابات بودند قدردانی نمایم و ان شاء الله از دیدگاه های ارزشمندشان برای تدبیر امور استفاده خواهم کرد.
🔹در پایان از زحمات ارزشمند همه دستاندرکاران نظارتی، اجرایی، نیروهای انتظامی، رسانه ملی و فعالان شبکههای اجتماعی و اصحاب رسانه و خبرنگاران، که علیرغم شیطنت های دشمنان مردم، به مشارکت پرشور در انتخابات کمک کردند تقدیر می نمایم و از تلاش های شبانه روزی ستادهای مردمی و حامیان عزیز که داوطلبانه وارد میدان شدند و به این خادم کوچک مردم کمک کردند تشکر می کنم.
خدایا چنان کن سرانجام کار
تو خوشنود باشی و ما رستگار
اللهم انا نرغب الیک فی دولت کریمه تعز بها الاسلام و اهله
🌹🌲🌹🌲🌹🌲🌹🌲🌹🌲
صدشکر که چشم دشمنان کور شده است
دلهای محبان همه مسرور شده است
تبریک به ثامن الحجج باید گفت
چون خادم او رییس جمهور شده است
🌹🌲🌹🌲🌹🌲🌹🌲🌹🌲
# شکست سنگین «دار و دسته تحریمیها» در انتخابات/ مردم به «رای بی رای» نه گفتند
🔹انتخابات ۱۴۰۰ به پایان رسید و تمام آمارها حاکی از حضور پرشور مردم پای صندوقهای رای است. در حالی که از ماهها پیش برخی جریانهای سیاسی مانند احمدینژاد، منافقین و مریم رجوی، ضدانقلاب و مسیح علینژاد، سلطنتطلبان و رضا پهلوی و براندازان و میرحسین موسوی مدام میگفتند که مردم در انتخابات شرکت نخواهند کرد.
🔹از مدتها پیش مراکز افکارسنجی ۹ تا ۲۱ درصد کاهش مشارکت را به همهگیری کرونا مرتبط دانسته بودند. همچنین تردید برخی از قشر ضعیف جامعه نیز که مورد تاکید رهبر انقلاب قرار گرفت، نگرانیهایی را برای کاهش بخشی از مشارکت ایجاد کرده بود.
🔹به این دو عامل، اهمال مجریان انتخابات در ساعات آغازین رایگیری و تاخیر چندساعته در آغاز رایگیری، کاهش تعرفهها و نفرستادن صندوق به برخی بیمارستانها را اضافه کنید.
🔹همه این عوامل امید «دارودسته تحریمیها» را برای سوءاستفاده از این موقعیت بیشتر میکرد اما نتیجه حضور مردم داستان دیگری را رقم زد و تمامی آرزوهای تحریمکنندگان انتخابات را برباد داد.
# روشنفکران گفتند مردم رای نمی دهند
عوام آمدند رای دادند
در رای دهی اختلال ایجاد کردند.
اما عوام ماند و رای دادند
بسیاری از رای های عوام را به بهانه های واهی باطله کردند
باز منتخب عوام رای آورد.
یک دفعه سایت وزارت کشور از بالای 50 درصد رای به 48 درصد رسید.
باز عوام به روی خود نیاورند.
تعداد سربرگرها از رای ها کمتر است گفتند مردم در صندق نریختند حتما
باز عوام سکوت کردند.
بعد نیش و کنایه و تمسخر روشنفکران شروع شد...
بزارید خیالتان را راحت کنیم
ما روشنفکر نیستیم پس به نام مطالبه گری و..... سطل آشغال آتش نمی زیم
ما روشنفکر نیستیم به بهانه پرسش گری به جان و مال و ناموس مردم کوچه خیابان تعرض نمی کنیم
ما روشنفکر نیستیم به بهانه اصلاح داخلی خبر برای کفتاران وگرگ های بیگانه فراهم نمی کنیم
ما روشنفکر نیستیم که زنگ بزنیم به آمریکا گرا بدیم چگونه مردم رو تحریم کنند
ما روشنفکر نیستیم خیالتان راحت انقدر خودتان را با مسخره کردن و تحریک کردن ما خسته نکنید
ما همه این نیش و کنایه ها رو تحمل می کنیم و به کشورمان وناموسمان فادار می مانیم
ما عوام هستیم و به خواص خائن و نوکر نبودمان افتخار می کنیم.
📌چالش های دولت آقای ابراهیم رییسی
🔹در حوزه ی داخلی ابراهیم رییسی ابتدائا باید کابینه ی خود را بر اساس تعهد، تخصص و جوانگرایی بچیند
🔸طبیعتا اولویت دولت آینده راه اندازی چرخه ی تولید، کاهش تورم سرسام آور، هدایت نقدینگی به سمت اشتغال و کار، حمایت از بخش خصوصی، توزیع عادلانه ی ثروت میان اقشار جامعه و مبارزه ی ساختار مند با فساد خواهد بود
🔹همه ی سیاست های اقتصادی کشور در دولت آینده باید به افزایش قدرت خرید مردم، افزایش صادرات، کاهش بیکاری، افزایش ازدواج و خروج از اقتصاد نفت محور و خام فروشی منجر شود
🔸حل و فصل تولید و اشتغال خلاء اصلی چالش های موجود در کشور است به شکلی که به صورت دومینو وار دیگر چالش ها در عرصه های مختلف را حل و یا از پیش روی آن ها مانع زدایی می کند
🔹رویکرد های تربیتی و فرهنگی در نظام آموزش و پروش و نیروسازی و نخبه پروری برای آینده ی ایران اسلامی مساله ی دیگری است که باید در اولویت دولت باشد
🔸در حوزه ی سیاست خارجی، تعامل سازنده با همسایگان، جذب سرمایه های خارجی و استفاده ی حداکثری نسبت به ظرفیت های تجاری همسایگان، چالش هایی نظیر برجام، تحریم های بانکی، مساله ی یمن، عراق، افغانستان و تنش های غره باغ و ترور شهید قاسم سلیمانی در پیش روی ابراهیم رییسی خواهد بود که بایست برای همه ی این چالش ها سیاست خارجه ی فعالانه ای را با یک تیم قوی و متخصص چینش بکنند.
📌یک نکته برجامی!
🔸نظر به تصریح کارگزاران و رسانههای رسمی آمریکایی و اسرائیلی مبنی بر تعجیل در نهایی کردن توافق مجدد با ایران پیش از انتقال قدرت به جریان مردمی/انقلابی، معقول نیست فرمان مذاکرات با غرب به دست دولت فعلی باشد و لذا آنگونه که هماکنون نیز در نهادهای عالی نظام در حال تمهید است، برای ادامه مذاکرات، لازم است تیمی جدید با حضور عناصر متخصص و متعهد برای اعلام نظر کارشناسی وارد میدان شود.
🔹حتما کسب نظر از رئیسجمهور منتخب ملت با ضمانت تأثیر در روند مذاکرات هم امری کاملا بایسته و معقول است؛ چه اینکه هر توافقی که امضا شود، در ۴ سال آتی دامنگیر دولت جدید خواهد بود.
🔸طبعا گذشته از شورای امنیت ملی بعنوان نهاد متولی و معتمد نظام، #مجلس_انقلابی نیز در کنترل فرایندهای نامرئی دولت روحانی برای پیشگیری از چوب حراج به منافع ملی و #تکرار انعقاد توافقات خسارتبار مجدد، وظیفه ویژهای برعهده دارد.
🔹تحرکات عجولانه و مرموزانه طرف غربی و ولع سیریناپذیر و تکاپوی مشکوک اعتدالیها برای به نتیجه رساندن مذاکرات، قطعا به نفع ملت ایران نیست و ممکن است کلاهی گشادتر از برجام بر سر ملت ایران برود که به مثابه یک #سیاهچالهسیاسی در مسیر دولت مردمی آقای #رئیسی عمل کند و تمام ظرفیتهای تحولی جدید را معطل یا مشغول کند.
❇️انتخابات تمام شد اما...
❇️ متمایزترین انتخابات جمهوری اسلامی در ۲۸ خرداد با مشارکت تقریباً نیمی از واجدین شرایط برگزار شد. درسها و عبرتهای این دوره از انتخابات بهویژه پیامهای مساعی ملت عزیز ایران در خلق صحنههای شورانگیز، فراوان است که در رأس آنها، «نه» بزرگ به طراحیها و بافتههای آمریکا، صهیونیزم و ارتجاع عربی منطقه است. لبیک مردم زمانشناس ایران به آرمانهای انقلاب و دعوت همگانی رهبری معظم انقلاب، باوجود شرایط و موانع موجود، آب پاکی را روی دستان کسانی ریخت که با پنداری واهی، گسست و شکاف مردم و حاکمیت را دنبال میکردند. از این منظر، پیروز واقعی صحنه انتخابات مردم هستند. انتخابات با همه تلخیها و شیرینیهایش تمام شد، اما کارها و اقدامات بزرگی باقی مانده که سالیانی است به تأخیر و تعویق افتاده باید یکییکی سامان یابند و قطار گرهگشایی از مردم به ریل اصلی انقلاب که «خدمت بیمنت» به مردم است، برگردد. برخی از این اقدامات و نکات لازم برای طی کردن این مسیر یادآوری میشود:
1⃣ - ساماندهی انقلابی اقتصاد رنجور و بیماریهای مزمن معطوف به آن از قبیل افسارگسیختگی گرانیها و تورم، اشتغال و مسکن جوانان که مضاف بر تبعات و تأثیرات سوء بر روح و زندگی آنها، پیامدهای اجتماعی، فرهنگی و سیاسی نیز بهجا گذاشته و بر سرمایه اعتماد مردم به نظام اسلامی نیز سایه انداخته است.
2⃣- تعیین تکلیف تحریمها؛ به نظر میرسد به موازات پیشبرد روند مذاکرات عزتبخش با کشورهای ۱+۴ برای احقاق حقوق مردم ایران و تلاش مجدانه برای رفع تحریمها، فاز خنثیسازی تحریمها باید جدیتر از همیشه در دستور کار قرار گیرد. در این راستا، احیای دیپلماسی اقتصادی و تجاری با کشورهای دنیا بهویژه همسایهها مهم است.
3⃣- فکر عاجل برای کاهش روند آسیبهای فرهنگی و اجتماعی که از دغدغههای مشترک رهبری و مردم است و نیاز به عزمی راسخ برای تغییر وضعیت دارد.
4⃣- واکسیناسیون عمومی ضرورت دیگری است که میتواند دو نتیجه رضایتبخش به دنبال داشته باشد؛ ایمنسازی و حفظ سلامت شهروندان و ایمنسازی و احیای شرایط کسبوکار تعطیل شده مردم و بهتبع آن، رونق واحدهای تولیدی و خدماتی.
✳️نکته راهبردی:
همه مشکلات و موانع فوق در صورتی راه به حل شدن میپیماید که همه به دولت منتخب کمک کنند. مطمئناً اگر همه مردم، جریانات سیاسی، رسانهها و نهادها و قوای دولتی و حاکمیتی، همافزا و همگرا در امتداد گفتمان خدمت بیمنت عمل نمایند، نتیجه میگیرند. شاهد مثال این ادعا، ۴۲ سال عمر با برکت انقلاب اسلامی است که از سد مشکلات بزرگتر از امروز نیز عبور کرده است.
⭕️ انتخابات حماسه بود | خام خونآشامان نشوید
✍ محمد ایمانی
🔻 ۱ - آمریکا، انگلیس و اسرائیل، به واسطه انتخاب آقای رئیسی و پیشبینی روی کار آمدن دولتی باانگیزه و انقلابی، ضربه کمنظیری از ملت ایران خوردهاند. اما پادوهای آنها پس از ناکامی در مأموریت اول، اکنون تقلا میکنند حقیقت پیروزی بزرگ ملت ایران و شکست سهمگین دشمنان او را تحریف کنند. حتما میزان مشارکت و تحلیل علل نوسان آن مهم است و باید آسیبشناسی شود. اما مهمترین اتفاق انتخابات، شکست اردوگاه دروغی است که به مدت چند ماه، در حال اجرای سنگینترین عملیات روانی برای تمدید «مدیریت منفعل نسبت به غرب» و ممانعت از انتخاب رئیسجمهور انقلابی بود.
🔻 ۲ - موضوع کاهش مشارکت را باید درست روایت کرد. از تأثیر حداقل ده درصدی کرونا بر اساس پیشبینی همه مراکز نظرسنجی که بگذریم، بسیاری از مردم چند سال است با نتایج سوء مدیریت برخی دولتمردان، دست و پنجه نرم میکنند. در واقع کشور همزمان با تحریم دشمن، گرفتار سوء مدیریت داخلی بوده است. مردم در هفت، هشت ماه گذشته، شاهد دستورهای پیاپی گرانی از سمت دولت، دپوی چندباره میلیونها تن کالا در گمرکات و بنادر، کمیابی کالاهای اساسی، و معضل مسکن و اجارهبها بودهاند.
🔻 ۳ - به نظر میرسد بخشی از سروصدا و هیاهو درباره میزان مشارکت، لاپوشانی ناکامی انتخاباتی و ضمنا تلاش برای ترمیم شکاف عمیقی است که در جبهه اصلاحات رخ داد و موجب عبور رسمی از تحریمیهایی مثل موسوی و برخی احزاب همسو شد. این همان شکافی است که در اثر ریزش پایگاه اجتماعی، ابتدا «شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان» (شعسا) را در بحبوحه انتخابات مجلس به انحلال کشاند و سپس در «نهاد اجماعساز اصلاح طلبان» (ناسا)، موجب دودستگی شد. این شکاف، میان آنهایی است که میخواهند زیر سقف ایران و جمهوری اسلامی باشند، و آنها که پا در مسیر بیبازگشت خیانت گذاشتهاند.
🔻 ۴ - خبر مهم انتخابات، تغییر ریل دولت به خدمتگزاری و اعتماد و اتکا به ظرفیتهای بزرگ کشور است. اما هیاهوی بزرگی به راه افتاده تا این خبر بزرگ را غیب کند یا از چشمها بیندازد. این پیروزی، به اندازه انتخابات مجلس و شاید بیش از آن ارزشمند است، بهویژه اینکه نرخ مشارکت در این دو سال، ۷ درصد افزایش یافته است. آقای رئیسی با وجود حجم بیسابقه تخریبها، به اندازه دو رئیسجمهور قبلی در اولین دوره انتخاب آنها (سالهای ۸۴ و ۹۲) رای کسب کرده؛ اما با وجه تمایز «رعایت اخلاق و انصاف». او فقیه و حقوقدانی متخلق است که به جای هوچیگری سیاسی، مبارزه واقعی با فساد دانهدرشتها کرده است. رئیسی همانقدر که به شخصیت محبوب ملی در این سالها تبدیل شده، مغضوب مفسدان دانهدرشت و کابوس شبانهروز آنهاست.
💠 چالشها و فرصتهای اقتصادی دولت سیزدهم
🔻فصل انتخابات تمام شد و اینک ملت با امید به بهتر شدن اقتصاد، منتظر شروع دولت جدید و تحقق وعدهها است؛ اما سؤال اصلی این است که رئیسجمهور منتخب ملت، از کجا و چگونه باید شروع کند؟!
🔹 نکات تحلیلی: بیشک مهمترین مسئله امروز کشور اقتصاد است و رئیسجمهور منتخب نیز میبایست بیشتر توان خویش را بر رفع معضلات اقتصادی متمرکز کند.
1- در یک شمای کلی از اقتصاد، میتوان ضعفها را به دو دسته تقسیم کرد:
الف) نظام اقتصادی: تحول در زمینه هدفمند کردن یارانهها، اصلاح نظام مالیات، بانك، گمرك، نظام توزیع، ارزشگذارى پول ملى و بهرهورى، باید محورهای اصلی طرح تحول نظام اقتصادی باشد.
ب) رویکردها: امروز در هیچ زمینه از مشکلات کنونیِ اقتصادی، فاقد برنامه و منابع لازم نیستیم. درواقع عمده مشکلات در مدیریت اجرایی و نظامِ رویکردی حاکم بر این مدیریت است. برای مثال در بخش تولید، یک تفاوت معنادار میان نگاه برونزا با اولویت رفع تحریم، یا نگاه درونزا با اولویتبخشی به حمایت از بنگاههای کوچک و مولد وجود دارد.
2- بههرحال اصلاح نظام اقتصادی و تغییر در رویکردها مستلزم برنامهای حداقل ۵ ساله است؛ لذا نمیتوان انتظار ایجاد تغییر فراگیر و بنیادین در کوتاهمدت در حوزه اقتصاد داشت. برآوردها نشان میدهد که برای ایجاد قدرت خرید سال ۹۲، نیازمند حداقل ۶ سال رشد اقتصادی بالای ۵ درصد هستیم.
3- در برهه کوتاهمدت یکساله، بزرگترین چالش دولت، کسری بودجه است. گزارش مرکز پژوهشها نشان میدهد کسری بودجه ۱۴۰۰ به میزان ۳۲۰ هزار میلیارد تومان خواهد بود که باید از پایه پولی تأمین شود که حتی در بهترین شرایط نیز ۱۷۵ هزار میلیارد تومان کسری بودجه برای دولت قابل پوشش نخواهد بود. درنتیجه این امر بهطورکلی آثار تورمی شدیدی به دنبال خواهد داشت.
4- بااینوجود تمامی مشکلات پیش رو، دورنمای نزدیک نشان از روشن بودن امیدهاست؛ تولید واکسن کرونا، شکست نظام تحریم، افزایش فروش نفت و ... همگی ازجمله مواردی است که اگر در کنار رفتارهای امیدآفرین قرار گیرند، میتواند جامعه را برای پذیرش تغییرات بنیادین آماده سازد.
نکته راهبردی: ایجاد تغییرات بنیادین در اقتصاد مستلزم تغییر رویکردها و اصلاح نظام اقتصادی در بلندمدت است؛ اما در کوتاهمدت نیز نکات امیدآفرین فراوانی وجود دارند که اگر در کنار رفتارهایی از جنس مبارزه با فساد، میان مردم بودن و درد دل آنها را شنیدن قرار گیرد، قطعاً میتواند کشور را برای نیل به اهداف عالی اقتصادی، امیدوار و آماده سازد.
♨️دلایل کاهش مشارکت چیست؟
یکی از سؤالاتی که این روزها در مورد انتخابات پرسیده میشود این است که چرا میزان مشارکت مردم در این انتخابات پایینتر از سایر انتخاباتها بود؟
🔻 برخی از دلایل مستند کاهش مشارکت به شرح زیر است:
1️⃣ درصد مشارکت در دورههای مختلف ریاست جمهوری بدین شرح است:
دوره اول ۶۷.۴۱ درصد، دوره دوم ۶۴.۲۳ درصد، دوره سوم ۷۴.۲۶ درصد، دوره چهارم ۵۴.۷۸ درصد، دوره پنجم ۵۴.۵۹ درصد، دوره ششم ۵۰.۶۶ درصد، دوره هفتم ۷۹.۹۲ درصد، دوره هشتم ۶۶.۷۷، دوره نهم ۵۹.۷۶ درصد، دوره دهم ۸۴.۸۳ درصد، دوره یازدهم ۷۲.۹۴ درصد، دوره دوازدهم ۷۳.۳۳ درصد و دوره سیزدهم ۴۸.۸ درصد.
2️⃣ عوامل متعددی برای کاهش میزان مشارکت نسبت به سایر انتخاباتها بیان میشود؛
🔸اول؛ عملکرد ضعیف آقای روحانی بزرگترین ضربه را به جمهوریت نظام و کاهش مشارکت زد و جمع زیادی از کسانی که در دوره قبل به وی رأی داده بودند را از شرکت در انتخابات منصرف کرد.
🔹دوم؛ در تمام نظرسنجیها میزان رأی منفی به آقای رئیسی بسیار پایینتر از سایر نامزدها بود و حتی بر اساس نظرسنجیهای قبل از انتخابات ۶۸.۱ درصد از افرادی که در سال ۹۶ به ابراهیم رئیسی رأی داده بودند، اعلام کرده بودند در انتخابات پیشرو شرکت خواهند کرد.
🔸سوم؛ وضعیت معیشت، تورم، رشد نقدینگی باعث نارضایتی بخشهایی از جامعه حتی حامیان سابق دولت شده بود. در نظرسنجی بسیج مشکلات روزافزون اقتصادی با حدود ۳۰ درصد مهمترین عامل تردید پاسخگویان برای شرکت در انتخابات بیان شد و ۲۸ درصد هم اعلام کردند که به خاطر عملکرد دولت فعلی در انتخابات شرکت نمیکنند. این نشان میدهد که مشکلات اقتصادی و ناکارآمدی دولت در کاهش مشارکت نقش داشته است و نمیتوان بهسادگی از کنار آن گذشت.
🔹چهارم؛ بیماری کرونا بهعنوان یک عامل مؤثر بر کاهش مشارکت نیز مؤثر است که در نظرسنجیها حدود ۲۸ درصد اعلام کرده بودند بر عدم مشارکت تأثیرگذار است.
3️⃣ در همه دورههای ۱۳ گانه ریاست جمهوری، میانگین مشارکت ۶۵ درصد بوده است و حدود ۳۰ درصد در همه انتخاباتها شرکت نداشتهاند؛ بنابراین عدم مشارکت بخشی از جامعه، صرفاً مربوط به این دوره از انتخابات مربوط نمیشود.
👈نکته پایانی:
همانگونه که در آمارها بیان شد، نباید کاهش مشارکت را تک علتی دنبال کنیم و دلایل مختلفی در بروز آن نقش داشتهاند. بااینحال، رئیسجمهور منتخب، رئیسجمهور همه ملت ایران است و باید از همه ظرفیتهای انسانی کشور بدون توجه به قطببندیهای سیاسی استفاده کند.
📌 یکبار برای همیشه....
قبل از انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ ادعای برخی رسانه های آن ور آبی و به دنبال آن ، برخی جریان ها و رسانه های داخلی این بود که آیت الله رئیسی، به عنوان رئیس جمهور تعیین شده است!
در این یادداشت ، برای روشن شدن این تردید ،چند شباهت و تفاوت را در ۵ انتخابات تاریخ جمهوری اسلامی( سال های ۶۸،۷۶، ۸۴،۹۲،۱۴۰۰) بررسی می نماییم.
1- در سه انتخابات ۷۶،۸۴،۹۲ در فضای سیاسی کشور، درست مثل انتخابات اخیر، اینگونه القاء شد که ناطق نوری، هاشمی رفسنجانی و قالیباف پیروز انتخابات هستند. اما نتیجه طور دیگری رقم خورد. شاید سئوال کنید که چرا آنان شکست خوردند؟ یکی از دلایل اصلی شکست این شخصیت ها آن بود که این افراد ، به عنوان نماد ادامه وضع موجود معرفی شدند . ناطق در سال ۷۶ ادامه دهنده راه هاشمی ، هاشمی در سال ۸۴ ادامه دهنده راه خاتمی و قالیباف ادامه دهنده راه احمدی نژاد معرفی شد.
مردم که در هر دوره ی ذکر شده، از روند اداره ی کشور و مشکلات آن خسته شده بودند، طبیعی بود که به نامزد منتقد وضع موجود رای بدهند. پس رقبای ایشان یعنی خاتمی در سال ۷۶، احمدی نژاد در سال ۸۴ و روحانی در سال ۹۲ پیروز انتخابات گردیدند.
حال باز می گردیم به انتخابات ۱۴۰۰ .
یکی از دلایل اصلی رای آوری جناب آقای رییسی ، انتقاد از وضع موجود و شعار ضد فساد و ضد ناکارآمدی ایشان بود. بنابر این براساس آنچه پیشتر بیان شد، طبیعی بود که مورد توجه مردم واقع شود.
حتی برخی تحلیلگران اصلاح طلبان ماه ها پیش از انتخابات و اصلا قبل از اعلام نامزدی آقای رییسی ، پیروزی وی را در صورت حضور در انتخابات پیش بینی می کردند. لذا این اطلاق که رییسی رییس جمهور از پیش تعیین شده است، بی معناست.
2- نکته دیگر اینکه پیروزی خاتمی در سال ۷۶ و رییسی در ۱۴۰۰ دارای شباهت ها و تفاوت هایی است. شباهت از این جهت که هر دو منتقد وضع موجود بودند و تفاوت در اینکه ، تیم رسانه ای خاتمی، انتخابات را در یک دو قطبی قرار داد و شایعه تقلب (بنویسید خاتمی ، می خوانند ناطق)، خطبه های مرحوم هاشمی ، پوستر سلام بر سه سید فاطمی، شعارهایی چون : جامعه مدنی، توسعه سیاسی و آزادی و... توانست با کسب ۲۰ میلیون ، پیروز انتخابات شود ولی ،رییسی در انتخابات ۱۴۰۰ نه از دوقطبی بهره ای برد و نه تیم رسانه ای او کار خاصی انجام داد! اما آنچه باعث پیروزی رییسی شد ، عملکرد مثبت او در قوه قضاییه و امیدواری مردم برای ریشه کنی فساد و نوید کارآمدی و بهبود اوضاع بود.
3- شباهت انتخابات ۱۴۰۰ با انتخابات ۶۸ نیز در این بود که پس از رحلت امام خمینی ره و انتخاب آیت الله خامنه ای به عنوان رهبری انقلاب اسلامی، عملا تمام نگاه ها به سمت رییس مجلسی رفت که یار امام و از السابقون انقلاب بود.
آقای هاشمی مطابق با پیش بینی ها پیروز انتخابات شد و کسی نگفت انتخابات مهندسی شده است!
در انتخابات ۱۴۰۰ هم به دلیل ناکارآمدی دولت روحانی و نارضایتی های مردمی، موجب شد مردم به آیت الله رئیسی که یکبار در سال ۹۶ به دلیل تخریب ها و ... از سوی روحانی ،از رفتن به پاستور جا مانده بود، اینبار عازم این ساختمان شود.
🔴 درسآموزی از انتخابات
🔹چرا انتخابات سیزدهمین دورهی ریاست جمهوری درسآموز است؟ مهمترین درسهای انتخابات چیست؟
🔹انتخابات ایران در حالی برگزار شد که مردم و کشور همزمان با چند رویداد و موضوع مواجه بودند.
۱)اعمال و تداوم سیاست فشار حداکثری آمریکا
۲)ناکارآمدی غربگرایان در دولت روحانی ۳)جنگ روانی دشمنان و بدخواهان برای تحریم انتخابات و کاهش مشارکت ۴)همهگیری بیماری کرونا به ویژه در موج چهارم
۵)گلهمندی و دلخوری فراگیر مردم از وعدههای دروغ و عملینشده
۶)شرایط بد معیشتی با بالاترین نرخ تورم طی هفتاد و پنج سال اخیر
۷) اختلال در فرآیند اخذ رای در هنگام برگزاری انتخابات
🔹در چنین شرایطی آگاه بودن مردم از وضعیت و مشارکت پنجاه درصدی آنان در انتخابات، درس عظمت ملت ایران بود که آن را به رخ جهانیان کشاند. سیلی محکم مردم به دشمنان، ضدانقلاب خارجه نشین و بدخواهان داخلی که مترصد براندازی بودند؛ یکی از درسهای مهم انتخابات بود. اعتماد مردم همزمان به فرآیند انتخابات و جریان انقلابی، برای تغییر وضع موجود، درس دیگر انتخابات بود. انتخابات این درسآموزی را داشت که گفتمان انقلاب همچنان برای حل مشکلات در جامعه معتبر است. انتخابات اخیر نشان داد مشارکت بیش از آنکه به دو قطبی سازیهای کاذب و غلط و همچنین رقابت سیاسی در انتخابات ربط داشته باشد به رضایتمندی اجتماعی وابسته است. و البته درسهای دیگر...که باید روایت شوند تا در تاریخ افتخارات انقلاب و مردم ثبت و ضبط گردد.
✍ دکتر رضا سراج
✡️ خاتمی؛ از عوامل عدم مشارکت
♨️ محمد خاتمی از سران فتنه گر جبهه اصلاحات در بیانیه ای که پس از برگزاری انتخابات صادر کرده، با پررویی هرچه تمام تر نظام را عامل عدم مشارکت مردم در انتخابات معرفی کرده است.
♨️ او که خود با تکرارهای بیجایش، از عوامل اصلی وضعیت فلاکت بار فعلی است، در این بیانیه دست پیش گرفته و با خودنمائی، از کسانی که در انتخابات حضور نداشتند سر تعظیم فرود آورده است.
♨️ خاتمی عدم حضور مردم در انتخابات را ناامیدی و دلسردی مردم از نظام تعبیر کرده است. این در حالی است که دولت مورد حمایت شخص او عامل دلسردی وعدم حضور مردم در انتخابات بوده است.
♨️ خاتمی در واقع باید نگران کلاه خود و هم حزبی هایش باشد. آراء فاجعه بار جبهه اصلاحات در انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر مؤید این امر است که غالب مردم از عملکرد اصلاح طلبان به شدت دلخور هستند.
♨️ به نظر می رسد خاتمی و یارانش به جای دادن بیانیه های این چنینی، برای جلوگیری از حذف کامل توسط مردم، باید فکری به حال وضعیت اسفناک اصلاح طلبان در اذهان اقشار خاکستری کرده و با بازساری خود و حرکت در درون نظام بتوانند در انتخابات های آینده حرفی برای گفتن داشته باشند.