eitaa logo
طلبه انقلابی
210 دنبال‌کننده
3.6هزار عکس
642 ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢 دلایل و اهداف حضور چین در سوریه 🔻 سفر وزیرخارجه چین به سوریه همزمان با مراسم تحلیف بشار‌اسد، رئیس‌جمهور این کشور که اولین سفر یک مقام چینی بلندپایه طی سال‌های اخیر به سوریه است، بحث‌ها و گمانه‌های بسیاری را درباره علل، اهداف و پیامدهای این سفر در پی داشته است. 🔻 اولین نکته این‌که زمان این سفر نشان از تأیید و حمایت دولت چین از انتخاب و استمرار حضور بشاراسد در جایگاه ریاست‌جمهوری دارد. 🔻 نکته دیگر این‌که چین زمانی در حال ورود به سوریه است که تقریباً جنگ و نزاع خاتمه یافته و زمان انجام پروژه‌های اقتصادی است. حجم قراردادهای امضا شده نیز حکایت از آن دارد که چینی‌ها به دنبال حضور گسترده اقتصادی در سوریه هستند. 🔻 البته در این ارتباط، این نکته حائز اهمیت است که بنا به تجربه می‌‎دانیم که چینی‌ها هنگامی در جایی سرمایه‌گذاری جدی خواهند کرد که از امنیت آن اطمینان حاصل کنند و اساساً در مناطق پرچالش این اقدام را انجام نمی‌دهند. بر‌این اساس نفس حضور جدی اقتصادی چین می‌تواند، حاکی از اخذ تضمین‌هایی از سوی کشورهای منطقه‌ای و قدرت‌های جهانی در مورد آینده سوریه باشد. 🔻 بحث بعدی این‌که از آن‌جایی که چین نیازی اقتصادی به روابط با سوریه ندارد پس طبیعی است از این حضور اهداف دیگری را دنبال می‌کند. در تحلیل این اهداف می‌توان گفت این حضور می‌تواند منجر به تغییراتی در سیاست داخلی و خارجی سوریه شود زیرا روشن است که چینی‌ها ملاحظاتی پیرامون این موضوعات داشته باشند. 🔻 بحث دیگر این‌که به نظر می‌رسد چین حضور خود در سوریه و ظرفیت ایجاد شده از آن برای سیاست‌خارجی‌اش را در حوزه رقابت کلان با قدرت‌های بزرگ به ویژه آمریکا هزینه خواهد نمود. 🔻 به عنوان جمع‌بندی می‌توان گفت با توجه به مشکلات جدی اقتصادی ایران و روسیه و نیاز چند‌صدمیلیاردی بازسازی سوریه و عدم اراده و خواست کشورهای منطقه‌ای و جهانی برای این منظور، حضور و اراده چین با عنایت به ظرفیت و توانایی آن امری مغتنم است و البته پیامدهایی برای محور مقاومت و ایران در آینده خواهد شد که نیازمند مراقبت و ظرافت بیشتری است.
⛔️نمک پاشی فرصت‌طلبان به زخم خوزستان/ حجاریان: اگر دولت متمایل به اصلاح‌طلبان از صندوق خارج نشود، مردم در شهرهای مرزی مسلح می‌شوند! 🔸لیدر جبهه اصلاحات به جای عذرخواهی از ۸ سال مدیریت اشرافی دولت مورد حمایت این جریان، در بیانیه‌ای آتش بیار معرکه شده است! خاتمی از موضع بالا نوشته است که انتقاد و اعتراض مسالمت‌آمیز حق مسلم شهروندان و مردم است. او ادامه داده است که باید جلوی برخوردهای خشونت‌آمیز گرفته شود و از گلوله استفاده نشود! 🔸خاتمی پس از پیروزی در انتخابات سال ۷۶ در حالی سفرش را به خاطر دیسک کمر به خوزستان لغو کرده بود که به مردم این استان وعده داد تا مساله آب را حل میکند؛ وی در پیامی گفته بود: برای من دردآور است که خوزستان در کنار پرآب‌ترین رودخانه‌های کشور و در کنار خلیج فارس هنوز از بی‌آبی و آب ناسالم رنج میبرد. من در اینجا به شما مردم عزیز قول میدهم که به یاری خداوند در طی یک سال آینده، آب آشامیدنی از گتوند به اهواز منتقل خواهد شد. 🔸بعد از آن وعده پوچ؛ مساله خوزستان در دولت اصلاحات فراموش شد؛ در آن روزها اصلاح طلبان به جای پرداختن به وضعیت معیشتی مردم مشغول دعواهای سیاسی و اقدامات ساختارشکنانه چون جمع‌آوری امضاء برای رفراندوم قانون اساسی شدند. جالب آنکه خاتمی دوباره در آستانه انتخابات سال ۱۳۸۰ یاد مردم خوزستان افتاده و در سفر به این استان بار دیگر وعده‌های قبلی را تکرار کرد! 🔸خاتمی پس از پیروزی در آن انتخابات بار دیگر خلف وعده کرده و پاسخ به مطالبات مردم را فراموش کرد. اصلاح طلبان پس از پیروزی مجدد به جای تلاش برای عمران کشور در مجلس تحصن کرده و نظام را به جنگ علنی فراخواندند. مدتی بعد در انتخابات سال ۸۴ مردم پاسخ این بی‌محلی و کم‌کاری‌ها را به اصلاح‌طلبان دادند. 🔸وضعیت بحرانی اصلاح‌طلبان و بی‌رغبتی جامعه از آن‌ها به‌گونه‌ای است که یکی از ژنرال‌های جنگ خیابانی این گروه اعتراف کرده است که مردم از دست ما به ستوه آمده‌اند. محسن آرمین اخیرا گفته است که گفتمان اصلاح‌طلبی دیگر راه‌گشای مردم نیست و در رفع موانع و مشکلات مردم قدمی برنداشته است. 🔸در تمامی مدتی که غربی‌ها پای خودشان را روی گردن مردم ایران گذاشته بودند؛ لیدر اصلاح‌طلبان حتی یک بیانیه در مخالفت با تحریم‌ها صادر نکرد، اما کافی است اقدامی ضدامنیتی در منطقه‌ای از کشور روی دهد تا سر و کله افراطی‌ها برای انجام اقدامات شیطنت‌آمیز و دمیدن بر آتش پیدا شود. 🔸ردپای اصلاح‌طلبان در خوزستان، سیستان و بلوچستان؛ چند اعتراض کارگری و نیز فشار به کانون وکلا و سازمان نظام پزشکی نشان می‌دهد؛ برخی تمایل دارند، وضعیت کشور در آستانه انتقال قدرت امنیتی شود. مدتی قبل سعید حجاریان گفته بود که اگر دولت متمایل به اصلاح‌طلبان از صندوق خارج نشود، مردم در شهرهای مرزی مسلح می‌شوند؛ تحرکات گروه تروریستی الاحوازیه و بیانیه خاتمی را باید در امتداد آن دستورالعمل دید./ مشرق
🔻 چند نکته پیرامون وقایع اخیر خوزستان 1️⃣ مشکل کم آبی خوزستان بصورت سراسری نیست صرفا برخی از نقاط استان خوزستان دچار کم آبی شدید شده اند که با باز شدن چند سد بالادست طی چند روز گذشته بخشی از مناطق مشکل کم آبی شون حل شده و مابقی مناطق هم ظرف یک هفته آتی مشکل شون برطرف خواهد شد. 2️⃣ بسیاری از ویدئوها ، تصاویر و اخباری که در فضای مجازی در حال انتشار هست مربوط به سالهای گذشته است و هیچ ربطی به اعتراضات فعلی مردم خوزستان ندارد. 3️⃣ در اکثر اعتراضات و تجمعات مردمی در طول چند روز گذشت اتفاق خاص امنیتی رخ نداده و در موارد محدودی با ورود اعضاء گروهک تروریستی الاحوازیه منجر به تیراندازی و خرابکاری گردیده که به سرعت هم از منطقه متواری شده اند. 4️⃣ نیروهای امنیتی مستقر در استان خوزستان صرفا برای جلوگیری از اتفاقات تلخی چون سناریوی کشته سازی تروریستها و آشوب و فتنه هستند و هرگز بر روی مردم اسلحه نکشیده اند و نه خواهند کشید. در اعتراضات اخیر تاکنون صرفا دو نفر کشته شده اند آن هم به دست اعضآء گروهک تروریستی الاحوازیه نه نیروهای امنیتی کشور و شب گذشته هم یک مامور نیروی انتظامی در ماهشهر به شهادت رسید 5️⃣ با توجه به برطرف شدن مشکل آب استان خوزستان در چند روز آینده و نیز شناسائی و دستگیری اعضاء گروهک الاحوازیه تا چند روز دیگر اعتراضات مردمی فروکش خواهد کرد و بار دیگر تیر فتنه گران داخلی و خارجی برای ایجاد بلوا در کشور به سنگ خواهد خورد . 6️⃣ سیاسیون سوء استفاده گری هم چون خاتمی و احمدی نژاد بهتره بجای بیانیه دادن و ریاکاری و بازی در پازل آمریکاییان به کارنامه مسئولیت خودشان نگاه کنند که مسبب چه مقدار از زخمها و محرومیتهای کشور بوده اند؛ آنها بدهکارتر از این حرفها هستند که حالا بخواهند مدعی مردمداری باشند . تکلیف تاجزاده و حجاریان و صادقی و امثالهم هم برای مردم بسیار مشخص و روشن است . 7️⃣ متاسفانه زخم ها و محرومیتهای استان خوزستان بسیار عمیق است و با اقدامات سطحی و زودگذر مشکلات این استان پهناور حل نخواهد شد . ان شاالله دولت آقای رئیسی با انتخاب یک استاندار جهادی،کارآمد،خلاق و انقلابی و همچنین توجه ویژه به مناطق محروم من جمله استان خوزستان در طول دوره ریاست جمهوری خود به صورت زیربنایی در صدد رفع مشکلات و محرومیتها باشد. ◀️ لذا نگران نباشید؛ ان شاالله این بار هم تیر فتنه گران به سنگ خواهد خورد.
⭕️ دروغ و افترا روش تکراری دشمن برای تحریف افکار عمومی 🔹 در این روزهایی که علمای استان خوزستان به پرچم‌داری آیت‌الله موسوی جزایری و همچنین حجت‌الاسلام‌والمسلمین موسوی فرد، نماینده ولی‌فقیه در خوزستان، در سطح کلان ملی، پیگیر مطالبات مردمی هستند، ضدانقلاب، برای تخریب وجهه مردمی علمای استان، از روش موهون دروغ و افترا استفاده کرده است. 🔹 درحالی‌که آیت‌الله موسوی جزایری، چندین سال است که از سمت امامت جمعه استعفا کرده، ایادی مزدور ضدانقلاب، با انتشار عکس نوشته‌ای با لوگوی خبرگزاری تسنیم، جملاتی سخیف را به رئیس شورای حوزه علمیه خوزستان منتسب کرده‌اند.
🚫قدرت رسانه را دست کم نگیرید ‼️تقریبا هفته اخیر ۹۸٪اخبار اینترنشنال سعودی، مربوط به شایعات و اخبار تحریک کننده برای خوزستان بود. 📛دقیقا همان سبکی که در آبان ۹۸ پیش گرفتند و از آرشیو فیلم و تصاویر کل تاریخ ایران و گاهی حتی فیلم های خارج از ایران بریدند و به مخاطب القای آشوب و ضایع شدن حق و استبداد نظام و... کردند. 📵بار دیگر این رسانه با قدرت بدنبال تحریک احساسات مردم شریف خوزستان و شهرهای مرز نشین هست. 🚷کم کاری مسیولین ناکارآمد و عدم تنبه لازم خاطیان بصورت ضرب العجل توسط مسیولین ذیربط کشوری از طرفی و کم کاری صدا و سیما در نقش آفرینی مثبت و کاسه داغتر از آش شدن سلبریتی های عاشق مطرح شدن هم از طرفی،دست بدست هم داده تا در این برهه حساس،کشور را بسمت نا آرامی سوق دهند. «رسانه قادر است، تقابل مردم با تفکر لیبرال و مدیریت رفاه طلب را بسمت تقابل با اصل نظام کشانده و در این فرصت ضربه خود را وارد کند» 💢چه کسانی و کی قرار است این وضع سامان را سامان دهند⁉️ 🌱دولت بعدی قطعا توان مقابله با این همه اوضاع بهم ریخته را حداقل در کوتاه مدت ندارد، و این امر محقق نخواهد شد تا زمانی که رسانه های خودی منسجم و هدفمند به میدان آمده و رسالت خـود را بدرستی انجام داده و مردم نیز سواد لازم مجازی کسب کنند. ⭕️و این امر هم با کار جزیره ای محقق نخواهد شد و این رسانه ها باید در پرتو یک کار تشکیلاتی بزرگ، و قدرت محتواسازی هدفمند وارد میدان شده و با مدیریت لازم، فضای مجازی را کنترل کنند. ♨️بحران فقط میدانی نیست،گاهی طوفان مجازی،سیلاب حقیقی میسازد.
⭕ یک کشته و ۱۴ زخمی طی تیراندازی مستقیم اغتشاشگران در ایذه 🔸️نبوتی، فرماندار ایذه با اشاره به تجمع مردم شهرستان در مرکز این شهر به دلیل مشکلات بی‌آبی خوزستان: 🔹️در پی این تجمع هادی بهمنی، جوان ایذه‌ای مورد اصابت گلوله اغتشاشگران قرار گرفت و پس از انتقال به بیمارستان به دلیل شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد. 🔹️کار شناسایی ضارب یا ضاربین این حادثه در دستور کار قرار دارد و پس از شناسایی عوامل برخورد قانونی با آنها صورت خواهد گرفت. 🔹️کشته شدن ۳ نفر دیگر در این حوادث تکذیب می‌شود و شایعه‌ای بیش نبود.
﷽ ⛔️شبهه:آقای اژه‌ای حتی فقیه هم نیست خود رهبری توی حکمشون واضح ایشون رو حجت‌الاسلام خطاب کرده اگر کسی مجتهد باشه آیت‌الله خطاب میشه ❇️پاسخ: 1⃣حجت‌الاسلام اژه‌ای سمت‌هایی داشته‌اند که شرط آن "اجتهاد" بوده، مثل وزارت اطلاعات و دادستانی کل کشور. 👈همچنین شرط ریاست قوه قضاییه بر اساس اصل ۱۵۷ قانون اساسی اجتهاد است. 👈در حکم انتصاب آقای اژه ای به‌عنوان رئیس قوه قضائیه، رهبر معظم انقلاب چنین آورده‌اند: جناب‌عالی را که علاوه بر صلاحیتهای قانونی، برخوردار از تجربه‌ی گرانبها و شناخت عمیق و سابقه‌ی درخشان در امر قضا میباشید، بر اساس اصل یکصد و پنجاه و هفت(قانون اساسی)، به ریاست قوه‌ی قضائیه منصوب میکنم. اجتهاد نیز یکی از شرایط و صلاحیت قانونی ریاست قوه قضائیه است. 2⃣ از عبارات امام خمینی و رهبر انقلاب مشخص است که ایشان مراجع و علمای بزرگ حوزه را آیت‌الله و غیر آن را حجت‌الاسلام می‌خوانده‌اند. مثلا با اینکه شرط ریاست دیوانعالی کشور و دادستانی کل کشور، اجتهاد بوده، اما امام خمینی شهید بهشتی و آقای موسوی اردبیلی را حجت‌الاسلام خطاب کرده‌است. 3⃣تا قبل از ۷۰ _ ۶۰ سال پیش هنوز القاب به همین‌ صورت به کار می‌رفت. مثلا موسس حوزه آشیخ عبدالکریم بود و فقیه تهران شیخ فضل‌الله نوری یا سیدضیاء عراقی و آسیدابوالحسن اصفهانی که مرجع عام شیعیان نیز بود.از حدود ۶۰ سال پیش و به صورت عرفی این رویه به وجود آمد که به مراجع آیت‌الله العظمی، به افراد مجتهد و مدرس درس خارج جاافتاده در حوزه علمیه، آیت‌الله، به طلاب درس خارج، حجت‌الاسلام و المسلمین و به طلاب سطح، حجت‌الاسلام گفته شود. در تاریخ شیعه تقریبا هیچ (شما بخوانید هیچ) قاعده‌ای برای این القاب وجود نداشته. بزرگترین علمای اسلام به اسم شیخ و سید و شهید و ... مطرح بودن. مثل شیخ طوسی، شیخ‌ انصاری، سیدمرتضی و شهید اول و ثانی. بعضی القاب تقریبا اختصاصی بودن؛ مثلا وقتی توی فقه میگن «آیت‌الله»، مخصوص علامه حلی است یا «شیخ‌الطائفه» مخصوص شیخ طوسی و «شیخ اعظم» مخصوص شیخ انصاری است.