eitaa logo
طلبه انقلابی
212 دنبال‌کننده
3.6هزار عکس
629 ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
28192200304961.pdf
4.69M
وصیت نامه تصویری سردار دلها.pdf
1_1386819084.pdf
2.75M
کتاب ام ابیها.pdf
💬 هلاکت عاملان شهادت دو تن از رزمندگان قرارگاه قدس در جنوب شرق کشور روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در اطلاعیه ای اعلام کرد: 🔹در پی شهادت مظلومانه دو تن از رزمندگان قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه شهیدان "مهران شوری زاده و محسن کیخوایی" حین انجام ماموریت به دست اشرار مسلح و مزدور استکبار جهانی، با اشراف اطلاعاتی قرارگاه، رزمندگان اسلام در عملیاتی دقیق، عاملان این جنایت را به هلاکت رساندند. 🔹در این عملیات غافلگیر کننده شرور معروف " مهراب شه بخش " و دو تن از هم‌دستان و همراهان وی که در ناامن سازی و سلب آرامش مردم منطقه جنوب شرق کشور فعالیت می‌کردند، و در آخرین جنایت خود، دو تن از مدافعان امنیت میهن اسلامی را به شهادت رسانده بودند، مورد هدف قرار گرفتند و به هلاکت رسیدند.
نقشه اتاق فکر فتنه در لندن "انتقام از آیت الله خمینی" بود 🔹سایت «جرس» به عنوان ارگان حلقه لندن و با مدیریت کدیور، در تاریخ 5 خرداد 1392، مقاله‌ای تحت عنوان «آیت‌الله خمینی در برابر آیت‌الله خمینی» منتشر کرد که ماهیت منافقانه سران جنبش سبز را بیشتر نشان می دهد. این مقاله خواستار انتقام از امام و رهبری به واسطه تحریف مکتب امام (ره) توسط امثال خاتمی و موسوی و برخی منسوبان به امام شده بود: 🔻"ما محتاج نظریه‌ای مناسب با فضای سیاسی برای گذار هستیم. این گذار باید بر گسل شکاف میان اطرافیان آیت‌الله خمینی رخ دهد. یک دسته از شاگردان آیت‌الله خمینی همراه آقای خامنه‌ای هستند. دسته دیگر در عوض، چند سال است (خصوصا پس از جنبش سبز) به دموکراسی‌خواهی ]!![ نزدیک می‌شوند. 🔻در این دسته موسوی و کروبی و خاتمی و هاشمی و بیت خمینی هستند. استراتژی ما باید مانور روی این شکاف باشد. باید کمک کرد تمایز این دو دسته هر روز واضح‌تر شود. در این دید نباید با آیت‌الله خمینی همان معامله‌ای را کرد که با آقای خامنه‌ای می‌کنیم. آقای خمینی را باید به عنوان بخشی از تاریخ نقد کرد، منتها توجه کرد که او به همراه بیتش همچون متنی است که دو قرائت هرمنوتیکی کاملا متضاد از آن می‌شود کرد... 🔻البته که دموکراسی تعریف مشخصی دارد و یحتمل، دموکراسی دینی بی‌معناست. با این حال آقای خمینی و مجموعه سخنان او در وضعیت کنونی سیاست ایران، حکم متن مقدس قرآن یا انجیل را دارد. در قرآن و انجیل هم آیاتی داریم که به خونریزی و قتل تشویق می‌کند و هم آیاتی که به رحمت و بخشش و نوعی انسان‌گرایی توصیه می‌کند. 🔻یک راه برخورد این است که نگاهی ذات‌گرا داشته باشیم و بگوییم این متون کلا تولیدکننده خشونت‌اند. یک راه دیگر هم همین است که همچون نواندیشان دینی بر آیات انسان‌گرایانه این متون مقدس بیشتر تاکید کنیم و به عنوان مثال آیات جهاد و خونریزی را تاویل کنیم (مثلا آنها را فقط مربوط به زمان خاص نزولشان بدانیم) در یک جامعه مذهبی روش دوم بیشتر جواب می‌دهد"! 🔹جرس در توضیح بیشتر می‌نویسد: 🔻«محتملا در وضعیت خاص ایران تا اطلاع ثانوی آیت‌الله خمینی حکم متن مقدسی را دارد که باید آن را به نفع خود تأویل کرد. هیچ اندیشیده‌ایم چرا عده زیادی در میان اندیشمندان دنیا از لاک گرفته تا مارتین لوتر و سروش و مجتهد شبستری کوشیده‌اند بگویند دین با دموکراسی یا حقوق بشر سازگار است، به جای اینکه بر تضاد این دو به نحوی ذاتگرایانه انگشت نهند؟ 🔻یکی از توجیه‌های مهم این رویکرد آن است که توجه شود دین از منظر هویتی برای بسیاری از انسانها مهم است، و بر این اساس بهتر است دموکراسی‌خواهان یا حقوق بشر دوستان به‌جای آنکه خود را در برابر دین قرار دهند، از نیروی آن استفاده کنند. هکذا است داستان آقای خمینی در وضعیت بغرنج کنونی ما در ایران... 🔻قرار نیست دموکراسی را با معیار خاتمی و هاشمی بسنجیم. البته که دموکراسی معیارهایی مستقل دارد. بلکه قرار است کوشش کنیم شکاف طرفدار دموکراسی- استبداد را عمیق‌تر کنیم. 🔻در این نگاه اصلاح‌طلبانی چون هاشمی یا خاتمی در حال شدن و تغییر به واسطه فشار از سوی بدنه حامی‌شان نگریسته می‌شوند نه هویت‌هایی لزوما ثابت. برای این شدن و تغییر البته آنان را باید مورد خطاب قرار داد و نقد کرد. تغییرات موسوی و کروبی پس از جنبش سبز، مثال‌های امکان چنان تغییری است.»
⭕️ دیدار روحانی و رهبر انقلاب به درخواست روحانی و با پیگیری‌های مکرر او انجام شده 🔻مهدی فضائلی، عضو دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری، در رابطه با دیدار اخیر رئیس‌جمهور سابق کشورمان با رهبر معظم انقلاب: 🔸 مقام معظم رهبری همواره دیدارهای متنوع و متعددی با افراد داشته و دارند. بعضی از این دیدارها، دیدارهای کاری با دولتمردان و فرماندهان نظامی کشور در دوره مسئولیت‌شان است و برخی دیگر از دیدارها با دولتمردان سابق یا حتی غیردولتمردان انجام می‌شود. 🔹دیدار دولتمردان سابق با مقام معظم رهبری یک امر مسبوق به سابقه‌ای است و بحث جدیدی نیست. 🔸 نکته دیگر این است که این دیدار به درخواست روحانی و با پیگیری‌های مکرر او انجام شد که البته جنبه کاری هم نداشت و به عبارتی نوعی تجدید دیدار بود. بحث‌هایی که در این دیدار مطرح شده، بحث‌های روز نبودند و در مجموع می‌توان گفت دیداری معمولی بوده است.
مکتب حاج قاسم. یکی از فرماندهان روسی به حاج قاسم خیلی علاقه‌مند شده بود. هر بار سری به مقر می‌زد و می‌دید سردار سلیمانی نیست، ناراحت می‌شد. به بچه‌ها سپرده بود هر وقت ژنرال سلیمانی آمد، او را باخبر کنند یا به سردار بگویند که او سراغش را گرفته است. یک بار که حاج قاسم آمد، به سردار گفتیم، فلانی جویای احوالت بوده و اصرار داشته شما را ملاقات کند. اول حاجی چندان جدی نگرفت. اما وقتی از اصرار او برای ملاقات شنید، گفت برویم لاذقیه به دیدارش. او در لاذقیه سوریه مستقر بود. سردار سلیمانی گفت که چون سوغاتی برایش نیاوردم، نمی‌شود دست خالی برویم. از بچه‌ها پرسید که چند فرزند دارد. بعد، هدیه‌ای برای خانواده‌اش تهیه کرد؛ شامل یک گردن‌بند برای خانمش و مقداری طلا برای دخترش. جلسه فرمانده روسی با حاج قاسم برگزار شد و بعد از پایان جلسه حاج قاسم به بچه‌ها گفت که من که رفتم، شما هدیه را به او بدهید. جالب اینجا بود که افسر روسی، مسلمان نبود، اما وقتی حاج قاسم قرار بود به خانه آنها در لاذقیه برود، همه را جمع می‌کرد. حاجی که خداحافظی کرد، بچه‌ها هدیه را به افسر روسی دادند. او با دیدن هدیه خیلی متعجب شده بود. چرا که تصور نمی‌کرد حاج قاسم با آن ابهت که یک فرمانده نظامی و مقتدر است، چنین هدیه‌ای بیاورد! خود افسر روسی تعریف می‌کرد که وقتی هدیه را به همسر و دخترم دادم، هر دو در کنار خوشحالی، متعجب شدند و گفتند: واقعا ژنرال سلیمانی چنین هدیه‌ای داده است؟ حاج قاسم با این کار، هم خود افسر روسی و هم خانواده او را تحت تأثیر قرار داد؛ تا جایی که افسر روسی حتی به نیروهای حاج قاسم در سوریه گفته بود که می‌خواهم هدیه‌ای به ژنرال سلیمانی بدهم. به نظر شما چه چیزی مناسب است و خوشحالش می‌کند؟ خلاصه اصرار می‌کند و می‌گوید که او هر چه بخواهد ما می‌دهیم. این اصرار به گوش حاج قاسم می‌رسد و سردار سلیمانی هم چون همیشه به فکر دفاع از مظلومان بود، به جای اینکه برای خودش چیزی طلب کند، برای جبهه مقاومت از افسر روسی چیزی خواست. حاج قاسم به بچه‌ها گفته بود، بگویید ۱۰۰۰ موشک کروز لازم داریم! شما این موشک‌ها را به ما بدهید تا از شما بخریم. افسر روسی هم در جواب درخواست حاج قاسم گفته بود که ۱۴۰ تا موشک کروز داریم که ۱۰۰ تا را به شما می‌دهیم و ۴۰ تا را برای خودمان نگه می‌داریم. او این موشک‌ها را که هر کدام ۷۰ هزار دلار قیمت داشت، به حاج قاسم هدیه داد و روسیه هیچ پولی بابت این موشک‌ها دریافت نکرد. یعنی هفت میلیون دلار. با این اقدام، نیروهای مقاومت مسلح شدند و رژیم صهیونیستی دیگر جرأت جولان دادن نداشت. این افسر روسی که اکنون فرمانده هوافضای ارتش روسیه است، زمانی که حاج قاسم به شهادت رسید، در کنار همسر و فرزندش با عکسی از سردار سلیمانی عکسی انداخته و آن را فرستاده بود تا از این طریق از شهادت حاج قاسم ابراز تأسف کرده باشد؛ به طوری که در زیر عکس‌شان نوشته بود «... ما هیچ کاری نتوانستیم انجام دهیم، اما ما را در غم خود شریک بدانید». احمد رونده ، مشاور فرمانده نیروی قدس سپاه
اگر حاج قاسم فضای مجازی داشتیم... ✍ سید علیرضا آل داود 🍃🌷رهبر حکیم انقلاب اسلامی‌روز گذشته در دیدار با خانواده شهید حاج قاسم سلیمانی با اشاره به حذف نام و محتواهای مرتبط با این شهید بزرگوار در فضای مجازی فرمودند: برخورد حذفی مستکبران با شهید سلیمانی در فضای مجازی نشانه ترس آنها حتی از اسم شهید و واهمه‌شان از رواج و تکثیر آن الگوی گران‌سنگ است. 🔻 در دنیای امروز، فضای مجازی زیر کلید مستکبران است و این واقعیت باید مسئولان فضای مجازی کشور را هوشیار کند تا به‌نحوی عمل کنند که دشمن نتواند به هر شکل و هر جا که اراده کرد، در فضای مجازی برخورد کند. ⭕️ دیروز یکی از مسئولان ارشد کشور در صفحه خود متن بسیار دقیقی زده بود مبنی اینکه " در کنار ابراز ارزشمند عاطفه و احساسات برای سردار دلها، سعی کنیم مقداری مثل او باشیم." ⭕️ حاج قاسم سلیمانی معتقد بود جنگ اگر ۳ بخش داشته باشد، ۱ بخش قسمت سخت و ۲ قسمت حوزه رسانه و عملیات روانی است. ⭕️ کار ویژه این شهید عزیز در حوزه تخصص خود یعنی جنگ ترکیبی تثبیت قدرت سخت انقلاب اسلامی و افزایش عمق راهبردی ایران اسلامی در منطقه و جهان بود. ⭕️ حاج قاسم در کنار مبارزه سخت، یک افسر زبده نرم افزاری نیز بودکه اندیشه مبارزه و فرهنگ مقاومت را در منطقه و جهان اسلام تعمیم بخشید و این حرکت به اسم رمز مقاومت و بیداری تبدیل شد. ⭕️اما در شرایط فعلی کشور متاسفانه به دلیل پشت گوش انداختن منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در مواجهه هوشمندانه با فضای مجازی بیش از ۲۲ سال است یک حاج قاسم سلیمانی فضای مجازی نداشته ایم که با اجرای دستورات امام جامعه کشور را از زیر تسخیر اینترنت آمریکایی و استعمار فرانو نجات دهد و آمریکایی های تروریست هر بار با اعمال حاکمیت سایبری خود(ذیل گلوبالیسم) به کشور ما با انواع فتنه ها و آسیب های شناختی - سایبری ضربه های سنگینی زده اند. ⭕️ حاج قاسم فضای مجازی باید پیش از جان آماده دادن آبرو برای انقلاب باشد تا بتواند از سد غربگراها و برخی دنیاطلبان بگذرد که نمونه آنرا در این سالها دیده ایم که آتش به اختیاران انقلابی توسط دوستان نادان و دشمنان داخلی و خارجی ترور شخصیت شده اند. ⭕️حاج قاسم ویژگی هایی داشت که باید حاج قاسم فضای مجازی هم آنها را داشته باشد نظیر اخلاص، ولایتمداری، سختکوشی، راهبرد بر گرفته از منویات امام (ره)و رهبری، سرعت عمل و بهنگام، بیان تاثیرگذار، روحیه انقلابی، تخصص، تدبیر در امور، مردمی بودن، جوانگرایی و‌... ⭕️ حال ما مانده ایم و تذکرات پی در پی امام امت درباره فضای مجازی ول که هر روز شاهد تسخیر قلب ها و ذهن های نوجوانان و مردم در این جنگ شناختی هستیم و چشم انتظار حاج قاسم فضای مجازی که در این نزاع تمدنی در این حوزه نیز شاهد شکسته شدن محاصره تبلیغاتی دشمن و تزریق امید در جامعه باشیم. ⭕️در این شرایط باید به تاسی از حاج قاسم که در میدان جنگ سخت یاور مظلوم بود و با ظالم می جنگید ما هم با راه اندازی رسانه های تراز انقلاب اسلامی به سرعت از مظلومین زیر بمباران تبلیغاتی دشمن با اخبار جعلی و پیام های مایوس کننده حمایت کرده و ظالمین را رسوا کنیم. ⭕️ در آخر نیز با تشکیل جبهه مقاومت رسانه و فضای مجازی در داخل و خارج کشور باید برای نشر و بسط مکتب سلیمانی زمینه ساز تربیت حاج قاسم های فضای مجازی را فراهم کنیم.
💬 توییت مهدی محمدی تحلیلگر سیاسی و مشاور رئیس مجلس درباره چرایی ترور حاج قاسم توسط امریکا 🔹"بعد از دو سال از آن ساعت هولناک به برخی سوال ها باید جواب داد. چرا امریکا در آن روز تصمیم به ترور حاج قاسم گرفت؟ پاسخی که مبتنی بر اطلاعات دقیق باشد هنوز نداریم. برخی مقام های امنیت ملی امریکا بعدها گفتند ناآرامی ها در لبنان و عراق، و سپس ایران، نقش جدی در این تصمیم داشته است. 🔹ارزیابی امریکا این بود که سیاست فشار حداکثری در ایران اثر کرده و زمان چندانی به پایان کار نمانده. یک مشاور جان بولتون بعدها گفته بود ما قاسم سلیمانی را به عنوان آخرین مرحله عملیات براندازی ترور کردیم. فکر می کردند قوی ترین رشته پیوند مردم و نظام باید بریده شود 🔹آشوب ها در ایران، عراق ولبنان امریکا را به این طمع انداخته بود که مقاومت در موقعیتی نیست که به این ضربه بزرگ پاسخی بزرگ بدهد.صهیونیست ها در ایجاد این اطمینان خاطر برای ترامپ نقش کلیدی ایفا کردند. کوشنر و نتانیاهو مشترکا وقت زیادی صرف کردند. گفته اند لیندسی گراهام هم موثر بود. 🔹ظاهرا یک بازیگر اصلی هم کنت مک کنزی(فرمانده سنتکام) بوده است. حاج قاسم کل حوزه ماموریت سنتکام را مختل کرده بود. هنوز به دقت نمی دانیم اما منابعی گوشه و کنار ادعا کرده اند او از جانب برخی سران عرب تطمیع شده بود تا تبعات این جنایت را کوچک جلوه بدهد. 🔹آخرین مشورت ها را آنطور که بعدها برخی منابع عربی گفته اند ترامپ با مشاوران انتخاباتی و سیاست داخلی اش کرده. احتمالا با هدایت کسانی مثل کوشنر به او گفته بودند این اقدام حمایت جمهوری خواهان را پشت سرش یکپارچه خواهد کرد و پروژه استیضاح قطعا شکست می خورد. 🔹حسادت به حاج قاسم میان کسانی که ضرب شست او را چشیده بودند در سراسر منطقه موج می زد. دشمنان بسیار داشت که هیچ یک جرئت سر برآوردن و رویارو شدن با او نداشتند.دیوانه ای مانند ترامپ فرصت مغتنمی بود که او را جلو بیندازند و کینه دیرین را عیان کنند. ائتلاف پنهان وبزرگی شکل گرفته بود. 🔹جمهوری اسلامی نام و‌نشان برخی از آن خائنان را می داند. تعداد بیشتری را هم تاریخ معرفی خواهد کرد. برخی قصاص شده اند، الباقی هم خواهند شد. درباره ساعت های پس از شهادت و تصمیم های بزرگ و تاریخی که گرفته شد و دگرگونی های عظیمی که رخ داد، جداگانه باید نوشت.
🛑 در این شرایط اقتصادی چه نیازی به فضا داریم؟! 🔹 ایران با سرعت ۷ کیلومتر بر ثانیه یک دستاورد موفق دیگر را در حرکت به سمت فضا به ثبت رساند. روز پنجشنبه (۹ دی‌ماه) ماهواره‌بر سیمرغ برای نخستین بار ۳ محموله تحقیقاتی را به‌صورت هم‌زمان به ارتفاع ۴۷۰ کیلومتری و با سرعت ۷۳۵۰ متر بر ثانیه به فضا پرتاب کرد. 🔹نکات تحلیلی: در این روزها که مشکلات اقتصادی در کشور بسیار برجسته می‌شود، بسیاری از پیشرفت‌های علمی کشور نادیده گرفته می‌شود و یا در مورد آن به جوسازی رسانه‌ای پرداخته می‌شود، برای همین لازم است که نسبت پیشرفت در عرصه فضا با پیشرفت اقتصادی و حتی علمی کشورمان تبیین گردد: ۱- امریکا در سال ۱۹۶۱ و در بدترین شرایط اقتصادی، هیجده و نیم میلیارد دلار در صنعت فضایی سرمایه‌گذاری کرد و اکنون هم اولین کشور در عرصه سرمایه‌گذاری در فضا است. آمریکا در حال حاضر سالانه حدود هشت میلیارد دلار صرف مأموریت‌های فضایی می‌کند که این رقم در طول ۵۰ سال گذشته به بیش از ۴۸۰ میلیارد دلار رسیده است. ۲- در سال‌های گذشته به‌واسطه تحریم، ماهواره‌ها از مناطق ممنوعه فعالیت ایران بودند و حتی در دولت سابق بودجه این بخش به شکل محسوسی کاهش یافت، این در حالی است که ارزش تصاویر ماهواره‌ای ۳۰ برابر هزینه اولیه آن است؛ البته این رقم در شرایط غیرتحریم برآورد می‌شود؛ در شرایط تحریم رقم‌ها چند برابر محاسبه می‌شود. ۳- ماهواره یکی از صنعت‌های برتر است و موفقیت‌های بزرگ در حوزه‌های نظامی، مخابراتی، ارتباطی حتی کشاورزی و صنعتی وابسته به آن است. اهمیت حضور در این فضا به‌گونه‌ای است که اگر در آینده کشوری در فضا حضور نداشته باشد، نمی‌تواند در زمینه‌های حمل‌ونقل، اکتشافات معدنی، کشاورزی، آب و حتی امنیت ملی حرفی برای گفتن داشته باشد. ۴- ایران در ۱۰ سال گذشته توانسته است به چرخه کامل فناوری فضایی دست پیدا کند که شامل ساخت ماهواره، پایگاه پرتاب و پرتابگر، ایستگاه دریافت، کنترل و داده می‌شود. نکته راهبردی: متخصصان کشورمان در تلاش برای دستیابی به مدار ۳۶ هزار کیلومتری و ارسال اولین کپسول حامل انسان تا سال ۱۴۰۴ به فضا هستند و تا پایان سال جاری سند جامع توسعه هوافضای کشور هم به تصویب خواهد رسید و دیگر مانند گذشته شاهد تحت تأثیر فشارهای غرب قرار گرفتن برای متوقف کردن پیشرفت‌های فضایی را نخواهیم بود. این نکته را باید توجه داشته باشیم که واقعاً کشور با سختی‌ها و مرارت‌ها و در شرایط تحریمی به این نقطه رسیده که در ردیف ۹ کشور فضایی جهان، رتبه نخست منطقه، ساخت بیش از ۹۰ درصد قطعات ماهواره در داخل و پایگاه فضایی کاملاً بومی است.
🔶 *موشکی که جلوی چشم رهبر انقلاب از زیر دریا پرتاب شد* 🔸محمد طهرانی مقدم، دبیرکل اجلاس بین‌المللی مجاهدان در غربت: 🔸چند سال قبل، رهبر انقلاب در عیادتی که از مادر شهید طهرانی مقدم داشتند فرمودند: 🔸می‌خواهم خاطره‌ای از شهید طهرانی مقدم بگویم که تا حالا نگفته‌ام. 🔸 رهبر انقلاب فرمودند یک‌بار حاج حسن دست ما را گرفت و به بندرعباس برد. آنجا سوار قایق شدیم و به وسط آب رفتیم. بعد دیدیم یکهو یک موشک از وسط آب بیرون آمد. من با تعجب به حاج حسن گفتم قضیه این موشک چیست؟ گفتند مگر شما نگفتید اگر روزی لازم شد ناوهای متجاوز را بزنید. 🔸 شهید ما می‌گفت: این موشک‌ها تیر غیب هستند که معلوم نیست از کجا می‌آیند، ولی آنجایی که باید، می‌روند. به ‌یاد دارم کشورهای حوزه خلیج ‌فارس‌ مصوبه‌ای نسبت به جزایر سه‌گانه ما داشتند. حاج حسن از این موضوع ناراحت شد و در جنوب کشور تونل های بزرگ موشکی درست کرد که فقط یکی از آنها رسانه‌ای شده است، حال اینکه از این تونل‌ها فراوان در کشور موجود است. 🔸 بعد از حفر تونل بود که وزیر خارجه عمان دستپاچه به ایران آمد و گفت ما مسلمان هستیم چرا موشک‌هایتان را به‌سمت ما نشانه رفته‌اید؟ حاج حسن هم پیغام داد: «بگویید پس آن غلطی که کردید چه بود».
🔴 شهیده ی مبارزه با تحریف 🔷جریان تحریف زمانی وارد عمل می شود که تلاش هایش برای ازبین بردن جریان مقابل با شکست روبرو شده،لذا تلاش می کند با تفسیرهای انحرافی،جریان حق را از مسیر اصلی خارج نماید. 🔷 در صدر اسلام نیز دشمنان اسلام و پیامبر زمانی که نتوانستند، حق و حقیقت را نابود کنند،با نفوذ به بدنه اصلی اسلام تلاش کردند،پیامبر و دین اسلام را با تحریف به مسیر دلخواه خود رهنمون سازند،فلذا بزرگترین اقدام این جریان،تحریف واقعه ی عظیم غدیرخم و اعلام رسمی وصایت و جانشینی امام علی(ع)،توسط رسول اکرم ص می باشد. 🔷 در این شرایط حضرت فاطمه زهرا(س) که به خوبی از هدف جریان تحریف آگاهی داشت به ایستادگی در مقابل جریان ولایت ستیز پرداخت و با آنان مبارزه نمود و در راه اثبات جریان غدیر از روش های مختلف استفاده کرد تا بتواند صدای حقانیت اسلام را به گوش همه ی مسلمانان برساند و آنان را از خواب غفلت بیدار نماید. راهکار مبارزاتی حضرت زهرا(س) مقابله با تبلیغات دشمن و بصیرت دادن به مسلمانان بود. 🔷 فاطمه سلام الله علیها با بینشی عمیق و آگاهانه دریافته بود که در آینده خسارت های سنگینی به خاطر انحراف رهبری متوجه اسلام و مسلمانان خواهد شد و شاید این اندوه و رنج بیش از تمامی مصائب و ستم هایی که بر او رفته بود عمق جانش را می گداخت. او می دانست که پدر و همسر گرامیش برای به ثمر نشستن اسلام چه رنج ها که نکشیده و چه عزیرانی که از دست ندادند. همه ی این تلاش ها و ایثارها برای حاکمیت اسلام راستین و گسترش عدل و داد بود که تنها در سایه ی پرچم امامت ادامه ی آن ممکن بود. 🔷 دخت پیامبر به از دست رفتن موقعیت ظاهری اجتماعی علی علیه السلام در مسئله ی خلافت نمی اندیشید. بدون خلافت هم خاندان ایشان از جایگاه رفیع مادی و معنوی برخوردار بودند.دغدغه ایشان امانت الهی بود که در غدیر خم رسماً به عهده ی علی(ع) و خاندانش واگذار شده بود.لذا برای بازگرداندن خلافت به مسیر اصلیش از همان روزهای آغازین مبارزه ی مسالمت جویانه ای را آغاز کرد. 🔷 در روزگارى که دیگران به شدّت بر اوضاع مسلّط بودند و اجازه مخالفت و نفس کشیدن به کسى نمى دادند، حضرت زهرا(س) با تمام قدرت به دفاع از حق غصب شده على(ع) برخاست و صریحاً فریاد کشید که خلافت از على(ع) غصب شده است. هنگامی که می خواستند امام علی(ع) را با اجبار برای بیعت به مسجد ببرند حضرت فاطمه(س) پشت درآمد تا آنان به احترام حضرت فاطمه(س) شرم کنند و برگردند. اتفاقا کسانی که در جلو جمعیت بودند وقتی فهمیدند حضرت فاطمه(س) پشت در است. دست نگه داشتند و با صدای بلند گفتند فاطمه پشت در است. اما از آخر جمعیت دستور داده شد «و ان کانت؛ اگر چه او [ فاطمه] باشد.» آن جا بود که آن واقعه جان سوز اتفاق افتاد. و دشمنان غاصب انتقام خود را از فدایی ولایت گرفتند. (ر.ک: ابی قتیبه الامامه و السیاسه، ج ۱، ص ۳۰، العقد الفرید، ج ۵، ص ۱۲) ✅ اگر مبارزات سیاسی فاطمه زهرا (س) در دفاع از حریم امامت و ولایت نبودند جریان تحریف در همان «سقیفه بنی ساعده» به جریان امامت خاتمه می داد. دخت نبی اکرم دفاع جانانه ای از ولایت امیرمؤمنان نمود و در این راه، مشتاقانه جام پرافتخار شهادت را سر کشید و افتخار اولین شهید راه ولایت و مبارزه با جریان تحریف را تا ابد به نام خود ثبت کرد.
⁉️مذاکرات به کدام سو می رود؟ ☢ در شرایط حاضر چهار سناریو را برای آینده مذاکرات می توان متصور بود: 1⃣- حل اختلافات فیمابین و رسیدن به یک توافق زودرس و سریع. 2⃣- احتمال انجام توافق بدون تعیین بازه زمانی مشخص با توجه به اختلافات موجود. 3⃣- نرسیدن به توافق با توجه به اختلافات موجود و حفظ برجام با ویژگی های فعلی. 4⃣- بن بست گفت و گوها و فروپاشی برجام. ✅ برای آینده پژوهی مذاکرات آنچه حائز اهمیت است، شناسایی پیشران‌های مؤثر در تداوم یا توقف مذاکرات است؛ که مهم‌ترین پیشران‌ها عبارتند از: 1⃣- چگونگی بازیگری 1+4: اینکه تا چه میزان خط مشی و مواضع این دولت‌ها برای حل منصفانه برجام باشد، تأثیر بسیاری بر روند موفقیت‌آمیز گفت‌وگوها دارد چرا که روند رفتار طرف‌های غربی برجام، به طور مشخص فرانسه فراز و نشیب زیادی داشته است. 2⃣- اقدامات کنشگران مؤثر غیربرجامی: کشورهای عربی منطقه، به ویژه عربستان سعودی و امارات، رژیم صهیونیستی و جریان‌های ضدانقلاب خارج‌نشین سه دسته از کنشگرانی هستند که میل شدید در تأثیرگذاری بر کیفیت نتیجه توافق وین دارند. این بازیگران اهرم‌های قابل توجهی برای تأثیرگذاری بر کاخ سفید، کنگره آمریکا و دولتمردان اروپایی دارند. 3⃣- میزان اراده کاخ سفید برای توافق: چند عامل در آمریکا می تواند موجب تسریع یا تعویق در نتیجه مذاکرات شود: 👈 اول، میزان تلقی تهدید از قابلیت‌های هسته‌ای ایران و اضطرار زمانی برای مهار آن از طریق دیپلماسی. 👈 دوم، میزان تداوم فشار حداکثری ترامپ برای تأثیرگذاری بر نتایج مذاکرات وین. 👈سوم، میزان اراده کاخ سفید برای رفع همه تحریم‌ها و ارائه تضمین. 👈 چهارم، میزان توانایی مدیریت کنگره آمریکا. 👈 پنجم، میزان تأثیرپذیری از بازیگران مزاحم منطقه‌ای و… 4⃣- اراده و خواسته‌های ایران و دیپلماسی هسته‌ای آن: تیم ایرانی در مذاکرات فعلی تلاش کرده است راهکارهای عملی برای حل اختلافات ارائه دهد ولی باید دید که بازیگران مقابل چه پاسخی به این حسن نیت ها می دهند. 🔜 باید منتظر ماند.