سید محمد موسوی خویینیها :
من بشخصه یکی از مواردی که در مورد آن بارها با آقای هاشمی صحبت میکردم بحث قانون بود. ایشان معتقد بود کار باید راه بیفتد "برای راه افتادن کار میشود قانون را دور زد".
در انتخابات سال 76 یکوقت متوجه شدیم خبرهایی میآید که بالاخره میخواهند یکجوری بازی انتخابات را بههم بزنند و بناست همان کسی را که میخواهند روی کار بیاورند. من و آقای کروبی رفتیم خدمت آقای هاشمی. آقای هاشمی در پاسخ گفت: "اتفاقا من با آقای خامنهای اینجا اختلاف نظر دارم. آقای خامنهای نظرش این است که باید انتخابات خیلی پرشور باشد و مردم همه بیایند و هرچه مردم بیشتر بیایند بیشتر تأیید نظام است اما من میگویم «شما بگویید نظرتان چهکسی است ما همه میرویم کار میکنیم که همان بشود»".
✅ پشت_پرده برگزاری همایش لهستان چیست؟
🔹اندیشکده آمریکایی شورای روابط
خارجی(CFR) اهداف آمریکا از برنامه ریزی همایش بینالمللی ضد ایرانی را در ۲۴ بهمن ماه متمرکز بر سه مورد ذیل کرده است:
1️⃣ تمرکز بر روی #تحریم ها و افزایش فشارهای اقتصادی بر ملت ایران
2️⃣ حمایت از ائتلاف سازی ضد ایرانی با محوریت تشکیل ناتوی عربی.
3️⃣ حل و فصل مسأله فلسطین با هدف ایجاد یک اتحاد قوی بین قوای عبری-عربی در مقابل ایران
🔴 مختصاتی از فتنه 98 با تحرکات اصلاح طلبان
🔹🔸چند روز قبل سعید حجاریان تئوریسین اصلاحات طی یادداشتی در یک سایت اصلاح طلب وعده اغتشاش از جنوب تا شمال تهران را داد!
♦ حجاریان مصر است با القای این نکته که "جامعه پایین شهر در آستانه شورش برضد حاکمیت است" و با اشاره به مشکلات اقتصادی و بیکاری و کوچک شدن طبقه متوسط جامعه و کینه ساکنان جنوب تهران نسبت به صاحبان ثروت و سرمایه ی ساکنان شمال تهران و محدوده "میدان انقلاب به بالا از بروز یک آشوب و اغتشاش سراسری از جنوب تا شمال تهران علیه حاکمیت خبر دهد!
♦ به نظر می رسد فتنه 98 بدست جریان اصلاحات در حال کلید خوردن است؛ بویژه اینکه خبرهایی مبنی بر تحرکات و شبکه سازی اصلاح طلبان در مناطق پایین شهر تهران با محوریت سعید حجاریان به گوش می رسد.
♦بعنوان مثال می شود از ارتباطات مستمر و گعده های سیدعلی صنیع خانی و علی ربیعی با فعالین و چهره های خوشنام، شاخص و فعال در محلات مختلف مناطق پایین شهر تهران در هفته های اخیر یاد کرد.
♦ظاهرا استراتژی "فتح سنگر به سنگر" نهادهای حاکمیتی، دولتی و سازمانی که در سالهای اخیر از سوی حجاریان مطرح شده بود، با "فتح سنگرهای مردمی"، موسسات خیریه و NGO های مستقل بدست اصلاح طلبان در حال تکمیل است تا راه برپایی فتنه ای جدید و اردوکشی خیابانی در سال 98 هموار شود.
🔴افشاگری بیسابقه موسوی خویینیها؛ رهبری به دنبال مشارکت بیشتر ولی هاشمی به دنبال مهندسی انتخابات بود
رئیس شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز در گفتوگو با ایرنا:
🔹 من به شخصه یکی از مواردی که در مورد آن بارها با آقای هاشمی صحبت میکردم بحث قانون بود. ایشان معتقد بود کار باید راه بیفتد برای راه افتادن کار میشود قانون را دور زد."
🔹 در انتخابات سال 76 یک وقت متوجه شدیم خبرهایی میآید که بالاخره میخواهند یک جوری بازی انتخابات را بهم بزنند و بناست همان کسی که میخواهند روی کار بیاورند. من و آقای کروبی رفتیم خدمت آقای هاشمی. آقای هاشمی در پاسخ گفت: اتفاقا من با آقای خامنهای اینجا اختلاف نظر دارم. آقای خامنهای نظرش این است که باید انتخابات خیلی پرشور باشد و مردم همه بیایند و هر چه مردم بیشتر بیایند بیشتر تایید نظام است اما من میگویم شما بگویید نظرتان چه کسی است ما همه میرویم کار میکنیم که همان بشود.
🔹آقای هاشمی هیچوقت در عمرش در خط اعتدال نبود. ایشان در آن تقسیمبندی اولیه یکی از عناصر کاملا برجسته جناح چپ بود. از یک مقطعی، قدری صحبتهایش را تغییر داد و کمکم از جناح چپ فاصله گرفت و به راست نزدیک شد. صحبتهای ایشان در خطبههای نمازجمعهاش نشان میدهد چپ رادیکال بود.
در لینک زیر بخوانید👇
https://tn.ai
✅ شکستی که خبر از قدرتمندی ایران می دهد
کشورهای صاحب فناوری های نوین از جمله صنعت ماهواره ای و موشک های ماهواره بر تجربه های فراوانی از پرتابهای موفق و ناموفق در این عرصه دارند و کشورهای که در این حوزه سابقه کمتری دارند احتمال خطاهای آنها بیشتر خواهد بود.
قدیمی تر ها به یاد دارند که در دهه ۸۰ میلادی آمریکا فضا پیمای چلنجر خود را با ۷ نفر فضانورد به فضا فرستاد اما پس از ۷ دقیقه پرتاب آن، این فضا پیما منفجر شد و اثری هم از فضانوردان آن باقی نماند، اما کسی دانشمندان فضایی آمریکا را ناامید نکرد و آن شکست مقدمه موفقیت های بعدی آنها شد.
هرچند ما از از عدم موفقیت ماهواره دانشگاه امیرکبیر در قرار گرفتن در مدار ناراحتیم، اما به دانشمندان خود افتخار می کنیم و مطمئنیم این شکست مقدمه قدرتمندی ایران در عرصه فضایی است، مگر چند کشور در دنیا هستند که جرات و دانش ورود به حوزه پرتاب ماهواره به فضا دارند!🇮🇷
🔴چرایی ترافیک دیپلماتیک در عراق
🔹پایگاه اطلاعرسانی بغداد الیوم به نقل از یک منبع سیاسی عالیرتبه و مطلع که نخواست نامش فاش شود اعلام کرد: علت اصلی این تکاپوی دیپلماتیک آن است که #عراق در حال ورود به مرحله بازسازی بسیار وسیعی میشود که در رأس آن بازسازی شهرهای آزادشده از دست داعش قرار دارد و هدف اصلی هیأتهای عالیرتبه عربی و بینالمللی که به این کشور سفر میکنند نیز به دست آوردن سهمی از این پروژهها است. به گفته این منبع آگاه، این پروژهها قرار است از امسال کلید خورده و تا سال ۲۰۳۰ نیز ادامه پیدا کنند.
🔸او در مورد برنامههای دولت عراق در این رابطه هم گفت: شرکتهای عربی قرار است در اجرای پروژهای زیربنایی در شهرهای آزادشده همکاری داشته باشند در حالی که طرفهای غربی از جمله آمریکایی، فرانسوی و بریتانیایی در کنار ایران، پروژههای برق و تولید انرژی را در سطوح مختلف آن عهدهدار خواهند شد.
✅ شکستی که خبر از قدرتمندی ایران می دهد
کشورهای صاحب فناوری های نوین از جمله صنعت ماهواره ای و موشک های ماهواره بر تجربه های فراوانی از پرتابهای موفق و ناموفق در این عرصه دارند و کشورهای که در این حوزه سابقه کمتری دارند احتمال خطاهای آنها بیشتر خواهد بود.
قدیمی تر ها به یاد دارند که در دهه ۸۰ میلادی آمریکا فضا پیمای چلنجر خود را با ۷ نفر فضانورد به فضا فرستاد اما پس از ۷ دقیقه پرتاب آن، این فضا پیما منفجر شد و اثری هم از فضانوردان آن باقی نماند، اما کسی دانشمندان فضایی آمریکا را ناامید نکرد و آن شکست مقدمه موفقیت های بعدی آنها شد.
هرچند ما از از عدم موفقیت ماهواره دانشگاه امیرکبیر در قرار گرفتن در مدار ناراحتیم، اما به دانشمندان خود افتخار می کنیم و مطمئنیم این شکست مقدمه قدرتمندی ایران در عرصه فضایی است، مگر چند کشور در دنیا هستند که جرات و دانش ورود به حوزه پرتاب ماهواره به فضا دارند!🇮🇷
🚩 زاکانی: بیگانه پرستان مافیایی پنهان در کشور هستند/ تاجزاده: اصلاحطلبان و اصولگرایان قدرت رفع مشکلات را ندارند.
علیرضا زاکانی در مناظره با مصطفی تاجزاده درباره حوادث سالهای 78 و 88:
🔹 ثروت اندوزان، قدرت طلبان و بیگانه پرستان امروز مافیایی پنهان کشور هستند و پیوندهایی با سایر حوزهها مانند اقتصادی، سیاسی، اجتماعی برقرار کردند و به نیازهای جامعه توجه ندارند و به دنبال اهداف خاص خود هستند.
🔹 پیوستگی قدرت و ثروت در کشور بیداد میکند و حادثهای که در سال 77 و 88 رخ داد حلقههای مفقوده همین جریان است.
🔹 برخی از آنهایی که دم از آزادی میزنند دیکتاتور هستند و اسم آزادی را لقلقه زبانشان میکنند تا به اهدافشان برسند.
🚩مصطفی تاجزاده:
🔻ما باید برای کشف حقیقت و کسب تجربیات وقایع تاریخی را بدون تسامح بازگو کنیم ولی درباره آینده به حداکثر تسامح اعتقاد دارم چرا که مشکلات کشور آنقدر زیاد شده که اصلاح طلبان و اصولگرایان نمیتوانند به تنهایی از پس حل این مشکلات برآیند.
🚩 محسنیاژهای: میتوان دادگاههای علنی را رسانهای کرد/قوهقضاییه لوازم "استقلال" را در اختیار ندارد
سخنگوی قوهقضاییه در برنامه "بدون توقف" :
🔹اعتقاد داریم هر دادگاه علنی میتواند پخش رسانهای شود، مگر اینکه صدا و سیما و مردم نیاز نداشته باشند.
🔹کانون کارشناسان ربطی به ما ندارد ما فقط رنج آن را میکشیم/ در مواردی کارشناسیهایی وجود دارد از منفی 600 میلیارد تومان تا مثبت 2 هزار میلیارد تومان کارشناسی کردند شما ببینید فاصله از کجا تا کجا است؟
🔹قوه قضاییه در قانون اساسی قوه مستقلی است، اما لوازم استقلال آن را ندارد کما اینکه قوه قضاییه اختیارات خوب و قابل توجهی دارد.
🚩 رشوه ۲.۵ میلیاردی حسین هدایتی به عضو هیئتمدیره بانک سرمایه
🔹صبح امروز جلسه محاکمه متهمان ردیف اول تا سوم پرونده بانک سرمایه به اتهام اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور از طریق خیانت در امانت به ریاست قاضی اسدالله مسعودیمقام در دادگاه ویژه مفاسد اقتصادی آغاز شد.
نماینده دادستان:
🔸47 درصد سهام بانک سرمایه متعلق به صندوق فرهنگیان و 37 درصد مربوط به مجموعه گروه ریختهگران است.
🔸این دو مجموعه سهامداران عمده بانک سرمایه را تشکیل میدهند و این موضوع منتج به این شده است که این دو گروه با اعمال نفوذ در هیئتمدیره بانک سرمایه، اقدام به پرداخت وامهای کلان و غیرقانونی شده است.
🔸 تعدادی از این مدیران بابت این کار رشوه و تسهیلات دریافت کردهاند ازجمله یاسر ضیایی معاون وقت بانک بابت اعطای وام 130 میلیارد ریالی بدون وثیقه، 25 میلیارد ریال از محل تسهیلات مذکور دریافت کرده و اکنون نیز در خانه حسین هدایتی اقامت دارد و مدیرعامل شرکت لولهنورد اهواز است.
🔸اعطای وام 600 میلیارد ریالی به حسین هدایتی توسط پرویز کاظمی عضو هیئت مدیره وقت بانک سرمایه که در ازای پرداخت این وام، کاظمی به عضویت هیئتمدیره استیلآذین درآمده است.
🔸حجم کلی تخلفات این پرونده، 29 هزار میلیارد و 354 میلیون و 880 هزار ریال است.
🚩 دادستان تهران: ۳ متهم گرانی کاغذ از کشور فرار کردند
جعفری دولتآبادی:
🔹تعداد متهمان ارز واردات کاغذ به ۱۴ نفر رسیده است
🔹حجم تخلفات این گروه یک هزار و 700 میلیارد بود که البته بعد هم اذعان شد، گستردهتر هم هست.
🔹در این پرونده افراد 150 میلیون دلار ارز گرفتند و چند خانم شرکت را تاسیس و کارت بازرگانی تهیه کردند و بعد از دستگیری هم گفتند اصلا چیزی نمیدانیم و در جریان نبودهایم
🔹در فضای مجازی 90 عنوان مجرمانه داریم
🔹نمونههای زیادی بوده که با یک شایعه جامعه را بهم میریزند. مثلا با یک ادعای شکنجه تمام قوا را درگیر خود میکنند.
🔹درباره پتروشیمی یک پرونده مهمی در دست بررسی داریم که در این پرونده بحثهای مختلفی مطرح است. در ابتدا ارزها را نمیدادند. دو صرافی معروف به همراه 15 صرافی دیگر ارزها را به سیستم نیمایی نمیداند که حدود 8 میلیارد دلار بود که بعد از گزارش رئیسجمهور وضعیت بهتر شد. پرونده در نیمه راه است و امیدواریم زودتر به سرانجام برسد.
🔹درباره مفاسد اخیر و ساختوسازهای در لواسان مورد تأیید مرجع قضایی نیست. پروندهای به دادگاه لواسان در این زمینه وارد نشده است.
صرفاً جهت اطلاع..
🔴بیژن زنگنه برای محکوم کردن بابک زنجانی حدود یک میلیارد تومان هزینه کرده است.
🔹۲۳ دی ۹٧ | محسنیاژهای، معاون قوه قضاییه در برنامه بدون توقف شبکه سه سیما: شرکت نفت در پرونده بابک زنجانی، ۴ وکیل داشت که هر کدام از آنها ۲۴۰ میلیون پول گرفتند|ایسنا
🔸۲٧ مهر ۹٧ | حسن خسروجردی، از فعالان حوزه تجارت نفت و مسئول اتاق ایران و آفریقا در اتاق بازرگانی: "بابک زنجانی خائن نبود، بلکه در شرایط تحریم انصافا به کشور نیز کمک کرد و این مشکلی که برایش ایجاد شده است، خود دولت ایجاد کرد؛ دولت روحانی از یک طرف میگوید بابک زنجانی چرا پول نفت را نمیآورد و از یک طرف جلوی مشتریان بابک زنجانی را گرفته و نمیگذارد که او نفتش را بفروشد؛ چندی قبل من سفری به دالیان چین داشتم و چینیها رسما گفتند دولت شما به ما گفته از بابک زنجانی نفت نخرید"|فارس
✍1⃣ به نظر میرسد بابک زنجانی قربانی مقاصد و سیاست بازی های دولت محترم شده است
✍2⃣ با توجه به اینکه زنجانی با کمک های هاشمی در دولت احمدی نژاد رشد کرده است؛ آیا عده ای در این کشور حاضرند به قیمت کشتن انسان ها، دولت احمدی نژاد را تخریب کنند؟
✍3⃣ چرا کسی زنگنه، مهدی هاشمی و... را به جرم اختلاس ها و قرار داد های کرسنت، استات اویل، توتال و... اعدام نمیکند؟
اقتدار ایران چلچراغ انقلاب
🔴 کارتر اشتباه نکرده بود، عجله کرده بود‼
🔻با شنیدن واژه ی "جزیره ثبات " شاید تاریخ خوان ها ناخودآگاه یاد ادعای پوشالی کارتر بیفتند. کارتر ۱۰ دیماه ۵۶ در دیدار با شاه ایران در کاخ سعدآباد مدعی شد که ایران "جزیره ثبات" در یکی از مناطق پرچالش جهان است!
در تحلیل چرایی این تعبیر و تعابیر اینچنینی نظیر "ژاندارم منطقه" و قس علیهذا، در ادبیات سران وقت کاخ سفید اگر بخواهیم آدرس امروزی بدهیم میتوان به لاف زنی های هالیوودی ترامپ در وصف گاو شیرده منطقه و رژیم کودک کش غاصب منطقه اشاره کنیم؛ ترامپ در ادامه سناریوی کارتریسم امسال در آغاز نطق سالانه اش در سازمان ملل مدعی شد: رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی به عنوان " الگوهای موفق " حکومت در خاورمیانه هستند!!
🔹اینکه کارتر با استثمار واژه ها به دنبال ارسال پالس های نادرست به بلوک شرق بود یا دوشیدن بیشتر محمدرضاشاه در بستر استعمارنو فعلا محل بحث ما نیست، اما اکنون در آستانه چهل سالگی انقلاب اسلامی میتوان نشانه های اقتدار منطقه ای و امنیت مثال زدنی جمهوری اسلامی ایران و زوال قدرت آمریکا در سطور نشریه معتبر آمریکا در حوزه سیاست خارجی آمریکا یافت.
🔻مجله تخصصی فارین پالیسی Foreign Policy اواخر خرداد ۹۳ نوشت: «شاید واشنگتن نخواهد اعتراف کند اما ایران باثباتترین کشور خاورمیانه است. کارتر در سال ۱۹۷۹ با شاه ایران در کاخ سعدآباد تهران دیدار کرد و گفت ایران، جزیره ثبات در یکی از مناطق پرچالش جهان است. مدتی بعد موج انقلاب، ایران را فرا گرفت و پادشاهی پهلوی سرنگون شد. کارتر به خاطر پیشبینی نادرست مورد تمسخر قرار گرفت اما او اشتباه نکرده بود بلکه تنها چند دهه جلوتر از زمان خود بود(!) ایران امروز در قلب منطقهای آشوبزده، جزیره ثبات است.»
🔴دو پیام متفاوت و مهم از پرتاب "پیام" / شباهت های فوتبالی برای صنعت فضایی به نقل از صفحه اینستاگرام محسن مقصودی مجری برنامه ثریا
🔹 پرتاب امروز اتفاق بسیار خوبی بود...اعلام عدم موفقیت هم برای اولین بار است که رخ می دهد، قبلا هم (در طول ده سال اخیر) ایران پرتاب های ناموفق دیگری هم داشت ولی از بیم سرزنش ها و تبعات داخلی و خارجی رسانه ای نمی کردند. نترسیدن از شکست بخشی از مسیر پیروزی است!
این یکبلوغ فکری و رسانه ای است که همه بفهمند در کار علمی شکست جزئی از مراحل موفقیت و تجربه اندوزی است. سایر کشورهایی هم که پرتاب میکنند دهها بار شکست داشتهاند و این در دنیا طبیعی است. اساسا شیرینی موفقیت و پیروزی زمانی حس می شود که مردم خبر شکست ها را هم شنیده باشند. مثلا اگر شما فقط اخبار پیروزی تیم فوتبال، کشتی و یا والیبال را منتشر کنید و شکست ها را مخفی کنید، شیرینی پیروزی ها و قهرمانی ها از بین می رود. مردم باید بدانند دستاوردهای فناوری ایران، نتیجه یک تلاش پیچیده و مجاهدانه است که مرحله به مرحله پیشرفت می کند. فناوری ساخت و بویژه پرتاب ماهواره در شرایط تحریم و در شرایطی که همسایگان مدعی ما درگیر فناوری پنهان سازی جسد اره شده خاشقچی هستند حرفهای مهمی برای مردم دنیا دارد!
🔹 این عدم موفقیت در مرحله پایانی پرتاب سیمرغ یک علت فنی دارد و چند علت مدیریتی و راهبردی؛ دولت سه چهار سال برای ملاحظات نانوشته برجامی پرتاب ها را عقب انداخت و حتی یکبار ماهواره بر حامل ماهواره بچه های شریف از روی سکوی پرتاب به انبار بازگشت؛ از بعد از توافق لوزان تا کنون ماهواره ای پرتاب نشده بود. بخشی از پروژه های مهم فضایی به حالت تعطیل و نیمه تعطیل درآمده بود و بودجه های پروژه های فضایی بسیار محدود و قطره چکانی پرداخت می شد! شما در فوتبال و کشتی و والیبال هم نمی توانید یک تیم را چهار سال رها کنید و سپس انتظار موفقیت داشته باشید! پس باید دست تک تک متخصصان ماهواره ای و ماهواره بری ایران را بوسید که در دوره تحریم داخلی و خارجی هنوز پرامید دارند کار می کنند و انشالله موفقیت های بعدی در راه است.
ما باید به جای هر چهار سال یک پرتاب، هر سال چهار پرتاب فضایی داشته باشیم تا صاحب یک صنعت فضایی عملیاتی و کاربردی باشیم.
🔹به هر حال باید خوشحال بود و امیدوار بود که با این پرتاب، صنعت فضایی ایران از کما خارج شود، این پرتاب می تواند نوید این باشد که دیگر قرار نیست دولتمردان ما منتظر نظر و تشر آمریکایی ها و اروپایی ها برای پرتاب ماهواره باشند. این پرتاب می تواند نوید این باشد که دوستان فهمیده اند که بیش از این نباید برای مرده برجام هزینه داد و اینها همه مبارک است.
🔹 البته در این میان نباید نقش تذکرات و هشدارهای صریح رهبر انقلاب را در پایان دادن تعلیق برخی پروژه ها و پرتاب های فضایی ایران نادیده گرفت. از دو ماه پیش که سردار حاجی زاده در ثریا خبر خوب رفع شدن مشکلات حاشیه ای پرتاب ماهواره ها را داد حدس می زدم که سرانجام انقلابی ها توانسته اند منطق خود را بر شیفتگان غرب غلبه دهند و به هر ترتیب این تغییر مسیر در تصمیمات فضایی دولت رخ داده و امیدوارم ادامه یابد!
🚨جمهوری اسلامی ایران آنچه در سوریه دارد را حفظ خواهد کرد/ از موشکهای نقطه زن ایران بترسید.
فرمانده کل سپاه پاسداران در واکنش به تهدیدات نتانیاهو:
🔹این تهدید مضحک و خنده دار است و جمهوری اسلامی ایران مستشاران نظامی و انقلابی و نیز تجهیزات و سلاح هایی که برای توانمند سازی مقاومت اسلامی در سوریه دارد را حفظ خواهد کرد.
🔹در خصوص اظهارات اخیر سخنگوی وزارت خارجه ایران، اگر وی گفته باشد «ایران هیچ نیروی نظامی در سوریه ندارد» منظورشان این بوده که ایران یگان نظامی در سوریه ندارد و شما خوب میدانید که اقتدار و ابهت یگان های نظامی ایران به حدی است که اگر حضور حتی یکی از آنها را در سوریه ببینید، از ترس قالب تهی خواهید کرد.
🔹مطمئن باشید این تهدید مضحک شما را هیچ به حساب نمی آوریم؛ بدانید اگر برابر برخی اقدامات مذبوحانه شما صبر پیشه می کنیم ،حکمتی بزرگ در آن نهفته است.
🔹بی شک شما در آینده ای نه چندان دور به مصلحت و صبر انقلابی ما پی خواهید برد، فقط بدانید که دارید با دم شیر بازی می کنید!
🔹بترسید از روزی که موشک های نقطه زن ایران غرشکنان بر سرتان فرود آید و انتقام همه خون های به ناحق ریخته مسلمانان مظلوم منطقه را از شما بگیرد.
⭕دوباره ایران ،دوباره تدبیر
اینبار چه خوابی دیده اید؟
✅ جناب معاون اول دولت در سخنرانی اخیر خود جمله در خور توجهی را مطرح کرده اند و آن جمله این است که :دوران سخت این روزها را با تدبیر پشت سر خواهیم گذاشت.
در باره این جمله مهم! آقای جهانگیری گفتنی هایی هست که عرض می شود.
1-چه کسانی با محاسبه اشتباه و اعتماد بی جا به کدخدا و پشت کردن به اصول اولیه روابط بین الملل ، روزگار سخت این روزها را رقم زده اند.
2-چرا به سخنان دلواپسان و دلسوزان نظام اسلامی گوش فرا ندادید و مشتی بیسوادِ ترسو خواندیدشان و آنها را به جهنم حواله دادید.
3-آیا شش سال برای اتخاذ تدابیر لازم برای روزهای سخت کافی نبود یا اینکه قدم زدن با برادر جان کری! دور دریاچه ژنو هوش و حواس دولت را برده بود.
4- چرا سال گذشته در ایام تبلیغات انتخاباتی برای زدن حریف، به مردم حرف راست نزدید و واقعیتها را کتمان وهمه چیز را گل و بلبل ترسیم کردید .
5-چرا از یک سوراخ دوبار که سهل است بارها گزیده شده و درس عبرت نگرفتید.دلخوش کردن به لبخند اروپایی ها و دل سپردن به دلبری های خانم موگرینی ادامه سخن خبط " امضای کری ضمانت است " نیست.مردم که تیترهای روزنامه های طرفدار دولت را فردای برجام فراموش نکرده اند.
6-دولت که بارها ثابت کرده است که برنامه ای برای روزهای سخت پسا برجامی نداشته است. آیا می شود یکبار که شده ، دولت راستگویان! با مردم صادق بوده و تدابیر! خود را برای این روزها شفاف به سمع و نظر ملت شریف ایران برساند.
✅ آقای جهانگیری این ملت سالهاست که ثابت کرده ،مردمان روزگار سخت هستند ولی شما و دولت آقای روحانی بودید که پشت مقاومت ملی را خالی کرده و به دشمن ایران روی خوش نشان دادید و ایران بزرگ را در برابر دشمنانش خلع سلاح کردید وشمشیرش را کند و به میدان سخت این روزها کشاندیدش.
حالا که قافیه را تنگ دیده اید از تدبیر سخن می گویید.رفتار مدیران دولتی در چندماهه گذشته رکورد بی تدبیری را زده است و به باور برخی از تحلیل گران در آستانه "بی دولتی " هستیم.
لایحه بودجه تقدیمی دولت ،تهی از تدابیراعلامی آقای جهانگیری برای گذر از این روزهای سخت است.
این سطور برای تضعیف دولت نیست لیکن دولت نیز روی مردم حساب دیگری باز نکند.
🔴سیلی محکم بر صورت سیا
🔴نمونه ای از توانمندی دستگاه محاسباتی و تحلیلی آمریکا
🔻در بخشی از کتاب Burn Before Reading آمده است:
🔹رئیس سیا علت ناکامی اطلاعاتی سازمان خود را در پیش بینی سقوط شاه اینگونه توصیف می کند: گروه اطلاعاتی ما در ایران بسیار محدود بود و ما به اطلاعات کافی دسترسی نداشتیم. چون شاه دوست قابل اعتماد ما بود و ما در مورد او به طور جدی و با دقت جاسوسی نمی کردیم. به همین دلیل قبل از سقوط شاه، عوامل زیادی در ایران نداشتیم و بعد از انقلاب هم طبیعتا قادر به جلب افراد قابل اطمینان نبودیم. در کل، کوتاهی ما در کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر از اوضاع ایران به کارتر لطمه زد. ما متوجه نشده بودیم که پایه های سیاسی حکومت شاه تا چه حد متزلزل است. ما از درک آیت الله خمینی رهبر انقلاب و میزان نفوذ او عاجز بودیم.
🔸چیزی درباره گروگان گیری و اهداف آن نمی دانستیم و بالاخره از محل دقیق گروگان ها در سفارت و نحوه رفتار ایرانیان با آنهابی اطلاع بودیم. بی اطلاعی ما در مورد موقعیت شاه تا آنجا بود که کارتر در دسامبر ۱۹۷۷ در سفر خود به ایران، شاه را جزیره ثبات در منطقه ای ناآرام خواند. ما هم در سیا غیر از این فکر نمی کردیم. هشت ماه بعد از تظاهرات متعدد در تهران، دفتر برآوردهای ملی، پیش نویس برآوردی درباره اوضاع ایران را برای من ارسال داشت و ادعا کرد که شاه برای ده سال دیگر دوام خواهد آورد. حکومت شاه به سرعت رو به زوال بود. او فقط پنج ماه بعد از آنکه سازمان سیا پیش بینی کرده بود که او تا ده سال دیگر دوام خواهد آورد، ایران را ترک کرد و خود را تبعید نمود.
🔻رئیس سیا می افزاید: در اواخر سال ۱۹۷۸م، وقتی شاه هنوز در قدرت بود، کارتر طی یادداشتی به رئیس سیا اعتراض کرد که از کیفیت اطلاعاتی که در مورد ایران و خاورمیانه دریافت می کند راضی نیست و این سیلی محکمی به صورت سیا بود.
⚡چرا حذف صفر از پول ملی یک اولویت نیست؟
🔹حذف چهار صفر از پول ملی، نه ارزش پول ایران را افزایش خواهد داد و نه باعث کاهش تورم خواهد شد. ارزش پول یک کشور به قدرت تولیدی آن کشور بستگی دارد نه به عددی که روی کاغذهای اسکانس آن کشور نوشته میشود. تنها- و تنها- اثر چنین اقدامی، همان است که آقای همتی رئیس کل بانک مرکزی گفتهاند: "حذف 4 صفر به این معنا است که به جای 10 هزار تومان گفته شود 10 تومان".
🔹اما آنچه آقای همتی نگفتهاند، هزینههای این "گفتن" است. تاکنون برآوردی درباره هزینههای حذف چهار صفر از پول ملی ایران توسط مراجع رسمی ارائه نشده و امیدواریم دولت محترم اگر قصد دارد این حرکت تزئینی را روی واحد پول ملی انجام دهد، در اسرع وقت برآورد هزینههای این طرح را نیز ارائه کند. بهتر آن است که نمایندگان محترم مردم در مجلس شورای اسلامی، در بررسی لایحه تقدیمی دولت، برآورد هزینههای این طرح را از دولت بخواهند. این هزینهها عبارتست از چاپ اسکناس و ضرب سکههای جدید، تغییرات نرمافزاری در کلیه سیستمهای بانکی و حسابداری که هم دولت و هم هر فعال بخش خصوصی که سیستم مالی دارد، این هزینه را خواهد پرداخت.
🔹اما پرسش اینجاست که آیا پرداخت چنین هزینهای در شرایط کنونی اقتصادی اولویت دارد؟ یکی از وظایف اصلی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، تعیین اولویت برای تخصیص منابع کشور است. تاکنون این ستاد نیز درباره اولویت داشتن چنین طرحی در سبد هزینههای ملی اظهار نظر نکرده است؛ هرچند پاسخ این مسئله چندان پیچیده نیست.
🔹تغییر اسمی پول ملی یا Redenomination تاکنون در حدود ۵۰ کشور اجرا شده که رد پای صندوق بینالمللی پول در اکثر این طرحها به چشم میخورد. این صندوق با شعارهایی نظیر "آسان شدن زندگی" این طرح را تجویز و حمایت میکند، اما برای کشوری که اولویتهای اساسی دارد، شعار "آسان شدن زندگی" از طریق آسانسازی حساب و کتاب کاملا بیمعنی است.
🔹تغییر اسمی پول ملی یا همان حذف صفر، برای زمانی است که اقتصاد از تلاطمها عبور کرده، به ثبات رسیده باشد باشد و دولت برای احیای پرستیژ پول ملی که در دوره تلاطم آسیب دیده، چنین هزینهای را انجام دهد. هیچ عقل سلیمی نمیپذیرد که نیاز امروز اقتصاد ایران "پرستیژ" یا آسانسازی حساب و کتاب باشد.
🔴 سالی ۱۰هزار میلیارد تومان در ایران دود می شود
◀️ ایرانیها سالانه ۱۰هزار میلیارد تومان سیگار میخرند و بسیاری از کارشناسان معتقدند اگر مالیات بر سیگار افزایش یابد، این رقم کاهش خواهد یافت.
◀️ عبدالرحمن رستمیان گفت: ۹۰درصد از سرطانهای ریه بهدلیل استعمال دخانیات بهویژه سیگار ایجاد میشود و ۲۵درصد مرگهای ناشی از بیماریهای قلبی و عروقی نیز بهدلیل مصرف سیگار است. بیماریهای پوکی استخوان و خودایمنی نیز میتوانند ناشی از این مسئله باشند.
◀️ طی ۱۰سال گذشته مصرف توتون در کشور از ۲هزار تن به ۱۵هزار تن رسیده و این مسئله ضرورت قانونگذاری و پیشگیری از استعمال دخانیات را نشان میدهد.
🌹👇تمرکز بر فروپاشی به جای براندازی
واقعیت آن است که در راهبرد فروپاشی، جدولی بیرون از نظام طراحی میشود که باید افراد یا جریانهایی در داخل آن را تکمیل کنند؛ این همان نکته عبرتآموز تاریخی است که در طول تاریخ هرگاه دو عامل به طور همافزا عمل کردهاند، گردنه صعبالعبور و پیچ خطرناکی را در مسیر حرکت نظام اسلامی ایجاد کردهاند. این دو عامل عبارتند از
۱ـ انحراف خواص
۲ـ غفلت عوام
که هر دو در نبود بصیرت در تشخیص درست و بهنگام در بزنگاههای حساس و سرنوشتساز ریشه دارد و جریان نفوذ در داخل کشور همواره بر تنور بیبصیرتی میدمد و به این ترتیب زمینه استحاله را فراهم میکند. در مقابله با این غفلت و انحراف و نفوذ که پیشرانهای فروپاشی از درون هستند، اقداماتی از قبیل افزایش سطح بصیرت در شناخت نفوذ و تعمیم روشنگری و تبیین آحاد جامعه برای تصمیمگیریهای مهم در برنگاههای سرنوشتساز، تبعیت عملی از منویات رهبر معظم انقلاب، حضور مؤثر و کارآمد در عرصه فضای مجازی با تولید پیام و بارگذاری و نه صرفاً دانلود کردن و همچنین ترویج تفکر انقلابی و جهادی به منزله یگانه راهحل مقابله با دشمن و فائق آمدن بر مشکلات داخلی از جمله راهکارهای مقابله با پیشرانهای فروپاشی به شمار میآید.
🔻 "واقعاً شرمآور است"!
🔹 ۲٧ دی ۹٧ | عراقچی در سومین سالگرد اجرای برجام، توئیت کرد:
"برجام نشان داد، آمریکا چقدر غیرقابل اطمینان و غیرقابل اتکاست؛ یک رئیسجمهور امضا میکند، رئیسجمهور بعدی از آن خارج میشود؛ شرمآور است"!
🔸 ۳۰ آذر ۹۴ | عراقچی، معاون ظریف و رییس ستاد پیگیری اجرای برجام دولت روحانی در گفتگوی زنده خبری شبکه یک سیما:
"کری در نامه به ظریف، اجرای موفق برجام را تضمین کرده است؛ امضای کری تضمین است؛ این یک نامه معمولی نیست؛ این نامه به امضای وزیر خارجه آمریکا رسیده است؛ همانطور که میدانید در روابط بینالملل امضاء وزیر خارجه از نظر سیاسی و حقوقی تعهداتی را برای کشورش به دنبال خواهد داشت"
🔸 ۲۰ فروردین ۹۴ | رهبر انقلاب چهار ماه مانده به برجام، خطاب به مسئولان:
به طرف مقابل اعتماد نکنید، به لبخند او فریب نخورید؛ به وعدهی نقد که میدهد، وعدهی نقد، نه عمل نقد، اعتماد نکنید، چون وقتی خرش از پل گذشت، برمیگردد و به ریش شما میخندد! اینقدر اینها وقیح اند
👈 لازم به ذکر است، ظریف، عراقچی، تختروانچی و سایرین به خاطر برجام از دست روحانی همگی مجموعا ٧۵۰ سکه طلا (مجموعا حدود ۳ میلیارد تومان) پاداش گرفتند.
علیبرکتالله
🌹27 دی سالروز شهادت نواب صفوی و 3 شهید دیگر فدائیان اسلام
🌹حجه الاسلام سیدمجتبی نواب صفوی، از روحانیون مبارز و رهبر جمعیت «فدائیان اسلام» و از پیشتازان مبارزات اسلامی و مکتبی بر ضد رژیم شاهنشاهی و استعمار بود که در 27 دی ماه سال 1334 همراه به سه تن دیگر از هم رزمان خود (سید محمد واحدی، مظفر ذوالقدر و خلیل طهماسبی) توسط شاه ملعون به شهادت رسید.
🌹یادشان گرامی وراهشان پر رهرو باد شادی روحشان الفاتحه مع الصلوات
⁉️ آیا حكومت كنونى ما دينى است يا نيست؟
⬅️ حكومت دينى كامل، حكومت #معصوم( ع ) است و اوست كه مى تواند عدالت مطلق را در حوزه فردى و جمعى، مادى و معنوى، اجرا كند؛ اما در دوران غيبت ( معصوم ع)، هم بايد به عدالت بينديشيم، ولو قادر به عدالت مطلق نباشيم و صرفا قادر به مراتبى از عدالت نسبى باشيم؛ اما به عدالت نسبى هر چه بيشتر و به مدلهاى بشرى هرچه دينى تر و كاملتر بايستى انديشيد وعمل كرد.
⬅️ اگر کسی پرسید حكومت كنونى ما #دينى است يا نيست؟ آيا تابع دكترين مبعث هست يا نيست؟ جواب این است که اين دولت و حكومت، از جهاتى، دينى است و از جهاتى، دينى نيست. پس هست ونيست. دينى است و نيست؛ دينى است به اين معنا كه مبنا و غايات و اهداف نظام، مبتنى بر دين و معطوف به اهداف دينى است و حاكميت و مردم به دنبال تحقّق هرچه بيشتر قوانين، ارزشها و عدالت دينى هستند. اما دينى نيست به اين معنا كه البته نقاط ضعف و خلأهاى بزرگى همچنان در نظام، در حاكميت و در جامعه وجود دارد و هنوز دره هايى بين ما و اين آرمان ها وجود دارد. بنابراين، دينى بودن حكومت، از دينى بودن جامعه، جدا نيست. جامعه دينى بدون حكومت دينى؛ و نيز حكومت دينى بدون جامعه دينى، نه مفهوم دارند و نه قابل تحقّق هستند. اما دينى بودن حكومت يا جامعه، هم واقعيت است هم آرمان. يعنى مراتبى از آن واقعيت دارد و خوشبختانه مراتب بالاترى از آن، همواره جزو آرمانهاى ماست؛
🔹بنابراين نه يأس و تسليم، نه غرور و توقف در راه هرچه دينى تر كردن حكومت و جامعه در منطق ما نبايد راه داشته باشد والا در نيمه راه متوقف مى شويم و عقبگرد مى كنيم و همين پيشرفتها و پيروزيهايى هم كه در دينى كردن جامعه و حكومت تا به حال به دست آورده ايم - كه در دنياى امروز استثنا و یك پيروزى بزرگ است - همان هم ممكن است ضايع بشود و از دست برود.
🔸گزیده ای از کتاب محمد پیامبری برای همیشه استاد رحیم پور
✅ پشت پرده یک ادعا؛
⚠آیا آمریکا وارد درگیری نظامی با ایران می شود؟!
⭕️ ریچارد_هاس ، رئیس اندیشکده آمریکایی شورای روابط خارجی (CFR) که پیشتر مدعی شده بود که کشور ما محتملترین صحنه برای وقوع یک جنگ در سال جدید میلادی است در جدیدترین اظهار نظر خود با اشاره به تشدید تحرکات ضد ایرانی محور عبری-عربی-غربی نوشته: «ابرهای طوفانزا در حال جمع شدن هستند!»
🔸این ادعای هاس را اگر در کنار تحرکات و اظهارات اخیر مایک پومپئو و جان_بولتون در غرب آسیا قرار دهیم در می یابیم که انتشار این دست ادعاها با هدف تشدید #فشار_روانی علیه افکار عمومی کشورمان صورت می گیرد!
🔸این استراتژی در نزد کاخ سفید نشینان با عنوان Maximum Pressure Strategy معروف است و بر مبنای آن دو هدف بصورت همزمان پیگیری می شود:
1⃣ تشدید تحریم های اقتصادی و محدودیت های منطقه ای ( هدف قرار دادن نیروهای جبهه مقاومت در سوریه و ...)
2⃣ تحریک افکار عمومی کشور برای شروع اعتراضات معیشتی منتج به براندازی
🔸این استراتژی پیشتر توسط دولت_ریگان علیه اتحاد جماهیر شوروی بکار گرفته شده بود و به همین دلیل هم مارک دوبوویتز رئیس بنیاد دفاع از دموکراسیها (FDD) مدتی قبل در ملاقات خود با مایک پمپئو به او پیشنهاد کرد که برای ثبت نام خود در تاریخ آمریکا به عنوان «قهرمان مقابله با ایران» باید از تجربه ریگان علیه ایران استفاده کند، که آن تجربه هم چیزی جز تلفیق و پیشبرد توامان جنگ_روانی و فشار_اقتصادی نیست!
🔸 نتیجه گیری: باید توجه داشته باشیم که مقابله با این استراتژی دشمن آنچنان دشوار نیست و علاوه بر ایمان و تدبیر نیازمند توجه جدی به دو اصل ذیل است :
1⃣ مدیریت صحیح عرضه و تقاضا کالاهای اساسی
2⃣ اطلاع رسانی شفاف نسبت به مسائلی داخلی و آگاهی بخشی عمومی نسبت برنامه های ضد ایرانی دشمن.
⛔️ صدای مخالفت با CFT از سراسر کشور به گوش میرسد؛
⚠️ آزمون سخت این روزهای مجمع تشخیص مصلحت نظام
▫️ به گزارش خبرگزاری «حوزه»، لایحه #CFT یا کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم چندی قبل در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید تا شروعی برای تصویب احتمالی FATF# و عضویت کشور در «گروه ویژه اقدام مالی» باشد، اما این مصوبه با مخالفت شورای نگهبان روبرو شد.
▫️ کدخدایی در رابطه با ایرادت شورای نگهبان گفته که این شورا بیش از ۲۰ ایراد شامل ابهام، مغایرت با شرع و قانون اساسی، به لایحه الحاق به کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم وارد دانست و در موعد مقرر هم به مجلس اعلام شده است.
▫️ پس از کش و قوسهاس فراوان بین مجلس و شورای نگهبان، سرانجام لایحه CFT یا همان کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم، به مجمع تشخیص مصلحت نظام رفت تا در مجمع درباره پذیرش یا رد آن، تصمیم گیری شود.
▫️ البته قبل از تصویب این لایحه، مراجع عظام تقلید، برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و کارشناسان مسائل اقتصادی نسبت به پذیرفتن این لایحه تذکرات لازم را گوشرد کردند که تصویب آن چقدر برای ملت ایران زیان آور خواهد بود.
▫️ از طرفی خارج شدن از آمریکا برجام و عدم پایبندی به تعهدات بین المللی خود، مسئله ای دیگری بود که کارشناسان مسائل اقتصادی به آن اشاره داشتند و تصویب این لایحه را به صلاح کشور نمی داننند و معتقدندتصویب این لایحه نوعی خود تحریمی است، چرا که تعریف غرب از تروریسم با تعریف جمهوری اسلامی کاملاً در تضاد است.
▫️ حال باید دید که مجمع تشخیص مصلحت نظام در این آزمون سخت و سرنوشت ساز برای جمهوری اسلامی ایران، چه نمره ای می گیرد.
خبرگزاری «حوزه» براساس رسالت ذاتی خود و در راستای تنویر افکار عمومی، به بررسی دیدگاه ها و نظرات علما، روحانیون و کارشناسان در زمینه FATF و به طور خاص لایحه CFTپرداخته که حاصل آن در ادامه می آید:👇
💬 موسوی اصفهانی: امضاء کنندگان لوایح خارجی از شهید مدرس عذرخواهی کنند
💬خاتمی: چرا باید طناب FATF را به گردن خود بیاندازیم؟
💬ماموستا رستمی: FATF بستر تضعیف جبهه مقاومت و تقویت صهیونیست هاست
💬مدیر حوزه خراسان: ممنوعیت شرعی و قانونی عضويت در CFT
💬صدیقی: FATF دنباله همان کاپیتولاسیون است
💬عربیان: پذیرش مشروط تنها مصرف داخلی دارد
💬ذوالنوری: FATF پشت قباله برجام است
💬سالک: در استعماری بودن FATF شکی نیست
💬خورشیدی: CFT حمله تروریستی اقتصادی علیه ایران است
💬حاجتی: با وجودFIU (واحد اطلاعت مالی) نیازی به FATF نیست
💬موستا شیرزاد ایزدی: FATF زمینه ساز تضعیف اقتدار ایران است
💬عبادی: مردم کوچه و بازار هم خطرات پیوستن به FATF را میفهمند
💬موسوی لارگانی: FATF یک خود تحریمی بسیار شدید است
💬پژمانفر: چرا باید تعهدات استعمار را بپذیریم؟
💬حاجی دلیگانی: FATF تحریم های جدیدی تحمیل می کند
💬نوید عمیدی: حامیان FATF حتی یک استدلال منطقی ندارند
💬عبدالملکی: پذیرش FATF یعنی خود تحریمی نهادهای انقلابی
💬ابطحی: پذیرش FATF یک نوع خود تحریمی است
💬نماینده بیرجند: آینده مشخص می کند چرا برخی نمایندگان با CFT مخالف بودند
💬فضلای اهواز: پذیرش CFT به معنای باز کردن درب ها به روی استکبار است.
🚨جمهوری اسلامی ایران آنچه در سوریه دارد را حفظ خواهد کرد/ از موشکهای نقطه زن ایران بترسید.
فرمانده کل سپاه پاسداران در واکنش به تهدیدات نتانیاهو:
🔹این تهدید مضحک و خنده دار است و جمهوری اسلامی ایران مستشاران نظامی و انقلابی و نیز تجهیزات و سلاح هایی که برای توانمند سازی مقاومت اسلامی در سوریه دارد را حفظ خواهد کرد.
🔹در خصوص اظهارات اخیر سخنگوی وزارت خارجه ایران، اگر وی گفته باشد «ایران هیچ نیروی نظامی در سوریه ندارد» منظورشان این بوده که ایران یگان نظامی در سوریه ندارد و شما خوب میدانید که اقتدار و ابهت یگان های نظامی ایران به حدی است که اگر حضور حتی یکی از آنها را در سوریه ببینید، از ترس قالب تهی خواهید کرد.
🔹مطمئن باشید این تهدید مضحک شما را هیچ به حساب نمی آوریم؛ بدانید اگر برابر برخی اقدامات مذبوحانه شما صبر پیشه می کنیم ،حکمتی بزرگ در آن نهفته است.
🔹بی شک شما در آینده ای نه چندان دور به مصلحت و صبر انقلابی ما پی خواهید برد، فقط بدانید که دارید با دم شیر بازی می کنید!
🔹بترسید از روزی که موشک های نقطه زن ایران غرشکنان بر سرتان فرود آید و انتقام همه خون های به ناحق ریخته مسلمانان مظلوم منطقه را از شما بگیرد.
ملتی که از ترس دلار۵۰۰۰تومانی به روحانی رای داد گرفتار دلار۱۹۰۰۰تومانی شد(ایران)
ملتی که از ترس جنگ، هستهای و موشک خود را از بین برد،گرفتار جنگ شد(لیبی وصدام)
ملتی که از ترس تحریم،برجام را پذیرفت گرفتار مادر تحریمها شد(ایران)
ترس روی دیگر مرگ است و هربار ما برای ترس آغوش گشودیم.
رضا شاه روحت شاد؟!
کاش فقط بخش ۳ از فصل ۵ کتاب تاریخ_ایران_مدرن نوشته آبراهامیان را کپی میگرفتم میبردم وسط مردم پخش میکردم! در اینجا تنها چندتا از عناوینی که در این بخش از کتاب شرح داده شدند را می آورم:
تو این بخش به خوبی اوضاع اقتصادی اجتماعی مردم تو اوایل دهه ۵۰ شرح داده شده، ایران در دهه ۵۰ یکی از بدترین کشورهای جهان در توزیع نابرابری ثروت بوده!
ایران یکی از بدترین کشورهای جهان در بهداشت عمومی نیز بوده، در نرخ مرگ و میر و نسبت پزشک به بیمار ایران بدترین کشور خاورمیانه بوده
ایران در دهه ۵۰ یکی از پایینترین نرخهای اموزش عالی رو داشته، ۶۸٪ جمعیت بزرگ سال بیسواد بودند و ۶۰٪ کودکان نمیتوانستند دوره دبستان را تا انتها طی کنند و تنها ۳۰٪ متقاضیان کنکور میتوانستند وارد دانشگاه شوند
در دهه ۵۰ شمار پزشکان ایرانی در نیویورک بیشتر از شهرهای ایران بود و اصطلاح فرارمغزها اولین بار برای ایران در این سالها مطرح شد
در دهه ۵۰ بخش عمدهای از مناطق روستایی بدون برق، مدرسه، آب لوله کشی و امکانات رفاهی بودند
جالب است بدونید در تهران از هر ۱۰ نفر یک نفر خودروی شخصی داشت اما این نسبت در دیگر مناطق کشور ۹۰ به ۱ بود.
در آخر اینکه وضعیت ایران طبق گزارشهای آمریکاییها بدتر از سوریه بدون نفت ارزیابی میشده!
تو این بخش به صورت خلاصه نکات زیادی برای روشن شدن وضعیت ایران در دهه ۵۰ موجود است، بدبختی امروز ما حاصل داشتن نرخ پایین کتابخوانی در کشور است، نسلی که تقریبا از تاریخ هیچ نخوانده و فقط طلبکار است و عصبانی، تعبیر #اباذری برای توصیف این جماعت بهترین تعریف است.
ناگفته نماند که ابراهامیان یک مورخ امریکایی است که رابطه خوبی هم با جمهوری اسلامی ندارد
📚تاریخ ایران مدرن.
🔴دامی بدتر از برجام برای ایران
⬅️امام خامنه ای:
آن روشنفکرنمای راحتطلب و ریاکار و منافق که اساساً دشمنی آمریکا را انکار میکند و این دشمنی را نمیفهمد و نسخهی تسلیم در مقابل آمریکا را برای ملّت و دولت مینویسد، مرد این میدان نیست؛ اگر عامل دشمن نباشد، حدّاقل مردِ میدانِ مهمّ پیشرفت کشور نیست
🔴بر اساس توافقی که طیب نیا با FATF امضا کرده است، ایران ملزم است قوانین ضد تروریسم خود را منطبق با توصیه های این نهاد و قطعنامه های شورای امنیت اصلاح کند که در نتیجه گروه های مقاومت منطقه در فهرست تروریسم ایران قرار خواهند گرفت!
🔴یعنی اگر یک نهاد تحریم شده مثل یک شرکت تولید کننده موشک، برای معاملات جهانی خود چند شرکت پوششی تاسیس کرده و با آنها تحریم ها را دور می زده است، بر اساس تعهد جدید ایران باید شناسایی شده و به نهاد FATF معرفی شود
🔴ایران طبق این توافقنامه متعهد است که 23 فرد و 61 نهادی که در قطعنامه 2231 تحت تحریم هستند را تحریم کند. شاخص ترین این افراد حاج قاسم سلیمانی است!
🔴منتقدان fatf تاکنون بارها با استناد به دلایل کارشناسی تاکید کرده بودند که یکی از مضرات پیوستن به سازمان مافیایی FATF، داخلیسازی تحریمهای ضدایرانی و به عبارتی اجرای «خودتحریمی» است.
🔴با عنایت به درخواست FATF نسبت به إعمال تغییرات در تعریف تروریسم و در نتیجه مصادیق تروریست ها و نیز با عنایت به اینکه نهادهایی در ایران مانند وزارت دفاع و سپاه پاسداران و افرادی مانند سردار سلیمانی تحت لیست تحریم های آمریکا به بهانه موشکی و دفاع از تروریسم باقی مانده اند
🔴در دستورالعمل های FATF از ایران در برخورد با این افراد و نهادها درخواست های بسیار شدیدی شده است که به برخی از آنها اشاره می شود:
مصادره اموال و اقدامات موقت Confiscation and provisional measures
مجرم دانستن آنها Terrorist financing offence
الزام به اجرای محتوای قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل متحد در تحریم ها
لزوم همکاریهای گسترده بین المللیOther forms of international cooperation
برخورد با شرکتهای پوششیNon-profit organisation's
عدم مانعیت رازداری نسبت به اجرای توصیه ها FATF(Financial institution secrecy laws
لزوم شناسایی کافی مشتریان توسط بانک ها Customer due diligence
حفظ سوابق مشتریان به مدت ۵ سال Record-keep
الزام به اجرای درخواست های گروه ویژه در مورد کشورهای دارای ریسک Higher-risk countries
داشتن توانایی کافی برای توقیف و مصادره اموال به درخواست کشور خارجی
اجابت درخواست استرداد مجرم از سوی
کشور دیگر Extradition
پذیرش همکاری و معاضدت قضایی Mutual
legal assistance
🔴 رهبر انقلاب درباره نقد به «انقلابیها» چه گفتند؟
محسن مهدیان فعال رسانه ای در کانال تلگرامی اش نوشت :
🔹🔸مدتی پیش جمعی از فعالان رسانه های انقلاب خدمت رهبر انقلاب رسیدند.
همه جلسه و گفت وگوها، یک طرف و یک توصیه گرم و دلسوزانه و پدرانه هم یک طرف.
تا چند روز پیش که کتاب فتنه تغلب دستم رسید.
مقدمه کتاب که سخنان منتشر نشده رهبری است را به جد توصیه می کنم خوانده و دست به دست کنید.
تعابیر عجیبی است که شاید کمتر از رهبر انقلاب شنیده باشید.
♦ رهبری انقلاب در ان جلسه فرمودند:
«خیلی وقت ها شماها مسوولین را نقد می کنید، اما…» و در حالیکه دستشان را به سینه شان می زدند ادامه دادند: «اما این نقدها به قلب نظام اصابت می کند...»
♦ روشن بود منظورشان چه نقدی است، اما توضیح دادند که نقد لازمست اما نباید با بی اعتنایی به اصل نظام و انقلاب باشد. سال ۸۵ در جمع کارگردانان و تهیه کنندگان فرمودند: «هرتلنگاری به این نظام مثل مشت به من است. یعنی من احساسم نسبت به این نظام این است که هرگوشه نظام را شما یک تلنگر بزنید مثل اینکه یک مشت به من بزنید..»
♦ و در سال ۹۶ در جمع دیگری فرمودند:
«اینکه من گفتم کانه سیلی به من می زنید، بحث نقد نیست.
بحث سر عیب جوئی های غیرمنصفانه است... نقد چیز خوبی است…
اما بعضی ها بی انصافی می کنند نسبت به این نظام.»
این حرف ها مهمترین مخاطبش انقلابیون اند. بخشی از جریان متدین و دلسوز و عدالتخواهی که اهل نقد کردن و بیان اشکالات است اما یک ملاحظه را درنظر نمی گیرد و آن هم اینکه نقد باید چند ویژگی داشته باشد. جالب اینکه خود رهبری در همین مقدمه این ویژگی ها برمی شمارد.
اول اینکه جایگاه انقلاب را درک کنیم.
رهبری در مقدمه این متن یک جمله طوفانی دارند که کمتر شنیده ایم. سالها باید دراین باره گفت و نوشت و تحقیق کرد. می فرماید: «جمهوری اسلامی مظهر ولایت اهل بیت و مظهر توحید الهی است.»
♦ با این تبیین از انقلاب اسلامی یعنی جهت درست است و اتفاق بزرگی در عالم افتاده است؛ اما اشکالات نظام از ماست.
اشکالات را ببینیم اما نباید این حاشیه بر متن غلبه کند. رهبری می فرمایند دروغ نگوئیم و مصلحت اندیشی نکنیم؛ خطا را ببینیم و بگوئیم اما وزن خطا را در نسبت به اصل این انقلاب در نظر بگیریم.
♦خلاصه کلام اینکه روش نقدمان چنان نباشد که مردم را نسبت به اصل انقلاب بدبین کنیم. معیار چیست؟
به اثر نقدمان توجه کنیم. اگر خروجی این باشد که مردم نسبت به اصل انقلاب دچار یاس شوند، یعنی به قلب انقلاب می زنیم. حرف تمام است.