*هیچگاه در تاریخ روسیه اینقدر به ایران وابسته نبوده است؛*
دشمنی روسها و بدعهدی های متعدد آنها در تاریخ ایران بسیار آشکار و واضح و پر تکرار است.
ایران خسارتهای زیادی از رفتار و قراردادهای خود با روسیه دیده است.
*آیا روسها می توانند این بار هم به ایران خیانت کنند؟*
این دغدغه اکثریت قریب به اتفاق ایرانیان است در خصوص رابطه با روسیه.
باید اعتراف کرد تقصیر روسیه نبوده که ایران کشوری ضعیف بوده و نتوانسته است از منافع خود محافظت کند. ما اگر بازی سیاست را بلد بودیم و قدرت کافی داشتیم، روسها قادر نبودند از ما باج بگیرند.
*نزاع، کشمکش و فساد سه عنصر موفقیت روسها در ایران بوده است*.
*سوریه نقطه شروع همکاری های ایران با روسیه بود. این دو کشور در کنار یکدیگر بزرگترین قدرت سخت و نرم جهان را تشکیل دادند و حمله حدود ۴۳ کشور را به سوریه خنثی کردند. روسها بدون ایران در تله ایی مثل حمله شوروی به افغانستان گیر می کردند و ایران بدون روسیه قادر به جلوگیری از سناریو عراق و افغانستان در سوریه نبود.*
روسها تا زمانی که توسط اروپا و آمریکا تحریم نشده بودند، تصور نمی کردند هدف و غایت تحریم ها ایران نیست ، بلکه چین و روسیه است. دقیقا از آن زمان رای روسیه و چین در جهت منافع ایران قرار گرفت. *بازی ناشیانه غرب از سلاح تحریم، روسیه را با ایران مشترک المنافع کرد*.
حمایتهای گسترده روسیه از ایران و بالعکس تنها و تنها بخاطر منافع دو کشور است.
اکنون روسیه در جنگ اکراین در شرایط بسیار حاد قرار گرفته و چین و ایران تنها تکیه گاه روسها هستند. رابطه ایران با روسیه شاهرگ حیاتی جنگ اوکراین است. ایران اکنون بعد از چین بزرگترین و مهمترین بازیگر جنگ اکراین است.
شرایط روابط بین الملل، بکلی تغییر کرده است و یمن هم در کمال ناباوری به بازیگری مهم در سطح جهانی تبدیل شده است. *مذاکرات قطر شکست خورد، چراکه ایران در شرایط جدیدی قرار گرفته است. کاملا جدید و کاملا ارزشمند*.
*روسیه تلاش می کند مناقشه اکراین را تا فصل زمستان آینده ادامه دهد. این کابوس اروپاست. میلیونها اروپایی بخاطر سیاست غلط سران خود در معرض مرگ ناشی از سرما و گرسنگی قرار گرفته اند.*
ایران شرایط جدیدی در مذاکرات تعریف کرده است و امتیازات بیشتری را مطالبه می کند. این برای اروپایی ها بخصوص آلمان و فرانسه دردناک است.
گروه بریکس و پیمان شانگهای ایران را از برجام بی نیاز کرده است.
آلمان ها از اینکه تامین ۴۰ درصد سوخت شان در خطر قرار گرفته و بدتر از آن مجبور هستند در زمین سخت آمریکا و انگلیس بازی کنند، بارها ابراز ندامت کرده اند و در قضیه تحریم خط لوله نورد استریم، عملا و آشکارا به خطای راهبردی خود اذعان می کنند.
اما انگلیس بدنبال آن است که خسارت ۱۰۰۰ میلیارد دلاری برگزیت را، با جنگ اکراین از آلمان و فرانسه بگیرد و فعلا این دو قدرت اروپایی تاوان سختی بخاطر همراهی با آمریکا و انگلیس دارند می پردازند.
مواضع ایران، چین و روسیه روز به روز نزدیکتر میشود و مواضع اروپا و آمریکا روز به روز دور تر.
در شطرنج کشنده سیاست، اروپا و آمریکا در زمین اکراین در حال بازی هستند و اکراین هزینه های سنگینی بابت جنگ می پردازد و کمکهای قدرتهای بزرگ قطره چکانی و کم ارزش است. شاید بزودی کشوری بنام اکراین وجود نداشته باشد. شاید اروپایی ها بزودی مجبور شوند استقلال اکراین را به روسها بفروشند.
*ذخایر استراتژیک آمریکا رو به اتمام است، ایران در حال فروش نفت روسیه است و از آن منتفع شده است و یمن قادر است هر بشکه نفت را تا سیصد دلار بالا ببرد. اینست تحولات سریع سیاسی در جهان که بقول آقای امیر عبداللهیان «هیچ کس قادر نیست برای آن برنامه ریزی کند».*
اما از سوی دیگر هم احتمال گسترش مناقشات دور از ذهن نیست. چراکه همه چیز اروپایی ها در معرض خطر قرار گرفته است.
⏪بریکس یعنی ۴۵ درصد جمعیت، ۲۹ درصد مساحت خشکی و ۳۸ درصد تولید ناخالص جهان.
◾️بریکس یعنی نصف جهان و این جهان جدید ایران را دعوت کرده تا با شرایطی برابر عضو شود. عجیب اینکه برای برجام با آن شرایط نابرابر ش بخشی از جامعه در خیابان جشن گرفت ولی اهمیت بریکس را حتی طرفداران نظام متوجه نشدند. چرا که در جهان امروز رسانه ها جهان را تفسیر نمی کنند بلکه جهان را می سازند. و دهن های ما در ایران بیشتر از آنکه بدانیم، زیر سلطه رسانه های غربی است.
⭕️ رشد نقدینگی در فروردین ۱۴۰۱ به کمترین میزان طی ۱۶ ماه اخیر رسید
▪️دنیای اقتصاد:
🔹بر اساس آمارهای بانک مرکزی در فروردینماه۱۴۰۱، نرخ رشد نقدینگی به سطح ۲/ ۳۸درصد رسیده است. این رقم در ۱۶ماه اخیر کمترین سطح بوده است. نرخ رشد نقدینگی در هفت ماه اخیر به میزان ۶/ ۴واحد درصد کاهش یافته است. رشد پایه پولی نیز همسو با کاهش نرخ رشد نقدینگی، افت کرده و در فروردینماه سال جاری به رقم ۵/ ۳۱درصد رسیده است.
🔹این رقم نیز در ۹ ماه اخیر حدود ۱۰واحد درصد کمتر شده است. برخی این سوال را مطرح میکنند که چرا با وجود کاهش التهاب متغیرهای پولی، نرخ تورم روند صعودی را طی میکند؟ نخست اینکه با وجود کاهش رشد نقدینگی، هنوز این رقم در سطح بالایی است که برای مهار تورم نیاز است این رقم به سطوح کمتر از ۲۰درصد برسد.
🔹نکته دیگر اینکه در تورم ماههای اخیر، عوامل سمت عرضه ناشی از افزایش نرخ تورم خوراکی موثر بوده و افزایش قیمتهای جهانی از عوامل موثر بالا رفتن تورم بوده است.
1⃣عوامل تورم در کشور ما سه دسته هستند:
عوامل طرف تقاضا
عوامل طرف عرضه
عوامل ساختاری
هر کدام از این موارد ، چند زیر شاخه دارند.در کل ۹ مورد از عوامل اصلی تورم هستند که هسته مرکزی آنها سه عامل خلق اعتبار نامولد( نقدینگی)، نرخ ارز و نرخ انرژی است. بر اساس کدام منطق باید اینگونه تحلیل کنیم که با کنترل یک عامل تورم زا، افزایش سطح قیمت ها باید کنترل شود!!! پس دیگر موارد چه می شوند. مخصوصا عوامل طرف عرضه ( تولید) که به مراتب بیشتر تاثیر گذارند.
2⃣نرخ رشد نقدینگی از ۴۲ به ۳۸ رسیده که از اقدامات خوب دولت است، البته از دلایل آن عبور می کنیم. نکته ی مهم اینکه، خلق اعتبار نامولد یا نقدینگی بی کیفیت، همچنان در سطح بالایی در اقتصاد ایجاد می شود. و لذا نمی تواند در حوزه عرضه و تقاضا تاثیرات چشم گیری داشته باشد.
3⃣ با این وجود چنانچه شوک حاصل از قانون حذف ارز ترجیحی نبود ، قطعا مردم تاثیرات همین مقدار کنترل و کاهش رشد نقدینگی بر تورم را حس می کردند.... چنانچه دولت بتواند عوامل تورم زای دیگر را مثل همین عامل خلق نقدینگی، کنترل کند، قطعا در آینده نزدیک اثرات ان بر قدرت خرید مردم و کاهش تورم دیده خواهد شد.
🔲 روزنامه ایران از نتایج نظرسنجی مراکز افکارسنجی درباره نگاه ایرانیان به آینده گزارشی منتشر کرده که خلاصه آن را میبینید
📌 بیش از 52 درصد مردم بر این باورند، چون در دهه گذشته اقدامات مؤثری برای حل مشکلات اقتصادی انجام نشده، علت اصلی تورم و مشکلات اقتصادی کشور مربوط به عملکرد نامناسب دولت قبل است.
▪️بیش از 83 درصد مردم عملکرد دولت سیزدهم در مقابله با کرونا را «موفق» ارزیابی میکنند. ضمن اینکه 74 درصد از مردم نیز اعلام کردهاند از وضعیت بهداشت و درمان کشور «رضایت» دارند.
▪️بیش از 50 درصد مردم معتقدند که دولت در مردمیسازی یارانهها و پرداخت بهموقع یارانههای نقدی جدید، موفق بوده است؛ امری که درستی و اتقان این برنامه اقتصادی دولت را تأیید میکند. همچنین مردم، قاچاق مواد غذایی به خارج، احتکار در داخل و کمبود جهانی غذا ناشی از جنگ اوکراین را سه عامل مؤثر بر گرانی مواد غذایی ارزیابی کردند.
▪️ بیش از 50 درصد مردم بر این باورند که جایگاه ایران در صحنه بینالملل «بسیار مطلوب» است، این در حالی است که 2 سال پیش، بیش از 57 درصد مردم جایگاه کشور را نامطلوب و بسیار نامطلوب ارزیابی میکردند.
▪️ در سال 1401 میانگین نمره شادکامی 64.41 از 100 بوده است. در همین رابطه، سنجههای «خودم را فردی فعال و تأثیرگذار میبینم» با امتیاز 72.3، «نسبت به آینده امیدوار هستم» با امتیاز 69.4، «از زندگی خود لذت میبرم» با امتیاز 68.7 و «احساس میکنم زندگی ارزشمندی دارم» با نمره 68.5 از 100، نشان میدهد که ایرانیان در محدوده انسانهای شاد قرار دارند. درعین حال، نتایج یک نظرسنجی درباره «سنجش میزان رضایتمندی عمومی» که در خرداد 1401 انجام شده است، نشان میدهد 75 درصد مردم در سطح زیاد و تا حدی زیاد در زندگی احساس آرامش و آسایش میکنند. در این رابطه، 91 درصد در سطح زیاد و تا حدی زیاد از سازگاری و همدلی در خانواده خود رضایت دارند و 80 درصد معتقدند «مردم در کارهای خیر شرکت کرده و به یکدیگر کمک میکنند.» حدود 76 درصد نیز به طور زیاد و تا حدی زیاد معتقدند «مردم در مراسم و مناسبتهای مذهبی شرکت میکنند.» بیش از 65 درصد مردم هم تأکید داشتند مردم در روابط اجتماعی خود با یکدیگر با تحمل و مدارا رفتار میکنند و 70 درصد نیز از «تأمین امنیت عمومی» اعلام رضایت کردهاند.
❌ اطلاعیه فوری و مهم امور آبفا شهرضا ❌
همشهریان گرامی با توجه به افزایش دمای هوا و بدنبال آن بالا رفتن مصرف آب ، سطح مخازن آب شهرستان دچار افت شدید شده و متاسفانه با وجود این شرایط همچنان برخی از شهروندان اقدام به شستشوی معابر و خودرو و... نموده و اب شرب را به راحتی هدر می دهند. لذا تبعات ناشی از این نوع رفتارها در سطح شهر بصورت ناپایداری شبکه ، افت فشار و در نقاط مرتفع شهر باعث قطع آب می گردد
لذا برای رفاه حال خود و سایر همشهریان خواهشمندیم در مصرف صحیح اب دقت نموده و از شستشوهای غیر ضرور اکیداخودداری فرمایید.
روابط عمومی ابفا شهرضا
💢❗️چرا ترویج اطلاعات غلط درباره ایران به یک امر عادی تبدیل شده است؟!
📌ایران بیش از هر کشور دیگری در منطقه خاورمیانه و غرب آسیا، هدف توجهات گسترده بین المللی قرار دارد و سال هاست که برخی مسائل و موضوعات در مورد ایران در رسانه های به ویژه غربی گفته شده و تکرار می شود. در این میان عمده مسائلی که با آوردنِ نام ایران به ذهن متبادر می شوند تا حد زیادی برساخته های رسانه ای هستند.
سال ۲۰۱۳ در جریان مطالعه ای که از سوی "ایلاد سگِو" استاد ارتباطات بین المللی دانشگاه تل آویو انجام شد، این نکته مورد اشاره قرار گرفت که مرکزیتِ مسائل مرتبط با ایران در سازمان های رسانه ای بین المللی، بسیار زیاد است و حتی تا حدی در مورد آن اغراق نیز می شود.
🔺در وب سایت های خبری جهانی، ایران پس از آمریکا، چین، فلسطین، بریتانیا، و فرانسه به عنوان ششمین کشوری که بیش از دیگر کشورها و ملت های جهان در رسانه های بین المللی در باره آن صحبت می شود، مورد اشاره قرار گرفته است.
▫️در وب سایت های آمریکایی، رتبه ایران حتی به مراتب بالاتر است و پس از چین و بریتانیا، ایران سومین کشوری است که هدفِ توجهات عمده رسانه های آمریکایی است.
🔺 در این راستا، ترویج اطلاعات غلط و نادرست از ایران و یا پوشش رسانه ای منفی از مسائل این کشور، عملا نقش اصلی را بازی می کند.
《آنهایی که مسائل ایران را به صورت مستقل دنبال می کنند می توانند شهادت دهند که در روایت های رسانه ای از مسائل مرتبط با ایران، عیوب و کاستی های جدی وجود دارد. در این رابطه به طور خاص اطلاعات و مسائل غلطی علیه ایران ترویج و تبلیغ می شوند که نقطه تاکید همه آن ها، طرح عامدانه گزاره های غلط در رابطه با ایران است. این روایت ها به قدری معیوب و مغرضانه هستند که: نگرش جهانی به ایرانی ها را منفی می کنند، خودآگاهی مردم ایران را از بین می برند، عملا به تصمیم سازی ها در مورد مسائل مرتبط با ایران تاثیرگذاری میکنند و در نهایت، موجب می شوند تا سیاست های غلطی در مورد ایران اتخاذ شوند》.
▪️در این راستا، بخش زیادی از شبکه های فارسی زبانِ مخالف با ایران که عمدتا در کشورهای غربی نیز فعالیت دارند، عملا رویه های غلطی را در مواجهه با مسائل مرتبط با تهران اتخاذ می کنند. این قبیل رسانه ها در پوشش تحولات مرتبط با ایران هموار سعی دارند تا این کشور را به مثابه موجودیتی تصویرسازی کنند که: در آستانه فروپاشی است، مدام در آستانه وقوع قیام و شورش های مردمی است، زندگی مردم در آن مملو از فلاکت است، و مردم حتی از ابتدایی ترین اشکال سرگرمی و خوشحالی نیز بی بهره هستند.
💢شبکه "ایران اینترنشنال" یک شبکه تلویزیونی مستقر در لندن که وابسته به عربستان سعودی است، که اقدام به ارائه اطلاعات غلط از ایران و انجامِ به اصطلاح افشاگری های بدون منبع و غیرمستند، آمارسازی های بی پشتوانه و روایت های پرشور و البته دروغین(از ایران)، می کند.
▪️فقدان حرفه ای بودن در برنامه های ایران اینترنشنال را می توان در حضور مکرر و متعدد افرادی که در مورد ایران و تمامیت ارضی این کشور، دیدگاه های تجزیه طلبانه دارند و حامل ادعاهای مختلفِ قومی نیز هستند، به وضوح مشاهده کرد.
💢🔺نتیجه این که پرداختِ گسترده جریان های رسانه ای غرب و ترویج اطلاعات نادرست در مورد مسائل ایران، به افکار رهبران کشورهای غربی و تعریف سیاست های آن ها در مورد ایران شکل می دهند. مساله ای که عملا موجب می شود، رویه ها و رویکردهای تعریف شده در رابطه با ایران، از هیچ پشتوانه محکمی برخوردار نباشند.
🔘 لذا ترویج اطلاعات نادرست و مغرضانه در مورد ایران، جدای از اینکه بر تصمیمسازیهای غلط در مورد ایران تاثیرات جدی دارد، راه مذاکره و گفتگو با ایران را نیز مسدود و گاها" منجر به ایجاد موقعیت های خطرناکی نیز می شود.
🔺در این راستا یک استاد دانشگاه هاروارد می گوید: ترس و وحشتی که در نتیجه تبلیغات دروغین رسانه ها در اذهان افراد جاگذاری می شود، عملا یکی از حربه هایی است که در قالب آن، عملکرد تحلیلی در مغز افراد مخدوش می شود". در این راستا، یک نمونه مهم در این رابطه این است که آسایش روانی مردم ایران، به واسطه کارزارهای تبلیغاتی و رسانه ای مغرضانه، عملا تحت تاثیر قرار گرفته و آن ها قربانی روزنامه نگاری غیرحرفه ای جریان های سیاسی و رسانه ای غربی در رابطه با کشورشان شده اند. مساله ای که در حقیقت، هزینه های زیادی را برای آن ها در ابعاد مختلف به همراه داشته است.»
📝 کوتاه | نقشه راه #آمریکا در جنگ #اوکراین
🔻حمایت تسلیحاتی گسترده غرب از دولت زلنسکی در کییف شدیدا قابلتأمل میباشد. هدف آمریکا از این بحران سازی گسترده در جهان، تغییر شکل مداخلهگرایی جهانی واشنگتن به بهانه مواجهه با این بحرانهاست.
🔹در یک تحلیل زیربنایی، میتوان تصریح کرد که بحران اوکراین، نقطه آغاز رویارویی روسیه و غرب نیست بلکه « نقطه آشکارساز» تقابل کاخ سفید و کاخ کرملین در ابتدای هزاره سوم محسوب میشود. طرفداران ناتویی شدن اوکراین اصلیترین نقش را در تبدیل کشور خود به زمین منازعه جدید غرب و روسیه در ابتدای هزاره سوم بازی کردهاند.
🔸واشنگتن و اتحادیه اروپا در هدایت اوکراین بهسوی این دوراهی سخت و دشوار نقش پررنگی داشتهاند. واقعیت امر این است که غرب هماکنون نسبت به اوکراین دید دوگانهای دارد! بر این اساس اوکراین حتی یک عضو بالقوه اروپا یا ناتو نیز شمرده نمیشود و صرفا حکم یک قربانی آماده در اولین خاکریز نبرد « روسیه و غرب» را خواهد داشت.
🔺آمریکا و انگلیس بهعنوان دو عضو ارشد #ناتو هر دو اصرار دارند که جنگ اوکراین در برهه کنونی متوقف نشود، حتی اگر کی یف و خارکیف و ماریوپل به تلی از خاکستر تبدیل شوند! یکی از اصلیترین دلایل سوق دادن دو کشور سوئد و فنلاند بهسوی عضویت در ناتو، تقویت همین بحران مزمن بوده است. به عبارت بهتر، غرب تلاش میکند حتی در صورت پایان یافتن جنگ اوکراین، اصل منازعه را میان روسیه و بازیگران اروپایی حفظ کند. سیاست و راهبرد کلان آمریکا در چنین شرایطی کاملا مشخص است!
🛑 سگهای ولگرد و خطای حکمرانی
🔹 ظرف ۲ روز دو کودک ۴ و ۷ ساله در دامگاه قم توسط سگ های ولگرد از بین رفتند. عمیقا خبر تلخی است.
اما خبر تلخ تر اینجاست که مسوولین محلی وقتی اقدام به جمع آوری دیرهنگام سگ ها کردند از سوی مدعیان دفاع از حقوق سگ مورد اعتراض واقع شدند. اینکه عده ای حقوق سگ های هار را دیدند و حق کودک معصوم را ندیدند معمای آزار دهنده این روزهای ماست که ریشه اش در غرب لیسی های مجازی است.
🔸 اما ماجرای غم انگیز تنها اینجا نیست. این دو خبر در کنار هم بهانه ای است برای این پرسش جدی که چرا در جمع آوری سگ های ولگرد دچار بی تصمیمی هستیم؟
✅ این بی ارادگی را کنار گزارش اخیر همشهری قرار دهید که در سال گذشته ۹۰ درصد حیوان گزیدگی ها مربوط به سگ های ولگرد است و ایران در آسیب دیدن از سگ های هار مقام سوم را در دنیا داراست.
🔹 مساله اینجاست که مدیر ما در برآورد از واکنش افکار عمومی، دچار خطای تشخیص است و همین امر، مهمترین عامل در بی تصمیمی است. نمونه هایی از این دست بسیار است و تنها متوقف به سگ های ولگرد نیست.
🔸 مدیر در تحلیل واکنش جامعه به یک تصمیم، گرفتار رهزنی غلط انداز شبکه های اجتماعی است. اما چرا؟
1️⃣ فعالان شبکه های اجتماعی نمایی گویا از همه جامعه نیستند.
2️⃣ اینکه براورد موافق و مخالفان در شبکه های اجتماعی نیز همواره دقیق نیست.
3️⃣ مهمتر اینکه با فرض صحت، باز هم این آمار قابل اتکا نیست چرا که واکنش های طبیعی در فضای مجازی الزاما به معنای اعتقاد حقیقی افراد نیست؛ چراکه واکنش ها در شبکه های اجتماعی، واکنش های ناشی از شبکه است.
✅ با یک مثال مساله روشن می شود. اگر به همه کسانی که در دربی تهران دست به خرابکاری اتوبوس ها زدند، روز بعد بگوئید چرا اینکار را کردید حتما اظهار پشیمانی می کنند و خواهند گفت که مقهور فضای هیجانی جمع(شبکه) و دو قطبی استقلال و پرسپولیسی شدند.
🔹 اساسا واکنش ها در فضای مجازی گرفتار دوقطبی های موهوم و واکنش های نمایشی شبکه ای است. نمایش اینکه در اکثریت ایم. به همین دلیل است که به اعتقاد کارشناسان آماری، افکارسنجی در شبکه های اجتماعی تصویر دقیقی از اعتقاد مخاطبین نیست.
💢 با این توضیح گرفتار یک خطای آزاردهنده در حکمرانی هستیم. خیلی از مسوولین تصمیم درست را تشخیص می دهند اما اراده شان را مقابل تخمین های غلط شهودی از دست می دهند و جامعه را گرفتار بی تصمیمی می کنند.
♨️ناتوی خاورمیانه؛ ایدهای که در نطفه خفه شد!
🔺در هفته های اخیر، رسانههای امریکایی خبر دادند که مقامات دولت امریکا نشستهایی با مقامات ارشد اسرائیل و چند کشور عربی برای هماهنگیهای لازم جهت رویارویی با موشکها و پهپادهای ایران برگزار کردهاند. بر اساس این گزارشها، در این نشستها «اویو کوخاوی»، رئیس ستاد ارتش اسرائیل، و همتایانش در چند کشور عربی حضور داشتند و به گفته رسانههای امریکایی این نخستین نشست امنیتی در این سطح میان مقامات اسرائیل این کشورها بوده که زیر نظر امریکا برگزار شده است.
🔺ملک عبدالله دوم، پادشاه اردن، پیش از این در گفتوگو با شبکه CNBC تأکید کرد که اردن از تشکیل پیمان نظامی در خاورمیانه مشابه پیمان ناتو حمایت میکند و چنین اقدامی ممکن است.
🔺ایده ایجاد پیمان امنیتی در منطقه به تمایل امریکا به فاصله گرفتن از پروندههای خاورمیانه و تمرکز بر شرق آسیا مربوط میشود. به نظر امریکا، پیمانی امنیتی متشکل از اسرائیل و چند کشور منطقه بهترین راه برای کاهش تنشهای منطقهای و رویارویی با نفوذ ایران است و میتواند موجب حل و فصل برخی پروندههای منطقه از جمله بحران فلسطین و سوریه و یمن بینجامد.
🔺اما چنین پیمانی با شماری از چالشهای ساختاری مواجه است که مانع از عملی شدن آن میشود. موانعی که از لابهلای اظهارات مقامات عرب کاملاً قابل مشاهده است.
🔺«ایمن الصفدی» وزیر خارجه اردن در گفتوگو با روزنامه «النهار» گفت که پادشاه اردن این مسئله را در پاسخ به سؤال خبرنگار مطرح کرد و منظور امتداد ناتو در منطقه نبود بلکه الگوگیری از آن برای یک همکاری منطقهای در برابر چالشهای مشترک اعم از تروریسم و امنیت اقتصادی و اجتماعی بود. او گفت که اردن در جریان آنچه در رسانهها درباره تشکیل نظام دفاعی یا امنیتی منطقهای با حضور اسرائیل مطرح شده، نیست. وی تأکید کرد که پیشنهاد اردن ایجاد سازوکاری برای همکاری کشورهای عربی در برابر چالشهاست. وزیر خارجه اردن همچنین گفت که آنچه درباره شکلگیری پیمان اسرائیلی ـ عربی در برابر ایران در رسانهها مطرح شده نیز با اردن در میان گذاشته نشده و اردن هرگز بخشی از چنین پیمانی نخواهد بود و چنین درخواستی هم از اردن نشده و در دستور کار نشست آتی سران 9 کشور عربی با رئیس جمهور امریکا نیز قرار ندارد.
🔺از سوی دیگر، «سامح شکری»، وزیر خارجه مصر، نیز در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با همتای بحرینی خود در منامه گفت که ایده تشکیل پیمان نظامی عربی از نوع پیمان ناتو در دستور کار سفر رئیس جمهوری امریکا به عربستان و دیدار وی با سران چند کشور عربی نیست. او افزود که تشکیل چنین پیمانی نیاز به سازوکاری مشورتی دارد و در حال حاضر چنین پیشنهادی وجود ندارد.
🔺در میان کشورهای شورای همکاری نیز درباره نحوه تعامل با ایران، که «دشمن فرضی» این ناتوی عربی شمرده می شود، یکدستی وجود ندارد. با اینکه شاید چند کشور شورای همکاری به ایران به چشم دشمن نگاه کنند، به نظر میآید که اکثر آنها ترجیح میدهند مسائلشان با ایران را از طریق مذاکره حل کنند.
🔺مانع دیگر در شکلگیری چنین پیمانی حضور اسرائیل است. حضور اسرائیل به این معناست که چنین پیمانی در درجه اول علیه ایران خواهد بود. این نکتهای است که پادشاه اردن نیز به آن اشاره کرده بود: «دستورالعمل چنین پیمانی باید کاملا روشن باشد تا موجب نگرانی طرفهای منطقهای نشود».
🔺از سوی دیگر، برخی کشورهای عربی حاضر نیستند با اسرائیل وارد پیمان نظامی شوند. ضمن اینکه حضور اسرائیل، حساسیت گروههای مقاومت فلسطینی و لبنانی را برمیانگیزد که هرگونه تعامل با اسرائیل را تهدیدی علیه خود میشمرند. در این راستا، «اسماعیل هنیه»، رئیس دفتر سیاسی حماس، در سخنانی در بیروت گفت که تلاشهایی برای مهندسی منطقه بر اساس برنامههای امریکا و اسرائیل جریان دارد و افزود که «این توطئهای است که قرار است به نفع اسرائیل و برای ادغام کامل آن در منطقه وتبدیل کردن آن به امر واقع انجام میشود».
🔺«نعیم قاسم»، معاون دبیر کل حزب الله لبنان، نیز تأکید کرد که روند عادیسازی روابط به تشکیل پیمانهای نظامی با رژیم صهیونیستی کشیده شده است. اظهارات مقامات حماس و حزب الله نشان میدهد که آنان تشکیل چنین پیمانی را تهدیدی مستقیم علیه خود میشمرند و این محاسبات بسیاری از کشورهای عربی را که با حماس و حزبالله روابط دارند برهم خواهد زد.
🔺این چالشها از فرصت تشکیل چنین پیمانی در سطح منطقه میکاهد هرچند نباید از این واقعیت غافل شد که گسترش روابط کشورهای عربی با اسرائیل فضای امنیتی منطقه را تغییر داد و میتواند به شکلگیری مناسبات گسترده امنیتی و نظامی بینجامد.
🔴انتقال معاون سفیر انگلیس با چشمان بسته!
🔹تصاویری که از لحظه بازداشت معاون سفیر انگلیس در ایران منتشر شده، وی را در حالی نشان میدهد که با چشمان بسته درخودرو سوار شده است.
🔴اطلاعات جدید درباره بازداشتیهای اخیر:
🔹معاون سفیر انگلیس همزمان با رزمایش موشکی سپاه به عنوان گردشگر به کویر شهداد کرمان رفته و به دنبال نمونه برداری از خاک این منطقه بود.
🔹رئیس بخش بیولوژیکی دانشگاه کوپرنیک لهستان هم از خاک، آب، سنگ، نمک و گل منطقه شهداد نمونهبرداری کرده بود.
🔹رونالد گشین، همسر رایزن فرهنگی سفارت اتریش نیز برای نمونه برداری به یکی از روستاهای دامغان رفته بود؛ او هنگام تصویربرداری از یکی از مناطق نظامی تهران شناسایی شد.
از بزرگ نمایی چند جعبه دارو
تا سانسور رونق دیپلماسی اقتصادی
✍محمد ایمانی
♦️رسانه، وقتی غرض ورزانه رفتار کند، می تواند عکس بزرگ خانم موگرینی را در صفحه اول بگذارد و تیتر بزند "هرچه تهران بگوید"(!) این تیتر برای مسئول سیاست خارجی اروپا، زمانی در یک روزنامه ایرانی زده شد، که به اذعان آقای ظریف، اروپا یازده تعهد برجامی خود را زیر پا گذاشته بود و پایبندی نشان نمی داد.
🔹اروپایی ها سال 97 و 98، آن یازده تعهد را ابتدا به پیشنهاد کانال موسوم به SPV و سپس اینستکس فروکاستند. وعده کردند نفت ایران را بخرند و غذا و دارو بفروشند(!) بعدا گفتند نمی توانیم نفت بخریم، اما نفت خود را به دیگر کشورها بفروشید، پولش را به ما بدهند و ما در مقابل، غذا و دارو به شما بدهیم!
♦️اما همین را هم عمل نکردند و با خباثت های آمریکا همراهی کردند. رسیدیم به جایی که مثلا سفیر سوئیس، چند کارتن دارو با خود می آورد و عکس یادگاری می گرفت و متاسفانه همان رسانه های غربگرا، عکس موهن سفیر را به عنوان گشایش بخت برجام، به افکار عمومی قالب می کردند!
🔹حالا مقایسه کنید با خبر هایی مانند "واگذاری صد هزار هکتار زمین کشاورزی در روسیه به ایران برای کشت محصولات کشاورزی"، و یا این خبر خبرگزاری ایلنا که؛
♦️"ونزوئلا با هدف کشت فراسرزمینی، یک میلیون هکتار زمین کشاورزی در اختیار ایرانی قرار داده است. این کشور برای کشت محصولات استراتژیکی چون ذرت و سویا مناسب است؛ ارزش اقتصادی سویا به مراتب از گندم بالاتر است. کنجاله سویا در تولید مرغ و دام بسیار کاربرد دارد. کشت سویا در هکتار حاشیه سود 150 درصدی دارد، در حالی که حاشیه سود گندم کمتر از 30 درصد است. کشت سویا و ذرت در ونزوئلا درآمد قابل توجهی را متوجه ایران می کند."؛
🔹یا خبرهای مهمی مانند گسترش دیپلماسی اقتصادی در منطقه (عراق، تاجیکستان، ترکمنستان، قزاقستان، پاکستان و...) و فرا منطقه (از شرق دور تا آمریکای لاتین) که به قراردادهای راهبردی برای تنوع بخشی صادرات و بی اثر کردن تحریم ها انجامیده و می تواند تدریجا، ثبات و رونق را به اقتصاد ما بر گرداند.
♦️همان ها که عکس سفیر سوئیس با چند جعبه دارو، عکس کلوز آپ موگرینی با تیتر دروغ "هر چه تهران بگوید"، و یا عکس سلفی نمایندگان مجلس دهم با او را بزرگ نمایی می کردند، حالا اِبا دارند اتفاقات راهبردی برای گسترش دیپلماسی اقتصادی -بی اعتنا به برجام و تحریم و FATF- را منعکس کنند یا ضریب بدهند.
🔹طبیعی است آمریکا و غرب، از این که ایران در حال عبور از وضعیت فلجی و تعلیق و انتظار است، ناراحت باشند؛ اما این رسانه های ظاهرا ایرانی، چرا؟!
📌 #خبر_ویژه
🔹 بیارادگی بایدن برای لغو تحریمها و دروغ بزرگی که «مالی» گفت
🔸 نماینده ویژه آمریکا در امور ایران بر خلاف واقعیات ادعا کرد: رویکرد ایران در مذاکرات دوحه باعث شد فرصت خوبی برای دست یافتن به توافق احیای برجام از دست برود.
رابرت مالی در گفتوگو با شبکه آمریکایی انپیآر گفت: در این دور اخیر، اتحادیه اروپا در نقش خود به عنوان هماهنگکننده میخواست حداقل یک تلاش دیگر را انجام دهد؛ بنابراین از هر دو هیئت دعوت کرد تا به دوحه بیایند، با این امید که ایرانیها تمایلی برای پاسخدهی مثبت نشان دهند. اما متأسفانه ایران نتوانست پاسخی به ما بدهد و به نوعی این دور از مذاکرات اتلاف وقت بود.
وی گفت: اتحادیه اروپا از آنچه گمان میکرد برآیند منصفانهای خواهد بود روی میز قرار داد و ما گفتیم برای آن توافق آمادگی داریم. طرفی که پاسخ مثبت نداد ایران بود. ایران اگر آمادگی ارائه پاسخ ندارد، مشخص نیست به چه دلیل به مذاکرات آمدند. ایران در دوحه تقاضاهای جدیدی داشت که ارتباطی به توافق هستهای نداشت.
ادعای رابرت مالی در حالی است که دولت بایدن نتوانسته میان ادامه تحریمها یا توافق، یکی را انتخاب کند و در واقع، توافقی را میپسندد که در آن تحریمها همچنان برقرار بماند و آمریکا هم هیچ تضمینی ندهد که بدعهدی گذشته را تکرار نمیکند.
این واقعیت به قدری روشن است که مجله نیوزویک به تازگی نوشت: دولت بایدن، هیچ پیشنهاد روشنی برای لغو تحریمهای ایران ندارد.
نیوزویک مینویسد «دولت بایدن بسیار به عرضه نفت ایران به بازار نیاز دارد اما هیچ راهکار روشنی برای لغو تحریمهای ایران ارائه نکرده است. ایران و ونزوئلا میتوانند نیاز ایالات متحده در حوزه انرژی را تامین کنند، مشروط بر این که بایدن تحریمهای اعمال شده دوره ترامپ را لغو کند. به این ترتیب، انتظار میرود که به طور بالقوه ۲ تا ۲.۵ میلیون بشکه در روز نفت بیشتری به بازار جهانی عرضه شود. اکنون هر گالن بنزین در آمریکا در قیمت بیسابقه پنج دلار نوسان میکند و این قیمت بنزین، خبر خوبی برای دولت بایدن که خود را آماده انتخابات کنگره میکند، نیست. اگر بایدن قدمی برای عرضه بنزین به بازار جهانی برندارد، در نهایت هزینههای سیاسیاش را پرداخت خواهد کرد...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/245128
💬 پاسخ فرزند شهید فخریزاده به اظهارات اخیر ظریف که گفته است: اسرائیل شهید فخری زاده را زد، که برجام را نابود کند!
جناب آقای ظریف
۱. ایکاش من هم میتوانستم مثل شما تقوا را زیر پا بگذارم و بدون توجه به مصالح کشور و مسائل امنیت ملی، بگویم آنچه را نباید گفت.
۲. با اندکی هوش سیاسی میتوانید وقایع داخلی و خارجی پیرامون شهید فخریزاده را از ۱۰ سال قبل از شهادت تا امروز مطالعه کنید تا بتوانید تحلیلهای درستتری داشته باشید.
۳. این انقلاب بیش از ۱۸۰۰۰ شهید سهلانگاری دارد (به تعبیر شما) که ترور شدهاند.
۴. آمریکا و اسرائیل کسانی را ترور میکنند که برای آنها مزاحمت و برای کشور اعتلا و اقتدار میآفرینند، نه اشخاص منفعلی که مزاحمتی ندارند.
۵. شهید فخریزاده مرد عمل و مرد میدانِ جهاد بود و هیچگاه از ترس جان خود، نه پشت القاب و عناوین سیاسی قایم شد و نه خانهنشینی را انتخاب کرد.
۶. صحبتهای شما در مورد شهید فخریزاده مرا یاد دوگانه سازی میدان و دیپلماسی در مورد #شهید_حاج_قاسم_سلیمانی انداخت.
۷. یقینا یکی از برکات خون شهید فخریزاده بر ملا شدن جریان نفوذی است که بیش از سی سال در این کشور ریشه دوانده است.
۸. نمیدانم با اظهارات و تحلیلها سیستم امنیتی و اطلاعاتی کشور را هدف قرار دادهاید یا شهید فخریزاده را؟!!!
۹. اگر نمیدانید بدانید، آدرس آسیابی که در آن آب میریزید را اشتباه به شما دادهاند.
۱۰. یک عکس بجا مانده ز تو پشت نگاهت
خشمی ز دو صد فتنهی دوشیزه نهان است
عمری نگران بودهای از مکر نفوذی
چشمان تو در عکس هنوزم نگران است
#حامد_فخریزاده
۱۶ تیرماه ۱۴۰۱
🔴 اهداف دشمنان داخلی وخارجی از رها ماندن فضای مجازی در داخل چیست؟
✍🏻 سید علیرضا آلداود
🔻اهداف دشمنان داخلی وخارجی از راه اندازی جنبشهای اجتماعی با استفاده از پیام رسانها، شبکههای اجتماعی و فضای مجازی رها شده در کشور چیست؟
1⃣ پروژه بی ثبات سازی: شبکهسازی گسترده در فضای مجازی با اهدافی چون جمعآوری Bigdata، جریانسازی برای جنگ شناختی، جنگ روایتها و جنگ ارادهها
2⃣ بهرهگیری از ابزار مکمل جنبشهای اجتماعی( پیام رسانهایی نظیر تلگرام و شبکههای اجتماعی نظیر اینستاگرام) برای انتقال سریع اخبار و پیامهای جعلی، شایعات، دوقطبیسازی، فریب و جریانسازی رسانهای
3⃣ هدایت افکار عمومی: ایجاد موجهای رسانهای ساختار شکن، منفی و سازمان یافته بمنظور ایجاد ناامنی و سردرگمی در مخاطب با این هدف که رهبران سیاسی و نظام به نظرات و خواستههای اجتماعی و اقتصادی مردم بی توجه هستند.
4⃣ ایجاد جنبش اجتماعی توسط فضای مجازی و تبدیل آن به جنبش عمل گرا، حقیقی، براندازانه، زنانه در کف جامعه مانند #فتنه۸۸ که فیس بوک و توئیتر این نقش را بر عهده داشتند، در فتنههای 96 و 98 پیام رسان تلگرام و واتس اپ و شبکه اجتماعی اینستاگرام آتش بیار معرکه بودند.
5⃣ جنگ نرم، جنگ شناختی و جنگ روایتهای اعتقادی-اجتماعی با استفاده از استراتژی ایجاد نت ترولها مانند جنبشهای زنانه مانند چهارشنبههای سفید، دختران خیابان انقلاب و نه به حجاب اجباری، اجرای سند ۲۰۳۰، روایتسازی با هشتگ اعدام نکنید، دختر آبادانی، نوید افکاری که مقدمه ایجاد جنبشهای اجتماعی براندازانه در کشور است که با محوریت فضای مجازی و سرویسهای آن دنبال میشود.
6⃣ فروپاشی از درون: با توجه به اظهارات صریح سران آمریکا و رژیم صهیونیستی مبنی بر حمایت از رسانههای مختلف نظیر شبکههای ماهوارهای، شبکههای اجتماعی، پیامرسانها و... برای از بین بردن مشروعیت و مقبولیت داخلی نظام، ایجاد جنبشهای اجتماعی چند ماه اخیر را باید در این راستا ارزیابی کرد.
7⃣ توجه به اصل کاهش ضریب شکست: با توجه به ترس و استیصال آمریکا و رژیم صهیونیستی از رويارويی مستقیم با ایران به دلیل غیر قابل پیشبینی بودن هزینههای این جنگ و پاسخ کوبنده و واقعی ایران اسلامی نظیر بمباران عینالاسد و هدف گرفتن پهپادهای آنان، آنها ترجیح دادهاند از ضعفها و کم کاریهای موجود اقتصادی و طمع #جریان_نفوذ و جریان تحریف استفاده کرده و پیام رسان ها و شبكههای اجتماعی غربی را در ایران تقویت کنند.
گفتنی است در این میان نباید از موضوع #نفوذ_جریانی در کشور غفلت نمود، چراکه این نوع نفوذ با شبکهسازی داخل ملت به دنبال تصمیمسازی برای مسئولان، نخبگان و افراد تاثیر گذار در سطح کشور است.
▪️میخوام براتون ویژگیهایی از ظریف رو بگم که باعث شده ارزشیها به این امیرکبیر زمان حسودی کنن.
شما هم بگید به کدوم مورد حسودی میکنید:
۱- قهرمان دیپلماسی جهان:
(رسوندن تحریمها از ۷۵۰ به ۱۵۰۰ تحریم در دولت روحانی)
۲- گرفتن قویترین تضمین تاریخ برای برجام:
(امضای جان کری)
۳- وطنپرستی:
(وسط مذاکرات به البرادعی بگی ما به توافق نیاز داریم تا انتخابات رو ببریم)
(متهم کردن ایران به پولشویی در حین مذاکرات)
۴- تسلط به زبان انگلیسی:
(چهار بار کلمه تعلیق در برجام رو توقف معنی کردن)
۵- گرفتن بزرگترین امتیازهای قرن:
(باز نشدن سوئیفت)
(حقارت عجیب در ماجرای هواپیماهای برجامی)
۶- قدرت چانهزنی:
(پرتاب قدرتمند خودکار و فشار ایمیلی شدید)
۷- نابودگر تحریم:
(سوخت ندادن به هواپیمای ظریف)
(محدودیت تردد ظریف در سازمان ملل)
(تحریم ظریف)
۸- دستاورد بزرگ در مذاکرات:
(سیف: تقریبا "هیچ")
(قدم زدن با کری)
(دریافت ۷۰۰ سکه پاداش برای برجام)
۹- زمانشناسی:
(استعفا هنگام سفر اسد به ایران)
۱۰- نظرات اقدامات خردمندانه:
(رد سرمایهگذاری ۵۰میلیارد یورویی چین بخاطر بستن با کدخدا)
(ادعا درمورد تقابل دیپلماسی و میدان)
۱۱- برترین مذاکرهکننده تاریخ
(قبول ادامه تحریم تسلیحاتی علیرغم مخالفت چین و روسیه)
(اعتقاد به اینکه هرررر توافقی بهتر از عدم توافق است)
(ادعای مضحک در مورد اینکه ترامپ هرگز نمیتواند با یک امضا از برجام خارج شود)
(ادعای نابودی ایران با یک بمب ، در حین مذاکرات)
۱۲- جمعآوری یک تیم مذاکرهکننده بینظیر:
(شعبانی و دریاصفهانی دو جاسوس حاضر در تیم مذاکرهکننده)
(حضور مشکوک حسین فریدون در تیم مذاکرهکننده)
۱۳- دیپلماسی قدرتمند منطقهای:
(توقف کشتیهای ایرانی کمک به یمن پس از تماس جانکری)
۱۴- رحماء عَلی الکفار ، اشدّاء بینهم
ماموریت ناوگان ارتش ایران در دریای سرخ چیست ؟
🔸️هفته گذشته وزیر جنگ رژیم صهیونیستی انتشار تصاویر ماهواره ای از حضور چهار کشتی جنگی در دریای سرخ خبر داد و آن را یک تهدید دانست.
🔸️شناورهایی که بنی گانتز بدان ها اشاره کرد یک شناور بالگرد بر به نام هنگام و دو کشتی پشتیبانی و یک فریگیت به نام موج بودند .
🔸️در خصوص حضور رزمی ایران در دریای بسیار مهم سرخ چند نکته باید ذکر گردد.
1️⃣ دریای سرخ از آبهای بین المللی است و حضور هر کشوری در آن آزاد بوده و در نتیجه کشتی های جنگی ایرانی نیز می توانند طبق حقوق دریاها در آن حاضر باشند .
2️⃣ دریای سرخ از مهم ترین دریاهای دنیاست که مسیر اصلی انتقال کالا و انرژی میان آسیا و تمام اروپاست . همچنین بخش هایی از آفریقا نیز از طریق این دریا با کشورهای آسیایی تجارت می کنند .
3️⃣ به نظر می رسد راهبرد دریایی فعلی جمهوری اسلامی تعقیب و تثبیت منافع ایران در بالای مدار ۱۰ درجه شمالی باشد و در این راستا حضور در دریای سرخ به عنوان مسیر اصلی انتقال کالا و انرژی میان آسیا و اروپا ارزش استراتژیک
بسیار زیادی دارد .
4️⃣ این اقدام ایران نشان میدهد که جمهوری اسلامی قصد دارد توسعه نفوذ آبی خود را فراتر از خلیج فارس و دریای عمان ببرد .
به عبارت دیگر جمهوری اسلامی سیطره خود را بر خلیج فارس و دریای عمان تثبیت شده می بیند و به همین دلیل تلاش دارد با استفاده نیروی دریایی راهبردی ارتش، وضعیتی را که در دریای عمان برای خود ایجاد کرده ، به تدریج به سایر مناطق گسترش دهد .
5️⃣ اصل حضور شناورهای رزمی ارتش در دریای سرخ حاکی از تلاش جمهوری اسلامی برای گذار از یک قدرت منطقه ای به مرحله ای بالاتر که به آن قدرت بزرگ می گویند است .
6️⃣ ماموریت شناورهای رزمی ایرانی در دریای سرخ می تواند مقابله با دزدان دریایی ، رصد و جمع آوری اطلاعات و حمایت از تردد کشتی های تجاری ایرانی و متحدان منطقه ای آن باشد .
7️⃣ بر اساس راهبردهای ژئوپلیتیکی و نظریات استراتژیست های این حوزه از جمله آلفرد ماهان ، حضور در دریاها و تقویت ناوگان جنگی و تجاری عاملی بسیار مهم در راستای تثبیت و افزایش قدرت و کسب ثروت و امنیت کشورها خواهد بود و در نتیجه به نظر می رسد جمهوری اسلامی نیز این مهم را مدنظر قرار داده است.
8️⃣ یمن از جمله کشورهایی است که ساحل مناسبی در دریای سرخ دارد و در صورت تثبیت حاکمیت دولت نجات ملی یمن (وابسته به انصارالله ) در صنعا و بنادری چون الحدیده ، و ایضا با عطف به رابطه راهبردی این دولت و نظام مستقر در تهران ، به نظر می رسد حضور دریایی ایران بیش از پیش در این نقطه آبی اثرگذارتر و دارای اثر راهبردی بلند مدت شود .
9️⃣ اشراف نظامی بر تنگه باب المندب به عنوان نقطه اتصال اقیانوس هند و دریای سرخ برای منافع جمهوری اسلامی و متحدانش اهمیت بسیاری دارد و شناورهای جنگی ایرانی در این خصوص می توانند بازیگری تاثیرگذار باشند.
آخرین حَربه ..!
۱/ وقتی مذاکرات جواب نداد، نفرین افاقه نکرد
و دشمن حریف لشکر موسی(ع) نشد،
به پیشنهاد بَلعم بن باعورا
دختران تُرک رو آرایش کردن
و واسه فروش اجناس و ارزاق به لشکرگاه موسوی فرستادن
۲/ از زنان و دختران خواستن تا اگه سربازان لشکر دست تجاوز دراز کردن، روی خوش نشان داده و همراهی کنن...
این اتفاق شیرازهی لشکر موسوی رو از هم پاشید و ۲۰ هزار نفر از سربازان گرفتار انحراف جنسی شدن
۳/ کار بجایی رسید که فرماندهای بنام زمری بن شلوم، دست دختر زیبایی رو گرفت و پیش موسی(ع) آورد و گفت: خیال میکنم نظر شما اینه که نمیتونم با این دختر باشم و گناهه!
با اون دختر وارد خیمهای شد و ...
۴/ برادر عزیزم، خواهر باشخصیتم
کسی که به بهونهی گرما، دلخواهی، مُد و... حاضر به بدحجابی یا بیحجابی شده، دانسته یا ندانسته در حال کمک به فروپاشی لشکر خداست و کسی که اختیار چشمش رو از دست داده، خیانتی بدتر ازین رو داره مرتکب میشه!
۵/ داستان غمانگیز آندلس اسلامی (اسپانیا) رو بخونیم که چطور مسیحیان برای تصرف شهر مسلمانان به همین روش دست زدن و با بیعفتی روح اسلام رو نابود کردن و بی درنگ مردان رو از دم تیغ گذروندن!
۶/ استعمار برای مقابله با کشور سربلند ایران، غیرت مردان و حیای زنان رو هدف قرار داده و عیاشی و خوشگذرونی رو هدف از آفرینش معرفی کرده!
که تو باید بنوشی و سگ و گربه بازی کنی تا خوش باشی!
تو باید رنگ و آرایش داشته باشی تا خوشگل باشی و إلا زشتی!
۷/ در این بین، دو گروه رو تقویت میکنن...
اول: مقدس نمای هتاک! که نحوهی تعامل رو نمیدونه و با پرخاش، همه رو از دین مُنزجر میکنه
دوم: اباحهگر بیقید که فرمایش رهبری و حاج قاسم رو دستاویز میکنه تا روسری شو عقبتر بذاره
و بلد نیست که عاشق، رنگ معشوق به خودش میگیره ...
۸/ هشیار باشیم
خودمون رو با بهتر از خودمون بسنجیم نه بدتر از خودمون ...
خدا ما رو محبوب خودش بخواد
و عاقبتمون رو ختم به خیر کنه...
واسه خوشبختی همهی جوونامون، دعا کنیم🤲💐
✅ اروپا در تله آمریکایی
☑️ جنگ در اوکراین اروپا را در وضعیت بسیار خطرناکی قرار داده است. آمریکایی ها علی رغم اکراه شدید برخی کشورهای اروپایی، در نهایت توانستند پای کشورهای این قاره را به جنگ اوکراین باز کنند. اروپای وابسته به انرژی روسیه، حالا اما بدجور در باتلاق جنگ اوکراین فرو رفته است و اقتصاد قاره سبز با سرعتی باورنکردنی به سمت رکود پیش می رود. هرچند آمریکایی ها خود گرفتار تورم و رکود ناشی از کرونا و جنگ اوکراین شده اند اما وضع برای اروپا بسیار خطرناکتر است. اگر جنگ در اوکراین به فصل سرما کشیده شود و مشکل تحریم نفتی ایران، روسیه و ونزوئلا حل نشود، اروپا در بحرانی وحشتناک فرو خواهد رفت!
ارزش یورو در مقابل ارزهای دیگر به سرعت در حال کاهش است و قیمت سوخت و مواد غذایی و رکود ناشی از آن افزایشی است. این وضعیت نتیجه سرسپردگی دولتهای اروپایی به آمریکاست و در صورتی که روسها بیشتر غضب کنند استخوانهای اروپا خرد خواهد شد. جالب اینجاست که خسارت محض برجام حالا بلای جان اروپا هم شده و این موافقتنامه سیاسی با امضای دولت قبلی ایران چنان تحریمها را محکم کرده که خود اروپایی ها در اوج نیاز به انرژی، نمی توانند از نفت ایران برای حل بحران انرژی استفاده کنند!
در دیگر سوی میدان اما روسها با سیاستهای اقتصادی هوشمندانه هم نفت می فروشند، هم بلوکهای اقتصادی جدیدی را شکل می دهند و هم ارزش روبل را افزایشی کرده اند.
سیاست وابستگی به آمریکا فعلا کار دست اروپایی ها داده و البته این تازه صبح روشن اروپا در تله جنگ اوکراین است و در شام تارشان وضع بسیار بدتر خواهد بود.
⛔️ این بی حجابی آن بی حجابی نیست!
✍محسن مهدیان
🔹 برداشتن روسری در خیابان معنی اش چیست؟ ماجرای کشف حجاب نسبت به گذشته تغییر کرده است. از قضا با یک پدیده نوظهور مواجهیم.
ما پیشتر نیز با پدیده بی حجابی مواجه بودیم. اما..
🔸 بدحجابی در تاریخ جمهوری اسلامی اگرچه یک نقص محسوب می شود اما برآمده از بی حیایی و خدای ناکرده بی عفتی نیست. برآمده از غرب پسندی های عرفی گرایانه است. به همین دلیل است که رهبرانقلاب تاکید داشتند بدحجابی یک نقص است اما معیار نهایی برای قضاوت افراد نیست.
👈چه بسا دختران بدحجابی که هم انقلابی اند و هم اهل معنویت؛ هرچند گرفتار این خطا.
اما از این خطا تا آن خطا فاصله بسیار است. کدام خطا؟
🔹 ما با یک پروژه سیاسی مواجهیم. لذا نوع مواجهه با این خطای سیاسی از جنس آن خطای فرهنگی نیست. خطای سیاسی برخورد امنیتی می طلبد و خطای فرهنگی مواجهه آموزشی و فرهنگی.
🔸از کدام خطای سیاسی حرف میزنیم؟
موضوع کشف حجاب را یکبار دقیق شویم.
👈 معنی کشف حجاب یعنی ایستادن مقابل احکام؟ ازین هم بالاتر چون ممکن است برخی لامذهب یا شل مذهب باشند. یعنی ایستادن مقابل قانون؟ ازین هم بالاتر چون ممکن است کسی این قانون را قبول نداشته باشد.
🔹 برداشتن حجاب ایستادن مقابل دموکراسی و جمهوریت است. یعنی چی؟
اکثریت این کشور مسلمانند. اسلام دین غالب است. حجاب از احکام دینی است. پس به حکم دموکراسی باید به حقوق اکثریت احترام گذاشت. ممکن است بگوئید حجاب اختیاری است. بی حجاب و باحجاب باید آزاد باشند. این حرف ظاهر قشنگی دارد اما قرائت دیگری از تقابل خشن با دموکراسی است.
🔸 چون ایستادن مقابل قانون است. حجاب الزام قانونی است نه اجبار. اخیرا یک حرف جدیدی باب شده است که: " مگه زمان رضا خان قانون کشف حجاب نبود؟ پس چرا مقابله کردید؟" پاسخ خیلی روشن است. قانون حجاب با قانون کشف حجاب یک تفاوت عمیق و البته ساده دارد. قانون کشف حجاب قانون برامده از دیکتاتوری بود ولی قانون حجاب برآمده از اراده مردم است. رضا خان با دیکتاتوری مقابل دین مردم ایستاد، مردم هم مقابلش ایستادند.
برگردیم به بحث اصلی.
👈با پدیده نوظهور مواجهیم. پدیده ای که هدف نهایی آن ایستادن مقابل اکثریت مردم است. به همین دلیل گفته می شود کشف حجاب سیاسی است.
🔹ظاهر یکیست. اما فاصله معنادار است. این بی حجابی آن بی حجابی نیست. ما با جمعیتی بسیار محدود مواجهیم که خواسته یا ناخواسته با کشف حجاب مقابل جمهور مردم ایستادند.
💢 ماجرای کشف حجاب ابزار جدید تقابل با اکثریت مردم است. به همین دلیل است که یک خبرنگار فراری از ایران که این روزها کارمند مواجب بگیر سفارت آمریکا شده است با صراحت می گوید هدف از کشف حجاب براندازی است و لاغیر.
🔴ترور نخست وزیر ژاپن را از نگاهی دیگر ببینیم
روز گذشته تروری بزرگ در دنیا رخ داد، این ترور در سطح نخست وزیر آن هم در کشور ژاپن که متحد بزرگ و استراتژیک آمریکاست رخ داد.
🔹برخی رسانههای معاند همزمان با ترور شهید صیاد خدایی آنرا حفره بزرگ امنیتی در ایران قلمداد میکردند و متاسفانه عدهای هم در داخل بر طبلی که دشمن گسترده بود محکمتر کوبیدند ولی اکنون سوال پیش میآید؛ حادثهای که به مراتب فجیعتر و بالاتر از یک نیروی نظامی، بلکه در در سطح نخستوزیر در کشور متحد ۱۰۰درصدی آمریکا رخ داده، حفره که نه، درّه بزرگ امنیتی نیست؟!
🔹سرنوشت تلخ شینزوآبه را میشود از زاویهای دیگر هم دید؛ زمانی که نخست وزیر پیشین ژاپن حامی نامه مهمی از سوی رئیس جمهور آمریکا بود و برای رساندن آن به ایران سفر کرد. در آن برهه آمریکا توافق برجام را بصورت غیرقانونی نقض کرده بود و رسانههای زنجیرهای حامی روحانی از سفر وی بسیار ذوق زده شدند و او را ناجی تمام بدعهدیهای ترامپ میدیدند!
🔹ولی امروز میبینیم که ترامپ در عالم سیاست کنار گذاشته شد و شینزوآبه هم به ضرب گلوله از پای درآمد و چیزی که باقی مانده مقاومت مردم ایران و بدعهدهای مداوم و مکرر آمریکاییهاست، بازیگران استکبار از صحنه حذف شدند ولی بازی ظلم و بدعهدی مستکبرین همچنان باقیست...
💠 هدف از ایجاد شبکه پدافندی در منطقه چیست ؟
🔸️اخیرا ایالات متحده و رژیم صهیونیستی از ایجاد شبکه یکپارچه پدافندی برای مقابله با تهدیدات ایران در منطقه غرب آسیا سخن می گویند .
🔸️ایجاد این شبکه به معنای آنست که یگان های پدافندی کشورهای منطقه به طور هماهنگ با یکدیگر مرتبط شده و داده های خود را با استفاده از تجهیزاتی که در اختیار دارند به اشتراک بگذارند و در برابر تهدیدات هوایی عکس العمل به موقع و فوری داشته باشند .
🔸️در این خصوص چند نکته به ذهن نگارنده می رسد .
1️⃣ این طرح از پیش با ناکامی روبرو شده زیرا کشورهای قطر ، کویت ، عراق و عمان مخالفت خود را با پیوستن به آن ابراز کرده اند .
🔸️بنابراین یکپارچه سازی سیستم های پدافندی به شکلی که مدنظر آمریکا و اسرائیل است رخ نخواهد داد .
2️⃣ ایران به لحاظ تکنیکی و تاکتیکی قابلیت مقابله با هر نوع سیستم پدافندی را دارد زیرا اولا حجم و کمیت موشک ها و پهپادهای خود را از دهها هزار بالاتر برده و در هر نبردی می تواند سیل بی شماری از موشک ، راکت و پهپاد را به سمت اهداف مدنظرش روانه سازد .
🔸️ثانیا موشک های نسل جدید ایرانی از قابلیت کلاهک جداشونده و مانورپذیر تا لحظه اصابت به هدف برخوردارند و از فرمول حرکتی راکت های بالستیک پیروی نمی کنند .
🔸️ثالثا موشک های کروز ایرانی در ارتفاع بسیار پایین پرواز کرده و مانور پذیری بالایی دارند و مقابله با آنها بسیار مشکل است .
🔸️همچنین تاکتیک شلیک همزمان هزاران موشک ، راکت و پهپاد همراه با جنگ الکترونیک گسترده، عملکرد هر گونه سیستم پدافندی را مختل خواهد کرد .
🔸️ تردیدی نیست که در هرجنگ احتمالی میزان موشک های پدافندی بارگذاری شده تمام کشورهای عربی به اندازه قدرت آتش راکت ها ، موشک ها و پهپادهای ایرانی نیست .
3️⃣ در صورت بروز جنگ احتمالی پاسخ ایران صرفا از طریق هوا نخواهد بود و عملیات های آفندی آبی - خاکی مقتضی را علیه تهدیدات انجام خواهد داد .
🔸️فاصله کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس تا سواحل ایران بسیار اندک بوده و در کمتر از یک ساعت قایق های بی شمار سپاه پاسداران می توانند خود را به سواحل آنان برسانند و سرپلهای مدنظر را تصرف کنند .
🔸️نباید فراموش کرد که کشورهایی چون امارات و بحرین از لحاظ نظامی در برابر ایران اصلا به حساب نمی آیند و به لحاظ کمی فاصله با همسایه شمالی خود نیز کاملا آسیب پذیرند .
4️⃣ موفقیت عملیات های انصارالله در اصابت قراردادن ابوظبی و شهرهای مهم سعودی که از پیشرفته ترین تجهیزات پدافندی غربی بهره می بردند نشان داد قابلیت های اعلامی تسلیحات پدافندی خریداری شده این کشورها تا چه حد به اغراق آلوده بوده و سیستم های مزبور نتوانسته اند در برابر تهدیدی بسیار ضعیف تر از جمهوری اسلامی واکنش مناسب نشان دهند.
5️⃣ به نظر میرسد پس از شکست طرح ناتوی عربی و تشکیل ائتلاف امنیت دریایی در خلیج فارس علیه جمهوری اسلامی ، این طرح نیز با ناکامی روبرو گردد زیرا در میان کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس علیه ایران اجماع وجود ندارد و دیگر این که قابلیت های نظامی سپاه و ارتش کاملا بر کشورهای کوچک عربی چیرگی پیدا خواهد کرد .
6️⃣البته طبیعی است که ایجاد شبکه یکپارچه پدافندی بهانه ای برای حضور بیشتر اسرائیل در امارات ، بحرین و شاید سعودی بوده و کمپانی های تسلیحاتی آمریکایی نیز سود سرشاری را از بابت فروختن تجهیزات جدید و گرانقیمت خود به عربهای حاشیه خلیج فارس کسب خواهند کرد .
🔸️خصوصا که محمد بن سلمان رویای پادشاهی سعودی دارد و همانگونه که با یک رشوه بسیار سنگین توانست ترامپ را قانع کند که پسر عمویش محمد بن نایف را از ولیعهدی برکنار و خود را جایگزین او سازد ، اینبار نیز عزم دلبری برای رئیس جمهور دموکرات آمریکا را نموده و به نظر میرسد حاضر به پرداخت هزینه ای کلان برای تحقق این امر باشد .
⛔️ فتنه گران مشغول کارند
خاتمی در تماس با همسر تاجزاده گفته:
«ای کاش به جای این بازداشت ها و ایجاد محدودیت ها، بازداشت شدگان قبلی و در راس آنها محصوران عزیز آزاد می شدند »
👈نکته :
به نظر می رسد فتنه گران که مدتی است وقیح تر شده اند همگام و همزبان با مزدوران کلاپ هوسی از جمله اصلاحات چی های واداده ، #نفوذیها ، سلطنت طلب ها ، جریان نفاق و تحریف و سکولارهای خود شیفته ی دیروز و امروز ،و کودتا گران نقاب , با هدف کم رنگ کردن موفقیت های چند ماه گذشته جمهوری اسلامی ایران در حوزه های مختلف مشغول تشویش اذهان هستند .
البته که همیشه اینگونه بوده که مشوش ترین ها ،و آشفته ترین وضعیت را. داشته اند که تحرکات اخیر فائزه هاشمی رفسنجانی , تاجزاده و همسرش و حمایت های خاتمی نشان از سرخوردگی در جریان فتنه است
♦️آژیر خطر اقتصاد جهانی به صدا درآمد
رئیس صندوق بینالمللی پول:
🔹چشمانداز اقتصاد جهانی از ماه آوریل به طور قابل توجهی تیره و تار شده است
🔹گسترش جهانی تورم، افزایش چشمگیر نرخ بهره توسط بانکهای مرکزی، کاهش رشد اقتصادی چین و تحریمهای بیسابقه علیه روسیه از جمله عوامل موثر بر اقتصاد جهانی است
🔹طولانی شدن شرایط وخیم مالی، چشمانداز اقتصاد جهانی را پیچیدهتر میکند، ما در آبهای متلاطم هستیم، کنترل قیمتها بسیار مهم است
🔹۲۰۲۲ سال سختی خواهد بود، اما شاید حتی سال ۲۰۲۳ سختتر از آن باشد/ تسنیم
🔰تلاش ضدانقلاب برای راهاندازی اعتراضات ضد حجاب خیابانی
⚜با نزدیک شدن به 21 تیرماه، سالروز قیام مردم مشهد در مسجد گوهرشاد در اعتراض به قانون کشف حجاب توسط رضاخان و روز «حجاب و عفاف»، جریانات ضدانقلاب در تدارک هجمهای همهجانبه علیه این روز با ایجاد کمپینهای مجازی و گسترش نافرمانیهای مدنی برای تظاهرات خیابانی درباره موضوع حجاب هستند. در همین زمینه هشتگ #حجاب_بی_حجاب بهعنوان هشتگ اصلی این کمپین انتخاب شده و در کنار آن هشتگهایی چون #21 تیر و no2hijab# نیز استفاده میشود. طاهره عبدولی، فعال ضدانقلاب حوزه زنان بهعنوان لیدر اصلی این کمپین فعالیت میکند و در کنار آن چهرهای مانند مهدی حاجتی، فعال سیاسی و عضو سابق شورای شهر شیراز فعال هستند. مهمترین محورهای رسانهای این جریان برای هجمه علیه حجاب و روز حجاب و عفاف در چند روز گذشته عبارتاند از: ایجاد کارزار و کمپینسازی توئیتری با هشتگهای مختلف؛ طرح مطالبه برای حضور خیابانی مخالفان قانون حجاب در روز 21 تیر؛ تداوم متهم کردن ج.ا.ا به سلب حقوق شهروندان زن با اجرای قانون حجاب؛ تداوم برجستهسازی و وایرال ویدئوهای برخورد نیروهای گشت ارشاد با زنان بدحجاب با هدف افزایش تنفر اجتماعی از گشت ارشاد؛ القای گسترش مخالفان قانون حجاب در میان مردم ایران در سالهای اخیر؛ تداوم قهرمانسازی از رضاخان بهعنوان واضع قانون کشف حجاب.
✳️آیا فقط ایران با بحران اقتصادی مواجه است؟
🌐 خبرهایی ازجنس بحران اقتصادی واجتماعی در اروپا
خیلیها فکر میکنند اروپا این روزها گل و بلبل است، اما مشخص شده که این کشورها تا چه میزان دچار دردسر شدهاند و خطر جنگ میان آنها برای منابع انرژی چقدر جدی است.
♻️ تورم بی سابقه در ترکیه و تعطیلی دامداریها
تورم و کسادی قیمت حاملهای انرژی در ترکیه این روزها امان مردم را بریده و تاثیر آن را در کالاهای اساسی میتوان مشاهده کرد.
♻️آماده باش در اروپا درباره احتمال قطع گاز از روسیه
قیمت گاز در اروپا در روز معاملات روز پنجشنبه برای نخستین بار از اوایل ماه مارس، از ۱۹۰۰ دلار در هر هزار متر مکعب گذشت.
♻️ در حال حاضر دولت آلمان افزایش تولید برق را از نیروگاههای زغالسنگ به عنوان کثیفترین شکل انرژی آغاز کرده است و همزمان به کاهش تدریجی تولید انرژی هستهای طبق برنامه ادامه میدهد.
♻️رابرت هابک:
درآلمان به دلیل قیمت بالای انرژی، کاهش تقاضای داخلی، کاهش تمایل شرکتها برای سرمایهگذاری و ازهم گسستگی بیشتر وضعیت اجتماعی، خطر کاهش قدرت خرید در چند ماه آینده وجود دارد.
♻️بعداز پایان نخست وزیری نفتالی بنت حالا انحلال مجلس رژیم صهیونیستی ودر انگلیس استعفای جانسون و ترور نخست وزیر ژاپن از اتفاقات مهم این روزهاست!
♻️صدها هزار نفر از مردم آلبانی بخاطر وضعیت معیشتی و سوخت و گرانی به خیابان ها آمدند.
♻️اعتصابات سراسری کشاورزان در هلند و خالی ماندن قفسه فروشگاهها!
♻️آماده باش در اروپا درباره احتمال قطع گاز از روسیه
قیمت گاز در اروپا در روز معاملات روز های اخیر برای نخستین بار از اوایل ماه مارس، از ۱۹۰۰ دلار در هر هزار متر مکعب گذشت.
♻️ مدیر بانک غذای کانادا: اوضاع عجیب و دشوار شده/باید مراقب ناامنی غذایی باشیم...
♻️ پس از هلند، کشاورزان ایتالیایی، لهستانی و آلمانی هم به خیابان ها آمدند
کشاورزان اروپایی به قیمت بالای سوخت و کود معترض هستند.
💠حکمرانی دینی و امکان تساهل در اصول
✍️ عبدا... گنجی
🔹چرا گشت ارشاد دارید؟ به حکومت چه ربطی دارد طرف حجاب دارد یا ندارد؟ چرا در امر خصوصی دخالت میکنید؟ چرا فلانی دستگیر میشود؟ او که روشهای خشونتآمیز را ترویج نمیکرد. چرا درمقابل زیادهخواهی آمریکا کوتاه نمیآیید مگر نمیبینید مردم دچار مشکل اقتصادی هستند؟
⭕ در اینباره باید صادقانه با دوستان، دشمنان و ناظران سخن گفت. موضوع را زمانی میفهمیم که تصویر درستی از فلسفه حکمرانی در جامعه مسلمانی داشته باشیم. حاکمانی که فلسفه حکومت برایشان قدرت برای قدرت یا قدرت برای مواهب قدرت است، از هر آنچه موجب ناراحتی و سروصدا میشود پرهیز میکنند. چرا جمهوری اسلامی چنین نمیکند؟ برخی از بهاصطلاح نخبگان میگویند اقدامات (اقدامات ارادی) جمهوری اسلامی در راستای نابودی خودش است اما حاکمیت و اجزای آن متوجه نیستند که تیشه به ریشه خود میزنند؛ این سؤال مهمی است. کسی که حکومت را برای استفاده هزار فامیل خود میخواهد، به هرکس یا هر کشوری بهنوعی باج میدهد. یکی را آبنبات، دیگری را مسئولیت، کشوری را باج میدهد و جای دیگری عقبنشینی میکند که تاج و تخت محفوظ بماند. بعضا با افتخار میگویند کوروش وقتی وارد بابل شد به مردم گفت «بر دین خود آزاد هستید» و این را نشانه رفتار دموکراتیک کوروش یا احترام به حقوق بشر میدانند. اما شهید مطهری معتقد است اگر کوروش چنین گفته باشد پس به چه دلیل سرزمین آنان را تصرف کرد؟ آیا آرامش آنان را برای استثمار اقتصادی میخواست؟ پیامبر اسلام به کدام سرزمین رفت که هدفی جز اصلاح دین داشته باشد؟ بنابراین جمهوری اسلامی نمیتواند مانند حکومتهای عرفی هر صدایی را با دانپاشی و نمکریزی ساکت کند که حکومتش برقرار باشد. این سیره امیرالمومنین است. بهرغم نص، او با بیعت عمومی در قدرت حاضر شد اما در سراسر نهجالبلاغه یکبار ندارد که «ایها الناس بفرمایید من الان چهکار کنم؟» گفت با اصرار شما حکومت را میپذیرم اما براساس سنت پیامبر و کتاب خدا و عقل خود حکومت میکنم و دیدید که چگونه هزینه این راهبرد را کمتر از 5سال داد و همه عمر حکومتش در جنگ داخلی سپری شد. حال چرا روشنفکران ما نمیگویند علی(ع) درایت نداشت؟ بلد نبود هرکس را بهصورتی نمکگیر کند و حکومت را ادامه دهد؟
امام فرمود تفاوت انقلاب اسلامی با انقلابهای دیگر آن است که آنجا یک طاغوتی میآید و طاغوت قبلی را برمیدارد و میگوید باید من باشم. امام میگوید برای ما هر دو طاغوتند و آن طاغوتی که جدید آمده است ولو اینکه آدم خوبی هم باشد به یک بُعد از انسان توجه دارد و آن بعد مادی است و سپس میگوید ما «قیامالله» کردیم. در قیامالله استفاده از مواهب عرفی حکومت برای حاکمان همانقدر زشت و ناپسند است که عدول از اصول اسلامی برای حفظ حکومت واجد نکوهش است. بنابراین جمهوری اسلامی نمیتواند بهقول امام «جمهوری اسلامی لفظی» و بهقول مقام معظم رهبری «جمهوری اسلامی اسمی» باشد. نمیتواند بهنام دین، خود پرچمدار فسق و فجور و مروج گناه در جامعه باشد. ممکن است آلودگانی در حکومت باشند و البته هستند، اما سیره حاکمان نمیتواند بهصورتی باشد که برای مانایی در قدرت درمقابل فساد چشمبند بزند و احتمالا تحسین هم بشنود. برای مدیریت عالی نظام از جهت ارادی کاری ندارد که مراکز فساد را همانند مراکز عبادی محترم بشمارد و از مقبولیت حداکثری برخوردار و همگان برای او کف بزنند. اما این حکومت، حکومت دینی نیست. نگاه واقعگرایانه و اصولی به ما میگوید جمهوری اسلامی نمیتواند مروج ولنگاری باشد یا آن را در حیطه عمومی تأیید کند (حوزه خصوصی امر دیگری است)، بنابراین یا باید بر اصول ن حکومت از جمهوری اسلامی صرفا به یک اسم، نام و پسوند اکتفا کردهاند، معنایش این است که قدرت به ماهو قدرت، برایشان مهم است و درمقابل هرچه برای این قدرت مشکلآفرین است، کوتاه میآیند و سازش میکنند تا در قدرت بمانند البته تاکید بر اصول اسلامی بدین معنا نیست که حاکمیت صرفا روشهای قهری را به خدمت بگیرد و روشهای تربیتی را نادیده انگارد. برخورد با مردم باید وزین و توأم با حفظ شأن آنان باشد؛ کما اینکه نمیتوان بر روی سیاسی بودن برخی نابهنجاریها چشم پوشید و صرفا آن را فرهنگی تفسیر کرد.