🔻احضار به دادسرا کار خودش را کرد
⚠️زیباکلام: آمار ۴۰۰ کشته آبان را از فضای مجازی و رسانههای فارسی زبان خارج کشور برداشته بودم
⚠️هیچ منبع و مأخذ موثقی پیرامون صحت و سقم آمار کشتهشدگان ندارم
🔺روز گذشته صادق زیباکلام طی پیامی که در یکی از شبکههای اجتماعی منتشر کرد ضمن انتقاد از حسن روحانی رئیس سابق کشورمان ادعایی را مطرح کرد که این ادعا بلافاصله با واکنش دستگاه قضایی مواجه شد و زیباکلامبه مرجع قضایی فراخوانده شد.
🔺زیباکلام که مدعی کشته شدن 400 نفر در جریان اعتراضات آبان ماه در 98 در ایران شده بود صبح امروز با مراجعه به دادسرا به توضیح در این مورد پرداخته است و حالا برای تنویر افکار عمومی عنوان کرده صحبتهای او بر پایه آمارهای ضد انقلاب، یک سازمان به اصطلاح حقوق بشری غیرقانونی و فضای مجازی بوده است.
🔺زیباکلام در پست منتشر شده در اینستاگرام ضمن اذعان به نداشتن هیچ منبع و مأخذ موثق پیرامون صحت و سقم آمار کشتهشدگان آبان ماه گفته است: لازم میدانم در خصوص رقم کشتهشدگان، این توضیح را بدهم که بنده هیچ منبع و مأخذ موثقی پیرامون صحت و سقم آمار کشتهشدگان ندارم. رقم ذکرشده در پست دیروز، صرفاً بر اساس گزارش سازمان حقوق بشر ایران در نروژ، مسموعات در فضای مجازی و گفتههای رسانههای فارسیزبان خارج از کشور میبود. من خودم شخصاً هیچ علم و اطلاع موثقی از آمار کشتهشدگان ندارم.
🔺ظهر امروز بود که رئیس قوه قضائیه در جلسه مسئولان عالی قضایی در راستای مبارزه با شایعه پراکنی، دروغگویی و حرف بدون سند و مدرک گفت: به مسئولان ذیربط قضایی در سراسر کشور از جمله دادستان تهران دستور دادهام که چنانچه فردی حرف دروغی یا ادعای بدون سندی را منتشر کرد، در کوتاه ترین زمان ممکن او را احضار کنید و مستندات ادعایش را از او بخواهید؛ چنانچه فرد مزبور بدون سند و مدرک این حرف دروغ را نشر داده باشد و سوءنیت او نیز احراز شود اما ابراز تنبّه کند و اعلام دارد که درصدد جبران برمیآیم، طبیعتاً مواجهه مقتضی به عمل خواهد آمد. اما چنانچه فرد منتشرکننده دروغ، نه تنها مستنداتی ارائه نکرد که حتی سوءنیت او نیز محرز گشت و ابراز تنبّه و جبران خطا نیز در رفتار او مشاهده نشد، مشخص است که در راستای اهداف دشمن اقدام میکند لذا برای او به سرعت کیفرخواست صادر خواهد شد و پروندهاش به دادگاه ارسال میشود.
🔹آغاز تحصن بانوان مدافع حریم خانواده و حجاب و عفاف، در مقابله با نقشه های صهیونیستی علیه ملت انقلابی
🔹نمی گذاریم مسئولان عقب نشینی کنند
خانواده ها و کودکان را مقابل دشمنان تنها نمی گذاریم ولو خودشان متوجه نباشند
🔹متاسفانه طرح ضد بشری ۲۰۳۰و دیگر سند های صهیونیستی در کشورها در حال اجراست و کشور های غربی و شرقی و حتی کشورهای اسلامی را تبدیل به جنگل کرده و تقریبا چیزی به نام خانواده باقی نگذاشته اند.
#واجب_مظلوم
#تحصن_دفاع_از_هویت_بانوی_ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فریب خوردگان اغتشاشات ضدانقلاب نیستند؛ باید دشمن را بشناسند/ چرا در دانشگاهها و آموزش و پرورش نباید درس «دشمنشناسی» داشته باشیم؟
فرمانده نیروی هوافضای سپاه در دانشگاه شهید رجایی:
🔹فریب خوردگان اغتشاشات ضدانقلاب نیستند فرزندان ما و جزو مردم ما هستند؛ این نشان میدهد که ما خلا داریم. آنها باید توجیه بشوند. باید دشمن را بشناسند.
🔹با همه این مشکلاتی که داریم تعجب می کنم چرا در دانشگاه ها و آموزش و پرورش درسی با عنوان «دشمنشناسی» نباید داشته باشیم.
🔰👤 دیدار نخستوزیر عراق و هیئت همراه با رهبر انقلاب
▪️رهبر انقلاب: با تکیه بر مردم و نیروهای جوان در مقابل دشمنان پیشرفت عراق بایستید.
🔹رهبر انقلاب در دیدار محمد شیاع السودانی تأکید کردند پیشرفت عراق و رسیدن به جایگاه والا و واقعی خود به نفع جمهوری اسلامی است و ما معتقدیم جنابعالی، شخصی هستید که توانایی پیشبرد امور و ارتباطات عراق و رساندن این کشور به جایگاه مستقل و شایسته تمدن و تاریخ آن را دارید.
🔹رهبر انقلاب با تبریک انتخاب آقای شیاع السودانی به عنوان نخستوزیر عراق، وی را فردی مؤمن و توانا خواندند که قرارگرفتن او در رأس دولت عراق مایه خرسندی است.
🔹رهبر انقلاب عراق را برترین کشور عربی منطقه از لحاظ ثروتهای طبیعی و انسانی و همچنین پیشینه فرهنگی و تاریخی و تمدنی دانستند و گفتند: متأسفانه با وجود چنین پیشینهای، عراق هنوز نتوانسته است در جایگاه والا و واقعی خود قرار گیرد و امید میرود با حضور جنابعالی، عراق به پیشرفت و جایگاه واقعی خود دست یابد.
🔹ایشان یکی از ضرورتهای اساسی رسیدن عراق به جایگاه واقعی خود را، انسجام و وحدت مجموعههای داخل عراق برشمردند و افزودند: یکی دیگر از الزامات این پیشرفت، استفاده حداکثری از نیروهای جوان و پُر انگیزه عراق است.
🔹رهبر انقلاب خاطر نشان کردند: البته پیشرفت عراق دشمنانی دارد که شاید در ظاهر هم اظهار دشمنی نکنند اما دولتی همچون دولت شما را قبول ندارند و باید با تکیه بر مردم و نیروهای پرانگیزه و جوان که امتحان خود را در مقابله با خطر عظیم و مُهلک داعش پس دادند، در مقابل اراده دشمن، محکم بایستید.
🔹امام خامنهای پیشرفت عراق در عرصههای اقتصادی، خدماتی و حتی فضای مجازی و ارائه یک چهره موجّه از دولت به مردم عراق را منوط به استفاده از ظرفیت عظیم جوانان عراقی به عنوان لشکر واقعی حامی دولت دانستند و گفتند: دولت جدید عراق میتواند با چنین پشتوانهای و با استفاده از منابع و امکانات خوب مالی که در این کشور وجود دارد، در عرصههای مختلف به ویژه خدماترسانی به مردم، تحول جدی ایجاد کند.
🔹ایشان با اشاره به سخنان نخستوزیر عراق مبنی بر اینکه طبق قانون اساسی به هیچ طرفی اجازه استفاده از خاک عراق برای برهم زدن امنیت ایران را نمی دهیم، گفتند: متأسفانه اکنون این اتفاق در برخی مناطق عراق روی میدهد و تنها راهحل آن این است که دولت مرکزی عراق اقتدار خود را به آن مناطق نیز گسترش دهد.
🔹 رهبر انقلاب تأکید کردند: البته دیدگاه ما درباره امنیت عراق این است که اگر هر طرفی قصد بر هم زدن امنیت عراق را داشته باشد، ما سینه خود را در مقابل او و برای حفاظت از عراق سپر خواهیم کرد.
🔹امام خامنهای با تأکید بر اینکه «امنیت عراق، امنیت ایران است، همچنانکه امنیت ایران نیز در امنیت عراق تأثیرگذار است»، به مذاکرات امروز نخست وزیر عراق در تهران اشاره کردند و افزودند: در دورههای قبل هم مذاکرات و تفاهمهای خوبی انجام شد اما کمتر به مرحله عمل رسیدند بنابراین باید در مورد همه تفاهمها بهویژه در بخش همکاریهای اقتصادی و مبادلات کالا و ارتباطات ریلی به سمت عمل و اقدام پیش برویم.
🔹ایشان با اشاره به برخی ارادهها برای پیش نرفتن تفاهمها و همکاریها میان ایران و عراق گفتند: باید با عمل و اقدام بر این ارادهها غلبه کرد.
🔸در این دیدار که رئیسجمهور کشورمان نیز حضور داشت، نخستوزیر عراق به روابط راهبردی و تاریخی ایران و عراق اشاره کرد و گفت: نمونه بارز کنار هم بودن ایران و عراق، جنگ با داعش بود که خون ایرانیان و عراقیها در یک سنگر، در هم آمیخته شد.
🔸نخستوزیر عراق با گرامیداشت یاد شهیدان سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس، این دو شهید بزرگوار را نمونه دیگری از کنار هم بودن دو ملت ایران و عراق دانست.
🔸السودانی با اشاره به عزم و اراده دولت جدید عراق برای اجرایی کردن توافقها میان دو کشور و گسترش روابط در زمینههای مختلف به ویژه در حوزه اقتصادی، گفت: امنیت ایران و عراق از یکدیگر جدا نیست و ما طبق قانون اساسی به هیچ طرفی اجازه نخواهیم داد که از خاک عراق برای خدشه دار کردن امنیت استفاده کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گلآرایے حرم حضرت عقیله بنی هاشم (س) به مناسبت تولد ایشان
تولد حضرت زینب سلام الله علیها مبارک🌺🌹🌺🌹🌺🌹🌺🌹🌺🌹🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺نقاره زنی شب میلاد حضرت زینب (س) در حرم امام رضا (علیه السلام)
در اغتشاشات اخیر فضای چند مدرسه ملتهب شده بود؟
براساس اطلاعات بدست آمده در کل فضای کشور در مجموع ۱۴ هزار مدرسه وجود دارد که در جریان اغتشاشات و آشوبهای اخیر، در برخی از این مدارس، التهاباتی گزارش شد.
مطابق این گزارشات طی دو ماه گذشته در مجموع کل کشور، هزار و ۷۷۶ مدرسه – شامل ۱۱۳ مدرسه ابتدایی، ۴۲۹ مدرسه متوسطه اول، ۸۹۵ مدرسه متوسطه دوم و ۳۳۹ هنرستان- با آشوبگران همراهی کرده اند.
در خصوص تفکیک جنسیتی این مدارس نیز گفته شده است که از مجموع ۱ هزار و ۷۷۶ مدرسه، ۱ هزار و ۱۸۶ مدرسه دخترانه و ۵۹۰ مدرسه پسرانه بوده است.
همچنین در رابطه با پراکندگی جغرافیایی مدارس ملتهب نیز طبق گزارشات بیشترین مدارس در همراهی با آشوبگران به ترتیب در استان های کردستان، خراسان رضوی، خوزستان و تهران بوده اند.100 هزارمدرسه درکشورفعال است
┈┈••✾•🌿🌺ح•✾••┈┈
جادوی رسانهها!
اگر یکی از خصلتهای روزگار و عصر جدید را دوره تسلط و یکهتازی رسانهها بدانیم و بنامیم سخن بیراهی نگفتهایم. رسانهها بخواهند شب را روز و روز را شب معرفی میکنند؛ عجیبتر اما آن است که مخاطب نیز با جادوگری که رسانهها از خود به خرج میدهند به سمت باورپذیری روی میآورند. مثلا در حالیکه در همین شرایط کنونی که ایران برای حدود ۹میلیون مشترک برق را بهصورت رایگان داده، در انگلیس در روزهای گذشته برق سهمیهبندی شد؛ اما چقدر این خبر در رسانهها بازتاب پیدا کرد؟
در حالیکه در انگلیس بحران انرژی و مخصوصا گاز برای خانوادهها مشکلات اساسی ایجاد کرده و در برخی جاها به خرید هیزم روی آوردهاند، در ایران برای یک میلیون مشترک گاز بهصورت رایگان در اختیار آنها قرار داده شده است. در ایرانِ ما در برخی شهرهای بزرگ مشکل کم آبی داریم، اما باز در همین روزهای گذشته در منچستر آب با تانکر توزیع شد. طبیعی است که مشکلات مربوط به بخش انرژی و بهخصوص آب در دنیا کم و یا زیاد فراگیر شده است. اما رسانهها با فضاسازی و بزرگنمایی آن چنان این مسائل را در ایران برجسته میکنند، که مخاطب عمومی تصور میکند همه جای دنیا گلستان است و این کم و کسریها فقط در ایران هست.
به تازگی اکونومیست اعلام کرد که تلفات زمستان سخت اروپا بیش از جنگ اوکراین است. بر اساس این تحلیل جدید، تعداد افرادی که در زمستان امسال در اروپا به دلیل کمبود انرژی جان خود را از دست خواهند داد، احتمالاً ۱۴۷ هزار مرگ خواهد شد. در صورت شدت بیشتر زمستان، این عدد میتواند به ۱۸۵ هزار تن برسد. این در حالی است که تلفات میدان جنگ در جنگ اوکراین را تا کنون حدود ۶۰ هزار نفر تخمین زده شده است.
شما در نظر بیاورید که در یکی از شهرهای مهم ایران آبی در کار نباشد و آب با تانکر در اختیار ساکنان آنجا قرار گیرد؛ در اینصورت رسانههای مغرض دمار از روزگار مسئولان در می آورند و افکار عمومی را به سمت شدیدترین خشونتها تحریک و تهییج می کنند. کاری که در این دوره اخیر ۲۴ ساعته به آن مشغول بوده و هستند. درباره نقش رسانهها موضوع شوخی بردار نیست؛ در این عرصه باید گام هایی اساسی و تحول خواهانه برداشته شود. نکته مهم و پایانی آن که استمرار و پایداری ایران قوی به ابتکار عمل حاکمیت در فضای مجازی و رسانهای گره خورده است.
سفری مهم در زمانی حساس!!
اقدامات نخست وزیر جدید عراق برای حل مسائل اقلیم با ایران وارد بخش مهم خود شده است. ظاهرا السودانی و نچیروان بارزانی بر تشکیل یگانهای مشترک از ارتش، مرزبانی و پیشمرگه و همچنین بر آغاز عملیات استقرار یگانها در مرز در اسرع وقت علاوه بر ایجاد دهها نقطه کنترل مرزی نیز توافق کردند. به نظر می آید این توافق شامل توقف هر گونه حمایت دولتی یا حزبی در اقلیم از گروههای کُرد مخالف ایران و بستن مقرهای سیاسی آنها در سلیمانیه و اربیل علاوه بر بازرسی اردوگاههای پناهندگان کُرد ایرانی و نظارت مستقیم بر مدیریت این اردوگاهها تنها از سوی سازمان ملل است. السودانی جزئیات این توافق را در سفر امروز خود به تهران اطلاع خواهد داد و بغداد امیدوار است با این اقدامات، احتمال مداخله زمینی ایران در مناطق مرزی عراق را دور کند. از همه این ها که بگذریم طبق شنیده ها نخست وزیر جدید عراق حامل یک پیام مهم از جانب یکی از دولت های فرامنطقه ای نیز است. در این باره بعدا توضیحاتی خواهم داد.
💢مواجهه با شرایط فتنهگون!
🔸عبور از شرایط خاص این روزها نیاز به الزاماتی دارد که متفاوت از شرایط عادی اعتراضی و حتی بینظمی مقطعی است. تأمل پیرامون این سؤال اساسی که چگونه میشود جامعهای که در فتنه گرفتار شده است را به سمت آرامش رهنمون کرد؟ نیاز امروز ماست و لازم است همگان به آن بیاندیشند.
🔹بیشترین کاربرد واژه فتنه در متون دینی در سه مورد است:
🔻اول: امتحان و آزمون
🔻دوم: آمیختگی حق و باطل
🔻سوم: آشوب و بلوا
اگر با سنجه همین مفاهیم به سنجش شرایط امروز بپردازیم، درمییابیم که ما امروز درگیر امتحانی سخت و دشوار در سطح فردی و ملی شدهايم که در آن فضا به شدت گرگ و میش است و حق و باطل به هم درآمیخته یا بوقهایی میخواهند این گونه آن را تصویر و ترسیم نمایند.
🔸لذا آشوبی به راه انداختهاند تا راه گریز از این شرایط را سخت و برای برخی افراد و جریانها حتی محال نمایند! با ابزارهای نوین در جامعه و بین مؤمنان فتنهگری میکنند تا در پرتو این معصیت و از طریق ترکیب چندین گناه چون غیبت، تهمت، تعارض شناختی، دروغبافی، تولید شبهات تردیدافزا، تهمت زدن و وارونهنمایی دستاوردهای انقلاب و نظام اسلامی و حتی وقایع روز، زمین ذهن مردم به ویژه جوانان را شخم بزنند و بذر نفرت، خشم، کینه، دروغ و تهمت در آن بکارند تا نافرمانی و سلب امنیت از سطح وسیعی از اجتماع را از آن برداشت نمایند!
🔹در چنین هنگامهای باید کسانی باشند که این فضای فتنهزده را بشناسند و به دیگران بشناسانند. اینها خواص اهل حق و اصحاب تبیین و تنویر افکار عمومی هستند؛ همانها که تبار فکریشان به عمار و نقشآفرینیاش در جنگ صفین میرسد. عمار با صبوری و حوصله به مردی که در وسط معرکه صفین به حقانیت جبهه علی تردید کرده بود راه را نشان داد. البته امروز عرصه عملکرد عمارهای زمانه بس پیچیدهتر شده است.
🔸امام علی(ع) در خطبه ۱۵۱ درباره نحوه مواجهه مردم با فتنه و این که مردم در عبور از فتنهها چه وظیفهای دارند میفرمایند: «با سردمداران فتنهها و بدعتها همكارى نكنيد و به آنچه ضامن بقاى جامعه اسلامى و اطاعت پروردگار است پایبند باشید. اگر بر سر دو راهى ظلم کردن و مظلوم ماندن قرار گرفتيد ظلم نکنید و از نزدیک شدن به گناه، ظلم و فساد دوری کنید و لقمههاى حرام را هر چند اندک باشد وارد شكم خود نسازيد؛ چرا كه شما در منظر كسى هستيد كه گناه را بر شما حرام كرده و راههای اطاعت را براى شما آسان ساخته است».
⭕️انتقام شهید فخریزاده چگونه گرفته شد؟
🔹برای انتقام دانشمند شهید محسن فخری زاده (دانشمند هستهای دفاعی ایران) آوی هار ایون پدر و مغز متفکر موشکی و فضایی رژیم صهیونیستی به هلاکت رسید. این دانشمند اسرائیلی در یک هتل هدف قرار گرفت و برای رژیم اسرائیل غافلگیرانه و گران تمام شد. وی مجروح شده بود و بعد از چند روز کشته شد.
🔻بخشی از سوابق وی به این شرح است:
🔹دانشمند صنعت موشکی رژیم صهیونیستی
🔹رئیس پروژه ماهواره ای
🔹رئیس آژانس فضایی اسرائیل
🔹رئیس سابق صنایع نظامی رافائل
💢مزایای همگرایی با شرق
🗣اصغر ابراهیمیاصل، معاون قرارگاه اقتصاد مقاومتی ستاد کل نیروهای مسلح گفت:
🔹ابتدای امسال معاون نخستوزیر روسیه، سفیر ایران در این کشور را به جلسهای دعوت کرد و به او گفت: «به ما در این تحریمها کمک کنید، او لیست ۹۳ قلم کالا به سفیر ایران داد و به او گفت: میخواهیم این لیست را از شما تهیه کنیم.»
🔸از حدود ۲۸۷ میلیارد دلار واردات روسها، آنها میخواهند ۸۰ میلیارد دلارش را، ایران برایشان تأمین کند.
💢باختیم ولی...
🔹فوتبال فراتر از ورزش یک پدیده اجتماعی و از اختراعات شگفت بشر است. میتواند برای جوامع غم و شادی بیافریند. روح جمعی آنان را متجلی و متبلور کند و داشتههای ولو پنهان یک ملت را آشکار کند و لحظات تعیینکننده و خطیر زندگی جمعی ملتها را، تدبیر کند. به همین دلیل ورزش ملی مانند فوتبال را نباید صرفا یک پدیده ورزشی بلکه باید یک مؤلفه ملتساز دانست.
🔸شاید کسی فکر نمیکرد فوتبال با همه شگفتیهایش برای ملتی مانند ملت ایران به شاخص و به مرز و خطکشی تبدیل شود که وطندوستان را از خصم وطن، ایرانگرایان را از ویرانیخواهان ایران جدا و تفکیک کند. اما فوتبال برای ملت ایران در سال ۲۰۲۲ و در صحنه جهانی این کار را کرد. ویرانیطلبان همه کار کردند که ایران و ایرانی در همه صحنهها از جمله فوتبال بازنده باشند و همه صحنههای زندگیاش را با شکست روبهرو کنند. همه کار کردند تا تیم فوتبال ایران را تحریم کنند و راه ورودش به جام جهانی را ببندند یا در این روزها حضورش را منتفی کنند و در جریان بازیها به نماینده تحقیر ملت ایران تبدیل کنند تا جاییکه شکست تیم ملی را جشن بگیرند و احساس افتخار کنند.
🔹تلاش برای ایجاد شکاف میان مردم ایران و اعضای تیم ملی فوتبال ایران و نیز تولید دوگانههای دروغین و کاذبی نظیر «مردمـ حاکمیت» از تاکتیکهایی بود که در این مدت از سوی رسانههای تجزیهطلب پیگیری شد. این جریان با هدف تداوم اغتشاشات، همه ظرفیت خود را روی خط آشوب در ایران متمرکز کرده بودند و با بهرهگیری از عناصر تکنیک برجستهسازی تلاش داشتند جام جهانی و حضور تیم ملی فوتبال ایران در این رقابتها را از اولویت نخست ذهنی ملت ایران خارج کنند و به عبارتی تلاش داشتند افکار عمومی را از هر اتفاق یا رویدادی که از آن احتمال خوشحالی مردم ایران میرفت پرهیز دهند. این امر به این دلیل است که کارکرد فوتبال یعنی ایجاد وحدت و نشاط دقیقا در مقابل کارکرد تجزیهطلبان یعنی سیاهنمایی و تجزیهطلبی قرار دارد.
🔸ما شب گذشته در زمین فوتبال باختیم ولی سرفراز از جام بیرون آمدیم از آن جهت که نگذاشتیم رسانه بنسلمان و دیگر تجزیهطلبان برای ما تعیین تکلیف کنند. ما باختیم ولی فوتبال همچنان وحدتساز بود نه دیگرساز، کرد و ترک و بلوچ و فارس و... همه با هم دعا کردیم، حرص خوردیم و شاید گریه کردیم و این معجزه فوتبال برای یک ملت غیور است.
🔻 عدالت و حجاب؛ معیشت یا سبک زندگی؟!
1️⃣ در طول دهههای اخیر، آنچنان بر روی «عدالت اقتصادی» تکیه شده است که «عدالت»، منحصر به قلمرو اقتصاد شده است و چنانچه کسی از «عدالت فرهنگی» سخن به میان آورد، گویا نسبت ناموجّهی میان «عدالت» و «فرهنگ» برقرار کرده است. این در حالی است که عدالت، قلمروهای مختلفی را در بر میگیرد و از این جمله، فرهنگ است. انحصار عدالت به اقتصاد، خودش مصداق بیعدالتی و حاکی از «مظلومیّت فرهنگ» است.
2️⃣ نهفقط عدالت، منحصر به اقتصاد نیست، بلکه «مهمترین» و «اساسیترین» قلمرو عدالت، قلمرو فرهنگ است؛ چراکه بر اساس نظریۀ «اصالت فرهنگ»، این فرهنگ است که باید «کانون» و «مدار» جامعۀ اسلامی شمرده شود و امر «زیرساختی» و «بنیادین» قلمداد شود. سیاست و اقتصاد و حوزههای دیگر، همگی در حکم روبنا هستند و متأثّر از فرهنگ. ازاینرو، گشودگی در حوزۀ فرهنگ و استقرار عدالت در آن، موجبات گشایش در حوزههای دیگر را نیز فراهم خواهد ساخت.
3️⃣ روشن است که در دورۀ پساانقلاب با وجود گشایشهای بزرگ در زمینۀ عدالت اقتصادی، همچنان گرفتار «تبعیض» و «بیعدالتی» هستیم و سیاستهای دولتهای تکنوکرات و لیبرال نیز بر این عقبماندگی افزودند، بلکه علّت اصلی آن هستند. اگر در تفکّر نیروها و جریانهای سیاسیای که دولتها را در اختیار خویش گرفتند، عدالت همچون نقطۀ کانونی و امر صدرنشین بود و سیاستها بر اساس آن سنجیده میشدند، امروز بسیار پیشتر بودیم و شکافها و فاصلههای طبقاتی، کمتر بودند. ازاینرو، جامعۀ ما درگیر تبعیض و بیعدالتی است. برایناساس، برخی تحلیلگران نیز معتقدند که «نقطۀ شروعِ» اصلاح فرهنگی و بازسازی انقلابی در ساختار فرهنگ، استقرار عدالت در اقتصاد است و اگر معضل بیعدالتیِ معیشتی برطرف شود، خودبهخود، بخش عمدهای از مسیر اصلاح و بازسازی فرهنگی پیموده خواهد شد و جامعه با ارزشهای اسلامی و انقلابی، بیش از گذشته، همراه و همدل خواهد شد.
4️⃣ گفته شد که برخی تصوّر میکنند که کجیها و انحرافهای فرهنگی، برآمده از فقدان عدالت در حوزۀ اقتصاد هستند. این نظر، اگر «عام» و «کلّی» باشد، خطاست؛ زیرا بسیاری از لغزشها و خطاهای فرهنگی، برآمده از فقر و تبعیض اقتصادی نیست، بلکه حتّی شاید بتوان گفت که کجرویهای فرهنگی در میان «طبقۀ مرفه و اشرافی»، بسیار بیشتر از سایر طبقههای اجتماعی است. امّا چنانچه گفته شود که معضلات اقتصادی میتواند زمینهساز انحراف فرهنگی شود، ربط علّیِ معتبری برقرار شده است. چون ساحتها و عرصههای مختلف زندگی انسان بر یکدیگر اثر میگذارند و تنها «استقلال نسبی» از یکدیگر دارند، روشن است که تنگناهای اقتصادی و معیشتی میتوانند فرد را از ارزشهای رسمی گریزان کنند و از او یک هنجارشکن و جامعهستیز بسازند. دراینحال، باید بخشی از راهحلِ حوزۀ فرهنگ را در حوزۀ اقتصاد جُست و با «علاج معیشت»، ارزشهای فرهنگی را حاکم گردانید.
5️⃣ در لایۀ نهفتۀ تحلیل اقتصاداندیش، این پیشفرض وجود دارد که هنجارشکنیهای فرهنگی، برخاسته از نوعی «لجاجتِ معیشتی» و «دهنکجی اقتصادی» هستند و آنان که به ارزشها پایبند نیستند، در حقیقت از «زبان فرهنگ»، در حال بازگوکردن «اعتراضِ اقتصادیِ» خویش هستند. امّا در این تحلیلها، رد پایی از «نفوذ سبک زندگیِ غربی در جامعۀ ایران» به چشم نمیخورد و این امر در نظر گرفته نمیشود که بخشهای از جامعۀ ایران، گرفتار «سبک زندگیِ تجدّدی» شدهاند و پارهای از ارزشها را برنمیتابند. این افراد، چهبسا نهفقط گرفتار «معضلات اقتصادی» نیستند، بلکه حتّی از نظر سیاسی نیز با نظام جمهوری اسلامی، موافق هستند و در پی «مخالفت سیاسی» نیستند؛ بلکه مسأله این است که از «لحاظ فرهنگی»، ارزشهای دیگری را پذیرفتهاند و تا حدّی و از جنبههایی، در جبهۀ مقابلِ ارزشهای فرهنگیِ نظام جمهوری اسلامی قرار گرفتهاند. بنابراین، مسأله را باید در «سبک زندگی» نیز جستجو کرد و از این زاویه هم به واقعیّت اجتماعی نگریست. تحلیلهای رقیب، نمیتوانند خلاءها و تناقضهای پیشگفته را توضیح بدهند و «معنای موجّه» برای کنشهای هنجارشکنانه بیافرینند.
6️⃣ درعینحال، روشن است که اصلاح و بازسازی انقلابی در ساختار فرهنگ، در شرایط «ثبات اقتصادی» و «گشایش معیشتی»، بهتر و بیشتر به سرانجام میرسد و از حجم «مقاومتها» و «مخالفتها» میکاهد. ازاینرو، باید هرچه در توان داریم را برای عبور از تلاطمها و نوسانهای اقتصادی به میدان بیاوریم و از این طریق، «زمینۀ بیرونی» و «بستر غیرفرهنگی» را برای بازسازیِ فرهنگی، فراهم گردانیم. البتّه نباید در انتظار آیندۀ آرمانی نشست و تصوّر کرد که باید شرایط معیشتی، بسیار مساعد و هموار باشند، بلکه باید نسبی نگاه کرد و در چهارچوب سطح و حدی از رونق و اطمینان معیشتی، دردهای فرهنگی را نیز علاج کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ کارشناس شبکه 14 رژیم صهیونیستی:
📍شلوغی هایی که الان در ایران وجود دارد بزرگترین فرصت است/وقتی میگوییم حمله به ایران، منظور این نیست که 400 هواپیما به ایران بروند و حمله کنند/این بخشی از آن است، دستکم 7 تا 10 پارامتر مختلف هست که میشود با آنها به ایران حمله کرد/پارامترهایی مثل سایبری، روانی، فروپاشی نظام، حمایت از اپوزیسیون ایران، حمایت از شلوغی ها، ضربه به اقتصاد و....
♦️آیت الله نوری همدانی: رهبر انقلاب با همان سیره و رویه حضرت امام انقلاب را در مقابل دشمنان حفظ کردند
🔹حضرت آیت الله نوری همدانی مرجع تقلید جهان اسلام در درس خارج خود در مسجد اعظم قم اسلام و فرهنگ تشیع، مردم و ولایت فقیه را سه رکن انقلاب اسلامی برشمردند و گفتند: ما معتقدیم هدایت جامعه بر عهده پیامبر، امام و قائم مقام امام است؛ یعنی یک فقیه جامع الشرائط و آیت الله خامنه ای بعد از امام با درایت و عقلانیت و تقوا و علمیت سی و چند سال این نظام را در مقابل دشمنان حفظ کرد.
🔹بعد از امام راحل حضرت آیت الله خامنه ای با همان سیره و رویه امام راحل این انقلاب را حفظ و حراست کرد که این کار کار آسانی نبود، هر روز دشمن با فتنه انگیزی و طرح نقشه های جدید و دسیسه های گوناگن سعی در ضربه زدن به انقلاب را داشته اما مدیریت و رهبری ایشان تمام این فتنه ها را خنثی کرد، امروز باید از رهبری پشتیبانی کرد.
*🔴🔻 خبرهای خوب ۶٠ روز گذشته که دشمن نگذاشت تا صدایش شنیده شود*
🔻 افتتاح کارخانه سیمان در راسک
🔻راهاندازی پالایشگاه فراسرزمینی ایران در ونزوئلا
🔻رونمایی از ماهوارهبر قائم
🔻بومی سازی «دستگاه دیسک گردان»، یکی از دستگاههای کلیدی چاههای نفتوگاز
🔻بهرهبرداری از واحد پلیپروپیلن پتروشیمی در تبریز
🔻افتتاح ایستگاه راهآهن خاش درخط ریلی استراتژیک به طول ۱۵۴کیلومتر
🔻بهرهبرداری از ۶ نیروگاه برق ( زاهدان ۱و۲، عسلویه، فردوسی، تربت حیدریه و دوکوهه)
🔻پیوستن ایران به جرگه یکی از ۱۰ کشور صاحب بزرگترین تلسکوپهای جهان
🔻تولید بافت قابل پیوند از سلول های فوت شدگان توسط شرکت دانشبنیان ایرانی
🔻ساخت پهپاد سمپاش کشاورزی توسط جوان لرستانی
🔻رونمایی از چک الکترونیک
🔻اختصاص ۷ هزار میلیارد تومان برای بیماریهای خاص
✍نذاشتن این صدا شنیده شود تا مردم به داشته و پیشرفتشون افتخار کنن.
به دنبال سیاه نمایی ایران بودند تا ذهن ملت، کشور خود را در ذلت ببیند.
همه ی تلاش دشمن برای جلوگیری از پیشرفت ایران مقتدر است
دشمن ایران توانمند رو نمیتونه ببینه لذا دشمن به دنبال ایران نیازمند است...
گذشت آن دوره ای که دستان نیازمان به غربیها دراز بود ،الان جهان به ما و علم ایرانی و پیشرفت ایرانی نیاز دارد.
👈حجتالاسلام والمسلمین راجی (استاد حوزه و دانشگاه):
🔰در عربستان یک دختر، به خاطر ریتوئیت کردن پست یک فعال حقوق بشر به 24 سال زندان یا خانمی را به جرم پستهای اعتراضی اجتماعی به 45 سال زندان محکوم کردهاند.
اکنون ایران اینترنشنال با پول همان سعودیها برای آزادی زنان شعار میدهد.
🔰آنچه در کشور ما اجباری است، نوع پوشش است نه حجاب اجباری
در هیچ کشوری هر کسی نمیتواند با هر پوششی که دلش میخواهد به خیابان بیاید، پوشش اجباری در همه کشورها هست و نمونه مقابله با برهنگی در کشورهای غربی دیده میشود.
🔰همان کسانی که جنبش آزادی پوشش را در غرب به راه انداخته بودند، امروز جنبش #MeToo را رهبری میکنند.
جمهوری اسلامی میداند که اگر برهنگی در ایران هم رواج یابد، همین جنبش می تو در انتظار مردم ما هم خواهد بود.
🔰 در هیچ کشوری آزادی مطلق وجود ندارد ولی اتفاقات دیکتاتوری رسانهای مطلق هست مگر در فحاشی به مقدسات ادیان
بازیگران و کارگردانان مشهور آمریکایی به خاطر قبول نداشتن هولوکاست کنار گذاشته شدند و حتی مدالهای ورزشکارانشان را به خاطر اعتراض میگیرند.
بعد از جنگ اوکراین، درس داستایفسکی از کتب درسی ایتالیا در حال حذف شدن است چون او روسی بوده؛ این چه نوع آزادی است؟
🔰جمهوری اسلامی بهشت اپوزیسیونهاست؛ یک استاد دانشگاه کتابی 700 صفحهای درباره رضاخان مینویسد آن هم بدون منبع، یا میآیند و در تلویزیون، علیه جمهوری اسلامی حرف میزنند.
برخی مخالفان نظام، دیکتاتور مطلق هستند زیرا انتظار دارند کسی مقابل آنها حرفی نزند.
🔰عموم اقلیتها در ایران اعتراض نمیکنند زیرا آزادیهایی که به آنها داده شده جلوی چشمشان است.
اقلیتهای دینی 2 دهم درصد جمعیت ایران را تشکیل میدهند ولی پنج نماینده در مجلس دارند در حالیکه این مقدار برای مسلمانان خیلی کمتر است.
به ازای هر 500 نفر مسیحی در ایران، یک مکان عبادی در ایران وجود دارد یعنی دو و نیم برابر مسلمانان اما در فرانسه به ازای هر 35 هزار مسلمان، یک مکان عبادی وجود دارد.
🔰آنها که بحث رفراندوم را مطرح میکنند در مورد اصل نظام است؛ کدام حکومت در طول تاریخ در دوران حیات خود، مدل حاکمیتی خود را به رفراندوم گذاشته است؟
350 سال قبل در آمریکا، 37 نفر نشستند قانون اساسی خود را تصویب کردند، یک نفرشان هم با رأی مردم انتخاب نشده بودند.
🔰فرض کنید با رفراندوم جمهوری اسلامی را بگذارند کنار و حکومت دیگری را بر سر کار آورند، خب آن حکومت چند سال بماند و بعد رفراندوم برگزار کند؟ این اصلا منطقی نیست.
ثابتی: میگویند نسل گذشته همین کار را با حکومت پهلوی کرد.
راجی: پهلوی با رأی مردم نیامده بود.
ثابتی: میگویند هر حکومتی غیر از جمهوری اسلامی بهتر است.
راجی: جمهوری اسلامی یکی از کارآمدترین مدلهای حکومتی دنیاست.
🔰در بحث عدالت عقب هستیم ولی نسبت به زمان شاه، عقبگرد نداشتهایم.
در دورانهای مختلف، به خاطر اینکه از اهداف انقلاب فاصله گرفتیم، دچار وضع بدی شدیم.
ریلگذاری جمهوری اسلامی درست است، یعنی رسیدن علم به ثروت عکس شاه که صرفا روی تولید سرمایهگذاری کرد.
🔰نباید به گونهای برخورد کنیم که دستاوردهای بزرگ، به عنوان نقطه ضعف نظام تلقی شود.
چه کسی گفته که مسائل هستهای، نظامی و نانوفناوری برای مردم نان و آب نمیشود؟
غالب پیشرفتها در کشورهای قدرتمند، از پیشرفتهای نظامی شروع شده است.
🔰الگوی پیشرفت نظامی و نامتوازن شوروی سابق اصلا مورد تایید ما نیست.
حرف ما این است که الگوی پیشرفتهای نظامی و دفاعی ما کارآمد بوده و باید همان الگو را در اقتصاد هم پیاده کنیم.
تفکر غربگرایان در همین 8 سال گذشته، بلای بزرگی سر ما آورد.
🔰اختیارات ولی فقیه در اصل 110 قانون اساسی، اصلا چیزی فراتر از اختیارات روسای جمهور آمریکا و فرانسه و کشورهای دیگر نیست و حتی اختیارات آنها فراتر است.
در ایران کمیسیون تحقیق مجلس خبرگان، بر عملکرد او و زیرمجموعههایش نظارت میکند و این مسئله بارها انجام شده.
رمزگشایی از مرحلهی چهارم فتح نرم خیابان در جنگ ترکیبی اخیر
✍ سید علیرضا آل داود
⭕️ دشمنان داخلی و خارجی در ۷۰ روز گذشته در یک جنگ ترکیبی شناختی تمام عیار هر آنچه داشتند و پیش از آن تجربه کرده بودند با هدف براندازی و تجزیه ایران عزیز به میدان آوردند.
⭕️ تقریبا در طول این ۷۰ روز تمام مراحل براندازی و تجزیه با اسم رمز مهسا امینی در ایران به دقت با پشتیبانی همه جانبه از سوی بیش از ۳۰ کشور استعمارگر + رژیم منحوس صهیونسیتی انجام شد و ۵ شکاف جنسیتی، نسلی، مرکز-پیرامون، طبقاتی و مذهبی را نیز همزمان در کشور فعال کردند.
⭕️ اما پس از شکست در تمامی مراحل فتح سخت خیابان، دشمنان راهبرد فتح نرم خیابان را در پیش گرفتند و در این مرحله با فعالسازی شکافهای جنسیتی و نسلی به قول خودشان انقلاب زنانه را در ایران اسلامی دنبال میکنند.
⭕️ در مرحله فتح نرم خیابان خطرناکترین مرحلهاش پس از شکست دشمن در مراحل قبلی نظیر کشته سازی و داستانسراییهای برای مهسا امینی و نیکا شاکرمی و... عادی سازی است.
🔴 عادی سازی در ۲ بازه میان مدت و بلند مدت میتواند نسل جوان و نوجوان ما را بخصوص در حوزههای اخلاقی، هویتی و فرهنگی به شدت ذیل سلطهی اباحی گری ببرد که بسیار خطرناک است.
🔴 رهبر حکیم انقلاب اسلامی نیز در دیدار با بسیجیان در ۵ آذر ۱۴۰۱ به سلطهی دشمن بر مغزها که از تسلط بر سرزمینها بالاتر است اشاره داشتند. عادی سازی در حوزههای مختلف گام بسیار مهم سلطهی دشمن بر روی مغزها و قلبهای سرمایهای اجتماعی جامعه است.
🔴 خداوند در قرآن کریم نیز یکی از اهداف برای قاعده عدم اشاعه ی فحشا را مقابله با عادی سازی فحشا و منکر قرار داده است که البته دشمن در جنگ شناختی یکی از مهمترین راهبردهایش عادی سازی فحشا و منکر و عادی سازی شنیدن دروغ و پخش آن در سطح افکار عمومی است.
🔴 راهبرد دشمن در مرحلهی عادی سازی در جنگ ترکیبی اخیر " عادی سازی بی حجابی و موضوعات غیر اخلاقی(سکولاریزه کردن جامعه) " و هم جنس بازی است.
🔴 احیای امر به معروف و نهی از منکر با شیوههای جدید اقناعی، آفند شناختی در سطح جامعه(اقناع سازی)، پدافند شناختی (ارتقا سواد رسانهای جامعه و از همه مهمتر آفند به دشمن یعنی طراحی عملیاتهای آفندی شناختی که بر ظرفیت ذهنی دشمن و عواملش اثر بگذارد از مهمترین راهبرد های ما برای مقابله با این مرحله از جنگ ترکیبی شناختی اخیر است.
🔴 البته از بستر اصلی عادی سازی فحشا و منکر یعنی فضای مجازی ول نیز نباید غافل شویم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 چی بودیم چی شدیم
(عملکرد جمهوری اسلامی در آب برق سوخت تلفن)
32.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سید هاشم الحیدری دبیرکل حزب الله عراق غوغا می کند. سکوت علما مشکل شرعی دارد.....
خدایا به ما هم غیرتی چون این غیرتمند بده.
#جهاد_تبیین
خلاصه کتاب پروتکل های یهود.pdf
12.27M
🔶 رهبر معظم انقلاب: از خواندن کتاب "پروتکل های دانشوران صهیون" غفلت نکنید.
🔶 کتاب پروتکل های صهیون، توسط گروه اتاق تحلیل خلاصه شده و در قالب یک فایل پی دی اف، تقدیم عزیزان می شود.
🔹لطفاً در حد توان این فایل را در گروه هایی که عضو هستید به اشتراک بگذارید.
💢 پشت پرده هشتگ اعتصابات سراسری/ فصل جدید دو قطبی سازی اقتصادی کشور
🔹طی روزهای اخیر هشتگ # اعتصابات سراسری، به محور عملیات روانی و رسانهای دشمنان کشورمان بدل گردیده است به طوری که تا کنون تنها 21878 محتوا در کانالهای تلگرام، 42285 محتوا در گروههای تلگرامی، 4025794 توئیت و 10428 پست در اینستاگرام در این رابطه تولید و منتشر شده است!
🔹پر واضح است که تمام محتواهای منتشر شده یک هدف واحد را تحت عنوان ایجاد اعتصابات گسترده در سطح صنایع و کسب و کارهای کشورمان دنبال میکنند.
🔸بنابر تعاریف علمی «اعتصاب» به معنی توقف موقت و هدفمند کار توسط گروهی از کارکنان و مردم به منظور بیان اعتراض یا تحمیل یک تقاضا است. در اعتصاب اقدام علیه کارفرمایان انجام میگیرد و در نهایت ممکن است کارگران و مدیران وارد «ستیز اجتماعی» شوند.
🔹همانگونه که مشخص است هدف از اعتصاب تحمیل خسارت به کارفرما است اما نکته اینجاست که با وارد شدن خسارت به کارفرما(که گاه متشکل از مجموعهای از افراد و گروهها میباشد)، طبیعتاً کارفرما امکان و توان کمتری برای انجام تعهدات خود در قابل کارکنانش را خواهد داشت، لذا عملاً در پی شکل گیری و تداوم اعتصابات زمینه تشدید تنش بین کارفرما و کارکنان فراهم میشود که این مسئله در سطح گسترده مورد انتظار دشمنان ملت ایران است چرا که این تنشها خود منجر به تشدید بیثباتی اقتصادی کشورمان خواهد شد!
🔹به عبارت بهتر دشمنان کشورمان به خوبی دریافته اند که جمهوری اسلامی ایران به واسطه بیش از چهار دهه سرمایه گذاری هوشمندانه حکمرانان خود در عرصه قدرت آفرینی و تولید سرمایه هیبریدی سخت و نرم، به یکی از مهمترین، گذارترین و البته باثبات ترین کشورهای جهان بدل گردیده است، لذا برای مقابله با این نظام مقتدر بایستی از درون، کشور را دچار دوقطبی سازی اجتماعی و اقتصادی کرد!
🔸گرچه این پروژه قدیمی که بارها دشمن درصدد استفاده از آن برای فشار برجمهوری اسلامی ایران بوده است، همواره شکست خورده است ولیکن شناخت دقیق ابعاد روانی این موضوع میتواند ما را در جهت تبیین بهتر نقشه دشمنان یاری رساند.
🔹لذا پس از شکست پروژه دو قطبی سازی جنسیتی شاهد شروع پروژه تشویق به اعتصاب کارکنان صنایع و کسب و کارهای مختلف هستیم که مواجه هوشمندانه با آن جز به مددد تبیین و روشنگری در بین جامعه کارفرمایان و کارگران و کارمندان ممکن نخواهد بود.
💢اشتباه محاسباتی باکو در قبال تهران
🔹ارتباط با همسایگان همیشه خصوصا در دولت جدید که تلاش برای همگرایی با همسایگان و تقویت دیپلماسی اقتصادی در دستور کار است بسیار مهم است.
🔸آذربایجان به عنوان یک همسایه مسلمان با اکثریت جمعیت شیعی، از زمان استقلال تاکنون، از اهمیت و جایگاه ویژهای در سیاست خارجی ایران برخوردار است. پیوندهای عمیق تاریخی، تمدنی، فرهنگی، زبانی، نژادی و... این کشور با ایران، باعث شده است که به خصوص در سالهای اخیر رژیم صهیونیستی تلاشهای زیادی برای تخریب روابط دو کشور انجام دهد.
🔰گزارههای خبری:
🔹در روزهای گذشته الهام علیاف رئیسجمهور آذربایجان یکبار دیگر اقدام به طرح سخنان تحریکآمیز علیه ایران کرده است که برخلاف اصول همسایگی ارزیابی میشود.
🔸وی در این باره طی اظهاراتی گفته است: «من با سه رئیسجمهور ایران، خاتمی، احمدینژاد و روحانی کار کردهام، سالهاست که وضعیت هیچگاه مانند امروز نبوده است. ایران هیچگاه دو رزمایش نظامی متوالی در طی چند ماه در مرزهای ما انجام نداده است. هیچ گاه اظهاراتی پر از نفرتپراکنی و تهدید علیه آذربایجان مطرح نشده بود. ما همیشه به هرگونه اقدام ضد آذربایجانی پاسخ دادهایم و خواهیم داد، چه در کلام باشد و چه در عمل. بنابراین، ما مجبور شدیم در مرزهایمان با ایران رزمایش نظامی دهیم تا نشان دهیم که از ایران نمیترسیم. ما نهایت تلاشمان را خواهیم کرد تا از شیوه زندگیمان، از مسیر سکولار توسعه و پیشرفت آذربایجان و آذربایجانیها از جمله آذربایجانیهایی که در ایران زندگی میکنند، صیانت کنیم. آنها بخشی از ملت ما هستند!»
🔰گزارههای تحلیلی:
🔹در خصوص رفتارهای اخیر رئیسجمهور آذربایجان و اظهارات و مطالب نامتعارفی که علیه جمهوری اسلامی ایران هر از گاهی بر زبان میآورد، نکات مهمی وجود دارد که لازم است تا مجدداً مورد یادآوری و تأکید قرار بگیرد.
🔻۱ ـ امنیت و منافع ملی و مصادیق فرهنگی و تمدنی آن از جمله قومیتها، زبان، مذهب و... جزو خطوط قرمز مهم و اساسی جمهوری اسلامی ایران محسوب میشود که نقض آن از جانب دولتهای خارجی و کشورهای همسایه به هر دلیلی که صورت بگیرد، با واکنش جدی و قاطع مواجه میشود.
🔻۲ ـ سیاست جمهوری اسلامی ایران در قبال آذربایجان مبتنی بر پیشبرد روابط مسالمتآمیز و گسترش همکاریهای دوجانبه و رعایت حسن همجواری است. متقابلاً از دولت آذربایجان نیز این انتظار وجود دارد، از اصول، اقدامات و سخنان مغایر با لزوم رعایت وجوه همسایگی خودداری نموده و تحت تأثیر القات بازیگران درونمنطقهای و برونمنطقهای دچار محاسبات اشتباه نشود.
🔻۳ ـ رزمایشهای نظامی جمهوری اسلامی ایران در مناطق مرزی، از قبل برنامهریزی شده و یک امر طبیعی است که هر کشوری برای پیشگیری از تهدیدهای خارجی و تمرینات نظامی انجام میدهد. این رزمایشها به نوعی پیام صلح و امنیت به منطقه در مقابل عوامل و عناصر و بازیگران ناامنساز برونمنطقهای است. برخلاف برخی القائات خارجی، جمهوری اسلامی هیچ برنامهای برای تقابل در حوزه میدانی، دفاعی و نظامی با کشورهای همسایه ندارد و براساس اصل سیاست همسایگی به دنبال تعمیق مناسبات منطقهای است. در همین حال، ایران براساس یک سیاست دیرینه، امنیت آذربایجان را امنیت خود میداند لذا در قبال هرگونه عوامل ناامنساز حساس است.
🔻۴ ـ زبان مشترک مردم آذربایجان با بخشهای از مردم ایران، نباید به عاملی برای تحریک گسلهای قومی، واگرایی و تخریب روابط خارجی دو کشور و بهرهبرداریهای سیاسی، امنیتی و... تبدیل شود. بلکه این مؤلفه و سایر اشتراکات فرهنگی، فرصت منحصربفردی برای همگرایی و ارتقاء مناسبات و روابط دوجانبه به سطح راهبردی است.
🔅نکته پایانی؛ بازی در زمین رژیم صهیونیستی و گسترش تعاملات دوجانبه با این رژیم، تنها دربرگیرنده منافع کوتاهمدت برای آذربایجان است. قطعاً این مسئله در بلندمدت منافع و امنیت ملی آذربایجان را که یک کشور مسلمان و شیعه در جهان است تهدید خواهد کرد.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
نماز جمعه 11 آذرماه 1401
خطبه اول
حجت الاسلام والمسلمین طالب پور
#دفتر_امام_جمعه_شهرضا