eitaa logo
طلبه انقلابی
215 دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
623 ویدیو
155 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
تهران قبل از حل و فصل همه پرونده‌های مربوط به آژانس، توافقی را امضا نخواهد کرد 🔻مرندی، مشاور تیم مذاکره‌ کننده هسته‌ای ایران در گفت‌وگو با شبکه المیادین: 🔹دولت‌های غربی مدام در مورد فعالیت هسته‌ای ایران دروغ می‌گویند و امروز این موضوع ثابت شده است. 🔺سیاست واشنگتن در غرب آسیا حفظ و بقای اختلاف و تفرقه به نفع رژیم‌صهیونیستی است. جهان در حال تغییر و توسعه است و قدرت آمریکا در حال کاهش است که این امر موجب می‌شود تا تحریم‌های ایران کاهش یابد.
⭕️معنای ترددهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای 🔹در سال ۱۴۰۲ شاهد ترددهای مختلف منطقه‌ای و تقویت ارتباطات کشورهای منطقه و فرامنطقه ای هستیم. 🔸سفر رئیس جمهور کشورمان به کشورهای منطقه سفر روسای جمهور کشورهای منطقه به جمهوری اسلامی و کشورهای دیگر ◽️این سفرها معنای خاص خود را دارد و آن عبارت است از: 🔹فراهم شدن زمینه تشکیل ائتلاف های اقتصادی، سیاسی، امنیتی و... 🔸پایان دنیای یکجانبه‌گرایی 🔹شروع تقویت روابط منطقه‌ای 🔸افول نفوذ سیاسی منطقه‌ای آمریکا 🔹درک مقامات سیاسی منطقه ازقابل اعتماد واتکا نبودن آمریکا 🔸ناراحتی غربگرایان و غرب پرستان داخلی که باور این حقایق برایشان سخت و دشوار است.
⭕️ چرا هسته‌ای شدن عربستان رژیم صهیونیستی را نگران میكند؟! 👤«یسرائیل کاتس» وزیر انرژی رژیم صهیونیستی امروز سه‌شنبه از مخالفت تل‌آویو با توسعه برنامه هسته‌ای عربستان سعودی خبر داد. ◽️در این خصوص چند نکته مهم وجود دارد: 🔹نخست؛ اسرائیل به‌دلیل مخالفت با هرگونه توسعه و پیشرفت کشورهای اسلامی، حتی با استفاده کشوری مانند عربستان سعودی از فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای که حق این کشور است مخالف است. 🔸دوم؛ اتخاذ این رویکرد نشان می‌دهد که هدف اصلی این رژیم از تلاش برای برقراری رابطه با کشورهای عربی و اسلامی هیچ‌گاه تعامل و همکاری بر اساس تامین منافع مشترک نبوده است. 🔹سوم؛ اصلی‌ترین هدف رژیم صهیونیستی از پیگیری سیاست برقراری رابطه با کشورهای عربی و اسلامی، ایجاد رخنه در آرمان مشترک عربی-اسلامیِ آزادی قدس است، زیرا این موضوع اصلی‌ترین عامل قدرت این کشورهاست که رژیم صهیونیستی به‌شدت از آن واهمه داشته و به‌دنبال نابودسازی آن است. 🔸چهارم؛ این رژیم و کشورهای غربی حامی آن همواره با فتنه‌گری تلاش کرده‌اند دشمنی غیر واقعی از درون جهان اسلام برای ضربه زدن به انسجام و وحدت کشورهای اسلامی ایجاد کنند تا از این رهگذر قدرت جهان اسلام برای دفاع از آرمان مقدس فلسطین را به چالش بکشند. 🔹به هر شکل؛ خوشبختانه با تدبیر و درایت جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی روند رفع سوءتفاهم‌ها در روابط میان دو کشور که بدون تردید اثرات تعیین‌کننده‌ای در هم‌گرایی، همکاری و اتحاد سایر کشورهای اسلامی خواهد داشت، آغاز شده و با شتاب قابل توجهی در حال پیشرفت است. 🔸ایران همواره بر سیاست قوی شدن کشورهای اسلامی در ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی، فناوری و دفاعی تاکید داشته و طبعا در روابط جدید با عربستان سعودی نیز از همین رویه تبعیت خواهد کرد. 🔹قطعا در فصل جدید روابط میان تهران و ریاض همکاری در حوزه فناوری‌های صلح‌آمیز هسته‌ای و انتقال تجربیات و دستاوردهای قابل توجه ایران به عربستان سعودی بر اساس قوانین بین‌المللی و زیر نظر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌تواند یکی از محورهای اصلی در مناسبات دوجانبه باشد.
⭕️ناگفته‌هایی از عملیات تروریستی داعش در مجلس ◽️همکاری منافقین با همراه یکی از نمایندگان ✔️پس از گذشت ۶ سال از حمله تروریستی داعش به مجلس شورای اسلامی، برای اولین بار، جزئیات جدیدی از ابعاد این ماجرا در خبرگزاری تسنیم منتشر شد: 🔹پیش از این حمله تروریستی در ۱۷ خرداد سال ۹۶، گروهک منافقین از طریق جاسوسی، نقشه‌های ورود و خروج ساختمان‌های مجلس را بدست آورده و در اختیار داعش قرار داده و همچنین طراحی عملیات تروریستی را بر عهده داشته است. 🔸عوامل منافقین اطلاعات مربوط به ساختمان‌ها و مسیرهای ورود و خروج به مجلس را از طریق ارتباط با یکی از کارکنان مجلس بدست آورده و برای اجرای عملیات در اختیار داعش قرار دادند. 🔹فرد مرتبط با منافقین، از همراهان یکی از نمایندگان مجلس بوده که از طریق فضای مجازی با این گروهک تروریستی مرتبط شده و اطلاعات طبقه بندی شده را در اختیار آنها قرار داده بود. 🔸وی که هم اکنون در بازداشت دستگاه‌های امنیتی قرار دارد، در اعترافاتش گفته که نقشه کامل مجلس را در اختیار سرپل منافقین قرار داده است. 🔹مدت کوتاهی بعد از ارائه نقشه راه‌های ورود و خروج مجلس و اطلاعات مربوط به سطح حفاظت و تعداد محافظین هر درب، عملیات تروریستی داعش در مجلس انجام گرفت که منجر به شهادت و مجروحیت ۲۲ تن از هموطنان شد. 🔸اعترافات این عنصر مرتبط با منافقین در مورد ارائه اطلاعات ساختمان‌های مجلس به زودی برای عموم منتشر خواهد شد.
⭕️داریم به قهقرا می‌رویم 👤سرتیپ بازنشسته نخمیا داگان خلبان ارشد سابق در نیروی هوایی و افسر ارشد آموزش ارتش رژیم صهیونیستی درباره بحران داخلی این رژیم می‌گوید: 🔹اگر متوجه شویم که به سمت تخریب خانه می‌رویم، قطعا وارد جنگ داخلی خواهیم شد. می‌ترسم راهی را که اکنون می‌رویم، به کشوری برسیم که مردم سکولار یا مذهبی‌ـ لیبرال نخواهند در اینجا زندگی کنند. گروهی از افراطی‌ها در کشور باقی خواهند ماند که معتقدند خدا در نهایت همه چیز را درست خواهد کرد. 🔸من از جنگ داخلی بسیار می‌ترسم و احساس وحشتناکی دارم که وضعیت در حال حاضر ما را به جایی می‌برد که در نهایت منجر به نابودی می‌شود. چرا من اینقدر زیاده‌روی می‌کنم؟ زیرا می‌دانم راهی برای جلوگیری از این امر وجود دارد و آن تظاهرات نیست. تنها کسی که می‌تواند جلوی آن را بگیرد دولت است. 🔹من خواستار جنگ داخلی نیستم اما اگر شرایطی پیش بیاید که دیکتاتوری وجود داشته باشد، ما چاره‌ای نداریم و باید با دیکتاتورها، با لافامیلیا و اراذل و اوباشی که بن گویر آورده است، بجنگیم.
⭕️طرح پیشنهادی دو سناتور آمریکایی: خرید پهپاد از ایران و دشمنان واشنگتن ممنوع شود 🔹دو سناتور آمریکایی طرحی را پیشنهاد کرده‌اند که اداره هوانوردی فدرال آمریکا را از خرید یا استفاده از پهپادهای ساخت ایران، چین و چند کشور دیگر منع می‌کند. 🔸سناتور جمهورخواه مارشا بلکبرن و سناتور دموکرات مارک وارنر، رئیس کمیته اطلاعات سنای آمریکا قصد دارند با این طرح اداره هوانوردی را از ارائه بودجه فدرال به شرکت‌های تولید پهپاد از ایران، چین، روسیه، ونزوئلا، کره‌شمالی و کوبا منع ‌کنند.
⭕️ضرورت ترویج ایمان و امید 🔹به نظر می‌رسد مهم‌ترین پیام بیانات رهبری در ۱۴ خرداد و مهم‌ترین درس از سلوک شخصیتی امام راحل که به شدت از جمله محوری‌ترین مسائل پیش روی جمهوری اسلامی بوده، ضرورتِ موضوع ترویج ایمان و امید و بررسی راهکارهای اجرایی آن به صورت یک برنامه جامع توسط حاکمیت در سطح عمومی است. موضوعی که تمام هجمه های اقتصادی، تحریمی، سیاسی و جنگ شناختی اخیر توسط دشمنان برای ایجاد چالش و اختلال در آن طرح ریزی شده است و هر جا که توفیقی برای ملت بزرگ ایران به دست آمده مانند دوران پرافتخار دفاع مقدس، جبهه مقاومت در منطقه و پیشرفت های علمی و هسته‌ای، محصول پرورش دو عنصر ایمان و امید در آن حوزه بوده است. 🔸لذا نکته ای که به نظر می‌رسد قابل تذکر است؛ ترویج ایمان و امید به عنوان تکلیف شرعی و قانونی در دهه پنجم انقلاب اسلامی شناسایی و تکلیف شده که مستلزم ارتقاء و تقویتِ جدیِ مبانیِ فکریِ عموم جامعه در موضوعات مرتبط است. 🔹ترویج ایمان کاری از جنس موضوعات آموزشی، فرهنگی و پرورشی می‌طلبد و ترویج امید؛ علی‌رغم ضرورتِ پرداختن به تبیین توانمندی‌های ملی برای امیدآفرینی که در جامعه مغفول مانده است، محصولِ اقدام عاجل مسئولین در رفع مشکلات و اعتباربخشی و نهادینه شدن باورمندی به قدرت حل مسائل برای مردم است.
✅ آخرین وضعیت روابط ایران و طالبان: ۱-طالبان با بازدید ایران از سد کجکی موافقت کرد. ۲- تنش‌های مرزی با طالبان کنترل شده و این گروه با افزایش نیرو در مرز، گروه‌های خودسر را فعلا مهار کرده است. ۳-رفت و آمد تجاری برقرار و همه مرزها باز است. ۴-امریکا، اسراییل و سعودی درحال تقویت گروهک انصارالفرقان وابسته به القاعده در مرزهای ایران و داعش در شمال افغانستان هستند. راهبرد آمریکا ایجاد تنش در روابط ایران با همسایگانش می باشد که با درایت ایران ناکام مانده است‼️
⭕️موشک «فتاح» کپی هیچ طرح دیگری نیست ◽️قابلیت عملیاتی این موشک قابل تایید است 👤«تال اینبار» کارشناس نظامی اسرائیل: 🔹موشک جدید ایران، یک تهدید بسیار واقعی و چالش فناوری برای اسرائیل است که به طور بالقوه می‌تواند استراتژی‌های درگیری دفاع موشکی بالستیک غرب را هم به چالش بکشد. 🔸اسرائیل برای مقابله با تهدید جدید موشک‌های مافوق صوت ایران، باید سامانه‌های دفاع موشکی چند لایه خود را ارتقا دهد. 🔹قابلیت عملیاتی این موشک در لایه‌های بالای جو و توان نقطه‌زنی آن کاملاً قابل تایید است. 🔸فتاح یک موشک منحصر به فرد ساخته شده توسط متخصصین ایرانی است که کپی از هیچ طرح دیگری نیست و ایران توانسته با آن، شکاف فناوری خود را با جوامع موشکی شرقی و غربی کند و نشان داده که برای دستیابی به این فناوی‌ها متکی به حمایت دیگر کشورها ازجمله کره شمالی و روسیه نیست.
📊آماری شگفت‌انگیز؛ دولت به زنان میدان داد 🔹از ۱۵ فروردین تا ۱۵ خردادماه سال جاری، حدود ۲۷ هزار جواز کسب در کشور صادر شده که ۳۰ درصد آن‌ها متعلق به بانوان است. 🔸استان‌های لرستان با ۵۰درصد، کرمان با ۴۵ درصد و بوشهر با ۴۳ درصد، بیشترین سهم زنان در پروانه‌های کسب صادره را داشته اند. 🔹استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و تهران، کمترین سهم زنان در پروانه‌های کسب صادره را داشته‌اند. 🔸صدور مجوزهای صنفی از ابتدای سال جاری با مراجعه متقاضیان به درگاه ملی مجوزها و طی ۳ الی ۷ روز انجام می‌شود و دیگر نیازی به مراجعه حضوری به اتحادیه‌ها نیست.
⭕️تراز تجاری؛ با نفت مثبت، بی آن منفی! 🔹نخست باید در نظر داشته باشیم که تراز تجاری ما منفی است. یعنی در سطح کلان خرجمان بیش از دخلمان است. تراز تجاری کشور در واقع نشان‌دهنده‌ی وضعیت تعامل اقتصاد ما با خارج از ایران است. وقتی ارزش صادرات ما بیش از ارزش واردات ما باشد، می‌توان گفت دخل از خرج بیشتر است اما اگر به عکس باشد، باید به ضرب‌المثل «چو دخلت نیست، خرج آهسته‌تر کن» عمل کنیم! اکنون اما وضعیت به چه صورت است!؟ آخرین آمارهای گمرک جمهوری اسلامی ایران از صادرات و واردات نشان می‌دهد تراز تجازی ما بدون نفت (و البته با احتساب میعانات گازی) منفی است. 🔸ارزش واردات کشور در یازده ماهه نخست سال 1401 برابر با 53.7 میلیارد دلار بود. این در حالی است که ارزش صادراتمان به 48.8 میلیارد دلار رسید. به عبارت دیگر تراز تجاری بدون نفتمان 4.1 میلیارد دلار منفی است. البته صادراتمان به نسبت مدت مشابه سال قبل، 12.2 درصد افزایش یافت و وارداتمان نیز به نسبت همان مدت مشابه در سال قبل، با 15.3 درصد افزایش رو به رو بود. اگر وزنی به ماجرا نگاه کنیم نیز صادرات و واردات گمرکی به ترتیب برابر با 111.3 و 33.6 میلیون تن بود که نسبت به دوره‌ی مشابه سال قبل به ترتیب، 1.2 و 8.6 کاهش را نشان می‌دهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا