⭕️دشمن شناسی
🔹هر گاه نامی از سرویس های اطلاعاتی کشور آمریکا مطرح می گردد به طور عمده صرفا نام پلیس آمریکا یا FBi به عنوان نهاد امنیتی اطلاعاتی داخلی آمریکا و نام سازمان اطلاعات خارجی آمریکا یا CiAبه عنوان نهاد امنیتی آمریکا در مسایل خارجی مطرح می گردد و کمتر نامی از جامعه اطلاعاتی ایالات متحده مطرح می گردد.
🔸 این سازمان مادر جاسوسی شامل ۱۶ سازمان جاسوسی و اطلاعاتی زیر مجموعه هست که گزارشات آنهارا دریافت کرده و مستقیم به رییس جمهور گزارش می دهد.
🔹از این ۱۶ نهاد امنیتی تعداد عمده زیر نظر وزارت دفاع بوده و همچنین بعضی زیر نظر وزارت خزانه داری؛ دادگستری و حتی وزارت انرژی نیز می باشند.
🔸سیا فقط یکی از این ۱۶ سازمان اطلاعاتی است که البته با این تفاوت که زیر نظر هیچ وزارتخانه ای نیست و بصورت مستقل تحت نظر رییس جمهور فعالیت میکند ولی باید به نهاد جامعه اطلاعاتی گزارش کار بدهد.
🔹بودجه ملی کل سازمان های اطلاعاتی ایالات متحده در سال ۲۰۲۲: ۷۰ میلیارد دلاربود.
🔸هم اکنون آقای《ویلیام برنز》دموکرات رییس سیا آمریکا است که در سال ۲۰۲۱ توسط رییس جمهور جوبایدن معرفی و با تایید مجلس سنا منصوب گردید.
🔹نکته قابل تامل اختلال محاسباتی و اشتباهات استراتژیک مکررآمریکا و دولتمردان آن در خصوص نحوه بازیگری در دنیا و حتی در داخل کشور خود می باشد که با داشتن چنین ساختار عریض و طویل اطلاعاتی و تخصیص هزینه های بسیار بالا آن هم در شرایط رکود اقتصادی کشور آمریکا روز به روز اخبار شکست امنیتی و سیاسی آمریکا از داخل و خارج آن شنیده می شود لذا میخ آخر به تابوت دولت آمریکا یعنی بی اعتباری دلار در جهان نیز در همین موضوع قابل طرح و نشانه افول آن می باشد.
⭕️شورش واگنر؛ طراحی غربی یا سناریوی شطرنجباز روسی؟!
🔹هنوز اطلاعات دقیقی از شورش ۲۴ ساعته ارتش خصوصی واگنر علیه دولت روسیه در دست نیست و کسی نمیداند ریشه این رخداد و دلایل پایان سریع آن چیست.
🔸نوع واکنش غرب نسبت به این رخداد که دستِکم در ظاهر نشان از شکلگیری تهدید علیه دولت روسیه داشت، در نوع خود جالب توجه است.
🔹امروز اصرار آمریکا به تداوم جنگ در اوکراین تقریبا برای هیچ ناظر منصفی درباره «استفاده ابزاری آمریکا از اوکراین و کشورهای اروپایی برای مهار روسیه» جای شک و تردید باقی نگذاشته است.
🔸شورش واگنر در ابتدا موجب خرسندی غرب و تلاش سازماندهی شده رسانهای برای بزرگنمایی عجیب و غریب این رخداد شد.
🔹اما انتشار اولین مصاحبههای پریگوژین و انتقاد شدید او از مقامات نظامی روسیه درباره عدم استفاده از سلاح اتمی در جنگ اوکراین، مشخص کرد که حتی اگر بپذیریم که ارتش واگنر میتواند تهدیدی برای دولت روسیه قلمداد شود، تسلط احتمالیاش بر انبارهای سلاح هستهای مسکو قطعا موجب بروز فاجعهای غیرقابل پیشبینی برای غرب و متحدانش خواهد شد.
🔸روزنامه ایتالیایی «لارپوبلیکا» روز گذشته از وجود این نگرانی در اردوگاه غرب خبر داده و نوشته است: با نگرانی ناتو از وقوع یک حادثه هستهای، تماسهای غیر رسمی بین این ائتلاف نظامی و وزارت دفاع روسیه در مورد شورش نظامی واگنر صورت گرفت.
🔹بر این اساس؛ گرچه ظاهرا شورش واگنر علیه روسیه چنانچه مکرون به آن اشاره کرده؛ «نشان دهنده وجود شکافهایی در داخل ارتش روسیه» محسوب میشود اما الزاما نمیتواند خبر خوبی برای غرب باشد.
🔸بلینکن وزیر خارجه آمریکا در جدیدترین اظهارنظر خود پیرامون رخداد اخیر در روسیه گفته است: «آنچه در روسیه دیدیم، عادی نبود. شکافهایی را دیدیم که قبلا وجود نداشت.»
🔹این اظهارنظر نشان میدهد که وقوع چنین رخدادی از سوی آمریکا غیرمنتظر بوده و به هیچ وجه برآوردی از احتمال وقوع آن نداشته است.
🔸هنوز برای قضاوت درباره ریشههای شورش ۲۴ ساعته واگنر خیلی زود است اما با توجه به مهارت پوتین در استفاده بهموقع از مهرههای شطرنج برای برهم زدن صفآرایی رقبا، نمیتوان احتمال استفاده از این رخداد برای انتقال پیامی جدید از سوی روسیه به اردوگاه غرب را منتفی تلقی کرد.
چرا؟عده ای «قرآن» کریم رو می سوزونن!!!🤔😔
پاسخ کوتاه:
مسئولان کشورهای غربی با هدف رسیدن به اهداف شیطانی خود و از آنجا که دین اسلام و مسلمانان را مانع رسیدن به اهداف نادرستشان می دانند. با تبلیغات منفی، عده ای از افراد ساده لوح و ناآگاه و فاسد را تحریک و حمایت می کنند که دست به چنین اعمال غیر انسانی و غیر اخلاقی بزنند.
📌پاسخ کامل تر:
۱. قرآن کریم را نمی شناسند و هیچ موقع آن را نخواندند؛😔
۲. تصور نادرست از اسلام و مسلمانان دارند (بر اثر تبلیغات منفی کشورهای غربی)؛😡
۳. نگران افزایش جمعیت مسلمانان هستند؛🧕👨👨👧👦
۴. گسترش مفاهیم و آموزه های قرآن کریم را مانع تحقق اهداف شیطانی خود می دانند؛😈
۵. می خواهند مردم دنیا را نسبت به اسلام و مسلمانان بدبین کنند🤬
۶. با این کارها می خواهند، حواس مردم دنیا را از پیشرفت های مسلمانان منحرف کنند🔮
۷. می خواهند؛ با جنگ مذهبی بهانه ای درست کنند برای حمله به کشورهای مسلمان و غارت اموال و دارایی آنها💣
۸. این افراد، به دنبال رسیدن به شهرت و ثروت بیشتر هستند و مورد حمایت مسئولین کشورهای غربی هستند.
۹. به دنبال کوچک کردن مقدسات در نگاه مردم جهان و ترویج این کار زشت به صورت یک عادت بین خودشان هستند.
📌و اما دو تا سوال؛
🔸آیا سراغ دارید که مسلمانان، کتاب دینی سایر مذاهب را به آتش کشیده باشند؟
🔸ما برای برای جلوگیری از بروز چنین اقداماتی، چه باید بکنیم؟
⭕️هواپیمای ترابری سیمرغ وارد مدار خدمترسانی شد
👤وزیر راه و شهرسازی:
🔹در روزهای گذشته اولین پرواز موفق هواپیمای سیمرغ، انجام و به مدار خدمترسانی اضافه شد.
🔸از مدیران مجموعه هسا خواستاریم که ظرفیتهای هواپیماسازی را درخدمت هواپیماهای مسافری نیز گسترش دهند.
🔹در این زمینه به نقطه قابل قبولی رسیدهایم و توافق شد که در کوتاهترین زمان ممکن اولین هواپیما مسافری در قالب همکاری مشترک با سایر کشورها به شبکه حمل و نقل مسافری کشور اضافه شود.
# ما می توانیم.
⭕️بزرگترین نوع استعمار
🔹 بزرگترین استعمار، استعمار فکری است و بزرگترین زیان، نبودنِ استقلال فکری برای یک ملت است.
وای به حال یک ملت که خود را در روح و احساساتْ فقیر و بیچاره ببیند و به حالی درآید که مثَل مشهور درباره او صدق کند: «الاغ مرده دیگران برای او قاطر است».
🔸 این است ملتی که حیثیت و شرف انسانی (یعنی همان چیزی که مبنای اصلی حقوق بشری است) را باخته است. «قل ان الخاسرین الذین خسرو انفسهم». این است اثر آن تبلیغاتی که سالها به عناوین مختلف القاء کردند که اگر ایرانی میخواهد سعادتمند شود باید جسماً و روحاً و ظاهراً و باطناً فرنگی شود.
🔹 وای به حال ملتی که سرشناسهای آن دائماً شئون خود او را تحقیر کنند، پایههای استقلال فکری او را خراب کنند، فلسفه مستقل زندگی او را از او بگیرند و دائماً عظمت و اهمیت ملتهای دیگر را به رخ او بکشند، الاغهای مرده آنها را برای اینها قاطر جلوه دهند.
📚 استاد مطهری، یادداشتها، ج۱۱، ص۵۴۰
⭕️عربستان ضربه جدیدی به آمریکا وارد کرد
🔹به گزارش رأی الیوم از زمان آغاز شورش فرمانده واگنر علیه پوتین تا خنثی شدن ۲۴ ساعته این شورش، رسانههای غربی عامدانه تصاویری از گسترش هرج و مرج در روسیه را نشان دادند و از سقوط قریب الوقوع نظام حاکم روسیه پس از ساقط شدن یک جنگنده ارتش روسیه توسط شورشیها صحبت کردند و ادعا کردند که پوتین در عرصه بین الملل منزوی شده و از قدرت کنار گذاشته شده است.
🔸بعد از آنکه ریاض طی چند هفته گذشته تمایل خود را برای پیوستن به گروه بریکس اعلام کرده بود، تماس تلفنی «بن سلمان» با «پوتین» بسیار مهم است و این تماس حامل یک پیام مهم برای آمریکا است. این امر استقلال عربستان در تصمیم سیاسی و در روابط خارجه خود را نشان میدهد؛ حتی اگر این موضوع در راستای منافع حیاتی واشنگتن باشد.
⭕️قرائتی را تکثیر کنیم
▫️ جلسه تکریمی برای بیش از 40 سال مجاهدت علمی و تدریس قرآنی حجتالاسلام قرائتی برگزار شد. کمتر انسانی در جامعه ما وجود دارد که پای درس این شیخ بزرگ ننشسته باشد و از آن به نیکی یاد نکند. از ویژگیهایی که باعث شده است ایشان در ذهن جامعه به نیکی بماند گفتار نرم و ساده با مردم است. البته این نرمگویی و نرمخویی در دل خود نکاتی دارد.
🔹نکته اول؛ به اسم نرمگویی و بذله گفتن از اصول فاصله نمیگیرد.
🔸نکته دوم؛ بذلهگوییاش به مبتذلگویی تبدیل نمیشود. به همین دلیل بود که سالها قبل پیشنهاد داد تا پویشی با نام #خنده_حلال شکل بگیرد.
🔹معمولا بزرگان مطالب دانشگاهی و حوزوی خود را نمیتوانند به مثالهای عامه فهم تبدیل کنند. یکی از خصوصیات این معلم قرآن این است که با اینکه به فقه آشناست ولی درگیر کلمات ثقیل فقهی نمیشود و دین را به زبان ساده و با مثالهای عامیانه به مردم میآموزد.
🔸خصوصیت مثبت دیگر شیخ خندهروی رسانه، این است که هر چند با مردم ساده سخن میگوید اما در مطالبهگری از مسئولان مماشات نمیکند. حاج آقای قرائتی اهل لفافه و کنایه و رودربایستی نیست، اگر تذکر ضروری و نصیحتی باشد؛ چه در رفتارهای شخصی و چه در مسائل اجتماعی به عنوان مبلغ دین به راحتی تذکر میدهد. نامهنگاریهای متعدد ایشان با مسئولان کشوری و تذکرات صریح به متولیان فرهنگی و مسئولان حوزه در خصوص توجه به قرآن کریم و ترویج تفسیر و حتی بیان این مطالب در محضر مراجع عظام نمونهای از صراحت گفتار ایشان است.
🔹همین صداقت و صراحت با مردم است که از ایشان الگویی تبلیغی ساخته که نیازمند کپیبرداری است. در جامعه مدرن و زنگار گرفته که هر روز نیاز به نشر معنویت و محتوای دینی بیش از پیش احساس میشود؛ یک قرائتی کافی نیست بلکه باید قرائتیها تکثیر شود. امروز ما نیازمند قرائتیهایی هستیم که با زبان مردم و با همذات پنداری با آنها برایشان از دین و معنویت بگوید.
🔸مردم ما مردم بیآلایشی هستند که اگر کسی بتواند با آنها به فطرت پاکشان سخن بگوید به راحتی با او همراه میشوند. همین است که بسیاری شیخ قرائتی را با همین سادگی و همان لهجه شیرین کاشانی پسندیده و مهمان قاب جادویی خانههایشان کردهاند. اگر قرائتیها تکثیر شوند طیب حاج رضایی و علی گندابیهای بسیاری هستند که تلاش دارند از گنداب مدرنیته خودشان را بیرون بکشند.
🎥تفاوت عملیات تروریستی پیش و پس از انقلاب
👤 رحیمپورازغدی، عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی:
🔹ممکن است برخی شبهه کنند چطور شما قبل از انقلاب، مسئولین رژیم پهلوی را ترور میکردید و امروز مخالف ترور هستید؟
🔸هدف عملیاتهای انقلابی، ترساندن ستمگران و دشمنان خدا و خلق و عدالت است اما هدف کشتارهای تروریستی، ترساندن مردم است. میان ترساندن ظالم و مظلوم تفاوت وجود دارد.
🔹ارعاب ظالمین و قاتلین مقدس است. اگر او را نترسانید قتل های زنجیره ای مرتکب میشود و بیگناهان بیشتری را به قتل میرساند.
🟣 در باب مطلقه بودن ولایت فقیه!
... معنی مطلقهبودن ولایت فقیه، مداخلۀ ولی فقیه در همۀ شئون و ساحت ها نیست.
در عمل نیز، آیتالله خامنهای همواره از حضور در «اجرائیات»، پرهیز داشته و حتی در قلمرو اختیارهای خویش نیز، اغلب به «تفویض» رو آورده اند.
ایشان کوشیده اند حضور حداکثری و جدیاش در طراحی «سیاستهای کلّی نظام» باشد، ولی جالب است که حتی در اینجا نیز ایشان، نگاشتن سیاستها را به مجمع تشخیص مصلحت نظام واگذار کرده و خود در نهایت، آن را ملاحظه میکنند.
ولی فقیه، از «روح معنوی و انقلابیِ نظام»، پاسداری میکنند و اهتمام دارند که نظام، استحاله نشود و با اصالتهای اسلامی و انقلابی، زاویه و فاصله پیدا نکند، اما با این قید که «اجرائیات» در اختیار نیروها و جریانهایی است که خود «مردم» در قالب مردمسالاری دینی، آنها را به قدرت میرسانند.
ولایت فقیه، در برابر مردمسالاری دینی نیست، چون ولایت فقیه یعنی کوشش برای استمرار هویت اسلامی و انقلابیِ نظام، و مردمسالاری دینی یعنی مردم بتوانند کارگزاران را انتخاب کنند و «چرخش قدرت سیاسی» در اختیار مردم باشد.
این امر به خصوص از این جهت اهمیت دارد که دولت بهعنوان گرانی گاه بودجه و اختیار در حاکمیت، جملگی برآمده از «انتخاب مستقیم و مستقل مردم» بوده است و ازاینرو، همواره «نوسانهای بزرگ» و «دگرگونیهای فراوان» را تجربه کرده است.
دهههای گذشته، دهههای تلاطمهای سیاسی در دولتها بود و کسانی در دولتها حضور داشتند که نقطههای مقابل یکدیگر بودهاند.
در عمل نیز هر یک از دولتها، سیاستهای خاص خودشان را به اجرا نهادهاند.
این سعۀ صدر تا آنجاست که حتی دولتی که چشم به غرب دارد، میتواند هشت سال، حاکمیت و جامعه را در ایران به معادلههای غربی، مشروط کند و به این ترتیب، از ارادۀ آیتالله خامنهای تبعیت نکند.
⭕️ارتقاء ۳ پلهای ایران در شاخص تابآوری جهانی
🔹رتبه ایران در گزارش ۲۰۲۳ شاخص تاب آوری جهانی با وجود شرایط تحریمی ۳ پله نسبت به سال قبل و ۲۰ پله نسبت به دو سال قبل ارتقاء یافته است.
🔸این شاخص به مولفههایی مثل بهرهوری، ریسک و مخاطرات، وابستگی اقتصاد کشور ها به نفت (صادرات و واردات)، فساد، حکمرانی شرکتی، کیفیت زیرساختها، کیفیت شبکه توزیع و رنجیره تامین تمرکز دارد.
⭕️تحولات فرانسه و تناقضهای حقوق بشری
🔹خیابانهای مختلف فرانسه طی روزهای اخیر به میدان زد و خورد مردم معترض به قتل «نائل مرزوقی» نوجوان آفریقاییالاصل و نیروهای پلیس تبدیل شده است.
🔸گروههای حقوق بشری معتقدند نژادپرستی نظاممند در سازمانهای مجری قانون در فرانسه عامل بروز این جنایت بوده است.
🔹تحولات فرانسه نشان داد که حتی در غرب نیز هیچ محدودیتی برای برخورد با بر همزنندگان نظم و امنیت عمومی وجود ندارد و این فعل افراد است که تعیین کننده برخورد با عوامل ناامنی و نظم جامعه است.
🔸نکته قابل توجه دیگر در باب تحولات فرانسه نوع پوشش رسانههای غربی است. این رسانهها با نقل قولهای متفاوت و بعضا مبهم از ماجرای قتل نائل مرزوقی تلاش کردند تا خشونت پلیس در این خصوص را کمرنگ کرده و جای قاتل و مقتول را جابهجا عوض کنند.
🔹این نوع رفتار رسانههای غربی نشان میدهد که ژست مردمداری و پرهیز از خشونت، فقط نسخهای برای دیگر کشورهاست و الا برای برقراری امنیت و مقابله با هنجارشکنان در کشورهای غربی هیچ محدودیتی متصور نیست.
🔸رفتار رسانهها و کشورهای غربی بار دیگر دوگانگی و مغرضانه بودن رفتارها و ادعاهای حقوق بشری این نهادها و کشورها را آشکار ساخت و نشان داد که حقوق بشر برای آنها نه یک هدف بلکه یک ابزار و وسیله برای اعمال فشار بر سایر کشورهاست.