💎 بی شرفی روزنامه آفتاب یزد به روایت تصویر
تفاوت عجیب و آشکار تیتر این روزنامه برای آتش سوزی کلیسای نوتردام با انفجار تروریستی اتوبوس سپاه در بهمن و حمله تروریستی به مسجد در نیوزیلند در اسفند ۹۷
لازم به ذکر است حادثه فرانسه کشته ای نداشته ولی در عوض انفجار اتوبوس سپاه ۲۷ شهید و حمله به مسجد در نیوزیلند ۵۰ شهید درپی داشته است!
قضیه زمانی تاسف انگیز تر میشود که وقتی به فونت و محل قرار گرفتن خبر شهادت پاسداران و حمله به مسجد نیوزیلند توجه میکنیم، میبینیم جایگاه آن از نظر ارزش خبری در دید این روزنامه، بسیار پایین تر از نامگذاری یک خیابان به نام شجریان و جنجال بر سر سعیدقاسمی بوده است!
@manenqelabiam
💎تأکید الحشد الشعبی بر اخراج فوری آمریکا از شمال عراق
🔹سخنگوی الحشدالشعبی: بغداد فورا نیروهای آمریکایی را اخراج کند زیرا بر سر راه تلاش نیروهای امنیتی برای پیشروی و از بین بردن هستههای پنهان داعش مانعتراشی میکنند.
@manenqelabiam
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
💎 سردار سلامی: ترجیح میدم بجای اینکه به صحبتهای نتانیاهو گوش بدم، کارتون گوریل انگوری ببینم.
*آقای فرودو*
@manenqelabiam
💎 علی رغم وجود چندین نمایندهی مسلمان در کنگره و سنای امریکا، همیشه لوایح ضد ایرانی در این مجالس با رای قاطع موافق و بدون رای مخالف و یا نهایتا یک رای ممتنع به تصویب میرسد
‼️اما در مجلس شورای اسلامی،
طرح مخالفت با انتقال پایتخت رژیم اشغالگر به بیت المقدس با ۱۵ رای مخالف و ۹ رای ممتنع روبرو میشود!!
⁉️ آیا وقت آن نرسیده نام آن ۲۴ نماینده منتشر شود؟
#شفافیت_آراء_نمایندگان
@manenqelabiam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💎پیام سید حسن نصرالله به بن سلمان
🔸او از مکه قیام می کند
هنگامیکه مهدی قیام کند، هیچ امیر مستبدی باقی نخواهد ماند؛
نه تو می توانی، نه اجدادت و نه فرزندانت چیزی از این تقدیر الهی را تغییر دهد
این روز خواهد آمد..
@manenqelabiam
4_5848293702371378613.mp3
3M
صبر بر مشکلات زندگی...
🎙حجت الاسلام حیدریان
@manenqelabiam
💎واشنگتن پست: پامپئو دوشنبه صبح پایان معافیتهای خرید نفت از ایران را اعلام میکند
♦️واشنگتن پست به نقل از دو مقام آمریکایی گزارش داد، روز دوشنبه صبح، وزیر خارجه آمریکا اعلام خواهد کرد که از روز دوم ماه مه، واشنگتن دیگر هیچ معافیت جدیدی برای خرید نفت از ایران اعطا نخواهد کرد.
♦️براساس این گزارش، مقامات آمریکایی مدعی هستند که با پایان یافتن معافیتها اختلال در بازار نفت به دو دلیل حداقلی خواهد بود؛ اول اینکه در حال حاضر عرضه بیش از تقاضا است و دوم اینکه امارات و عربستان متعهد شدهاند بازار را متعادل کنند.
♦️اظهارات مقامات آمریکایی در حالی بیان میشود که قیمت جهانی نفت طی هفتههای گذشته روند صعودی داشته است.
@manenqelabiam
💎در غیاب یک وزیر ارتباطات با تخصص کافی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و یک مرکز cert حرفه ای، یک کارشناس امنیت سایبری خارجی در حال بال بال زدن برای اطلاع رسانی در خصوص یک باگ امنیتی در اَپ #تپسی و لو رفتن اطلاعات ۶.۷ میلیون نفر راننده این تاکسی اینترنتی است...
@manenqelabiam
🐎 خاطره حاج اسماعیل دولابی از اسبسواری
🌼 حاج اسماعیل دولابی نقل میکند: در جوانی اسبی داشتم. وقتی از کنار دیواری عبور میکرد و سایهاش به دیوار میافتاد، اسبم به آن نگاه و خیال میکرد اسب دیگری است. به همین خاطر خرناس میکشید و سعی میکرد از آن جلو بزند و چون هرچه تند میرفت، میدید هنوز از سایهاش جلو نیفتاده است؛ باز هم به سرعتش اضافه میکرد تا حدی که اگر این جریان ادامه پیدا میکرد مرا به کشتن میداد. اما دیوار تمام میشد و سایهاش از بین میرفت، آرام میگرفت. در دنیا وقتی به دیگران نگاه کنی، بدنت که مرکب توست میخواهد در جنبههای دنیوی از آنها جلو بزند و اگر از چشم و همچشمی با دیگران باز نگهش نداری، تو را به نابودی میکشد./کیهان
📚پایگاه حلقه وصل/کیهان
@manenqelabiam
💎 ✍️ارتش آمريكا بعد از سونامى ژاپن يا حشد الشعبى بعد از سيل ايران؟
🔹بعد از سونامى ژاپن در منطقه توهوكو (پنج استان شمال شرق كشور)، ارتش آمريكا عملياتي تحت عنوان "توموداچى اوپريشن"
トモダチ作戦
Tomodachi Sakusen
را اجرا نمود و به فاصله يك روز بعد از بروز سونامي و زلزله، نيروهاى ارتش آمريكا وارد منطقه شده و به پروسه امداد و نجات توهوكو كمك كردند.
ژاپن خود استاد و متخصص امداد و نجات است (با توجه به چندين دهه تجربه در زمينه مديريت بحران) اما، با توجه به درگير شدن پنج استان كشور در ماجراى سونامى و حجم بالاى آسيبها، يگانهاى ارتش آمريكا (با 12,510 نفر) تا روز چهارم ماه مِى (حدود پنجاه و دو روز)، در منطقه بودند.
🔹 استيفن بوسونتى، فرمانده نيروهاى نظامى آمريكا در منطقه طى مصاحبه اى با آسوشيتد پرس اعلام كرد كه: ما تحت مديريت دولت و ارتش ژاپن و براى كمك به خرابيهاى گسترده وارد منطقه مى شويم.
اين عمليات گسترده با تعداد زيادي ادوات و ماشين آلات نظامي آمريكا در منطقه توهوكو همراه بود و صدها لينك و مقاله از اين عمليات و افتخاراتش هنوز در اينترنت موجود هست (مثلا چند نمونه در پى نوشت🔻)، و حتي فيلمهايى در اين زمينه ساخته شد.
🔹چرا آن زمان اين حجم مانور رسانه اي توسط مثلا بى_بى_سى_فارسي روي بحث حضور نیروی نظامی خارجي در ژاپن نشد؟
همه دوستانى كه آن زمان در ژاپن بودند حجم بالاي گزارشهاي #بي_بي_سي را ملاحظه كرده اند. بى بى سي فارسي لحظه به لحظه مسائل، مشکلات و دشواريهای بعد از سونامى را منعكس مى نمود.
اما آيا حتي يك جمله در اين باره صحبت شد؟
🔹قدرى عجيب است كه حضور نيروي نظامي كشور معين و دوست، در زمان بحران ، يك «امرِ تجربه شده» هست، ولي در ماجراي اخير ، حشد شعبي به اين شدت سيبل و هدف حملات رسانه اى واقع شد.
اينها آيا دابل استاندارد رسانه اى نيست؟
🔹 خانم فرناز قاضي زاده و آقاى كسرى ناجى بارها در جريان سونامى به ایرانیان و خبرنگاران آزاد در منطقه توهوکو زنگ زدند و مسائل ژاپن را به "ساعت" (و نه به روز) ، دنبال مي كردند، اما چرا حتي يك كلمه از دخالت، "تحت اشغال بودن ژاپن" و حضور نیروی نظامی آمريكا، صحبت نشد؟
🔹پس از بحرانهاى با ابعاد "مگا" و درگير شدن چند استانِ يك كشور، رفتار رسانه ها بسيار مهم است. حضور ارتش آمريكا تنها "يك روز" بعد از سونامى بود و نپرداختن رسانه ها به اين امر، بخاطر «فرعى» محسوب شدن اين موضوع در قياس با اهميت موضوع «امداد و نجات» است؛ اما رفتار اخير بى بى سي فارسي و شبكه من و تو را چطور بايد توجيه كنيم؟
🔹ممکن است گفته شود که ژاپن در این زمینه با آمریکا قراردادهای مشخص دارد. این صحیح است. در کشور ما طبق قانون اساسی (اصل 146) «استقرار» پایگاه نظامی نیروی خارجی در کشور ممنوع است ولی این بحث با مشاركت در «امداد و نجات در زمان بحران» متفاوت است و اگر در این زمینه «سکوت قانون» داریم، مناسب است که مجلس پس از این بحران، و برای بحرانهای مشابه در آینده، بررسی و تصویب قوانین و سازوكار مشارکت در امداد و نجات داشته باشد.
https://sites.google.com/site/mrezaeslamisite/_/rsrc/1555870589012/Home/C-17_Globemaster_III_Yokota.jpg
▪️▪️▪️
📌پى نوشت: لينك چند نمونه از مقالاتي كه به عمليات موثر ارتش آمريكا در منطقه توهوكو ژاپن پرداخته است:
يك- لینک در والستريت ژورنال ( سه روز بعد از سونامى) https://www.wsj.com/articles/SB10001424052748704893604576200183092822382?mod=googlenews_wsj
دو- لینک در سی ان ان (یک روز بعد از سونامی)
http://edition.cnn.com/2011/US/03/12/quake.response/ نکته جالب اینکه سه سال بعد از عملیات #توموداچی، تعدادی از نظامیان آمریکایی که در اين عملیات مشارکت داشتند از شرکت برق توکیو (#تپکو) شکایت قانونی کردند. دلیل این امر ادعای بيمارى و آلوده شدن به#تشعشعات هسته ای در مجاورت نیروگاه #فوکوشیما ، عنوان شد. لینک مرتبط با این #شکایت در نیویورک تایمز:
https://nypost.com/2013/12/22/70-navy-sailors-left-sickened-by-radiation-after-japan-rescue/ *
تصویر: افراد با لباس و پوششهای مخصوص تشعشعات هسته ای، در حال کنترل میزان آلودگی هسته ای یک هواپیمای USAF C-17
آمریکا در یوکوتا هستند.
@manenqelabiam