فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 قالیباف: نقدینگی هدایت شده به بورس کجا رفت؟
رئیس مجلس:
🔹۲۵۰۰ میلیارد تومان نقدینگی به سمت بورس هدایت شد این الان کجا رفته؟
🔹️بورس باید نظارت دقیق را انجام دهد؛ با اقدامات امنیتی مخالف هستم.
#بورس
@manenqelabiam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 قالیباف: آقای روحانی کسی هول نشده است؛ ما و مردم ۷ سال است منتظریم کاری کنید!
@manenqelabiam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 قالیباف: طرح برجامی مجلس مصوبه شورای عالی امنیت ملی دارد
رئیس مجلس:
🔹️موضوع مصوبه مجلس برای برجام، در شورای عالی امنیت ملی بحث شده و چیزی نیست که مجلس تنهایی تصمیم بگیرد.
🔹ما در این طرح به دنبال خروج از برجام نیستیم.
🔹️ما به همه تعهدات عمل کردیم اما آیا آنها عمل کردند!؟
🔹ما در این طرح به دولت کمک کردیم.
🔹️بر اساس ماده ۳۶ و ۳۷ برجام درحال کاهش تعهدات هستیم، نه به صورت صوری!
🔹️در مقابل زیادهخواهی تا نایستیم نمیتوانیم حق خود را بگیریم.
@manenqelabiam
14.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 این تله نیست داداش، هرچند شما لذت میبرید! / جایی که دانشمند مملکت رو #ترور میکنن توی خاک خودمون و یه عده دم از صبر میزنن. واقعاً این درد رو کجا ببریم که موضع مقامات رسمی ما با موضع دبیرکل سازمان ملل یکیه و جفتشون از پرهیز از تنش میگن؟ محمدرضا شهبازی
@manenqelabiam
8.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 ظاهرا دولتی ها کمر بستن به توهین و تحریف امام!
بعد از توهین عیسی کلانتری به امام و فرزند ناخلف خوندن امام برای آمریکایی ها حالا روحانی تهمت وعده آب و برق مجانی امام خمینی (که ضدانقلاب چهل سال بود تکرار می کرد) رو به امام زد
و خب باز هم هیچ صدای از سید حسن مصطفوی(خمینی) در نمی آید
"احمد کارآمد"
@manenqelabiam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 #آب_و_برق_مجانی
🔴 آیا امام راحل در۱۲بهمن۵۷ در بهشت زهرا وعده آب و برق مجانی داد..! خیر!!
۸ اسفند۵۷، روزی که سخنگو دولت موقت برای اولین بار آب و برق مجانی رو مطرح کرد
@manenqelabiam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس:
🔹۶۵ درصد مشکلات کشور سو مدیریت و ۳۵ درصد از تحریمهاست.
🔹ما سالی ۱۵ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ پخش میکنیم اما تمام موضوع وام از فرانسه ۵ میلیارد دلار بود.
🔹با ارز ۴۲۰۰، مرغ ۹ هزار تومانی را ۲۹ هزار تومان کردیم. این اوج بی عرضگی است./ فرهیختگان
@manenqelabiam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 رئيس مجلس: در شرايط که دشمن #ترور مي کند و اطلاعات و امنيت ما را مي برد و خرابکاري مي کند ما از آنها انتظار عمل به تعهد داريم!
@manenqelabiam
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 این نسخه جدید بازی کالاف دیوتیه
black ops cold war
تو۲۳ آبان عرضه شد وماموریت شما اینه که دنبال فردی به نام “قاسم” بگردین تا بکشیدش! دشمناتونم همه فارسی روان صحبت میکنن.
امریکا اینجوری ایدئولوژی مبارزه با ایران و نهادینه میکنه، اونوقت مردم ما حتا نمیدونن چرا میگن مرگ بر امریکا
💬 سید هانی هاشمی
@manenqelabiam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 ترامپ برای ادعای تقلب، سند رو کرد
♦️ستاد انتخاباتی رئیسجمهور آمریکا با انتشار ویدیویی مدعی شد که در هنگام شمارش آراء در ایالت جورجیا، نظارتی صورت نگرفته است.
@manenqelabiam
💠 ابعاد مهم قانون جدید هستهای مجلس
♻️ حبس و زندان در انتظار روحانی
🔹 قسمت اول
👈 حمید رسایی: روز چهارشنبه طرح «قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از منافع ملت» از سوی نمایندگان مجلس تصویب شد. این قانون پس از طرح ابهام از سوی شورای نگهبان به مجلس بازگشت و با انجام اصلاحاتی دوباره رای نمایندگان را گرفت؛ شورای نگهبان هم در نهایت این طرح را مغایر با قانون اساسی و شرع تشخیص نداد و رئیس مجلس آن را به اقای روحانی ابلاغ کرد.
علیرغم انتقادات واردی که برخی نمایندگان به نحوه اداره مجلس در زمان تصویب این طرح بویژه پس از بازگشت از شورای نگهبان داشتند، اما به تناسب اقدامات معنیدار دولت روحانی و در مقایسه با انفعال مجلس دوره لاریجانی، این مصوبه مجلس یازدهم را باید یک گام به پیش دانست.
مطابق این قانون، چرخ هستهای که با اشاره غربیها و به دست حسن روحانی متوقف شده بود، در صورت اجرا، مجددا به حرکت درخواهد آمد و غنیسازی ۲۰ درصد آغاز، راکتور آب سنگین خنداب اراک احیا، ماشینهای پیشرفته نسل دو نصب و بسیاری از اقدامات دیگر انجام میشوند.
مطابق بند نهم این قانون، در صورت عدم لغو تحریمها (لغو کامل تحریمهای هستهای، نظامی، حقوق بشری و امثال آن) و عدم اصلاح سیستم مبادلات بانکی، اجرای پروتکل الحاقی نیز پس از گذشت دو ماه از زمان لازم الاجرا شدن آن، متوقف میشود.
هر چند معتقد بودم که در خصوص پروتکل الحاقی این شرط باید برعکس قرارداده میشد یعنی ابتدا باید اجرای پروتکل بلافاصله با این قانون متوقف و اجرای مجدد آن، مشروط به تحقق شروط ذکر شده تا دوماه آینده میشد که ظاهرا به دلیل مصوبهای در شورای عالی امنیت ملی، امکان آن نبود.
اما مهمتر از همه این موارد، بند هفتم و نهم این قانون است. اینگونه برداشت میشود که همین دو بند (بویژه بند نهم) روحانی را عصبانی کرده وگرنه قبل از این هم قانون مشهور به ۲۰ دقیقهای توسط لاریجانی به تصویب رسید و بند سه آن هم مهم بود ولی روحانی هرگز احساس خطری نداشت.
برای روحانی حتی خطوط قرمز تعیین شده از سوی رهبر انقلاب هم مهم نبود که اگر بود به آنها پاییند میماند. روحانی در مورد طرح اخیر مجلس درباره بسته معیشتی هم نشان داد به اجرای قانونی که قبول نداشته باشد، پای بند نیست.
اما چرا این دو بند قانونی او را عصبانی کرده است؟ چون این قوانین ضمانت اجرایی نداشتند. اما در قانون اخیر، مطابق بند هفتم آن، تشخیص تحقق شروط قید شده در قانون برای لغو اجرای پروتکل الحاقی، با مجلس شورای اسلامی است و مطابق بند نهم، مسئولان دولتی به تناسب امتناع یا ممانعت از اجرای این قانون به مجازات تعزیری درجه دو تا پنج قانون مجازات اسلامی محکوم میشوند.
مطابق مجازات تعزیری درجه دو تا پنج قانون مجازات اسلامی، مستنکفین از اجرای این قانون به حبس و زندان بیش از دو تا بیست و پنج سال، جزای نقدی، انفصال دائم از خدمات دولتی و عمومی، محرومیت از حقوق اجتماعی بیش از پنج تا پانزده سال، ممنوعیت دائم از یک یا چند فعالیت شغلی یا اجتماعی برای اشخاص حقوقی محکوم میشوند.
@manenqelabiam
💠 ابعاد مهم قانون جدید هستهای مجلس
♻️ حبس و زندان در انتظار روحانی
🔹 قسمت دوم
👈 حمید رسایی: اکنون این چند سئوال در برابر ماست:
۱. آیا غربیها برخلاف ذات خبیثشان تحریمها را لغو خواهند کرد؟ دقت کنید متن بند هفتم قانون این است: (کشورهای ۴+۱ باید نسبت به احرای تعهدات خود و لغو کامل تحریمهای هستهای، نظامی، حقوق بشری و امثال آن اقدام کنند) اگر غربیها به این حق ملت ایران تن ندهند سئوال دوم در برابر ما قرار میگیرد.
۲. آیا روحانی برخلاف مسیری که تاکنون رفته، از عقبنشینی هدفمند و انفعالی در پرونده هستهای تغییر ریل میدهد و به جای پذیرش هزینههای سازش، خود را برای چالش (که بسیار کمتر از هزینه های سازش است) آماده میکند و این قانون را اجرا خواهد کرد یا همانطور که در این روزها شعار داده، این قانون را مضرّ میداند و از اجرای بندهای آن استکاف میکند؟ در این صورت نوبت سئوال سوم است.
۳. آیا مجلس یازدهم، حرمت قانون خود را نگه میدارد و در صورت عدم اجرای مفاد این قانون و عدم لغو کلیه تحریمها و استنکاف دولت برای لغو اجرای پروتکل الحاقی، مقاماتی که امتناع کردهاند یعنی حسن روحانی را برای اجرای حکم حبس و زندان (از ۲ تا ۲۵ سال) به قوه قضاییه معرفی میکنند؟ آخرین مرحله متوجه آقای رییسی است.
۴. آیا در صورت عدم تحقق شروط قانون توسط رییس دولت و اعلام مجلس، قوه قضاییه مجازات تعیین شده در این قانون یعنی حبس و زندان از ۲ تا ۲۵ سال و انفصال دائم از خدمات دولتی و... را اجرا میکند؟
بنابر این پاشنه آشیل مجلس دو ماه دیگر است. مجلسی که این قانون را تصویب کرده تا انتهای خط خواهد رفت؟ اگر نرفت، مردم در باره آن چگونه قضاوت خواهند کرد؟
من البته امیدوارم که غربیها پیام تغییر ریل در ایران را بگیرند و به پذیرش حقوق ملت ایران تن دهند. در وضعیت فعلی مصداق آن ضربالمثل فارسی شدهایم که هم پیاز را خوردهایم هم چوب را و هم پول دادهایم. نه هستهای داریم و نه تحریمها برداشته شده اما همچنان روحانی و دولتمردان او به برجام دلخوش دارند!
روشن است که این قانون در راستای فشار به غربیها برای لغو تحریمها وضع شده است و دولت باید از آن استقبال کنند. عجیب اینجاست که روحانی و یاران او به شدت از تصویب این قانون که در راستای کمک به آنها برای چانهزنی در لغو تحریمهاست، نگران و ناراحتند! باید با همان لحن روحانی خطاب به آنها گفت: کاسبان تحریم، ناراحتید!
@manenqelabiam