اگر شهید نصیری و همرزمانش نبودند بغداد و دمشق ساقط شده بود
👤ابومهدی المهندس؛ فرمانده نیروهای حشدالشعبی در مراسم سالگرد شهید نصیری:
🔹حاج قاسم ما را سازماندهی کرد و بسیج مردمی که به مرجع شان لبیک گفتند، در ابتدا ١٠ هزار بودند اما الان تعداد آنها به ١٥٠ هزار نفر رسیده است.
🔹شهید نصیری در طول عملیات زیر آتش بود و اینطور نبود که از اتاق عملیات، نبرد را مدیریت کند.
🔹اگر او و همرزمانش نبودند، بغداد و دمشق ساقط شده بود. فرض کنید در این حال الان وضعیت تهران چه بود.
صدور انقلاب ایران، دفاع از مردم مستضعف است و امام هم فرمود راه قدس از کربلا میگذرد و این شعار در حال تحقق است.
fna.ir/bm3onm
@manenqelabiam
#وبگردی
✅خبر خوش برا زائران مشهد الرضا(ع)
📲سامانه الکترونیکی میهمانسرای امام رضا(ع) راهاندازی شد
🔹سامانه میهمانسرای حضرت رضا(ع) به منظور توزیع عادلانه تر و فراگیرتر دعوتنامههای میهمانسرای حضرتی با استفاده از ظرفیت فناوریهای نوین و فضای مجازی راهاندازی شده است.
🔺 از طریق این سامانه دعوتنامه الکترونیک از سر شماره پیامکی اختصاصی 8800، به صورت تصادفی برای زائران ارسال میشود، علاوه بر این امکان قرار گرفتن در فهرست انتظار دریافت غذای متبرک حضرتی فراهم شده است.
✅کافی است عدد 3 را به سرشماره پیامکی حرم رضوی یعنی 8800 ارسال کنید تا راهنمایی لازم برای شما ارسال شود.
🔺 ارسال آزمایشی دعوتنامه به صورت الکترونیک آغاز شده است.
🔺به زودی همه دعوتنامهها به غیر از سهمیه اختصاصی محرومان و مستضعفان به صورت الکترونیک توزیع خواهد شد.
🔺دریافتکنندگان دعوتنامه الکترونیک با مراجعه به وب سایت سامانه میتوانند با ثبت کد ملی خود و همراهان خود زمان مد نظر برای مراجعه به میهمانسرای حضرتی را مشخص کنند. / منبع: آستان نیوز
✍🏻برا اونایی که دوستشون دارید بفرستید تا هم خوشحال شن و هم شما در ثواب اون شریک باشین🌺
@manenqelabiam
🔴وقیح تر از خوارج!
حسین شمسیان در کانال شخصی خود نوشت:
🔸شورای اطلاع رسانی دولت اطلاعیه ای داده و با بر شمردن مجدد دستاورد های مهم برجام همچون لغو همه تحریم ها(!) از منتقدان خواسته بخاطر «کار شکنی در روند پیشرفت کشور» عذر خواهی کنند!
✅تاریخ را فراموش نکرده ایم!
🔸اشعث، شمشیرش بالای سر مولا گرفت و کاری کرد که مالک ،از دو قدمی خیمه معاویه برگردد!
🔸اندکی بعد که ماجرای ابوموسی پیش آمد و فهمیدند بد کلاهی سرشان رفته ، روزه گرفتند ، زیر آفتاب داغ نشستند و به خیال خودشان توبه کردند!
🔸بعد هم گفتند: یا علی! تو و ما در پذیرش حکمیت گناه کاریم! ما توبه کردیم،تو نیز باید توبه کنی!
🔸آن روز یک اشعث بود و امروز اشعث ها در دولت مجلس و... از پشت خنجر می زنند و در دل سپاه اسلام فتنه می کنند و البته صد ها بار از خوارج وقیح ترند!
🔸آنها همان توبه ظاهری و موهوم را به جا آوردند و اینان،منتظر توبه امام و امتند!
@manenqelabiam
📍ظریف: اروپایی ها متعهد به انجام توافقات شدند
🔸کمیسیون مشترک هفته آینده تشکیل می شود
@manenqelabiam
🔴اظهارات موگرینی درباره ارائه تضمین به ایران/ برجام در بخش مراقبتهای ویژه به سر میبرد
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا:
🔸داریم در فضایی بسیار دشوار کار میکنیم. با این وجود، تلاش میکنیم اطمینان یابیم که برجام پابرجا میماند.
🔸ممکن است نتوانم درباره ضمانتهای حقوقی یا اقتصادی صحبت کنم، اما میتوانم درباره کار جدی، مصمم و متعهد از سوی طرف اروپایی و همچنین طرف ایرانی برای حفظ تعهداتمان صحبت کنم.
🔸باید خیلی سریع انجام شود، اما نمیتوانم بگویم دو روز یا دو هفته یا بیشتر. اما گفتیم که باید این کار ظرف چند هفته انجام شود.
🔸همه ما در ارتباط با اجرای کامل برجام هدفی مشترک داشتیم. همانطور که میدانید در موضوعات دیگر اختلاف نظرهای بسیار زیادی داریم، اما امشب تمرکز ما بر اجرای برجام بود. از این منظر، این نشست بسیار مثبت و سازندهای بود.
🔸همه طرفها اعلام کردند که بر فوریت یافتن راهکار واقفند، نه به خاطر تقویم، بلکه به این دلیل که اگر میخواهیم این توافق را حفظ کنیم، که کار سادهای هم نیست، هرچه زودتر این کار را کنیم، بهتر و سادهتر است.
🔸اگر بخواهم از اصطلاحی که برخی دور میز به کار بردند استفاده کنم، باید بگویم که گویی "یکی از اقوام ما در بخش مراقبتهای ویژه است و همه ما میخواهیم در اسرع وقت او را از بخش مراقبتهای ویژه خارج کنیم".
🚩 آمریکا برای فشار به ایران از اروپا تضمین گرفت سپس از برجام خارج شد
روزنامه «الجمهوریه» لبنان :
🔹 منابع مطلع بخشی از محتوای مذاکرات اخیر دولت آمریکا با اروپا- در دو هفته منتهی به خروج آمریکا از برجام- درباره توافق هستهای (برجام) را فاش کردند و گفتند که واشنگتن از سه کشور اروپایی خواستار تعهد و ضمانت شده است.
🔹طبق این گزارش، آمریکا سه پرونده برای سه کشور انگلیس، فرانسه و آلمان مطرح کرده و از سه کشور اروپایی خواسته تضمین بدهند که با نقش داخلی و منطقهای حزبالله لبنان مقابله خواهند کرد.
🔺سند نخست، سند اصلی است که با اصل توافق هستهای مرتبط است.
🔺سند دوم عنوان «سند جانبی» (فرعی) دارد و به موضوع موشکهای بالستیک ایران و مکانیزم نظارت بر آن مرتبط است.
🔺عنوان سند سوم، «سند جانبی شماره دو» است که درباره لزوم مقابله با نقش منطقهای ایران است.
http://tn.ai/1727544
@manenqelabiam
🚩 ارتش یمن: به کشورهای متجاوز به یمن حمله میکنیم /مرحله آینده شاهد اتفاقهای غیرمنتظره جدیدی در جبهه های نبرد خواهد بود؛ به ویژه در زمینه برد موشکهای بالستیک
@manenqelabiam
#هم_اکنون
🖥نمای صفحه سایت رهبر معظم انقلاب اسلامی
🔴چرا سه کشور اروپایی قابل اعتماد نیستند؟
#جنایت
#خیانت
✅...اما لازم است ملت بیدار باشد!
http://farsi.khamenei.ir/
@manenqelabiam
🔴هم تکرار است هم فاجعه...
▪️موگرینی بعد از نشست اروپا و ایران گفته ممکن است نتوانم درباره تضمینهای حقوقی یا اقتصادی صحبت کنم، بعد ظریف اومده بیرون و گفته شروع خوبی بود؛ اروپا متعهد به انجام توافقات شد!
➕ باز همان داستان تکراری برجامِ با آمریکا
💬 Ali Naderi
@manenqelabiam
ولایتی: بعید میدانم از مذاکره با اروپایی ها چیزی دربیاید. امیدواریم به نتیجه برسیم ولی تا چه زمانی باید منتظر باشیم؟
@manenqelabiam
🔸حسن روحانی خطاب به منتقدان داخلی :
آمریکا از برجام خارج شده، چرا به ما انتقاد میکنید !!؟ 😐
روحانی در هیات دولت:
🔹بعد از اینکه برجام اجرایی شد، آمریکا به طور یکطرفه از آن خارج شد. حالا چه کسی اینجا متخلف است. دولت ایران یا دولت آمریکا؟ و چه کسی نقض عهد کرده است ما یا آمریکاییها؟ ما متعهد به اقدام خودمان هستیم یا به اقدامات دیگران هم متعهد میباشیم؟ چه کسی بود که مصوبات سازمان ملل و قطعنامه ۲۲۳۱ را زیر پا گذاشت ما یا آنها؟ ما برخلاف حقوق بینالملل حرکت کردیم یا آنها؟ معاهدات بینالمللی را آمریکا تضعیف کرده یا ایران؟
🔹چه کسی مستحق ملامت است؟ این موضوع باید روشن شود.
🔹آقای روحانی آن کسی مستحق ملامت است که با دولت بد عهد آمریکا چنین توافق سنگینی امضا کرد و تعهدات خود را هم پیشاپیش و نه پله پله انجام داد.
@manenqelabiam
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آزمون_بزرگ_عزت برای مسئولین
بیانات مهم رهبرانقلاب درباره عاقبت اعتماد به آمریکا، بیاعتمادی به ۳کشور اروپایی و آزمون بزرگ عزت برای #مسئولین کشور در مساله #برجام. ۹۷/۲/۱۹
@Khamenei_ir
🔴خبر بهکلیسرّی درباره مرگ بنسلمان در تیراندازیهای کاخ پادشاهی
👤حسین شریعتمداری در شماره امروز (پنجشنبه) روزنامه کیهان نوشت:
🔹شواهد فراوان و قابل توجهی در دست است که نشان میدهد غیبت نزدیک به ۳۰ روزه «محمد بنسلمان» ولیعهد پادشاه عربستان طبیعی به نظر نمیرسد و از بروز حادثهای حکایت میکند که تلاش میشود از میدان دید دیگران پنهان بماند.
🔸یک سرویس اطلاعاتی در گزارش محرمانه خود با قاطعیت آورده است که در جریان درگیریهای شنبهشب ریاض- اول اردیبهشت(۲۱ آوریل)حداقل دو گلوله به محمد بنسلمان ولیعهد عربستان اصابت کرده و احتمال اینکه از دنیا رفته باشد نیز وجود دارد.
👉 fna.ir/bm4324
@manenqelabiam
🔻کسی که در «روز»، مراقبه نمیکند و «شب» هم وقتش را تلف میکند، کی میخواهد از نجوای «سحر» مُتَنعّم باشد؟!
🔻فرصتها منتظر من و شما نمیمانند که هر وقت آماده شديم، شروع بشوند!
✔️ استاد سید محمّدمهدی میرباقری:
«انسان بايد در «روز» چشم و زبانش را کنترل کند و برای اين که «سحر» بيدار شود، باید مقدمهچينی کند. اين يعنی همان «سارعوا».
انسان اگر فرصتها را از دست داد، «روز» مراقبه نکرد و «شب» هم وقتش را تلف کرد، پيداست که «سحر» بلند نخواهد شد. کودکی که صبح تا شب در کوچه بازی میکند پيداست شب که پدرش به خانه میآيد خواب است و نمیتواند از او بهرهمند شود. کسی که مواظب خوراک، کلام و چشم خود نيست، کی میخواهد از نجوای سحر مُتنعّم باشد؟!
«سارعوا» يعنی فرصتها را از دست ندهيد. فرصتها میآيند و منتظر نمیمانند. سحر و برکات ماه رمضان و شب قدر وقت محدودی دارند، منتظر من و شما نمیمانند که هر وقت آماده شديم، شروع شوند!
پس، بايد، از قبل، لباس آماده کنی و شستوشو کنی و خودت را برای مهمانی مهيا کنی. مُسارعه يعنی فرصت را از دست ندادن و مترصّدِ فرصتها بودن. ديدهايد گاهی که شيطان کنار آدم میآيد، تا میخواهيد بِجُنبيد که وضو بگيريد و به نماز جماعت برسيد، نماز تمام شده است.
«سارعوا» يعنی اوّلِ اذان در مسجد باش. کسی که وقتی اذان تمام میشود تازه میخواهد وضو بگيرد پيداست که به نماز جماعت نمیرسد. اين که اين قدر میگويند صف اول نماز جماعت ثواب دارد، يعنی اول از همه به مسجد برو و آخر همه از مسجد بيرون بيا.» ۱۳۹۲
@manenqelabiam
#هم_اکنون
🖥صفحه نخست سایت رهبر معظم انقلاب اسلامی
#آزمون_بزرگ_عزت
#قابل_اعتماد_نیستند
#تجربه_برجام
#سند_صیانت
http://farsi.khamenei.ir/
@manenqelabiam
🔴آیا واقعا ایران دنبال سلطه بر عراق هست؟ / چه کسی آب به آسیاب ناسیونالیستهای عراقی ریخت؟
✍چند سال پیش علی یونسی مشاور حسن روحانی، عراق را دارای حوزه تمدنی مشترک با ایران خوانده و اظهار داشته بود: « عراق نه تنها حوزه تمدنی است بلکه هویت، مرکز و پایتخت ماست که تفکیک جغرافیای ایران و عراق ممکن نیست».
🔺این سخنان نسنجیده یونسی بشدت در رسانههای عربی بخصوص رسانههای وابسته به کشورهایی مانند عربستان و قطر (مانند الجزیره و العربیه) بازتاب یافت و این رسانهها با بهرهبرداری از سخنان یونسی، سیاست ایرانهراسی را تعقیب کردند.
✅شاید مهمترین سند برای برخی گروههای سیاسی فعلی عراق که با استفاده از حس ناسیونالیستی عربی و وطنی توانستند کرسیهای زیادی را در انتخابات اخیر عراق بدست بیاورند از تبعات این سخنان ناسنجیده باشد.
✅اما واقعیت چیست؟
🔺واقعیت این است که جمهوری اسلامی ایران از ابتدای تشکیل تا کنون همواره سیاست حمایت از مردم منطقه و عدم دخالت در امور داخلی آنها را پیش گرفته بود.
🔺در زمان جنگ ایران و عراق از مبارزان شیعی و کردی حمایت کرد.
🔺در دوران اشغال از گروههای مقاومت و تشکلهای مردمی و در دوران جنایات داعش نیز با حمایت از گروههای مردمی، در فتنه جدایی کردستان نیز همواره بر استقلال و یکپارچگی عراق تاکید کرد و به رأی مردم آن سرزمین احترام گذاشت و برای اتحاد شیعه، سنی، کرد و ... تلاش میکند.
👤ابومهدی المهندس (فرمانده حشدالشعبی) در مراسم سالگرد شهید حاج شعبان نصیری:
✅حاج قاسم ما را سازماندهی کرد / اگر شهید نصیری و همرزمانش نبودند بغداد و دمشق ساقط شده بود / در زمان جنگ تحمیلی عراق علیه ایران از نزدیک میدیدیم که او و شهید بزرگوار دقایقی چه نقش موثری در سازمان دهی رزمندگان عراقی داشتند.👇
https://goo.gl/5unfbA
@manenqelabiam
🔴روانشناسی مقتدی صدر
✍عبدالله گنجی
اول شدن ليست منتسب به مقتدي صدر در انتخابات پارلماني عراق وي را به صدر اخبار كشاند. اما رسانههاي غربي و اصلاحات تلاش ميكنند علت رأيآوري وي را موضعش نسبت به ايران اعلام كنند و در پس اين سخن بيفايده بودن آن همه زحمت ايران در دوران داعش را گوشزد نمايند. فراموش نكنيم كه «ناموس تشيع» در عراق است و فراموش نكنيم كه تكفيريها تا چند صدمتري امامين عسكريين رسيدند و از سوي ديگر تا 40 كيلومتري كربلا از استان الانبار جلو آمدند. ايران براي دلخوشي مقتدي به عراق نرفت و الان هم چيزي به نام «حضور ايران در عراق» معنا ندارد. روابط معمولي ايران و عراق در جريان است اما رابطه ايران و عراق فراتر از عرف بينالملل نظير داد و ستد و منافع ملي است. اساس اين رابطه با محوريت حسين (ع) است و با صادرات و واردات و فشار امريكا و سعودي و... بالا و پايين نميشود.
🔺اما در خصوص مقتدي صدر...
مقتدي شخصيتي ويژه دارد كه قضاوت درباره وي به راحتي امكانپذير نيست. چندوجهي بودن مشي و شخصيت وي نه بر اثر تدبير، كه جزو شاكله شخصيتي وي است. او كلكسيوني از تضادها و افراط و تفريط است. از جهت تجمع تعارضات، چندگانگي شخصيتي، تعاملي و رفتاري بسيار شبيه مصدق يا احمدينژاد ماست. مقتدي نماد افراط و تفريط است و اصولاً از تعادل برخوردار نيست. او در كسوت روحانيت يكباره در هيبت ناسيوناليست ظاهر ميشود. او با لباس پيامبر به سوي كمونيستها دست دراز ميكند. او در عين فرهنگ طلبگي ابايي ندارد كه به مرجعيت شيعه هم بتازد. او ممكن است چند ماه در قم ساكن باشد، اما سر از رياض و قاهره و اربيل درآورد. او ضد امريكايي است، اما جريانات جهادي عراق را كه با امريكا ميجنگند هم قبول ندارد. يك روز بر تمايز خود و اطرافيان با همه تأكيد ميكند و يك روز بر لزوم وحدت و پذيرش همه جريانات عراقي در كنار هم سخن ميگويد. اما با مذهبيون- كه سالها در كنار هم با صدام مبارزه كردهاند- ائتلاف نميكند، بلكه سكولارها و كمونيستها را ترجيح ميدهد.
او عليه ايران و حتي آيتالله سيستاني بهرغم «تك مرجعي» بودن مكتب نجف ميتازد تا ناسيوناليست جلوه كند، اما همزمان در قم به دستبوس مراجع ايراني ميآيد. او در اوج درگيري دولت عراق با داعش مشغول درگيري با دولت بود و بار مضاعفي را بر آن تحميل ميكرد. نيروهاي نظامي وي در شهرك صدر بغداد رژه مسلحانه برگزاركردند اما در قالب سازمان اختصاصي هيچگاه مقابل داعش نايستادند (ممكن است افرادي از وي به صورت شخصي به حشدالشعبي پيوسته باشند). او خود را وارث و خونخواه مرحوم پدر و عموهاي شهيد ميداند، اما گويي در علماي شهيد عراق هم طبقهبندي قائل است و شهداي خود را نسبت به شهداي ديگر حوزه علميه نجف برتر ميداند.
او گاهي منتهياليه عوامگرايي است و گاهي منتهياليه روشنفكري. گاهي محور اختلافات در عراق است و گاهي ميخواهد محور وحدت باشد. او نه به كسي تكيه ميدهد و نه كسي ميتواند او را تكيهگاه قرار دهد. او نه مخالف ايران است و نه با ايران دشمني دارد. او ميخواهد ديده شود. جوان است و جوياي نام.
در جامعه عوامزده عراق و در حالي كه بحرانهاي مختلف دروني اين كشور را درگير كرده و منجي و اسطوره طلب ميكند، او به ميدان آمده است. اگرچه او به تنهايي قادر به تشكيل پارلمان نيست، اما ترجيح ميدهد ائتلاف خود را خارج از تحالف شيعه قرار دهد. اگر قدرت را در اختيار گيرد ترديدي نداشته باشيد كه نماد حماسه و فاجعه ملي در عراق خواهد بود. او اكنون مدعي پرچمداري عدالت و مبارزه با فساد است اما با صراحت در لباس روحانيت بر به قدرت رسيدن تكنوكراتها اصرار دارد. او تعامل با خارج از مرزهاي عراق را متفاوت از سياست دولت قرار داد تا جذاب و متفاوت باشد. او كلاً ميخواهد با همه و از همه متمايز باشد. او نياز به هل دادن ندارد، چون در نقطه تعادل نايستاده است.
مقتدي با همه تراژديهايش نبايد طرد شود. او فقط تاكنون يك ضدامريكايي ثابتقدم بوده است. هدف او از ديدار با بن سلمان خودفروشي نبود، عراق را هم نميفروشد. فقط خواست بگويد من خارج از دو قطبي ايران- عربستان قرار دارم و بازيكن آزاد هستم.
او احمدينژاد عراق است با همه محاسن، معايب، تضادها و تعارضها. او جمع اضداد است. منتظر باشيد گذر زمان را ببينيد.
@manenqelabiam
👤پامپئو: میخواهیم ائتلافی ایجاد کنیم که علاوه بر برنامه هستهای، برنامه موشکی و حمایت ایران از حزبالله و فعالیتهای این کشور در یمن را هم به عقب براند.
@manenqelabiam
🔺دفتر نخستوزیری انگلستان: ترزا می تلفنی با روحانی درباره مجموعهای از موضوعات بینالمللی گفتوگو کرد
بنا بر اعلام لندن، می بر تعهد انگلستان به حفظ برجام تأکید کرد و گفت ادامه اجرای برجام در راستای امنیت ملی انگلستان و ایران است.
وی از ادامه پایبندی ایران به برجام استقبال کرده و آنچه حمله ایران به اسرائیل خوانده را محکوم کرده و از ایران خواسته از خود خویشتنداری نشان دهد.
@manenqelabiam
#افطاری_ساده
پیامبر خدا(صلی الله علیه و آله) فرمود:
🔹هر كس یك مؤمن روزهدار را در این ماه افطارى دهد، پاداشى برابر با آزاد كردن یك بنده نزد خدا داشته، و مایه آمرزش گناهان گذشته وى نیز خواهد بود.
🔹 پس گفتند: یا رسول الله، همگى ما قادر بر افطارى دادن به روزه دارى نیستیم، حضرت فرمود: خداى تبارك و تعالى چندان كریم است كه به كسى از شما كه نتواند جز با جرعه شیر آمیخته با آبى، یا شربت آب گوارایى، یا چند دانه خرما روزهدارى را افطارى دهد و بر انفاق چیزى بیش از این قادر نباشد، همین ثواب را عطا مىكند.
(من لا یحضره الفقیه، ج2، ص134)
@manenqelabiam