فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 ماجرای شنیدنی سید کریم کفاش نظر خاص امام زمان(عج) به او
از دست ندید
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
19.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 انا لله و انا الیه راجعون
مراسم وداع با برادر مجاهد و جهادی و فرزند شهید، حاج محمد افتخاری
این مصيبت رو به خانواده ایشان، حاج حسین یکتا و دوستان داغدارش تسلیت عرض میکنیم.
برای شادی روحش الفاتحه مع الصلوات
و برای شفای عاجل برادر مجاهدمون #علی_یکتا حمد شفا بخوانیم.
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
" من انقلابیام "
💠 بشنوید / زحماتی که علامه امینی برای کتاب الغدیر کشید و پاداشی که خدا به او داد
#حجت_الاسلام_عالی
▪️۲۸ ربیع الثانی سالروز رحلت مرحوم علامه شیخ عبدالحسین امینی رحمت الله علیه صاحب کتاب شریف الغدیر
🌹 شادی روحشان الفاتحه مع الصلوات
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 واکنش مذاکره کننده ارشد ایران به ادعای طرف های غربی درباره سختگیرانه بودن پیشنهادات ایران؛ باقری کنی: این پیشنهادات بر اساس مبانی مورد تائید دوطرف تهیه شده است
♦️می گفتند که این پیشنهادات با دیدگاه های ما انطباق ندارد، ما نیز گفتیم که این طبیعی است و قرار نیست که ما در مذاکرات مطالبی را بگوییم که مطابق با دیدگاه های شما باشد. ما مطالب را بر اساس دیدگاه ها، منافع و سیاست های کشور خود مطرح می کنیم.
♦️هیچ طرف اروپایی ادعا نداشت که پیشنهادات ایران مبنای حقوقی و قانونی ندارد.
♦️اگر اروپایی ها نیز پیش نویسی ارائه دهند، مشکلی نیست و قابل مذاکره است اما باید مبتنی بر مبانی مورد تائید دوطرف باشد.
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
shabnameh683.mp3
13.28M
💠 شبنامه / صحبتهای مهم آیتالله خامنهای درباره واژه "رزمنده ایرانی" / آیت الله خامنهای: سینمای ما باید "رزمنده ایرانی" را به دنیا معرفی کند / قسمت ۶۸۳
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
💠 ایستادگی ایران در برابر مطالبات فرابرجامی غرب/ چرخشهای متناقض در عملیات روانی علیه مذاکرات
➕روز اول: هر چه عراقچی توافق کرده را پذیرفتند!
➕روز آخر: انتظارات ایران بالا بود و اروپا نپذیرفت!
🔹با پایان یافتن روز آخر گفتگوها در وین، مقرر شد تا تیمهای مذاکراتی در فرصتی کوتاه با حضور در پایتختهای خود و پس از اخذ مشورتها و دستورالعملهای جدید طی هفته آینده مجددا به میز مذاکرات بازگردند.
🔹اعلام خبر پایان موقت نشستها کافی بود تا تیم عملیات روانی حامی دولت قبل وارد صحنه شده و «زیاده خواهی» تیم ایرانی را عامل بینتیجه ماندن گفتگوها معرفی کنند.
🔹این خط خبری سعی دارد تا مطالبات منطقی و دقیق ایران که با هوشمندی مذاکرهکنندگان از پیش آماده و در جریان نشست به طرفها ارائه شده را نوعی «خواسته حداکثری» جا زده و مسئولیت عدم حصول توافق در اولین گفتگو را متوجه تیم ایرانی کند.
🔹این ادعا در حالی بیان میشود که همین جریان رسانهای در روزهای ابتدایی مذاکرات از پذیرش کامل حاصل کار عباس عراقچی در شش دور قبل خبر میداد و سعی داشت تیم جدید جمهوری اسلامی را فاقد هر گونه ابتکار عمل و ایده مشخص در عرصه مذاکرات نشان دهد.
🔹اما ارائه دو متن تخصصی جمهوری اسلامی در حوزه تحریم و هستهای عملا موازنه گفتگوها را به نفع ایران تغییر داد و طرفهای اروپایی که مرجع اصلی پاسخ به پیشنهادهای تیم ایران بودند را با نوعی سردرگمی مواجه کرد.
🔹بنا بر گزارشات و بر خلاف ادعای حامیان تیم سابق مذاکرهکننده، یکی از مهمترین تفاوتهای متون پیشنهادی فعلی با پیشنویسهای شش دور قبل، ممانعت جدی ایران از ورود طرف غربی به مسائل فرابرجامی در حوزههای امنیتی از جمله مباحث موشکی و منطقهای است. موضوعی که به صراحت در گفتگوی علی باقری با میدلایستآی بر آن تاکید و تصریح شده است.
🔹همان طور که جمهوری اسلامی پیش از این اعلام کرده بود، تیم فعلی مذاکرهکننده با حفظ فرمت گفتگوهای پیشین، به پیشنویس حاصل از دورههای قبلی ورود محتوایی و انتقادی خواهد کرد و ورود به حوزههایی فراتر از مسائل هستهای و تحریم به هیچ وجه در دستور کار مذاکرات قرار نخواهد گرفت.
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
💠 واکنش سردبیر کیهان به گزارش سخیف و زننده روزنامه شرق علیه علی باقری
🔻حسین شریعتمداری نوشت:
🔹 ۱- روزنامه شرق در گزارشی با عنوان «باقریکنی در آزمون وین» به توصیف شخصیت آقای علی باقری، معاون سیاسی وزارت امور خارجه و مسئول تیم مذاکرات هستهای کشورمان در دولت جدید پرداخته است.
🔸 شرق در بخشی از گزارش خود مینویسد؛ «علی باقری میانه خوبی با رسانهها نداشته و به نظر میرسد ویژگیهای شخصی او موجب این رفتار میشود. خصوصیات اخلاقی و رفتاریاش شبیه جوانان مذهبی دهه ۵۰ و ۶۰ است؛ مردانی که خانمها را مستقیم نگاه نمیکنند و حتی در جلسه کاری آنها را خواهر صدا میکنند. اگرچه برای شناخت شخصیت یک فرد این مصادیق اصلا کافی نیست، اما میتوان تا حدودی متوجه نوع برخورد افراد شد و احتمال داد که این جنس رفتار در طرف مقابل میتواند فضای بستهای ایجاد کند.»!
🔹 ۲- آیا این توصیف از آقای باقری که «خصوصیات اخلاقی و رفتاریاش شبیه جوانان مذهبی دهه ۵۰ و ۶۰ است» و اینکه « خانمها را مستقیم نگاه نمیکند و حتی در جلسه کاری آنها را خواهر صدا میکند » اشاره به ویژگیها و خصوصیات یک فرد متعهد و معتقد به «اسلام» و «انقلاب» نیست؟
🔹 آیا مدعیان اصلاحات که روزنامه شرق یکی از اصلیترین تریبون آنهاست، با اسلام و انقلاب مشکل دارند؟! و یا «پاکدامنی» و «نجابت» را برای دیپلماتها برنمیتابند؟! آیا مسئولانی را شایسته میدانند که اسلام و انقلاب و نجابت و حیا را ترک گفته باشند؟!
🔹 اگر اینگونه نیست، چرا به اسلامی و انقلابی بودن دکتر باقریکنی اعتراض میکنند و آراستگی ایشان به پاکدامنی و نجابت را «نقطه ضعف» میدانند؟!
🔹 ۳- نویسنده روزنامه شرق بعد از اعتراض به پاکدامنی دکتر باقری کنی، نتیجه گرفته است که «این جنس رفتار در طرف مقابل میتواند فضای بستهای ایجاد کند»! و توضیح نمیدهد، و شاید هم با نگاه مبتذلی که در اعتراض به پاکدامنی ایشان داشته است، از بیان منظور اصلی خود طفره میرود!
🔹 برای کشف کاربرد دیدگاه یاد شده، کافی است به فاجعهای که این طیف، با این دیدگاه طی ۸ سال گذشته بر سر مردم آوار کردهاند نیم نگاهی بیندازید، و سپس ادعای آنها درباره « بلد» بودن دیپلماسی ! و « تخصص»! در مذاکره را به قضاوت بنشینید.
🔹 در این حالت به وضوح میتوان فهمید که چرا مدعیان اصلاحات از اسلامی و انقلابی بودن و پاکدامنی دکتر باقری تا ایناندازه عصبانی هستند و نیز، به آسانی میتوان درک کرد آنچه با عنوان نگرانی از «فضای بسته»! از آن یاد میکنند، غیر از تسلیم دربرابر باجخواهی دشمنان و فروش یکجای ملت و منافع ملی به دشمن، مفهوم دیگری نمیتواند داشته باشد!
🔹 ۴- و بالاخره این احتمال نیز وجود دارد که گزارش یاد شده بدون اطلاع آقای رحمانیان، مدیر مسئول روزنامه شرق به چاپ رسیده باشد! که اگر هم چنین باشد، اولاً از ایشان رفع مسئولیت نمیکند و ثانیاً بسیار تعجبآور است که نامبرده از آنچه در روزنامه تحت مسئولیتش میگذرد بیخبر باشد!
🔹 و در هر حال، از ایشان انتظار میرود در پی اهانت سخیف مورد اشاره، از ملت مسلمان ایران و همه مسلمانان عذرخواهی کند.
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
💠 این همه موفقیت اقتصادی در دولت داریم، آن هم بدون مذاکره
🔻روزنامه کیهان نوشت:
🔹یک و نیم میلیون بشکه نفت در روز صادر می شود و صادرات غیرنفتی هم افزایش یافته است موارد فوق در حالی رخ داده که دولت جدید بدون اینکه کشور را معطل توافق با خارج کند توانسته این دستاوردها را برای مردم به ارمغان بیاورد.
🔹اما با این وجود،همان جریان شیفته غرب سعی دارد مدام زلف همه کارها خصوصا مسائل اقتصادی را همچون هشت سال پیش به موضوع برجام و توافق با یانکیها گره بزند.
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
💠 منبع ایرانی به الجزیره: توافق موقت را نمیپذیریم
یک منبع ایرانی به شبکه الجزیره گفت توافق موقت در مذاکرات وین پذیرفته نخواهد شد چراکه با منافع ایران در تعارض است و برنامه هستهای را نیز محدود میکند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، یک منبع ایرانی در گفتوگو با شبکه الجزیره، ضمن تأکید بر اینکه ایران توافق موقت در وین را نخواهد پذیرفت، گفت که ایران در صورت شکست مذاکرات، گزینههای دیگری در دست دارد و این موضوع را طرفهای دیگر نیز میدانند.
او افزود: «هیچ چانهزنی و بحثی در خصوص پروندههای سیاسی و امنیتی در وین صورت نمیگیرد و اولویت فقط رفع تحریمهاست. پیشرفت در مذاکرات منوط به این است که طرفهای مقابل تضمینهای واقعی در خصوص رفع تحریمها بدهند.»
دور جدید گفتوگوها بین نمایندگان جمهوری اسلامی ایران و گروه ۱+۴ (آلمان، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین) با هدف رفع تحریمها دوشنبه (هشتم آبان) در شهر وین پایتخت اتریش آغاز شد.
«علی باقری کنی» معاون سیاسی وزارت خارجه ایران در نشست کمیسیون مشترک برجام ضمن تشریح مواضع جمهوری اسلامی ایران، بر لزوم لغو تمامی تحریمهای غیرانسانی و قهرآمیز آمریکا علیه ملت ایران تأکید و تصریح کرد که ضروری است مسئله رفع تحریمها در اولویت نخست گفتوگوها قرار گیرد.
رئیس هیأت ایرانی در این مذاکرات با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در عمل پایبندی خود را به تعهداتش در برجام نشان داده، بر عزم و اراده ایران برای رسیدن به تفاهمی عادلانه که تأمینکننده منافع مشروع ایران باشد، تأکید کرد.
علیرغم اذعان آژانس بینالمللی انرژی اتمی به پایبندی ایران به تمامی تعهداتش، دولت آمریکا در اردیبهشتماه سال ۱۳۹۷ به صورت یکجانبه از این توافق خارج شد.
جمهوری اسلامی ایران تا یک سال بعد از خروج آمریکا از برجام به تمامی تعهداتش ذیل این توافق عمل کرد تا به کشورهای اروپایی که وعده میدادند آثار خروج واشنگتن از توافق را جبران میکنند فرصت دهد برای تحقق این وعده تلاش کنند.
بعد از گذشت یک سال از خروج آمریکا از برجام، تهران اعلام کرد با توجه به اینکه کشورهای اروپایی به وعدههایشان عمل نکردهاند در چند گام تعهداتش ذیل برجام را کاهش خواهد داد. کاهش تعهدات ایران ذیل مفاد توافق هستهای برجام صورت میگرفت.
جمهوری اسلامی ایران، بعد از برداشتن ۵ گام برای کاهش تعهدات، سرانجام ۱۵ دیماه ۱۳۹۸ اعلام کرد دیگر با هیچ محدودیتی در حوزه عملیاتی (شامل ظرفیت غنی سازی، درصد غنی سازی، میزان مواد غنی شده، و تحقیق و توسعه) مواجه نیست.
دولت «جو بایدن» مدعی است قصد دارد از طریق مذاکرات جاری در شهر وین، پایتخت اتریش زمینههای لازم برای بازگشت کشورش به توافق هستهای برجام را فراهم کند.
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
20.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 📹ببینید
👆مستند "عملیات فریب"
بررسی زوایای پنهان اغتشاشات اصفهان
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 ویدئوی جالب انتقاد محمدرضا پهلوی از پدرش بابت تسلیم بی چون و چرا در زمان حمله متفقین.
خود شاه اینو میگه ولی هنوز پهلویچیها برای رضاخان ماله میکشن 😂
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam