در دورهی 37 سال گذشته، طی #هشت_دوره با غرب مذاکره یا تعاملاتی داشتیم که در تمام این مراحل با بدعهدی آمریکا مواجه شدیم. هشت بار دستمان را در دست آمریکا گذاشتیم و او هر بار به ما نارو زد.
#دوره_هشتم – شکست برجام
تحریمهایی که از سال 59 آغاز شده و با قانون داماتو تشدید پیدا کرده بود، ادامه یافت و فشارها بر کشور بالا گرفت. دولت یازدهم سرکار آمد و اینگونه وانمود کرد که تحریمها تنها برای همین 8 سال گذشته، به خاطر اصرار بر هولوکاست بوده است و تا قبل از آن چنین چیزی را نداشتیم. پس مذاکرات را با رویکرد تنشزدایی (گویی عامل تنش در جهان ما هستیم!) و تعامل با غرب از سر گرفتند. کار به جایی رسید که رهبری معظم مجبور به تعیین 9 خط قرمز در مذاکره شدند؛ زیرا همهچیز در حال از دست رفتن بود. در نهایت به یک انرژی هستهای کوچک شدهی مینیاتوری بسنده کردند. غنیسازی 20 درصد به 5/3 درصد رسید و دهها هزار سانتریفیوژ به 5600 عدد کاهش یافت و در قبال آن مقرر شد تا تحریمها رفع شود. غافل از آنکه تحریمها به خاطر وجود «یو-تِرن» مطلقاً رفع نخواهند شد. معنای یوتِرن که در سال 1387 توسط مرکز سیاست دو حزبی آمریکا قطعی شد، این است: هر کشوری که میخواهد با ایران معامله داشته باشد میبایست از کانال آمریکا عبور کند. جنس کار در مذاکرات میبایست اینگونه میبود:
• بخشی از مذاکره توسط آقای ظریف و آن 6 وزیر خارجه انجام شد.
• در بخش دیگر آن آقای صالحی -رئیس سازمان انرژی اتمی ایران- با آقای مونیز -وزیر انرژی آمریکا- بحث میکردند که چطور تأسیسات اتمی را پر از بتن کرده و سانتریفیوژها را بردارند. او باید قانع میشد؛ پس مراحل را بند بند و جزء به جزء مطرح کردند.
• بخش سوم، که طرف ایرانی به صورت کامل از آن غافل بود، اینجاست که میبایست مسئولین اقتصادی ما با مسئولین اقتصادی آمریکا در خصوص نحوهی برداشته شدن تحریمها بحث میکردند. اینبار مسئولین اقتصادی آمریکا باید مسئولین ما را قانع میکردند لذا تمامی مراحل باید بند بند و جزء به جزء مشخص و معین میشدند.
در اردیبهشت ماه امسال رئیس بانک مرکزی ایران (آقای سیف) طی سفر خود به آمریکا اعلام کرد که هیچ اتفاقی نیفتاده و از آمریکاییها درخواست کمک کرد! سپس معاون وزیر خارجه آمریکا و معاون وزیر خزانهداری آمریکا در تلویزیونCNN حاضر شده و تشریح کردند هیچ قولی برای برداشتن یوتِرن در برجام نداده بودند. آمریکا برای اولین بار در عمر خود راست میگوید. در برجام هیچ نشانی از برداشته شدن یوتِرن نیست. در واقع سرداران مذاکره از وجود چنین مفهومی در مناسبات مالی ما با کشورهای جهان بیاطلاع بودند و آنقدر به آمریکا اعتماد داشتند که در باب نحوهی برداشته شدن تحریمها مذاکره نکردند. در حالیکه او به ما چنین اعتمادی نداشت و برای نحوهی بتنریزی تأسیسات اراک و... بند بند مذاکره کردند.
تا پیش از برجام، ما برای تعاملات با جهان تحریم بودیم. پس از برجام، بدلیل باقی ماندن یوتِرن، تمام 190 کشور جهان برای معامله با ایران تحریم هستند؛ به همین دلیل آقای ظریف در دیدار با مقامات کشور شیلی میگوید با سیستم مالی ما کار کنید، اگر تأییدیه میخواهید، ما به آمریکا رفته و برای حصول اطمینان شما از آنان تأییدیه میگیریم. این یعنی برای معامله با هر یک از 190 کشور جهان میباید به آمریکا رفته و تأییدیه دریافت کنیم!
این هشتمین بدعهدی آمریکا بود. هشت بار دستمان را در دست آمریکا گذاشتیم و او به ما رودست زد.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌐تلگرام
https://t.me/man_kazemi
🌐ایتا
https://eitaa.com/mansouron
🔶نظم جدید بعد از سید حسن نصرالله ⁉️⁉️
⏯یوتیوب :
https://youtu.be/baG7WOE1WYw
⏯آپارات:
https://aparat.com/v/xet2p60
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌐تلگرام
https://t.me/man_kazemi
🌐ایتا
https://eitaa.com/mansouron
منصور کاظمی | منصورون
✍امسال پنجمین سال دوران فرماندهی سردار سلامی در سپاه پاسداران بود و به جرأت میشه گفت کمتر فرماندهی بوده که در پنج سال دوران مسئولیتش اینقدر تحولات و وقایع پر اهمیت اتفاق افتاده باشه.
🔹شهادت حاج قاسم و سرنگونی هواپیمای اوکراینی
🔹تداوم حملات رژیم صهیونی به مواضع کشورمان در سوریه و از دست دادن موضع قوی ما در این کشور و نرسیدن به اهداف مهمی همچون شکل دادن رینگ پدافندی در سوریه و عراق
🔹تثبیت حضور آمریکاییها در عراق علیرغم طرح چشم انداز اخراج اونها
🔹خروج آمریکاییها از افغانستان و قرار گرفتن ایران در بحران غافلگیرانه و نداشتن راهبرد مشخص
🔹تعمیق نفوذ رژیم صهیونیستی در کشورهای امارات، آذربایجان، ترکمنستان، اقلیم کردستان و تعمیق پیمان آبراهام
🔹تقویت گروههای تروریستی جنوب شرق و شمال غرب و ایجاد بحرانهای امنیتی همچون حملههای متعدد به پاسگاههای مرزی نظامی و انتظامی
🔹وقوع فتنه برنامهریزی شده سلبریتیها با مرگ هدفمند مهسا امینی برای نرمالیزه کردن ج.ا.ایران و حذف قطعی حجاب (فتنه قرن)
🔹وقوع دو عملیات تروریستی در امامزاده شاهچراغ به یک روش و جنس
🔹شروع جنگ اوکراین و عدم پیشبینی صحیح از وقوع این جنگ و تبعات اون برای کشور
🔹وقوع حادثه تروریستی در کرمان و شهادت هموطنان شرکت کننده در سالگرد حاج قاسم
🔹از دست دادن فرماندهان مؤثر میدانی همچون سیدرضی در سوریه و تضعیف جایگاه ایران در این کشور
🔹همصدایی چین و روسیه با کشورهای عربی در مالکیت جزایر سهگانه
🔹شهادت شهید زاهدی
🔹شهادت شهید رئیسی به دلیل رعایت نکردن ابتداییترین قواعد حفاظت از شخصیتها
🔹محاسبات غلط در انتخابات ریاست جمهوری و تقدیم ریاست جمهوری به پزشکیان
🔹از دست دادن سیدحسن نصرالله و کل شورای رهبری حزب الله و ضربه سنگین به سرمایه نیروانسانی حزب الله در واقعه تروریستی پیجرها
و... هزاران تحولات ریز و درشت دیگه که امروز نیاز سپاه به تحول در سیستمسازی رو به خوبی نشون میده.
(البته یکسال قبل سردار جعفری هم با چندین معضلات امنیتی و نظامی از مقام فرماندهی خداحافظی کرد مثل واقعه تروریستی مجلس و مرقد امام، واقعه تروریستی رژه ۳۱ شهریور خوزستان، اغتشاشات دراویش در تهران و ....)
به جرات میشه گفت تاریخ اسلام به خودش فرماندهانی همچون سردار سلامی بسیار کم دیده اما انسانهای خوب بدون سیستمها و زیرمجموعههای بروز و متحول شده همیشه شکست خورده هستند و امروز سردار سلامی نماد نیاز به این تحول در اصلیترین و پایهایترین دستگاه انقلاب اسلامی یعنی سپاه هست.
چیزی که واضحه این هست که سپاه با این دستفرمون فقط میتونه به حداقلها راضی باشه و لاغیر...
آرزوی توفیق برای جبهه اسلام
منصور کاظمی ۱۹ مهرماه ۱۴۰۳
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌐تلگرام
https://t.me/man_kazemi
🌐ایتا
https://eitaa.com/mansouron
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔰 کریم باقری، فوتبالیست ضدانقلاب و مدافع تمام عیار اقدامات براندازانه عامل سرویس جاسوسی موساد یعنی علی کریمی، به تیم همان جادوگر سرخ، برگشت.
🔹 کریم باقری که از وصیت نامه شهید کوروش مبنی بر تبدیل کاخ سفید آمریکا به حسینیه، بسیار خشمگین بود و در دفاع از اربابان کافر آمریکایی خود علیه تبدیل کاخ سفید به حسینیه، مواضع شدید ضد انقلابی و ضد دینی گرفت، از عوامل طغیان فواحش موسوم به زن زندگی آزادی بود.
🔹 عرض تسلیت به محضر خانواده های شهدای طغیان فواحش، بابت بازگشت این عنصر ضد انقلاب و معلوم الحال و فتنه گر.
@Hasanabbasi_students
🔹نوع برخورد نظام اسلامی با خواص🔹
موضع نظام اسلامی در قبال اشراف و بزرگان جامعه که برخلاف مؤمنان، کمک و یاریشان به نظام اسلامی کمترین، و هزینههایی که برای نظام تولید میکنند، بیشترین است (بحار الانوار، ج۶۴ ص ۳۱۱)، بسیار اهمیت دارد.
🔹مشی اشراف برخلاف سیره ی انبیا🔹
کلمهی ،ملأ به معنای اشراف و بزرگان قوم است که بر یک رأی و نظر اجتماع دارند (مفردات ص۷۷۶) این طبقه از افراد اجتماع را از این نظر ملأ گفتهاند که هیبت آنان، دلها، و زینت و جمالشان، چشمها را پر میکند. آنان هرگز توقع ندارند کسی در قبال ایشان بایستد و به روششان اعتراض کند، و اگر با چنین تقابلی مواجه شوند به طرفشان نسبت گمراهی و ضلالت می دهند (ترجمه المیزان، ج۸، ص۲۱۹). آنان، با بیداری مردم، منافع خود را در خطر میبینند و مذهب حق را مانعی بر سر راه هوسرانیها و هوس بازیهای خویش میدانند (تفسیر نمونه، ج ۶، ص ٢٢).
آری دعوت انبیا، همیشه بر خلاف جریان مادی و مخالف برنامهی مادهگراییست. ماده گرایان در همهی امور و برنامهها دیگران را به فعالیت و پیشرفت در جهت دنیوی دعوت میکنند و هر گونه افتخار و بزرگی و عنوان را در این جهت میدانند؛ ولی انبیا مأمورند که مردم را به جهت روحی و معنوی انسانی دعوت کنند و تعلقات دنیوی مردم را به کمترین حد برسانند. آدمی باید بداند که علایق مادی برای تأمین زندگی ظاهری دنیوی و زندگی دنیوی هم برای به دست آوردن زندگی روحیست که در وجود انسان اصالت دارد و برای همیشه باقی خواهد ماند (تفسیر روشن، ج۸، ص۳۹۳).
تاریخ، خوی استکباری اشراف و بزرگان در مقابل انبیا را همیشه مشاهده کرده و بدان شهادت میدهد. برای مثال اشراف بنی اسرائیل از پیامبر خود درخواست زمامدار کردند و وقتی طالوت برای فرماندهی معرفی شد از دستورهای او سر پیچیدند (بقره /۲۴۶-۲۵۲) یا اشراف قوم نوح(ع) که روبه روی پیامبرشان ایستادند و او را گمراه خواندند (اعراف/ ۶۰) یا اشراف قوم هود این که پیامبرشان را سفیه و دروغگو خواندند (اعراف / ۷۳-۷۹) یا اشراف قوم صالح(ع) که بدو کافر شدند و ناقهاش را پی کردند (اعراف/ ۷۹_۷۳) یا اشراف قوم شعیب الله که او را به اخراج از سرزمین خود تهدید کردند (اعراف/۸۵-۹۳) یا اشراف قوم فرعون که موسی(ع) را ساحر نامیدند (اعراف/۱۰۹) و او را به مقابله با پیامبر خدا تشویق کردند (اعراف/۱۲۷)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌐تلگرام
https://t.me/man_kazemi
🌐ایتا
https://eitaa.com/mansouron
🔹خواص پرهزینه و عوام با بصیرت🔹
حضرت علی (ع) در عهدنامهی مالک اشتر ویژگیهای خواص (اشراف و بزرگان) و عوام را چنین تبیین میفرماید: «باید که محبوبترین کارها نزد تو، کارهایی باشد که با میانهروی سازگارتر بستر و با عدالت دمسازتر است و خوشنودی رعیت را در پی دارد؛ که همانا خشم عمومی مردم، خوشنودی خواص (نزدیکان) را از بین میبرد؛ اما خشم خواص را خوشنودی همگان بیاثر میکند. خواص جامعه، همواره بار سنگینی را بر حکومت تحمیل میکنند؛ زیرا در روزگار سختی یاریشان کمتر؛ در اجرای عدالت، از همه ناراضیتر در خواستههایشان پافشارتر، در عطا و بخششها، کم سپاستر؛ هنگام منع خواستههایشان دیر عذر پذیرتر؛ و در برابر مشکلات کم استقامتترند؛ در صورتی که ستونهای استوار دین و اجتماعات پرشور مسلمین و نیروهای ذخیره دفاعی، عموم مردماند. پس به آنها گرایش داشته و مشتاق باش» (نهج البلاغه نامهی۵۳)
🔹صفات خواص:
1. پرهزینه بودن آنها برای حاکم در موقع رفاه از جهت زحمتی که بر دوش حاکم می نهند ۲. کم فایده بودن آنها در موقع گرفتاری حاکم به سبب علاقهمندیشان به دنیا و حفظ موقعیتی که دارند. 3. ناراضیتر بودنشان هنگام انصاف و عدالت به علت آزمندی بیشتر از تودهی مردم ۴. پافشارتر بودن هنگام درخواست؛ زیرا آنها در وقت نیاز جرأت بیشتری دارند و بیشتر از مردم عادی نزد حاکم خودنمایی و در گوش او زمزمه میکنند .۵ هنگام بخشش حاکم کم سپاستر هستند؛ چون معتقدند که از توده ی مردم حق بیشتری دارند و
به گرفتن عطایای حاکم سزاوارترند و نیز اعتقاد دارند که حاکم به آنها نیاز دارد و از آنها میترسد.۶. اگر والی چیزی به آنها ندهد دیرتر از توده مردم، عذر حاکم را میپذیرند؛ یعنی اگر حاکم در کاری از آنها عذرخواهی کند کم گذشت ترند؛ چون خود را از دیگران برتر میدانند و معتقدند که دادن حقوق به آنها واجب و لازم است. 7.هنگام سختیهای روزگار کم صبرترند؛ به علت عادتی که به رفاه و آسایش دارند و نسبت به آنچه از مال دنیا در دست دارند، ناراضی و بی تاباند.
🔹صفات عوام:
۱. آنان ستون دیناند (لفظ عمود یا ستون را به اعتبار برپایی دین به وجود آنها مانند استواری خانه به ستون آورده است). ۲.تودهی مردم همان تودهی مسلماناناند؛ زیرا همانها اکثریت جامعه را تشکیل میدهند؛ ۳. آنان به سبب زیادی جمعیت، نیرویی در برابر دشمناناند و همچنین اهل کارزارند (ترجمهی شرح نهجالبلاغه ابن میثم ج ۵، ص ۲۴۴)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌐تلگرام
https://t.me/man_kazemi
🌐ایتا
https://eitaa.com/mansouron
منصور کاظمی | منصورون
🔹هشدار فرمانده سابق سنتکام به نظامیان آمریکایی: از اطراف ایران دور شوید🔹
مبتنی بر #دکترین_جیمز_مونروئه قریب به دو سده است که هیچ کشور فراقارهای از آسیا آفریقا و اروپا مجاز نیست که در قاره آمریکا {شامل آمریکای شمالی، مرکزی و جنوبی} حضور استراتژیک یابد، زیرا این قاره محدوده و حریم ایالات متحده آمریکا است.
اعلام رسمی سیاست منطقهای جمهوری اسلامی مبنی بر «ضرورت خروج آمریکا از منطقه غرب آسیا» و تبیین افق محو رژيم صهیونیستی دربازه 25 سال آینده، موجب تحرک آمریکا، رژیم صهیونیستی و شیوخ مرتجع عرب در این منطقه، برای تحکیم پایههای حضور آمریکا و بقای رژیم صهیونیستی شده است.
اخیراً اما مصاحبهای از فرانک مککنزی فرمانده ارشد نظامی سابق آمریکا در منطقه غرب آسیا (سنتکام) منتشر شده که بر لزوم جابجایی نیروهای آمریکایی از اطراف ایران تأکید میکند.
«مککنزی مطرح میکند که به یک تغییر اساسی برای مقابله با تهدیدات جدید ایران علیه پایگاههای آمریکا نیاز است چرا که تواناییهای پیشرفته ایران در موشک بالستیک، کروز و پهپادها، پایگاههای آمریکا را در زمان جنگ در معرض خطر جدی قرار میدهد. چرا که پایگاههای آمریکا در منطقه برای مقابله با تهدیدات در دهههای گذشته از جمله تهدید شوروی در دوران جنگ سرد ساخته شدهاند و دیگر برای تهدید مرکزی کنونی ایران مناسب نیستند و با وجود سیستمهای دفاعی پیشرفته در صورت حمله در مقیاس بزرگ آنها ممکن است غرق شوند و نتوانند از همه پایگاههای منطقه دفاع کنند. راه حل پیشنهادی مکنزی انتقال پایگاههای آمریکا به سمت مناطقی دورتر از تهدیدات ایران است یعنی غرب عربستان سعودی، اردن مصر و اسراییل؛ همچنین مککنزی حضور پایگاه مرکزی سنتکام در قطر را خطرناک و انتقال آن را منوط به نظر سیاستمداران دانست.»
تحرکات و جابجاییهای گسترده این روزهای سربازان آمریکایی و دور شدن آنها از دایره برد موشکهای ایران نشان میدهد دکترین مونروئه بومی ایران در جنگ سرد جدید و با نوع جدیدی از بازدارندگی تعریف شده. در روزهای اخیر و با اعلام تصمیم رژیم صهیونیستی برای انتقام، آمریکا تمام تلاش خود را معطوف به عدم درگیری مستقیم با ایران نمود و با ارائه بستههای پیشنهادی به رژیم صهیونیستی تلاش کرد از شروع جنگی که به اجبار آمریکا را وارد درگیری میکند اجتناب نماید. در همین راستا و در ماجرای عملیات وعده صادق۲ آمریکا نزدیک هفتاد درصد تمام توان دریایی خود را در خلیج فارس مستقر نمود تا در صورت حمله احتمالی ایران با استراتژی «ضربه از پهلو» با موشکهای ایران مقابله کند اما نه تنها نتوانست حتی یک موشک را مورد هدف قرار بدهد، بلکه عملیات وعده صادق۲ از شماره یک هم موفقتر بود. در این شرایط دوری از ایران و حیاط خلوت آن بهترین راهبرد برای آمریکا محسوب میشود.
✍منصور کاظمی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌐تلگرام
https://t.me/man_kazemi
🌐ایتا
https://eitaa.com/mansouron
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
27.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ جمهوری اسلامی، توله های تمدن غرب را نکُشت!
💬 استاد حسن عباسی
🗓 ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - جلسه ۱۰۹۱ کلبه کرامت
@jdale_ahsan
@Hasanabbasi_ir
♦️ فرازی از نامه شهید سید هاشم صفیالدین به رزمندگان جبههٔ مقاومت، پس از شهادت دبیر کل حزبالله شهید سید حسن نصرالله
🔹«به همگی برادران عزیز! برای شما در سختترین و دردناکترین لحظات عمرم مینویسم.
ای کاش مرگ، زندگی مرا به پایان میرساند و امید دارم که به زودی و در پی او شهید شوم و به او ملحق گردم تا جانم بدان آرام گیرد. نمیخواهم خبر مرگ خود را بدهم، اما خداوند زندگی را پس از تو شیرین نگرداند، ای سید من، محبوب من و ای جان من که تمام وجودم را پر کردهای!
🔹يَا لَيْتَنِي مِتُّ قَبْلَ هَٰذَا وَكُنْتُ نَسْيًا مَنْسِيًّاای کاش پیش از این مُرده بودم، و کاملا فراموش میشدم!
🔹اما ای برادران عزیز! ای کسانیکه به اذن خدا اهل قلم، فکر و نظر و دارای صدای رسای پربرکت هستید؛ بر ما واجب است که با تمسک به مقاومتمان، حقمان و تکلیفمان در دفاع از وطن و ملتمان، در میدان ثابتقدم باشیم و روی پای خود بایستیم.»
هدایت شده از 🇮🇷 راه روشن 🇮🇷
" کرسی آزاد اندیشی"
چرا مرگ برآمریکا؟
با موضوع: تبیین وضعیت ایران و آمریکا طی ۷۰ سال تقابل
با حضور استاد منصور کاظمی
⏰زمان: سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۱۰ صبح
مکان: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک دانشکده علوم انسانی سالن امیر کبیر
╭┅────────────┅╮
❖✿❖ @Basij_arak_iau
╰┅────────────┅╯