هدایت شده از امامزاده سلطان سید علی نائین علیه السلام
هشتاد و نهمین جلسه دوره تکمیلی مهدویت با موضوع دستاوردهای نظام ولایت فقیه
https://eitaa.com/mas110/3115
هدایت شده از قرارگاه اساتید وطلاب انقلابی حوزه علمیه قم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم اقامه نماز رهبر انقلاب بر پیکر آیتالله مصباح یزدی. ۹۹/۱۰/۱۳
🇮🇷 کانال قرارگاه اساتید و طلاب انقلابی
🍂@gharar_a
منبر امشب 99/10/13
حجت الاسلام و المسلمین میرزابیگی.
مسجد حضرت سجاد علیه السلام
👇👇👇
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
💠« روزبرگ شیعه »💠
موضوع امروز:
«امام خمینی (ره) و دعوت به اسلام »
روز یکشنبه، ١٣٩٩/١٠/١۴
✍️ مناسبت روز: امروز به روایتی امروز مناسبت خاصی نداریم اما روز گذشته، سالروز نامه تاریخی حضرت امام خمینی (ره) به میخائیل گورباچف، رهبر اتحاد جماهیر شوروی بود، لذا سخن امروز را به این نامهی عبرت آمیز، اختصاص میدهیم؛
اقدام امام راحل (ره) در نگارش نامه به گورباچف، یکی از فرازهای مهم و ماندگار در تاریخ انقلاب اسلامی است! این اقدامِ پیامبرگونهی حضرت امام، در اصل، دعوت به دین اسلام در چارچوب سنت نبوی و با استفاده از ابزارهای سنتیِ اعزام نماینده و به روش مکاتبه مستقیم بود!
در این نامهی عبرتآموز، حضرت امام به چهار موضوع اشاره نمودند: ١. «پیشبینی به هم خوردن معادلات جهان»، ٢. «ضرورت باور به خدا در شکلدهی به نظامات جدید»، ٣. «دعوت به دین اسلام» و ۴. «احترام به روابط کشورها و حُسن همجواری».
👈 برای اهميت این نامه، دانستن این نکته ضروری است که در آن زمان، هنوز دوقطبی شرق و غرب در جهان برقرار بود و شوروی بهعنوان یکی از دو ابرقدرت بزرگِ دنیا شناخته میشد! فلذا هیچ شخصیت و کشوری جرأت، رویارویی و تذکر به چنین قدرت بزرگی را نداشت!
همچنین، این نامه در شرایطی نوشته شد که روابط ایران و شوروی در سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی به دلیل تجاوز ارتش سرخ به کشور مسلمان افغانستان، حمایت شوروی از رژیم بعثی عراق درجنگ تحمیلی و همچنین برخورد ایران با احزاب چپ و بهویژه حزب توده، تیره و تار بود! در چنین شرایطی، امام با ارسال نامهای، رییسجمهور اتحاد جماهیر شوروی را خطاب قرار دادند تا به عنوان یک مرجع بزرگ دینی، نه تنها رهبر یک کشور بزرگ را بلکه جهانیان را به اسلام ناب، دعوت نمایند!
👈 نکته مهم دیگرِ این نامهی تاریخی، آن است که در کمتر از دو سال، تمامی پیشبینیهای حضرت امام، به حقیقت پیوست و اتحاد جماهیر شوروی، فروپاشید و کمونیسمِ روسی به موزه تاریخ پیوست! که این موضوع، نشان از ژرفاندیشی و آیندهنگری بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران است! لذا ماهیت الگوی تصمیمگیری سیاسی امام خمینی (ره) به عنوان یک فقیه سیاستمدار شیعی، قابل بررسی است که در این مجال کوتاه، به گوشهای از آن میپردازیم:
✅ اصل یا قاعده «دعوت» یکی از مهمترین راهبردهای اسلامی در سیاست خارجی و به معنای دعوت از افراد غیرمسلمان برای پذیرش دین اسلام میباشد که به طرق مختلف، اعم از گفتاری، نوشتاری و رفتاری انجام میشود.
💠 درباره قاعده فقهی این نوع «دعوت» بین فقها، دو دیدگاه وجود دارد:
1️⃣ عدهای به نقش ترویجی «دعوت» اعتقاد دارند، بدین معنا که باید سایر کشورها به پذیرش اسلام فراخوانده شوند؛ به گونهای که رابطه مبلّغ با فرد پیامگیرنده، رابطه آمر به معروف باشد!
2️⃣ عدهای دیگر، به نقش تبیینی دعوت، عقیده دارند، به این معنا که مسلمانان میبایست، افکار، آرا و اندیشههای خود را در معرض افکار عمومی بینالمللی قرار دهند تا از این رهگذر، دیگران با دیدگاهها و رویکردهای جامعه اسلامی آشنا شده و بصورت نامحسوس دعوتِ به اسلام شوند!
در این دیدگاه، دعوت، به مفهوم تشریح و توضیح اعتقادات، باورها و ارزشهای اسلامی برای شناساندن ابعاد مختلف دین اسلام است. [وسائل الشیعه، ج ١١، ص٣١]
✍️ اما دیدگاه حضرت امام، در این خصوص، بهگونهای، جمع بین دو نظریه است! ایشان به قاعدهی «تَدَرُّج» معتقد بودند؛ بدین معنا که ابتدا باید به تبیین عقاید و سپس به ترویج آن اهتمام کرد!
البته در دیدگاه امام، ترویج عقاید اسلامی به معنای لشکرکشی، جنگطلبی، زورآزمایی و یا صدور انقلاب اسلامی با سرنیزه نیست! بلکه به معنای شناساندن پیام معنوی، فرهنگی و سیاسی انقلاب اسلامی به صورت مستقیم و محسوس به جهانیان است! [تحریر الوسیله، کتاب الجهاد]
در این چارچوب، امام خمینی (ره) در موارد متعددی، ضمن اشاره به اینکه یکی از اهداف تمامی پیامبران، از جمله پیامبر اسلام، دعوت جهانیان به دین و ارزشهای دینی بوده است، آشکارا سخن از ترویج اسلام و ارزشهای آن توسط جمهوری اسلامی ایران به تمامی جهان نمودند که برخی از آن به عنوان صدور انقلاب، یاد کردهاند!
هرچند، امام همواره بر مسالمتآمیز بودن جنبهی دعوت مسلمانان، تأکید داشته و میفرمودند: «ما میخواهیم اسلام در همه جا باشد و میخواهیم اسلام صادر بشود، اما نمیگوییم با سر نیزه صادر بشود! ما میخواهیم با (ابلاغ) دعوت اسلامی به همه جا، اسلام را صادر کنیم!» [صحیفه امام،ج٢١، ص٨۵]
لذا نامهی تاریخی امام به رهبر شوروی نیز از همین تفکر، نشأت گرفته است! 👇👇👇
بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در این دعوت، آوردهاند: «...اکنون بعد از ذکر این مسایل و مقدمات، از شما میخواهم درباره اسلام به صورت جدی، تحقیق و تفحص کنید و این نه به خاطر نیاز اسلام و مسلمین به شما، که به جهت ارزش های والا و جهان شمول اسلام است که می تواند وسیله راحتی و نجات همه ملتها باشد و گره مشکلات اساسی بشریت را باز نماید... صریحاً اعلام میکنم که جمهوری اسلامی ایران به عنوان بزرگترین و قدرتمندترین پایگاه جهان اسلام به راحتی میتواند خلأ اعتقادی نظام شما را پُر نماید...»
📚صحیفه امام،ج٢١، ص٢٢٠
🔰 «گلبرگ احکام»
❓پرسش: س ١٣٨٢: با عنایت به ایام کریسمس، بعضی از مسلمانان ،عید مسیحیان را جشن میگیرند، آیا این کار اشکال ندارد؟
✅ پاسخ: جشن گرفتن ميلاد حضرت عيسی مسيح(علی نبيّنا وآله وعليهالسلام) اشکال ندارد.
📚 استفتائات امام خامنهای (مدظلهالعالی)
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
#نماز_شب
اومد بهم گفت : " میشہ ساعت 4 صبح بیدارم ڪنی تا داروهام رو بخورم ؟ "
ساعت 4 صبح بیدارش ڪردم ،
تشڪر ڪرد و بلند شد از سنگر رفت بیرون ...
بیست الی بیست و پنج دقیقہ گذشت ، اما نیومد ...
نگرانش شدم ؛
رفتم دنبالش و دیدم یہ قبر ڪنده و توش نماز شب می خونہ و زار زار گریہ می ڪنہ !
بهش گفتم :
" مرد حسابی تو ڪه منو نصف جون ڪردی !
می خواستی نماز شب بخونی چرا بہ دروغ گفتی مریضم و می خوام داروهام رو بخورم ؟! "
برگشت و گفت :
" خدا شاهده من مریضم ،
چشمای من مریضہ ، دلم مریضہ ،
من 16 سالمہ !
چشام مریضہ ! چون توی این 16 سال امام زمان عج رو ندیده ...
دلم مریضہ ! بعد از 16 سال هنوز نتونستم با خدا خوب ارتباط برقرار ڪنم ...
گوشام مریضہ ! هنوز نتونستم یہ صدای الهی بشنوم ... "
✍ « ﺧﺎﻃﺮﻩ ﺍﯼ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺷﻬﯿﺪ ﺻﺎﺣﺐ ﺍﻟﺰﻣﺎﻧﯽ »
#شهدا را یاد کنیم با ذکر صلوات
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
مراوریدی در صدف (حجاب و تربیت )
@moorvarid
هدایت شده از دُرّ و یاقوت
🏴درّ و یاقوت فاطمی🏴
#دُرّ_و_یاقوت_فاطمی8️⃣
👈واقعیتِ ماجرا
پس از آن اتفاقِ شوم، عده ای از بنی هاشم و برخی از مهاجرین و انصار در حمایت از #امام_علی در خانه حضرت، متحصّن شدند؛ در دو مرحله عده ای از جمله قنفذ از طرف خلیفه آمدند تا #امام_علی را برای بیعت به مسجد ببرند ولی با ممانعت افراد متحصن روبرو شدند و برگشتند تا این که نهایتاً خلیفه دوم با اعوان و انصارش آمد و تهدید کرد اگر #علی از خانه خارج نشود خانه را با اهلش به آتش می کشد!
این جا بود که مدافع حریم ولایت، #فاطمه_زهرا سلام الله علیها جلو آمد و با آنان احتجاج کرد تا شاید به یاد آن همه سفارشات #رسول_خدا بیفتند و حیا کنند؛ سپس درِ خانه را بست تا مهاجمان وارد خانه نشوند.
خلیفه دوم وقتی دید #زهرا پشتِ در است دستور داد خانه را آتش زدند و سپس با لگد وارد خانه شد! و زهرای مرضیه صدا زد: #یا_فضّة.....
در منابعِ متعدد از اهل سنت از جمله آلوسی مفسر معروف اهل تسنن در تفسیر روح المعانی می نویسند:
...حضرت علی گریبان خلیفه دوم را گرفت و به شدت كشید و بر زمین زد و بر بینى و گردنش كوبید و خواست وی را بكشد. ولى سخن پیامبر و وصیتى را كه به او كرده بود؛(رسول خدا فرموده بودند: اگر مردم حمایت نکردند، دست به شمشیر نبر) بیاد آورد و فرمود: «اى پسر صُهاك، قسم به آنكه محمّد را به پیامبرى مبعوث نمود، اگر نبود تقدیر الهی و عهدى كه پیامبر با من نموده است؛ مى دانستى كه تو نمى توانستى به خانه من داخل شوى!
آنگاه امام علی را...
📌آری! مراقب باشیم واقعیت را تحریف نکنند و شبهه نیندازند که مگر با وجود علی و غیرت و شجاعتش ممکن بود بگذارد همسرش پشت در بیاید!
🌻#فاطمه_الگوی_نیکویی_برای_من_است🌻
https://eitaa.com/doroyaghoot
هدایت شده از نصوری .
آیین استادی ؛ حکمت ادب و ادبِ حکیم
نویسنده : دکتر صالحی (وزیر کنونی فرهنگ و ارشاد اسلامی)
در حاشیه سخنان استاد آیت الله مصباح در جمع مسؤولان روز جهانی فلسفه
در روزگاران قحطی تواضع و ادب، سخنان حضرت آیت الله مصباح یزدی در جمع مسؤولان همایش روز جهانی فلسفه، اشک شوق را بر دیدگان می آورد و حکمت عملی را می آموزد. ایشان در این دیدار با تعابیر زیر از جایگاه شامخ حضرت آیت الله جوادی آملی تجلیل کردند:
«اگر ما اینجا برای چند طلبه بحث فلسفی مطرح می کنیم؛ معنایش این نیست که نام بنده در کنار حضرت آیت الله جوادی برده شود. من این را واقعاً از ته دل می گویم و ایشان را از مفاخر اسلام می دانم و مفتخرم که دست ایشان را ببوسم. به طور معمول هر وقت خدمت ایشان شرفیاب می شوم؛ سعی می کنم این کار را انجام بدهم. خوب است ایشان به دنیا هم شناسانده شود؛ ایشان واقعاً مجاهدت نمود و عمر شریف خود را وقف فلسفه کردند. در تفسیر کار مرحوم آقای طباطبایی را ادامه دادند... و این افتخار نصیب ایشان می شود که یک دوره کامل تفسیر را با این عظمت، با این وسعت و با این شکوه بیان کنند. تنها چیزی که می تواند مجوز این باشد که مثلاً بنده هم شرکت بکنم این است که قدر بزرگان شناخته شود؛ از باب "تعرف الاشیاء باضدادها" معلوم شود که واقعاً آیت الله جوادی یعنی چی! با این تلاش مستمر و پیگیر و عاشقانه ای که ایشان درباره کار علمی و تحقیق دارد؛ واقعاً اصل در ریاست فلسفه اسلام در این عصر با آیت الله جوادی است... عنصری با این صداقت، با این فهم، با این استعداد، با این پشتکار، با این تقوا کجا می توان یافت؟! متأسفانه دنیا ایشان را نمی شناسد و نمی تواند هم بشناسد، اصلاً؛ چون در این فضا نیستند. فرصت مناسبی است که ما اقلاً چنین شخصیت هایی را که نعمت های خدایی هستند برای جامعه معرفی کنیم. این افتخار باید شامل شاگردانشان و امثال بنده هم بشود که وقتی چنین استادی داریم پَر «اکرم العلما» آن ما را هم می گیرد و الّا این که ما لایق باشیم در کنار ایشان بگوئیم اول ایشان و دوم فلانی، این تضییع حق ایشان است.»
* * *
عبارات فوق، گوشه ای از ذکر جمیل استاد عالی مقام آیت الله مصباح از حکیم مفسر و فقیه، آیت الله جوادی آملی است. این یادکرد فروتنانه، از شأن و مرتبت حضرت استاد نمی کاهد بلکه آن را افزون تر و افزون تر می سازد و ادب و سلوک عالمان دینی را در زیست مؤمنانه و عالمانه تعلیم می دهد. شیوه ای که بیش از صدها و هزاران درس اخلاق، در جان مشتاقان دانش در حوزه و دانشگاه اثر می گذارد و بر مخاطبان روزنه ای از «تِلْکَ الدَّارُ الآخِرَةُ نَجْعَلُهَا لِلَّذِینَ لا یُرِیدُونَ عُلُوًّا فِی الأرْض» را باز می گشاید.
از دوران نوجوانی، این داستان یا افسانه تاریخی از شیخ بهایی و میرداماد بر جانم نشسته بود که: «شاه عباس به قصد امتحان و یا با سوء نیت تلاش می کرد که روابط آن دو عالم بزرگ عصر خویش را بازیابی کند. در سفری با آنان بود و میرداماد با جثه ای سنگین بر مرکبی آهسته می راند و شیخ بهایی با قامتی نحیف بر مرکب خود می تاخت؛ شاه عباس به حکیم میرداماد نزدیک شد و گفت که حضرتتان با وقار حرکت می کنید ولی شیخ سبکسرانه می راند! میرداماد به سرعت پاسخ داد که مرکب شیخ از شادمانی است که به پرواز درآمده است! چه این که شیخ بر آن نشسته است! شاه عباس از میرداماد فاصله گرفت و به شیخ بهایی نزدیک شد و به طعنه گفت که مرکب میر، تحمل بار خود را ندارد و آهسته می آید! و شیخ بهایی فرصت را از شاه گرفت و گفت که مرکب میرداماد، طاقت آن را ندارد که کوه دانش و حکمت را حرکت دهد!» این روایت تاریخی یا اسطوره ای، هم چنان در جان و روان مردمان این مرز و بوم است. دانشورانی که خود بیش از همگان، قدر و قرب دانش را می دانند و با تکریم عالمان، بر منزلت علم می افزایند. متأسفانه در چرخه دانش کشور، گاه این سلوک و آداب در محاق می رود و رقابت های کاسب کارانه وتجاری، جای تواضع علمی را پر می کند.
این یادداشت کوتاه، به نیت آن نگاشته شد که به خاطر آوریم شعله این سلوک دینی، هنوز با فروغ است و در میان دانشوران روشن ضمیر، این سنت پا برجاست. دورادور، به سهم خویش و به عنوان یکی از شاگردان کوچک حضرت استاد، بر دست و دهان استاد بوسه می زنم و یادگیری این شیوه کریمه را از ایشان و دیگر عالمان ربانی، از خداوند منّان آرزو می دارم.
پی نوشت:
1 . قصص/83.
هدایت شده از 🇮🇷 خبر 20:20
✍️ ماجرای حضور آیتالله مصباح در دانشگاه بینگهمتون نیویورک و تشویق مکرر فیلسوفان
💬 دکتر مرتضی آقا تهرانی که چند سال در آمریکا به تحصیلات تکمیلی و فعالیت فرهنگی مشغول بوده است، یکی از خاطرات دوران تحصیل خود را چنین بیان میکند:
◻️ دانشگاه بینگهمتون که در ایالت نیویورک قرار دارد، سالانه یک سمینار فلسفی برگزار میکند و از فیلسوفان بزرگ دنیا دعوت میشود تا با شرکت در این مراسم، به ارائهی مقاله و کنفرانس علمی بپردازند.
حدود ۱۴ یا ۱۵ سال پیش، از حضرت آیت الله مصباح یزدی دعوت شد تا در این سمینار کنفرانس علمی داشته باشند.
حضرت آیت الله مصباح نیز دعوت این دانشگاه را پذیرفته و در روز مقرر حدود ۲۰ دقیقه به ارائه ی کنفرانسی راجع به فلسفه ی ملاصدرا پرداخت.
این کنفرانس بلافاصله توسط پروفسور مروج به زبان انگلیسی ترجمه میشد. کنفرانس آیت الله مصباح آن قدر برای شرکت کنندگان جالب و اثرگذار بود که به طور ممّتد و مفصل برای ایشان دست می زدند.
پروفسور آنتونی پرویس (چیرمن دانشگاه و رئیس سمینار) که به شدت تحت تأثیر کنفرانس آیت الله مصباح قرار گرفته بودند، از شرکت کنندگان تقاضا کرد که در صورت امکان یکی از آنها وقت خود را به آیت الله مصباح بدهد تا بحث دیگری از فلسفهی اسلامی را ارائه دهند.
یکی از حاضران در جلسه نیز با وجود ارزش علمی کنفرانس در این سمینار، بلافاصله وقت خود را به آیت الله مصباح داد و ایشان نیز بحث خود را ادامه دادند. بحث استاد مجدداً بسیار مورد توجه شرکت کنندگان واقع شد.
این ماجرا گذشت تا اینکه سالها بعد، در اوج حملاتی که به آیت الله مصباح در روزنامه های دوم خردادی اصلاح طلب صورت می گرفت، روزی آقای پرویس که استاد راهنمای بنده بود، به من گفت:
◻️ مرتضی!
من سابقاً فکر میکردم که این حق توحّشی که آمریکاییها از برخی کشورها و به ویژه ایران می گرفتند، اشتباه است؛
اما الان نظرم عوض شده است
معتقدم که این حق توحش را باید بگیرند!
گفتم چرا چنین اعتقادی پیدا کرده اید؟!
گفت: مگر در کشور شما چند نفر مثل آیت الله مصباح وجود دارد که مطبوعات داخلی خودتان این همه به ایشان حمله و اهانت میکنند؟
◻️ من متحیر ماندم که چه پاسخی به او بدهم.
گفتم: نویسندگان این نوع جراید به واقع نمایندهی مردم ایران نیستند و از علم و دانش بهرهای ندارند؛ از همه گذشته، فکر می کنم تعهدی به دین و وطن خود ندارند.»
📚 برگرفته از کتاب «گفتمان مصباح» ص ۱۸۴ و ۱۸۵
https://eitaa.com/joinchat/3941924875C99ec4f30fd
منبر امشب یکشنبه 99/10/14
حجت الاسلام و المسلمین میرزابیگی
مسجد حضرت سجاد علیه السلام
👇👇👇
هدایت شده از دُرّ و یاقوت
🏴درّ و یاقوت فاطمی🏴
#دُرّ_و_یاقوت_فاطمی8️⃣
👈واقعیتِ ماجرا
پس از آن اتفاقِ شوم، عده ای از بنی هاشم و برخی از مهاجرین و انصار در حمایت از #امام_علی در خانه حضرت، متحصّن شدند؛ در دو مرحله عده ای از جمله قنفذ از طرف خلیفه آمدند تا #امام_علی را برای بیعت به مسجد ببرند ولی با ممانعت افراد متحصن روبرو شدند و برگشتند تا این که نهایتاً خلیفه دوم با اعوان و انصارش آمد و تهدید کرد اگر #علی از خانه خارج نشود خانه را با اهلش به آتش می کشد!
این جا بود که مدافع حریم ولایت، #فاطمه_زهرا سلام الله علیها جلو آمد و با آنان احتجاج کرد تا شاید به یاد آن همه سفارشات #رسول_خدا بیفتند و حیا کنند؛ سپس درِ خانه را بست تا مهاجمان وارد خانه نشوند.
خلیفه دوم وقتی دید #زهرا پشتِ در است دستور داد خانه را آتش زدند و سپس با لگد وارد خانه شد! و زهرای مرضیه صدا زد: #یا_فضّة.....
در منابعِ متعدد از اهل سنت از جمله آلوسی مفسر معروف اهل تسنن در تفسیر روح المعانی می نویسند:
...حضرت علی گریبان خلیفه دوم را گرفت و به شدت كشید و بر زمین زد و بر بینى و گردنش كوبید و خواست وی را بكشد. ولى سخن پیامبر و وصیتى را كه به او كرده بود؛(رسول خدا فرموده بودند: اگر مردم حمایت نکردند، دست به شمشیر نبر) بیاد آورد و فرمود: «اى پسر صُهاك، قسم به آنكه محمّد را به پیامبرى مبعوث نمود، اگر نبود تقدیر الهی و عهدى كه پیامبر با من نموده است؛ مى دانستى كه تو نمى توانستى به خانه من داخل شوى!
آنگاه امام علی را...
📌آری! مراقب باشیم واقعیت را تحریف نکنند و شبهه نیندازند که مگر با وجود علی و غیرت و شجاعتش ممکن بود بگذارد همسرش پشت در بیاید!
🌻#فاطمه_الگوی_نیکویی_برای_من_است🌻
https://eitaa.com/doroyaghoot
هدایت شده از 🕊🌷کانال آموزشهای کبوترانه🌷🕊
🌹یادی کنیم از شهدایی که همراه شهید حاج قاسم سلیمانی بودند
♦️شهید حسین پورجعفری متولد سال 1345 در کرمان است.این شهید بزرگوار از دوران دفاع مقدس همراه سردار سلیمانی بوده است و در سال 76 با سردار سلیمانی وارد نیروی قدس سپاه شد و در سالهای اخیر نیز دستیار ویژه شهید سلیمانی بوده است. از شهید پورجعفری دو دختر و دو پسر بهیادگار مانده است
♦️شهید دیگر همراه حاج قاسم سلیمانی شهید هادی طارمی از نیروهای محافظ سردار سلیمانی بوده است. شهید طارمی متولد سال 1358 و اصالتاً اهل زنجان بوده است. وی در بسیاری از مأموریتهای خطیر همراه سردار سلیمانی بود تا اینکه در 13 دیماه در حمله پهپاد آمریکایی همراه سردار سلیمانی به شهادت رسید.
♦️یکی دیگر از شهدای همراه سردار سلیمانی شهید شهرود مظفرینیا است.وی اصالتاً اهل کهک استان قم بوده و او نیز از نیروهای کادر حفاظت سردار سلیمانی بوده است. شهید مظفرینیا در سال 1357 در تهران متولد شده و از وی دو فرزند دختر بهیادگار مانده است
♦️چهارمین شهید ایرانی این حادثه شهید وحید زمانیان است.این شهید متولد سال 1371 و اهل شهر ری تهران و از نیروهای حفاظت سردار سلیمانی بود.
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
هدایت شده از کانال رسمی امام جمعه خورزوق
🌷 حضرت عيسی (عليه السلام) :
✍️ إنَّ الشَّجَرَةَ لاتَكمُلُ إلّابِثَمَرَةٍ طَيِّبَةٍ كَذلِكَ لايَكمُلُ الدِّينُ إلّا بِالتَّحَرُّجِ عَنِ المَحارِمِ
👌 درخت كامل نمي شود مگر با ميوه اي گوارا. همچنين دينداري كامل نمي شود مگر با دوري از حرامها
📖 تحف العقول ، ص ۵۱۱
هدایت شده از بشیر
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از بشیر
21.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از بشیر
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از بشیر
15.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از امامزاده سلطان سید علی نائین علیه السلام
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
💠« روزبرگ شیعه »💠
موضوع امروز: «مصباحِ انقلاب»
روز دوشنبه، ١٣٩٩/١٠/١۵
✍️ مناسبت روز: امروز سالروز شهادت امیر سرلشگر منصور ستاری، فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی در سال ١٣٧٣ شمسی است که منشأ تحولات فراوانی در نیروی هوایی ایران شد؛ لذا نام و یادِ این شهیدِ سعید را گرامی میداریم؛ اما امروز در شهر مقدس قم، پیکر مطهر عالِم و فیلسوف عالیقدر، علامه محمد تقی مصباح یزدی (ره) تشییع و در حرم مقدس حضرت معصومه (س) آرام خواهد گرفت، لذا ضمن عرض تسلیت و تعزیت، سخن امروز را به این شخصیت ارزشمند اختصاص میدهیم؛
بی شک بخشی از نسل جوان و انقلابیِ امروز که مأموریت تحقق «گام دوم انقلاب» را برعهده دارند را، باید از میراث آیتالله مصباح یزدی (ره) دانست!
نسلِ جوانِ انقلابی که علامه مصباح در تربیت و آموزش بسیاری از آنها، نقشی اصلی و محوری را ایفا کرده و قرار است ادامه دهنده حیات جمهوری اسلامی با اتکا به "ارزشهای اسلامی" و مبارزه با استکبار و صهیونیزم جهانی باشند.
نسلی که تمام امیدِ امام و رهبری به آنان است، و بخش عمدهای از آنها به صورت مستقیم و غیرمستقیم محصولِ تفکر انقلابی «مصباحِ انقلاب» هستند!
👈 این استاد گرانقدر، کار خود در عرصه آموزش و پرورشِ نیروهای انقلابی را از دوران جوانی آغاز نمود و نخستین فعالیت رسمی ایشان در دهه ۴۰ شمسی در گروهی به نام "ولایت" با هدفِ مطالعه جمعی درباره "حکومت اسلامی" شکل گرفت؛
مصباح در همان ایام و برای بسط و گسترش ایدهها و آرمانهای خود در کنار مؤسسان مدرسه علمیه "حقانی" قم قرار گرفت؛ و در بنیان این حوزه انقلابی تأثیر بسزایی داشت؛
ریشهها و ردپای تربیتیافتگان این مدرسهی علمیه را میتوان در دههای ۶۰ و ۷۰ شمسی در بسیاری از مناصب مهم کشور دید که به مهمترین بازوان امام راحل و انقلاب اسلامی تبدیل شده بودند؛
مصباح یزدی بعد از همراهی در تأسیس مدرسه "حقانی" به بنیانگذاران مؤسسه "در راه حق" پیوست و در این مؤسسهی اصالت دار، نیز، با هدف "اثبات حقانیت اسلام" اقدام به تدوین برنامههای آموزشی بصورت حضوری و مکتوب نمود؛
ایشان پس از پیروزی انقلاب، در تأسیس دفتر همکاری حوزه و دانشگاه و در جهت تحول و بازسازی نظام حوزه، نقش فعالی ایفا نمود؛
او در ادامه راه خدمت به عرصه علم و فضیلت، بنیاد علمی پژوهشی باقرالعلوم (ع) و سپس مؤسسهی آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) را تأسیس و در زمینههای مختلف علوم اسلامی و انسانی به تربیت شاگردان انقلابی پرداخت!
رهبر معظم انقلاب در هفتم مهر ١٣٧۴ در حکم انتصاب حضرت آیت الله مصباح یزدی به ریاست مؤسسهی امام خمینی (ره) چنین می نگارند: «اکنون که بحمدالله موسسه ی آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) در سایهی تلاش پیگیر و موفق جنابعالی رسمیت یافته... جنابعالی را که از برکات ماندگار حوزهی علمیه قم و از چهره های موصوف و معروف به علم و عمل و جد و ابتکار می باشید به ریاست و مدیریت این مؤسسه منصوب میکنم ...»
💠 البته بدون تردید در طول مدت رهبری بابرکت حضرت امام خامنهای (مدظلهالعالی)، کمتر شخصیتی همچون علامه محمد تقی مصباح یزدی، مورد تمجید و تأييد ایشان قرار گرفته، و دقت و تأمل در جنس تعابیر معظمله در مورد «مصباحِ انقلاب» نشان از جایگاه مؤثر ایشان در انقلاب دارد؛
رهبر انقلاب در سال ١٣٧٨ شمسی درباره شخصیت علامه مصباح فرمودند: «بنده نزدیک به چهل سال است که جناب آقای مصباح را می شناسم و به ایشان به عنوان یک فقیه، فیلسوف، متفکر و صاحبنظر در مسائل اساسی اسلام، ارادت قلبی دارم، اگر خداوند متعال به نسل کنونی ما این توفیق را نداد که از شخصیت هایی مانند علامه طباطبایی و شهید مطهری استفاده کند، اما به لطف خدا این شخصیت عزیز و عظیم القدر، خلاء آن عزیزان را در زمان ما پر می کند».
✍️ آنچه گذشت تنها بخش کوچکی از زندگی پربرکت علامه محمد تقی مصباح یزدی (ره) بود که امروز روح بلندش در جوار حضرت حق، آرام گرفته لذا ضمن تسلیت مجدد، سخن امروز را با بخشی از پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب به پایان میبریم: «...ایشان متفکری برجسته، مدیری شایسته، دارای زبان گویائی در اظهار حق و پای با استقامتی در صراط مستقیم بودند؛ خدمات ایشان در تولید اندیشهی دینی و نگارش کتب راهگشا، و در تربیت شاگردان ممتاز و اثرگذار، و در حضور انقلابی در همهی میدانهایی که احساس نیاز به حضور ایشان میشد، حقاً و انصافاً کمنظیر است! پارسائی و پرهیزگاری خصلت همیشگی ایشان از دوران جوانی تا آخر عمر بود و توفیق سلوک در طریق معرفت توحیدی، پاداش بزرگ الهی به این مجاهدت بلند مدت است...» 👇👇👇
هدایت شده از امامزاده سلطان سید علی نائین علیه السلام
🔰 «گلبرگ احکام»
❓پرسش: لطفاً احکام و فضیلت تشییع جنازه را بفرمائید؟
✅ پاسخ: فضیلت تشییع جنازه فراوان و ثوابش بسیار قابل توجه است، تا آن جا که در حدیث آمده است: «کسی که جنازه ای را تشییع کند، با هر قدمی که بر می دارد، تا زمانی که برگردد صدهزار هزار حسنه خواهد داشت و صد هزار هزار گناه از او محو می شود و صد هزار هزار درجه اش بالا برده می شود و اگر بر میّت نماز هم بگزارد صد هزار هزار ملائکه او را مشایعت می کنند که همه شان برای او استغفار می کنند. و اگر در دفن حاضر شود خداوند صد هزار هزار ملائکه را مأمور خواهد کرد تا روز قیامت برای او طلب مغفرت کنند...».
آداب تشییع جنازه بسیار است که از آن جمله:
١. هنگام حمل جنازه، پیاده و میت را بر دوش بگذارند و بگویند: «بسم الله وبالله وصلی الله علی محمّد وآل محمّد، اللهم اغفر للمؤمنین والمؤمنات».
٢. تشییع کنندگان در حال خشوع و تفکر باشند و چنین تصور کنند که خود را برداشته و می برند...
٣. خندیدن و لهو و لعب و تند راه رفتن به طوری که منافی مدارای با میّت باشد خصوصاً دویدن، در تشییع جنازه مکروه است!
۴. بهتر است که زنها در تشییع جنازه شرکت نکنند؛ اگرچه میّت زن باشد! (شاید بهدلیل روحیه حساس ایشان)
و...
📚 ترجمه تحریر الوسیله امام، ج١، ص٨٩
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
هدایت شده از دُرّ و یاقوت
🏴درّ و یاقوت فاطمی🏴
#دُرّ_و_یاقوت_فاطمی9️⃣
👈مسِ وجود را فضّۀ او طلا کند
از علم کیمیا بهره ای داشت؛ وقتی کرامت و بزرگواری اهل خانه را دید با خود گفت: چه بهتر که با هنری که دارم گوشه ای از لطفشان را جبران کنم.
اما وقتی متوجه شد اهل این خانه حتی خردسالشان هم، علم کیمیا را می دانند اما چنین زندگی ساده ای دارند تازه از خواب بیدار شد و فهمید که هنر این است که مسِ وجود خودمان را به زرِ ناب تبدیل کنیم و اکسیر آن، ولای اهل این خانه است.
از این رو با تمام وجود همرنگ و همراه آنان شد تا جایی که خود، اکسیر شد و لقب «فضّتنا» را دریافت کرد و هنگام دفن #زهرای_مرضیه، شنید که امامش چنین می فرماید:
«يَا أُمَّ كُلْثُومٍ يَا زَيْنَبُ يَا سُكَينَةُ يَا #فِضَّةُ يَا حَسَنُ يَا حُسَيْنُ هَلُمُّوا تَزَوَّدُوا مِنْ #أُمِّكُم»
📌مفتقرا متاب رو، از درِ او به هیچ سو
زان که مس وجود را فضّۀ او طلا کند
🌻#فاطمه_الگوی_نیکویی_برای_من_است🌻
https://eitaa.com/doroyaghoot
منبر امشب دوشنبه 99/10/15
حجت الاسلام و المسلمین میرزابیگی
مسجد حضرت سجاد علیه السلام
👇👇👇
هدایت شده از عترتنا | www.Etratona.ir
هدایت شده از امامزاده سلطان سید علی نائین علیه السلام
🌷وبینارهای آموزشی #از_انتخاب_تا_ازدواج
🔸مدرس:سرکار خانم خسروانی
جهت ثبت نام، هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر به شماره 09905255323 در پیامرسان واتساپ پیام بدهید.
🇮🇷جهاد فرهنگی 👇
@jahadefarhangi313
هدایت شده از محمد کیانی
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
💠« روزبرگ شیعه »💠
موضوع امروز:
«حماسه شهدای کربلای هویزه»
روز سهشنبه، ١٣٩٩/١٠/١۶
✍️ مناسبت روز: امروز سالروز حماسه خونین شهدای هویزه است که رهبر معظم انقلاب این شهیدان غریب را به «شهدای کربلا» و «صدر اسلام» تشبیه نمودند! لذا ضمن گرامیداشت نام و یاد این شهدای عزیز، سخن امروز را آغاز مینمائیم؛
در آذر ماه ١٣۵٩شمسی، پس از شکست سخت نیروهای عراقی در جنوب سوسنگرد به وسیله سربازان اسلام، یک گروهان از سپاه اهواز، به شهر هویزه اعزام شد؛ در این زمان، بنیصدر، دستور تخلیه هویزه از نیروهای بسیج و سپاه را صادر نمود!
این دستور خائنانه یا جاهلانه، که بهمنظور جداسازی نیروهای سپاه و ارتش صادر شده بود، با مخالفتِ جِدّی شهید سید محمدحسین علمالهدی (فرمانده سپاه هویزه) مواجه شد و با پیگیریهای وی و دستور آیتالله خامنهای، فرمانِ بنیصدر لغو شد و نیروهای سپاه در کنار نیروهای ارتش در هویزه باقی ماندند.
در روز ١۵ دی ١٣۵٩، عملیات مشترک ارتش و سپاه آغاز شد و رزمندگان اسلام، پس از تصرف مرزهای كرخه و حاج بدر، قصد پیشروی به سوی پادگان استراتژیکِ حمید را داشتند که متأسفانه عملیات بنا به دلایلی، مانند نرسیدن مهمات، توسط فرماندهی، متوقف و قرار بر این شد كه ادامهی عملیات در روز بعد انجام شود!
👈 اما در روز ١۶ دی ماه که نیروهای بسیج و سپاه، جلوتر از نیروها و تانکهای ارتش، مستقر و منتظر صدور مجدد دستور حمله بودند، ناگهان با غافلگیری دشمن و آتش سنگین توپخانه، کاتیوشا، خمپاره اندازها و تانکها روبرو گردیدند؛ متأسفانه در همان زمان توسط فرماندهی جنگ به نیروهای ارتش، دستور عقبنشینی داده شد و تانک های ارتش مجبور به عقب نشینی شدند!
عراقی ها با دیدن این عقبنشینی و با روحیهای مضاعف، در یک ضد حمله سنگین، بیش از یکصد تن از برادران بسیج و سپاه، جهاد و دانشجویان پیرو خط امام از جمله شهید بزرگوار حسین علم الهدی را به شهادت رساندند! و سپس در عرض دو روز شهر هویزه را کاملاً تسخیر نمودند!
سپس فرماندهی نیروهای عراقی (خلیل الدوری) دستور داد تعداد زیادی از مردم بی گناه هویزه را، دست بسته در گودال ریختند و همه را به گلوله بستند و پس از آن در یک حمله وحشیانه، بیش از ١٨٠٠ واحد مسكونی و تجاری و سه مسجد و دو حسینیه را در هویزه به تپه ای از خاك مبدل نمودند!
✍️ فرصت دادن به دشمن برای تجدید قوا و رسیدن نیروهای پشتیبانی، ضعف شدید فرماندهی و اشتباه استراتژیک و تاکتیکی بنیصدر بهعنوان فرمانده جنگ، و دستور عقب نشینی به نیروهای ارتش، از جمله دلایل شکست رزمندگان اسلام در این محور و شهادت تعداد زیادی از نیروهای خط شکن سپاه اسلام، شمرده میشود!
شهیدانی سربلندی که امام راحل عظیم الشأن با شنیدن خبر شهادتشان به شدت گریستند و رهبر معظم انقلاب، آنان را «عزیز و غریب» نامیده و بر جایگاه والای آنها تأکید فرمودند که در پایان سخن امروز، به بخشی از سخنان معظمله در این زمینه اشاره مینمائیم:
«در همین بیابان (هویزه) که امروز ما جمع شدهایم، یک روزی جمعی از بهترین جوانان و پاکیزه ترین عناصر مؤمن و خالص و صالح ما، با غربت به خاک افتادند و شربت شهادت را نوشیدند...
آن روز این جوانهای عزیز برای خدا قیام کردند و حرکت کردند؛ من در آنروز...آنها را از نزدیک دیدم، در نزدیکی کرخه نور، شهید عزیز حسین آقای علمالهدی (ره) و بقیه جوانانی که همراه او بودند و با دست خالی بدون تجهیزات، اما با دلی سرشار از عشق و ایمان، با قلبی استوار از اتکاء و توکل به پروردگار، به این طرف میآمدند؛ واقعاً انسان یکبار دیگر صحنه صدر اسلام را، صحنه عاشورای حسینی و کربلا را به چشم خود مشاهده میکرد، وقتی آن جوانها را میدید با عزم راسخ داشتند میآمدند در قلب دریای دشمن...
این یک درس است، یک درس بزرگ برای امروز ملت ایران و برای همیشه تاریخ! در انقلاب هم ما دست خالی داشتیم اما با دل پُر ایمان و پرعشق با دستگاه تا دندان مسلحِ دشمن جنگیدیم و بر او پیروز شدیم...»
🎤سخنان معظمله در ١٣٧۵/١٢/٢٠
🔰 «گلبرگ احکام»
❓پرسش: آیا امروزه که بسیاری از افراد، خون شهداء را فراموش کرده و به نظام مقدس جمهوری اسلامی و حقالناس و حق اللّه، خیانت میکند، برما واجب است همهی آنها را نهی از منکر کنیم؟
✅ پاسخ: امر به معروف و نهی از منکر یک وظیفه و تکلیف الهی است و انسان نمیتواند به بهانه اینکه دیگران به این وظیفه عمل نمیکنند، این امر مهم را در جایی که شرایطش هست ترک کند و همین که هر کدام از مؤمنین به وظیفه خود عمل کنند در نتیجه یک امر همگانی شده و تأثیرگذار خواهد بود.
📚 رساله آموزشی امام خامنهای، ج١، درس٧۶
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG