هدایت شده از دُرّ و یاقوت
🌷درّ و یاقوت نبوی🌷
#دُرّ_و_یاقوت_نبوی7️⃣2️⃣
👈برتر از هر آنچه که خورشید بر آن تابیده است!
💠وصیّش را در سفر تبلیغی به یمن بدرقه می کرد و سفارشات لازم را یاد آور میشد از جمله فرمودند:
1️⃣ نیایش با خدا را پیشه خود ساز.
2️⃣در تمام حالات شاکر باش.
3️⃣ اگر با کسی پیمان بستی به آن وفادار باش.
4️⃣ از حیله (برای رسیدن به هدفت) بپرهیز (و نگران نباش)زیرا نیرنگِ بدکاران به خودشان برمی گردد.
💎 #رسول_خدا در توصیه مهم دیگری فرمودند: ای علی! اگر خداوند به دست تو یک نفر را هدایت کند برای تو بهتر است از آن چه که خورشید بر آن تابیده است و غروب کرده است.
📌با سعی و تلاش و اخلاص و توکل می توان به چنین فیض بزرگی دست یافت؛ پس نسبت به رساندن حقایق به دیگران، حریص باشیم و از خداوند بخواهیم هرگز این توفیق را از ما نگیرد.
❤️#من_محمّد_را_دوست_دارم❤️
https://eitaa.com/doroyaghoot
هدایت شده از محمد کیانی
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
💠« روزبرگ شیعه »💠
موضوع امروز:
«اسلام و حسابداری»
روز شنبه، ١٣٩٩/٠٩/١۵
✍️ مناسبت روز: امروز در تقویم بهعنوان «روز حسابدار و حسابداری» نامگذاری گردیده است، لذا به همین مناسبت در روزبرگ امروز در رابطه با ضرورت حسابداری و حسابرسی از نگاه قرآن و اسلام سخن میگوئیم؛
حسابداری، حرفهی بسیار حساسی است که نیاز به دقت و تمرکز بالایی دارد و به نوعی به عنوان زبان تجارت شناخته میشود! شغل حسابداری در به موفقیت رسیدن تمامی فعالیتها، نقش بسیار با اهمیت و حیاتی دارد، چراکه اکثر شغل ها و کارها بدون داشتن حسابدار مورد اعتماد با شکست مواجه میشوند و برای تعالی و پیشرفت در هر زمینه، به وجود حسابداران متعهد و کاردان نیاز میباشد؛
💠 در اسلام که آخرین و کاملترین دین الهی است و برای همه امور بشر، برنامه دارد، بر اهمیت حسابداری در دنیا و آخرت تأکید فراوان گردیده و یکی از مهمترین دستورات و احکام دین مبین اسلام، بررسی تمامی کَمیَّت های دنیوی است، لذا خدای متعال در آیات مختلف به چگونگی حسابداری در دنیا و حسابرسی در آخرت اشاره مینماید، که در این مجال کوتاه به چند نمونه از آنها اشاره مینمائیم:
✅ خداوند در آیه ٢٨٢ سوره مبارکه بقره توصیه های ویژهای در زمینه چگونگی داد و ستد و حسابداری امور در دنیا نموده و میفرماید: «ای کسانیکه ایمان آورده اید! هنگامیکه بدهی مدت داری (به خاطر وام یـا داد و ستد) به یکدیگر پیدا میکنید، آن را بنویسید! و یا...نویسندهای از روی عدالت، (سنـد آن را) در میان شما بنویسد... و آنکس که حق بر عهده اوست، باید املاء کند، و از خدا که پروردگار اوست، بترسد و چیزی را (در حساب) فروگـذار ننماید... و از نوشتـن بدهی خود، چه کوچک باشد یا بـزرگ، ملول و خسته نشویـد و هرچـه باشد بنویسید! این، در نزد خـدا به عدالت نزدیکتر، و برای شهادت مستقیم تر، و برای جلوگیری از تردید و شک و نـزاع و گفتوگو بهتـر میباشد...»
✅ و در آیه ٩٣ سوره نحل درباره حساب در دنیا و آخرت میفرماید: «وَلَتُسْأَلُنَّ عَمَّا کُنْتُمْ تَعْمَلُونَ»: «یقینا شما از آنچه انجام میدادید، حسابرسی و بازپرسی خواهید شد»؛
✅ و در آیه ٢۵ سوره غاشیه میفرماید: «إِنَّ إِلَیْنا إِیابَهُمْ ـ ثُمَّ إِنَّ عَلَیْنا حِسابَهُمْ»: «رجوع همهی مردم به سوی ما است و سپس حسابرسی آنان نیز بر عهده ماست»؛
✅ و سپس در آیه ٢٨۴ سوره بقره تأکید مینماید: «انْ تُبْدُوا مَا فِی أَنْفُسِکُمْ أَوْ تُخْفُوهُ یُحَاسِبْکُمْ بِهِ اللَّه»: «اگر آنچه را در دل دارید، آشکار سازید یا پنهان نمایید، (تفاوتی ندارد، چراکه) خداوند شما را بر طبق آن(اعمالتان)، محاسبه میکند»؛
✍️ و در پايان نیز در آیه ۴٧ سوره انبیاء میفرماید: «وَ کَفَیٰ بِنَا حَاسِبِینَ» : «و برای همه کافی است که ما (خداوند) حساب کننده آنها باشیم»!
بنابراین در تمامی امور دنیا، نباید فراموش کنیم که خداوند، ناظر و حسابدار و حسابرس ماست و افتتاح و اختتام همه حسابها با اوست؛ تَرازَش همیشه موزون است و هرگز مطالبات مشکوک الوصولی ندارد و حسابداریش آنقدر خالص است که حتی نیاز به تعریف دوره مالی ندارد!
و همچنین باید بدانیم حسابداری خداوند، مدیریتی بینظیر بر مدار عدالت است، چه اینکه به مثقال و ذره هم رسیدگی می کند و هرگز چیزی را از قلم نمی اندازد: «فَمَن يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَيْراً يَرَهُ🔹وَمَن يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرّاً يَرَهُ»: «پس هر کس به قدر ذرهای کار نیک کرده باشد (پاداش) آن را خواهد دید و هر کس به قدر ذرهای کار زشتی مرتکب شده، آن هم به کیفرش خواهد رسید! (زلزال/٧و٨)
🔰 «گلبرگ احکام»
❓پرسش:
س ١۵٧٢: آیا ترک مطالبهی حق یا تأخیر در مطالبه آن، مثلاً به مدّت چند سال، شرعاً موجب سقوط و از بین رفتن حق میشود؟
✅ پاسخ:
مجرّد عدم مطالبهی حق، يا تأخير در آن برای مدّتی، موجب سقوط حق نمیشود، مگر در صورتی که حق، فی نَفْسِه (به خودی خود) محدود به زمان معيّنی باشد.
📚 استفتائات امام خامنهای (مدظلهالعالی)
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
هدایت شده از قرارگاه پاسخ به شبهات و شایعات
16.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆 سکانسی زیبا و #بصیرتی از سریال #امام_علی ع
🔰 وقتی از لشکر معاویه نامه ای به #اشعث می دهند و با خبری دروغ او را تحریک می کنند ، او هم به بهترین نحو در لشکر امام ، تفرقه ایجاد می کند!!!
وقتی تفرقه ایجاد شد، دیگر کاری از مالک اشتر هم بر نیامد!
👌 نمونه عالی از نقش یک منافق در تفرقه بین لشکر و ایجاد جنگ روانی !!!
🌀همان شیوه ای که امروز هم مکرر توسط دشمن ، اجرا می شود
✳️ تاریخ تکرار می شود و خوشا به حال آنانی که تاریخ را تحلیلی و تطبیقی می خوانند و بصیرت خود را بالا می برند
📌 بازنشرکلیه مطالب جهت اطلاع دیگران بدون ذکر منبع مجاز است.
👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
📡 #قرارگاه_پاسخ_به_شبهات_و_شایعات
@GhararGahShayeat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
✅معاویه:ذوالفقار علی را دست کم نگیر عمر
فتح خیبر را فراموش نکن
ما سحروجادو چه داریم که اعجاز ذوالفقار علی باطل کند
عمروعاص:جهل جماعت را......
روز#شنبه_متعلق_است_به_وجودمقدس
#آقا_رسول_الله_حضرت_محمدابن_عبدالله صلّی اللّه علیه و آله و سلّم
@jannatolmahdi313
🍃پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله وسلّم فرمودند:
🔺مَن رَدَّ عَن عِرْضِ أخِیهِ المُسْلِمِ وَجَبَتْ لَهُ الجَنَّةُ اَلْبَتَّةَ.
🔰 هرکس آبروی برادر مسلمانش را حفظ کند، بدون تردید بهشت بر او واجب شود.
📙 ثواب الاعمال و عقاب الاعمال، ص ۱۴
🍃پيامبر خدا صلى الله عليه و آله و سلّم:
🔺با يكديگر قهر نكنيد و از هم نَبُريد و اى بندگان خدا، با هم، برادر باشيد. قهر كردن دو مؤمن سه روز است؛ اگر [پس از سه روز ]با هم صحبت نكردند خداوند عز و جل از آن دو روى گرداند تا زمانى كه با هم صحبت كنند.
📙الترغيب والترهيب : 3 / 457 / 8
🍀اللَّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالعَنْ أعْدَاءَهُم 🍀
🌻اللّٰھـُم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجْـ🌻
#کانال_علمی_فرهنگی_مذهبی_سیاسی #اجتماعی_جنت_المهدی۳۱۳👇••🇮🇷••
تشریف بیاورید.✅
@jannatolmahdi313
هدایت شده از محمد کیانی
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
💠« روزبرگ شیعه »💠
موضوع امروز:
«روز دانشجو، روزِ نَه به آمریکا»
روز یکشنبه، ١٣٩٩/٠٩/١۶
✍️ مناسبت روز: امروز در تقویم بهعنوان «روز دانشجو» ثبت گردیده و آنچه باعث شده که این مناسبت، به فراموشی سپرده نشود، ریشههای عمیق این نامگذاری است! چرا که این روز و یاد و خاطره حماسهی آن، به نمادی هویت ساز و بخشی از فرهنگ مبارزه و مقاومت ملت بزرگ ایران تبدیل شده، لذا سخن امروز را به این موضوع اختصاص میدهیم؛
رژیم پهلوی در سال ١٣٣٢ش پس از کودتا از «نیکسون»، معاون رئیس جمهور وقت امریکا، برای آمدن به ایران، دعوت نمود!
پس از اعلام این خبر، اقشار مختلف مردم از جمله دانشجویان دانشگاه تهران، به عنوان اعتراض به این سفر، از روز چهاردهم آذرماه، اعتراض و اجتماع خود را آغاز نمودند تا بدینوسیله از غارت بیشتر سرمایه های ملی، فرهنگی و مذهبی ایران از سوی بیگانگان، جلوگیری نمایند!
رژیم شاهنشاهی که پس از کودتای ٢٨ مرداد ١٣٣٢ش، خود را بیش از پیش نیازمند حمایت دولتهای بیگانه و در رأس آنها امریکا می دید، دستور داد تا به هر قیمتی، این خیزش دانشجویی را مهار و خنثی نمایند!
✍️ دکتر شهید مصطفی چمران که در آن زمان، دانشجوی دانشکده فنی دانشگاه تهران و شاهد عینی کشتار دانشجویان بوده است درباره آن روز، اینگونه می نویسد: «وقایع آن روز چنان در نظرم مجسم است که گویی همه را به چشم میبینم! صدای رگبار مسلسل ها در گوشم طنین می اندازد و سکوت موحش بعد از رگبار، بدنم را میلرزاند و هنوز آه بلند و ناله جان گذار مجروحین در میان این سکوت دردناک را می شنوم...
(به یاد دارم که) دولت با خراب کردن سقف بازار و غارت اموال رهبران آن، بازاریان را کم و بیش مجبور به سکوت کرد، ولی دانشگاه همچنان خاری در چشمِ دستگاه میخلید و دست از مبارزه برنمیداشت و دستگاه همچون درنده خون خواری به کمین نشسته و دندان تیز کرده بود که از دانشجویان مبارزِ دانشگاه انتقام بگیرد؛ انتقامی (سخت) که عبرت همگان گردد... دانشگاه گلوله باران شد و... سه نفر از بهترین دوستان ما، بزرگ نیا، قندچی و رضوی به شهادت رسیدند!
روز بعد «نیکسون» به ایران آمد و در همان دانشگاه، در همان دانشگاهی که هنوز به خون دانشجویان بی گناه رنگین بود، دکترای افتخاری حقوق دریافت داشت و از سکون و سکوت گورستانِ خاموشان، ابراز مسرت کرد و به دولت کودتا، وعده هرگونه مساعدت و کمک نمود و به رئیس جمهور امریکا پیغام برد که آسوده بخوابد!» ( ١۶ آذر به قلم شهید چمران مورخ ١٣۴١ش)
💠 «دانشجو» به عنوان قشر تأثیرگذار جامعه، افزون بر شخصیت اجتماعی ویژهاش، همواره الگوی رفتار و تفکر دیگران بوده است، اما برخی از آنان در این عرصه چنان چشمگیر و ماندگار بودهاند که دوران دانشجویی آنان برای تمامی اقشار جامعه، همچنان الگوبردار است!
👈 چراکه آنها با اقتدا به سیره و کلام مولای متقیان حضرت علی (ع): «علم بدون عمل را وبال و مزاحمت، و عمل بدون علم را گمراهی و انحراف» دانستهاند؛ (غرر الحكم: حدیث ١۵٨٧)
👈 و طبق فرموده رهبر فرزانه انقلاب: آنها (دانشجویان شهید) سرآمدان ایمان و ایثار آگاهانه و ستارگان همیشه درخشانی هستند که هر جویای حقیقت، میتواند راه خویش را با آنان بیابد». (پیام معظمله مورخ ١٣٨١/١٠/١۵)
💠 بنابراین واژه «دانشجو» در ایران اسلامی، دچار انقلاب و دگرگونی شده و با تمام جهان متفاوت است، بهگونهای که دوران «دانشجویی»، تنها یک مقطع تحصیلی نیست و دانشگاه نیز فقط مکانی برای ورود به طبقه اجتماعی جدید نیست! بلکه «دانشجویی» در ایران اسلامی، دوران پیوستن به «مکتب علم و عمل» است و تفکر دانشجوی انقلابی هرگز نمی میرد! لذاست که نام دانشجویان شهید شانزدهم آذرماه، همواره در تاریخ این سرزمین زنده است و «روز دانشجو» هرساله، تلنگری جهت یادآوری آزادیخواهی، شهادتطلبی و استکبارستیزی دانشجویان ایران زمین و پاسداشت آرمانِ انقلابیِ آنان یعنی «نه، به آمریکای جنایتکار» است.
🔰 «گلبرگ احکام»
❓پرسش:
س ١٣٢٨: ورود به دانشگاه یا دانشکدهای که باعث اختلاط با زنانی میشود که بدون پوشش (اسلامی) برای تحصیل در آنجا حضور دارند، چه حکمی دارد؟
✅ پاسخ:
وارد شدن به مراکز آموزشی برای تعليم و تعلّم اشکال ندارد، ولی بر زنان و دختران حفظ حجاب واجب است و بر مردان هم واجب است از نگاه حرام خودداری نموده و همچنين از اختلاط که موجب خوف فتنه و فساد است، اجتناب نمايند.
📚 استفتائات امام خامنهای (مدظلهالعالی)
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
هدایت شده از دُرّ و یاقوت
🌷درّ و یاقوت نبوی🌷
#دُرّ_و_یاقوت_نبوی8️⃣2️⃣
👈آخرین سفارش
در لحظات پایانی عمر شریفش در حالی که سرش بر سینه وصیّش آقا امیر المؤمنین علی بن ابی طالب بود آخرین توصیه هایش را بیان می کرد: «...الصَّلَاةَ الصَّلَاةَ الصَّلَاة» (بر شما باد به) نماز نماز نماز.
قبلاً هم بارها و بارها نسبت به آن توصیه کرده و فرموده بود:
✅نماز همانند ستون خیمه است(که اگر نباشد خیمۀ دین، بر پا نمی شود)
✅اولین چیزی که مورد محاسبه قرار می گیرد نماز است که اگر پذیرفته شود بقیه اعمال هم محاسبه و پذیرفته می شود و اگر نماز پذیرفته نشود هیچ چیز قبول نخواهد شد(همانند گذرنامه هنگام عبور از مرز که اگر نباشد...)
📌 بار الها! به نماز عاشقانۀ حبیبت، لذتمان را در نماز و نمازمان را مورد رضایت امام زمانمان قرار ده.🤲
❤️#من_محمّد_را_دوست_دارم❤️
https://eitaa.com/doroyaghoot
هدایت شده از امامزاده سلطان سید علی نائین علیه السلام
جهاد با نفس این است ....:)
#دانشجو_روزت_مبارک🤓
#پای_حرف_ولی💚
#جهادِ_علمی📚
ⓙⓞⓘⓝ↴
♡|→• @shohaadaae_80
هدایت شده از امامزاده سلطان سید علی نائین علیه السلام
♦️روز ملی و استقلال بوسنی هرزگوین 1992 م
🔻کمتراز سه دهه قبل، در چنین روزهایی، در عرض سهروز، بیشاز 8.000نفر از اهالی سربرنیتسا در بوسنی کشته شدند.
یعنی روزانه حدود 2600نفر یعنی هر ساعت حدود 110نفر!
تاریخ بخوانیم
کَم بیاری مُردی
- اسلحهها را تحویل دهید
- شما در امان هستید
- سازمان ملل امنیت شما را تضمین میکند
جامعه جهانی همراه شماست
- آنها نمیتوانند به شما نزدیک شوند!
اینها شعارهایی بود که از بیرون به گوش مردم شهر میرسید.
- ما نمیتوانیم
- «آنها» قویتراند
_ اگر تسلیم شویم گرسنه نمیمانیم
- اگر وارد شهر شوند هیچ چیز برایمان نمیماند
و اینها حرفهای «تعدادی از مردم شهر» بود. حرفهایی که توانست بذر ناامیدی را دردل دیگر همشهریها بکارد. مردم مسلمانی که هم سلاح داشتند و هم توان دفاع
بااین شعارهاییکه از خودیها و ناخودیها شنیدند، اسلحهها را تحویل دادند، وارد کمپ شدند. کمپی که سازمانملل و جامعهجهانی حمایت از مردم در آن را ضمانت کرده بود.
زنان و مردان را جدا کردند.
مردان از 12تا80 سال ماندند و بقیه افراد را با اتوبوس به شهرهای دورتر از کمپ فرستادند. «تعدادی از مردم شهر» به «بقیه» گفتند: دیدید کار خوبی کردیم که تسلیم شدیم؟ دیدید حل شد؟
«بقیه» فقط نگاه میکردند. بعداز سه روز نیروهای سازمان ملل و همان جامعه جهانی از کمپ رفتند. انگارنهانگار باید پای تضمینشان میماندند. «آنها» وارد کمپ شدند و مردها را دسته دسته کشتند. «بقیه» طوری به «تعدادی از مردم شهر» نگاه میکردند که انگار با چشمهاشان عمیقترین ناسزاهای تاریخ را نثارشان میکنند.
این ماجرای واقعی کمتراز سهدهه قبل در مهد آزادی و دموکراسی! همان اروپای افسانهای! در کشور مسلمان بوسنی و هرزگوین، در شهر سربرنیتسا اتفاق افتاد.
مردم شهری که با اعتماد بهقول و تضمین آمریکا و سازمانهای جهانی، تسلیم شدند و در سهروز بیش از 8.000نفر از آنها کشته شدند.
همین، کشتهشدند، آبازآبِ جامعهجهانی «هم» تکان نخورد.
تاريخ میتواند برای ملتها عبرت باشد اگر ملتی بخواهد.