هدایت شده از حدیث نگاشت
❤️ولادت حضرت عباس علیه السلام مبارک 🌼🌼
در روز قیامت پیامبر صلّی الله علیه و آله و سلّم به علی علیه السّلام می فرماید: .
به فاطمه علیها السّلام بگو برای شفاعت و #نجات امت، چه داری؟ علی علیه السّلام پیام پیامبر صلّی الله علیه و آله و سلّم را به فاطمه ابلاغ می کند، .
🔶فاطمه علیها السّلام در جواب می گوید: «یا امیرالمؤمنین کَفانا لِاَجلِ هذا المَقامِ الیَدانِ المَقطُوعَتانِ مِن اِبنِی العَبّاسُ ؛ .
ای امیرمؤمنان! #دو_دست_بریده پسرم #عباس، برای ما در مورد مقام #شفاعت کافی است.»
📙ویژگی ها و فضائل حضرت عباس علیه السّلام، ص۱۱۱
🆔👉 @Hadith_negasht
هدایت شده از دُرّ و یاقوت
🌎درّ و یاقوت مهدوی💐
#دُرّ_و_یاقوت_مهدوی 9️⃣2️⃣
👈آیت بصیرت
🔰در ماجرای جمل، عجیب دچار حیرت شده بود! به امام علی علیه السلام گفت: گمان میکنی که من اصحاب جمل(طلحه و زبیر و عائشه و پیروانشان) را گمراه میدانم؟!
امام فرمود: حارث❗️تو کوتاه بینانه نگریستى، نه عمیق و زیرکانه و سرگردان ماندى؛ تو حق را نشناخته اى تا بدانى اهل حق چه کسانی هستند، و باطل را نشناختى تا پیروانش را بشناسى!
حارث گفت: پس من مانند سعید بن مالک و عبد اللّه پسر عمر، بی طرف خواهم ماند! امام فرمود: آن دو نه حق را یارى کردند و نه باطل را خوار ساختند!(بی طرفی، هنر نیست!)
هنگام ظهور، عده ای دچار همین حیرت خواهند شد و از امام فاصله می گیرند و برخی با قرآن به جنگ امام می روند!(الغیبة نعمانی، باب 17 و 20)
اینجاست که درس بصیرت و استقامت در مکتب قمر بنی هاشم برای منتظران، ضرورتش دو چنان می شود.
آری! باید همانند آیت بصیرت، قمر بنی هاشم علیه السلام شاخص حق را شناخت و آنگاه جامعه و افراد را قضاوت کرد؛
در زمانی که همۀ بزرگان، امام را نصیحت می کردند، او با نگاهی نافذ، اراده ای فولادین و همتی بلند، مأمومِ امام بودن را معنا کرد.
🌻#انتظار_یعنی_آماده_باش🌻
https://eitaa.com/doroyaghoot
هدایت شده از محمد کیانی
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
💠« روزبرگ شیعه »💠
موضوع امروز: «مدافع ولایت»
روز پنجشنبه، ١٣٩٩/١٢/٢٨
✍️ مناسبت روز: امروز چهارم شعبان، سالروز ولادت با سعادت قمر بنی هاشم (ع) و «روز جانباز» است، لذا ضمن گرامیداشت مقام بلند جانبازان و ایثارگران انقلاب اسلامی، این روز فرخنده را به همهی مسلمانان جهان تبریک و تهنیت عرض نموده و سخن امروز را آغاز مینمائیم؛
عباس بن علی بی ابیطالب (ع)، پنجمین پسر امیرالمؤمنین (ع) و اولین فرزند حضرت امالبنین (س) است، که مهمترین فراز زندگی ایشان حضور در حماسه کربلا و حمایت از حضرت سیدالشهدا (ع) و شهادت در روز عاشورا است؛
اهلبیت عصمت و طهارت (ع)، مقام بسیار بالایی برای حضرت عباس (ع) قائل بودند، چنانچه امام سجاد (ع) فرمودند: «إنَّ لِعَمِیَّ العَباسْ دَرَجَهً یَغبِطُهُ بِهَا جَمیعُ الشُّهَداء یُومَ القِیامَه...»: «برای عمویم عباس جایگاهی است که تمام شهدا در روز قیامت به مقام و درجه ایشان غبطه میخورند» (أمالی شیخ صدوق، ص۴۶۳)
همچنین فرمودند: «خداوند عمویم عباس را رحمت کند که ایثار کرد و خود را به سختی افکند و در راه برادرش جانبازی کرد، تا آنکه دستهایش از پیکر جدا گردید. آنگاه خداوند به جای آنها دو بال به وی عنایت فرمود که در بهشت همراه فرشتگان پرواز کند؛ همانسان که برای جعفر طیار قرار داد...» (خصال شیخ صدوق، ص۶۸)
👈 مشهورترین کنیه حضرت عباس(ع)، «ابوالفضل» به معنی«ابوالفضائل» است زیرا ایشان در فضائل ظاهری، چنان زیبا و تنومند بودند که حضرت را «قمر بنی هاشم» نامیدند و همچنین در فضایل اخلاقی و معنوی از قبیل ایمان، علم، بصیرت، شجاعت، وفاداری و ولایت پذیری، شاهکار خلقت بودهاند؛
✍️ هرچند متأسفانه درباره زندگی و احوالات ایشان تا قبل از محرم سال ۶۱ قمری، اطلاعات چندانی وجود ندارد! اما از همین احادیث و اطلاعات اندک میتوان به برخی از فضائل ارزشمند حضرت اباالفضل (ع) اشاره نمود:
1️⃣ «علم و دانش»:
امام سجاد(ع) میفرمایند: «اِنَّ العَبَّاسَ بنِ عَلِیّ (ع) زُقَّ العِلمَ زَقّاً»: «به درستی که عباس بن علی (ع)، دانش را از سرچشمه چشیده است، چشیدنی!» (بحار، ج ۴۵، ص ١٣٧)؛
2️⃣ «بصیرت نافذ»:
امام صادق(ع) فرمودند: «انَ عَمُّنا العَبَّاسُ (ع) نافِذَ البَصیرَه»: «عموی ما عباس (ع) بصیرت و بینشی ژرف داشته است» (اعیان الشیعه، ج ٧، ص ۴٣٠)؛
حضرت عباس(ع) شاهکار بینش و بصیرت است، زیرا در فتنه ها، حق را از باطل تشخیص داده و سپس با تمام همت عالی خود، عزم بر تحقق آن داشتهاند، لذا امام صادق (ع) در آغاز زیارت نامه آن حضرت نیز می فرمایند: «اَشْهَدُ اَنَّکَ لَمْ تَهِنْ و لَمْ تَنْکُلْ و اَنَّکَ مَضَیْتَ علی بصیره مِنْ اَمرِک»: «گواهی می دهم که تو لحظه ای از خود سستی نشان ندادی و برنگشتی، بلکه مَشی تو بر ایمان و بصیرت در دین رقم خورده بود» (کامل الزیارات، ص ٧٨۶)؛
3️⃣ «شجاعت و شهامت»:
حضرت ابوالفضل(ع) مظهر شجاعت و وفاداری است، ایشان از نوجوانی و در جنگ صفین نشان دادند که پور حیدر کرارند و اوج این شجاعت و شهامت در کربلا بود، بهگونهای که امام حسین (ع) با دیدن بدن غرقه به خون برادر، فرمودند: «اَلیَومَ نَامَتْ اَعْیُنٌ بِکَ لَمْ تَنَمْ-وَ تَسَهَّدَتْ أُخْری فَعَزَّ مَنَامُهَا»: «چشم هایی که دیشب از ترس تو نخوابیده بودند، امشب به خواب خواهند رفت!» (معالی السبطین، ج ١، ص ۴۴٣)؛
4️⃣ «ولایت پذیری»:
از مهم ترین و اصلی ترین فضائل حضرت، ولایت پذیری و اطاعت محض ایشان از ولی امر و امام زمان خود است به گونه ای که در کربلا تازمانی که امام حسین(ع)، امر به ماندن حضرت در کنار خیمه ها دادهاند، ایشان بدون چون و چرا، محافظ خیمهها بودند و هنگامی که امام، امر کردند که آب برای اهلبیت (ع) فراهم کنند، ایشان بدون معطلی با تبعیت محض از امام خود، پا در رکاب گذاشتند و جانشان را در راه اطاعت از ولایت، فدا کردند، لذا مسئله شهادت حضرت عباس(ع)، تنها مسئله نثار جان نیست، بلکه مهمتر از آن، سطح بالای معرفت آن حضرت نسبت به مقام امام معصوم و آمادگی بی قید و شرط ایشان برای انجام فرمان آن حضرت و درک صحیح معنای ولایت است!
✍️ و روزبرگ امروز را با بخشی از زیارت ناحیه مقدسه که از توقیعات مشهور حضرت ولی عصر (عج) است به پایان میبریم که حضرت فرمودند: «سلام بر ابوالفضل، عباس بن اميرالمؤمنين، هم درد بزرگ برادر، كه جانش را فدای او ساخت و از ديروز بهره فردايش را برگزيد، آنكه فدايی برادر بود و از او حفاظت كرد و براى رساندن آب به او كوشيد و دستانش قطع گشت! خداوند قاتلان او را لعنت كند...» (الاقبال بالاعمال الحسنه، ج۳، ص۷۴).
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
هدایت شده از الله اکبر خصوصی
🔴یک خبر خوب دیگه 👌😍
میلیونها دلار میدادیم
تا یک دستگاه اتوبوس اورژانس وارد کنیم. تحریممان کردند. قرار بود ۳ ماهه یک نمونه از این اتوبوسهای اورژانس را بسازیم، اما جوانان ایرانی در ۳۵ روز این ناوگان را با استاندارد جهانی ساختند و به تولید انبوه رساندند
نگاه به داخل یعنی حساب کردن روی همین جوانها 👏🇮🇷✌️
👌نگاه به ظرفیت داخل
👌رونق تولید داخلی
👌جهش تولید ملی
👌شکست تحریم
👌خنثی کردن تحریم ها
👌جوانان انقلابی 😊💪📖🇮🇷✌️
هدایت شده از دُرّ و یاقوت
🌎درّ و یاقوت مهدوی💐
#دُرّ_و_یاقوت_مهدوی 0️⃣3️⃣
👈منتظر تراز
✅بیشترین محبت نسبت به امام
✅پیروترین در انجام دستورات
✅تواناترین در اجرای امر ایشان
✅شتاب کننده ترین در جلب رضایت
✅پذیراترین در رابطه با گفتار ایشان
✅پایدارترین در انجام فرامین
✅عاشق شهادت در رکاب امام
✅پایداری بر این ویژگی ها تا لقای حق و کسب رضایت خداوند.
📌باید قله را دید و چون مالک اشتر و حاج قاسم، فاتحِ این میدان شد.
«وَ اجْعَلْنِي مِنْ خِيَارِ مَوَالِيهِ وَ شِيعَتِهِ أَشَدَّهُمْ حُبّاً وَ أَطْوَعَهُمْ لَهُ طَوْعاً وَ أَنْفَذَهُمْ لِأَمْرِهِ وَ أَسْرَعَهُمْ إِلَى مَرْضَاتِهِ وَ أَقْبَلَهُمْ لِقَوْلِهِ وَ أَقْوَمَهُمْ بِأَمْرِهِ وَ ارْزُقْنِي الشَّهَادَةَ بَيْنَ يَدَيْهِ حَتَّى أَلْقَاكَ وَ أَنْتَ عَنِّي رَاض»
📙فرازی از دعای موقف عرفه از امام سجاد علیه السلام.
🌻#انتظار_یعنی_آماده_باش🌻
https://eitaa.com/doroyaghoot
هدایت شده از امامزاده سلطان سید علی نائین علیه السلام
🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷
💠مناجات شعبانیه
از امشب (هر شب) بلافاصله بعد از نماز مغرب و عشا
رواق فاطمیه
هدایت شده از محمد کیانی
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
💠« روزبرگ شیعه »💠
موضوع امروز: «اسوه کمالات»
روز جمعه، ١٣٩٩/١٢/٢٩
✍️ مناسبت روز: امروز پنجم شعبان، سالروز میلاد با سعادت زینت عابدان و سرور ساجدان، حضرت علی ابن حسین (ع) است، لذا ضمن عرض تبریک و تهنیت به همهی مسلمانان جهان، سخن امروز را آغاز مینمائیم؛
بی شک یکی از ظلم های بزرگی که ما در طول تاریخ نمودهایم، نوع معرفی و معرفت به ساحت مقدس سرچشمه کمالات انسانی و اسطوره علم و عمل، حضرت سجاد (ع) است، چنانچه متأسفانه بسیاری از مردم، حضرت را به عنوان فردی مریض احوال و گوشه گیر که از صبح تا شب فقط به گریه و عبادت مشغول بودهاند، تصور میکنند!!!
این موضوع در حالی است که حتی با بررسی اجمالی زندگی امام سجاد(ع) نیز میتوان به شخصیّت والا و ژرفای تفکّرات آن حضرت پی برد! بهگونهای که حضرت در پرتو خصال حمیده و صفات مجیده شخصی، با وجود تمام محدودیّت ها و مظلومیّت ها، در طول ٣۴ سال امامت و ولایت، توانستهاند با رهبری حکیمانه و هدایت مسلمانان، موانع رشد جامعه را از میان برداشته و مسلمانان را از یکی از سختترین تنگناهای سیاسی و اجتماعی عبور دهند!
دوران جوانی حضرت علیّ ابن الحسین (ع)، با حادثه جانسوز کربلا همراه شد که به حکمت الهی، حضرت دچار مریضی سختی شدند و به همین واسطه، جان ایشان برای ادامه راه اسلام حفظ شد و این مریضی تا رسیدن به کوفه نیز ادامه داشت ولی با رسیدن به شام کمکم رفع گردید بهگونهای که حضرت با شجاعت در مسجد اموی، در حضور یزیدِ ملعون به ایراد خطبه آتشین پرداخته و ترفند شوم بنی امیه را، نقش بر آب ساختند!
امام پس از بازگشت به شهر مدینه، شاهد اختناق شدید و سرکوب شیعیان بودند؛ بهصورتی که حاکمان مستبدّ بنی امیّه و بنی مروان، جوّ سنگینی از وحشت و کشتار را بر جامعه اسلامی حکم فرما کرده و هرکس که به عنوان شیعه امیرالمؤمنین (ع) و یار اهل بیت (ع) کوچکترین حرکتی مینمود، سر می بریدند!
در این وضعیّت دهشت بار که جرأت هرگونه حرکتی، در سرزمین پهناور اسلامی، از شيعيان سلب شده بود؛ امام سجاد(ع) با آگاهی از شرایط زمان و مکان و فقدان یاران وفادار و فداکار و با توجه به قدرت و سیطره حکومت استکبار و علم به شکست قیام های مسلّحانه در آن بُرههی زمانی، شیوهی جدیدی را برای هدایت و راهبری جامعه و مبارزه با استکبار برگزیدند و با استفاده از «دعا و تضرع» به روشنگری مردم همت گماردند!
امام که تحت فشار شدید حکومت جائر زمان، اجازه تشکیل جلسات رسمی و حوزه درس و بحث به صورت آزاد را نداشتند، با حضور مؤثر در مسجد و قرائت دعا و تضرّع، رسالت خود را باهدايت گری و تهذیب روحی بندگان خدا، عملی ساخته و با تقویت بنیانهای فكری و اعتقادی مکتب تشیع، حقایق شریعت را در قالب نیایش و دعا به مسلمانان منتقل و آنها را هدايت و رهبری می نمودند؛
کتاب شریف «صحیفه سجادیه» از جملهی معارف ناب حضرت زینالعابدین (ع) در این زمینه است!
👈 البته در کنار بیان شخصیت ویژه اجتماعی و سیاسی حضرت، نباید از شخصیت بی نظیر فردی و فضائل اخلاقی امام سجاد(ع) غفلت نمود، شخصیتی که دوست و دشمن بر آن اعتراف داشته و دارند که متأسفانه فرصت بیان آن در این مجال کوتاه وجود ندارد لذا مخاطبین عزیز را به مطالعه و تحقیق بیشتر در این زمینه دعوت مینمائیم!
✍️ و بالاخره روزبرگ امروز را با سخنی از امام رضا (ع) در مقام بلند آن امام همام به پایان میبریم که فرمودند:
«حضرت سجاد (ع)، امام یکتای زمان است که احدی [در فضیلت] به او نمی رسد و هیچ دانشمندی با او برابری نمی کند و بدیل و مثل و نظیری ندارد... وکیست که بتواند به حد شناخت امام معصوم برسد، هرگز، هرگز، چرا که عقل آدمی [از درک امام و شناخت او] عاجز است!» (اصول کافی، ج١، ص١٩٨)
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
هدایت شده از حوزه علمیه تمدن ساز
🔴 بررسی وضعیت اسلام و تبلیغ آن در ژاپن از نگاه متفکر مسلمان ژاپنی، خانم آتسکو هوشینو
💢 شناخت مردم ژاپن ازدین اسلام و فرهنگ اسلامی بسیار کم است و این به دلیل ضعف فعالیت های تبلیغی ما مسلمان هاست.
💢 من بودایی بودم ولی چند سال پیش از طریق ترجمه دعای «یستشیر»امام علی (ع) که مضامین بسیار عالی دارد با اسلام آشنا شدم.
👈 💢 وضعیت ترجمه کتاب های دینی اسلامی به زبان ژاپنی خوب نیست. مردم ژاپن اهل مطالعه هستند و این یعنی اگر کتب اسلامی به زبان ژاپنی ترجمه بشوند از آنها استقبال می شود. 👉
💢 وقتی با بودایی ها صحبت میکنم به آنها میگویم مطالب خوبی که شما در آیین بودا دارید، کاملترش در اسلام هست.
💢 وقتی نخست وزیر ژاپن به ایران آمد و به علت اُبُهَّت آیت الله خامنه ای جرأت نکرد نامه ترامپ را به ایشان بدهد، مردم ژاپن در فضای مجازی گفتند کاش رهبری مثل ایشان در ژاپن داشتیم.
✅ @Islamicphilosophy_ir