الگویی برتر از طوفانالاقصی،
قیام مقتدرانه و حماسی آزادگان!
راه فتح فلسطین، یعنی همین!
رهایی بیتالمقدس، یعنی همین!
کسب عزت و آزادی، یعنی همین!
مسیر نجات از اشغال، یعنی همین!
فداکاری و مقاومت، یعنی فتح نهایی!
امدادهای غیبی و نصرت الهی، یعنی راه حزبالله و خط نصرالله!
یکشنبه۷بهمن۱۴۰۳، مردم لبنان، فرزندان اسلام و تشیع و انقلاب اسلامی، شاگردان معلم شهیدشان "سیدحسن نصرالله" (ره) از سراسر لبنان (بیروت، بقاع و...) به سمت جنوب و مناطق اشغالی مارون الراس (تحت اشغال اسرائیلیها)، پیاده راهپیمایی کردند و با دستخالی و شجاعتی مشکلگشا، توانستند اشغالگران کودککش و دژخیمان سرتاپا مسلح را غافلگیر، منفعل و وادار به عقبنشینی کنند.
هرچند این مردم عزیز و ذلتناپذیر، در این حرکت حماسی خود چند شهید نیز تقدیم کردند، ولی همین حرکت جمعی و هماهنگ مردمی، اشغالگران جنایتکار را تحقیر نموده و به عقبنشینی ذلیلانه وادار کرد.
در کنار عملیات حیرتانگیز طوفانالاقصی، این الگویی زیبا و موفق برای امت واحدهاسلامی است که با یک حرکت هماهنگ جمعی با حضور دهها میلیون مسلمان آزاده از سراسر جهان، بدون هیچگونه تسلیحات نظامی، اشغالگران نژادپرست و ضدبشری را از سرتاسر سرزمین مبارک فلسطین، اخراج کنند و به کشورهایی که از آن آمدهاند، بازگردانند.
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ وَ يُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ
به تعبیر امام خامنهای: جبهه مقاومت گستردهتر و قویتر خواهد شد؛ بهحول و قوهالهی، ان شاءالله
✍محمدعلی رامین
@maramin
22.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همه به دنبال موفقیت هستند
موفق بودن، یعنی شهرت یا ثروت داشتن
شهرت و ثروت داشتن، یعنی خاص بودن
خاص بودن و معمولی نبودن، یعنی موفق بودن، یعنی عزیز شدن
معمولی بودن، یعنی بیارزش بودن، یعنی عزیز نبودن
خاص شدن و معمولی نماندن، یعنی ارزشمند شدن و مهم شدن و عزیز شدن است!!
ایننوع👆نگاه به زندگی، ذهن آدمها را "کدگذاری" کرده، بنیاد عواطف و تعقل و تفکر را میسازد و احساس و برداشت و فهم و گفتار و رفتار و تمام ظاهر و سبک زندگی انسان را تنظیم میکند
گابریل گارسیامارکز، هرچند مسلمان نبود و از معارف بعثت و اخلاق کریمانه آخرین پیامبر خدا، چیز زیادی نخوانده و علی (اسطوره انسانیت) و اولادش را هم نمیشناخته، اما باهمان عقل فطری و سالم خودش میگوید:
اگر دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفتهای، تحویل بدهی، تو موفق بودهای؛ چه با ایجاد باغچهای سرسبز یا تربیت فرزندی خوب!
حالا به مثالهای👆گوینده توجه کنید، نکات جالب و آموزندهای دارد و باید چندین مرتبه آنها را شنید و به ذهن سپرد تا از کدگذاریشدنهای قبلی ذهن عبور کرد و دوباره تنظیم ذهن و ساختار تعقل و تفکر خویش را نوسازی و بازسازی کنید...
بعد از این مرحله پاکسازی کدگذاریهاست که میتوان به معیارهای الهی برای کمالات انسانی و رسیدن به عزت و سعادت واقعی نزدیک شد و معنی تمام واژگانی مانند: موفق بودن، ارزش داشتن، لذت بردن از زندگی و عزیز شدن حقیقی پیبرد...
آنوقت انسان میفهمد که متفاوت از دیگران شدن، مشهور و ثروتمند شدن و خاص شدن در جمع دیگران، ارزش و کمال انسانی و عزت و سعادت نیست.
عیدمبعث پیامبرخاتم بر شما مبارک🌹
✍محمدعلی رامین
@maramin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آمریکاییها معتقدند، هرکس بیش از ۲۵ سال، هر امتیازی از کشور خودش [ایران] را به آنها بدهد و هیچ امتیازی از آمریکا هم نگیرد، ولی بازهم آماده امتیاز دادن به آنها باشد، این فرد حتماً جایش در تیمارستان است!
(نقل به مضمون از شهبانو فرح پهلوی)
جوادظریف، نتیجه اعتماد به آمریکا را از زبان فرح پهلوی بشنود و اندکی با خود بیاندیشد:
آمریکاییها هر امتیازی که از شاه خواستند، او بدون چونوچرا پذیرفت؛ اما جز سرکوب ملت ایران (در ۲۸مرداد ۱۳۳۲)، هرگز امتیازی از آمریکا برای مملکت ایران دریافت نکرد!
و چرا آمریکای ابرقدرت، بالاخره نتوانست حکومت پهلوی را در برابر اراده ملی برای کسب [آزادی، استقلال و جمهوری اسلامی] حفظ کند و چرا شاه را بعد از فرار ذلیلانه از کشور (۲۶دیماه ۱۳۵۷)، آنگونه تحقیرآمیز، به بیمارستان روانیها منتقل کرد!؟
حالا آقای ظریف تقریبا دو برابر شاهنشاه پهلوی، تجربه تعامل و گفتوگو و مذاکره مخفی یا علنی با آمریکاییها دارد؛ اگر در برابر بذلوبخشش آنهمه امتیازات ملی که بخاطر آمریکاییها از ایران سلب کرده، حتی یک امتیاز ملی را از آمریکا برای ایرانیان کسب کرده باشد، بگوید!
یک مورد واقعی [نه تخیلی] را اگر به خاطر دارد، بیان کند؛ البته فرضیه "دفع سایه جنگ" که از القاءآت آمریکایی و توهمات شخصی ظریف و امثال اوست، جداً تکراری و مضحک شده و هرکس آن را تکرار کند یا بپذیرد، جایش در همان تیمارستانی است که شاهنشاه را منتقل کردند!
اما ظلم مضاعف در اعتمادمجدد بهآمریکا، آن است که آقای دکترپزشکیان، هیچ چیزی از روابط بینالملل نمیداند و تمام اعتمادش را به ظریف سپرده است‼️
✍محمدعلی رامین
@maramin
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ #خط_دیدار | رهبر انقلاب، صبح امروز: امسال، عید مبعث با بهمنِ پیروز همزمان شده. امیدواریم که جریان بهمن، جریان انقلاب اسلامی، حرکتی که ما داریم میکنیم و نیّت بنیانگذار این حرکت، تبعیّت از پیغمبر و بعثت بوده است، انشاءاللّه در همین طریق ادامه پیدا کند و راه خودش را پیش ببرد. ۱۴۰۳/۱۱/۹
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تشویق "صهیونیستِ قاتل" [بنیامین نتانیاهو] در کنگره آمریکا [توسط نژادپرستان ضدبشری]، اشاره به این نکته دارد که "آنچه آمریکاییها در دل [با بغض و کینه] دشمنی دارند، از [خصومتهای] ظاهرشان بیشتر است"
از بیانات امام خامنهای در دیدار با کارگزاران نظام در عیدمبعث؛ ۹بهمن ۱۴۰۳
💻 Farsi.Khamenei.ir
پ.ن: هر انسان عاقلی میفهمد که احساس برادری داشتن یا التماس مذاکره و گفتوگو با چنین دشمنان غداری، جز تحقیر و ذلت شخصی و ضرر و زیان ملی، هیچ نتیجهای به همراه ندارد.
تمام تجربیات تاریخ معاصر ایران و جهان نیز، این واقعیت را تأیید میکنند.
✍محمدعلی رامین
@maramin
4_5820989856536335614.mp3
14.86M
بیانات امام خامنهای در دیدار مسئولان نظام و سفرای مسلمان ۱۴۰۳/۱۱/۹
بعثت از مبارکترین و بزرگترین رخدادهای عالم وجود و تاریخ بشریّت است
مهمترین کارکرد رخدادهای بزرگ مثل بعثت، عبارت از ایجاد تحوّل فکری و ادراکی در مخاطب است
این تحوّل را دوعامل به وجود میآورد: عقل و ایمان
عقل، قوّه ویژهای است که خدای متعال در همهی انسانها به ودیعت گذاشته
ایمان به خدا هم در فطرت همهی انسانها وجود دارد
پیغمبران، عقل را بیدار کرده و انسان را به یاد ایمانش میاندازند
اگر عقل را به کار بیندازیم، میتوانیم خیلی از مفاهیم عالم را بفهمیم
توحید شاکلهی جهانبینی اسلامی است؛
جهانبینی اسلامی را از هر طرف نگاه کنیم، به توحید میرسیم و همین توحید شاکلهی جامعهی اسلامی [امت واحدهاسلامی] را تشکیل میدهد
امروز زورمندان شیطانی عالم، به منابع طبیعی کشورها، فرهنگ ملتها و هویت ملی_اسلامی آنها نظر دارند و درصدد تخریب و تصرف اینها هستند
آن توصیفی که ما برای استعمار و استکبار میکنیم، مصداق اتمّش دولت آمریکاست که زیرنفوذ قدرتمندان مالی دنیاست
چشمانمان را باز کنیم؛
«تُسِرّونَ اِلَيهِم بِالمَوَدَّة» نباشیم
جریان مقاومت، رشحهای از بعثت است که از ایران اسلامی آغاز شد؛ ملّتهای مسلمان را عموماً و بسیاری از وجدانهای غیرمسلمان را هم بیدار کرد؛ نظام سلطه شناخته و شناسانده شد
در خود آمریکا عدّهای آمریکایی میگویند:
مرگ بر آمریکا
این همان تحوّل ادراکی است؛ چیزی که انبیاء به آن همّت گماشتند شگفتانگیزترین نوع آن را رسول خدا (ص) در زمان خود و تا آخردنیا به وجود آورد و امروز مقاومت، آن را نشان میدهد.
@maramin
جان بولتون میگوید که در دوران حسن روحانی درسال 2019 امانوئل ماکرون در حاشیه اجلاس G7 جواد ظریف را مخفیانه به یک ویلا برده تا ترامپ را ملاقات کند، ولی ترامپ او را نمیپذیرد!
‼️موضع جدیدما
راهحلی عزتآفرین و مقتدرانه برای دولت پزشکیان در برخورداری جهانیان از فنآوری صلحآمیز هستهای ایران، حتی با مشارکت آژانس بینالمللی اتمی:
۱- اعلام آمادگی ایران برای انتقال فنآوری صلحآمیز هستهای به کشورهای همسو و عضو آژانس بینالمللی اتمی که فاقد این توانمندی صنعتی، اما طالب آن هستند
۲- انتقال فنآوری صلحآمیز تحت نظارت اعضای اصلی آژانس و طبق ضوابط در اساسنامه آن انجام میگیرد
۳- هر کشور دریافت کننده این فنآوری، در چارچوب معاهده دوجانبه، نیازهای تجاری ایران را تامین خواهد کرد
۴- نشر علوم و فنون مدرن به دیگران که توسط غرب "انحصاری و ممنوع" تلقی میشود، توسط جمهوری اسلامی، به عنوان یک وظیفه اسلامی و انسانی شناخته خواهد شد و مبنای عادلانه در روابط جدید بینالملل قرار میگیرد
۵- وقتی انحصار علوم و فنون، از جمله در فنآوری صلحآمیز هستهای شکسته شود، تولیدکنندگان و دارندگان بمب اتم نیز در ارعاب و چپاول دیگر کشورهای جهان محدود خواهند شد و چهره جهان تغییر خواهد کرد
۶- جمهوری اسلامی ایران، پرچمدار رشد و پیشرفت ملل مستضعف جهان خواهد شد؛ و این یعنی بنیانگذاری تمدن نوین اسلامی!
۷- طبعا گزینش کشورهای علاقمند، با اولویتبندی ایران انجام گرفته و اقدام کشورمان در راستای فلسفه تأسیس آژانس بینالمللی انرژی اتمی خواهد بود!
نیازی به خروج ازNPT، تولیدبمب یا
#احیای_برجام هم نیست
✍محمدعلی رامین
@maramin
دفن رمانتیک واقعیات
انقلاب اسلامی را میتوان رشحهای از بعثت دانست، از آن جهت که به احیای ظرفیتهای مدفون شده توسط استبداد و استعمار در جامعه ایران همت گماشت.
بعثت، برانگیختن عقول مدفون شده است تا واقعیات حیاتی زندگی درک شود،
انسانها از غل و زنجیر جاهلیت رها شوند و استعدادها، ظرفیتها، امکانات، و فرصتها شناخته و بکار گرفته شوند.
اینجاست که نسبت وثیق میان بعثت و عدالت آشکار میشود و اقامه عدالت بدست جمهور مردم، هدف ارسال رسل و انزال کتب معرفی میشود.
انقلاب اسلامی یک نمونه عالی در برانگیختن و احیای ظرفیتهای جمهور مردم ایران است و موفقیت آن در مقایسه با جنبشهای یکصد سال اخیر ایران نیز ناشی از اتکای امام خمینی (ره) به ظرفیتهای دینی و [عقول] مردمی جامعه ایران و برانگیختن آن بوده است.
هشت سال دفاع مقدس نیز نمونه موفق دیگری از بسیج چنین ظرفیتهایی است.
لازمه پیروزی و موفقیت بعد از پایان جنگ نیز تداوم همین مردم سالاری دینی بود که متاسفانه گرفتار تردیدهای تکنوکراتیک [و تخریب جریان هاشمیرفسنجانی] شد.
یکی از نتایج شوم دفن رمانتیک واقعیات و ظرفیتها و استعدادهای انسانی، گسترش نیهیلیسم [پوچگرایی] و یأس اجتماعی در جامعه است.
آنچه در چندسال اخیر تحت عنوان چرخش وایب (حس و حال) مورد توجه قرار گرفته است، یکی از اشکال همین دفن عقول و واقعیات است.
البته چرخش وایب پدیده جدیدی نیست، بلکه صرفاً گسترش احساسگرایی (emotivism) در همه ابعاد زندگی و از جمله سیاست است.
احساسگرایی، مفهومی است که السدیر مک اینتایر بویژه در کتاب «در پی فضیلت» مورد توجه قرار داد و آن را یک فاجعه برای فرهنگ غربی دانست
بذر نظری احساسگرایی توسط
سوبژکتیویسم دکارت و کانت، و سپس پوزیتیویسم منطقی حلقه وین کاشته شد، ولی محصولات سیاسی–اجتماعی آن را سرمایهسالاری برداشت کرد.
بر اساس احساسگرایی، گزارههای اخلاقی صرفاً بیان احساسات فرد، و لذا فاقد محتوای شناختی هستند.
برای مثال اینکه گفته شود "قتل بد است"، در واقع به این معناست که من قتل را دوست ندارم!
لذا احساسگرایی را که از آن امروزه با نام عامه پسند چرخش وایب یاد میشود، میتوان پروژه دفن عقول و واقعیات دانست.
احساسگرایی هم در سطح فردی ویرانگر است و هم در سطح اجتماعی و سیاسی تبعات جبران ناپذیری دارد، زیرا همچنانکه بیان شد، به نیهیلیسم و یأس اجتماعی می انجامد.
سیاستورزی فانتزی یکی از ابعاد احساسگرایی است که با نادیده گرفتن واقعیات، امر سیاست را به یک مقوله رمانتیک، احساسی و نمایشی تبدیل می کند
بیان امام خامنهای در عیدمبعث درباره
اهمیت عقل و درک واقعیات جامعههای بشری دقیقاً در برابر احساسگرایی و سیاستورزی مبتنی بر آن قرار دارد.
دو واقعیت مهم وجود دارد که نگرش فانتزی به سیاست آن را نادیده میگیرد:
نخست، این واقعیت که جامعه ایران از جهات گوناگون، یک کشور واقعاً استثنایی است.
و دوم، واقعیت استعمار و دشمنی با ملت ایران.
سیاستورزی فانتزی و رمانتیکگونه با دفن این واقعیات، لبخندهای دیپلماتیک را مبنای عمل خود قرار میدهد و واقعیت پنهان شده در پشت چنین احساساتی را نادیده میگیرد و در "تله دیپلماسی" گرفتار میشود.
دشمنی استعمار و نظام سلطه با ملت ایران یک امر واقعی است و برای مقابله با آن نیز باید واقعیت ظرفیتهای استثنایی و بینظیر جامعه و ملت ایران را شناخت و بکار گرفت.
هر مسیر دیگری که دنبال شود، سیاستورزیهای فانتزی است که در برابر واقعیت استعمار همهجانبه امروز که از همه ابزارهای زر و زور و تزویر استفاده میکند، توان مقاومت نخواهد داشت.
✍محمدرضا طاهری
@asreiranian_ir
پ.ن:
مبنای اختلافات میان پیروان و مخالفان "رسالتِ بعثت انبیاءالهی" در عنصر برانگیزاننده اصلی انسانها، یعنی "ايمان" نهفته است؛
لازمه ایمان به توحید، پذیرش ولایت الهی و نفی ولایت طاغوت است؛
انکار ولایتالهی، منجر به پذیرش ولایت طواغیت و انصراف از عدالت و تحمل ظلم در حیات بشر خواهدبود.
"عقل و ایمان" در میان پیروان بعثت انبیاءالهی، متکی به توحید است که در تجلی اجتماعی آن، منتهی به ایجاد "امت واحدهاسلامی" بر پایه عدالت میشود؛
در حالیکه در میان مخالفان بعثت انبیاءالهی، همین عقل بشر متأثر از زنجیرهی انبوهی از توهمات مادی و تمنیات نفسانی و تخیلات جعلی، ایمان به طاغوت را جایگزین ایمان به خدا میکند؛ یافتههای ذهنی خود را منتهای مفهوم "علم" و عین "عقلانیت" میپندارد و پناهگاه حیات فردی و تکیهگاه امنیت اجتماعی خویش را "شرک و طاغوت" میانگارد و ظلم آشکار و استبداد عریان استکبارصهیونی را برتر از عدالتخواهی و "خداپرستیِ ولایتفقیه" به حساب میآورد و در محاسبات دیپلماتیک خود، حفظ منافع ملی را در بیتفاوتی نسبت به سرنوشت امتاسلامی و عدم حمایت از جبهه مقاومت میداند!
#توحید_یا_شرک
#عدل_یا_ظلم
#عقل_و_ایمان
✍محمدعلی رامین
@maramin