هدایت شده از کاروان انقلاب
ما شریک غم همه مظلومان جهان هستیم. امام خمینی (ره)
#زلزله_افغانستان
#دولت_انقلابی 👊
@dolate_enghelabi
هدایت شده از کاروان انقلاب
۲۵ ذیقعده ، روز دحوالارض ، یک روز دوست داشتنی 😊
ذیقعده، روز «دحوالارض» است. در متون و روایات دینی، برای این روز و شب پیش از آن آثار و برکاتی ذکر شده است.
دحو الارض، مطابق با بیست و پنجم ماه ذوالقعده، روزی است که خداوند با نظر به کره زمین، به جهان خاکی حیات بخشید.
از این روز، بخش هایی از کره زمین ـ که سراسر از آب بود ـ شروع به خشک شدن نمود تا کم کم به شکل ربع مسکون امروزین درآید. مطابق روایات، اولین نقطه ای که از زیر آب سر برآورد مکان کعبه شریف و بیت الله الحرام بود.
به نظر برخی از مفسران، آیه 30 سوره نازعات (والارض بعد ذلک دحاها) به همین واقعه اشاره دارد.
اعمال این روز و دعای روز #دحوالارض 👇👇👇
sokhann.blog.ir/post/200/
پاسدار شهید 🌹
مرتضی یوسف نژاد شادهسری
تولد : ۱۳۴۵/۰۴/۰۷
محل تولد : لاهیجان روستای شادهسر
شادی روح شهید صلوات 🍀
Shahidd.blog.ir
#مردان_خدا 📿
@mardane_khoda
پاسدار شهید 🌹
مرتضی یوسف نژاد شادهسری
تولد : ۱۳۴۵/۰۴/۰۷
محل تولد : لاهیجان روستای شادهسر
شادی روح شهید صلوات 🍀
Shahidd.blog.ir
#مردان_خدا 📿
@mardane_khoda
هدایت شده از کاروان انقلاب
شهید بهشتی و ولایت فقیه 🌹
یک روز پس از سوء قصد به جان آیت الله خامنه ای در ششم تیر سال 1360، در ساعت بیست و سی دقیقه شامگاه روز یکشنبه، هفتم تیر 1360، جلسه ای در سالن اجتماعات دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی، واقع در سرچشمه تهران برگزار شد. نمایندگان مجلس و برخی اعضای هیئت دولت در جلسه حاضر بودند و درباره تورم بحث می شد. برخی از اعضا خواستند درباره انتخابات ریاست جمهوری نیز صحبت شود. شهید بهشتی سخنانش را با این عنوان آغاز کرد: «ما بار دیگر نباید اجازه دهیم استعمارگران برای ما مهره سازی کنند و سرنوشت مردم ما را به بازی بگیرند.... » این آخرین کلماتی بود که از لبان حق گوی ایشان شنیده شد. ناگهان انفجاری مهیب روی داد و در کمتر از ثانیه ای، از سالن اجتماعات حزب جمهوری اسلامی جز تلی از خاک چیزی نماند. فاجعه انفجار دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی ایران در تهران و شهادت مظلومانه هفتاد و دو تن از برجستگان و نیروهای شایسته و کارآمد انقلاب و در رأس آنها دکتر شهید بهشتی، با توطئه سازمان منافقین، واکنش استکبار جهانی و عوامل داخلی آنها در قبال برکناری بنی صدر خائن و حذف ضد انقلاب از صحنه سیاسی کشور با تدبیر مسئولان نظام اسلامی بود.
با شهادت این یاران والامقام انقلاب، سیر انقلاب اسلامی بر مبنای اسلام و ولایت و فقاهت، قوت و بالندگی یافت و توطئه های منافقان و نقشه های التقاطی و انحرافی آنان را رسوا ساخت. اگر حیات و شهادت فرزانگانی چون شهید بهشتی نبود، شاید سرنوشت انقلاب به گونه ای دیگر رقم می خورد. امام خمینی رحمه الله، با کمال شهامت و شجاعت، به سرعت پس از حادثه فرمود: «گرفتن این شهیدان از ملت، ملت را عقب نمی نشاند؛ صف ها فشرده تر می شود، مشت ها گرهش محکم تر می شود. شما نمی توانید با ترور بعضی شخصیت ها، با بمب گذاشتن در بعضی جاها، هر جا که باشد، نمی توانید این ملت را از صحنه خارج کنید. این ملت در سرتاسر کشور، الان در صحنه است...».
امام با این سخنان حماسی از دل برآمده، روحیه دیگری به ملت بخشید و با سرانگشت تدبیر خود، نگذاشت کشور حتی یک روز، دچار بحران شود. بی شک، ولایت فقیه برای ملت ما راز عزت، عظمت و استقلال بوده است.
سلام و درود خدا بر شهید مظلوم، بهشتی که فرمود: «ما معتقدان سرسخت به ولایت فقیه و امامت قاطع رهبر عالی قدرمان هستیم. اصل ولایت فقیه در اسلام، تعارف نیست و یک اصل بنیادی نظام اسلامی است».
Sokhann.blog.ir
#دولت_انقلابی 👊
@dolate_enghelabi
هدایت شده از کاروان انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 رهبر انقلاب: امنیت روانی یکی از حقوق عمومی مردم است
🔹یکی از حقوق عموی مردم این است که امنیت روانی داشته باشند. یعنی هر روز یک شایعه و یا دروغی در ذهنها پخش نشود.
🔹قبلا تنها روزنامهها بودند امروز #فضای_مجازی نیز به آن اضافه شده است. یکی از وظایف قوه قضائیه برخورد با برهم زنندگان امنیت روانی مردم است.
#امنیت_روانی
#دولت_انقلابی 👊
@dolate_enghelabi
ماجرای شهادت سه دوست در یک روز 🌹🌹🌹
شهید رجبعلی مرادی چگنی
Shahidd.blog.ir/post/437
#مردان_خدا 📿
@mardane_khoda
*ماجرای شهادت سه دوست در یک روز* 🌹🌹🌹
به گزارش پایگاه خبری شهدای ناجا، شهید مدافع وطن رجبعلی مرادی چگنی در اول فروردین ماه 1339 در روستای سرخه لیزه بخش مرکزی خرم آباد به دنیا آمدند. پدرش کلئ و مادرش هم طلا نام دارد. شغل پدر کشاورزی و دامداری بود. دوران کودکی را در همان روستا به پایان رسانده و برای ادامه دوره راهنمایی به شهرک بابا عباس با فاصله 5 کیلومتری ادامه دادند. تحصیل درس و کمک در کارهای طاقت فرسای کشاورزی و دامداری هنر ایستادگی وصبوری را به شهید یاد دادند و از ایشان رفتاری بسیار مردانه و بزرگوارانه با دیگران ساخته بود. نماز و قرائت قرآن را همواره در زندگی مد نظر قرار داده و با اصول انقلاب اسلامی همراه بودند.
بسیار مادرش را احترام می گذاشت و او را دوست داشت. صله رحم و سر کشی از فامیل را به جا می آورد. اهل ورزش دو میدانی و فعالیت های کاری بود و از تنبلی بی زار بود. تعصب و غیرت اسلامی و انقلابی ایشان برای دفاع از وطن آن جایی شروع شد که پسر عموی ایشان شهید ابراهیم مرادی چگنی در سال 1361 در منطقه شلمچه به شهادت رسیدند. و همواره برای ادامه راه ایشان شوق و اشتیاق داشتند. بنا براین با ورود به دوران جوانی به همراه پسر دایی اش (شهید عظیم محمدی چگنی) و پسر عمه اش (شهید عالی خان حاتموند) به خدمت مقدس سربازی اعزام شدند.
اشتیاق و علاقه ایشان برای ادامه راه شهدا وصف ناپذیر بود، تا وعده خداوند برای ایشان مقدر شد که ایشان در کنار پسر دایی و پسر عمه اش که با هم اعزام شده بودند در یک روز هم به شهادت برسند. در تاریخ 1362/10/7 در منطقه بانه کردستان توسط گروهک های ضد انقلاب کومله و دموکرات، خودروی ایشان مورد حمله قرار گرفته وهر سه نفر به شهادت رسیدند.
✍️نقل از برادر شهید
سلامالله علیه و علی جمیع الشهداء 🌹
Shahidd.blog.ir/post/437
#مردان_خدا 📿
@mardane_khoda
شهید : علی معطری
نـام پـدر :غلامرضا
تـاریخ تـولـد :۱۳۴۴/۰۴/۲۱
مـحل تـولـد : شهر ری
سـن : ۱۶ سال
دیـن و مـذهب :اسلام - شیعه
تاریخ شهادت : ۱۳۶۲/۰۱/۲۲
مـحل شـهادت : فکه
سنگ مزار یادبود در بهشت زهرای تهران قطعه ۲۷
بیست و یکم تیر ۱۳۴۴، در شهرستان ری به دنیا آمد. پدرش غلامرضا کارگر لولهکش آب و مداح بود و مادرش طاهره نام داشت. دانشآموز دوم متوسطه در رشته تجربی بود. او نیز کارگر لولهکش بود. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. بیست و دوم فروردین ۱۳۶۲، با سمت تکتیرانداز در فکه بر اثر اصابت گلوله دوشکا به کمر، شهید شد. اثری از پیکرش به دست نیامد.
خاطرات پدر شهید :
یکی از پدرهای شهدا که خودش از پیرغلامان و روضهخوانهای امام حسین علیه السلام است تعریف میکرد که در همسایگی منزل ما در شهرری مسجد جوادالائمه علیه السلام قرار دارد. این مسجد با منزل ما چند قدم بیشتر فاصله نداشت. پسرم شهید بیمزار علی معطری برای آخرین باری که به جبهه میرفت من و مادرش از زیر قرآن ردش کردیم و رویش را بوسیدیم.
او با دوستانش به سمت انتهای کوچه می رفت و دل ما را هم با خودش میبرد. مادرش چادر به سر کرد و دنبالش راه افتاد. هرچه علی میگفت: مادرجان برگرد، او گوشش بدهکار نبود تا اینکه مادر به علی رسید مقابل در مسجد جوادالائمه علیه السلام.
این بار هم علی اصرار کرد مادر جان برگرد من مقابل دوستانم خجالت میکشم که شما به زحمت افتادی و دنبال من می آیی. من دیدم مادرش از مقابل مسجد جلوتر نرفت و جوانش را به جوان امام رضا علیه السلام سپرد.
علی رفت و در فروردین سال ۶۲ در عملیات والفجر یک به شهادت رسید و پیکرش در رملهای فکه برجای ماند و مادرش هر وقت مقابل مسجد جوادالائمه (ع) میرسید یاد آخرین دیدار با علی میافتاد و هنوز چشم به راه است که علی ما برگردد.»
shahidd.blog.ir/post/444
#مردان_خدا 📿
@mardane_khoda