هدایت شده از کاروان انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تفاوت دیدگاه لیبرالی
با دیدگاه انقلابی رهبری
و دکتر جلیلی
۱۴۰۰ #درست_انتخاب_کنیم
#دولت_انقلابی 👊
@dolate_enghelabi
هدایت شده از کاروان انقلاب
🔺طبق نظرسنجی صداوسیما ۷۲ درصد مردم به خروج فوری از برجام رأی داده اند!
قابل توجه مسئولین دولت و سیاست نداران غربزده
#شهيد_محسن_فخري_زاده #انتقام_سخت
#دولت_انقلابی 👊
@dolate_enghelabi
هدایت شده از کاروان انقلاب
#دکتر_سعید_جلیلی :
فقط با توسعه ی بندر چابهار در سیستان و بلوچستان ، جلوی بیش از 14 میلیارد دلار واردات گرفته شده و در ارز صرفه جویی میشود!
#دولت_انقلابی 👊
@dolate_enghelabi
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🎥 کلام فاطمی(س):همبستگی در جامعه زمانی پدید میآید که مبنا بر عدالت باشد
◾️فرا رسیدن ایام شهادت ام الائمه(س)، حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها تسلیت باد
👇👇متن خطبه فدکیه حضرت زهرا(س)
✅ @saeedjalily
🌠☫﷽☫🌠
⚠️توجه توجه⚠️
❗️ کمپین درخواست نامگذاری 13 دی (شهادت حاج قاسم و ابومهدی) به روز سرباز در سامانه"فارس من"تأیید شد❗️
لطفا این متن روبرای تمام دوستانتون و ارادتمندان حاج قاسم بفرستید تابه حداکثرامضا برسه
اگربتونیم به بالای 50 هزارامضا برسونیم درصحن علنی مجلس پیگیری میشه
این هم لینک حمایت ازکمپین :👇
https://www.farsnews.ir/my/c/49193
🔸این پویش به دنبال اعتلا واحیای مفهوم سربازی برای اسلام وایران بر اساس وصیت و تفکراین دوشهید بزرگوار است و مطمئنیم همین تمایل قلبی آنان به این تفکر، ارزش واژه سرباز رودگرگون می کنه.
🔸روزسرباز روز تکریم تمام کساییه که به نحوی می شه ازشون به عنوان سربازان خدمتگذار ایران واسلام نام برد مانند: شهید حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس،شهدای مدافع حرم،هستهای ومدافع سلامت،کادر درمان، آتش نشانان وهر شخص ایثارگر دیگری از هر صنف وبا هر جایگاهی تواین کشور
🔸فراگیرشدن این مطالبه ونهضت مردمی میتواند سالگرد شهادت این شهید مردم دار و والامقام رابه معنای واقعی کلمه به «روز سرباز» تبدیل کند. روزی که درتقویم ایران جایی ندارد.👌👌👌
یادمان باشد که این کمترین کاریست که میتوان برای قهرمان قلبهایمان انجام دهیم تا حداقل ذره ای از خیانتها ، بی غیرتیهاو قدرنشناسی های دولت نفوذی و نمک نشناسمان جبران شود!
#مرد_میدان #سردار_دلها
🔷پویش مردمی " #برای_سرباز
#مردان_خدا 📿
@mardane_khoda
حجت الاسلام سید محمد صدری، فرزند مرحوم آیت الله سید یدالله صدری(ره) ، امام جماعت مسجد صاحب الزمان (عج) ، قائم مقام نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لرستان و مدیر حوزه علمیه امیرالمؤمنین(ع) خرم آباد بود که صبح روز سوم بهمن 1397 بعد از تحمل یک دوره بیماری ، چشم از جهان فرو بست و به لقاءالله پیوست .
شادی روح آن روحانی زاهد و متقی و پدر گرامیش ، فاتحه ای با صلوات هدیه کنیم. 🌻
Sadri97.blog.ir
#مردان_خدا 📿
@mardane_khoda
15.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوم بهمن ، دومین سالگرد درگذشت حجت الاسلام سیدمحمد صدری امام جماعت مسجد صاحب الزمان (عج) خرم آباد
Sadri97.blog.ir
#مردان_خدا 📿
@mardane_khoda
هدایت شده از کاروان انقلاب
ششم بهمن ، سالروز حماسه مردم آمل گرامی باد 🌹
روایت دختر ۱۴سالهای که شهید بهشتی وعده شهادتش را داد🌹
شهیده سیده طاهره هاشمی ، شهیده شاخص سال ۱۳۹۲ وقتی صبح کنار سفرهی صبحانه خوابش را برای مادر و عباس تعریف کرد، به آرامی گفت: من شهید میشوم. عباس به یاد انشای طاهره افتاد که اول نوشته بود دوست دارم فلسفه بخوانم؛ اما در پایان نوشت به من الهام شده که پیش خدا خواهم رفت...
مطلب بیشتر در اینجا ⬇️
Sokhann.blog.ir
#مردان_خدا 📿
@mardane_khoda
ششم بهمن ، سالروز حماسه مردم آمل گرامی باد 🌹
روایت دختر ۱۴سالهای که شهید بهشتی وعده شهادتش را داد🌹
شهیده سیده طاهره هاشمی ، شهیده شاخص سال ۱۳۹۲ وقتی صبح کنار سفرهی صبحانه خوابش را برای مادر و عباس تعریف کرد، به آرامی گفت: من شهید میشوم. عباس به یاد انشای طاهره افتاد که اول نوشته بود دوست دارم فلسفه بخوانم؛ اما در پایان نوشت به من الهام شده که پیش خدا خواهم رفت...⬇️⬇️⬇️
shahidd.blog.ir/post/1334
روایت دختر ۱۴سالهای که شهید بهشتی وعده شهادتش را داد🌹
شهیده سیده طاهره هاشمی ، شهیده شاخص سال ۱۳۹۲ وقتی صبح کنار سفرهی صبحانه خوابش را برای مادر و عباس تعریف کرد، به آرامی گفت: من شهید میشوم. عباس به یاد انشای طاهره افتاد که اول نوشته بود دوست دارم فلسفه بخوانم؛ اما در پایان نوشت به من الهام شده که پیش خدا خواهم رفت...
مینا حسینی- دوست صمیمی و هم کلاس طاهره- درباره آن روز میگوید:
«از مهرماه سال ۶۰ من و طاهره هم کلاس بودیم و روی یک میز مینشستیم. خیلی زود با هم صمیمی شدیم و او حکم راهنمای مرا پیدا کرد. او فرزند بزرگ خانواده نبود و برادرها و خواهرهای بزرگترش او را راهنمایی میکردند؛ ولی من فرزند بزرگ خانواده بودم و کسی نبود که در زمینهی فعالیتهای اجتماعی راهنمایم باشد. به همین دلیل وقتی دیدم او مشغول این گونه فعالیتهاست، علاقمند شدم که در کنارش باشم و کمکش کنم.
یادم هست یکی از همکلاسیهای ما به شدت تحت تأثیر خواهرش قرار داشت که عضو منافقین بود. طاهره سعی میکرد با آرامش و محبّت، حقایق را به او بفهماند. پدر این دختر از تحصیل کردههای سرشناس آمل بود. تلاشهای طاهره را برای روشنگری بچهها میدیدم و هزاران سوال در ذهنم مطرح میشد که تا آن روز به آنها فکر نکرده بودم.
روز ۶ بهمن ۶۰ رفتم مدرسه و دیدم مدیر اعلام کرد که مدرسه تعطیل است و برگردید به خانههایتان. شهر شلوغ بود و آنها هیچ مسوولیتی را در قبال حفظ جان ما قبول نمیکردند. ما در خانه تلفن نداشتیم و نمیتوانستم به خانوادهام اطلاع دهم که سالم هستم. از طرفی هم به شدت ترسیده بودم و نمیتوانستم تنهایی به خانه برگردم. طاهره گفت: نترس، من تو را میرسانم. اول میرویم خانه ما، بعد با هم به خانهی شما میرویم.
به خانهی طاهره که رسیدیم مادرش گفت: بچههای سپاه به ملافه و باند و مواد ضدعفونی و دارو نیاز دارند. با طاهره به خانهی همسایه رفتیم و این چیزها را جمعآوری کردیم. بعد طاهره گفت: بیا برویم خون بدهیم. رفتیم به درمانگاه آمل و دیدیم صف طولانی جلوی درمانگاه آمل تشکیل شده. مدتی ایستادیم، دیدیم فایده ندارد و به این زودیها نوبت ما نمیشود. به خانهی طاهره برگشتیم. مادرش گفت: بروید برای بچهها نان تهیه کنید.
رفتیم و نان خریدیم و برگشتیم. در خانهشان جنب و جوش زیادی دیده میشد و هر کس به نوعی درگیر کاری بود. دوباره به ما گفتند باید نان بخرید. من گفتم: خیلی دیرم شده و خانوادهام نگران خواهند شد. طاهره گفت: باهم ناهار میخوریم و بعد به خانهی شما میرویم و به آنها خبر میدهیم که سالم هستی. از همان جا هم نان میخریم و باهم برمیگردیم و شب را خانهی ما میمانی. ناهار که خوردیم خواهرش یک اسکناس بیست تومانی به ما داد و گفت: همه را نان بخرید.
باهم راه افتادیم و به خیابان آمدیم. از وضعیتی که در شهر بود به شدت وحشت کرده بودم. از هر طرف صدای تیراندازی میآمد. آقایی به ما اشاره کرد که برویم داخل آن چاله. بعدها فهمیدیم که آن مرد، محمد شعبانی فرمانده سپاه آمل بود. هر دو روی زمین دراز کشیدیم. نمیدانستم طاهره چه وضعیتی دارد. من به دیوار نزدیکتر بودم و طاهره طرف دیگر بود. ناگهان احساس کردم طاهره صدایم میزند. سرم را آرام برگرداندم و دیدم طاهره روی زمین است.
آقای شعبانی گفت: بلند شوید و از این جا بروید. من آرام آرام خودم را روی زمین کشیدم و خیالم راحت بود که طاهره هم پشت سرم میآید. بلند شدم و رفتم پشت دیوار. یکی از بچههای محلهمان را دیدم. گفت: چرا ایستادهای و نمیروی؟ گفتم: منتظر دوستم هستم. گفت: دوستت از آن طرف رفت، تو برو خانهتان. خیالم راحت شد.
آن آقا مرا رساند به خانهمان. وقتی رسیدم خانه، متوجه شدم پدرم هم زخمی شده و کسی نمیداند او را کجا بردهاند. چون تلفن نداشتیم، آن شب نفهمیدم بالاخره طاهره به خانهاش رسید یا نه. وقتی خوابیدم خواب دیدم آرام از پلههای درمانگاه آمل بالا میروم. طاهره بالای پلهها با لباس بسیار قشنگی ایستاده بود. همین که مرا دید، لبخندی زد و دستش را به نشانهی خداحافظی برایم تکان داد.
صبح که بیدار شدم، مادرم میخواست برود از پدرم خبر بگیرد. من که وضع روحی مناسبی نداشتم در منزل ماندم. مادرم بعد از این که فهمید پدرم را در بیمارستان امیرکلای بابل بستری کردهاند، به خانهی طاهره رفت و از خانوادهاش سراغ او را گرفت. آنها فکر میکردند طاهره شب را در منزل ما مانده، با نگرانی پرس و جو کردند و متوجه شدند طاهره شهید شده و او را به بیمارستان بابل بردهاند.» (۱۰)
پیکر طاهره را در یک تشییع جنازهی باشکوه در باران اشک مردم انقلابی آمل و شهرهای اطراف در امام زاده ابراهیم این شهر به خاک سپردند. سالها از پرپر شدن گل نوشکفتهی مادر میگذرد. هرچند یاد و خاطرهی آن روز بغض در گلویش میفشارد؛ اما همیشه از جگر گوشهاش با غرور یاد میکند.
shahidd.blog.ir/post/1334