هدایت شده از ایمان نیک گفتارصالحی
🔸دلیل دوم: از نظر دین، تشکیلات مردمی، روش ادارۀ جامعه است
🔺چرا باید تشکیلات داشته باشیم؟ دلیل دوم این است که اصلاً اسلام این سبک زندگی را میپذیرد، اسلام این روش را که از بین همۀ مردم فقط یک نفر مسئول باشد قبول ندارد. اسلام این روش را که یک سازمان با قوانین و سازماندهی بروکراتیک امور را اداره کند قبول ندارد. این روشها متعلق به جامعۀ انسانی نیست و برای جامعه لطمهها و آسیبهای فراوان دارد. از نظر دین تشکیلات مردمی روش ادارۀ جامعه است. اسلام این روش را میپسندد که «الْمُؤْمِنُونَ وَ الْمُؤْمِناتُ بَعْضُهُمْ أَوْلِیاءُ بَعْضٍ یَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَ یَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْکَر» (توبه،71) مردم تا آنجایی که میتوانند با دورهمی، با تشکیلات، با دست به دست همدیگر دادن، کارها را انجام بدهند و در کارهای خوب به همدیگر کمک کنند و همدیگر را از کارهای بد باز بدارند.
کار بد یعنی بیکاری. کار بد یعنی هرز رفتن وقت. کار بد یعنی اینکه بنشینیم فیلم نگاه کنیم یا فوتبال تماشا کنیم. کار خوب یعنی تیم فوتبال تشکیل بدهیم. کار خوب یعنی تبلیغات تیمهای فوتبال را به عهده بگیریم تا سود سرشار ببریم، نه اینکه آن را به دست این و آن بدهیم. این کارها «معروف» است. کلمۀ امر به معروف و نهی از منکر در جامعۀ ما خیلی بد جا افتاده است. معروف همۀ کارهای خوبی است که ما میتوانیم با همدیگر انجام بدهیم. امروز انصافاً در رأس کارهای خوب، ایجاد شغل، مهارتافزایی و کارآفرینی است. رهبری عزیز در سالهای اخیر با قرار دادن چنین مواردی به عنوان نام سال، بر اهمیت آنها تأکید کردهاند.
10
هدایت شده از ایمان نیک گفتارصالحی
🔸دلیل سوم: «کار جمعی» اقتضاء سنّ دبیرستان است.
🔺چرا باید تشکیلات داشته باشیم؟ دلیل سوم این است که اصلاً سن دبیرستان سنِ متشکل شدن است. افراد در سنین دبیرستان دوست دارند با همدیگر سازماندهی بشوند، نه سازماندهی اداری، بلکه تشکیلات خودجوش مردمی. این سن، مال کار جمعی است، در سنین بالاتر، افراد کمکم از کار جمعی فاصله میگیرند.
🔺تا وقتی که انسانها حال کار جمعی را دارند و جوان هستند، باید امکان و زمینۀ کار جمعی را برایشان فراهم کرد تا با همدیگر کار کنند. چون بعد از مدتی، کمکم دشمنیها و بیحوصلگیها و بیتفاوتیها یکییکی برای افراد، پیش میآید. معمولاً پدرها و مادرها خیلی جلوی این کار را میگیرند چون از جوانشان میخواهند به جای کار جمعی با دوستان، بنشینند درس بخوانند تا در کنکور قبول بشوند، درحالیکه جوانان در کار جمعی واقعاً رشد میکنند. پدران و مادران دلسوز باید کمک کنند جوانشان در جمعهای خوب و مورد اعتماد قرار بگیرند تا رشد کنند.
11
هدایت شده از ایمان نیک گفتارصالحی
🔸کسانی که در جوانی با «کار جمعی» پخته نشوند بهدرد مسئولیت و مدیریت در کشور نمیخورند
🔺اگر جوانان دبیرستانی کار جمعی انجام بدهند بعداً میشود آنها را به عنوان افراد مؤثر در کشور جزء مسئولان قرار داد. کسانی که اهل کار جمعی نیستند و در دوران دبیرستان احیاناً تجربۀ کار جمعی ندارند، به درد مسئولیت و مدیریت در کشور نمیخورند، هرچند ایمان و تقوا و حزباللهیگری یا مهارتهایی در رشتۀ تخصصی خودشان داشته باشند. افراد زیادی به دنبال پست و مقام هستند چون میخواهند به پول و اعتبار و فرصتهای رانتی دست پیدا کنند، امّا توان مدیریت در یک جامعۀ انسانی، زمانی در وجود انسان به درستی شکل میگیرد که در دورۀ دبیرستان، در کار جمعی واقعاً پخته شده باشد. بعضی از افراد هم میخواهند مخلصانه برای خدا خدمت کنند امّا چون بلد نیستند کار جمعی انجام بدهند، هیچوقت نمیتوانند درست خدمت کنند.
🔺الآن بعضی از گرفتاریهای ما از مسئولین حزباللهی است که بلد نیستند کار جمعی کنند و مردم را به میدان بیاورند و آنها را به کار بگیرند. یک عنصر حزباللهی که حاضر است در راه کشور، جان هم بدهد وقتی نمیتواند زمینه را برای مشارکت مردم ایجاد کند، به درد مدیریت در این جامعه نمیخورد چون امروز نیاز اول جامعۀ ما، مشارکت مردم است، لذا اگر شما میخواهید مدیران آینده را تربیت کنید باید به اقتضاء این سن عمل کنید یعنی به جوانان یاد بدهید که با هم کار کنند. هیچوقت بدون زندگی جمعی یک دبیرستانی را رشد ندهید، لااقل بگذارید به اقتضاء این سن، با همکلاسیهای خودش یکی دو کار جمعی انجام بدهد تا پیشرفت کند.
12
هدایت شده از ایمان نیک گفتارصالحی
1401.10.23-Panahian-FatemieBozorgTehran-NaghdJaygahDabirestaniha...-32k.mp3
9.3M
⚠️ در جامعۀ ما به دبیرستانیها توهین میشود، آن توهین هم این هست که نامشان را میگذارند دانشآموز!
📌 جدیدترین سخنرانی مهم و راهبردی علیرضا پناهیان
🔻در اجتماع دهه هشتادیها
▫️با موضوع: نقد جایگاه دبیرستانیها در ساختار فرهنگی کشور
▫️تهران، ۱۴۰۱/۱۰/۲۳
🔻بشنوید و به گوش مسئولین برسانید!
👈 کیفیت بهتر:
📎 Panahian.ir/post/7553
@Panahian_mp3
.......عزیزم! از جوانی به اندازه ای که باقی است استفاده کن که در پیری همه چیز از دست می رود، حتی توجه به آخرت و خدای تعالی. از مکاید بزرگ شیطان و نفس اماره آن است که جوانان را وعده صلاح و اصلاح در زمان پیری می دهد تا جوانی با غفلت از دست برود، و به پیران وعده طول عمر می دهد. و تا لحظه آخر با وعده های پوچ انسان را از ذکر خدا و اخلاص برای او بازمی دارد تا مرگ برسد، و در آن حال ایمان را اگر تا آن وقت نگرفته باشد، می گیرد.
پس در جوانی که قدرت بیشتر داری به مجاهدت برخیز، و از غیر دوست- جلّ وعلا- بگریز، و پیوند خود را هر چه بیشتر- اگر پیوندی داری- محکم تر کن؛ و اگر خدای نخواسته نداری، تحصیل کن و در تقویتش همّت گمار، که هیچ موجودی جز او- جلّ و علا- سزاوار پیوند نیست. و پیوند با اولیای او اگر برای پیوند به او نباشد، حیله شیطانی است که از هر طریق سدّ راه حق کند. هیچ گاه به خود و عمل خود به چشم رضا منگر که اولیای خُلّص چنین بودند و خود را لاشی ء می دیدند؛ و گاهی حسنات خود را از سیّئات می شمردند. پسرم! هر چه مقام معرفت بالا رود، احساس ناچیزی غیر او- جلّ و علا- بیشتر شود.
بخشی از نامه ی مرحوم امام به فرزندشان سید احمد آقا....
https://eitaa.com/sahraei313313
پیش از اغتشاشات أخیر خیلی از نخبگان حزب اللهی وقتی میشنیدند که رهبری مردم کشور را انقلابی میخوانند با تعجبی تکراری میان مشاهدات و فهم خود با رهبری دچار سردرگمی میشدند.
برخی فهم خود را متهم میکردند و مثل همیشه از این مساله عبور میکردند.
برخی گمان میکردند رهبری مرادش همان بخش حزب اللهی است و بقیه را بحساب نمی آورند.
و برخی هم فرمایشات رهبری را اقتضای موقف رهبری و خوش بینی ولیّ جامعه به مردمش میدانستند.
اغتشاشات أخیر اما توانست مفهوم #مردم را در ذهن همه ی ما روشن کند و از این جهت یک فرصت بود برایمان.
بله نامردمانی که در این اغتشاشات قساوت خود را در کشتن بیگناهان به نمایش گذاشتند و به زن و مرد رحم نکردند و مردم را در نقطه ی دعوت و همراهی و کشف حجاب قرار دادند به همه ی ما فهماندند که فرق #مردم با #نامردم چیست...
در این مدت از رفتار اینها بخوبی فهمیدیم که دیگر در فهم #مردم مبتلا به مغالطه ی ریش داشتن و نداشتن و چادری بودن و نبودن و تظاهرات شرکت کردن و نکردن و از مشکلات و وضعیت اقتصادی و اختلاس نالیدن و ننالیدن نشویم.....
مردم ما همان شل حجاب هایی هستند که علارغم هزاران شبهه ی حلّ نشده شان از بی عدالتی هایی که کشیده اند یا رسانه ها در ذهن شان ساخته اند، ایستادند و توی دهن اغتشاشگران زدند و آنها را در زمانی که به میدان آمدند همراهی نکردند...
👇👇👇
https://eitaa.com/sahraei313313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نطق دکتر ایزدخواه، در اعتراض به تصمیم اخیر سران قوا
🔹شما به امید تحقق گفتمان اقتصاد مقاومتی رای آوردید و به میدان آمدید؛ حال چه شده که نسخه های اصلی دولت شما پی در پی در مسیر تداوم اقتصاد سرمایه فروش و تورم زا گام بر می دارد.
🔹جراحی یارانه ها که در واقع اعوجاج در هزینه های ضروری دولت بود، حاصلش کاهش مصرف واقعی و ثبیت تورم در کانال 40 درصدی شد. حال جراحی در دارایی های دولت را در دستور قرار داده اید!
🔹چرا اینگونه شتاب زده و بی قید و بند و بدون راهبرد؟
🔹سود خالص پالایشگاه های خصولتی امسال بالغ بر 300 همت شد که اگر اینها شتاب زده واگذار نمیشد اکنون این پول در خزانه دولت بود و کسری بودجه نیز نداشتیم.
🔴 استفاده از اهرم اذن رهبری در پاسخ به منتقدان این جهت گیری ها ما را ساکت نخواهد کرد؛ چه اینکه کلیت برجام هم اذن رهبری داشت و طرح تعدیل و تثبیت هم از طرف رهبری حمایت شد. صحبت از این است چرا هیچگاه میدان به جهت گیری های اقتصاد انقلابی که مورد تصریح رهبری است داده نمی شود!
چرا احیای اقتصاد تعاون و به میدان آمدن لشگر صدهزارتایی تعاونی ها دردستور دولت قرار نمی گیرد؟
🔘 اصلا حضرات سران!
چرا اذن رهبری را در ملی کردن بانک های خصوصی که موتور تورم شده اند اخذ نمی کنید؟!
✳️ چرا اذن رهبری را در آزادسازی زمین های احتکار شده دولت به نفع نهضت مسکن و آزادسازی مراتع به نفع عشایر و آزادسازی گلوگاه های مافیایی اقتصاد به نفع دانش بنیان ها و آزادسازی بازارچه ها به نفع مرزنشینان و آزادسازی گمرکات به نفع تجار کوچک و چندین آزادسازی دیگر به نفع مردمی کردن اقتصاد اخذ نمی کنید؟
@dr_izadkhah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
منشأ بحران های اقتصادی کشور ریل اقتصادی لیبرال حاکم بر اقتصاد کشور است.
👇👇👇
https://eitaa.com/sahraei313313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لیبرالیسم و نئولیبرالیسم منشأ مشکلات کشور.....
پول در آوردن آزادانه ی دلالان دلار و برخی صرافی ها از بازار متأسفانه آزاد أرز، مثل تغذیه ی پشه ی مالاریا از خون بدن یک موجود زنده است.
آن پشه تنها یک قطره خون کاسب میشود اما آن موجود زنده را نابود میکند.
دلالان دلار مثل خونخواران اقتصادی, برای چند میلیارد سود دلاری، بهمنی از تورم و گرانی را گریبانگیر مردم میکنند و میلیونها برابر به طبقه ی متوسط به پایین جامعه و تولید کشور صدمه میزنند.
@sahraei313313
اگر مراجع معظم تقلید میدانستند با توجه به گره خوردن قیمت همه ی کالاهای تولید داخل و وارداتی به قیمت دلار، دلالی و افزایش تقاضای کاذب در بازار دلار چه بلایی بر سر سفره ی کوچک مردم محروم می آورد بالاتفاق دلالی در بازار ارز را حرام و برخورد قاطع دولت را واجب اعلام میکردند. اما دریغ که حوزه فارغ از مشکلات مردم مشغول اثبات هزارباره ی مناسک فردی ست....
@sahraei313313
از آقای خاندوزی پرسیدن علت گوشت 400 هزار تومانی چیه؟
گفته باشه جلسهی بعد آمار و ارقام میارم..
آمار و ارقام نمیخواد آقای خاندوزی⁉️
♻️ تورم آخر دوره ی آقای روحانی باضافه ی افزایش قیمت ناشی از سیاست آزاد سازی قیمت دلار که میگفتید فقط روی 4 قلم جنس اثر داره، قیمت نهاده های دامی رو تا پانصد درصد افزایش داد...
📛 دو ساله قیمت رو کنترل و با این کنترل دامدار رو نابود کردید و همه ی گوسفندان مولد و مادر و حتی بره های تازه متولد شده بخاطر زیانده بودن ذبح و کشتار شدند اما حالا که گوسفندی نمونده برای کشتار مفتی، دیگه نتونستید جلوی واقعی شدن قیمت رو بگیرید...
⛔️ آقای خاندوزی قیمت واقعی گوشت 500 هزار تومانه... منتظر این قیمت باشید ...
#تفکر_لیبرال_منشأ_مشکلات_کشور
#اقتصاد_مقاومتی_مردمی_تنها_راه_حل_مشکلات
@sahraei313313
سلام بر مصطفای مهاجر...
مهاجری از دانشگاه به حوزه و از حوزه به دانشگاه برای پاره کردن چُرت حوزه و دانشگاه...
میگفت روی حوزه و دانشگاه گرد مرگ پاشیده اند...
پس نگاه أن تقوموا للهِ امام کجاست؟
سلام بر مصطفایی که مأموریتش را با لایه لایه های وجودش انتخاب کرد و محو در مأموریتش شد...
تبیین و گفتمان سازی مکتب امام، روی همه ی زندگی اش سایه انداخته بود...
ذکر روز و شبش مکتب امام بود و گاهی برای غربت اندیشه ی امام در حوزه اشک میریخت...
مصداق واقعی المقیم فی السفر شده بود آنقدر که بین قم و تهران و دانشگاه و حوزه می دوید...
دهها سال جلوتر از حوزه می اندیشید...
و چه زود از بین ما رفت و به امامش پیوست...
و چه زیبا بردند او را...
در سحرگاه شهادت موسی بن جعفر، در راه زیارت امام رضا برای همجواری با امام رئوف، در شب بعثتی که با هویتش گره خورده بود و اراده داشت هر سال برای مبعوث شدنش در آستان امام هشتم زانو بزند و همین شب شب اول قبرش شد...
او رفت در حالیکه دردِ قطع عضو شدن را چشید و در لحظات آخر وصیت به روضه ی حضرت عباس کرد و به همه ی ما عباس وار پای کار امام و مکتبش ایستادن را یادآور شد...
مصطفی جان حواست به این راه و مکتب امامت باشد... امامت و راه امامت خیلی غریب است.
ما را تنها نگذار....
@sahraei313313
هدایت شده از طراوت - اکانت قدیمی
51.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برنامه شیوه - معضل ارز و پیشرفت ایران - دکتر مجید شاکری
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
4_6039802192406253481.mp3
49.2M
صوت کامل گفتگو با دکتر مجید شاکری در برنامه جهان آرا با موضوع بررسی ریشه های افزایش نرخ ارز و راهکارهای مدیریت آن
۷ اسفند ۱۴۰۱
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
#آدرس_غلط
دو سال است که آقای رئیسی با محوریت آقای مخبر عضو سابق هیات مدیره ی بانک خصوصی سینا، سکان اقتصاد کشور را برعهده گرفته اند و در این مدت با برگزاری تنها و تنها دوساعت جلسه با اقتصاددانان دارای اندیشه ی اقتصاد مقاومتی آنهم در سانسور خبری کامل نشان دادند در عمل هیچ اراداتی به جهتگیری های مبتنی بر اقتصاد مقاومتی ندارند. این بی ارادتی عملی البته ممکن است ناشی از بی اطلاعی شخص آقای رئیس جمهور از ریلهای متفاوت اقتصاد مقاومتی و لیبرال و اقتضائات هر ریل اقتصادی در تصمیمات اقتصادی باشد اما افرادی مثل مخبر بخوبی از این مساله اطلاع دارند و استعفائاندن آقای عبدالملکی در راستای هماهنگی بیشتر میان عناصر تصمیم گیر اقتصادی دولت و آوردن فرزین نمود کامل احاطه ی ایشان بود.
حالا بعد از دوسال از جهتگیری های اشتباه دولت و تذکر رهبری به این مسأله دوستان مدافع دولت بنا کرده اند که ثابت کنند این گرانی پسا اغتشاشات است و ربطی به اقتضائات تصمیمات دولت ندارد و اقتضائات تصمیمات دولت همان است که قبل از اغتشاشات دیدیم ...
این بزرگواران که نظراتشان به وضوح ناشی از بی اطلاعی از اقتضائات اقتصاد مقاومتی و لیبرال در مقام تصمیم گیری است توجه ندارند که گره زدن مشکلات در این سطح به دخالتهای بیرونی کاملا مخالف فرمایشات رهبری است و سبب یأس مردم میشود و اصلا مقاوم در اصطلاح اقتصاد مقاومتی، مقاوم بودن در مقابل تکانه ها و دخالتهای بیرونی است و اگر فرضا هم علت دخالتهای بیرونی باشد باید در این دوسال که فرصت کمی هم نبود با توسعه ی حکمرانی بانک مرکزی در ناحیه ی أرزی این زمین بازی دشمن جمع میشد..
در شرایط کنونی که بهترین فرصت برای ایجاد فشار اجتماعی توسط نخبگان حزب اللهی به آقای رئیسی برای تغییر عناصر مخلّ به اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی است برخی دوستان با آدرس غلطی که به آقای رئیسی داده شده همراه شده اند و دشمنی دشمن را عامل بحرانهای أخیر معرفی میکنند...
https://eitaa.com/sahraei313313
میگفت گرانی های أخیر أرزی و غیرأرزی بخاطر تمرکز دشمن در پسااغتشاشات در جنگ اقتصادی است...
گفتم این تمرکز که از قبل هم بود و اصلا چون از اینجا ناامید شدند سراغ گزینه ی آزادی زنان رفتند...
اصلا از همه چیز که بگذریم زمین ندادن دولت به مردم و استفاده نکردن از ظرفیت مردمی در حوزه ی مسکن دیگه چه ربطی به اغتشاشات و دخالت دشمن داره؟
مسأله چیز دیگری ست ...
مسأله تیم اقتصادی لیبرال مورد مشورت و بعضا حاکم در دولت است...
دشمن روی این ریل در حال سواری گرفتن و آسیب زدن به اقتصاد مردم است.
رهبری معظم بارها و بارها گفته اند تنها راه حل مشکلات کشور اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی ست که مولفه ی اصلی اش استفاده از ظرفیت مردم و تولید محوری ست نه سیاستهای لیبرالی مثل أرزپاشی و آزادسازی قیمت أقلام عمومی و مواد پایه ای در تولیدات مختلف و نه دامن زدن به بازار آزاد دلار و أرز و نه بالا بردن نرخ بهره و نه سیاست سوسیالیستی خانه سازی دولت برای مردم و چاپ پول و کنار زدن مردم و استفاده نکردن از ظرفیت عظیم عملی و سرمایه ای مردم...
https://eitaa.com/sahraei313313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نئولیبرالیسم اقتصادی یعنی چی؟
ساده و کوتاه بشنوید و برای دیگران بفرستید.
به ما بپیوندید👇
@mardom_salari
..........گمان نکنید که تهمت وابستگى و افتراى بى دینى را تنها اغیار به روحانیت زده است، هرگز؛ ضربات روحانیت ناآگاه و آگاه وابسته، به مراتب کاری تر از اغیار بوده و هست ..
در شروع مبارزات اسلامى اگر مى خواستى بگویى شاه خائن است، بلافاصله جواب مىشنیدى که شاه شیعه است! عدهاى مقدس نماى واپسگرا همه چیز را حرام مىدانستند و هیچ کس قدرت این را نداشت که در مقابل آنها قد علم کند.
خون دلى که پدر پیرتان از این دسته متحجر خورده است هرگز از فشارها و سختیهاى دیگران نخورده است. وقتى شعار جدایى دین از سیاست جا افتاد و فقاهت در منطق ناآگاهان غرق شدن در احکام فردى و عبادى شد و قهراً فقیه هم مجاز نبود که از این دایره و حصار بیرون رود و در سیاست [و] حکومت دخالت نماید، حماقت روحانى در معاشرت با مردم فضیلت شد به زعم بعض افراد، روحانیت زمانى قابل احترام و تکریم بود که حماقت از سراپاى وجودش ببارد و الّا عالم سیّاس و روحانى کاردان و زیرک، کاسهاى زیر نیم کاسه داشت. و این از مسائل رایج حوزهها بود که هرکس کج راه مىرفت متدینتر بود. یاد گرفتن زبان خارجى، کفر و فلسفه و عرفان، گناه و شرک بشمار مىرفت...
آنقدر که اسلام از این مقدسین روحانى نما ضربه خورده است، از هیچ قشر دیگر نخورده است و نمونه بارز آن مظلومیت و غربت امیرالمؤمنین- علیه السلام- که در تاریخ روشن است. بگذارم و بگذرم و ذائقه ها را بیش از این تلخ نکنم. ولى طلاب جوان باید بدانند که پرونده تفکر این گروه همچنان باز است و شیوه مقدس مآبى و دین فروشى عوض شده است. شکست خوردگان دیروز، سیاست بازان امروز شده اند.
#منشور_روحانیت
https://eitaa.com/mardom_salari
امام صادق(ع): العامل علی غیر بصیره کالسائر علی غیر الطریق لایزده سرعه السیر الا بعدا.
امام صادق(ع) فرمود: هر کسی بدون بصیرت و علم تلاش کند همانند کسی است که در غیر ریل و مسیری که باید حرکت کند، سیر میکند، در این صورت جز دور شدن از مقصد چیز دیگری نصیب وی نمیشود.
«......من گواهی میدهم، شهادت میدهم که مسئولین محترم دولتی با همهی وجود دارند کار میکنند؛ یعنی واقعاً تلاشی که دارد انجام میگیرد، تلاش بسیار خوبی است؛ منتها جهتگیریها را مراقبت کنند و کار را جوری انجام بدهند که انشاءالله نتایج مطلوبی داشته باشد» (بیانات رهبری خطاب به دولت 1401/11/10)
#اقتصاد_مقاومتی
#مردم_سالاری
https://eitaa.com/mardom_salari
رهبر معظم انقلاب ششم شهریور 1400 در نخستین دیدار خود با اعضای دولت سیزدهم فرمودند:
«هر مصوبه، لایحه و تصمیم دولت باید پیوست عدالت داشته باشد و #کاملاً_مراقبت شود که این دستور یا تصمیم و مصوبه، به طبقات محروم و به عدالت ضربه نزند»
#شکستن_آقایی_دلار
#حاکمیت_أرزی_دولت
#رفع_موانع_حضور_مردم
https://eitaa.com/mardom_salari
❇️برخی از نکاتی که مبتنی بر مولفه های اقتصاد مقاومتی در طرح مولد سازی باید مد نظر و مورد مطالبه قرار گیرد:
1️⃣ فروش اموال دولتی به بخش خصوصی آخرین گزینه و بخش ناچیزی از فرآیند مولدسازی باشد و دیگر گزینه های مختلف مطرح شده در مولدسازی اموال دولتی، پوششی برای واگذاری و فروش اموال دولتی به بخش خصوصی نباشد...
2️⃣ اولویت واگذاری ها مبتنی بر سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی و نیز مبتنی بر مولفه عدالتمحوری در سیاستهای اقتصاد مقاومتی و فرمان صریح رهبری حداقل 30 درصد از منابع واگذاری و فروش داراییهای مازاد برای تاسیس، توسعه و تعمیق تعاونیهای فراگیر ملی جهت رفع محرومیت و فقر سه دهک پایین جامعه باشد.
3️⃣اولویت واگذاری ها در هر منطقه، مردم و کارکنان و کارگران همان منطقه باشد البته مشروط بر توسعه ی فعالیت اقتصادی و افزایش نیروی کار...
4️⃣ واگذاری ها به نحوی باشد که در نهایت منجر به ملّاکی و توسعه ی چنبره ی سرمایه داری بر اقتصاد کشور و تضعیف حاکمیت دولت بر اقتصاد و افزایش شکاف طبقاتی نشود.
5️⃣ واگذاری ها بعد از تثبیت و آرام شدن و ثبات نسبی فضای اقتصادی و بازار أرز کشور باشد و نه در شرایط بی ثبات که انگیزه ی دلالی و ملاکی صاحبان سرمایه را چندبرابر میکند.
6️⃣اولویت واگذاریها با تسهیل شرایط واگذاری به صنایع دانش بنیان باشد.
7️⃣مالکیت انفال در اسلام برای معصوم است و سیره ی حضرات واگذاری بهره برداری به کاگران همان منطقه در قالب اجاره و دریافت مالیات از محصول بوده است.
8️⃣در جریان مدیریت واگذاریها هیچ کدام از مدیران و تصمیم گیران صیانت قضائی نداشته باشند.
✅ گفتنی ست اگر اولویت دولت در واگذاری ها حمایت از طبقه ی متوسط به پایین و تعاونی های مردمی نباشد مساله ی شفافیت هم در فرض تحققش، مانع از تحقق نتایج شومِ حاصل از تحقق "دولةً بین الاغنیاء منکم" حاصل از تملک اغنیاء بر انفال نخواهد شد...
با #مردم_سالاری همراه شوید..👇👇👇
https://eitaa.com/mardom_salari
🔆❇️ مطالبه ی صریح رهبری از دولت که برخلاف رویه و جهتگیری دولتهای قبل باید بنگاه های اجتماعی و تعاونی را تقویت کنید...
✅بنگاههای اجتماعی یک ریل اصلی و عظیم برای مردمی سازی اقتصاد در بخشهای بزرگ و سرمایه بَر اقتصادی ست که نبودنش در اقتصاد مثل جای خالی تولیدی های خانگی و دانش بنیان، سبب افزایش عرضه ی نیروی کار و کم ارزش و کم قیمت شدن کارِ کارگر و در نتیجه لِه شدن کارگر زیر چکمه های بخش خصوصی سرمایه دار میشود.
✅بخش تعاونی و بخش تولید خُرد خانگی با مالک کردن کارگر بر کار و ارزش افزوده ی حاصل از کارش، ارزش کار و کارگر را در اقتصاد در مقابل سرمایه ی سرمایه دار بالا میبرد و در نتیجه بخش خصوصی سرمایه دار را در نحوه ی تعامل با کارگر مهار و کنترل میکند.
✅بخش خصوصی سرمایه دار و رشد حاصل از آن تنها در کنار بخش تعاونی و مردمی مفید است و سبب پیشرفت خواهد شد، در غیر این صورت موجب ایجاد شکاف طبقاتی و #توسعه خواهد بود و نه #پیشرفت عدالت محور.
#اقتصاد_مقاومتی
#نسخه_نجات_بخش_اقتصاد
با ما در #مردم_سالاری همراه شوید. 👇👇👇
https://eitaa.com/mardom_salari
هدایت شده از یاامیرالنحل
💢 به مسائل روز توجه کنید. خودتان را تا این اندازه مهمل بار نیاورید.
#امام_خمینی:
فکر علاج بدبختیهای مردم باشید. مباحثه به تنهایی فایده ندارد؛ مسأله گفتن به تنهایی دردها را دوا نمی کند. در شرایطی که دارند اسلام را از بین می برند، بساط اسلام را به هم می زنند، خاموش ننشینید مانند نصرانیها که نشستند دربارۀ روح القدس و تثلیث صحبت کردند تا آمدند آنها را گرفته از بین بردند.
بیدار شوید، و به این حقایق و واقعیتها توجه کنید. به مسائل روز توجه کنید. خودتان را تا این اندازه مهمل بار نیاورید. شما با این اهمالکاریها می خواهید که ملائکه اجنحۀ خود را زیر پای شما پهن کنند؟ مگر ملائکه تنبل پرورند؟
ملائکه بالشان را زیر پای امیرالمؤمنین (ع) پهن می کنند؛ چون مردی است که به درد اسلام می خورد؛ اسلام را بزرگ میکند؛ اسلام به واسطۀ او در دنیا منتشر می شود و شهرت جهانی پیدا می کند؛ با زمامداری آن حضرت جامعهای خوشنام و آزاد و پر حرکت و پر فضیلت به وجود می آید.
البته ملائکه برای حضرتش خضوع میکنند. و همه برای او خضوع و خشوع می کنند. حتی دشمن در برابر عظمتش تعظیم می کند. برای شما که جز مسأله گفتن تکلیفی ندارید خضوع معنی و مورد ندارد.
📔ولایت فقیه، صفحه ۱۴۴
#یاامیرالنحل
@amirannahl313
رفقای ولایی هر جایی هستید بسم الله.💪
از فرصت محدود این روزها استفاده کنیم و با گسترش فرهنگ درختکاری جزء سرداران جنگ اقتصادی باشیم.
✅ از دهیاران و شوراهای روستایی و شهری مطالبه کنیم.
✅ با مردم صحبت کنیم و در آنها انگیزه معنوی و مادی ایجاد کنیم تا حداقل یک درخت بخرند و بکارند.
✅ برای ورود مردم بسترسازی کنیم یعنی مثلا با فروشندگان نهال صحبت کنیم تا برای مردم دسترسی راحت برای خرید ایجاد کنند.
✅ خیلی از درختان مثمر مثل انار، انگور، سنجد انجبر و...با قلمه تکثیر میشوند. از محل هایی که این درختان وجود دارند قلمه تهیه کنیم و بصورت رایگان بین مردم توزیع کنیم.
✅درخت بزرگ بخریم تا احتمال ماندگاری اش و انگیزه ی رسیدگی اش برای مردم بالاتر برود.
کاشت یک درخت بزرگ بهتر از کاشت دو درخت کوچک است.
✅ کاشت درخت در حیاط خانه ها و در مسیر آبیاری زمینهای زراعی مردم بدلیل تضمین آبیاری و دوری از آسیبها اولویت دارد
✅ اولویت با کاشت درختان میوه دار است مگر در مواردی که امکان کاشت درخت مثمر وجود نداشته باشد.
✅ اگر توانستیم از کمکهای خیرین برای خرید نهال استفاده کنیم حتما برای کاشت از ظرفیت مردمی استفاده کنیم زیرا مادامیکه مردم برای درختی زحمتی نکشند انگیزه ی لازم برای نگهداری از آن را نخواهند داشت.
✅ در مورد نوع درخت و محل کاشت آن از مردم آن روستا و منطقه مشورت بگیریم. در اینصورت از صدها سال تجربه ی اندوخته استفاده کرده ایم.
✅ با اداره ی منابع طبیعی ارتباط بگیریم و از ظرفیتهای آن در این کار بهره ببریم.
✅کارمان تنها برای خدا باشد.
✅این مطلب را برای دیگران ارسال کنیم
@mardom_salari