بازخوانی بیانات ناب مقام معظم رهبری پیرامون دوگونه #انقلابیگری متفاوت؛ انقلابیون وجاهت خواه و انقلابیون مجاهد!
به بهانه عروج ملکوتی #عمار_انقلاب، آیتالله مصباح
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔹ما از اوّلِ انقلاب دوگونه انقلابی داشتیم و انقلابیّون ما دو گونه نقش ایفا کردند؛
🔻بعضی از انقلابیّون، #انقلابیّون_مثبت بودند
🔻بعضی از انقلابیّون هم #انقلابیّون_منفی بودند.
🔹در اوایل انقلاب، انقلابىِ منفی به آن انقلابی ای میگفتیم که از #میدان_کار و #تلاش و #حرکت، آنجایی که #دردسری داشت، #عقب_میکشید؛ انقلابی بود، اما انقلابىِ #وجاهتطلب و #راحتخواه؛ انقلابی ای که میگفت من مبارزهام را قبل از انقلاب کردهام، اکنون دیگر #میخواهم_احترام_شوم.
🔻بنابراین، چنین کسانی به میدان خطر و دردسر و آنجایی که #چهار_نفر_آدم از انسان #گلهمند میشوند، وارد نمیشدند.
🔹یک عدّه هم انقلابىِ مثبت بودند. حاضر بودند #آبرویشان را هم #خرج_کنند.
آنجایی که فکر میکردند #وجودشان_میتواند_کمکی_بکند، با #همه_وجود #حاضر بودند. اگر #جبهه بود، یکطور؛ اگر #دانشگاه بود، یکطور؛ اگر #میدان_فرهنگی یا #سیاسی بود، وارد میدان میشدند.
🔹انقلابىِ منفی، خودش را از #کار #کنار_میگیرد؛ اما اگر یک وقت کاری هم به دستش افتاد، مثل آدمهایی که هیچ کاری در دستشان نیست، حالت منفی بافی و شکل #اپوزیسیون به خودش میگیرد؛ کأنّه در هیچ کاری #مسؤولیت ندارد!
🔹انقلابىِ مثبت حتّی اگر #هیچکاره هم باشد، خودش را مسؤولترین افراد میداند و وارد میدان میشود.
⭕️من میخواهم به شما عرض کنم: عزیزان من! #جوانان! انقلابىِ مثبت باشید.
دانشگاه باید انقلابیّون مثبت پرورش دهد؛ این #ملت و این #تاریخ به شما #نیاز دارد؛ باید خودتان را #آماده کنید.
(بیانات در جمع دانشجویان و اساتید دانشگاه صنعتی امیرکبیر - 1379/12/09)
🔶حاشیه روزنه
تاریخ زندگانی پر برکت علامه مصباح یزدی ثابت میکند که ایشان مصداق تام و تمام یک #انقلابی_مثبت است که هرجا احساس میکرد تکلیف دارد و وجودش موثر است وارد میدان می شد.
نشانه صدق این مدعا، مجاهدت علامه در #بذل_ابرو برای دفاع از معارف ناب فرقه محقه شیعه و دفاع تمام عیار از ولایت و آرمانهای انقلاب اسلامی تبلور یافته است.
مهم ترین میدان مبارزه و انقلابی گری علامه مصباح، #میدان_فرهنگی بود.
تکلیف علامه مصباح و علاقمندان پرشمار حوزوی و دانشگاهی او معلوم است، اما مصداق یابی #انقلابیگری_منفی و شناخت انقلابیون وجاهت طلب، با ژست های اپوزسیون نما، همچنان لازم و ضروری است.
@rozaneebefarda
base.apk
31.16M
🔰نرم افزار اندرویدی
🔺مجموعه آثار آیة الله مصباح یزدی
✌️دفتر فرهنگی ۵۷:
@farhangy57
بار امانت.mp3
2.93M
🔶 شکارِ حقیقتِ هستی!
«إِنَّا عَرَضْنَا الْأَمَانَةَ عَلَى السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَالْجِبَالِ فَأَبَيْنَ أَنْ يَحْمِلْنَهَا وَأَشْفَقْنَ مِنْهَا وَحَمَلَهَا الْإِنْسَانُ ۖ إِنَّهُ كَانَ ظَلُومًا جَهُولًا»(احزاب-۷۲)
این آیه از معجزات قرآن است.
📂 بخشی از بیانات استاد #مؤیدی
آیت الله بهاءالدینی نقل کردهاند :
مرحوم علامه امینی موقعی به کتابی جهت نوشتن الغدیر نیاز پیدا کرده و به محضر امیرمؤمنان (علیهالسلام) متوسل میشوند، ولی مدتی میگذرد خبری نمیشود.
در آن حین روزی در حرم بودهاند. یک عرب بیابانی میآید، رو به ضریح کرده و با جسارت میگوید: یا علی! اگر مردی کار مرا انجام بده؛ و هفته بعد موقعی که علامه در حرم بوده، در همان نقطه برمیگردد و میگوید: یا علی! مردی، کارم انجام شد. علامه ناراحت میشوند که چهطور حاجت ایشان روا نمیشود.
شب در عالم رؤیا حضرت را زیارت کرده، به ایشان میگویند: آخر آنها بدوی هستند و طبق طفولیتشان با ایشان برخورد میکنیم، نباید آنها را معطل کرد؛ اما شما که با ما آشنایی دارید، معطل هم بشوید از ارادت شما کاسته نمیشود. صبح فردا، پیر زنی کتابی را در دستمالی بسته محضر علامه میآورد، علامه مشاهده میکند که همان کتابی است که از حضرت خواسته بودند.
سیری در آفاق (زندگینامه آیتالله بهاءالدینی)، ص۲۴۵
کانال تذکرة الاولیاء @tezkar
ایتا eitaa.com/tezkar سروش https://Sapp.ir/tezkar
✅ آرمیتا رضایی نژاد خبر داد؛
💢 باشگاه نوجوانانه «از ۲۰» ۱۰۰ هزار نفری شد/ رونمایی از سرود "از ۲۰" و اهدا به پرستاران
🔶 آرمیتا رضایی نژاد گفت: خوشبختانه کمتر از دو هفته از آغاز رسمی این رویداد بیش از ۱۰۰ هزار نفر از نوجوانان کشور از این مسابقه استقبال کردند.
🔶 طی این مدت از سرود «از ۲۰» همزمان با ولادت حضرت زینب (س) رونمایی و به تمامی پرستاران اهدا شد.
🔶 تاکنون پیش از هزار تشکل و کانون مخاطب از سراسر کشور به این رویداد پیوستند و از آن استقبال کرده اند.
🔶 رویداد مسابقه «از ۲۰» رقابتی فرهنگی بین نوجوانان است که با توجه به وضعیت موجود و محدودیتهای کرونایی و از ۲۲ آذرماه آغاز شده است و مخاطبــان آن میتوانند پــس از ورود بــه پایگاه الکترونیک این رویداد به آدرس AZ-BIST.IR و ایجــاد حســاب کاربــری، بــه صــورت هفتگــی در قالــب تولیــدات و محصــولات فرهنگــی بــا ابعــادی زندگی تراز انقلاب اسلامی، آشــنا شوند و از هدایای مختلف این طرح فرهنگی بهرهمند شوند.
🆔 @hvasl_ir
#شهید_محمد_ابراهیم_همت:🌷
📌ما در قبال تمام ڪسانی که
راه را #کج میروند مسئولیم☝️
حق نداریم❌ با آنها #برخورد تند کنیم
از ڪجامعلوم
ڪه ما در انحراف اینها
نقش #نداشته باشیم⁉️
#شهید_محمد_ابراهیم_همت🌷
#شبتون_شهدایی🌙
🍃🌹🍃🌹
@ShahidNazarzadeh
✅ فضيلت تواضع تمام اعضا
🕋 «يا أَحْمَدُ! ... وَ اجْعَلْ بَدَنَكَ مُتَواضِعاً، حَتّى لا تَغْفَلَ عَنّي أَبداً
👈 فمَنْ غَفَلَ عَنّي، لا ابالي في أَىِّ وادٍ هَلَكَ.»
🕋« ای احمد! ... بدنت را فروتن قرار ده تا هرگز از من غافل نشود
👈 كه هركس از من غافل شد، برايم مهم نخواهد بود كه چه سرنوشتى دارد و كجا هلاك مى شود.»
📚 بخشی از حدیث شریف معراج🌱
http://eitaa.com/nedaysaadat
🗓سالروز رحلت مجتهدمجاهد
🏴پیشرو مشروطه درشهرتهران
🏴آیةاللهسیدمحمدطباطبایی/۵
💠رهبرانقلاب
‼️همهی علما در قضیه مشروطیت با یکدیگر هم نظر بودند؛ یعنی بین مرحوم شیخ فضلالله و مرحوم بهبهانی و مرحوم طباطبایی در فکر و نظر تفاوتی وجود نداشت اما دیدشان نسبت به واقعیتها و روشها، متفاوت بود. مرحوم شیخ فضلالله انحراف را دیده بود؛ نمیشود گفت مرحوم طباطبایی یا مرحوم بهبهانی آن را ندیده بودند؛ چرا، آنها هم میدیدند؛ منتها فکر میکردند باید با آن مماشات کرد تا بشود بر آن غلبه کرد؛ یعنی یک نوع سهلانگاری در برخورد با نفوذیهای مشروطه در آنها مشاهده میشد، اما در مرحوم شیخ فضلالله این معنا وجود نداشت؛ به همین جهت هم شیخفضلالله از همان زمان تا الان مورد تهاجم قرار گرفته است! ۸۳/۵/۱۳
🔷آیةالله سیدمحمدطباطبایی
‼️مرحوم شیخ فضلالله حق داشت، او بهتر از ما میفهمید، ما در مشروطه آمدیم سرکه بیاندازیم اما شراب شد! کتاب تحلیلی بر مواضع سیاسی علمای شیعه ص۱۵۳
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
🔴چنان غرب در نظر يك قشری از اين ملت جلوه كرده است كه گمان مي كنيم غير از غرب ديگر هيچ چيز نيست اين وابستگی فكری، عقلی و مغزی غربی، منشاء اكثر بدبختی های ملتها و ملت ما نيزهست
🌍 @ebratha_ir
📌استادحجت الاسلام عالی:
یکی از کشاورزهای مشهد خدمت
آیت الله شیخ حسنعلی اصفهانی رفت
و گفت: آقا بیچاره شدم آفت ملخ همه کشت و زرعم را از بین برد به دادم برسید دعایی بخوانید.
آقا فرمود: تو سهم فقرا را نمی دهی زکات نمی دهی ملخ ها هم می آیند
و سهم فقرا را می خورند.
این مرد یک مرتبه به خود آمد، قَسم خورد و عهد کرد که زکاتش را بدهد.
شیخ دعایی کردو دستورالعملی به او داد.
این کشاورز عمل کرد. دیدورق برگشت
ملخ ها به جای ساقه ها شروع به خوردن علف هرز ها کردند و اتفاقاً آن سال برکت زیادی نصیب این مرد شد...
کتاب صراط و شفاعت ۹۶ و۹۷
🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸
---------------------------------------------------
🆔کانال فطرت# روزنه های معارف/
روزنه هایی به ملکوت
🌐https://t.me/maareffetrat تلگرام
@Alfetrah ایتا
⁉ نقلی هست از مرحوم آقای بهجت(ره) که متن «حدیث کساء» معجزهی لفظی است؛ این معجزه چیست؟
💡یکی از عبارتهایی که خود ایشان مکرر نقل میکردند، عبارتی است که حضرت زهرا سلامالله علیها در حدیث کساء آن را مستقیم به خدا نسبت میدهد: «فَقالَ اللَّهُ عَزَّوَجَلَّ یا مَلائِکَتی وَیا سُکَّانَ سَمواتی، اِنّی ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِیةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِیةً، وَلا قَمَراً مُنیراً، وَلا شَمْساً مُضِیئَةً، وَلا فَلَکاً یدُورُ، وَلا بَحْراً یجْری، وَلا فُلْکاً یسْری، اِلاَّ فی مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذینَ هُمْ تَحْتَ الْکِسآءِ ...»؛ عبارتهایی که در این حدیث آمده را حضرت زهرا مستقیم به خدای تبارک و تعالی نسبت میدهند.
این همان چیزی است که معصوم علیهالسلام فرمودند که من عبارت «إیّاکَ نَعْبُدُ و إیّاکَ نَسْتَعِین» را آنقدر تکرار کردم: «لازَال اُکَرِّرُها حتّی سَمِعتُ مِن قَآئِلُها» که از گویندهاش شنیدم! البته در هر حال خدای متعال ناطق هست، و هر نطقی نطقِ خداست؛ اما اینکه چه مرتبهای از مراتبِ شهود و مشاهده هست، ما نمیدانیم! این مرتبه عالی تجرد است که استاد(مرحوم سعادتپرور) میفرمودند سختترین مرحله سیر، تفکیکِ ذات از اسم است. مرتبهای که میبینی چی اسم است، و چی ذات! نه با چشم، مشاهده با آن شهود معرفتی، که باید انسان تضرعهای ماهیانه و سالیانه داشته باشد تا به درکِ این بینونت(تباین) برسد. تمایزی که ظهور نورِ ذات از نورِ اسم را درک کند، روزیِ هر کسی نیست! اینجا امام سلامالله علیه میفرماید که من از خودش شنیدم!
و عبارتهایی که در شأن حضرت زهرا سلامالله علیها وارد شده، نظیر «اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.» که فاطمه را محور قرار دادند.
📚 بخشی از بیانات یکی از شاگردان سلوکی آية اللّه سعادت پرور رحمه اللّه