👆🏻👆🏻👆🏻
#نماز_شب_بیست_و_هفتم_ماه_رمضان
#ماه_رمضان🌙
📚منبع : وسائل الشیعه
🌺🍃
@marefatemahdavi
@arshiv_link313
6.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آیا نشانه مهیا شدن شرایط ظهور گسترش ظلم و فساد است یا گسترش عدالت و نیکی⁉️
#استاد_جعفری
#گامی_به_سوی_ظهور
🔶🔹🔶
⌛️وعده روزشمار ظهور ⏳
💞تابه امروزبیش از1000 اندی سال از غیبت بهارانسانیت گذشت...😔
🕚قرارشبانه رأس ساعت{ 22 }قراری که
سرچشمه ازکربلا گرفته.!
🌷اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌷
بحق حضرت زینب[س]
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ و َآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فرجهم
#دعای_فرج
@marefatemahdavi
┄═❁🍃๑🌺๑❁═┄
هدایت شده از بنیاد فرهنگی حضرت مهدی عج استان مازندران
💠💠💠
🎞سلسله مباحث #آیات_مهدوی
📖جزء [27]سوره حدید، آیه17
💠«اعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ يُحْيِي الْأَرْضَ
بَعْدَ مَوْتِهَـا قَدْ بَيَّنَّا لَـكُمُ الْآيَاتِ لَعَلَّكُمْ تَعْقِلُونَ»
💠بدانید که خداوند زمین🌍 را
پس از مرگش 🍃زنده میکند همانا ما نشانه هـایی را برای شما روشن کردیم، باشد که تعقل کنید.
🔅امام صادق درباره این آیه می فرماید؛ خداوند زمین را پس از ظهور حضرت مهدی به واسطه عدالت او زنده می کند پس از آنکه با ظلم و جور رهبران گمراه مرده باشد. 👈یعنی عملا حضرت مهدی (ع) احیاگر زمین با عدالت است. توجه به عدالت جایگاه والای او در 📑روایات متعدد و بسیار زیاد به چشم می خورد.
🔆پیامبر بزرگوار می فرماید؛ یک ساعت به عدالت رفتار کردن از هفتاد سال عبادتی که روزهای آن به روزه و شبهای آن به احیا گذشته باشد بهتر است.
🔅امیرالمومنین (ع) می فرماید؛ عدالت هم به مصلحت مردم است، هم اقتدا به روش الهی ست. حضرت می فرماید عدالت باعث حیات جامعه و ❌ظلم باعث مرگ او می شود.
👌همانطوری که این عدالت برجسته ترین شعار مهدویت در دعای ندبه هست «أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دَابِرِ الظَّلَمَةِ أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقَامَةِ الْأَمْتِ وَ الْعِوَجِ..» عدالت از چیزهایی است که انسان فطرتا آن را دوست💞 دارد، به همین دلیل است حتی ستمگران هم ظلم خودشان را وقتی می خواهند توجیه بکنند سعی میکنند کار خودشان را عادلانه جلوه بدهند. در اسلام تمام مسئولیت های حساس🎖 به عهده ″افراد عادل″ تـأکید شده قرار بدهیم.
⚠️هدف انبیاء هم این است که ایمان به خدا و معاد را چنان در دل مردم زنده کند، اخلاق و طرز تفکر الهی در تار و پور فرد و جامعه نفوذ می دهد که خود مردم به عدالت برمی خیزند و جامعه عادلانه تشکیل می شود.
✅همانجوری که در آیه [25] همین سوره حدید می خوانیم «لَقَدْ أَرْسَلْنَا رُسُلَنَا بِالْبَيِّنَاتِ وَأَنْزَلْنَا مَعَهُمُ الْكِتَابَ وَالْمِيزَانَ لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ»📖 می گوید ما پیامبران را با در دست داشتن دلایل روشن و کتاب آسمانی معیار سنجش📊 حق و باطل برای مردم فرستادیم، تا مردم در ″پرتو این رهبران و قوانین آسمـانی″ به عدل قیام کنند. یعنی عملا مهدویت سند محکم شیعه✨ در تحقق همه جانبه ی عدالت است.
👈در اسلام اجرای عدالت نه تنها درباره دوستان و مؤمنان، درباره دشمنان در حال جنگ هم حتی سفارش شده. لذا باید توجه بکنیم 📢عدالت، یک قانویست الهی و انشاءالله بدست حضرت مهدی محقق خواهد شد و یکی از اهداف اصلی امام زمان (ع) در دوران ظهور اجرای عدالت است. عدالت را فراگیر می کند، امنیت براساس عدالت ایجاد می شود، رفاه ایجاد می شود، 🌐✨جامعه جامعه ی زیبایی می شود به خاطر همین است مردم امید دارند که بتوانند این جامعه را به نحو احسن به دست بیاورند.
👥اگر ما برسیم به اینجایی که بخواهیم جامعه را به سمت و سوی عدالت سوق بدهیم لذا باید در دوران⏳ قبل از ظهور تمرین به اجرای عدالت بکنیم. تمرین اجرای به عدالت را باید از زندگی خودمان شروع بکنیم، از نظر فردی ذائقه هایمان را به سمت عدالت⚜ پیش ببریم. در جامعه باید سمت و سوی جامعه را به سمت حکامانی پیش ببریم که اینها حداقل های عدالت را در جامعه بتوانند اجرا بکنند.
👌توجه به عدالت را با یک ماکت کوچکی از عدالت دوران قبل از ظهور در یک حکومتی بتوانیم طراحی بکنیم. لذا میطلبد🚶♂انسان اگر می خواهد در مسیر زمینه سازی و بستر سازی برای ظهور و آمادگی پیدا کند که آن جامعه حضرت مهدی (ع) را درک بکند باید یکی از اهدافی که در برنامه های خودشان دنبال می کنند نگاه به 🍃عدالت و اجرای عدالت باشد.
📚با سیر کوتاه در آیات و روایات میتوانیم پیدا کنیم فضای عدالت در آیات و روایات خیلی فراگیر است. اسلام اگر نماز دارد زکات هم دارد، اگر تولی و دوستی🤝 با اولیـای خدا دارد تبری و دوری از دشمنان را هم دارد،
🔰اگر از علم طرفداری می کند از عمل هم پشتیبانی می کند، اگر ایمان را مطرح میکند عمل صالح را هم لازم می داند. اگر توکل به خدا را سفارش می کند دستور فعالیت و تلاش هم می دهد، اگر مالکیت را محترم می شمارد اجازه سوء استفاده از مالکیت را هم نمیدهد، اگر دستور عفو میدهد🍃 در اجرای حدود به داشتن قاطعیت هم سفارش می کند.
👌همه رویکرد جامعه اسلامی چه دوران قبل از ظهور چه دوران بعد از ظهور به سمت و سوی نگاه عدالت محوریست. لذا در جامعه ی امام زمان انسان وقتی نگاه می کند نشان می دهد بدعت ها و انحرافات، ❌ظلم و فساد در جامعه وقتی فراگیر بشود آن روحیه عدالت پذیری که امام زمان (ع) دارد جامعه را از حالت مردگی به یک جامعه ✨پویا و زنده تبدیل می کند. ان شاءالله که شاهد باشیم آن جامعه سرتاسر عدالت را بتوانیم درک بکنیم.
🖇 #متن_آیات_مهدوی 27
🎤با توضیحات حجت الاسلام و المسلمین استاد محمدرضا نصوری
@bonyadsari
هدایت شده از بنیاد فرهنگی حضرت مهدی عج استان مازندران
ایات مهدوی 27.MP3
8.59M
💠 سلسله مباحث #آیات_مهدوی 27
❇️ آیه مهدوی مربوط به جزء 27 قرآن کریم
🎤 با توضیحات حجت الاسلام و المسلمین #استاد_محمدرضا_نصوری ( معاونت محترم ارتباطات و تبلیغ مرکزتخصصی مهدویت قم و مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) مازندران)
🌀 کاری از واحد فرهنگی بنیاد فرهنگی مهدی موعود مازندارن 🌀
@bonyadsari
Tahdir-(www.DaneshjooIran.ir) joze27.mp3
4.02M
📖جزء خوانی قرآن کریم
⏪تلاوت جزء بیست و هفتم
💽 #جزء_بیست_و_هفتم
🎤معتز آقایی
#جزءخوانی_قرآن_کریم
┄═❁🍃๑🌸๑🍃❁═┄
@marefatemahdavi
شرح مهدوی دعای روز بیست و هفتم ماه مبارک رمضان.MP3
826.3K
#کلیپ_صوت_مهدوی
📝شرح مهدوی دعای روز بیست و هفتم ماه مبارک رمضان
🎥فیلم شماره 27
🎤 استاد احسان عبادی
#روزه_امام_زمانی 27
📖🎤📖🎤📖🎤📖
@marefatemahdavi
#دلتنــــــگتم_اربــــــــــابم..❣
✋«السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَ بَقِيَ اللَّيْلُ وَ النَّهارُ وَ لا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، ✨اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ ✨عَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ ✨عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ ✨عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ».
@marefatemahdavi
💠دعای روز بیست و هفتم #ماه_رمضان
🔸«اللَّهُمَّ ارْزُقْنِي فِيهِ فَضْلَ لَيْلَةِ الْقَدْرِ وَ صَيِّرْ أُمُورِي فِيهِ مِنَ الْعُسْرِ إِلَى الْيُسْرِ وَ اقْبَلْ مَعَاذِيرِي وَ حُطَّ عَنِّيَ الذَّنْبَ وَ الْوِزْرَ يَا رَءُوفاً بِعِبَادِهِ الصَّالِحِينَ»
🔹اى خدا در اين روز فضيلت ليلة القدر را نصيب من گردان و تمام امور و كارهاى مشكل مرا آسان گردان و عذرهايم بپذير و وزر و گناهم محو و نابود ساز اى رءوف و مهربان در حق صالحان.
📖(مفاتیح الجنان)
@marefatemahdavi
معرفت مهدوی | استاد عبادی
✅نقش تاریخی #رسول_خدا(ص) 💠رهبری رسول خدا (ص) طی بیست و سه سال، تأثیر چشمگیری در پیروزی 🔅اسلام بر شر
🔻شگردهای #مشرکان در برخورد با رسول خدا(ص)
🌀با آشکار شدن پیام اصلی
پیامبر(ص) در جدایی شرک و توحید و عدم تأیید بتها و حتی نکوهش سخت از بت پرستی، روابط مشرکان با اصحاب رسول خدا(ص) و خود آن حضرت تیره گردید. از آن پس قریش کوشیدند تا با استفاده از ابزارهایی که در اختیار داشتند، جلوی رشد اسلام را بگیرند.❌
🔰1- سازش
👈موقعیت قریش در مکه از آن روی که اهل تجارت بود و برای ادامه کار خود نیاز به آرامش داشتند، ایجاب می کرد تا مساله اسلام را به آرامی خاتمه دهند.
در مورد پیشنهادهای سازش کارانه میتوان به پیشنهاد های آنان در اعطای پول💵 و منصب اشاره کرد.
و یا آنان میگفتند: "تو یک سال خدایان ما را پرستش کن، ما نیز یک سال خدای تو را عبادت می کنیم.😐 در این حال سوره کافرون نازل شد و یکسره راه توحید و شرک را از یکدیگر جدا کرد.
🔰2- برخوردهای روانی
👈یکی از روشهای مشرکان در برخورد با رسول خدا(ص)، برخوردهای استهزایی و تمسخر در جهت اذیت❌، تحقیر و منزوی کردن آن حضرت بود. مشرکان سر آن داشتند تا جدیت و قدسیت را از آیات قرآنی بگیرند و رسول خدا را جن زده و فردی دروغگو معرفی کنند.
✅خداوند، رسول خود را به دلیل استهزای مشرکان این چنین مورد تفقد قرار داده است: "پیامبرانی را هم که پیش از تو بودند مسخره می کردند. "(انعام10، رعد33، انبیاء41 و...) این تعبیر در سه مورد تکرار شد و علاوه بر آن که در پی دادن آرامش به ✨رسول خدا (ص) بود، تهدیدی برای مستهزئین به شمار می آمد. زیرا در ادامه آنها آمده است که: "ولی عذابی💥 که مسخره اش می کردند بر سر مسخره کنندگان فرود آمد."
🔰3- برخوردهای سیاسی
👈در واقع تمامی ملاقاتهایی که مشرکان با ابوطالب داشتند و می خواستند از طریق او بر رسول خدا(ص) اعمال فشار کنند، در شمار برخوردهای سیاسی مشرکان است. 💥قریش می کوشید تا رسول خدا(ص) را فردی تفرقه افکن معرفی کند و از نظر سیاسی او را منزوی سازد.
👥تحریک توده مردم بر ضد
رسول خدا (ص) نیز از جمله سیاستهای قریش بود. باید دانست که قریش با این برخوردها توانست جو مکه🕋 را بر ضد رسول (ص) تحریک کرده و آن را نگاه دارد. قدرت اشرافیت، بستگی عقل و اندیشه مردم به صاحبان مکنت و منزلت و نیز آشنایی قریش با شگردهای سیاسی سبب شد تا رسول خدا(ص) نتواند در مکه نفوذ توده ای یافته و عامه مردم را به اسلام جذب کند.⚠️
🔰4- آزارهای جسمی
👈ساختار قبیله ای مانع از آن بود که مخالفان رسول خدا(ص) بتوانند به راحتی به وی آسیبی برسانند. با این حال، آزارهای جسمی به صورت نامنظم درباره رسول خدا(ص) اعمال می شد.
▪️پس از در گذشت ابوطالب بود که دست مشرکان بر ضد رسول خدا (ص) باز شد. باید گفت شدت گرفتن آزارهای مشرکان در سالهای آخر، علاوه بر آن که به دلیل درگذشت ابوطالب🥀 بود، معلول شدت تلاش پیامبر(ص) در تبلیغ میان قبایل بود.
🔰5- برخوردهای علمی
👈قریش به هر دری می زد و از هر چیزی استمداد و استعانت می گرفت تا مانع از رشد روز افزون اسلام شود.
در این جهت، از این که به ظاهر برخوردهای علمی نیز بکند -ولو با استفاده از یهودیان🕎 مدینه- خودداری نکرد. قریش برای انکار نبوت پیامبر(ص) مدعی آن شد که رسول خدا(ص) آنچه را که به عنوان وحی بر آنان میخواند، در اصل نه وحی خدا، بلکه مطالبی است که اهل کتاب به او تعلیم داده اند.📚
💠درباره شباهت قصص قرآن با آنچه در تورات آمده باید گفت:
در اصل هر دو کتاب آسمانی و وجود شباهت طبیعی است، اما آنچه مهم است تفاوت این قصص در این دو کتاب است. ☝️اولا به لحاظ تفاوت در مطالبی است که این کتابها درباره انبیاء آورده و✌️ثانیا تفاوت عمده این دو کتاب از لحاظ برخورد با عصمت انبیاء است. مطالب نادرستی که در تورات به انبیاء نسبت داده شده به هیچ روی در قرآن نیامده و دعوت توحیدی قرآن بسیار ⚡️صریح تر و آشکارتر است. عدم آشنایی رسول خدا با کتابت و قرائت، برای دفع همین گونه اتهامات بی پایه بوده است.
🔹ادامه دارد ...
✍بـرگرفته از کتاب: "تـاریخ
سیاسی اسلام، ج1، ص267-286"،
رسول جعفریان
#تاریخ_سیاسی_اسلام ۹
@marefatemahdavi