📖📿📖📿📖📿📖
📖 #زیارت_آل_یاسین
(بِسْم الله الرحمن الرحيم)
💠سَلاَمٌ عَلَىٰ آلِ يَس
ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا دَاعِيَ اللهِ وَرَبَّانِيَ آيَاتِهِ،ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا بَابَ اللهِ وَدَيَّانَ دِينِهِ،ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا خَلِيفَةَ اللهِ وَنَاصِرَحَقِّهِ،
💠ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ اللهِ وَ دَلِيلَ إِرَادَتِهِ ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا تَالِيَ كِتَابِ اللهِ وَتَرْجُمَانَهُ ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ فِي آنَاءِ لَيْلِكَ وَأَطْرَافِ نَهَارِكَ، ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا بَقِيَّةَ اللهِ فِي أَرْضِهِ،ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا مِيثَاقَ اللهِ ٱلَّذِي أَخَذَهُ وَوَكَّدَهُ،
💠ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا وَعْدَ اللهِ ٱلَّذِي ضَمِنَهُ،ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْعَلَمُ الْمَنْصُوبُ وَالْعِلْمُ الْمَصْبُوبُ وَالْغَوْثُ وَٱلرَّحْمَةُ الْوَاسِعَةُ، وَعْداً غَيْرَ مَكْذُوبٍ،
💠ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ حِينَ تَقوُمُ، ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ حِينَ تَقْعُدُ،ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ حِينَ تَقْرَأُ وَتُبَيِّنُ، ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ حِينَ تُصَلِّي وَتَقْنُتُ، ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ حِينَ تَرْكَعُ وَتَسْجُدُ،ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ حِينَ تُهَلِّلُ وَتُكَبِّرُ،ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ حِينَ تَحْمَدُ وَتَسْتَغْفِرُ،ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ حِينَ تُصْبِحُ وَتُمْسِي،ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ فِي ٱللَّيْلِ إِذَا يَغْشَىٰ وَٱلنَّهَارِ إِذَا تَجَلَّىٰ، ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ أَيُّهَا ٱلإِمَامُ الْمَأْمُونُ،ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْمُقَدَّمُ الْمَأْمُولُ، ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ بِجَوَامِعِ ٱلسَّلاَمُ،
💠أُشْهِدُكَ يَا مَوْلاَيَ أَنِّي أَشْهَدُ أَنْ لاَ إِلَـٰهَ إِلاَّ اللهُ وَحْدَهُ لاَ شَريكَ لَهُ، وَأَنَّ مُحَمَّداً عَبْدُهُ وَرَسُولُهُ لاَ حَبِيبَ إِلاَّ هُوَ وَأَهْلُهُ، وَأُشْهِدُكَ يَا مَوْلاَيَ أَنَّ عَلِيّاً أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ حُجَّتُهُ وَالْحَسَنَ حُجَّتُهُ وَالْحُسَيْنَ حُجَّتُهُ وَعَلِيَّ بْنَ الْحُسَيْنِ حُجَّتُهُ وَمُحَمَّدَ بْنَ عَلِيٍّ حُجَّتُهُ،وَجَعْفَرَ بْنَ مُحَمَّدٍ حُجَّتُهُ،وَموُسَىٰ بْنَ جَعْفَرٍ حُجَّتُهُ،وَعَلِيَّ بْنَ موُسَىٰ حُجَّتُهُ،وَمُحَمَّدَ بْنَ عَلِيٍّ حُجَّتُهُ،وَعَلِيَّ بْنَ مُحَمَّدٍ حُجَّتُهُ، وَالْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ حُجَّتُهُ، وَأَشْهَدُ أَنَّكَ حُجَّةُ اللهِ، أَنْتُمُ ٱلأَوَّلُ وَٱلآخِرُ
💠وَأَنَّ رَجْعَتَكُمْ حَقٌّ لاَ رَيْبَ فِيهَا يَوْمَ لاَ يَنْفَعُ نَفْساً إِيمَانُهَا لَمْ تَكُنْ آمَنَتْ مِنْ قَبْلُ أَوْ كَسَبَتْ فِي إِيمَانِهَا خَيْراً، وَأَنَّ الْمَوْتَ حَقٌّ، وَأَنَّ نَاكِراً وَنَكِيراً حَقٌّ، وَأَشْهَدُ أَنَّ ٱلنَّشْرَ حَقٌّ،وَالْبَعْثَ حَقٌّ،وَأَنَّ ٱلصِّرَاطَ حَقٌّ،وَالْمِرْصَادَ حَقٌّ، وَالْمِيزَانَ حَقٌّ، وَالْحَشْرَ حَقٌّ، وَالْحِسَابَ حَقٌّ، وَالْجَنَّةَ وَٱلنَّارَ حَقٌّ، وَالْوَعْدَ وَالْوَعِيدَ بِهِمَا حَقٌّ،يَا مَوْلاَيَ شَقِيَ مَنْ خَالَفَكُمْ وَسَعِدَ مَنْ أَطَاعَكُمْ،فَأَشْهَدْ عَلَىٰ مَاأَشْهَدْتُكَ عَلَيْهِ،
💠وَأَنَا وَلِيٌّ لَكَ بَريءٌ مِنْ عَدُوِّكَ، فَالْحَقُّ مَا رَضِيتُمُوهُ، وَالْبَاطِلُ مَا أَسْخَطْتُمُوهُ، وَالْمَعْرُوفُ مَا أَمَرْتُمْ بِهِ، وَالْمُنْكَرُ مَا نَهَيْتُمْ عَنْهُ، فَنَفْسِي مُؤْمِنَةٌ بِاللهِ وَحْدَهُ لاَ شَرِيكَ لَهُ وَبِرَسُولِهِ وَبِأَمِيرِالْمُؤْمِنِينَ وَبِكُمْ يَا مَوْلاَيَ أَوَّلِكُمْ وَآخِرِكُمْ،وَنُصْرَتِي مُعَدَّةٌ لَكُمْ وَمَوَدَّتِي خَالِصَةٌ لَكُم آمِينَ آمِينَ.
#ادعیه_و_زیارات_مهدوی
📖📿📖📿📖📿📖
︽︽︽︽︽︽︽︽︽
@marefatemahdavi
#یاصاحب_الزمان
✨سلام می دهم
از جـان و دل به تـــ💚ـــو
تا اینکه بشنوم
✨و علیک السّـــلام را ..
@marefatemahdavi
👌انتخابهایِ زینب کبـــــری
(سلام اللَّه علیها) ..
🔰حضرت آیت الله خامنهای:
💠ارزش و عظمت زینب کبری، به خاطر موضع و حرکت عظیم انسانی و اسلامی او بر اساس تکلیف الهی است. کار او، تصمیم او، نوع حرکت او، به او اینطور عظمت بخشید. هر کس چنین کاری بکند، ولو دختر امیرالمؤمنین (علیهالسّلام) هم نباشد، عظمت پیدا می کند.
✅بخش عمدهی این عظمت از اینجاست که اولاً موقعیت را شناخت؛ هم موقعیت قبل از رفتن امام حسین (علیهالسّلام) به کربلا، هم موقعیت لحظات بحرانی روز عاشورا، هم موقعیت حوادث کشندهی بعد از شهادت امام حسین را؛ و ثانیاً طبق هر موقعیت، یک انتخاب کرد. این انتخابها زینب را ساخت. ۲۲/۰۸/۱۳۷۰
#حضرت_زینب (س)
@marefatemahdavi
📝سلسله مباحث ولایت فقیه🗃
⬅️قسمت بیست و هفتم
⚠️وقتی می گوییم ولایت فقیه همان ولایت رسول الله (ص) است منظور ما این نیست که ولی فقیه جایگاه و نعوذبالله همان معنویت رسول الله را دارد! نه، منظور ما این است که وقتی پیغمبر حاکم بود اختیاراتی داشت، همان اختیارات را ولی فقیه هم دارد. جز بعضی از اختیارات که در حیطه ی معصومین است، مثل بحث جهاد ابتدایی.. که ما وارد این بحث ها نمیشویم.
👈ولی در بحث حکومت داری و بحث رتق و فتق کارهای مردم و بحث حد و معاملات و قضا و فتوا و مدیریت بر مردم، آن ولایت و اختیارات را ولی فقیه دارد.
🗣این حرف هایی که برخی می گویند، ولی فقیه می تواند همسر آدم را بر آدم حرام کند، حرف های کاملا مفتی است که ما به هیچ وجه چنین اختیاراتی برای ولی فقیه قائل نیستیم، این ها شبهاتی است که یک عده انسان ❌بی عقل و ضعیف المذهب وارد می کنند، اصلا چنین چیزی صحت ندارد.
⁉️ ویژگی حاکم اسلامی چیست؟ در جامعه ی اسلامی اکثریت مردم مسلمانند، وقتی قرار باشد در این کشور اسلامی یک حاکمیتی باشد، یقیناً باید حاکمیت اسلامی باشد. و هر انسان عاقلی می پذیرد که حاکم باید مذهبی ترین فرد و لااقل فقیه ترین فرد از لحاظ فقهی و هم از لحاظ سیاستی باشد.☑️
👌یعنی در درجه ی اول حاکم حکومت اسلامی باید آن قدر فقیه و علم داشته باشد که قدرت تفقه در دین را داشته باشد، یعنی کم ترین شرط حاکم اسلامی علم به احکام الهی است تا بتواند استنباط و اجتهاد کند و بعد تقواست که تقوا باعث می شود حاکم اسلامی عدالت را هم پیشه کند. ″پس حاکم اسلامی دو شرط مهم دارد؛ علم و عدالت″
🔆امام حسین (ع) در خطبه ای که در منا دارند (کتاب تحف العقول، ص172) میگوید: اجرای امور و اجرای احکام را خداوند به دست عالمان دین و امینان حلال و حرام خود داده است. خُب، این یعنی چه؟ یعنی فقیه. امینان حلال و حرام یعنی چه؟ یعنی کسی که بفهمد حلال و حرام چیست تا بتواند احکام اسلامی را به راحتی تفقه کند.
🔹ادامه دارد ....
💽برگرفته از فایل ولایت فقیه
شماره(4)
🎤استاد احسان عبادی
#متن_ولایت_فقیه ۲۷
@marefatemahdavi
معرفت مهدوی | استاد عبادی
⬅️ح: ویژگیهای قبیله ای را نیز نباید از نظر دور داشت. قبایل شمالی یا عدنانی (که قریش جزو آنان بود) رو
⏳هجرت به مدینه و مسائل آن
💠 آغاز هجرت
☝️پس از آن که اسلام در میان مردم مدینه رواج یافت، قریش احساس خطر کرده و بر فشارهای خود نسبت به مسلمانان افزودند؛ گفته شده است که سخت گیری آنان تا آن زمان بی سابقه بوده و علت آن نیز شیوع اسلام در شهری چون یثرب و اعلام حمایت ⚔نظامی آنان از رسول خدا(ص) بوده است.
💢بدنبال این سخت گیـری و با فراهم شدن زمینه ای برای هجرت؛ مسلمانان در خواست هجرت به مدینه کردند. "نزدیکی یثرب به مکه" و نیز "آشنایی مردم مکه با آن" دو✌️ دلیلی هستند که در انتخاب یثرب اهمیت دارند. اما مهمتر از آن، همان "رسوخ اسلام در یثرب" است. برخی از محققان نکات دیگری📚 را نیز یادآوری کرده اند. از جمله اهمیت زراعی یثرب در داشتن یک بنیه قوی اقتصادی، یمنی و قحطانی بودن اوس و خزرج و طبعا عدم تحویل پناه آورندگان👥 به رقیبان خود و نیز عدم امکان هجرت به نقـاطی چون طائف و نیز منـاطق دوردستی چون ایران و روم و حتی حبشه.
◀️فاصله میان پیمان عقبه تا هجرت رسول خدا(ص)🌟 هفتاد روز تا سه ماه بوده است. در این فاصله اکثریت مسلمانان از مکه به سوی مدینه هجرت کردند. مشرکان تا آنجا که توانایی داشتند مانع از رفتن مسلمانان می شدند و کسانی را در حبس نگه داشته بودند. این افراد معمولا کسانی بودند که خانواده👨👩👧👦 خود آنان موافق با اعمال فشار بر آنها بوده و خود، آنها را در خانه زندانی می کردند.
🏕بیشتر این مهـاجران در قبا نزد قبیله بنی عمرو بن عوف سکونت گزیدند. مشرکان که با چنین هجرت همگانی مسلمانان مواجه شدند، احساس🔔 خطر کرده و اقداماتی را جهت ممانعت از رفتن مسلمانان آغاز کردند. از جمله تعدادی را حبس کردند. 🗯گفته شده که تمامی کسانی که توانستند، رفتند. جز چند نفر از جمله رسول خدا(ص)✨، امیر مومنان(ع). ابوبکر هنوز در مکه مانده بودند. علاوه بر اینها باید مسلمانان مستضعف و کسانی را که در قید و بند خانواده های خود بودند، جزو ماندگان دانست.
💠هجرت رسول خدا(ص)
👈خروج مسلمانان از مکه، مشرکان را به وحشت انداخت زیرا آنان احساس کردند که اکنون جمعیتی از مسلمانان در یک شهر فراهم آمده و می توانند تهدیدی جدی برای آنان و کاروانهای♻️ تجاری شان باشند. از این رو مصمم شدند تا درباره رسول خدا(ص) که هنوز در مکه بسر می برد تصمیمی جدی بگیرند.
👥قریش اجتماعی را در دارالندوه که محل مشاورت بزرگان بود تشکیل داده و در این باره به شور نشستند. مورخان این روز را "یوم الزحمه" نامیده اند🗓. آنها بر این نکته واقف بودند که با پذیرش کامل اسلام در یثرب و رفتن مهاجران، آنان در برابر مشرکان ساکت نخواهند نشست.
🔻در این صورت بهتر است تا از رفتن رسول خدا(ص) که رهبری این جریان را به عهده دارد جلوگیری کنند. در آغاز تصور کشتن رسول خدا(ص) را نداشتند و تنها سخن از اخراج یا حبس⛓ وی مطرح گردید. طبعا این دو اقدام نمی توانست مشکل را حل کند؛ مناسب دیدند تا امید مسلمانان را از وی قطع کرده و او را به قتل برسانند.
📚بیشتر اخبار مربوط به جلسه دارالندوه متفق اند که ابوجهل پیشنهاد قتل را داده است. در همین گزارشات✒️ آمده است، که "شیخ نجدی" که در جلسه حضور داشته با رد پیشنهادات دیگران از طرح ابوجهل حمایت کرده است. ابوجهل برای مشکل پیدایش نزاع داخلی برای قریش طرحی را ارائه داد که همه خانواده های قریش و حتی 👳🏻♂ابولهب عموی رسول خدا (ص) در این توطئه شرکت کنند تا حتی اگر بنی هاشم مدعی شدند نتوانند در برابر همه خاندانها بایستند.
⤵️چهل نفر از قریشیان (و به روایتی پانزده نفر و به روایتی صد نفر) در آغاز شب موعود اطراف خانه آن حضرت را به محاصره خود در آوردند.⚔
🔸رسول خدا(ص) به علی(ع) گفت تا به جای او بخوابد و از همان برد یمانی سبز رنگی که رسول خدا روی خود می کشیده استفاده کند. پس از آن، رسول خدا با عنایت خداوند✨ از خانه خارج شده و به سمت جنوب شهر مکه یعنی مسیری عکس راه یثرب حرکت کرد.
🌤مشرکان که صبحگاه علی (ع) را بر جای رسول خدا (ص) دیدند از وی درباره حضرت پرسیدند، و وقتی اظهار بی اطلاعی کرد، وی را از خانه بیرون کشیده کتک زدند و ساعتی نیز در مسجد الحرام او را حبس کردند🕌 و آنگاه رهایش ساختند. در واقع باید این اقدام فداکارانه امام را یکی از پر ارج ترین فضائل آن حضرت دانست.
📃حاکم نیشابوری از امام سجاد(ع) روایت کرده است که: اولین کسی که جان خود را برای جلب رضـای خداوند تقدیم کرد علی بن ابی طالب(ع) بود.
🔹ادامه دارد...
✍بـرگرفته از کتاب "تـاریخ
سیاسی اسلام، ج 1، ص404-411"،
رسول جعفریان
#تاریخ_سیاسی_اسلام ۲۴
@marefatemahdavi
4_5796692182865807511.mp3
6.09M
#امام_زمان(عج)
🌷ما را ز هجر رویت خانه خراب کردی
🌷دل را اسیر زلف پر پیچ و تاب کردی
🎤 #حمیدعلیمی
💠همه چیز فدایِ انجام تکلیف..
🔰حضرت آیت الله خامنهای:
🔆زینب کبری سلامالله علیها ناگهان در مقابل یک تکلیفِ بزرگِ آنی و خطرناک قرار گرفت که آن عبارت بود از رفتن به سمت کربلا. همه چیز تحتالشّعاع این قضیه قرار گرفت... در حالی که زینب کبری سلامالله علیها، رهبر این حرکت هم نبود. اما رهبر آن حرکت از او خواست و او هم بیقید و شرط، اطاعت کرد: تصمیم گرفت، به راه افتاد، و همه چیز -حتّی خانواده - را رها کرد.
‼️عجیب این است! حضرت زینب، خانه و شوهر و زندگی و همه چیز را برای انجام این تکلیف بزرگ و فداکارانه که حیات اسلام به آن وابسته بود و بایستی انجام میگرفت، رها کرد. این ها، آن شاخص های برجستهاند. ۱۳۷۴/۰۷/۱۲.
#حضرت_زینب (س)
@marefatemahdavi
✏️📘✏️📕✏️
#متن_شرح_زیارت_جامعه_کبیره
⬅️قسمت بیست و دوم
🔆«وَ الْقَادَةِ الْهُدَاةِ ..»
🔹سلام بر زمامداران و رهبرانی که #راهنما و راهبر مردم هستید.
👌قادة جمع قائد است یعنی #زمامدار.
👌هداة هم جمع #هادی است، یعنی راهنما.
⤴️یعنی خطاب به این بزرگواران میگوییم ما شما را به این عنوان می شناسیم که هم رهبر هستید هم هادی. یعنی زمامدارانی که #راه_شناس🌟 هستید و از اوضاع و احوال راه به سمت خدا کاملا آگاهی دارید و حتی دست طرف را می گیرید تا به مقصد برسانید.
🔆 «وَ السّادَةِ الْوَلاةِ ..»
👈سادة جمع سید است.
👈ولاة هم یعنی والی.
⤴️یعنی ما شما را سید و #والی می دانیم، یعنی بزرگ و محترم شما را می شناسیم، نه به معنای لفظی! بلکه واقعا شما از لحاظ #معنوی و مادی و از همه لحاظ بالا هستید.
🎤استاد احسان عبادی
@marefatemahdavi
نوحه عربی فارسی ..mp3
5.12M
#محرم_مهدوی
#هر_خانه_یک_حسینه
▪️نوحه عربی و فارسی
🎤ملا باسم کربلایی
#بسیار_زیبا
#پیشنهاد_دانلود
یا ابا صالح المهدی عجل علی ظهورک🤲
@marefatemahdavi
┄═❁🍃๑🌺๑❁═┄
☑️ آیت الله بهجت (ره):
💠باید بدانیم که تمام نتیجه و تمام سعادت در این است که ما موفق باشیم که عزم ثابتِ مستمر بر ترک معصیت، در اعتقادیات و در عملیات داشته باشیم. باید همین را هم از خدا و از مقربین خدا و از انبیا و اوصیا و وصیّ وقت [امام زمان علیهالسلام] بخواهیم [که] از خدا بخواهند که ما موفق باشیم به اینکه در هر آن، هرجا باشیم، فقط و فقط رضای خدا را در نظر داشته باشیم. بخواهد، برویم؛ بخواهد، بایستیم. بخواهد، حرکت کنیم؛ بخواهد، ساکن باشیم.
@marefatemahdavi
💠☀️💠☀️💠☀️💠
☀️اخلاق مهدوی☀️
◀️قسمت صد و هشتاد و پنجم
📑..روایت داریم «مَنْ أَحَبَّ عَلِيّاً قَبِلَ اَللَّهُ تَعَالَى مِنْهُ صَلاَتَهُ وَ صِيَامَهُ وَ قِيَامَهُ» هر کس امیرالمومنین (ع)✨ را دوست داشته باشد، خدا نماز و روزه و شب زنده داری او را می پذیرد. حالا متوجه می شویم این شیعه یعنی پیروان خالص، دوستدار واقعی. البته همه اهل بیت همین هستند.
🔹فرد دیگری که دعایش مستجاب است عالم است، دعای عالم. غنیمت بشمرید دعای عالم را، چرا که خدا دعای یک فرد عالم را مستجاب می کند. حالا عالم چه کسی هست⁉️👇
🌟امام باقر (ع) می فرمایند؛
⏪«إِنَّ اَلرَّجُلَ اَلْعَالِمَ مِنْ شِيعَتِنَا إِذَا حَفِظَ لِسَانَهُ وَ طَابَ نَفْساً بِطَاعَةِ أَوْلِيَائِهِ» عالم از شیعیان ماست، آن هم عالمی که زبانش در کنترل احکام الهی باشد و از اولیای خداوند صادقانه و با طیب خاطر اطاعت بکند، (اولیای خدا می شود معصومین) مطیع اولیای خدا باشد، حالا چنین کسی اگر درخواستی🤲 از خدا بکند خدا آن را اطاعت می کند و اگر دعا بکند به اجابت می رسد، اگر چیزی بخواهد خدا به او میدهد، هر گاه بخواهد مظلومی را هم یاری بکند خدا یاریش می کند.
✅ببینید چقدر مقامش بالا می رود، همه اینها در سایه ی اطاعت بود. واقعا اگر کسی به مقام اطاعت خدا برسد و مطیع محض خدا بشود ببینید که چقدر خدای متعال او را بالا می برد دعا بکند دعایش مستجاب می شود. ارتباط با خدا.
جلسات اول چی گفتم؟ هر چه ارتباط انسان با خدا بـالاتر باشد، استجابت دعا هم بیشتر.⚠️
🔹از کسانی که دعایشان به اجابت میرسد مظلوم است.
💭پیامبر می فرمایند؛ «اتَّقِ دَعْوَةَ المَظْلُومِ فَإِنَّهَا لَيْسَ بَيْنَهَا وَبَيْنَ اللَّهِ حِجَابٌ» از دعای آدم مظلوم و ستمدیده بترسید چون بین دعای او و خدا هیچ حجابی نیست. یعنی دعایش ردخور ندارد و مستجاب می شود. بترسیم از دعای مظلوم..‼️
⚠️همه اینها را اگر نگاه کنید برمی گردد به اطاعت خدا و معرفت به خدا.
شاید بگویید آن مظلوم ممکن است خیلی خدا را نشناسد پس چطور می گویند دعایش مستجاب است⁉️ آن مظلوم هم اتفاقا خدا را شناخته، وقتی به او ظلم میشود از ته جگرش که آه می کشد میفهمد خدا دعایش را مستجاب می کند، میفهمد که خدا پشت و پناهش هست، این معرفت را پیدا می کند و برای ما دعا میکند.
🔹ادامه دارد ....
💽برگرفته از سخنرانی"اخلاق
مهدوی" فایل شماره (45)
🎤استاد احسان عبادی
#اخلاق_مهدوی 185
💠☀️💠☀️💠☀️💠
____________________
@marefatemahdavi
📖📿📖📿📖📿📖
📖 #زیارت_آل_یاسین
(بِسْم الله الرحمن الرحيم)
💠سَلاَمٌ عَلَىٰ آلِ يَس
ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا دَاعِيَ اللهِ وَرَبَّانِيَ آيَاتِهِ،ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا بَابَ اللهِ وَدَيَّانَ دِينِهِ،ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا خَلِيفَةَ اللهِ وَنَاصِرَحَقِّهِ،
💠ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ اللهِ وَ دَلِيلَ إِرَادَتِهِ ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا تَالِيَ كِتَابِ اللهِ وَتَرْجُمَانَهُ ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ فِي آنَاءِ لَيْلِكَ وَأَطْرَافِ نَهَارِكَ، ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا بَقِيَّةَ اللهِ فِي أَرْضِهِ،ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا مِيثَاقَ اللهِ ٱلَّذِي أَخَذَهُ وَوَكَّدَهُ،
💠ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا وَعْدَ اللهِ ٱلَّذِي ضَمِنَهُ،ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْعَلَمُ الْمَنْصُوبُ وَالْعِلْمُ الْمَصْبُوبُ وَالْغَوْثُ وَٱلرَّحْمَةُ الْوَاسِعَةُ، وَعْداً غَيْرَ مَكْذُوبٍ،
💠ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ حِينَ تَقوُمُ، ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ حِينَ تَقْعُدُ،ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ حِينَ تَقْرَأُ وَتُبَيِّنُ، ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ حِينَ تُصَلِّي وَتَقْنُتُ، ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ حِينَ تَرْكَعُ وَتَسْجُدُ،ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ حِينَ تُهَلِّلُ وَتُكَبِّرُ،ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ حِينَ تَحْمَدُ وَتَسْتَغْفِرُ،ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ حِينَ تُصْبِحُ وَتُمْسِي،ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ فِي ٱللَّيْلِ إِذَا يَغْشَىٰ وَٱلنَّهَارِ إِذَا تَجَلَّىٰ، ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ أَيُّهَا ٱلإِمَامُ الْمَأْمُونُ،ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْمُقَدَّمُ الْمَأْمُولُ، ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ بِجَوَامِعِ ٱلسَّلاَمُ،
💠أُشْهِدُكَ يَا مَوْلاَيَ أَنِّي أَشْهَدُ أَنْ لاَ إِلَـٰهَ إِلاَّ اللهُ وَحْدَهُ لاَ شَريكَ لَهُ، وَأَنَّ مُحَمَّداً عَبْدُهُ وَرَسُولُهُ لاَ حَبِيبَ إِلاَّ هُوَ وَأَهْلُهُ، وَأُشْهِدُكَ يَا مَوْلاَيَ أَنَّ عَلِيّاً أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ حُجَّتُهُ وَالْحَسَنَ حُجَّتُهُ وَالْحُسَيْنَ حُجَّتُهُ وَعَلِيَّ بْنَ الْحُسَيْنِ حُجَّتُهُ وَمُحَمَّدَ بْنَ عَلِيٍّ حُجَّتُهُ،وَجَعْفَرَ بْنَ مُحَمَّدٍ حُجَّتُهُ،وَموُسَىٰ بْنَ جَعْفَرٍ حُجَّتُهُ،وَعَلِيَّ بْنَ موُسَىٰ حُجَّتُهُ،وَمُحَمَّدَ بْنَ عَلِيٍّ حُجَّتُهُ،وَعَلِيَّ بْنَ مُحَمَّدٍ حُجَّتُهُ، وَالْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ حُجَّتُهُ، وَأَشْهَدُ أَنَّكَ حُجَّةُ اللهِ، أَنْتُمُ ٱلأَوَّلُ وَٱلآخِرُ
💠وَأَنَّ رَجْعَتَكُمْ حَقٌّ لاَ رَيْبَ فِيهَا يَوْمَ لاَ يَنْفَعُ نَفْساً إِيمَانُهَا لَمْ تَكُنْ آمَنَتْ مِنْ قَبْلُ أَوْ كَسَبَتْ فِي إِيمَانِهَا خَيْراً، وَأَنَّ الْمَوْتَ حَقٌّ، وَأَنَّ نَاكِراً وَنَكِيراً حَقٌّ، وَأَشْهَدُ أَنَّ ٱلنَّشْرَ حَقٌّ،وَالْبَعْثَ حَقٌّ،وَأَنَّ ٱلصِّرَاطَ حَقٌّ،وَالْمِرْصَادَ حَقٌّ، وَالْمِيزَانَ حَقٌّ، وَالْحَشْرَ حَقٌّ، وَالْحِسَابَ حَقٌّ، وَالْجَنَّةَ وَٱلنَّارَ حَقٌّ، وَالْوَعْدَ وَالْوَعِيدَ بِهِمَا حَقٌّ،يَا مَوْلاَيَ شَقِيَ مَنْ خَالَفَكُمْ وَسَعِدَ مَنْ أَطَاعَكُمْ،فَأَشْهَدْ عَلَىٰ مَاأَشْهَدْتُكَ عَلَيْهِ،
💠وَأَنَا وَلِيٌّ لَكَ بَريءٌ مِنْ عَدُوِّكَ، فَالْحَقُّ مَا رَضِيتُمُوهُ، وَالْبَاطِلُ مَا أَسْخَطْتُمُوهُ، وَالْمَعْرُوفُ مَا أَمَرْتُمْ بِهِ، وَالْمُنْكَرُ مَا نَهَيْتُمْ عَنْهُ، فَنَفْسِي مُؤْمِنَةٌ بِاللهِ وَحْدَهُ لاَ شَرِيكَ لَهُ وَبِرَسُولِهِ وَبِأَمِيرِالْمُؤْمِنِينَ وَبِكُمْ يَا مَوْلاَيَ أَوَّلِكُمْ وَآخِرِكُمْ،وَنُصْرَتِي مُعَدَّةٌ لَكُمْ وَمَوَدَّتِي خَالِصَةٌ لَكُم آمِينَ آمِينَ.
#ادعیه_و_زیارات_مهدوی
📖📿📖📿📖📿📖
︽︽︽︽︽︽︽︽︽
@marefatemahdavi
#یاصاحبالزمان..
بیا بیــا که سوختـ💔ــم
ز هجــــر روی
ماه تــو
تمــام عمر دوختــ🍁ــم
دو چشــــم خود
براه تــو
@marefatemahdavi
معرفت مهدوی | استاد عبادی
📝سلسله مباحث ولایت فقیه🗃 ⬅️قسمت بیست و هفتم ⚠️وقتی می گوییم ولایت فقیه همان ولایت رسول الله (ص) ا
📝سلسله مباحث ولایت فقیه🗃
⬅️قسمت بیست و هشتم
⁉️ولی فقیه حتما باید اعلم باشد؟
⁉️یعنی از تمام فقها اعلم باشد؟
✅ مسئله ی اعلمیت در موضوع حکومت و ولایت غیر از ←اعلمیت در باب اجتهاد و تقلید است. اعلمیت در اجتهاد یعنی شما تشخیص بدهید فلان مرجع تقلید از لحاظ فقهی از بقیه بالاتر است. اما اعلمیت در موضوع حکومت فقط بحث فقه نیست، یک حاکم اسلامی قرار نیست فقط فقیه باشد، فقاهت شرط لازم است اما کافی نیست.
⚠️اعلمیت در بحث حکومت اسلامی یعنی اینکه بینش سیاسی و بینش اجتماعی کامل داشته باشد، آگاهی فراوان از اوضاع منطقه داشته باشد. در این عرصه و روزگار که ستمگران و استکبارگران به حکومت اسلامی تجاوز و حمله می کنند، حاکم اسلامی باید آن قدر فقاهت و بینش داشته باشد که بتواند جلوی حمله ی آن افراد را بگیرد و جامعه ی اسلامی را از این وضع نجات دهد.
✅پس ولی فقیه نیاز نیست الزاماً، اعظم در فقه باشد! بلکه باید یک بینش سیاسی و اجتماعی فراوانی هم داشته باشد.
🔹ادامه دارد ....
💽برگرفته از فایل ولایت فقیه
شماره(4)
🎤استاد احسان عبادی
#متن_ولایت_فقیه ۲۸
@marefatemahdavi
🌀معلّم رفتار اسلامیِ زن
🔰حضرت آیت الله خامنهای:
🔸زینب کبری سلامالله علیها، نقش همسر، نقش مادر و نقش یک زن برجسته و ممتاز در خاندان پیغمبر را، در مدینه به بهترین وجه ایفاد کرده است. شخصیت آن بزرگوار در مدینه - قبل از حادثهی کربلا - یک شخصیت برجسته و معروف و ممتاز بوده است. همچنانکه بعد از حادثهی کربلا هم - منهای آن مدّت کوتاهِ مربوط به شام و قضایای کربلا - باز نقش آن بزرگوار، یک نقش خیلی برجسته و ممتاز است.
🔸اگر فرض میکردیم که حادثهی کربلا اصلاً نبود - که ما آنچه دربارهی زینب کبری سلامالله علیها میگوییم و میشنویم مربوط به ماجرای کربلاست - باز زینب کبری سلامالله علیها، یک شخصیت برجسته، یک انسان بزرگ و یک زن قابل تبعیّت و پیروی محسوب میشد. از لحاظ علمی، از لحاظ تقوا، از لحاظ پاکدامنی و طهارت، از لحاظ برجستگی اخلاقی، از جهت محور بودن برای همهی کسانی که به مسائل معنوی و اخلاقی و دینی توجّهی دارند و از جهات گوناگون، یک استاد، معلّم معنویّت، معلّم اخلاق و معلّم رفتار اسلامیِ زن محسوب میشد. ۱۳۷۴/۰۷/۱۲.
#حضرت_زینب (س)
@marefatemahdavi
معرفت مهدوی | استاد عبادی
🎤🎤🎤 💠 سلسله سخنرانی های #سیری_در_تسنیم 40 🔰شرح تفسیر تسنیم آیت الله جوادی آملی، برترین تفسیر قرآن
سیری در تسنیم 41.MP3
10.13M
🎤🎤🎤
💠 سلسله سخنرانی های #سیری_در_تسنیم 41
🔰شرح تفسیر تسنیم آیت الله جوادی آملی، برترین تفسیر قرآنی که تا به حال از سوی علما نوشته شده است.
🎤 #استادعبادی از اساتید مهدویت
✳️ جلسه 41 ( آیات 83 الی88 سوره بقره)
👈 در صورت مشکل در دانلود،جهت راحتی کار، همه صوتها به صورت همزمان در سایت http://mahdaviat313.ir/?p=1151 بارگزاری می شود
💠 ان شالله با گوش دادن این فایل ها هم قرآن را بیشتر بفهمیم و هم در انتقال آن کوشا باشیم تا کاری برای قرآن کرده باشیم.
@marefatemahdavi
هدایت شده از ما و او ( احسان عبادی )
🔰پاسخ به سوالات مهم در این روزها🔰
🔴چطور خوب درس بخوانیم⁉️
🔴چطور درس مدرسه ؛ دانشگاه و حوزه خود را هم خوب بخوانیم و هم باعث خوشحالی امام زمان عج بشویم و در امر فرج ایشان موثر واقع بشیم⁉️
🔴درس خواندن در رشته های ریاضی و تجربی و انسانی در مدرسه و دانشگاه و حوزه به چه درد ما و امام زمان عج میخورد⁉️
🔴چطور در شرایط کرونازده فعلی خوب درس بخوانیم⁉️
🔴چطور به صورت مجازی خوب درس بخوانیم⁉️
🔴مباحثه چیست و تاثیرش در یادگیری چقدره⁉️
🔴چطور مباحثه کنیم⁉️
🔴پیش مطالعه چیست و تاثیرش چقدره⁉️
🔴پس مطالعه چیست و تاثیرش چقدره⁉️
🔴چطور مثل علما و دانشمندان درس بخوانیم⁉️
🔴چطور بفهمیم که درس را خوب خواندیم یا نه⁉️
🔴چطور مرور کنیم و چه تاثیری دارد⁉️
و پاسخ به سوالات دیگر . . .✅
🔴پاسخ همه سوالات را در خواندن این چند عکس نوشته پیدا کنید و در درس خواندن موفق شوید و انگیزه پیدا کنید✅
متن طولانی همین عکس نوشته
{[| #عکس_نوشت #به_جهت_تبلیغ #درس #دانشگاه #حوزه #مدرسه #توصیه |]}
🔰دیانت همراه سیاست🔰
تلگرام | ایتا | اینستاگرام | آپارات | سایت