فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نظر رهبری درباره مطالبه استیضاح یا استعفای دولت
لطفا نشر بدید
🇮🇷کانال عقلانیت انقلابی 🇮🇷
🆔@margbaresraiiil
✍یادداشت بسیار زیبا از آقای مهدیان را از دست ندهید
👈انقلاب خمینی اینگونه نیست
🔺امام که انقلاب را آغاز کرد، عده ای به هر بهانه ای و توجیهی متوسل میشدند که اصل این انقلاب را زیر سوال ببرند، اما وجود آنها باعث میشد برخی فراموش کنند جریان منحرف دیگری را که انقلاب را به سبک چریکهای مسلح تقلیل میدهند، تماشا کنند. ظاهرگرایان انقلابی را.
🔺انقلاب که پیروز شد، در زمان نظام سازی، عده ای تلاش میکردند حاکمیت قانون الهی و ولایت فقیه را به هر بهانه و استدلالی کنار بگذارند، اما وجود آنها باعث میشد برخی فراموش کنند جریان منحرف دیگری که به اسم اسلام، اراده مردم را کنار میگذاشت، تماشا کنند. امام هر دو را رد کرد وقتی گفت:" جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم نه یک کلمه زیاد".
🔺وقتی دوران جنگ شد، عده ای اصل جنگ را زیر سوال میبردند و تسلیم را به هر بهانه ای توجیه میکردند، اما وجود آنها باعث میشد که غفلت کنیم و نبینیم کسانی را که به اسم جنگ، به مردم فشار اقتصادی آوردند و مدلهای غلط چپ را کپی برداری کردند و جنگ را فقط در ابزار فهمیدند و خون به دل امام و سیدعلی خامنهای و مردم کردند.
🔺بعد از جنگ دو دسته تصمیم نظام و امام را نقد کردند یکی آنانکه میگفتند ما از اول گفتیم تسلیم شوید و گوش ندادید یکی هم آنانکه میگفتند شکست خوردیم و ده سال انقلابمان هیچ عایدی نداشت. هر دو خون به دل امام کردند. او مجبور شد ثمرات جنگ را بشمرد و مظلومانه توضیح دهد که دیگران او را گول نزده اند، دور نزده اند، و با چشم باز تصمیم گرفته.
🔺در دوران بعد رحلت امام هم دو جریان وجود داشت آنانکه غربگرا (یعنی ظلمگرا) بودند و آنانکه به تعبیر رهبری عدالت را بدون عقلانیت و معنویت دنبال میکردند. آن اولی نباید باعث شود به این دومی کم توجه شویم. جریان ناامید کننده مردم و تحقیر کننده مردم و دوقطبی ساز و درگیر با ولایت و نظام.
🔺حالا هم قصه همان قصه است. دو جریان مردم را از جنگ میترسانند یکی آنانکه میگویند باید تسلیم شویم و یکی آنانکه مدعی اند تسلیم شده ایم.
🔺دو جریان مردم را تحقیر میکنند یکی آنانکه مردم را به رهبری و مسوولین بدبین میکنند و بی اعتماد، چون میگویند اینها جنگ طلبند یکی هم آنانکه مردم را به رهبری و مسوولین بدبین میکنند و بی اعتماد، چون میگویند اینها مماشات میکنند و منفعلند.
🔺دو جریان خون به دل امیرالمومنین ع کردند، عالم متهتک و جاهل متنسک، دشمن زرنگ و هم جبهه ای های ظاهرگرا، دو جریان خون به دل امام مجتبی ع کردند، معاویه بازهای دنیاخواه و آنانکه به امام مظلوم ما گفتند، یا مذل المومنین. اصلا دو جریان خون به دل پیامبر ص کردند یکی لشکر ابوسفیان و آنانکه اقبالی به آنها داشتند و یکی هم آنانکه احد را ظاهرگرایانه واگذار کردند، و در صلح حدیبیه پیامبر را متهم کردند، هنگام تقسیم غنائم به او گفتند "ای رسول خدا عدالت بورز" و درباره او گفتند او هذیان میگوید. همگیشان مشترکند در ظاهرگرایی در آرمانجویی.
🔺رفقا به بهانه درگیری با آن جریان، گول این جریان را نخورید. مراقب انقلابیون ظاهرگرا باشید. اینها کاری را که جریان منفعل تسلیم مقابل غرب نمیتواند با روح و روانتان بکند، به سادگی به اسم انقلابی گری با شما انجام میدهند. شما را از جنگ میترسانند و به نظام و تصمیم گیران بی اعتمادتان میکنند و بینتان اختلاف و دوقطبی ایجاد میکنند. اینها شبیه انقلاب امام نیستند، اینها مسیرشان شبیه سیدعلی خامنه ای نیست.
✍@ali_mahdiyan
🇮🇷کانال عقلانیت انقلابی 🇮🇷
🆔@margbaresraiiil
بدون شرح
فقط تصاویر را طبق عدد گذاری مشاهده کنید.
#رئیسی_عزیز
🇮🇷کانال عقلانیت انقلابی 🇮🇷
🆔@margbaresraiiil
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴شما هم بهشت می خواهید؟؟؟
👈نماهنگ بسیار زیبا درباره 💖مادری 💖
👈حتما بفرستید برای مخاطبینتون..
🎀 در بخشی از نماهنگ که صحبت های رهبر معظم انقلاب در دیدار با بانوان است 👈ایشان درباره معنای بهشت زیر پای مادر است سخنی می گویند که
کمتر شنیده اید....
❤️میلاد💕 صدیقه طاهره 💕ام ابیها💕 حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها💕
و
روز💖 مادر💖
بر مادران سرزمین عزیزمان 🇮🇷ایران🇮🇷مبارک باد🎉🎊🎀
🇮🇷کانال عقلانیت انقلابی 🇮🇷
🆔@margbaresraiiil
سیلی آبدار روزنامه انقلابی خراسان بر صورت سوپرانقلابی ها / بعد از روزنامه های انقلابی صبح نو و فرهیختگان ، حالا خراسان هم سوپرانقلابی ها را مورد توجه قرار داد...
.
تصویری که رئیس جمهور ایران را در حال گذاشتن دست روی سینه خود در لحظه خوشوبش با رئیس جمهور ترکیه نشان میدهد، به سرعت به نقطه تمرکز جریانهای سیاسی و رسانهای تبدیل شد. این تصویر بهانهای شد برای مجموعهای از نقدهای رادیکال که مرزهای نقد حرفهای را پشت سر گذاشت و به تخریب سیاسی انجامید.
با نگاه به این ماجرا، ابتدا باید تاکید کرد که رعایت پروتکلهای دیپلماتیک، بهویژه در شرایط حساس منطقهای، یک الزام انکارناپذیر برای مسئولان بلندپایه کشور است. رفتارهای خارج از چارچوب تشریفاتی میتواند در فضای بینالملل معانی متفاوتی داشته باشد و ممکن است به اشتباه به عنوان نشانهای از ضعف تفسیر شود.
در این مورد خاص، تیم تشریفات ریاست جمهوری و وزارت خارجه باید مسئولیتپذیری بیشتری نشان داده و از بروز چنین اشتباهاتی جلوگیری کنند. هرچند این اقدام رئیس جمهور احتمالا سهوی بوده، اما در نظام دیپلماسی، اشتباهات اینچنینی میتوانند تبعات گستردهای به دنبال داشته باشند.
در این میان، جریانی که همواره به انتقادهای رادیکال و استفاده از ادبیات تند معروف است، بار دیگر میدانداری کرد و این رویداد را به فرصتی برای حملات لفظی بیرویه تبدیل کرد. برخی طرفداران این جریان آنقدر پای خود را فراتر از حد گذاشتند که خواستار استعفای رئیس جمهور هستند.