فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺«بدون حضور رئیس جمهور...»
🎥 سخنان محسن نراقی مسئول بسیج دانشگاه تهران در مراسم سخنرانی نمایندگان تشکلهای دانشجویی دانشگاه تهران
▫️ جناب پرزيدنت، احتمالا وقت نمی کنید سری به بازار بزنید؛ آن اشرافیت و تفرعنی که ملت از جنابتان دیده اند؛ نتیجه اش جز آنچه امروز مردم در سفره های خویش می ببیند معنا نمی یابد؛ از قیمت مرغ و گوشت و کره برایتان بگوییم یا مسکن و پراید و سکه وضعیت مفتضحانه ی بورس؟!!
▫️این حجم از رکود و تورم و گرانی و بی ارزشی پول ملی بی سابقه است؛ نتیجه گره زدن اقتصاد کشور به ژنو و لوزان و وین و.. وضعیت امروز کشور است. این دولت در به تاراج گذاشتن سرمایه های ملی حقیقتا استاد است؛ از کرسنت و قرارداد با ویلتموس و قرارداد گازی با ترکمنستان تا هستهای و فضایی...
📃 متن کامل سخنرانی
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 وزیر علوم: من نمیدانم مسئول چه کسیست!!
▫️ دانشجویان علت تریبون نداشتن مقابل رئیس جمهور را از وزیر علوم جویا شدند: « چرا به دانشجوها برای رساندن صدای مردم تریبون نمیدهید؟ »
▫️وزیر علوم: مسئولیت این مراسمات با من نیست!
@marghoomat
سپیدار ۱۶۵.pdf
1.93M
🗞 شمارهی ۱۶۵ نشریهی #سپیدار، ویژهنامه ۱۳ آبان منتشر شد!
▫️#بنبست_سازش
🔹 علاوه بر فایل نشریه، میتوانید هر کدام از متنهارا به تفکیک مطالعه کنید:
🔰 تحلیلی روانشناختی بر استکبارستیزی!
✍🏻 فاطمه مروتی
🔰 آرگو؛ ۱۳ آبان به روایت آمریکا
✍🏻 ریحانه یافتیان/ زهرا عباسی فرد
🔰 تسخیر شدگان
▫️(نقدی بر مواضع مشعشع جریان غربگرا نسبت به آمریکا)
✍🏻 علی ریاحیپور
🔰 اقتصاد، در تحریم غربگرایان
▫️(مقایسهی آماری اثرات ضعف مدیریت با اثرات تحریم در وضعیت فعلی گشور)
✍🏻 پدرام همتی
@marghoomat
⭕️ تقویت نظام با معرفی و حذف خائنین به نظام
🔹 امروز بخش زیادی از مردم کلیت حاکمیت و نظام را عامل و مقصر وضع موجود می دانند و اساسا دیگر تفاوتی میان این و آن؛ این نهاد و آن نهاد؛ رئیس جمهور یا رهبری و.. نمی بینند. مردم با جماعتی مواجه اند که هر روز در رسانه ها و تریبون ها و منابر و... ذم دولت را می گویند و دولت را عامل اصلی وضع موجود معرفی می کنند اما اساسا کاری به کار آن عامل معرفی شده ندارند.
🔹مردم بیچاره از خود می پرسند اگر واقعا این حسن روحانی و دولتش خائن و انحرافی و ناکارآمد است و شما همیشه با نفرت و غیض از آن یاد می کنید چرا کسی کاری به کارش ندارد؟! اگر واقعا مشکل از این آدم منحرف و بی تدبیر هست چرا حاکمیت و نظام باش در حال لاس زدن و نرده عشق باختن است؟! چرا کسی یقه ی این بشر را نمی گیرد؟! نکند همه تان دستتان در یک کاسه است؟! چرا همه در حال تعامل کردن با کسی هستن که هفت سال خون مردم را در شیشه کرده است؟! چرا یک نفر پیدا نمی شود بلند بگوید پادشاه لخت است؟!
🔹 به مردم حق بدهید کلیت حاکمیت را مقصر بدانند. چرا؟ چون شنیدند مقصر حسن روحانی و اعوان و انصارش می باشند اما ندیدند کسی خراشی بر صورت مبارک این مقصر اوضاع اسفناک مملکت بکشد!! مردم دیدند حزب اللهی ها دائما می گویند روحانی اَخ است و اَخ است و اَخ است اما مجلس انقلابی حتی جرأت سوال پرسیدن از این تدبیر کننده مصائب ملت ندارد! حق بدهید به مردم؛ خروجی همین رویکرد مسخره است که موسوی خوئینی ها جرات می کند و نامه به رهبری انقلاب می نویسد و ایشان را به عنوان مقصر وضع موجود معرفی می کند. چرا؟ چون حزب الله اولا عامل وضع موجود را به خوبی معرفی نکرد و ثانیا آن را حذف نکرد.
🔹امروز چاره ای نیست جز آنکه اولا بدون لکنت زبان خیانت های بی شمار این دولت را بیان داشته و سر دست بگیریم و ثانیا عامل اصلی و علت العلل معلول هایی چون وضعیت اسفناک اقتصاد کشور را حذف کنیم. بلا شک این مهم اگر رخ دهد نه تنها تضعیف کننده نیست بلکه مقوم و تقویت کننده نظام خواهد بود.
به حول لله...
✍️#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
⭕️ سالگرد پاس گُل روحانی
🔹آبان ماه 99، سالگرد تصمیم شبانه و ناگهانی حسن روحانی رئیس جمهور در گران کردن قیمت بنزین است. دقیقا در برهه ای که از سویی فشارحداکثری آمریکا به اوج خود رسیده بود و از سویی به دلیل بی کفایتی دولت موج تورم و گرانی کشور را فراگرفته بود و روز به روز فشار معیشتی به مردم بالا گرفته بود و آمریکایی ها منتظر یک جرقه بودند تا در بستر نارضایتی های عمومی کشور را درگیر یک اغتشاش و درگیری گسترده کنند، ناگهان با پایفشاری حسن روحانی رئیس جمهور در تصمیمی ناگهانی و شبانه و بدون اطلاع قبلی به مردم نرخ بنزین را افزایش دادند تا رسما پاس گُلی به ضدانقلاب داده باشد که سالها منتظر چنین فرصتی بودند.
🔹ریچارد نفیو معمار تحریم های آمریکا علیه ایران می گوید مردم مورد هدف تحریم باید احساس درد را در زندگی خود مشاهده کنند و تحریم اثرات روانی و اجتماعی قابل لمسی داشته باشد. تبعا هدف و نقطه کانونی راهبرد فشار حداکثری آمریکا فشار به مردم برای ایجاد نارضایتی های عمومی برای ایجاد اغتشاش و درگیری با هدف تغییر رفتار جمهوری اسلامی ایران و نهایتا تغییر رژیم بوده است. حال امروز می توان مروری کرد که تصمیم بی خردانه و ناگهانی دولت در آبان ماه 98 که منجر به اغتشاش و درگیری و تشجیع ضدانقلاب شد، در چه پازلی قرار داشت؟ آیا در جهت کاهش فشار به مردم بود یا برعکس موجبات تشدید فشار به مردم و زمینه اصلی اغتشاش و ورود ضدانقلاب به ماجرا را مهیا کرد.
🔹دولت بجای اصلاحات اساسی اقتصادی به نفع عموم جامعه و طبقات ضعیف تر، فورا به سراغ نسخه ای غیرکارشناسی با بیشترین تاثیر منفی بر عموم مردم رفت. حال آنکه مسائل اساسی دیگری در اولویت تغییر و اصلاح بود. مساله فرارهای مالیاتی و اخذ مالیات از سرمایه داران یکی از موضوعات مغفول است که صرفا اصلاح سازوکارهای مالیاتی می توانست جبران کسری بودجه کشور را بکند.
🔹در کشور 300 هزار میلیاردر داریم که نیمی از آنها هیچ مالیاتی نمی دهند و نیمی دیگر هم مالیات غیرواقعی می دهند که نسبتی با درآمدشان هم ندارد. مقدار واقعی مالیات پزشکان به عنوان یک قشر پردرآمد طبق بررسی های مرکز پژوهش های مجلس در سال حدود 7 هزار میلیارد تومان است، که در سال گذشته میزان پرداختی مالیات پزشکان تنها 150 میلیارد تومان بوده است. یعنی 98 درصد فرار مالیاتی در پزشکان وجود دارد. اما دولت بجای ورود به چنین عرصه های اصلاح اقتصادی دقیقا در موضوعی ورود کرد که منجر به فشار بیشتر بر مردم عادی و ضعیف شد تا رسما پازل فشارحداکثری آمریکا تکمیل و زمینه ساز اغتشاشات بعدی با میان داری ضدانقلاب را فراهم کند.
🔹آبان 98 منجر به آن شد که بسیاری از نیروهای ضدانقلاب مسلح این برهه را فرصتی دیدند تا انتقام خود را از جمهوری اسلامی بگیرند، که به حق با برخورد قاطع مواجه شدند، عده ای فریب خورده هم غالبا عفو خوردند و آزاد شدند، اما مساله مهمتر از این نیروهای میدانی، بررسی و پیگیری مسببان و زمینه سازان آبان ماه 98 است. امروز در سالگرد ماجرای آبان 98 به نظر می رسد باید به نقش بانیان اصلی آبان ماه 98 بپردازیم. که هم مانع از موج سواری ضدانقلاب و انقلابی نماها برای تخریب چهره کلیت نظام جمهوری اسلامی خواهد شد و هم مایه امید و اعتماد در میان عموم مردم را فراهم خواهد کرد.
✍️#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
مرقومات/علی ریاحی پور
✉️ نامهی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران و ۶ بسیج دانشجویی تهران به رئیس جمهور
▫️کدام تحریم خارجی مسبب دپوی نجومی کالاهای اساسی در گمرک و معطل کردن چندماهه تولید کننده برای ترخیص قطعاتش، شده است؟ کنترل بازار گوشت پشت میز مذاکره حاصل خواهد شد یا عزم مبارزه با فساد؟ خصوصی سازی های افسار گسیخته نتیجه فشارهای خارجی است یا برنامه ریزی جهت تامین منافع هم حزبی هایتان؟ راه حل مشکلات کنونی کشور را خارج از مرزها نخواهید یافت.
▫️ما قائل به آن هستیم که حتی اگر نشود روزی در دادگاه صالحه نظام اسلامی شما را پاسخگویِ کرده تان کنیم، فردا در یوم الحساب و در آن هنگامهی هولناک، میلیون ها مردم رنج دیده با شما مواجه می شوند و آن هنگام، دادگاه عدل الهی عملکرد شما را قضاوت خواهد کرد و حق این مردم بی پناه را خواهد ستاند.
📃 متن کامل نامه
@marghoomat
مرقومات/علی ریاحی پور
🔹دیروز ۲ آذر، به مناسبت صدور پیام تاریخی بسیج دانشجو و طلبه، ویژه برنامه بسیج پابرهنگان، در محل تخریب آلونک بدرعباس برگزار شد.
▫️نمایندگان بسیج دانشجویی دانشگاه تهران و دانشگاه شیراز، پس از گفتوگو با مردم محلهی وقوع حادثه، در خانهی تخریب شده حاضر شدند. گزارش تفصیلی این برنامه منتشر خواهد شد.
@marghoomat
31.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #گزارش_تصویری
♨️ «بسیج پابرهنگان»
▫️ برنامه بسیج دانشجویی دانشگاه تهران به مناسبت صدور پیام تاریخی تشکیل بسیج دانشجو و طلبه
⬅️ بخش هایی از سخنرانی علی ریاحی پور و محسن نراقی مسئول سیاسی و مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تهران
📌 بندرعباس، محله اسلامآباد، آلونک تخریب شده
✊🏻 دانشجوی مسلمان، صدای مستضعفان
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #گزارش_تصویری
🔹تجمع دانشجویان انقلابی مقابل وزارتکشور در اعتراض به تخریب آلونک بندرعباس
▫️بسیج پابرهنگان
🔹 بخش هایی از سخنرانی علی ریاحی پور معاون سیاسی و محسن نراقی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تهران مقابل وزارت کشور..
✊🏻 شهردار بندرعباس، قاتل آلونکهاست...
✊🏻 دانشجوی مسلمان، صدای مستضعفان
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 افتخار ما این است که در کنار بازنده ها هستیم.. والسلام..
@marghoomat
⭕️آن «هیچی» مبنای نظری «همه چیز» انقلاب اسلامی است
🔹ما دوستانی داریم که وقتی به ما یادآوری میکنند که امام (ره) در هواپیما در پاسخ سؤال آن خبرنگار گفته است «هیچی»، مرادشان این است که ما را شیرفهم کنند که حرف امام (ره) چقدر غرور وطنپرستی آنان را خدشهدار کرده است!
🔹چقدر در مورد امام (ره) کم میدانند!
گفته شده که وقتی خبر سقوط خرمشهر را به امام (ره) دادند امام (ره) بین نماز مغرب و عشاء بود. وقتی شنید، گفت: «جنگ است دیگر!»
🔹لذا امام (ره) ما همان امامی است که نه تنها از بازگشت به وطن «هیچ» احساسی نداشت، از سقوط خرمشهر هم «هیچ» احساسی به او دست نداد. و اگر بخواهی او را بهتر بشناسی لازم است بدانی که او فرزند حسین (ع) است که وقتی سر به تیغ بلا سپرده بود «هیچ» احساسی نداشت و پیرو ابراهیم (ع) است که وقتی داشتند او را به آتش میانداختند «هیچ» احساسی نداشت.
🔹اگر فکر کردهاید که من میتوانم مبانی نظری آن «هیچی» را که امام (ره) در پاسخ آن خبرنگار فرموده توضیح بدهم، سخت در اشتباهید! اما شکی در این گفته عرفا ندارم که همه عالم را همین گمراه کرده که مردم دوستان خدا را با خودشان مقایسه کردهاند:
«کار پاکان را قیاس از خود مگیر/ گرچه ماند در نوشتن شیر، شیر/ جمله عالم زین سبب گمراه شد/ کم کسی ز ابدال حق آگاه شد»
🔹اما اگر خواستیم و خواستید بدانید امام (ره) از کدامین جرگه است کافیست بدانیم و بدانید در حالیکه وقتی رنگ ماشین من و شما خراش بر میدارد، دل من و شما هم خراش بر میدارد، دل این جرگه از فزع روز قیامت هم تکان نمیخورد؛ «لا یحزنهم الفزع الاکبر».
و اگر خواستیم و خواستید بفهمید که «لکیلا تأسوا علی ما فاتکم و لا تفرحوا بما آتاکم» یعنی چه، اول لازم است بدانیم و بدانید که والله امام (ره) از بازگشت به وطن «هیچ» احساسی نداشت!
🔹او حتی وقتی داشت میرفت هم «هیچ» احساسی نداشت و نوشت که با «قلبی مطمئن» میرود و قلب مطمئن همان است که صاحبش را امر به «فادخلی فی عبادی و ادخلی جنتی» میکنند و این بهشت کمی فرق دارد با بهشتی که گلابیهای بزرگ دارد!
🔹آن «هیچی» مبنای نظری «همه چیز» انقلاب اسلامی است. اگر امام (ره) میگفت آمریکا «هیچ» غلطی نمیتواند بکند این از همان «هیچی» آب میخورد، اگر برای حاج همت «هیچ» فرقی نداشت که بکشد یا کشته شود، این باز از همان «هیچی» آب میخورد و تربت پاک شهیدان ما که تا روز قیامت دارالشفای آزادگان جهان و مزار دلسوختگان و عاشقان و عارفان است و نه هیچ تربت دیگری، این باز از همانجا آب میخورد و اگر در «هیچ» کجای جهان بینام خمینی (ره) این انقلاب را نمیشناسند، این به همان «هیچی» بر میگردد و اگر «هیچ» شیطانی حریف ولی فقیه نیست این باز به آن «هیچی» بر میگردد. راستی روزی چند بار میگوئی «لا اله الا الله»؟!
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
مرقومات/علی ریاحی پور
🔹 سخنرانی نماینده بسیج دانشجویی دانشگاه تهران
( آقای علی ریاحیپور)
✊🏻 در شرایطی داریم 16 اذر را برگزار میکنیم که حال مردم خوب نیست و به قول اقایان مردم باید سیاست صبر و تحمل را پیش بگیرند؛ امان از وقتی که صبر مردم لبریز بشود. صحبت های حضرت امام را به یاد بیاورید.
▫️بلاشک اینکه بعد از ترور سردار عزیز اسلام دشمن انقدر وقیح شده که در تهران دانشمند هسته ای ما را به شهادت میرساند، نشاندهندهی این است که افرادی نه الفبای سیاست را بلدند و نه الفبای غیرت را.
▫️جنبش دانشجویی رسالت خودش میداند که آرمان های انقلاب را سر دست بگیرد و بدون لکنت زبان انها را فریاد بزند و در این راه با هیچ جریانی عهد اخوت نبستهاست.
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنرانی معاون سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در برنامه 16 آذر....
@marghoomat
⭕ تحلیل خطرناک درباره انتخابات ریاستجمهوری
🔺آیا اصولگرایان میراثدار تئوری «پیروزی به قیمت کاهش مشارکت» هاشمی رفسنجانی خواهند شد؟
🔹مشارکت در انتخابات پیوسته یکی از اصول ثابت و دغدغههای مهم رهبر معظم انقلاب در تمامی انتخاباتها بوده است؛ آن چنان که ایشان به طور مکرر این اصل مهم را در صدر توجهات خود در هر دوره از انتخابات قرار دادهاند. این اهمیت تا آنجاست که ایشان فرمودهاند «حتی کسانی هم که با نظام مسئله دارند در انتخابات شرکت کنند».
🔹درباره اینکه ریشه این تاکید رهبر انقلاب بر مساله مشارکت کجاست سخن بسیار است اما به یقین میتوان گفت که دامنه این علل از دلایل بنیادی و اعتقادی همچون «سپردن سرنوشت ملت به دست خود»، «آوردن مردم از حاشیه به متن» و «مردم سالاری دینی» تا توجهات سیاسی و حاکمیتی همچون «تشکیل دولت قوی و با پشتوانه»، «نمایش اتحاد ملی برای مصونیت از فشارها» و مواردی از این دست گسترده است.
🔹اما با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری سال آینده و وضعیت نامساعد دولت حسن روحانی و طیف حامی او، تحلیلی خطرناک در جریان اصولگرایی در حال شکلگیری است که تمامی دلسوزان انقلاب اسلامی باید با جدیت در مقابل آن بایستند: «پیروزی به قیمت کاهش مشارکت».
🔹متاسفانه تحلیلهای محفلی برخی [و نه همه] اضلاع جریان اصولگرایی در حال انحراف به سمت و سویی است که بنیانگذار اصلی آن هاشمی رفسنجانی در دهه هفتاد بود.
🔹اولین بار حمید رسایی در یک گفتگو از این تئوری هاشمی رفسنجانی پرده برداشت. او توضیح داد که نظر هاشمی رفسنجانی بر خلاف رهبر انقلاب صراحتا این بوده است که در صورت مشارکت بالا، خروجی صندوق رای از دست نظام خارج خواهد شد! رسایی توضیح میدهد که اگر مشارکت بالا نباشد، طبعا افرادی در انتخابات شرکت خواهند کرد که با اشاراتی میتوان به آنان القا کرد که به چه کسی رای بدهند و در نتیجه خروجی صندوق مطلوب نظام خواهد بود.
🔹بعدها نیز موسوی خوئینیها خاطرهای در همین باره تعریف میکند و میگوید هاشمی رفسنجانی یک بار به او گفته است: «من با آقای خامنهای اختلاف نظر دارم. آقای خامنهای نظرش این است که باید انتخابات خیلی پرشور باشد و مردم همه بیایند و هرچه مردم بیشتر بیایند بیشتر تأیید نظام است. اما من میگویم آقا شما بگویید نظرتان چه کسی است، ما همه میرویم کار میکنیم که همان بشود!»
🔹حالا ظاهرا این میراث نامبارک در حال انتقال به بخشی از بدنه اصولگرایی است. خبرهای متعدد حاکی است که افراد و اضلاع مشخصی از این جریان بر این نظرند که در انتخابات آتی ریاست جمهوری نیازی به تبلیغ مشارکت بالا از سوی ارکان مختلف نظام وجود ندارد. حتی برخی پا را فراتر گذاشته و خبر از ارسال نامههایی خطاب به مقامات عالی نظام دادهاند که در آنها خواسته شده تا در این دوره از انتخابات تشویق زیادی به مشارکت گسترده در انتخابات صورت نگیرد.
🔹باید توجه داشت که مشارکت پایین شاید به آرزوهای دور و دراز برخی افراد و جریانها برای رسیدن به پاستور منتهی شود، اما دولت برآمده از مشارکت پایین هرگز نخواهد توانست اقدامات مهم و راهبردی مورد نیاز نظام اسلامی در گام دوم انقلاب را راهبری و مدیریت کند. «دولت ضعیف» شاید به نفع یک گروه سیاسی محدود باشد اما هرگز به نفع مردم و انقلاب اسلامی نخواهد بود.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹صحبتهای معاون سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در تجمع دانشجویان انقلابی در اعتراض به حکم هیئت داوری در پرونده شرکت هفتتپه مقابل سازمان خصوصیسازی:
▫️همه دستگاههای کشور میگویند که مالک مفسد شرکت هفتتپه باید خلع ید شود. ولی آقایان هیئت داوری خلاف این کار را انجام میدهند.
▫️خود هیئت داوری جای تعارض منافع است و افرادی برای ما تصمیم میگیرند که کاملا به جریاناتی وابستگی کامل دارند.
▫️آقایان با محافظه کاری و مصلحتسنجیهای بی مورد دارند، به نظام و کشور لطمه میزنند.
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹روایت معاون سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران از برخورد زشت و زننده مسئولین سازمان خصوصیسازی با دانشجوها
▫️آمدهاند سر ما داد میزنند و تهدید میکنند. شما اگر میخواهید اینکار را با ما دانشجوها انجام دهید، با مردم چه میکنید؟
▫️امیدواریم این چندماه هم هرچه سریعتر بگذرد و از شر تفرعن و بیکفایتی این آقایان زودتر خلاص شویم...
@marghoomat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مسئولین سازمان خصوصیسازی مسائل را به بازی گرفتهاند
🔸 علی ریاحیپور، معاون سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران: حدود یک ساعت ما دانشجویان را در دفتر سازمان خصوصیسازی به بهانه جلسه با آقای حسن علایی، سرپرست سازمان خصوصیسازی معطل نگه داشتند و آخرش هم ما را بیرون انداخته و تهدید امنیتی کردند.
🔸 مسئولین کشور و سازمان خصوصی سازی کلا مسائل و مشکلات و زندگی کارگران را رسماً به بازی گرفته و هیچ چیزی برایشان اهمیت ندارد.
@marghoomat