✨استاد فاطمی نیا :
چند گناه هست که صاحبانشان گاهی موفق به توبه نمی شوند :
1⃣👈 عمدا نماز نخواندن ؛
2⃣👈 عاق والدین ؛
3⃣👈 آبرو بردن .
@margo_akherat
✅همه میآیند...
✍علاوه بر امیرالمومنین و امام حسین، سایر ائمه نیز در عصر رجعت باز خواهند گشت. آنها میآیند تا از ظلمهایی که در حق آنها شده، انتقام گرفته شود و خداوند شکوه و عزت آنها را به دشمنان بنمایاند.
«بهشتی لاری» در کتاب خود مینویسد: «اگر قبول کنیم عدهای برای کسب کمال برمیگردند، پس باید قبول کنیم هادیانِ امت نیز برای تعلیم و هدایت و دادن کمال، باید برگردند؛ زیرا متعلم بدون معلم نمیشود.»
📚 بشارۀ الرجعۀ، ص ٣٢
💥در ادعیه و زیارات ما، از جمله زیارت جامعه کبیره و زیارت اربعین، به بازگشت همهی ائمه اشاره شده است و اعتقاد به آن را از ویژگیهای شیعیان دانسته اند.
@margo_akherat
🔖 نجات از هلاکت در آخرالزمان، با خواندن دعای فرج
💠 حضرت امام حسن عسکری (ع) میفرمایند:
⇦ کسی در آخرالزمان از هلاکت و نابودی نجات پیدا نمی کند، مگر این که خداوند او را به دعا برای تعجیل در فرج و ظهور موفق بگرداند.
【بحار الانوار، ج 102، ص 112】
✅ همچنین از آیت الله بهجت نقل شده است:
بهترین کار برای به هلاکت نیفتادن در آخرالزّمان، دعای فرج امام زمان (ع) است؛
⚡️البته دعایی که در همه اعمال ما اثر بگذارد.
🔹قطعاً اگر کسانی در دعا جدّی و راستگو باشند، مبصراتی (دیدنی هایی) خواهند داشت. باید دعا را با شرایط آن خواند و «توبه از گناهان» از جمله شرایط دعا است.
@margo_akherat
✍امام حسين عليه السلام فرمود:
حاجت خود را جز نزد سه كس مَبَر : نزد ديندار ، يا جوانمرد ، يا بزرگ زاده ؛ زيرا ديندار، براى حفظ دين خود نيازت را برآوَرَد و جوانمرد، از مردانگى خود شرم مى كند و بزرگ زاده، مى داند كه تو با رو انداختن به او آبرويت را فروختى و او با برآوردن نيازت، آبروى تو را حفظ مى كند.
📚تحف العقول،ص۲۴۷
@margo_akherat
🏴ویژگیهای رسول اکرم صل الله علیه وآله
✍امام حسن عليه السلام : از دايى خود، هند بن ابى هاله تميمى ـ كه توصيف گر بود ـ درباره آراستگيهاى پيامبر صلي الله عليه و آله پرسش كردم و گفتم: سخن گفتن او را براى من توصيف كن. او گفت: پيامبر صلي الله عليه و آله ، پيوسته غمگين بود وهماره در انديشه، آسودگى نداشت و بدون نياز، سخن نمى گفت، سكوتش طولانى بود، از آغاز تا پايان سخن، دهانش را كاملاً باز نمى كرد و سخنانى فراگير مى فرمود، كلامش، فصل بود كه در آن نه فزونى ديده مى شد و نه كاستى، نرمخو بود و از خشكى و جسارت بركنار، نعمت را هر چند ناچيز، بزرگ مى داشت و چيزى از آن را نمى نكوهيد، تغيير ذائقه دهندگان را نه مى نكوهيد و نه مى ستود، دنيا و آن چه در آن است، او را به چشم نمى آورد. چون چيزى مانع حق مى گشت، هيچ چيز ياراى خشم او را نداشت تا آن كه حق را يارى كند، او براى خود خشمگين نمى شد و براى خود چيرگى نمى خواست، هرگاه اشاره مى كرد، با تمام كَفَش اشاره مى كرد و هرگاه شگفت زده مى شد، دست خود را مى گرداند و هرگاه سخن مى گفت، دست خود را به يكديگر مى پيوست و شست دست چپش را به گودى كف دست راستش مى زد و هرگاه خشمگين مى شد، رويش را بر مى گرداند و چهره اش را بر مى تافت و هرگاه شاد مى شد ديگان خود را مى هليد، بيشتر خنده او لبخند بود و هرگاه لبخند مى زد دندانهايش چونان دانه هاى تگرگ خودنمايى مى كرد.
📚عيون أخبار الرضا عليه السلام :ج۱ /ص۳۱۷
@margo_akherat
🌹 امیرالمومنین علی علیه السلام:
💢 کسی که زیاد درباره گناهان فکر کند، گناهان او را به سوی خود می کشانند.😔
📚 غررالحکم ، ص۱۸۶
@margo_akherat
‼️ حق الناس در برزخ و قیامت
روايت داريم حق الناس در برزخ انسان را اسير مي كند مثلا يك سوم فشار قبر متعلق به غيبت است. در روايتی دیگر هست كه خداوند بر روي پل صراط كمينی قرار داده كه هر كس حق الناس بر گردن دارد، از آنجا به بعد حق عبور ندارد.
رسول اكرم (ص) فرمودند: بيچاره ترين مردم كسی است كه با اعمال خوب وارد صحراي محشر شود مثلا در نماز ، حج و ... مشكلی نداشته باشد و جز اصحاب يمين قرار گيرد اما زماني كه قصد ورود به بهشت می كند گروهی از مردم مانع می شوند . علت را جويا مي شود و می شنوند كه حقوق آنها را پايمال كرده است . در آن لحظه از فرشتگان كمك می طلبند و آنها می گويند: حلاليت بگير , يعنی قسمتی از اعمال خوب خود را به آنها بده تا حلالت كنند وقتی اين كار را می كنند متوجه می شوند ديگر هيچ چيز ندارند و نامه را به دست چپ می دهند كه از نظر پيامبر بيچاره ترين بنده ها هستند.
〖از بیانات حجت الاسلام رفیعی〗
✅ باید به شدت مراقب باشیم حق الناسی برای ما ایجاد نشود (مانند: غیبت ، تهمت ، آزار و اذیت مردم ، ندادن حق و پول مردم و...) و اگر هم جایی حق الناسی بر ما بود فورا در همین دنیا نهایت سعی و تلاش خود را بکنیم که حلالیت بطلبیم و آن را تسویه کنیم.
@margo_akherat
🔴آیا می دانید گناهان کبیره کدامند؟
✍عبید بن زراره میگوید: از امام صادق علیه السلام پرسیدم: گناهان کبیره کدام اند؟ آن حضرت فرمود: گناهان کبیره در نوشتار امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام هفت چیز است؛
1⃣کفر به خداوند،
2⃣کشتن انسان،
3⃣عاق پدر و مادر شدن،
4⃣ربا گرفتن،
5⃣خوردن مال یتیم به ناحق،
6⃣فرار از جهاد
7⃣و تعرب بعد از هجرت.»
💥عرض کردم: شما ترک نماز را از گناهان کبیره به حساب نیاوردید.!! حضرت فرمود: اولین چیزی که از گناهان کبیره برایت گفتم چه بود؟ عرض کردم: کفر به خداوند. حضرت فرمود: همانا تارک نماز کافر است.
📚 الکافی ج۲ ص۲۷۸ بحار الانوار، ج۸۴
@margo_akherat
فشار قبر و جهنم و آخرت:
رسول اكرم صلى الله عليه و آله:
أَدنى اَهلِ النّارِ عَذابا يَنتَعِلُ بِنَعلَينِ مِن نارٍ يَغلى دِماغُهُ مِن حَرارَةِ نَعلَيهِ؛
كم عذابترين اهل جهنم دو كفش از آتش به پا دارد كه از حرارت آنها مغزش به جوش مىآيد.
(كنزالعمال، ج14، ص527، ح39507)
@margo_akherat
🔰یکی از جاهای هولناک قیامت، ساعتی است که آدمی از قبر خود بیرون آید و این ساعت یکی از آن سه ساعت است که سخت ترین ساعات و وحشتناکترین آنها است بر فرزندان آدم [۱] . حق تعالی در سوره مَعارِج فرموده:
«فَذَرْهُمْ یَخُوضُوا وَ یَلْعَبُوا - الی آخِرِ السُّورَة - [۲] » [۳]
«بگذار ایشان را که وارد شوند در باطل خود و بازی کنند، تا ملاقات کنند روز خود را، آن روزی که موعود شده اند. روزی که بیرون آیند از قبرهای شان در حالی که شتاب کننده باشند که گویا
به سوی عَلَمی بر پا شده سرعت میکنند، چنانکه لشکر پراکنده که عَلَمِ خود را برپا ببینند به جانب آن شتاب کنان دوند، در حالیکه چشمهای شان فرو افتاده که نمی توانند از هول نظر کنند، و فرو گرفته ایشان را خواری. این است آن روزی که وعده داده میشدند و به آن ترسیده میشدند».
----------
[۱] بحارالانوار، ج ۷، ص ۱۰۵.
[۲]بقیة الآیات: «حَتّی یُلاقُوا یَوْمَهُمُ الَّذی یُوعَدُونَ، یَوْمَ یَخْرُجُونَ مِنَ الْاَحْداثِ سِراعاً کَاَنَّهُمْ اِلی نُصُبٍ یُوفِضُونَ، خاشِعَةً اَبْصارُهُمْ تَرْهَقُهُمْ ذِلَّةٌ ذلِکَ الْیَوْمُ الَّذی کانُوا یُوعَدُون».
۳. سوره معارج، آیه ۴۲.
@margo_akherat