✅واکنش نمایندگان مجلس به موضوع برکناری معاون سیاسی وزیر کشور
🔸مهرداد ویسکرمی نماینده خرمآباد: اصرار کردن بر برکناری معاون وزیر کشور به صلاح نیست و به نظر من نوع ورود مجدد آقای قالیباف به این موضوع دقیق نبود/ آقای وحیدی هیچ قولی برای برکناری معاون سیاسی به نمایندگان نداد
🔸هادی بیگینژاد نماینده مردم ملایر: امضای خود برای استیضاح وزیر کشور را پس گرفتم به این دلیل که استیضاح وزیر کشور به برکناری معاون سیاسی تنزل یافته است/ دعوای بین دولت و مجلس بر سر معاون سیاسی را به صلاح نمیدانم.
🔸ابوالفضل ابوترابی نماینده مردم نجف آباد: به نظر من اینگونه رفتارهای سیاسی مجلس در مورد معاون سیاسی وزیر کشور و اینکه اگر برکنار نشود وزیر استیضاح خواهد شد، به هیچ وجه به مصلحت کشور و مردم نیست/ این گونه مواضع احساسی و وجود اختلاف و دودستگی بین مجلس و دولت انسجام دو قوه را خدشه دار میکند و این مسئله به مصلحت کشور نیست
🔸فریدون عباسی نماینده کازرون:نمایندگان حق عزل و نصب مدیران دولتی را ندارند و این یک قانون است که عزل و نصب در سلسله مراتب دولتی صورت میگیرد.
🔸میرتاجالدینی نماینده مردم تبریز: جابجایی و انتخاب معاونان جزو اختیارات وزیر است و نمایندگان باید این موضوع را به خود دولت واگذار کنند که باعث ایجاد چالش بین دولت و مجلس نشود/ پیگیری برخی از نمایندگان در این مسأله در آستانه انتخابات مجلس، حاشیهساز خواهد شد
🔸سلمان اسحاقی نماینده قائنات: رهبر معظم انقلاب بارها به این نکته تاکید فرمودند که نمایندگان در انتصابات دخالت نکنند/ دولت از ظرفیت مشورتی نمایندگان در همه جا استفاده کرده است و ما نیز باید تلاش کنیم این جایگاه شرعی را حفظ کنیم و به جایگاه غیرشرعی دخالت در انتصابات اصرار نورزیم.
🇮🇷 اخبار مجلس شورای اسلامی
مرکا:👎
این مواردعوامفریبی است واقعيت وپشت صحنه همونی است که قالیباف گفت و وزیرمتزلزل کشور درطی مدت وزارت کشور مجیزگوی بعضی ازنمایندگان تمامیت خواه برای حفظ جایگاه خود بودمتاسفانه چیدمان مدیران استانی وشهرستانی گواه این مطلب است.
دوستان لطفا کانالهای ما در دیگر شبکه های اجتماعی را دنبال بفرمائید.👇👇👇
https://zil.ink/marka39
دوستان لطفا کانالهای ما در دیگر شبکه های اجتماعی را دنبال بفرمائید.👇👇👇
https://zil.ink/marka39
دوستان لطفا کانالهای ما در دیگر شبکه های اجتماعی را دنبال بفرمائید.👇👇👇
https://zil.ink/marka39
دوستان لطفا کانالهای ما در دیگر شبکه های اجتماعی را دنبال بفرمائید.👇👇👇
https://zil.ink/marka39
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت رئیس قوه قضائیه از رئیسجمهوری که به قانون گفت مزخرف!
اژهای رئیس دستگاه قضا:
🔻زمانی که در دادگاه تجدیدنظر بودم یکی از پروندههای مقامات سیاسی زیر دستم آمد. حکم دادگاه بدوی را تایید کردم و حکم و مستندات را برای رئیسجمهور وقت بردم. او هم در واکنش به توضیحات من در رابطه با مادهٔ ۳ قانون تشدید مجازات مرتکبان ارتشاء، اختلاس و کلاهبرداری، گفت: عجب قانون مزخرفی!
مرکا:👎
اقای اژه ای ایکاش میگفتی ان رئیس جمهور مزخرف کی بود که قانون را مزخرف میدانست.
چرا ایران حکومت نظامی نکرد؟!
🔻به این سه خبر دقت کنید؛
▪️اعلام حکومت نظامی در فرانسه؛ وضعیت حکومت نظامی از ساعت 22 آغاز میشود و تا 6 صبح ادامه دارد. کسی در این زمان حق تردد در خیابانها را ندارد.
▪️مکرون به وزرای کابینه: هرکاری میتوانید بکنید، فقط نظم و آرامش به فرانسه برگردد
▪️درخواست کمک فرانسه از رژیم صهیونیستی برای سرکوب اعتراضات
🔸حال این سه خبر که حکایت از وضعیت حادّ اجتماعی سیاسی فرانسه دارد را مقایسه کنید با ایام اغتشاش و آشوب در ایران چه در زمان فتنه کوی دانشگاه، چه در وقت فتنه 88 و چه در فتنههای اخیر...
استیصال امروز مکرون در برقراری امنیت کشورش تصویر روح لیبرال دموکراسی در مقابل مردمسالاری دینی است. آنچه نظام سیاسی ایران عزیز را با نظامات مرسوم دنیا خصوصا غرب متمایز میکند همین مساله اعتماد به مردم و مردمسالاری دینی است.
🔸دقیقا برخلاف کشورهای غربی که در مواقع بحرانی برای کنترل وضعیت جامعه، حکومت نظامی اعلام میکنند، در ایران در مواقع بحرانی توده مردم به صحنه آمده و قضیه را فیصله میدهند.
🔸چرا در غرب مردم به خیابان نمیآیند؟! همین سوال نقطه کانونی تفاوت دونوع حکومت است. اگر سیاستمداران غربی کورسوی امیدی از حمایت مردمی برای خود میدیدند حتما آنها را به خیابان دعوت میکردند(همان کاری که ایران در کودتا علیه اردوغان در ترکیه به او پیشنهاد داد) اما آنها میدانند که اگر مردم بیشتری به خیابان بیایند وضعیت بغرنجتر خواهد شد درست برعکس ایران که چون آشوبگران از مردم نیستند با ورود مردم به میدان وضعیت آرام میشود.
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
متن کامل خطبه بسیار مهم امام حسین(علیه السلام) در منا دو سال قبل از واقعه عاشورا
بسم الله الرحمن الرحیم
متن خطبه ی امام حسین(ع) در برابر علمای اسلام و صحابی معروف پیامبر(ص) در سرزمین منا ( دو سال قبل از واقعه عاشورا )
سلیم بن قیس می گوید، یک سال قبل از مرگ معاویه، حسین بن علی(ع) با عبدالله ابن عبّاس و عبدالله بن جعفر به حج رفتند، امام حسین(ع) مردان و زنان و یاران بنی هاشم و آن عده از انصار را که او و خاندانش را می شناختند جمع کرد. سپس چند نفر را فرستاد و فرمود:
همة کسانی را که امسال از اصحاب پیامبر(ص) معروف به صلاح و عبادت اند به حج آمده اند، نزد من جمع کنید.
در پی این دعوت بیش از هفتصد نفر ـ که بیشتر آنان از تابعین و حدود دویسـت نفـر از اصحـاب پیامبر(ص) بودند ـ در «منا» در خیمة آن حضرت گرد آمدند. امام در میان آنان برای ایراد خطبه برخاست و پس از حمد و ثنای الهی فرمود:
اما بعد، این شخص طغیانگر (معاویه) دربارة ما و شیعیان ما اعمالی را روا داشت که دیدید و فهمیدید و شاهد بودید. می خواهم مطلبی را از شما بپرسم، اگر راست گفتم مرا تصدیق کنید و اگر دروغ گفتم مرا تکذیب کنید. [و بی تفاوت نمانید.]
شمار را سوگند می دهم به حقّ خدا بر شما و حقّ رسول خدا(ص) و خویشاوندی من که با پیامبر شما دارم، چون از اینجا (به دیار خود) رفتید، این گفتار مرا عنوان کنید و همة شما در دیار خود از قبایلتان ـ آنان را که به آنها اطمینان دارید ـ دعوت کنید.1
آنگاه حضرت(ع) ضمن این گفتار، هیچ آیة قرآنی را که خداوند در شأن آنان نازل کرده بود نگذاشت مگر اینکه آن را خواند و تفسیر فرمود و نیز هر چه رسول خدا(ص) دربارة پدر و برادر و مادر خود و خاندانش فرموده بود نقل کرد، و در همة آنها اصحاب پیامبر (ص) می گفتند:
آری، به خدا این سخنان را شنیدیم و شهادت می دهیم.
و تابعین می گفتند:
به خدا سوگند این سخنان را کسانی از صحابه که آنها را به راستگویی و امانت می شناسیم برای ما نقل کردند.
حضرت(ع) فرمود:
شما را به خدا قسم می دهم که این سخنان را برای هر کس که به او و دینش اطمینان دارید، نقل کنید.
سلیم می گوید: از جمله سخنان امام حسین(ع) که دربارة آن، آنان را سوگند داد و یادآور شد، این بود که فرمود:
شما را به خدا سوگند می دهم آیا می دانید که علی بن ابی طالب(ع) برادر رسول خدا(ص) بود، هنگامی که پیامبر(ص) بین اصحابش برادری پدید آورد، بین او و خودش برادری برقرار کرد و فرمود: تو برادر مؤمن منی و من برادر تو هستم در دنیا و آخرت؟!
گفتند: آری به خدا. آنگاه فرمود:
شما را به خدا سوگند می دهم، آیا می دانید که رسول خدا(ص) محل مسجد و منازل خود را خرید و ساختمان کرد، سپس در آنجا ده اتاق ساخت، نه اتاق برای خودش و یک اتاق که در وسط واقع شده بود برای پدرم، سپس درهایی که به مسجد راه داشت جز درب اتاق پدرم همه را بست. پس در این باره عده ای به سخن آمدند و پیامبر(ص) فرمود: من از طرف خودم درب منازل شما را بسته و درب منزل علی(ع) را باز نگذاشتم، بلکه خداوند مرا به بستن درهای منازل شما و گشودن درب منزل علی(ع) فرمان داد، بعد پیامبر(ص) همه مردم بجز علی(ع) را از خوابیدن در مسجد نهی فرمود، در مسجد و منزل او و در منزل رسول خدا(ص) جنابت رخ می داد از این رو در همانجا برای پیامبر(ص) و علی(ع) فرزندانی متولد شدند؟!
گفتند: آری به خدا. و فرمود:
آیا می دانید که عمربن خطاب علاقه داشت تا روزنه ای به اندازه چشمش از منزل خود به مسجد باز کند ولی پیامبر(ص) اجازه نداد، سپس سخن راند و فرمود: خداوند به من فرمان داده تا مسجدی پاک بسازم که جز من و برادرم و فرزندانش در آن سکونت نکنند؟!
گفتند: آری به خدا. فرمود:
شما را به خدا سوگند می دهم آیا می دانید که رسول خدا(ص) روز غدیر خم علی(ع) را به ولایت نصب کرد و فرمود: باید حاضران به غایبان برسانند؟
گفتند: آری به خدا. فرمود:
شما را به خدا سوگند می دهم آیا می دانید رسول خدا(ص) در جنگ تبوک به علی(ع) فرمود: تو نسبت به من مانند هارون نسبت به موسایی و تو پس از من زمامدار هر مؤمنی؟
گفتند: آری به خدا. و فرمود:
شما را به خدا سوگند، آیا می دانید که رسول خدا(ص) هنگامی که نصارای نجران را برای مباهله فراخواند جز علی(ع) و همسرش (فاطمه(س)) و دو فرزند او (حسن و حسین(ع)) را نیاورد.
گفتند: آری به خدا. فرمود:
شما را به خدا قسم می دهم، آیا می دانید پیامبر(ص) در روز خیبر پرچم را به دست علی (ع) داد و فرمود: پرچم را به دست کسی می دهم که خدا و رسولش او را دوست دارند و او نیز خدا و رسولش را دوست دارد، آنکه پی درپی (بر دشمن) یورش می برد و فرار نمی کند و خداوند خیبر را به دست وی فتح کند؟