فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢جنگ ما با شیطان از محراب نماز شروع میشود.
⭕️🖍این جایی که شهید صابری نماز خوانده یک انرژی و یا احساس خاصی دارد، آب های جاری در اروند.. درد و دل میکنند آب هایی که جسد شهدا در آن حل شده است.
#تحلیلوخبر #دشمنشناسی #آوا
👇👇👇👇👇👇👇👇
🟢 آوای انقلابی پس از اذان مغرب
🟢 اغلب مطالب ، برای سهولت انتقال به گروههای فضای مجازی ، بدون لینک :
@marsad #کانالمرصاد 🇮🇷🗳
waqe_346196.mp3
29.55M
سوره واقعه
بیاد داشته باشید در انتخابات ، سابقون مقرب ترند.
السلام علینا وعلی عبادالله الصالحین
عبادت و نمازمان
برای آماده نگهداشتن جسم و جان و روح اندیشه ماست تا در بزنگاه اقدام و عمل صالح کم نیاوریم و در شناخت یزید و امام حسین خطا نکنیم.
جمعه همین بزنگاه تشخیص حق از حق نماست.
مبادا غوغاسالاران زاویه دار با رهبری را از مجاهدین واقعی عرصه های دفاع مقدس و سازندگی تشخیص ندهیم و شیاطین را وارد مجلس کنیم.
سلام بر عباد صالح اهل بصیرت
♡••
🪴🌷🪴🌷عزیزان من الان وقت خلوت با خداست
🗳🪴🗳🪴🗳 صبح جمعه باید وارد کارزار انتخاب اصلح برای مجلس شوی ، آماده و حواس جمع وارد میدان شو ، از افراد بصیر مشورت بگیر و از دقت نظر هیچ فروگذار نکن.
🪴✊🪴✊🪴در میان نامزدهای انتخاباتی فرماندهان و رزمندگان اسلام را دریاب !
اللهم انصر جیوش الاسلام و عساکر الموحدین 🤲
#اغلبمحتوایکانالمرصادلینکنداره
🟧 ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ🇮🇷 @marsad #مرصاد
2.08M
نههههه به قالیباف ازکجا نشأت میگیره؟!!!
جهل ونفاق با کمک انگلیس خبیث برای تخریب قالیباف بشدت فعال شدند
لطفاً
خیلی به این نکات توجه کنید زمان خیلی حساسه نکنه که خدا نکرده مثل انتخاب روحانی بشه لطفاً دقت ،دقت،دقت کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌کتاب کرایه میکردم و هر جلدش را یک شبه میخواندم...
⭕️جمعی از رأی اولیها و خانوادههای شهدا با رهبر معظم انقلاب دیدار میکنند
🔹در آستانه برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، جمعی از رأی اولیها و خانوادههای معظم شهدا، چهارشنبه ۹ اسفندماه ۱۴۰۲ با حضور در حسینیه امام خمینی رحمهالله، با حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی دیدار خواهند کرد.
8.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌چه کسی جای شهدا را پر خواهد کرد؟
سردار شهید حاج حسین خرازی
انتشار به مناسبت #سالگرد_شهادت
🟥 قانونانتخاباتمجلسخبرگانرهبری
《به ۱۶ نامزد در تهران باید رای بدهیم》
بسم الله الرحمن الرحیم
با الهام از روایت یعقوب بن شعیب از امام صادق «علیه السلام» در زمینه شناسایى و تعیین جانشین مقام رهبرى و ولایت امر مسلمین در هر زمان.
براى پیشگیرى از بروز فترت در نظام جمهورى اسلامى و ضمانت تداوم حکومت شرعیه بر اساس ولایت فقیه، در اجراى اصل 107 و 108 قانون اساسى، قانون انتخابات، تعداد، شرایط و آیین نامه داخلى مجلس خبرگان رهبرى به شرح ذیل تنظیم گردید:
در اجراى اصل 108 قانون اساسى جمهوری اسلامی ایران، قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبرى در تاریخ 1402/7/5 به شرح زیر تصویب گرديد:
فصل اوّل ـ تعداد خبرگان
ماده 1 ـ عده نمايندگان مجلس خبرگان 88 نفر بدین شرح مى باشد:
استان تهران 16 نماينده؛
استانهاى خراسان رضوى و خوزستان هر كدام 6 نماينده؛
استانهاى اصفهان، آذربايجان شرقى و فارس هر كدام 5 نماينده؛
استانهاى گيلان و مازندران هر كدام 4 نماينده؛
استانهاى آذربايجان غربى و كرمان هر كدام 3 نماينده؛
استانهاى اردبيل، البرز، سيستان و بلوچستان، قزوين، كردستان، كرمانشاه، گلستان، لرستان، مركزى و همدان هر كدام 2 نماينده؛
استانهاى ايلام، بوشهر، چهارمحال و بختيارى، خراسان جنوبى، خراسان شمالى، زنجان، سمنان، قم، كهگيلويه و بويراحمد، هرمزگان و يزد هر كدام 1 نماينده.
ماده 2 ـ از تاريخ تصويب اين قانون (96/6/11) هرگونه افزايش تعداد نمايندگان خبرگان پس از بررسىهاى لازم و با توجه به ميزان جمعيت و تقسيمات جغرافياى كشور و مصالح ملى بر اساس پيشنهاد هیأت رئيسه در آخرين سال هر دوره و تصويب مجلس خبرگان رهبرى خواهد بود.
فصل دوم ـ مدت دوره
ماده 3 ـ خبرگان، براى مدت هشت سال، انتخاب مى شوند و حداقل شش ماه به پايان هر دوره، بايد انتخابات دوره بعد آغاز گردد؛ به طورى كه سه ماه به پايان هر دوره، انتخابات دوره بعد خاتمه يافته باشد و هيچ زمانى كشور بدون مجلس خبرگان نباشد.
فصل سوم ـ كيفيت انتخابات
ماده 4 ـ رأىگيرى به صورت مخفى، مستقيم و در يك روز تعطيل، همزمان در سراسر كشور انجام مى شود.
تبصره 1: جهت مشاركت فعال مردم در انتخابات و صرفهجويى و بهرهورى بيشتر از امكانات كشور در حوزه هاى مختلف مديريتى، سياسى و اقتصادى، طرح تجميع انتخابات مجلس خبرگان رهبرى با يكى از انتخابات عمومى كشور به تشخيص مجلس خبرگان رهبرى، اجرا مى شود.
تبصره 2: انتخابات در حوزه های انتخابیه ای که دچار حوادثی از قبیل سیل، زلزله، جنگ و غیره شوند، با تشخیص و پیشنهاد وزارت کشور و موافقت شورای نگهبان، برگزار نمی گردد. انتخابات در این حوزه ها، همزمان با اولین انتخابات سراسری بعدی برگزار خواهد شد.
تبصره 3: چنانچه در استانى، امكان شركت دو سوم واجدين شرايط شركت در انتخابات وجود نداشته باشد، انتخابات در آن استان برگزار نخواهد شد.
تبصره 4: چنانچه تعداد نامزدهای حوزهاى از تعداد کرسی های خبرگان آن حوزه كمتر باشد، انتخابات آن حوزه همزمان با اولين انتخابات سراسری و پس از ايجاد شرايط رقابتى، برگزار مى شود.
تبصره 5: انصراف نامزدها از شركت در انتخابات بايد تا سه روز قبل از روز اخذ رأى(72 ساعت قبل از شروع اخذ رأى) كتباً به دفتر فرماندارى شهرستان مركز استان اعلام و انصراف بعد از پايان این مهلت، پذيرفته نشده و انتخابات تا حصول نتيجه ادامه مى يابد.
ماده 5 ـ خبرگان با اكثريت نسبى آراى شركت كنندگان انتخاب مى شوند.
تبصره: در صورتى كه تعداد آراى دو يا چند نامزد در يك استان، مساوى و تعداد آنان بيش از تعداد خبرگان مورد نياز آن استان باشد، نماينده يا نمايندگان مورد لزوم با قرعه، معيّن مى شوند.
ماده 6 ـ مجرىِ انتخابات مجلس خبرگان رهبرى، وزارت كشور است. آيين نامه اجرايى انتخابات با پيشنهاد وزارت كشور به تصويب شوراى نگهبان خواهد رسيد.
ماده 7 ـ هیئت اجرایی مرکزی و شهرستانها در انتخابات مجلس خبرگان رهبری، همان هیأت اجرایی مرکزی، مرکز حوزه انتخابیه و حوزه فرعی انتخابات مجلس شورای اسلامی می باشد.
تبصره: چنانچه انتخابات میاندوره ای مجلس خبرگان رهبری، همزمان با انتخابات ریاست جمهوری برگزار شود، هیأت اجرایی مرکزی و شهرستانها در انتخابات مجلس خبرگان رهبری، همان هیأت اجرایی مرکزی و شهرستانهای انتخابات ریاست جمهوری می باشند.
ماده 8 ـ در اجراى اصل 99 قانون اساسى جمهورى اسلامى ايران كه نظارت بر انتخابات مجلس خبرگان رهبرى را به عهده شوراى نگهبان گذارده است پيش از شروع انتخابات از سوى شوراى نگهبان، پنج نفر از شخصيت هاى مسلمان، مطلع و مورد اعتماد که حداقل 2 نفر از آنان حوزوی باشند با اكثريت آراء انتخاب و به وزارت كشور معرفى مى شوند.