فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌تصاویری از محل جنایت ارتش اشغالگر صهیونیستی در منطقه مواصی در خان یونس
.
7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیل کوپر در سال ۲۰۰۱ با شلیک گلوله کشته شد.
.
12.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 این چه طرز ولایتمداریه آخه؟!
⭕️ حتماً باید یهجوری از ولایت صحبت کنیم دیگران بدشون بیاد؟
⭕️ چرا سوءتفاهم درست میکنیم؟
.
8.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 راز غضب خدا بر کوفیان!
⭕️ مردم شام و بصره که بدتر بودن، اما چرا کوفیها امام کشتند؟!
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بهکدامین گناه؛ فریاد «حقوق بشر» در رسانههای دنیا فقط علیه ایران است!😭😡
.
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتخابات تموم شد ولی شجاعت هموطنان مون رو یادمون نمیره 💪
.
🔻چرا آقای جلیلی نمیتواند هیچ زمان رئیس جمهور شود؟
نواصولگرا نوشت:
🔹شکست مجدد آقای جلیلی در انتخابات دوباره این موضوع را مطرح کرده که چرا آقای جلیلی اساسا امکان رای آوری در هیچ انتخابات ریاست جمهوری را ندارند؟ البته در انتخاباتهایی که مشارکت ۳۵ درصد یا بیشتر باشد.
🔹باید دقت کنید که آقای جلیلی در این انتخابات ابزارهایی را داشت که در آینده هیچ زمان نمیتواند داشته باشد. واریز بیست هزار میلیارد پول به بازنشستگان، همایش دهیاران سراسر کشور، شبکه مبلغین از طلاب، ظرفیت شبکه ایتا و از همه مهمتر معناسازی از خود به مثابه شهید رئیسی که هم الگوی خدمت بود و هم چهل روز قبل در یک حادثه تراژیک شهید شده بود بخشی از این ابزارها و ظرفیتها بود.
🔹علت شکست علیرغم همه این امیتازات غیرقانونی یا غیراخلاقی، برخی ویژگیهای ایشان است که برای طبقه متوسط شهری ترسناک است. او درباره بعضی از موضوعات مهم کشور، جملاتی دو پهلو مانند عمق راهبردی و... میزند که راه را برای تفسیر طرفهای مختلف و ترسناک نشان دادن او باز میکند. اطرافیان او هم افرادی ترسناک برای طبقه متوسط هستند. ثابتی، رسایی، شهبازی و... از جمله این افراد هستند.
🔹توجه کنید که جلیلی در انتخاباتی با حضور ۵۰ درصد مردم شکست خورده و اگر مثل ۹۲ مشارکت ۷۴ درصدی بود، شکستی سهمگین تر میخورد. آنهم در شرایطی که با توییت زشت آذری جهرمی، کمپین هراس افکنی اصلاحات بسیار ضعیفتر از ۹۲ بود و عملا جدی نشد. آنهم در وضعیتی که پزشکیان حتی در اندازه خودش هم نبود و مانند مناظره اول در مناظره دوم ظاهر نشد.
🔹جلیلی امکان جذب رای غیرایدئولوژیک را ندارد. یعنی اگر قرار بر پیروزی او باشد، باید قید مشارکت حداکثری را بزنیم. یعنی مشارکت مورد تاکید جدی رهبر معظم انقلاب با رای آوری آقای جلیلی تضاد و تعارض قطعی دارد. ایشان که تجربه اجرایی ندارد و کاراکتری با برخی ویژگیهای هراسافکن برای طبقه متوسط، امکان رای گرفتن از اقشار غیرمذهبی را ندارد.
🔹جلیلی با این همه حمایت فراقانونی و ضعیف بودن طرف مقابل در دور دوم شکست خورد. جلیلی در آینده، هیچ کدام از آن حمایتهای ساختاری و مالی و معنای تداوم شهید رئیسی و... را نخواهد داشت. پس بازهم بدون شک شکست خواهد خورد و با شکستش، جبهه انقلاب را هم به شکست خواهد کشاند.
#قالیباف
.
📍 قرار سنپترزبورگ؛ گزارشی از روزنامۀ فرهیختگان | پوتین و قالیباف در بریکس نقشه همافزایی در دوران جدید سیاستورزی را مرور کردند
🔖 علی مزروعی، روزنامۀ فرهیختگان:
📌 با بازگشت محمدباقر قالیباف از سنپترزبورگ سفر دوروزه رئیس مجلس به دهمین مجمع پارلمانی کشورهای عضو گروه بریکس به پایان رسید.
📌 برنامهریزی برای برگزاری بیش از ۲۵۰ رویداد در سال ۲۰۲۴ به میزبانی روسیه بهعنوان رئیس دورهای گروه بریکس نشان میدهد مسکو عزمی جدی برای ارتقای جایگاه این گروه در معادلات سیاسی و اقتصادی کشورهای عضو داشته و هدف اصلی این گروه یعنی مقابله با یکجانبهگرایی آمریکا را بلندتر از گذشته فریاد میزند.
📌 سخنرانی در نشست روسای مجالس بریکس، حضور در نشست «نقش مجالس در ارتقای نظام روابط بینالملل و تضمین دموکراتیزاسیون»، دیدار با رئیس دومای ملی روسیه، دیدار با رئیس شورای فدراسیون روسیه، دیدار با رئیس مجلس نمایندگان تاجیکستان، دیدار با رئیس مجلس سنای قزاقستان، دیدار با رئیس پارلمان بلاروس و دیدار با نایبرئیس مجلس ارمنستان از جمله دستورکارهای فشرده قالیباف در این سفر بودند.
📌 تلاش برای پایان یکجانبهگرایی غرب، افزایش حجم تبادلات تجاری، رفع موانع مالی، توسعه فعالیتها در حوزه ترانزیت و انرژی و تلاش برای دلارزدایی مهمترین محورهای صحبتهای رئیس مجلس در این دیدارها بوده است. نکته قابل توجه در این برنامه دیدار با ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه است.
📌 بارقههای عضویت ایران در گروه بریکس تیرماه سال ۱۴۰۱ زده شد. یعنی زمانی که سیدابراهیم رئیسی به دعوت شی جین پینگ، رئیسجمهور چین در نشست مجازی این گروه شرکت کرد. درخواست ایران و ۵ کشور دیگر برای عضویت دائم این گروه شهریور ماه سال گذشته با موافقت ۵ کشور عضو مواجه شد و نهایتا از ابتدای سال میلادی جاری یعنی یکم ژانویه ۲۰۲۴ این عضویت رسمیت یافت.
🔴 متن کامل گزارش علی مزروعی را در سایت بخوانید
📮
9.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بازخوانی نوحه پرشور معروف و نوستالژیک نزار قطری بعد از ۱۷ سال در حسینیه معلی
.