سالگرد حادثه یازده سپتامبر 2001
🔰 رازها و حفرههای قصه یازده سپتامبر
🔸وقتی در ساعت 8/46 صبح روز 11 سپتامبر 2001، هواپیمایی به ساختمان شمالی برجهای دوقلوی مرکز تجارت جهانی واقع در نیویورک برخورد کرد، در ابتدا گویی خبری باورنکردنی و در حد شایعه بود، ولو برای حاضرین آن زمان در نیویورک که به چشم خود، سوختن آن برج غولآسا را میدیدند. اما باورنکردنیتر از آن، تصویر برداری و عکاسی از آن صحنه بود! چگونه فرد یا گروهی دقیقا در همان زمان میتوانستند در همان سمت برخورد هواپیمای یاد شده با برجهای نیویورکی قرار داشته باشند تا فیلم مستند آن برخورد را ضبط و ثبت کنند؟!
🔸هر دو برج پس از ساعتی سوختن در طبقات مورد برخورد، به طرز شگفتآوری فرو ریختند و همین مسئله بیش از تهاجم به برجهای یاد شده موجب حیرت و سؤال واقع گردید. در واقع برجها هنگام فروریختن مانند یک ساختمان چند طبقه به طور عادی خراب نشدند، یعنی طبقه به طبقه فرو نریختند بلکه هر دو برج با سرعت سقوط آزاد و در طول فقط 2/9 ثانیه تخریب شدند! بنا به اعتقاد کارشناسان و متخصصان سازه و معماری، چنین تخریبی بدون انفجارهای کمکی در قسمتهای مختلف آن برجها امکان نداشت. یعنی یک سیستم تخریب، درون هر طبقه از آنها وجود داشته است.
کارگران درون ساختمان نیز این فرضیه را با مشاهدات خود تایید کردند. یکی از آنها به خبرنگاران گفت:
🔻«... وقتی آمدیم بیرون و از ساختمان دور شدیم، به چشم دیدیم که طبقه به طبقه منفجر میشد. انگار در هر طبقه بمب گذاشته بودند تا ساختمان را منهدم کنند...»1
🔸پس از ارائه گزارش رسمی دولت آمریکا و روایت سؤال برانگیز متهم کردن چند تروریست بینام و نشان، تظاهرات مختلفی در آمریکا برگزار شد که دولت بوش را به چالش پاسخگویی فراخواندند. درباره یکی از این تظاهرات که از شبکه MSNBC پخش شد، مجری برنامه اینچنین گزارش داد:
🔻«اینجا مردمی که جمع شدهاند، معتقدند روز یازده سپتامبر، تروریستها به ما حمله نکردند و ریشه توطئه انفجارها، جایی در کاخ سفید بود. مردم معتقدند دیک چنی بود که آن ساختمانها را منفجر کرد و حالا مردم میخواهند که در این مورد تحقیقات دقیقی صورت بگیرد.»
🔸تییری میسن، محقق و روزنامهنگار معروف فرانسوی و نویسنده کتاب «یازده سپتامبر، دروغ بزرگ» طی تحقیقاتی که به عمل آورد، معلوم نمود، هواپیماهایی که به برجهای دوقلو برخورد کردند، اساسا مسافربری نبودند.6 این ادعا را برخی از شاهدان عینی نیز تایید کردند. از جمله شاهدی در گفتوگو با شبکه فاکس نیوز گفت: «یقینا هواپیمای مسافربری نبود، چون پنجره نداشت... یک پرواز عادی به نظر نمیرسید. مشابه این را ندیده بودم.»
#دفتر_پژوهش_های_مؤسسه_کیهان
.
10.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
؛﷽
🔵 زندگی اشرافی همتی و روحانی
🎙برشی از سخنرانی حجت الاسلام راجی
#انتخابات
#سرطان_اصلاحات
؛﷽
🔵 دولت شهید #رئیسی چگونه کشور را از خاموشی نجات داد؟
✍هیچ وقت خاموشی های پی در پی دهه ۹۰ را که بخاطر بی کفایتی دولت روحانی بر مردم تحمیل میشد فراموش نمیکنیم.
#انتخابات
#سرطان_اصلاحات
🇮🇷باقری کنی دبیر جدید شورای راهبردی روابط خارجی شد
🔹مراسم تودیع سیدعباس عراقچی و معارفهٔ علی باقری، دبیران سابق و فعلیِ شورای راهبردیِ روابط خارجی امروز در محل این شورا برگزار شد.
+ شورای راهبردی روابط خارجی، شورایی است که در سال ۱۳۸۵ به دستور رهبر معظم انقلاب ، آقا سید علی خامنهای تشکیل شد و مسئولیت شورا «تهیهٔ راهبردها و سیاستها و راهکارهایی است که جمهوری اسلامی را در سیاست خارجی به نتایج مطلوب برساند» و «ایجاد هماهنگی بیشتر در کلیهٔ فعالیتها در عرصهٔ روابط خارجی» است
کمیسیون سیاسی به ریاست سعید جلیلی (ناهماهنگ با جَو شورا)
کمیسیون اقتصادی به ریاست ابراهیم شیبانی
کمیسیون دفاعی-امنیتی به ریاست سرلشکر سید یحیی رحیمصفوی
کمیسیون علمی-فرهنگی به ریاست مهدی اهری مصطفوی
سورنا ستاری مسئول کمیسیون جدیدالتأسیس علم و فناوری
دبیرخانه شورا عهدهدار تکمیل چرخه کارشناسی و تهیه پیشنویس مصوبات شورا و نیز پشتیبانی علمی، پژوهشی و خدماتی مناسب از شورا و کمیسیونهای آن میباشد. ریاست دبیرخانه شورا بر عهده علی باقری کنی است.(پیش تر، عراقچی سکاندار این جایگاه بوده است)
🔺 بحث کوتاهم با یکی از کاربرها در پی وی👇
🔹 او : چرا از دولت پزشکیان دفاع می کنید این دولت سوم حسن روحانی است
🔸 من : اولا دولت سوم حسن روحانی نیست ( بر خلاف تصوراتمون قبل از انتخابات )
خیلی بهتر است
ثانیا ولی فقیه فرمودند از این دولت حمایت کنید ماهم اطاعت می کنیم
🔹او: رهبری از همه دولت ها حمایت می کند
🔸 من: خب شما هم اگر رهبر معظم را قبول دارید حمایت کنید
چرا مخالفت می کنید ؟
🇮🇷 سید حسین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گزارشی از ماهوارهبرهای بومی ایران
#ایران_قوی
#روشنگری
.