📌تصویب قانون پوشش در آمریکا
🔺 قانونگذاران مجلس نمایندگان میزوری #آمریکا، قوانین سختتری را برای #پوشش زنان به عنوان بخشی از یک بسته قانونی جدید به تصویب رساندند.
🔺در این قانون زنان ملزم شدهاند با پوشیدن ژاکتی مانند کت، ژاکت کشبافی یا کت بافتنی شانههای خود را بپوشانند.
پ.ن:
الان زنان آمریکایی میگن بدن خودمه ،، شما نگاه نکنید😂
💙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌#امام_خمینی (رحمة الله علیه): میزان، اکثریت است مگر در قوانین اسلامی، اگه اکثریت هم علیه قوانین اسلام باشن باید تو سرشون زد.
#حجاب
💙
جهاد تبیین مرصاد :
بصیرت قدرت تشخیص حق از باطل نیست.
بصیرت قدرت تشخیص حق از حقنماست!
زمینه سازی ظهور شعار و ادعا نیست ،
حرکت و مقاومت اسلامی در برابر استکبار جهانیست!
یاری امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف ، تابعیت محض از ولایت فقیه و حمایت از نظام و دولت انقلابیست!
با جهاد تبیین ، از زمینه سازان ظهور باشیم
ان شاءالله 🤲🌸
https://eitaa.com/joinchat/524812529C7527882e9d
♦️ اشرف پهلوی؛ اردک یا پلنگ سیاه؟
🔹 اشرف پهلوی در روز چهارم آبان ماه سال ۱۲۹۸ هجری شمسی در محله سنگلج تهران، پنج ساعت پس از تولد برادرش محمدرضا به دنیا آمد. پدرش رضاخان هنگام تولد او و برادرش هنوز در گمنامی به سر میبرد و در لشکر قزاق درجه سرهنگی داشت. مادرش تاجالملوک آیرملو یکی از مهاجران روسیه به شمار میآمد، که بعد از انقلاب بلشویکی همراه خانوادهاش به آذربایجان ایران نقل مکان کرده بود.
🔹در دوران سلطنت پهلوی هیچ زنی به اندازه اشرف در سیاست داخلی و خارجی نقشآفرین نبود. او نقش اصلی را در کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ بازی کرد. روزگاری به اشرف «اردک سیاه رضاشاه» میگفتند. اما بعدها یکی از روزنامهنویسان فرانسوی به او لقب «پلنگ سیاه» داده بود.
#تاریخ_پهلوی
طی روزهای گذشته خبر انتشار بیش از 10000 تصویر از لپ تاپ هانتر بایدن پسر جو بایدن رئیس جمهور فعلی آمریکا که شامل بسیاری از فعالیت های غیرقانونی و غیراخلاقی وی بود جامعه خبری رسانه های جریان اصلی را در شوک فروبرد.
اما پنجشنبه پس از انتشار اولیه، این سایت از کار افتاد و دیگر بالا نیامد.
بسیاری فشارهای دولت آمریکا برای حذف این تصاویر را علت اصلی از کار افتادن سایت دانسته اند با این حال در برخی از تصاویر منتشره فساد گسترده ی هانتر بایدن مشهود است.
مصرف کراک، فساد مالی و عکسهای پدوفیلی و کودک آزاری فقط بخشی از تخلفات پسر رئیس جمهور آمریکاست.
📌 دروغ و دیگر هیچ!
🔰 رهبری حکیمانه آیت الله خامنه ای به اذعان دوست و دشمن، همواره بر هم زننده نقشه دشمنان خارجی و عوامل دست نشانده آن در داخل بوده است. به همین خاطر طبیعی است که از رهبر انقلاب ناراحت و عصبانی باشند و به هر بهانه ای هر چند نامربوط، ایشان را مقصر ناکارآمدی ها جلوه دهند.
❗️سیاستی که شهاب حائری در پیش گرفته است.
او در مطلبی که در کانالش منتشر کرده با اشاره به رسمیت نشناختن طالبان توسط وزارت امور خارجه، این حرکت را با اقدام قبلی وزارت در دادن سفارت افغانستان به طالبان متناقض دانست.
❌ در ادامه دروغی را به رهبری منتسب می کند و می گوید خود رهبری گفته است وزارت خارجه مجری سیاست های تعیین شده توسط رهبر است!
⭕️ جناب حائری! اولا رهبر انقلاب در 12 اردیبهشت 1400 و در پاسخ به صحبت های ظریف که سپاه قدس را تضعیف کرده بود فرمودند: «همه بدانند که سیاست خارجی در همه جای دنیا مربوط به مجامع بالادستی وزارت خارجه است، مسئولین عالی رتبه کشور تصمیم میگیرند.» و هیچ کجا نفرموده اند مجری سیاست های رهبری است!
⚠️ ثانیا بر فرض صحت ادعایتان، باز هم به خطا رفته اید! زیرا رهبر انقلاب مثلا در قضییه برجام، اجرای آن را منوط به 9 شرط کردند. اما وزارت خارجه دولت روحانی هیچ کدام را عملی نکرد و شد آن چه که نباید میشد.
⁉️ راستی آقای حائری! شکایت موسسه حفظ و نشر آثار امام به خاطر دروغ هایی که به امام نسبت دادید به کجا کشید؟
✍🏻 مرتضی حسینی
جناب ظریف ! حتّی برای دفاع از خودت هم دیپلمات خوبی نیستی!
کیان عبداللهی، معاون خبر خبرگزاری تسنیم نوشت: آقای ظریف صبح امروز بعد از مدتها سکوت، در دفاع از خودش و دیدگاهش متنی ناامیدکننده و حیرتانگیز منتشر کرد که نشان میدهد او حتی در دفاع از خودش هم ناتوان است و شدیداً به ضرر خودش عمل میکند؛ حال چنین فردی برای ۸ سال و در ظریفترین شرایط، فرمان دیپلماسی کشور را به دست داشت! شخصیتی که اینچنین، سخنان رادیکالترین منتقدان علیه خود را تلویحاً تایید میکند! لحن سخن ظریف در اواسط متن چنان است که ظاهراً ترکمانچای را هم نامطلوب نمیداند و میگوید: مردم کدام یک را بیشتر نکوهش میکنند آنها را که با آرزوی بازپسگرفتن سرزمینهای از دست رفته در عهدنامه گلستان بخشهای بیشتری را بر باد دادند یا آنها که ترکمانچای امضا کردند و حداقل بخشی از سرزمینها را پس گرفتند.(نقل با کمی تلخیص) دفاعیهی وحشتناکی است. چه کسی گفته اینجا هم «صنعت خرفروشی» است که بین ترکمانچای و شوهر دادن سرزمینهای بیشتر باید یکی را انتخاب کنیم؟ راه سومی نیست؟ اینکه با لحاظ واقعیتها، سرزمینها را هم عاقلانه و با شجاعت پس بگیریم؟! البته برای برخی دوستان ظریف،راه چهارمِ بدتر هم هست! مثلاً اینکه حتی زشتتر از ماجرای ترکمانچای، در برههای جنگی هم نباشد و با خودِ هنر «مذاکره» سرزمینهایی را بدهیم برود! مثل اتفاقی که در قرارداد گلداسمیت اتفاق افتاد و در دورهی ناصرالدین شاه قاجار بخش بزرگی از بلوچستان ایران به انگلستان واگذار شد! معلوم نیست چنین دام تحلیلی را چه کسی پیش پای آقای ظریف گذاشته که مجبور شده به سیاهچالهی اینچنینی درباره ترکمانچای بیفتد؟ مگر نه اینکه شدیدترین منتقدانش هم میگفتند با دست فرمان ترکمانچای در #برجام جلو رفته است؟! نکتهی بعد: کمی جلوتر، جناب ظریف از اینکه سازشکارش هم بخوانند تلویحاً دفاع کرده و آن را اینچنین معنا میکند که "دستیابی به نقطه اشتراک و توازن برای حرکت به سوی آرمانهاست"! چه کسی این معنای مندرآوردی از سازشکاری را به آقای ظریف تقدیم کرده که او را باز هم به چنین دامی کشانده؟! آنچه جامعه از سازشکاری میفهمد آن است که فردی بدون لحاظ آنچه واقعیت دارد، از سر بزدلی یا منفعتطلبی شخصی، منافع جمعی را حتی در مقیاس یک ملت به باد بدهد. متاسفانه همین نابلدی در دفاع چه دربارهی خود و چه دربارهی حق مردم بویژه در دوران آقایان ظریف و روحانی موجب شد که یک پنجرهی طلایی» برای توافق خوب با آمریکا و دیگر کشورهای عضو ۱۳۵ از دست برود
بیانیه تحلیلی «گروه مطالعاتی مبین» به مناسبت سی و چهارمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)
بسم الله الرحمن الرحیم
و نُریدُ اَن نَمُنَّ عَلَی الّذین استُضعِقوُا فی الارضِ و نَجعَلَهُم اَئِمَّه و نَجعَلَهُمُ الوارِثین (قصص/5)
امام خمینی (ره) هویت ایرانیان را به طریق انقلابی "واسازی" نمود، بدین سان که ازیک سو سازه های معنایی آن را از التقاط گرایی برساخته از ایدئولوژی های لیبرالیستی و کمونیستی استعمارگران و تجزیه گرایی هویتی و باستان گرایانه استبدادگرایان برافکند و از دیگر سو، در اقدامی انقلابی سازه حقیقی مبتنی بر "اسلام ناب" را بنیاد گذاشت، آنهم اسلامی که پذیرندگان آن حامیان "حقِّ واحد" بودند. این صورتبندی جدید از هویت ملی در ایران، الهیات سیاسی حکمرانی در دنیای مدرن و پسامدرن را از خطر سیّالیت و دوری از جهان بینی توحیدی و اصول تکامل معنوی بشری رهایی بخشید و در این وانفسا، امر سیاسی دارای تعریفی نو و قابل پذیرش برای جستجوگران سیاست به مثابه "صراط" گشت. این در حالی بود که نوگرایی در اندیشه سیاسی اسلام، مُدگرایی فکری مدرنیته را گرفتار چالشها و سئوالات مداوم و بی پایان نمود و سرگشتگی معنوی آن را بر همگان مُبرهَن ساخت.
ملت بزرگ و رنج کشیده ایران از پدیده نابودی "خود حقیقی خویش" در دوره رضاخان قلدر و پسر مصلوب الاراده اش که همان تبارگرایی و ستم قاجاریان و شرق گرایی و غرب گرایی التقاط گرایان را بازتولید می نمودند، با دریافت حقیقت از سوی گفتمان توحیدی امام خمینی رضوان الله تعالی علیه، اسلام انقلابی و انقلاب اسلامی را طریق پیشرفت حقیقی خویش یافتند و در تدوام این مسیر حماسه ها آفریدند وتهدیدات مادی گرایان را در قاب اسلام ناب به فرصت های بی بدیل دین و دنیای خویش مبدل ساختند. اسلام حقی که در میان تبلیغات و مغالطات نظام سرمایه داری و استثمار جهانی به قادر نبودن در اداره دنیای جدید متهم گشته بود، با محقق شدن حاکمیت الهی آن توسط امام راحل و همراهی ایرانیان حق جو، برای همیشه این معما را حل نمود؛ آنچنان که امروز اسلام ناب کارآمدی خود را در همه مسایل انسانی اعم از مفاهیم متعارض یا متفاوت از قبیل آزادی، حقوق زنان، دمکراسی، جمهوریت، عدالت، امنیت و ... در ایران اسلامی عینیت بخشیده است و لکن، متأثر از تبلیغات سهمگین دشمنان نیازمند تبیین و امر جهادی در این کارزار سخت است. این کارآمدی، امروز موازنه وحشت عین و ذهن را به مادی گرایان تحمیل نموده است و آنان را به راه تحریف و تحریم از یک سو و اغتشاش و جنگ ترکیبی از سوی دیگر، وادار نموده است.
در شرایط کنونی، راه برون رفت اَمن از این کارزار، درک حقیقت و به تبع آن، شکرگذاری بابت نعمت دیگری است که بعد از سال 1368 در تداوم ولایت امام خمینی (ره) و در زعامت حکیمی بروز و ظهور یافت که نه تنها مایه غرور ایرانیان است، بلکه امید بخش دل مظلومان و آزادیخواهان جهان می باشد، زیرا که توانست ایران و اسلام ناب را از تمامی غائله ها و فتنه های بعد از رحلت امام (ره) به سلامت عبور دهد، توطئه هایی از قبیل حمله آمریکا به عراق در سال 69- افراط گری های سیاسی از سال 76- غائله آقای منتظری در سال 68- دادگاه میکونوس و بحران در روابط با اروپا در سال 76- قتل های زنجیره ای در سال77- حادثه کوی دانشگاه تهران در سال 78- بی ثبات سازی درانتخابات مجلس ششم در سال 78- چالش مشروعیت خواهی نمایندگان مجلس ششم در سال 80- حمله آمریکا به افغانستان در سال 80- اشغال عراق توسط آمریکا در سال 82- فتنه سال 88- بحران جریان های تکفیری در منطقه در دهه 90- ترور حاج قاسم سلیمانی در سال 98- جنگ ترکیبی دشمن درشرایط کنونی و ...
منطق و راز عبور از این گردنه ها وموفقیت های چشمگیر در عرصه جهانی، پیروی ملت بزرگ ایران از گفتمان انقلاب اسلامی با قرائت امامین انقلاب است؛ بر پایه همین منطق است که رهبری معظم انقلاب معتقدند: «اگر ملت ایران از صراط امام (ره) فاصله بگیرد سیلی خواهد خورد». امروز که ملت ایران در مسیر تمدن سازی است و جامعه جهانی در صدد شکل دهی به نظم جدید متاثر از الهیات سیاسی برساخته از انقلاب اسلامی است، درک دقیق و پیروی عالمانه و مومنانه از طریق و گفتمان انقلاب اسلامی با زعامت ولی امر مسلمین جهان حضرت امام خامنه ای(مد ظله العالی)تعیین کننده موفقیت ملت بزرگ ایران برای تکمیل الگوی تمدنی خویش است.
والعاقبه للمتقین.
گروه مطالعاتی مبین(14/3/1402)