📌مذاکره از موضع قدرت
روزنامه وال استریت ژورنال اعلام کرد که مذاکره کنندگان گفتهاند جنبش حماس پس از ۴ ماه مقاومت به رغم حملات و بمبارانهای ارتش رژیم صهیونیستی، از موضع قدرت وارد مذاکرات شده است.
.
📌روایت رسانه عبری از جزئیات توافق احتمالی تلآویو-حماس
شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی:
جزئیات تازهای از قرارداد تبادل اسرای جدید پیشنهادی شامل آزادی ۳۵ اسیر صهیونیست در غزه در مرحله اول در مقابل برقراری آتشبس ۳۵ روزه است.
تا این لحظه هیچ توافقی درباره تعداد زندانیها (اسرای فلسطینی) که آزاد خواهند شد، حاصل نشده است.
اکنون توپ در زمین حماس است که میانجیها سرفصلهای اصلی قرارداد را به آن انتقال دادند و منتظر پاسخ حماس هستند.
روزنامه وال استریت ژورنال نیز در این رابطه نوشت؛ مذاکره کنندگان گفتهاند جنبش حماس پس از ۴ ماه مقاومت به رغم حملات و بمبارانهای ارتش رژیم صهیونیستی، از موضع قدرت وارد مذاکرات شده است.
.
30.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زندگینامه
💢زندگینامه چگوارا، انقلابی مشهور آمریکای جنوبی
.
💢هشدار ایران به آذربایجان و ترکیه در مرز؛ تغییر مرزهای جغرافیایی منطقه را نمیپذیریم
به گزارش خبرآنلاین، سید کمال خرازی در صحبتهای خود با اشاره به روابط تاریخی و دوستانه ایران و ارمنستان و عزم جمهوری اسلامی ایران برای گسترش این روابط، به تحولات جاری در منطقه قفقاز پرداخته و تحلیل جامعی از وضعیت ناپایدار این منطقه ارائه داد.
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران از استقلال، حاکمیت و تمامیت ارضی همه کشورهای این منطقه حمایت میکند و تغییر مرزهای جغرافیایی را به هیچ عنوان نمی پذیرد.
به گزارش ایسنا، وی با اشاره به ظرفیتهای اقتصادی منطقه قفقاز گفت: ایران به عنوان محور اتصال مسیرهای حمل و نقل شمالی – جنوبی و شرقی – غربی آمادگی دارد ظرفیتهای اقتصادی و علمی خود را در خدمت توسعه و پیشرفت این منطقه قرار دهد.
سفر خرازی، رئیس شورای راهبردی روابط خارجی به ارمنستان در ادامه سفرهای دورهای وی به کشورهای منطقه و حوزه همسایگی و جهت بررسی راهبردهای جمهوری اسلامی ایران در منطقه قفقاز صورت میگیرد.
📌المیادین : اخبار اعلام شده مبنی بر کاهش حضور مستشاران نظامی ایران در سوریه کاملا کذب است.
.
🚨اداره عملیات تجارت دریایی بریتانیا: گزارش یک حادثه در 57 مایل دریایی غرب حدیده در یمن
.
📌بعضی از عزیزان سوال می پرسند که عاقبت رویدادهای منطقه ای چگونه خواهد شد ،می شود چشم انداز روشنی را درباره آن ترسیم کرد؟
به اذعان مقامات آمریکایی، التهاب کنونی منطقه یکی از بی سابقه ترین رویدادهای سرنوشت سازی است که خاورمیانه به خود دیده است.
بنظر بنده منطقه در میانه صلح و جنگ شناور است.
شرایط پیچیده ای که در جبهه داخلی فلسطین و عرصه کلی تحولات منطقه وجود دارد استعداد جنگ را دارد
بنده سعی می کنم دقیق ترین کلمات را برای تحلیل استفاده کنم.
خلق تعارض منافع سیاسی متضاد از سوی ایران و محور مقاومت به این نقطه رسید که همان قدر که تشدید تنش ها به حیات سیاسی نتانیاهو کمک می کند منجر به تضعیف جایگاه بایدن در انتخابات پیش رو می شود
همه چیز به طراحی آمریکا برای ترسیم زنجیره واکنش بستگی دارد
🔺تنش ها در دریای سرخ، درگیری پینگ پنگی میان انصارالله یمن و آمریکا و انگلیس را تثبیت و عملا امنیت تجاری در باب المندب و دریای سرخ را بکلی از بین برده است و ایران به هدف طراحی شده برای تشدید فشارهای بین المللی جهت اثربخشی در جبهه داخلی غزه رسید(همان راهبردی که خیلی زود تر بایست آغاز می شد)
🔺تشدید تنش ها در جبهه شمالی فلسطین اشغالی با ابتکار عمل حزب الله لبنان استعداد کامل جنگ تمام عیار مشابه با آنچه در دریای سرخ در حال وقوع هست را دارد.
اما در عراق شرایط کاملا متفاوت است سابقا عرض کردم شرایط کنش گری مقاومت در عراق پیچیده ترین پلن در شاخه های محور مقاومت است.
گزینه سیاسی در عراق همواره بخشی از بازی ایران و آمریکا بوده است.
🔺کشته شدن سربازان آمریکایی پلن جدید عراقی ها برای تسریع در دستاوردهای سیاسی در خروج آمریکا از عراق و همچنین فشار بر جو بایدن برای توقف درگیریهای داخلی فلسطین ارزیابی می شود.
حمله هدفمند به پایگاه آمریکایی ها در مرز اردن و سوریه و حمله موشکی به ناوشکن گراولی آمریکایی (و نفوذ تا یک و نیم کیلومتری ناوشکن)بانکی از سیگنال برای آمریکا بود.
عمیقا معتقدم نتانیاهو و بایدن برای خلق دستاوردهای سیاسی و امنیتی درصدد ضربه اساسی به ایران و محور مقاومت هستند، شرایط منطقه به تصمیم گیری آمریکا و بانک اهداف پیش بینی شده برای ضربه و پاسخ های احتمالی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تنگه هرمز و خلیج فارس بستگی دارد.
.