بنام خدا
هوالحکیم
مردم سالار دینی
انچه مشخص است مردم سالار دینی انچه رهبری عزیز به درستی تبیین فرمودند با دموکراسی غربی متفاوت است.
در حاکمیت ملت در مردم سالار دینی همانند لیبرال دموکراسی ، حاکمیت قانون را به دنبال دارد با این تفاوت اساسی که دموکراسی در غرب با سکولاریزم همزاد و همراه است، اما در مردمسالاری دینی با حاکم شدن ملت، حاکمیت اسلام و شریعت مطرح شد.
امروز باید تفاوت بین دموکراسی غربی با نگاه سکولار و بی دینی و بدون وجود قید و بند در روابط اجتماعی و حتی خانوادگی با دموکراسی اسلامی(مردم سالار دینی ) که ازادی نباید از حدود الهی خارج شود تمیز این دو میباشد.
برای مثال هرگونه رابطه زن و مردم نامحرم حرام است و هر رابطه ای با وجود موانع نکاح مجازات نیز دارد
این دستور الهی محدودیت نیست بلکه عین رعایت حقوق شهروندی و احترام به جایگاه خانواده و پیشگیری از هر هرگونه تبعات منفی این روابط بر اجتماع است ...
ولی در اسلام عقد نکاح باید اشکارا و مشخص و ثبتی باشد تا زمینه هرگونه سواستفاده ابتذال محدود شود
با این مثال و مثالهای دیگر در ابعاد اجتماعی و سیاسی تفاوت دموکراسی مبتنی بر بی دینی با دموکراسی بر پایه شریعت اسلامی مشخص میشود
امروزه غرب به دنبال ترویج دموکراسی از نوع بی دینی یا سکولار به چند جهت در جهان است
اولا: بدون اینکه دین مانع بزرگی برای استعمار و جهانخواری است در تمام ادیان یهودیت و مسیحیت و حتی بودا و کنفوسیوس ظلم ستیزی و مبارزه با شیطان درونی و بیرونی جز وظایف دینی است با این تفکر تصاحب و استعمار یککشور ممکن نخواهد شد.
ثانیا: ترویج فساد و ابتذال وسیله و فراهم کننده گسترش نظام سرمایه داری بر پایه لیبرال دموکراسی غربی است محدودیت در ان جز توسط ادیان ممکن نیست برای یاری این تفکر برخی ادیان ساختگی چون بهائیت یا تصوف یا وهابیت و...نیز در اسلام هراسی و سپس روی اوردن مسلمانان و ادیان گریزان از ان به این نظام سکولار غربی تاثیر گذار خواهد بود.
ثالثا: مالکیت بشر و جهان از نگاه اسلام وفق اصول قانون اساسی کشور فقط خداست و حکومت ملت بر ملت در قالب حاکمیت اسلام بر رفتار بشری ضمن اینکه برخلاف نظام سرمایه داری که هدف سرمایه است یا نظام کمونیستی که برابری ناعادلانه و گرفتن انگیزه فعالیت بیشتر را از بشر سلب و حضرت امام ره در نامه تاریخی به گرباچف به درستی ان را تبیین فرموده بودند ، میباشد.
اما اسلام به سرمایه چون مثل غرب و به بشر چون کمونیسم نگاه نمیکند انسان با تلاش مضاعف میتواند سرمایه مشروع داشته و خیر دنیا و اخرت خود را با توکل برخداوند متعال و ... تضمینکند و در عین حال برابری به معنای داشتن و تصاحب یک چیز و شی به صورت یکسان نیست بلکه دارا شدن بنا به شایستگی و توانمندی هر شخص است که حضرت امیر مومنان سرور دو عالم همهما به زیبایی ان را بیان فرمودند
لذا ختم کلام اینکه ازادی و دموکراسی غربی نمیتواند در کشورهای دیگر چون چین و ژاپن که از فرهنگ غنی برخوردارند عملی شود البته متاسفانه تهاجم فرهنگی از نوع غربی فقط برای کشور ما نبوده کشورهای دیگر هم از این تهاجم متاثر شده اند ، چه رسد به کشور عزیز ما البته جمهوری اسلامی تلفیقی از تمدن باستانی و اسلامی است و هرگز علیرغم برخی تغییرات به ظاهر به هیچ عنوان اجازه تحول فرهنگی به سوی لیبرال دموکراسی غربی از نوع سکولاریزم نخواهد داشت.
باید صبور بود و منتظر تصمیمات ولی فقیه و نائب برحق حضرت اباصالح بود.
درود بر همه شما
فتحی سوم دی ماه ۱۴۰۱
الهم عجل لولیک الفرج
🌴یا بقیه الله🌴
@marsad
✾✾࿐༅🍃♥️🍃༅࿐✾✾
نماینده عراقی: الان زمان مناسبی برای مجازات عاملان ترور شهیدان سلیمانی و المهندس است
🔹محمد البلداوی: طرفهای مسئولِ اجرای عملیات تروریستی مشخص است ولی الان باید دنبال کسانی باشیم که در این جنایت شریک بودند و اطلاعات را به دشمن دادند.
🔹دستگاه قضایی عراق باید همه کسانی را که در جنایت فرودگاه بغداد دست داشتند را مجازات کند؛ البته پس از اینکه آنان را از منصبهایشان کنار گذاشت.
🌴یا بقیه الله🌴
@marsad
✾✾࿐༅🍃♥️🍃༅࿐✾✾
📸 تعمیر نفتکش غولپیکر در هرمزگان
🔹این نفتکش ۳۳۲ متر طول، ۵۸ متر عرض و ۳۱ متر ارتفاع دارد و به گفته شرکت ایزوایکو برای تعمیر آن ۳۵۰ نفر بهطور مستقیم و بیش از ۱۰۰۰ نفر بهطور غیرمستقیم مشغول کار خواهند شد.
🌴یا بقیه الله🌴
@marsad
✾✾࿐༅🍃♥️🍃༅࿐✾✾
✅ این سیکل معیوب را کنار بگذارید
✅ متأسفانه چرخه معیوبی در کشور وجود دارد و آن این است که جهت گیری ها و تصمیات غلط بر خی از مسئولین که مغایر با مبانی انقلاب است، موجب تولید آسیب های اجتماعی می گردد. وقتی که این آسیب ها به وجود آمد، بعد می خواهند با خرج هزاران میلیارد، آسیب ها را رفع کنند و تجربه نشان داده که این طرح ها نهایتاً بخش کمی از آسیب ها را می کاهد.
◼️در حالی که اگر از ابتدا درست و مبنایی تصمیم گیری شده بود آسیبی ایجاد نمی شد و هزاران میلیارد پول ملت، در مسیر درست و اعتلای کشور خرج می شد و نخبگان کشور به جای آن که عمر و علم خود را صرف اصلاح این خطاها کنند به مشکلات اصلی و واقعی می پرداختند. یعنی هم ضرر مالی کرده ایم و هم ضرر نیروی انسانی و هم آسیب را بر طرف نکرده ایم و این مصیبت بزرگی است.
◼️مثلا طبق یک سیاست، فضای مجازی، رها شده و با حکمرانی لیبرالی اداره می شود. نتیجه اش این می شود که اکنون می بینیم.
◼️اگر از روز اول بنای مجازی درست و اصولی پایه گذاشته شده بود و مبانی دینی و انقلابی را فدای بهت عده ای در مقابل تکنولوژی نکرده بودیم؛ اگر فضای مجازی را با مدیریت فرهنگی بومی اداره میکردیم و نه بر اساس تفکرات تکنوکرات ها و برخی غرب زده های ریشو که ریششان هم به بادی بند است، امروز این همه مصیبت نداشتیم؛ نه در حوزه فرهنگی و اجتماعی بلکه معضل دلار چهل هزار تومانی که ریشه در این آشوب ها دارد هم وجود نداشت.
🔶 لذا انقلابیون و مستضعفین که مالکین حقیقی این انقلاب هستند اگر میخواهند این هزینه های گزاف را ندهند باید از امروز چاره کنند و از ابتدا جلوی تصمیمات غلط و انحرافی و زاویه دار با مبانی را بگیرند.
سعدی خوش سخن صحیح گفته است که:
🔺سر چشمه شاید گرفتن به بیل
چو پر شد نشاید گذشتن به پیل🔻
اخبار تهران