🔻در دوران پهلوی از جمعیت نزدیک به ۱۵ هزار نفری پزشکان کشور، بیش از ۶ هزار از آنها پزشکان هندی و پاکستانی و بنگلادشی بودند.
🔸اکنون به جایی رسیده ایم که به اندونزی و هند دستگاه های پیشرفته ربات جراح از راه دور سینا و دستگاه تشخیص مارجین سرطانی صادر می کنیم و آنها را آموزش می دهیم.
#چی_بودیم_چی_شدیم
10.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | تشنگان وصل
🌷 رهبر انقلاب: اینکه شما میبینید و میشنوید بعضی از این شهدای ما عاشقانه #آرزوی_شهادت میکردند، خدای متعال یک نوری به دل آنها انداخته بود؛ با این نور یک حقیقتی را میدیدند، این بود که عاشق شهادت بودند.
👈 شهید سلیمانی میگفت... تهدیدش کردند که تو را میکشیم، گفت من دارم در بیابانها دنبالش میگردم، بلندی و پستیها را طی میکنم دنبال همین. ۱۴۰۱/۰۸/۰۸
#لبیک_یا_خامنه_ای
#امام_زمان
#فاطمیه
🍃💎🍃
💎السلام علیک یا فاطمه الزهرا سیدة النساء العالمین
💎سلام مادر مهربانم
سلام بر تو و بر پسرت مهدی(عج) که ادامه دهندهی راه تو و انتقام گیرندهی خون توست
#فاطمیه
🔵پوشاک در دوره داریوش🔵
در زمان داریوش، زنان طبقات بالای اجتماع جز در تخت روان و روپوش دار از خانه بیرون نمیآمدند... ملکه ها و زنان اشراف با چادر و زنان خدمتکار بدون حجاب بودند.
#ایران_اصیل
#تمدن
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅یک سلطان جاده و کامیوندار سه پیغام دارد حتما ببینید
🔰 مرز مقدس|| مقایسه ی عملکرد سازمان ملل در مواجهه با دو تجاوز نظامی در دنیا
_________
🗓 به مناسبت ۱۸آذر سالروز معرفی عراق بعنوان مسئول و آغازگر جنگ از سوی سازمان ملل
💢 یک موقعیت اما دو برخورد متفاوت از سازمان ملل!!
♨️ اقدام فوری سازمان ملل درباره حمله به کویت، در اعلام متجاوز بودن عراق و همچنین اعلام ضرب الاجل برای خروج نظامیان عراقی، در مقابل تعلل آن سازمان در قبال ایران، امری است که به وضوح دشمنی و خصومت برخی از اعضا و اقدام ناعادلانه این سازمان را ثابت می کند.
🔻 در فاصله جنگ هشتساله ایران و عراق، شورای امنیت مجموعا 11 قطعنامه صادر کرد که در 3 قطعنامه به مسائل شیمیایی و در 8 قطعنامه به جنگ پرداخته است. اما در فاصله یکساله جنگ عراق وکویت، 40 قطعنامه توسط شورای امنیت صادر شد. بر این مبنا اگر به کشوری تعرض شود و نقض صلح انجام شود، شورای امنیت باید فعالیتهایی انجام دهد و حتی مختار به فعالیت نظامی است و در این مورد ورود کرد.
🔻 اقدام فوری سازمان ملل درباره حمله به کویت، در اعلام متجاوز بودن عراق و همچنین اعلام ضرب الاجل برای خروج نظامیان عراقی، در مقابل تعلل آن سازمان در قبال ایران، امری است که به وضوح دشمنی و خصومت برخی از اعضا و اقدام ناعادلانه این سازمان را ثابت می کند.
🔻 سازمان ملل نه تنها در دوره جنگ تحمیلی، عراق را مجبور و محکوم به خروج از ایران نکرد، بلکه حتی آن را به عنوان متجاوز نیز معرفی ننمود. تنها تلاش آن سازمان در طی 8 سال جنایات رژیم بعثی، محدود به اعلام آتشبس بود که نه تنها سودی برای ایران نداشت بلکه به ضرر تمامیت ارضی ایران اسلامی نیز تمام می شد.
🔻 با وجود تلاش های بسیاری نیز که مسئولان وقت در اقناع اعضای سازمان ملل در اصلاح قطعنامه ها داشتند، نهایتا در قطع نامه 598 نیز عراق به عنوان متجاوز اعلام نشد و تعیین آن به آینده موکول گردید.
پس از گذشت حدود 3 سال از جنگ تحمیلی، و طی فرآیندی، دبیرکل سازمان ملل در گزارشی به شورای امنیت، عراق را به عنوان متجاوز اعلام نمود ولی شورای امنیت آن را نیز تایید ننمود.
🔻 به هر حال شورای امنیت سازمان ملل میبایستی گزارش دبیرکل را تصویب کرده و به صورت رسمی عراق را به عنوان متجاوز اعلام میکرد که چنین اقدامی صورت نگرفت. در مجموع میتوان گفت که اظهار نظر و گزارش دبیرکل سازمان ملل به صورت رسمی تجاوز نظامی عراق به ایران را در اسناد رسمی و در افکار عمومی ثبت کرد، ولی باعث نشد که ایران بتواند خسارات خود را از عراق مطالبه و دریافت نماید.
🔻 اگر به رفتاری که شورای امنیت سازمان ملل با تجاوز عراق به کویت با حمله ارتش عراق به سرزمین ایران انجام داد توجه کنیم در مییابیم که از همان روز اول اشغال کویت، شورای امنیت سازمان ملل عراق را متجاوز اعلام کرد و لشکرکشی عراق به کویت را محکوم کرد و خسارات مستقیم و غیر مستقیم کویت از این تجاوز را برآورد کرد و تا دلار آخر آن را از عراق دریافت نمود.
🔴 اعدام #محسن_شکاری و دو نکته!
ما در دفاع از اجرای حکم محسن شکاری دچار لکنت شدهایم!
نظام یک کار قانونی انجام داده و احتمالاً پیش از این هم میدانسته که این همه سر و صدا راه خواهد افتاد و نباید مقهور پروپاگاندای رسانهای شد اما در اقناع افکار عمومی خوب عمل نشده و باید قبول کرد بخشی از این لکنت طبیعی باشد.
شاید توجه به دو نکته ذیل در اینجا کمککننده باشد؛
1️⃣ بدسلیقگی #رسانههای_رسمی در انتشار این خبر مشهود است. خبر اعدام محسن شکاری با انتشار تصاویر مظلومانهی او در دادگاه همراه بود و صرفاً مشاهده همان خبر کافی بود که مخاطب احساس کند این کار اشتباه است. در حالی که انتشارِ تصاویرِ ایجاد ناامنی از سوی او - در صورت وجود - و البته اعترافاتی که صراحتاً از قمهکشی، بستن خیابان و زدن مأمورین حکایت میکند، میتوانست به عنوان روایت اول استفاده شود. نمیدانم چرا همان اول این کار را نشد؟!! (مثل فیلم پدر مرحومه مهسا امینی که دو هفته بعد منتشر شد!)
2️⃣ اساساً زمانی برخورد با ناامنی از سوی مردم باورپذیر میشود که شاهد برخورد هماهنگ در صدور احکام و اجرای آن باشند. احکامی که میتواند در مورد مفسدین اقتصادی و مفسدین در سیستم اداری باشد و یا در مورد برخورد با سلبریتیها در این روزها یا موارد اینچنینی باشد.
مثلاً #اکبر_طبری در ۲۳ تیر ۱۳۹۸ بازداشت شد و دو روز قبل یعنی در اواسط آذر ماه ۱۴۰۱ حکمش قطعی شد - تازه مطمئن نیستیم قطعی باشد - که احتمالاً حکم صادره با جرمی که او و باندش در اذهان عمومی مرتکب شده بودند، تناسبی نداشت! (درست است پرونده پیچیده بوده اما اقناع عمومی در مورد آن صورت نگرفته. این شاید بخش مهمتری از خود حکم باشد.)
یا مثلاً در ۱۶ اسفند ۱۳۹۴ حکم اعدام بابک زنجانی اعلام شد اما هنوز اجرایی نشده است. (این هم مشخصاً دلایلی مثل عدم توانایی در نقد کردن اموال خارج از کشور او دارد ولی به هر حال الآن، نه این اموال برگشته و نه او اعدام شده و این یعنی کماکان در اقناع جامعه مشکل خواهیم داشت)
یا مثلاً انتظار برخورد یکسان با کاسبِ برِ خیابان که مغازهاش پلمب شده با سلبریتیای چون علی دایی که او هم با این مشکل روبرو شده، اصلاً انتظار بیجایی نیست. یعنی حداقل هر دو، مراحل و زمان یکسانی را برای رفع پلمب طی کنند.
یا مثلاً اگر کسی در رسانهاش به نظام بد و بیراه گفته و بازداشت شده، تناسب جرمش با سلبریتیای که رسانه بزرگتری دارد و همین کار را کرده وجود داشته باشد. این تناسب در بازداشت و حکم فرد باید دیده شود نه اینکه افراد پس از تفهیم اتهام استوری بزنند و سیستم را مسخره کنند. (مراجعه کنید به استوری شقایق دهقان!)
یا حتی همینکه داعشیهای شاهچراغ هنوز اعدام نشدهاند، میتواند دلیلش عدم تخلیه کامل اطلاعاتی این افراد یا هر چیز دیگری باشد که هر چه هست کماکان برای جامعه سوال وجود دارد.
👈 شخصاً معتقدم برنامهای برای اقناع #افکار_عمومی در این موارد وجود ندارد و یا اگر برنامهای هست، کارآمد نیست! در همین اعدام محسن شکاری، #دشمن متوجه پیام نظام شد. اقتدار نظام را در میان ناآرامیها برای برخورد با اغتشاشگران مشاهده کرد اما آیا افکار عمومی هم، پیامِ متناسب با خود را دریافت کرد؟! آیا افکار عمومی هم با آن همراه شد؟! بعید میدانم!
هر چند نباید در دفاع از اجرای حکم محسن شکاری دچار لکنت شد اما باید برای اقناع افکار عمومی فکری کرد.
و البته به نظر میرسد این اقناع هم باید در سایر برخوردهای صورت گرفته و نگرفته در روزهای گذشته باشد و هم در برخوردهای احتمالیِ روزهای پیش رو ...
#برخورد_قاطع
#پایان_مماشات