eitaa logo
مصابیح
779 دنبال‌کننده
32.3هزار عکس
16.7هزار ویدیو
665 فایل
کانال خبری،تحلیلی،بصیرتی مصابیح ویژه قشر نخبه جامعه با ما بروز باشید. ارتباط با مدیر: @Masabihmodir
مشاهده در ایتا
دانلود
دومین کشتی سوختی از ایران به بندر بانیاس سوریه رسید 🔹خبرگزاری رویترز به نقل از شبکه المنار اعلام کرد که حزب الله لبنان امروز از رسیدن دومین کشتی حامل سوخت گازوییل که از ایران حرکت کرده بود، به بندر بانیاس سوریه در پنجشنبه شب خبر داد.
شاخص کیفیت زندگی در ایران ۱۰ سال است در رتبه ۱۱۹ جهان متوقف شده است! ایمنی در ایران رتبه ۱۳۱ جهان محیط سرمایه گذاری ۱۲۶ جهان کمیت اقتصادی ۱۰۱ جهان شرایط شرکت‌ها ۱۴۹ جهان محیط زیست ۱۵۲ جهان شرایط زندگی ۷۳ جهان موسسه لگاتوم برآورد کرده است مجموع شاخص‌های مختلف که به شاخص رفاه در ایران میانجامد طی ۱۰ سال اخیر در رتبه ۱۱۹ جهان متوقف شده است! شاخص رفاه، شاخصی که کشورها و شرایط آنها را از هم متفاوت می‌کند و یکی از مصادیق توسعه یافتگی‌ست. موسسه پژوهشی لگاتوم، شاخصی به نام شاخص لگاتوم را برای اندازه‌گیری سطح رفاه کشورها از بین ۱۶۷ کشور ارائه می‌دهد. دست به دست همدیگر می دهیم برای ساختن ایرانی آباد.
♨️هزینه های اقتصادی جنگ هشت ساله چقدر بود؟ ✏️بر اساس آمارهای بین‌المللی، جنگ عراق و ایران ۶۲۷ میلیارد دلار هزینه برای دولت ایران و ۵۶۱ میلیارد دلار هزینه برای دولت عراق به همراه داشت. ✏️همچنین هزینه بازسازی خرابی‌های ناشی از جنگ برای ایران ۶۴۴ و برای عراق ۴۵۲ میلیارد دلار برآورد شده است.   ✏️بر همین اساس در طول این جنگ 1.000.000 انسان کشته و زخمی شدند که از این میان 262.000 شهيد ایرانی و 105.000 نفر كشته عراقی بوده‌اند.   ✏️هزینه مالی مستقیم جنگ برای عراق شامل ۷۴ تا ۹۱ میلیارد دلار برای هدایت جنگ و 94/41 میلیارد دلار واردات اقلام نظامی بود. ✏️ایران نیز معادل حدود ۹۴ تا ۱۱۲ میلیارد دلار برای هدایت جنگ و 26/11 میلیارد دلار برای واردات نظامی هزینه کرد. ✏️هزینه غیرمستقیم ناشی از کاهش درآمدهای نفتی و تولیدات کشاورزی دو کشور نیز حدود ۵۶۱ میلیارد دلار برای عراق و ۶۲۷ میلیارد دلار برای ایران برآورد شده ‌است.
🔺قاسم زاده شهردار اصفهان در احکام جداگانه ای محسن رنجبر را به عنوان معاون مالی اقتصادی و وحید مهدویان را به عنوان معاون شهرسازی و معماری خود منصوب نمود. ❌ ۲ معاون دیگر شهرداری اصفهان مشخص شدند 🔺علی قاسم‌زاده شهردار اصفهان در احکام جداگانه ای مهدی سلطان‌ آقایی را به عنوان مدیر کل حوزه شهردار و امور شورای اسلامی شهر و محسن زمانی را به عنوان مدیر کل بازرسی منصوب نمود.
📸استوری جالب همسر شهید بلباسی متاسفانه از بچگی یه جوری شهدا رو به ما نشون دادن که فکر می‌کردیم انسان‌های دست‌نیافتنی هستند ..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی رهبر انقلاب قبل از شهادت حاج قاسم، او را شفیع قیامت خواند 🔹در منزل شهید عظیم‌پور در سال ۸۴ داماد خانواده، از رهبر انقلاب درخواست می‌کند که ما را شفاعت کنید. رهبر انقلاب می‌‍‌فرمایند: ما چه‌کاره‌ایم که شما را شفاعت کنیم؟ پدر و مادر شهید باید من و شما را شفاعت کند. ما آرزویمان این است مشمول شفاعت خوبانی از قبیلِ این شهدا و امثال این‌ها باشیم. 🔹رهبر انقلاب خم می‌شوند و با نگاهی به حاج قاسم سلیمانی می‌گویند: این آقای حاج قاسم هم از آنهایی‌ است که شفاعت می‌کند ان‌شاء‌الله. چون امکانات ایشان، امکانات قول دادن و شفاعت کردنشان، الآن خیلی خوب است.
❇️ از هر ۶ روحانی و طلبه اصفهان یک نفر در دفاع مقدس شهید شده است 🔻 جانشین مدیر حوزه علمیه: اصفهانحدود ۵سال زمان صرف شد که آمار ۵۷۰ خانواده شهید روحانی استان اصفهان احصاء شود و تاکنون مدارک تحصیلی تک تک روحانیون شهید بررسی شده است. ◻️ تعداد شهدای روحانی استان اصفهان به نسبت جمعیت حوزه علمیه اصفهان در آن زمان که قریب به ۳هزار نفر بوده است، رتبه اول را در کشور دارا است؛ در اصفهان از هر ۶ روحانی و طلبه حوزه علمیه، یک نفر در دفاع مقدس شهید شده است. ◻️ امروز روحانیون جانباز و پیشکسوت دفاع مقدس زنده هستند و عده ای ادعا می کنند روحانیون در جبهه ها نبودند، وای به حال زمانی که روحانیون جانباز و ایثارگر از میان ما بروند و ما هم ثبت خاطرات نکرده باشیم. ◻️ در جنگ تحمیلی فرمانده معنوی دفاع مقدس برعهده روحانیون بود، فرماندهی که دلهای رزمندگان اسلام را آماده می کرد و به عاشورا و مکتب اهل بیت گره می‌زد./خبرگزاری حوزه
آمار: ۵۰۲۳ دانش آموز انصراف تحصیل در استان اصفهان داشتیم که از این تعداد ۳۴۰۲ نفر شناسایی و جذب شدند. ۱۶۲۱ جذب و شناسایی نشدند.
🔴پیام تسلیت معاون اول رییس جمهور به مناسبت درگذشت نوجوان فداکار ایذه ای/تماس تلفنی دکتر مخبر و اعلام مراتب همدردی اعضای دولت با خانواده این نوجوان قهرمان ♦️متن پیام به شرح ذیل است: بسم الله الرحمن الرحيم 🔸خبر تلخ و ناگوار درگذشت شهادت گونه آقاي علي لندي نوجوان ١٥ ساله ايذه اي كه با وجود سن كم از جان خود گذشت و جان دو زن گرفتار در آتش را نجات داد و برگ زرين ديگري بر فداكاري هاي فرزندان و قهرمانان اين مرز بوم قهرمان پرور افزود، موجب تاثر و تالم فراوان گرديد. 🔸هر چند آسماني شدن اين نوجوان عزيز اندوهبار و غم انگيز است و مرگ او مردم ايران را متاثر نمود اما اقدام ايثارگرانه وي الگو و سرمشقي ماندگار براي همه نوع دوستان و كساني است كه در جهت گسترش و تعميق فرهنگ ايثار و از خودگذشتگي تلاش مي كنند. مصيبت فقدان اين نوجوان غيور را به ملت ايران بخصوص مردم شريف شهرستان ايذه، دوستان، اقوام و بستگان به ويژه خانواده گرامي آن فقيد سعيد صميمانه تسليت مي گويم و از خداوند بزرگ براي ايشان رحمت و رضوان واسعه الهي و براي بازماندگان محترم صبر و اجر مسالت ميكنم.
📌به جایی رسیدیم که از کشوری مثل اکوادور گندم وارد می‌کنیم و بیشتر صرف خوراک دام می‌شود! احمد قلی‌یان، عضو هیات مدیره سازمان توسعه کشاورزی گفت: 🔹 در کشوری که قوت غالب مردم گندم و برنج است کشاورزان نباید به سمت کشت‌های جایگزین بروند. 🔹خیلی از کشورها نرخ‌های خرید تضمینی بالایی در نظر می‌گیرند که محتاج واردات گندم نباشند. 🔹ما متأسفانه امروز به جایی رسیدیم که از کشوری مثل اکوادور گندم وارد می‌کنیم و بیشتر صرف خوراک دام می‌شود.
مراسم پیاده روی در عصر مرجعیت شیخ مرتضی انصاری (1214- 1298ق) نیز با شکوه تمام رواج داشت و پس از وی، کم کم به فراموشی سپرده شد و عملی کم ارزش تلقی گردید؛ به طوری که به طبقه فقرا و نیازمندان اختصاص یافت؛ اما بعدها محدث نامدار، میرزای حسین نوری، این مراسم را در میان مردم رونق بخشید. مرحوم شیخ آقابزرگ تهرانی که از نزدیک شاهد تلاش استادش بوده، می نویسد: استاد ما چون وضع را بدین منوال دید، به این شیوه خداپسندانه (پیاده روی) همت گماشت و به آن ملتزم گشت و در عید اضحی برای حمل اثاث و بار سفر، حیوان کرایه می کرد؛ ولی خود و یارانش پیاده راه می رفتند و او به دلیل ضعف مزاج، نمی توانست مسافت بین نجف ـ کربلا را با گذراندن یک شب طی کند؛ همان طور که رسم چنین بود. بنابراین، سه شب در راه بودند و بر اثر این اقدام، در سال های بعد، رغبت مردم و صالحان به این موضوع بیشتر شد و دیگر عار محسوب نمی شد؛ به طوری که در برخی سال ها، تعداد چادرها و خیمه های راه پیمایان، به سی عدد می رسید و هر چادر به بیست تا سی نفر تعلق داشت و به این ترتیب، این سنت حسنه، دوباره مرسوم شد و رونق گرفت. آقابزرگ تهرانی، نقباء البشر، ج1، ص349؛ رضا مختاری، سیمای فرزانگان، ص193.