eitaa logo
مصابیح
851 دنبال‌کننده
33هزار عکس
17.3هزار ویدیو
680 فایل
کانال خبری،تحلیلی،بصیرتی مصابیح ویژه قشر نخبه جامعه با ما بروز باشید. ارتباط با مدیر: @Masabihmodir
مشاهده در ایتا
دانلود
حتی مهرعلیزاده هم به ما دروغ گفت رئیسی ۶ کلاس سواد نداره ، تازه میخواد از کلاس اول شروع کنه 😞
📸 سجده شکر بانوان ملی‌پوش فوتبال ایران پس از صعود تاریخی به جام ملت‌های آسیا🇮🇷✌🏻
🏴مؤسس سنت عزاداری چه کسانی بودند؟ 💢امام سجاد علیه السلام و حضرت زینب علیهاالسلام از همان آغاز در فکر تأسیس سنت عزاداری بودند. ♦️نخستین مجالسی که به این عنوان تشکیل شد، در شام پایتخت یزید بود. پس از آنکه سیاست یزید عوض شد و تصمیم گرفت از سخت گیری دست بردارد و اظهار پشیمانی کند. در همین فرصت، حضرت زینب علیهاالسلام برای یزید پیام فرستاد تا اجازه دهد برای مصائب برادرش امام حسین علیه السلام مجالس عزاداری بپا کند. قطعاً امام سجاد علیه السلام نقش اصلی را در این پیشنهاد داشته است. ♦️یزید موافقت کرد. امام سجاد علیه السلام و همراهان، هفت روز در «دار الحجاره ی» شام، مجالس عزاداری برقرار نمودند. زنان بسیاری در آن شرکت می نمودند، ذکر و یاد حسین علیه السلام و شهیدان کربلا به گوش همه ی مردم رسید. احساسات مردم به قدری تحریک شد که نزدیک بود به کاخ یزید هجوم ببرند و او را بکشند. مروان که در شام بود، احساس خطر کرد و به یزید گفت: صلاح نیست امام سجاد (ع) و همراهانش در شام بمانند، زودتر آنها را به مدینه بازگردان. ♦️یزید آنها را پس از هفت روز عزاداری (یعنی روز هشتم) به سوی مدینه حرکت داد. [1] ♦️بنابراین، مؤسس سنت عزاداری، امام سجاد علیه السلام و حضرت زینب علیهاالسلام بودند. 💢 شاهد دیگر بر این مطلب اینکه: هنگامی که کاروان امام سجاد علیه السلام شام را به قصد مدینه ترک کردند، بنابر این بود که یک راست به طرف مدینه بروند؛ ولی در مسیر راه، نخست به سوی کربلا رفتند، و در آنجا اربعین حسینی، در کنار قبور مطهر شهدا، سه روز عزاداری کردند. ♦️جابر بن عبدالله انصاری در آنجا حضور داشت، و در این سه روز عده ای از بنی هاشم و اهل کوفه و… اجتماع نمودند و عزاداری نمودند. این برنامه نیز تأکید دیگری بر حفظ سنت عزاداری شد. ♦️و بعد از آن در مدینه ادامه یافت و کم کم گسترش پیدا کرد که امروز در سراسر جهان تشیع و رهروان راه خاندان رسالت علیهم السلام به عنوان یک سنت بزرگ، در سطح وسیع اجرا می شود. 💢 گوشه ای از عزاداری امام سجاد علیه السلام چنین بود که به جابر بن عبدالله انصاری خطاب کرد وفرمود: ♦️"یا جابر هیهنا والله قتلت رجالنا و ذبحت اطفالنا، و سبیت نسائنا و حرقت خیامنا" ♦️«ای جابر! سوگند به خدا در همین جا مردان ما کشته شدند و نوجوانان ما سر بریده شدند، و زنان ما اسیر گشتند و خیمه های ما به آتش کشیده شد.» [2] 📚 پی نوشت ها: [1]. اقتباس از نفس المهموم، ص ۲۶۲ [2]. اقتباس از اعیان الشیعه، ج ۱، ص ۶۱۷، مقتل الحسین مقرم، ص ۴۵۵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 یادی کنیم از سید علی موسوی معروف به "سید بلبلی" رزمنده غواص اصفهانی دفاع مقدس که سوت بلبلی هایش غواصهای یک عملیات را از گم شد نجات داد
🔴امام خامنه ای :ایمان جوانان هدف بمباران امروز دشمن است ♦️ یک روز امام فرمود: «امروز اسلام محتاج کمک شما جوانهاست.» بعد از ظهرش بنده به خیابانها آمدم و کاری داشتم. دیدم مثل روزهای اوّل انقلاب شده و مردم به طرف پاوه در حرکتند. این ماجرا و این صحنه، بارها تا آخر جنگ تکرار شد. ♦️هر وقت که اسم اسلام و فرمان امام به گوش مردم میرسید، ناگهان میدیدید این ملت، به جوش و خروش در می‌آید. جوانان شهر را، ده را، دانشگاه را، بازار را، کار و کسب را، میدان فوتبال را، همه را رها میکنند و میروند. برای چه؟ برای این‌که جانشان رادر معرض خطر مرگ بگذارند! ♦️دشمن اینها را دید و تحلیل کرد و فهمید این ملت عقبه‌ای دارد. فهمید تا آن عقبه هست، این ملت را با و با و یا چه و چه، نمیشود به زانو درآورد. ♦️پس، آن عقبه را باید بمباران کرد؛ فرهنگ او را، اخلاق او را، ایمان او را، ایثار او را، اعتقاد به دین او را، اعتقاد به رهبری او را، اعتقاد به قرآن و جهاد و شهادت او را؛ اینها را باید از بین برد و شروع کرد.
۵ میلیون دز واکسن کرونای رازی تا هفته آینده 🔹مدیریت پشتیبانی تولید موسسه رازی: تا به امروز ۱.۴ میلیون دز واکسن در موسسه رازی به صورت انبوه تولید شده و قابلیت عرضه پیدا کرده است. ۳.۵ میلیون دز دیگر نیز تا هفته آینده تولید خواهد شد. 🔹وزارت بهداشت برای حمایت از تولید داخلی باید از موسسه رازی خرید کند تا این مجموعه بتواند برای تامین مالی ساخت باقی دزهای تعهد داده شده که تعداد آن ٢٠ میلیون است، متعهد بماند.
🔴اعطای مدال عالی پدافند غیرعامل به نوجوان ایثارگر علی لندی ♦️رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با صدور پیامی درگذشت شهادت گونه علی لندی نوجوان ۱۵ ساله ایذه‌ای که جان خود را برای نجات دو شهروند از آتش‌سوزی از دست داد، تسلیت گفت. ♦️او مدال عالی پدافند غیرعامل را به عنوان کمترین کار در تمجید از این فرزند مکتب ایثار و رشادت حضرت ابوالفضل (ع) از سوی این سازمان به خانواده این نوجوان اهدا کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴عزاداری مردم در پشت مرز شلمچه و ناراحتی و اندوه نیروهای امنیتی عراق
🌹امروز سالروز شهادت اویس قرنی ، صحابي امام علي(ع) در جنگ صفين (سال ۳۷قمری) است. ♦️اویس بن عامر قَرَنی مردی اهل یمن و ازاولین ایمان آورندگان آن دیار به رسول خدا صلی الله علیه و آله است. اویس به دلیل پرستاری از مادر پیر و ناتوانش، موفق به زیارت ظاهری پیامبر اسلام نشد، ولی پیامبر او را «نَفَسُ الرحمان» نامید و فرمود: «من از سوی یمن، بوی خدا می‌‌شنوم». او از پارسایانِ نامدار صدرِ اسلام، مُلَقب به «سیّدُ التابعین» و از اصحاب و حواریون حضرت امام علی علیه السلام بود و سرانجام در جنگ صفین، به یاری حضرت علی علیه السلام شتافت و در نبردی سخت با سپاهیان معاویه، به درجه والای شهادت نایل آمد. 🌹سخنان حکمت آمیز اویس قرنی ♦️مردی از اویس قرنی درخواست موعظه و نصیحت کرد. اویس به او گفت: «تو را به کتاب خدا قرآن، و به سنت رسولان و به صالحِ مؤمنان، علی علیه السلام سفارش می‌‌کنم. بر تو باد که یاد مرگ را فراموش نکنی و به اندازه چشم بر هم زدنی قلبت را از یاد خدا غافل نگذاری. خیرخواه امت باش و از جدایی از گروه مسلمانان (و انزوا) بپرهیز که موجب جدایی از دین خواهد شد، در حالی که به نتیجه شوم جدایی از دین آگاهی نداری و در اثر این جدایی، وارد دوزخ می‌‌گردی». ♦️در جستجوی فضیلت اویس قرنی، سخنی حکمت‌آمیز برای رسیدن به فضیلت دارد. او می‌‌گوید: «چه نیکوست ایمان که آن را علم بیاراید، و چه نیکوست علم که آن را عمل بیاراید و چه نیکوست عمل که آن را حلم بیاراید و چه نیکوست حلم و صبر که به علم آمیخته گردد». آری از دیدگاه اویس، آمیختن علم و ایمان، علم و عمل، عمل و حلم و در نهایت حلم و علم به آدمی ‌‌فضیلت می‌‌بخشد.
علامه حسن‌زاده آملی دار فانی را وداع گفت 🔹یکی از نزدیکان علامه حسن‌زاده آملی در گفت‌وگو با فارس اعلام کرد که علامه حسن‌زاده آملی دقایقی قبل دار فانی را وداع گفتند.