.
🟡محمد آقازاده خراسانی کیست؟
محمد آقازاده خراسانی فرزند دوم آخوند خراسانی بود و در نیمه شعبان ۱۲۹۴ ق در نجف اشرف به دنیا آمد. پس از خواندن مقدمات و سطح، در محضر درس فقه و اصول پدرش ادامه تحصیل داد و پس از طی همه مراحل درسی به درجه اجتهاد نایل شد. در ۱۳۲۵ ق به دستور پدرش به خراسان رفت و در مشهد اقامت گزید و در مسجد گوهرشاد به تدریس پرداخت.
در جریان جنبش مشروطیت، وی همانند پدرش به دفاع از مشروطیت و انتقاد از استبداد پرداخت. پس از پیروزی مجدد مشروطه خواهان و شکست استبداد، مشروطه خواهان لیبرال را که خود را بی نیاز از حمایت رهبران مذهبی میدیدند، به تدریج پایگاه و محبوبیت اجتماعیشان را از دست دادند و از سوی دیگر درصدد برقراری روابط ذلت بار سیاسی – اقتصادی گذشته برآمدند.
هنگامی که دولت وقت در ۱۳۲۸ ق تصمیم به استقراض خارجی گرفت، آقازاده طی تلگرافی به مجلس و دولت، که در روزنامه حبل المتین به چاپ رسید به شدت به این تصمیم حمله کرد و نوشت:
«تمام این خونریزیها و از جان گذشتنها برای حفظ بیضه اسلام و وطن عزیز بود. لهذا امروز بر تمام مسلمین و ایرانیان واجب است که برای یک وجب خاک عزیز خون آلود ایران، از جان و مال بگذرند و نگذارند بیش از این دست پلیتیک (= سیاست) اجانب در این مملکت، دراز و دامان ناموس وطن، زیاده بر این آلوده گردد… از قرار مسموع برای مصارف فوری دولت، امروز پنج کرور تومان وجه لازم شده، معلوم نیست چرا اولیای دولت، فقط راه به دست آوردن این وجه ناقابل را، قرض کردن از خارجه با آن شرایط جانگداز که یک مرتبه قلم به هستی ایران میکشد، دانستهاند. وزرای ممالک خارجه برای مصارف فوق العادة مملکت خود، آن وجه را با ترتیبات صحیحه از داخله خود جمع آوری کرده. ملت هم با کمال میل میدهد. چه شده که اولیای دولت، این موقع را مغتنم نشمرده و تا حال فکری برای جمع آوری اعانه از داخله نکردهاند؟ آیا در میان سی کرور ایرانی نمیتوان با تدابیر عملیه و این حسن توجه امروزه رؤسای روحانی، و رغبت خود ملت، پنج کرور دریافت (کرد) که هر یک روی هم رفته پنج تومان داده که بیست و پنج کرور برای رفع احتیاجات دولت فراهم گرد؟ و به این ننگ، زیر بار قرض خارجه نرویم؟ و این نوع استقراض از خارجه به مراتب معایبش بیشتر از قرض سابق است که پشت استقلال ایران را شکسته و ما را به این روز سیاه افکنده است.
سرانجام میرزامحمد
در ۱۳۰۴ ق وی به عنوان نماینده مردم سبزوار در مجلس مؤسسان برگزیده شد و در جشن تاجگذاری رضاشاه نیز شرکت کرد. در قیام مردم مشهد بر ضد بی حجابی و سرکوب آن در تیر ماه ۱۳۱۴، بسیاری از علما و مردم، دستگیر و بازداشت شدند که از جمله آنان آقازاده بود. وی در ۲۲ تیر ۱۳۱۴ توسط رئیس شهربانی مشهد و فرمانده لشکر شرق دستگیر و به یزد تبعید گردید، اما پس از چهار ماه به مشهد برگردانده شد و پس از چند روز بازداشت در زندان مشهد برگردانده شد و پس از چند روز بازداشت در زندان مشهد، به تهران انتقال یافت. آقازاده در دادگاه نظامی بدوی به اعدام محکوم شد اما به خاطر فشار سیاسی علمای عتبات، این حکم لغو و به اقامت اجباری در تهران تخفیف یافت. او در خانهای در خیابان ری تهران، تحت نظر ماموران شهربانی قرار داشت و ممنوع الملاقات بود و تنها تنی چند از بستگانش اجازه ملاقات با او را داشتند. وی همچنان تحت نظر بود تا آنکه در ۱۳ ذیقعده ۱۳۵۶ ق/ ۲۶ دی ۱۳۱۶ به دنبال یک بیماری و بر اثر تزریق نوعی آمپول مشکوک درگذشت و در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی به خاک سپرده شد.
😏آقای به اصطلاح مداح، دین شما چیست که ظاهراً در آن #حجاب از واجبات نیست و حکومت وظیفهای برای مقابله با افراد تظاهرکننده به حرام ندارد؟
در ثانی آن افراد بیحجاب اگر با برداشت ۳میلیون از حسابشان بخاطر هنجارشکنی، واقعا به مشکل میخورند
👈خب نکنند!
👈هنجارشکنی نکنند!
👈با آرامش جامعه بازی نکنند!
👈پازل دشمن که زن ایرانی و به طبع خانوادهی ایرانی را هدف گرفته، تکمیل نکنند!
👈نکنند آقا، نکنند!
❌نمیشود هم به قول خودشان «مبارزهی مدنی» بکنند هم تاوان ندهند!
هر کس قصد لجبازی و شکستن حرمتها را دارد قطعا باید مهمان جیبش باشد!
✍میلاد خورسندی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عطریانفر، عضو شورای کارگزاران: از نهاد شورای نگهبان دفاع میکنم اما به رفتارش نقد دارم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرد به خاطر پوشیده بودن زنش سرزنش میشود....
#دختران_انقلاب
🔴 انتشار تصاویری از تلاش ناموفق برای خرابکاری در ایام انتخابات
♦️معاون وزیر در امور ارتباطات:سه نمونه از ۲۰ تلاش خرابکاری ناکام در جهت آسیب به زیرساخت ارتباطی انتخابات:
۱. حفر زمین به عمق یکونیم متر قبل از انتخابات و آماده کردن شرایط جهت قطع فیبر در روز انتخابات
۲. برش لوله محافظ و فیبر آن یک روز قبل از انتخابات
۳. شناسایی فردی در روز انتخابات با اره با هدف برش فیبرنوریدرمسیر
🔴خبرگزاری تسنیم اعلام داشت:خدابخشی از معاونت سیاسی صداوسیما برکنار شد
♦️علیرضا خدابخشی معاون سیاسی صداوسیما از سمت خود برکنار شده و قرار است محمدعلی صائب رئیس خبرگزاری صداو سیما با حفظ مسئولیت خود، سرپرستی معاونت سیاسی را نیز برعهده بگیرد.
🔴ناکامی اعضای گروهک تروریستی در ورود به کشور از مرز خراسان جنوبی
♦️فرمانده مرزبانی انتظامی:اعضای یک گروهک تروریستی که قصد ورود به کشور برای اقدامات خرابکارانه داشتند توسط مرزبانان هنگ مرزی نهبندان زمین گیر و از آنان مقادیر قابل توجهی تجهیزات انفجاری کشف شد.
♦️مرزبانان هنگ مرزی نهبندان با اشراف و تسلط اطلاعاتی در مرزهای استان خراسان جنوبی، از قصد یک گروهک تروریستی برای ورود به داخل کشور و اقدامات خرابکارانه مطلع شدند.
♦️تعدادی از اعضای این گروهک زخمی و به سمت خاک کشور همسایه متواری شدند از این گروهک مقادیر قابل توجهی تجهیزات انفجاری شامل مین جنگی، مین فلزی (tm)، انواع فرستنده و گیرنده ریموت کنترل، مهمات جنگی، دوربین دید در شب و سایر اقلام همراه کشف شد.
🔴تکمیلی/تغییر در معاونت سیاسی صداوسیما
♦️علیرضا خدابخشی، معاون سیاسی صداوسیما از سمت خود برکنار شد و محمدعلی صائب رئیس خبرگزاری صداو سیما با حفظ مسئولیت خود، سرپرستی معاونت سیاسی را نیز برعهده گرفت.
♦️در حکم جبلی، رئیس سازمان صداوسیما برای محمدعلی صائب آمده است: ضروری است همه محورهای حکم انتصاب معاون سیاسی بصورت جدی در دستور کار شما و مورد پیگیری مستمر در آن حوزه باشد. تجربه عملیات رسانه ملی در انتخابات اخیر نشان داد که شکوفایی ظرفیتهای بزرگ قابل تحقق است و معاونت سیاسی میتواند در این زمینه یکی از پیشرانهای رسانه ملی باشد.
♦️رئیس رسانه ملی از زحمات و تلاشهای مفید علیرضا خدابخشی نیز تشکر کرد.
♦️محمدعلی صائب از سال ۷۹ تا ۸۹ در سمتهای خبری رادیو پیام، رادیو جوان و رادیو ایران مشغول فعالیت بوده، قائممقامی اداره کل پخش اخبار صدا، معاونت خبر مرکز خراسان جنوبی تا سال ۹۸ و مسئولیت باشگاه خبرنگاران جوان این استان را نیز در کارنامه رسانهای خود دارد. صائب مدیر دفتر رئیس سازمان صداوسیما در زمان جبلی بود و از شهریور ۱۴۰۱ ریاست خبرگزاری صداوسیما را برعهده داشت.
🔴متن استعفای علیرضا خدابخشی از معاونت سیاسی رسانه ملی
♦️بسمالله الرحمن الرحیم
برادر گرامی جناب اقای دکتر جبلی
رئیس محترم سازمان
باسلام و احترام
اکنون که با پایان یافتن دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی یکی از مسئولیتهای سنگین معاونتسیاسی برای پیگیری ۴ راهبرد رهبر معظم انقلاب اسلامی روحی له الفدا مبنی بر مشارکت، رقابت، امنیت و سلامت پایان یافتهاست و رضایت معظم له را در پیداشته، بازآرایی و تازهگردانی عملیات رسانهای در مقابله با جنگ همهجانبه و ترکیبی دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی؛ ضرورت دارد.
♦️فرصت را مغتنم شمرده و برای بازکردن فضا برای مدیری تازه نفس و استمرار نوآوری در معاونتسیاسی رسانهملی؛ استعفای خود را مجددا تقدیم میکنم.
♦️لازم میدانم از حمایتهای کافی حضرتعالی در دوران مسئولیت و همچنین تلاش همکارانم در معاونتهای سازمان خصوصا معاونت سیاسی تشکر و قدردانی و بابت تقصیرها و قصورها طلب حلالیت کنم.