eitaa logo
مصابیح
780 دنبال‌کننده
32.3هزار عکس
16.7هزار ویدیو
665 فایل
کانال خبری،تحلیلی،بصیرتی مصابیح ویژه قشر نخبه جامعه با ما بروز باشید. ارتباط با مدیر: @Masabihmodir
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴کیفرخواست پرونده نیروهای مسلح در ‌حمله تروریستی ‌شاهچرا‌غ‌ صادر شد ♦️کریمی، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح فارس:کیفرخواست پرونده نیروهای مسلح در ‌حمله تروریستی به ‌حرم شاهچرا‌غ‌ (ع) صادر شد. ♦️به لحاظ بی‌احتیاطی و بی‌موالاتی ناشی از عدم اقدام به موقع نیروهای مسلح در حرم شاهچراغ پرونده‌ای در سازمان قضایی شکل گرفت نیروهایی که کوتاهی کردند تحت تعقیب قرار گرفتند که منجر به صدور کیفرخواست و جلب دادرسی آنها شد. ♦️این پرونده وارد دادگاه نظامی یک شده و در حال حاضر در دادگاه تجدید نظر است.
👌یه جوری روابط ایران با کشورهای همسایه خوب شده که امیرعبداللهیان صبح میره قطر عصر میره عمان فرداش میره کویت عصرش میره امارات ♦️ بابا دو دیقه هم بمون ایران ببینیم این جاها رفتی چه خبر بوده اوضاع و احوال چطوره🤣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆صحنه‌ای نادر از افرادی که برای اولین بار دوربین فلیمبرداری را در سال 1901 میلادی (۱۲۸۰ شمسی)در منچستر انگلیس مشاهده می‌کننن به پوشش و حجاب اکثریت مردم دقت کنید تا متوجه بشوید امروز صهیونیسم با رسانه هایش چه بلایی بر سرشان آورده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 شناسایی و دستگیری مدیر هنجارشکن صفحه فروش البسه شیطان پرستی در اصفهان توسط سازمان اطلاعات فراجا
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اولین اضهارات دختر نیمه‌عریان هنجارشکن، بعد از دستگیری توسط پلیس اگر برگردم عقب اینکارو نمیکنم در آینده‌ام غلط بکنم که اینکارو بکنم
🔴دستگیری عامل هتک حرمت بانوی محجبه در گیلان ♦️در پی انتشار تصاویری مبنی بر حمله زن مهاجم به یک مادر که به همراه دو فرزندش در یکی از خیابان‌های شهر رشت در حال تردد بود، بلافاصله بررسی موضوع و شناسایی زن مهاجم که با هتک حرمت به آن مادر نسبت به برداشتن چادر از سر وی اقدام کرده بود در دستور کار ماموران پلیس قرار گرفت. ♦️ماموران پلیس موفق شدند ظرف کمتر از ۲۴ ساعت، فرد مهاجم را شناسایی و دستگیر کنند. ♦️پرونده فرد مهاجم به دلیل آسیب رساندن به مادر، هتک حرمت و بروز لطمات روحی برای کودکان وی جهت رسیدگی به مرجع قضائی ارسال شد.
♨️ آزادی ۲۲۲۸ نفر در اصفهان پس از اغتشاشات سال گذشته با عفو رهبری حجت الاسلام جعفری رئیس کل دادگستری استان اصفهان: 🔻 تمام فرایند رسیدگی قضائی در استان اصفهان از آغاز تا پایان الکترونیکی است و قوه قضائیه در این زمینه پیشتاز بوده است. 🔻 در جریان اغتشاشات سال گذشته در اصفهان ۲۲۲۸ نفر مورد با عفو رهبری آزاد شدند. 🔻 در رابطه با مفسدان اقتصادی، دستگاه قضائی بدون واهمه و با انگیزه بسیار به پرونده‌ها رسیدگی می‌کند.سه جرم اول ما در استان اصفهان نیز سرقت مستوجب تعزیر، ضرب و شتم و توهین به اشخاص است. 🔻 تعداد ۵۱ واحد تولیدی که شامل کارخانه، کارگاه و شرکت می‌شود با پیگیری‌های ستاد احیا شده و مواردی که در آستانه تعطیلی بوده است، نیز با ورود دستگاه قضائی از فروپاشی آن‌ها جلوگیری شد. با این اقدام بیش از ۳۳ هزار عنوان شغلی تثبیت شد.
📣 پاسخ رهبر انقلاب به نامه تولیدکنندگان نوشت‌افزار ایرانی 🌷 این راه مبارک را با قوت ادامه دهید 🔹 حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پاسخ به نامه تولیدکنندگان نوشت‌افزار ایرانی، تلاش و همت آنان را مبارک دانسته و خواستار ادامه این مسیر شدند. جمعی از تولیدکنندگان نوشت‌افزار ایرانی در نامه خود، گزارشی از دستاوردهای جدید و موفقیت‌های کسب شده سال گذشته در این عرصه را به رهبر انقلاب ارائه کرده بودند. 📝 متن پاسخ رهبر انقلاب که صبح امروز (پنجشنبه) اول تیرماه ۱۴۰۲ همزمان با نخستین گردهمایی فعالان صنعت نوشت‌افزار ایران (هم‌نوشت) در محل برگزاری این همایش منتشر شد، به شرح زیر است: ✏️ بسمه تعالی ـ با سلام    ره‌آورد تلاش و همت شما در تهیه‌ی نوشت افزار ایرانی، بار دیگر موجب خرسندی و سپاس از دست‌اندرکاران شد. راه مبارکی است، با قوت ادامه دهید، با توفیق الهی سیّدعلی خامنه‌ای ۴۰۱/۸/۱۲      🔹 حضرت آیت‌الله خامنه‌ای پیش از این هم در ۸ بهمن ۱۴۰۰ در پیام دیگری به آیین پاسداشت نوشت‌افزار ایرانی، تولید با کیفیت نوشت‌افزار را برای هر کشوری مایه افتخار توصیف کرده بودند. 💻 Farsi.Khamenei.ir
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥جلوگیری از تعطیلی ۳۴۰۰ واحد تولیدی رئیس قوه‌قضائیه: 🔹مهار تورم و کاهش نقدینگی، جلوگیری از کاهش ارزش پول ملی و رفع موانع تولید، مسائل اول اقتصاد کشور هستند که در جلسات سران قوا همیشه به آن توجه شده است. 🔹قوه‌قضائیه با همکاری با دولت، اجازه نداد هیچ واحد تولیدی اعم از کوچک و بزرگ تعطیل شود. 🔹اجازه ندادیم مواد اولیه تولید آنها توقیف شود. اجازه ندادیم بانکها واحد‌های تولیدی را به تعطیلی بکشند. 🔹قوه قضائیه با همکاری دولت از تعطیلی بیش از ۳۴۰۰ واحد تولیدی جلوگیری کرد.
💢اشاعه معنویت‌ اومانیسم‌محور در فضای مجازی 🔉 تبلیغ کتاب‌های سردمداران معنویت‌های کاذب در برخی کانال‌های تلگرام 👈برخی کانال‌های تلگرام با مضمون مدیتیشن و چاکرادرمانی(که اغلب وابسته به جریان‌هایی چون «ریکی» و مانند آن هستند) با معرفی و تبلیغ کتاب‌های افرادی چون «اکهارت‌توله»، «کاترین پاندر» و امثالهم به اشاعه معنویت‌های سکولاریستی و «اومانیسم‌محور» غربی می‌پردازند. ✍️تأکید بر مفاهیمی چون قانون جذب، مراقبه(به جای عبادت)، نیروی کائنات(یا آنچه شعور کیهانی خوانده می‌شود)، قدرت تلقین، نیروی درون، چاکرادرمانی، قدرت «کارما» و «دارما» و...، از محوری‌ترین مباحث‌ ارائه‌شده در کانال‌های مزبور است که نخستین و مهم‌ترین اثر آن، کنار گذاشتن خداوند و قدرت لایتناهی او و جایگزین ساختن آن با نیروی کائنات و قدرت درون می‌باشد. ✍️خلاصه کردن عبادت در مراقبه که با دستورالعمل‌هایی خاص و تکرار جملات و عباراتی مشخص همراه است، از مهم‌ترین وجوه زاویه این -به اصطلاح- معنویت‌های ارائه‌شده با معنای عبادت در دین مبین اسلام می‌باشد. برگزاری مراقبه‌های گروهی در ساعات خاصی از شبانه‌روز و تمرین‌های عملی (مثل مراقبه با شمع و...)‌، همچنین کارگاه‌های آموزشی و جلسات سخنرانی(که اغلب با دریافت هزینه از کاربران صورت می‌گیرد)‌،‌ در همین راستا صورت می‌پذیرد. ✍️همان‌گونه که اشاره شد، مدیران کانال‌های مذکور با تعلیم مبانی فکری افرادی چون اکهارت توله و کاترین پاندر، اسکاول شین،لوییز هی، وین دایر و... همان ایدئولوژی انسان‌محور غربی را تبلیغ می‌کنند که بر نیروی درون و خودخدایی، تأکید داشته و انسان و کامجویی‌های مادی او را به عنوان غایت آمال و مطلوب نهایی معرفی می‌کند. ✍️حال‌آنکه،‌ تجربه تلخ غرب در این زمینه و سردرگمی‌های انسان ماشینی عصر کنونی، خود شاهدی است بر شکست این رویکرد فکری. بی‌جهت نیست که سردمداران جریان سرمایه‌داری می‌کوشند برای مقابله با این خلأ معنوی و بهت انسان تربیت‌شده در این نظام ماده‌گرا، جریان‌های به‌ظاهر معنوی را با پوشش‌های فریبنده راه اندازند و این چرخه باطل ‌همچنان ادامه می‌یابد و قربانی نهایی آن کسی نیست جز انسان فریب‌خورده عصر جدید.
🔺شهردار اتاوا پایتخت کانادا نام خیابان مقابل سفارت ایران رو به مهسا امینی تغییر داده و براندازان ذوق مرگ شدن 🔹اما نکته جالب اینکه این سفارت یازده ساله تعطیل شده و هیچ فعالیتی نداره 🔸بلژیک و فرانسه و البانی هم زیاد جفتک مینداختن قبلا😉
⭕️ چند روش و کژنمایی 1⃣ برچسب زدن این روش به منظور برانگیختن وحشت یا تعصب افراد جامعه علیه یک گروه مخالف استفاده می‌شود. این روش باعث می‌شود که نیازی به ایجاد بحث استدلالی با گروه‌های مخالف نباشد یکی از این روش‌ها استهزای مخالفان با کاریکاتور می‌باشد. 2⃣ شعارهای فریبنده دراین روش سعی می‌شود که بادادن شعارهایی با مفهوم مبهم و کلّی توجه افکار عمومی به پیام مبلغ جلب شود. این پیام‌ها اغلب بر حول محور ارزش‌هایی همچون شرافت، انسانیت و میهن‌پرستی می‌باشد. 3⃣ حمله شخصی حمله کردن به شخصیت فرد (مثلاً اتهام روابط نامشروع یا دزدی)، به جای رد کردن منطقی افکار و سخنان او. 4⃣ تکرار تکرار بی وقفه‌ی یک حرف، مخصوصاً اگر یک شعار ساده باشد، باعث می شود که کم کم به عنوان یک حقیقت بدیهی پذیرفته شود. این حربه اگر همراه با کنترل و سانسور رسانه ها باشد، تأثیر بیشتری خواهد گذاشت. 5⃣ توسل به مرجع برای اثبات درستی یک سخن، به جای استدلال منطقی، به مرجعیت و اقتدار و محبوبیت گوینده‌ی آن (مثل چارلی چاپلین، امیرکبیر و...) استناد می‌شود و بعضاً به دروغ ادعای خود را به این شخصیت‌ها نسبت می‌دهند. 6⃣ توسل به ترس القای ترس و نگرانی همگانی از یک فرد یا جناح سیاسی یا گروهایی مانند اتباع بیگانه یک کشور، مستعمره شدن و... 7⃣ توسل به اکثریت القای این حس که اکثریت مردم پیرو این فرد یا حزب هستند و پیروزی آن قطعی است، تا افراد برای همرنگ جماعت شدن، یا برای رسیدن به پیروزی حتمی، به پیروان آن تفکر بپیوندند. 8⃣ دروغ بزرگ بیان دروغی چنان بزرگ که هیچ کس فکرش را هم نمی‌کند که کسی آن قدر بی شرم باشد که چنین گستاخانه حقیقت را تحریف کند، در نتیجه همگان آن دروغ را باور خواهند کرد. 9⃣ سیاه و سفید نمایی جلوه دادن اوضاع به گونه ای که افراد تنها دو گزینه در برابر خود ببینند: یا دوست کامل بودن یا دشمن کامل بودن. 0⃣1⃣ حقیقت گزینشی گفتن پیام تبلیغاتی در ضمن حقایق گزینش شده، به شکلی که مخاطب متوجه نشود که مورد هجوم تبلیغاتی قرار گرفته است. 1⃣1⃣ شرطی سازی اگر مخاطب نسبت به الف واکنش خاصی داشته باشد (مثلاً از آن بیزار باشد، یا به آن علاقه‌مند باشد)، در چنین صورتی اگر شرطی ساز همواره الف و ب را همراه هم به مخاطب عرضه کند، مخاطب کم کم خصوصیت "الف" را به "ب" هم سرایت می دهد، به طوری که حتی اگر "الف" نبود، مخاطب همان واکنش را نسبت به "ب" نشان می دهد.