14.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✋از خونه که بیرون رفتم پشت سر هم
#امر_به_معروف کردم به همین راحتی
عکس العمل مردم را به امر به معروف #دختران_انقلاب ببینید
#بیتفاوت_نباشیم
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢این نمازی است که بسیاری از علما حاضرند هفتاد سال عبادت خود را با آن معاوضه کنند💔
🌹 شهید غلامحسین نم نبات
زیارتگاه:
گلستان شهدای اصفهان، قطعه خیبر ۱
(چند ردیف پایین تر از مزار شهید مهرداد عزیزاللهی )
15.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جنگ غزه چه چیزی را آشکار کرد؟
چیزی را پدیدار ساخته که شاید دههها فراموش شده بود: ماهیت واقعی اسرائیل.
18.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دیکتاتور کیه؟
این شش دقیقه ارزش ده بار دیدن و شنیدن داره.
#نشر_حداکثری_واجب
6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایت مریم قربان تنهایی،
تجربه گر #زندگی_پس_از_زندگی در مناطق جنگی:
خجالت میکشم تجربه خودم را اینجا بیان کنم، چون من بی حجاب بودم و فهمیدم خودم ترکشی بر قلب شهدا بودم! 😔
🟢 حضرت آیتالله خامنهای، سحرگاه امروز (شنبه ۱۹ اسفندماه) با حضور در حرم حضرت عبدالعظیم (علیه السلام) در #شهرری این مضجع مبارک را زیارت کرده و نماز صبح را آنجا اقامه کردند.
همزمان با این تشرف، تغییر سنگ مزار محمد آقازاده خراسانی از مجاهدین و مبارزین ضد طاغوت در حریم آستان سیدالکریم (علیه السلام) نیز بعد از توصیه رهبری که لازم دانسته بودند لفظ "شهید" به ایشان اطلاق شود، انجام گرفت.
محمد آقازاده خراسانی فرزند آخوند خراسانی از علما و مراجع تقلید بزرگ شیعه است.
.
🟡محمد آقازاده خراسانی کیست؟
محمد آقازاده خراسانی فرزند دوم آخوند خراسانی بود و در نیمه شعبان ۱۲۹۴ ق در نجف اشرف به دنیا آمد. پس از خواندن مقدمات و سطح، در محضر درس فقه و اصول پدرش ادامه تحصیل داد و پس از طی همه مراحل درسی به درجه اجتهاد نایل شد. در ۱۳۲۵ ق به دستور پدرش به خراسان رفت و در مشهد اقامت گزید و در مسجد گوهرشاد به تدریس پرداخت.
در جریان جنبش مشروطیت، وی همانند پدرش به دفاع از مشروطیت و انتقاد از استبداد پرداخت. پس از پیروزی مجدد مشروطه خواهان و شکست استبداد، مشروطه خواهان لیبرال را که خود را بی نیاز از حمایت رهبران مذهبی میدیدند، به تدریج پایگاه و محبوبیت اجتماعیشان را از دست دادند و از سوی دیگر درصدد برقراری روابط ذلت بار سیاسی – اقتصادی گذشته برآمدند.
هنگامی که دولت وقت در ۱۳۲۸ ق تصمیم به استقراض خارجی گرفت، آقازاده طی تلگرافی به مجلس و دولت، که در روزنامه حبل المتین به چاپ رسید به شدت به این تصمیم حمله کرد و نوشت:
«تمام این خونریزیها و از جان گذشتنها برای حفظ بیضه اسلام و وطن عزیز بود. لهذا امروز بر تمام مسلمین و ایرانیان واجب است که برای یک وجب خاک عزیز خون آلود ایران، از جان و مال بگذرند و نگذارند بیش از این دست پلیتیک (= سیاست) اجانب در این مملکت، دراز و دامان ناموس وطن، زیاده بر این آلوده گردد… از قرار مسموع برای مصارف فوری دولت، امروز پنج کرور تومان وجه لازم شده، معلوم نیست چرا اولیای دولت، فقط راه به دست آوردن این وجه ناقابل را، قرض کردن از خارجه با آن شرایط جانگداز که یک مرتبه قلم به هستی ایران میکشد، دانستهاند. وزرای ممالک خارجه برای مصارف فوق العادة مملکت خود، آن وجه را با ترتیبات صحیحه از داخله خود جمع آوری کرده. ملت هم با کمال میل میدهد. چه شده که اولیای دولت، این موقع را مغتنم نشمرده و تا حال فکری برای جمع آوری اعانه از داخله نکردهاند؟ آیا در میان سی کرور ایرانی نمیتوان با تدابیر عملیه و این حسن توجه امروزه رؤسای روحانی، و رغبت خود ملت، پنج کرور دریافت (کرد) که هر یک روی هم رفته پنج تومان داده که بیست و پنج کرور برای رفع احتیاجات دولت فراهم گرد؟ و به این ننگ، زیر بار قرض خارجه نرویم؟ و این نوع استقراض از خارجه به مراتب معایبش بیشتر از قرض سابق است که پشت استقلال ایران را شکسته و ما را به این روز سیاه افکنده است.
سرانجام میرزامحمد
در ۱۳۰۴ ق وی به عنوان نماینده مردم سبزوار در مجلس مؤسسان برگزیده شد و در جشن تاجگذاری رضاشاه نیز شرکت کرد. در قیام مردم مشهد بر ضد بی حجابی و سرکوب آن در تیر ماه ۱۳۱۴، بسیاری از علما و مردم، دستگیر و بازداشت شدند که از جمله آنان آقازاده بود. وی در ۲۲ تیر ۱۳۱۴ توسط رئیس شهربانی مشهد و فرمانده لشکر شرق دستگیر و به یزد تبعید گردید، اما پس از چهار ماه به مشهد برگردانده شد و پس از چند روز بازداشت در زندان مشهد برگردانده شد و پس از چند روز بازداشت در زندان مشهد، به تهران انتقال یافت. آقازاده در دادگاه نظامی بدوی به اعدام محکوم شد اما به خاطر فشار سیاسی علمای عتبات، این حکم لغو و به اقامت اجباری در تهران تخفیف یافت. او در خانهای در خیابان ری تهران، تحت نظر ماموران شهربانی قرار داشت و ممنوع الملاقات بود و تنها تنی چند از بستگانش اجازه ملاقات با او را داشتند. وی همچنان تحت نظر بود تا آنکه در ۱۳ ذیقعده ۱۳۵۶ ق/ ۲۶ دی ۱۳۱۶ به دنبال یک بیماری و بر اثر تزریق نوعی آمپول مشکوک درگذشت و در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی به خاک سپرده شد.
😏آقای به اصطلاح مداح، دین شما چیست که ظاهراً در آن #حجاب از واجبات نیست و حکومت وظیفهای برای مقابله با افراد تظاهرکننده به حرام ندارد؟
در ثانی آن افراد بیحجاب اگر با برداشت ۳میلیون از حسابشان بخاطر هنجارشکنی، واقعا به مشکل میخورند
👈خب نکنند!
👈هنجارشکنی نکنند!
👈با آرامش جامعه بازی نکنند!
👈پازل دشمن که زن ایرانی و به طبع خانوادهی ایرانی را هدف گرفته، تکمیل نکنند!
👈نکنند آقا، نکنند!
❌نمیشود هم به قول خودشان «مبارزهی مدنی» بکنند هم تاوان ندهند!
هر کس قصد لجبازی و شکستن حرمتها را دارد قطعا باید مهمان جیبش باشد!
✍میلاد خورسندی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عطریانفر، عضو شورای کارگزاران: از نهاد شورای نگهبان دفاع میکنم اما به رفتارش نقد دارم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرد به خاطر پوشیده بودن زنش سرزنش میشود....
#دختران_انقلاب